×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте какви поражения нанася порното върху актьорите и феновете


Вижте какви поражения нанася порното върху актьорите и феновете
Снимката е илюстративна
14 Юли 2016, Четвъртък, 21:47 ч.

Някои мъже и жени остават импотентни за цял живот и не могат да се наслаждават на секса с партньор

Няма две мнения по въпроса, че порно филмите са най-популярното съдържание в медийното пространство. По данни на „Журнал за интернет право“ (Journal of Internet Law) печалбите от продажби на порнография онлайн, сумарно с тези в секс магазините, възлизат на общо 30 милиарда долара. Изданието съобщава още, че след преброяване в глобалната мрежа са установили наличието на 15 милиона сайтове за разпространение на секс филми.
И докато интернет трафикът, насочен към секс медиите, продължава да се засилва с всяка минута, нови и нови настроения започват да се прокрадват сред поколенията, пише Cosmopolitan. Докато по-младите са все по-облъчвани от еротиката, която срещат на всеки виртуален сантиметър, данните изненадващо показват как поколението „Y“ (родените след 1980 г.) активно отбягват филмите „XXX“.
В плен на еротиката
Алекс Роудс е 27-годишен мъж от Щатите. Той разказва, че когато бил на 11 за пръв път се срещнал със забавните филмчета. Всичко станало съвсем случайно. Докато сърфирал в пространството, изведнъж пред него се отворил нов прозорец, от който автоматично се стартирало някакво порно. Алекс си спомня, че мигновено почувствал силна обвързаност с голата плът на порно актрисата. Споменава, че било хубаво, но малко по малко го довело към пристрастяване.
Всичко това се случва в началото на 2000-та година, когато интернетът вече започвал да канализира избълваната порнография от продуцентските къщи, а родителите не били в силата си да спрат еротичната инвазия.
Алекс смята, че тийнейджърските хормони, в комбинация с достъпа до сексуално видео безкрай, са го довели до абсолютна форма на пристрастеност – гледане нонстоп. И това преди още да е имал възможността да почувства реалния сексуален контакт. „Преди да навърша 14 години гледах по десетина пъти на ден“, разказва Роудс. В паузата между самозадоволяванията Алекс играел видеоигри.
Е, какво от това?
Днес 27-годишният Алекс Роудс разказва как сексуалните му навици са повлияли неблагоприятно на социалния му живот, снижавайки самочувствието му. „Имах приятели, но имах огромен проблем с говоренето и комуникацията, най-вече с жените. Изпуснах куп възможности от младостта си“, откровен е той.
След цялото това мастурбиране младият мъж успешно протрил гениталиите си. Стигнало се дотам, че се появила и раничка. Но това не спирало Алекс, той бил пристрастен към порното и нямало какво да спре желанието му – нито воля, нито външен фактор.
Когато бил на 19 Роудс бил толкова зависим от порнографията, че получил еректилна дисфункция при първия си сексуален контакт. За да „вдигне самолета“, Алекс фантазирал за любимия си порно сюжет... С навлизането в 20-те си години той започнал да разбира за действителната вреда от денонощното си забавление – реалната невъзможност да прави секс с жена.
Историята завършва с щастлив край. Алекс намира специализирана помощ и след много борба със себе си, той успява да остави ръката си перманентно в десния джоб.
Вредно ли е порното?
Да, вредно е, но когато прекаляваме с него. Опасността, която се крие в така приятния навик, е да загубим чувството си за обвързаност с друг човек. Самата нужда се изпепелява, заместена е от екрана.
През онази част от живота си Алекс е бил неспособен да изпита истинско чувство на еуфория и през цялото време е бил някак неспокоен и напрегнат. Нуждата от оргазъм била обсебила ежедневието му точно както наркотиците притежават умовете на наркозависимите.
Според психолога Джеймс Плауд оргазмът, който изпитваме след дълготрайното гледане на секс филми, има същите характеристики, каквито има и индуцираната от наркотици еуфория. Но разбира се, видеото не е като спринцовката. За да придобиете зависимост към порно филми трябва да бродите с мишката ежедневно, часове наред.
А някои хора се страхуват, че порното ще ги убие
Страхът, че видео еротиката създава някакъв тип зависимост, започва все повече да се прокрадва в съзнанието на поколението „Y“. И въпреки че младите са облъчвани 24/7 от секс, много момчета и момичета в тийнейджърска възраст все повече започват да се дистанцират от тази така достъпна сексуална среда. Тяхното желание е да не допускат в себе си нереалистичното разбиране за секс и красота.
22-годишната Мишел Хоскинс от Мичиган, професионалист в рекламния бранш, разказва как порното е убило връзката ѝ. Преди известно време тя прекратила взаимоотношенията си с млад мъж, който бил пристрастен към еротичните филмчета.
Зависимостта му буквално унищожавала интимния им живот. На Деня на влюбените той тайничко се затварял в банята с лаптопа си, прекарвайки определено време насаме с ръката си. „Това ме отврати. Накара ме никога вече да не погледна неща от подобен сорт“, разказва Мишел. Според нея мъжът ѝ си е мислел за персонажите от филмите, докато са правили любов, което за нея е отвратително.
Но да видим какво става от другата страна. Комикът Дан Наинан, прочул се със смехотворните си стендъпове, подкрепя горната теза по същата причина.
„Смятам, че порното унижава женския пол и го превръща в обикновена еротична стока. Аз мисля, че същината на порното окуражава мъжете да се държат зле с тях. Усещам как жените са използвани като вещи за забавление“. Актьорът признава, че в миналото, когато бил млад, е разпускал с еротично съдържание от типа, но след време го игнорирал.

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
2
Коментара по темата
2.
ViP
15.07.2016 00:10:43
2
1
Само footfetish
Много ги любя…
1.
Сър Стенли Ройс-кралят на грубия секс
14.07.2016 23:54:23
3
4
Правети любов,мамка му!Любовта е най-прекрасното нещо на света!Хапвайти,пийвайти,ебвайти!
Има толкова необърсани путки за ибани.Мъже,вадети уйовете,не ги дръжте в гащите да мухлясват!Стига с това порно.Има толкова жени,разлигавени и изоставени от бившите си гаджета,копнеещи за голям уй целия вътри сух.Дайте им го,мамка му!Докато не викат за майка си и баба си!Докато ги заболи и заплачат,защото уя е опрял в пясъка и да фърлят боба!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори