×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов за Турция: Трябва да сме подготвени за най-лошото


Валери Симеонов за Турция: Трябва да сме подготвени за най-лошото
Лидерът на НФСБ поиска свръхмодеренизация на българската армия и връщане на наборната служба
21 Юли 2016, Четвъртък, 06:09 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Ердоган няма да спре, докато не се стигне до крайна форма на диктатура, казва съпредседателят на Патриотичния фронт


„Това, което става в Турция, трябва да срещне съпротива от наша страна и трябва да сме подготвени за най-лошото“, това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод последното развитие там и обявяването на извънредно положение от режима на Ердоган.

Според Симеонов, мерките трябва да бъдат на първо място свързани със спешно завършване на оградата с прилежащите пътища, което да дава възможност на българските гранични сили и войската бързо да реагират в определени точки.

„Трябва да се отдели по-сериозен бюджет за армията и да се заложи на свръхмодерно въоръжение, което да бъде сериозно препятствие пред авантюристичните евентуални намерения на Ердоган”, каза Валери Симеонов и отново поиска връщането на наборната армия и на ракетните бази.

Лидерът на партия НФСБ описа турския президент като психически лабилен човек.
Според Валери Симеонов Европа има основание да се притеснява от развитието на процесите в Турция и няма време за приказки за либерализъм, права на човека и прочее.
Ердоган няма да спре, докато не се стигне до крайна форма на диктатура, което в бъдеще време не е добре за България, но в близко бъдеще не се виждат рискове. Чрез това извънредно положение Ердоган решава своите вътрешни проблеми, а именно явно става, че опозицията на Ердоган не е ликвидирана, че тя все още е жива и че тези крайни мерки са насочени точно срещу нея. Ще ми се, искрено ми се ще в съседство с България да нямаме едно ново Чили с един нов Пиночет и със стадиона, на който се извършват екзекуции“, коментира Валери Симеонов, но добави, че „явно, че всичко върви натам”.

„Този човек няма да се спре пред нищо, той явно е психически лабилен, явно страда от параноя, самото му поведение в нощта на преврата го показа. Явно, че неговият стремеж към ликвидиране на всички другомислещи няма да спре, докато не се стигне до крайна форма на диктатура, което в бъдеще време не е добре за България“, добави Симеонов. 

Според него България трябва да вземе необходимите мерки за една бъдеща държава, която ще бъде „изцяло ислямска и неприятен съсед на страната ни”.

В категории: Политика


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
8
Коментара по темата
8.
4itatel
22.07.2016 12:59:02
2
1
VALERI stiga gluposti,tvoyta izmislena ograda li ste spre turskata armia ako stane voyna.Gleday si pari4kite koito smu4ite ot naroda i ne govori gluposti .
7.
обичам България, мразя предатели
21.07.2016 16:14:52
1
5
Браво Г-н Симеонов, вие сте един партиен лидер с трезвена реторика и това ви прави рядкост.
6.
Вярно е !
21.07.2016 13:31:40
1
8
Валери Симеонов казва много верни неща. Мисли по трезво от много други политици
5.
gggg
21.07.2016 13:26:59
2
4
Искам до една седмица най-късно народът да се организира за едно мащабно вдигане!
Никой да не ходи на работа и да се блокират всички булеварди, всички пътища и магистралите! Докато не се изпълнят исканията на народа!
Да няма отстъпление докато целта не бъде постигната!
Стига вече празни обещания и лъжи!
Всекиму да се даде според заслуженото!
4.
!!!!!
21.07.2016 12:38:41
4
1
Ще те убия Флагман! Сега ще дойде полицията и ще те арестуват. Вие сте крадци, измамени сте и сте наркомани.
Ало, полиция, арестувайте Флагман, че уби премиера Бойко Борисов и разруши парламента, и прави терор в града - 10 души загинаха, 100 ранени.
Бойко Борисов току що почина.
Новина от последните минути- Опит за покушение срещу Цецка Цачева, съобщи новини беге.
Флагман, вие ще лежите на 50 години!
Бойко Борисов наистина УМРЯ !!!!
3.
СС
21.07.2016 11:49:42
2
12
Да,аз също съм съгласен с г-н Симеонов,дано и другите подлоги са го осъзнали това нещо защото първи ще сложат чалмите!Амбициите на Ердоган са да възроди Османската империя а Бг ще стане Булгаристан и е неразделна част от нея!
2.
дядо
21.07.2016 11:45:32
12
4
Туй цигане и помачето касабов,га ядоха кифтеата с турския посланик и ходиха на кьор софра и чужди расноски в Турция не реваха,а сега реват като вдовица за уй!
1.
НИК
21.07.2016 11:29:47
4
14
СЪГЛАСЕН СЪМ СЪС ВСИЧКО КАЗАНО ОТ СИМЕОНОВ!!!!!
НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО Е ,ЧЕ В ТУРЦИЯ ИМА МНОГО,МНОГО,МНОГО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ....,(КАКТО СТАНА ЯСНО САМО В ИНДЖИРЛИК ИМА 50 ЯДРЕНИ БОМБИ) .......А, ЕРДОГАН И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ Е УМОПОМРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ!!!!!!!!!??????!!!!!!!!!!!
НЕ ВИЖДАМ НИКАКЪВ ДРУГ ВАРИАНТ ОСВЕН ДА ИЗМОЛИМ РУСИЯ ДА НИ ПРОДАДЕ И РАЗПОЛОЖИ ПО ЮЖНАТА НИ ГРАНИЦА НЯКОЛКО КОМПЛЕКСА "С500 ПРОМЕТЕЙ" .......ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО БИ ЗАЩИТИЛО БЪЛГАРИЯ!!!!!!.......НО ТОВА МАЙ Е В СВЕРАТА НА МЕЧТИТЕ.....ЗА СЪЖАЛЕНИЕ..........НАЛИ СМЕ В НАТО?!!!...НЯМА ЯВНО КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ,ЧЕ ЕРДОГАН МОЖЕ ДА НИ НАПАДНЕ, КАКТО БЕЗ ПРОБЛЕМ НАПАДНА КИПЪР....,АМА НИЩО,ЧЕ И ТЕ БЯХА В НАТО МАЙ???!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори