×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Добрата новина! Бойко Борисов отпусна на кмета на Средец Иван Жабов 200 хил.лева за рехабилитацията на пътя за Долно Ябълково


Добрата новина! Бойко Борисов отпусна на кмета на Средец Иван Жабов 200 хил.лева за рехабилитацията на пътя за Долно Ябълково
Кметът на Средец Иван Жабов разговаря днес с премиера Бойко Борисов и му благодари за подкрепата
16 Юли 2016, Събота, 18:42 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Започват ремонта до два месеца

Над 200 хил.лева получи Община Средец, за да реконструира напълно пътя от село Факия до Долно Ябълково. Новината съобщи днес премиерът Бойко Борисов, след като откри пътния възел „Запад“.

Министър-председателят подчерта, че средствата вече са преведени на общината, но е помолил кмета Иван Жабов да изчакат няколко месеца, за да завърши строителството на оградата по границата. В противен случай, камионите може да разбият настилката, обясни Борисов.

„Видях по телевизията, че този участък е много зле. Извинявам се на хората от тези села и ги моля да изчакат още месец-два, за да завършим загражденията по границата. Веднага след това асфалтираме“, каза Борисов.

Той бе лично запознат с проблема при последното си посещение в региона от кмета на Средец Иван Жабов.



12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
123
17.07.2016 13:10:10
0
3
Какво значи "отпусна"? Лично ли ги извади да ги даде за ремонт? Или обслужващите писачи така го наричат!
11.
Ебахти цирка
17.07.2016 11:25:09
0
4
Само този път ли е в лошо състояние? Целия център на Средец на какво прилича ? Никой не вярва на тъпите опити да замажете тоталния резил който сътворихте !
10.
Морски
17.07.2016 10:23:36
1
4
Извади от Джоба си и "Отпусна"...трябва да пляскате ;-)
9.
Pipi
17.07.2016 07:15:28
0
2
Башар Асад също беше демократично избран, но от САЩ не го подкрепиха.
8.
до 7
16.07.2016 23:56:27
0
8
Че ти сега ли разбра как лъже по телевизията
7.
Bingo
16.07.2016 23:46:58
0
15
До къде я докарахме, премиера да се информира от медиите за лошите пътища, като за същото нещо плащаме милиони на пътната агенция. И като вземете да пишете че все едно си ги е изкарал от собствения си джоб, а не от нашите данъци сте ми много "мили"
6.
НОВИНИТЕ >
16.07.2016 23:33:18
2
1
НОВИНИТЕ >
5.
Тw
16.07.2016 23:31:55
2
1
Не на занимавай с туркестан
4.
Най-лошото се случи в историята на Турция (ОБЗОР)
16.07.2016 22:18:05
3
2
Над 160 загинали, 1440 ранени и над 2700 арестувани след опита за военен преврат в Турция. Реджеп Ердоган обаче успя да запази властта си. Хората застанаха срещу дулата на танковете в нощ, изпълнена с обрати.

Хронологията

Всичко започна в 22.30 ч. Военни машини блокират мостовете над Босфора, а над Анкара започват да летят бойни хеликоптери и самолети. Премиерът Йълдъръм потвърждава подозренията - извършва се опит за преврат. От екрана на държавната телевизията малко позната водеща изчита съобщение на бунтовниците.
Няма да позволим гражданите да пострадат и реда да бъде нарушен. Мирен съвет ще управлява държавата, без да прави разлика между хората от различни етноси и религии. Правото на собственост ще бъде гарантирано, както и всички свободи на гражданите."

По улиците на Истанбул и Анкара започват сблъсъци. Бойни хеликоптери откриват огън. За лидер на бунта е сочен Мохарем Кьосе, бивш офицер, изгонен от армията по подозрение във връзки с милиардера Фетула Гюлен. Изненадващо в социалните мрежи, които именно Реджеп Ердоган често ограничава, се появява негово изявление. Призив народът да окаже отпор на бунтовниците.

"Излезте по улиците и им дайте своя отговор. Аз идвам в Анкара. Това е направено без заповед на командващите армията Отговорниците ще си понесат заслуженото", написа Ердоган.

И хората излязоха по улиците. Въпреки предупредителните изстрели, се изправят пред войниците и танковете. В Анкара се разгарят нови боеве. Бойни самолети на армията свалиха хеликоптер на бунтовниците. Загинаха хора. Много от тях полицаи, опитаха да спрат преврата. Бомбардиран бе и парламентът. Бунтовници нахлуха и в сградата на Cи Ен Ен-Тюрк. Спряха програмата. Те обаче бяха прогонени от граждани и журналисти.

В 3.00 ч. - по-малко от 5 часа след началото на бунта, премиерът обяви - битката е спечелена. Действията на бунтовниците са контрирани успешно.

След преврата емисията започна да издирва всички, които по някакъв начин са участвали в опита за отнемане на властта в Турция. Така повече от 2700 съдии са били освободени от постовете им по подозрение, че по някакъв начин са били свързани с метежа. По улиците на Истанбул бяха пуснати и много цивилни агенти, които да следят какво се случва.
Президентът Реджеп Ердоган бе посрещнат като победител по време на снощните драматични събития. Той се върна от почивката си и беше посрещнат от ликуващо множество, което скандираше името му. От самото начало на кризата Ердоган беше непреклонен. Хората последваха призива не президента и изскочиха невъоръжени срещу бунтовниците.

"Има управляваща партия в Турция, която беше избрана с гласовете на хората. Има и избран от хората президент и с волята на Бог ще продължим да изпълняваме задълженията си до край. И никога няма да оставим страната на тези нашественици”, заяви Ердоган.

Президентът показа влияние и власт. След изявлението за медиите излезе пред своите поддръжници и заяви: „Важно е да продължите своята съпротива срещу атаката. Тогава ще победим."

Привържениците на управляващите последваха и този призив и останаха на улицата, докато стане напълно ясно, че вече няма окупация на летището, държавната телевизия и ключовите мостове, а бунтовниците се предадоха.
Това е въпрос, на който никой не може да отговори с абсолютна точност. Медиите, които подкрепят Ердоган, намекнаха, че това са хора, близки до милиардера Фетхуллах Гюлен, който живее в САЩ в самоналожено изгнание. От голям приятел на Ердоган през годините се превърна в негов враг. Хора от организацията му обаче отрекоха да имат нещо общо със случилото се и разкритикуваха бунтовниците. Те от своя страна казаха, че са просто военни, които искат светското начало в турската държава да се запази, а президентът е тръгнал по друг път. Много критици на Реджеп Ердоган твърдят пък, че най-много от ситуацията печели той и е логично дори сам да е предизвикал целия бунт, защото сега с пълна свобода ще може да се саморазправи с противниците си в страната.Кои са хората, опитали се да свалят от власт Реджеп Ердоган?
Освен от хиляди екзалтирани фенове и оркестър, Ердоган получи подкрепа и от лидерите на Съединените щати, Русия, Германия и редица други страни.

"Надявам се на стабилност и мир в Турция", заяви държавният секретар на САЩ Джон Кери.

"Кръвопролитието и сблъсъците трябва да бъдат избегнато. Проблемите в държавата трябва да се решават по конституционен път", заяви външният министър на Русия Сергей Лавров.

„Трагично е, че толкова много хора загинаха при опита за преврат. Кръвопролитието трябва да спре. Германия застава зад тези, които защитиха демокрацията и законността”, заяви германският канцлер Ангела Меркел.
"Брюксел изцяло подкрепя демократично избраното турско правителство, институциите на страната и върховенството на закона”, заяви председателят на ЕС Доналд Туск.
Нова телевизия
3.
до бемката
16.07.2016 22:09:45
3
3
На тебе ще падне лайно!
2.
БЕМКАТА
16.07.2016 22:02:38
7
10
Жабка ще падне лапане и крадене
1.
Gochoof
16.07.2016 21:56:21
4
10
Toi tsar - toi padar !
Ot djoba si razdava !
Ot zakuski spestil... !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори