×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зли кучки, хищни хиени, дразнещи мрънкала! Ето какви са жените в леглото според Зодиака


Зли кучки, хищни хиени, дразнещи мрънкала! Ето какви са жените в леглото според Зодиака
Така или иначе ще паднете в капана на някоя, така че, примерете се, мъже!
20 Юли 2016, Сряда, 22:30 ч.

Четивото не е за мъже със слаби нерви

Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните влияния върху поведението на хората, то вероятно ви интересува как звездите предсказват начина, по който всеки човек реагира във връзката си и взаимодейства със своя партньор.
Ако сте мъж, няма начин да не ви е интересно какви са най-добрите качества и достойнства, както и най-лошите черти на жените от всяка една зодия.
Тук сме се съсредоточили на най-лошите. С други думи ще чуете грозната истина за дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, така че да си имате едно наум.

Овен
Тези дами са супер взискателни в любовен план. Те ще изсмучат цялата ви енергия, тъй като тяхната концепция във връзката им е техният партньор да задоволява всички техни нужди, желания и прищевки. Тези жени умеят да вълнуват мъжете, но те имат огромно его и често се държат като девойки в беда, които имат нужда от постоянно спасяване и обгрижване.

Телец
Жените Телец обичат да се обграждат с хора (най-вече приятелки), по-малко привлекателни от тях самите, именно защото имат склонност към нарцисизъм. Жената Телец сякаш притежава вълшебното огледало на мащехата на Снежанка и редовно го пита „Аз ли съм най-красивата на света?“. Не се заблуждавайте, че тази жена търпи критика или притежава самоирония – за нея няма нищо по-хубаво от нейния дом, нейното куче, нейните роднини, нейните приятели и т. н.

Близнаци
Тези дами са чаровни и умели флиртаджийки, които обаче в даден момент се превръщат в ужасно хаотични личности. В началото ще ви е приятно да излизате и да общувате с тях, но в даден момент ще усетите, че затъвате в комуникационна бъркотия – отношенията ви ще станат супер сложни и абсолютно непредсказуеми. Причината естествено е, че тези жени имат раздвоение на личността – характерно за всички представители на тази зодия.

Рак
Тези жени се държат с мъжете си като с техни майки и покровителки. Те владеят до съвършенство тактиката „пасивно-агресивна манипулация“ и редовно вменяват на своите партньори чувство за вина. Тези дами са страхотни в кулинарията, но затова пък са изключително обидчиви и редовно ще трябва да им правите комплименти за всичко. В противен случай те ще ви обявят за нечувствителен подъл злодей и вие няма да имате шанс да се защитите.

Лъв
Горделивите дами от зодия Лъв ще се държат така с вас, сякаш тяхното присъствие е най-голямата благословия в живота ви. Те ще ви забранят всякакво желание за независимост и ще се надсмиват редовно на вашата наивност (дори да не сте наивен, ще се почувствате такъв). Лъвиците са жени, пристрастени към Instagram и Facebook, така че вашата връзка с такава жена ще е обществено достояние и вие няма да можете да направите нищо по въпроса.

Дева
Жените Дева се държат като закостенели стари моми още от пубертета. Това е техният архитип. Те винаги ще ви диктуват как да живеете и ще се държат като строги учителки, които разбират от всичко. На всичкото отгоре ще ви внушат, че вие самият сте некомпетентен и най-добре да си мълчите, когато те говорят. За да излизате с такава жена, трябва да си сложите ваксина срещу критика – защото ви предстои да чуете много такава и то хаплива.

Везни
С жена от зодия Везни не ви чака нищо друго освен неприятности. Сред качествата на тези дами не са лоялността и верността. Те са суетни и меркантилни същества, които са готови на всичко за един комплимент и за един по-лъскав подарък. Често тези жени са със супер визия, но са лишени от всякакво съдържание. Освен това те си менят мнението постоянно, което за всеки мъж си е сериозно изпитание.

Скорпион
Тези жени са леко психо. Често приличат на страховит хищник, който ви привлича с поглед, но е готов да ви оглозга до кокал в преносен смисъл, разбира се. Жените Скорпион никога не започват връзка, в която няма да имат пълна власт и господство. Те се впечатляват от мъже, които съчетават изискан външен вид, с добри доходи, семейство от сой и редица връзки и контакти на ниво. Дамите от тази зодия са големи използвачки, които искат да се забавляват за чужда сметка.

Стрелец
Жените Стрелец са изключително забавни и чаровни и владеят изкуството да пращат закачливи секс съобщения, така че онлайн флиртът е любимият им. Тяхното чувство за хумор е ценено от всички, но именно в това е проблемът – вие винаги ще се чувствате в тяхната сянка. Освен това тези дами имат фобия към сериозните ангажименти. Те ще ви обичат толкова дълго, колкото им скимне (Тейлър Суифт е зодия Стрелец) – не очаквайте да сте с тях докато смъртта ви раздели.

Козирог
Тези жени могат да бъдат безмилостни, зли кучки и да са горди от този факт. Често представителките на тази зодия са проклети и надменни и смятат всички останали за посредствени. Жените Козирог просто не искат да си губят времето и енергията с отношения, в които не виждат потенциал. Така че те ще отблъскват вашите фалшиви комплименти и ласкателства, и няма да ви дадат никакъв шанс за флирт, ако не сте им направили добро първо впечатление.

Водолей
Жените от тази зодия са пълни с тайни и мистика. Освен това те са склонни да вярват и да практикуват тайни култове и ритуали. На всичкото отгоре жените Водолей са доста непоследователни – единия ден може вие да сте центърът на вселената им, а на другия ден да се правят, че не ви познават. Освен това тези жени си падат малко хипи, малко пънк, гръндж и др. Ще ви бъде доста трудно да им повярвате, че наистина ви обичат, защото те се държат с ирония по отношение на всичко в живота си.

Риби
Тези дами са известни като „кошчето за отпадъци в зодиака“. Жените Риби имат склонност да се вербуват сами за различни изгубени каузи. Те обичат да се въвличат в сложни, обречени връзки, в които вярват до последно. Ето защо трябва да внимавате, ако сте във връзка с жена от тази зодия – тя обича драмата, обича да се прави на жертва, но няма отърваване от нея.

В категории: Хороскоп


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
1
21.07.2016 10:10:44
0
0
пълни глупости
1.
baihui
20.07.2016 21:48:21
1
2
Maloumnici !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Той е преместен от Клиниката по травматология в интензивното отделение Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Ремонтът им е по-скъп от оборота, каза един от собствениците Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Недопустимо е магистър да взима колкото хигиенист, каза председателят на Съвета на ректорите Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Нелепо е да товарят с това задължение битовите потребители, коментира проф. Владимир Колев  Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си локация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК
И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори