×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън в Слънчев бряг! Петима охранители от дискотека "Вижън" пребиха софиянец


Екшън в Слънчев бряг! Петима охранители от дискотека "Вижън" пребиха софиянец
В единия гард е открита марихуана
10 Юли 2016, Понеделник, 02:25 ч.

Биячите до един са криминалнопроявени

Петима частни охранители от дискотека "Вижън" в Слънчев бряг пребиха 22-годишен софиянец. Екшънът се разиграл в неделя около 4 сутринта. Пострдалият е откаран в МБАЛ -Бургас с диагноза „контузия на главата”.

От незабавните полицейски действия са установени и задържани всички участвали в побоя – криминалнопроявеният и осъждан Д.П., 42-годишен от Камено, криминалнопроявеният и осъждан Д.Д., 34-годишен от Асеновград, криминалнопроявеният Т.Д., 23-годишен от Бургас, криминалнопроявеният и осъждан К.М., 20-годишен и криминалнопроявеният и осъждан Г.С., 38-годишен от Бургас / всички задържани са служители в частна охранителна фирма, отговаряща за охраната на дискотека „Вижън”.

Проведени са множество процесуално-следствени действия, сред които разпити и разпознавания, установени са свидетели на деянието, записи от охранителни камери и др. При извършване на полицейската проверка на криминално проявения Т.Д., 23 годишен от Бургас, същият пуснал на земята пакетче, съдържащо зелена тревиста маса / марихуана/. Т.Д., както и останалите четирима охранители са задържани със заповед за полицейско задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

В категории: Крими


16
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
16
Коментара по темата
16.
Паляци
15.07.2016 01:30:10
0
0
Ко да оставяме шибаните софиянци да си правят каквото си искат или да мутреят се едно планетата е тяхна ? Когато не сте сигурни не философствайте и не се правете на по - умно отколкото сте . И доста пресилиха нещата тия флагмани как 5стабилни момчета ще бият един я слезте на земята и помислете . Софиянците ако са си правили якото никой няма да тръгне да ги бие. Но със сигурност охранителите са със повече акъл от вас все пак вие вярвате на нещо невъзможно
15.
Бургазлия
11.07.2016 20:53:11
2
4
Е, браво!
Тук е моментът да попитам: как тези криминални типове са охрана, при положение, че се иска свидетелство за съдимост?
И защо въобще са на свобода?
14.
аз съм
11.07.2016 18:53:33
1
1
не забравяйте да напишете някоя статия и за вта
13.
Чалгията
11.07.2016 15:05:51
4
2
Мед ми капе когато такива неща стават в малоумните чалгаджийници, който и да пострада все е в плюс за човечеството, в случая и малоумния чалгаджия и тъпите батки.
12.
...
11.07.2016 13:06:26
3
4
И как така са го "пребили" като е с диагноза "контузия на главата"? Флагман, бъдете малко по-големи реалисти. Как така 5 охрани ще скочат на един, и няма да го оставят да спи няколко дена? Прекалено пресилено ми се вижда всичко.Описанията за едно от момчетата е грешно!!!! Бъдете ДОСТОВЕРНИ! Лъжци! Без право уронвате личността на даден човек!А за коментиращите- нека не се правим на големи разбирачи! Никой не знае цялата истина, но смеете да хулите! Българска му работа-"батки" бият шоп, в коментарите българин с българин се подиграва.....
11.
Do oracha
11.07.2016 12:33:56
3
1
Vqrno e.Polovinata lovci sa sadeni i imat narezno orajie takova kakvoto i specializiranata policiq nqma.Za da stanesh lovec moje da si saden samo trqbva da si reabilitiran.
10.
орача
11.07.2016 12:30:14
2
1
Oсъждани лица могат и да притежават огнестрелни оръжия,не само да са охрана.И не говорим за какво да е оръжие,а за автоматично.
9.
Do 8
11.07.2016 12:27:00
3
3
Личи ти,че си невеж,и охранителния сектор не ни е силата.Затова по добре не пиши.
8.
До 6
11.07.2016 11:06:09
6
2
Няма как осъждано лице да е охранител така че не ръси мозък
7.
Mi haide de
11.07.2016 10:54:09
2
9
Сега трябвада ги обвинят за орг. престъпна група ако спазват стандартите спрямо охраната на козела..
6.
Koq e firmata
11.07.2016 10:49:12
4
9
ARKUS.GOLEMIQ KONTROL NA RUMQNA BACHVATA.
5.
Ааа
11.07.2016 10:22:11
3
6
Иначе твърдят че е мноого сигурно и спокойно място в сънито... Дааа ама НЕееееее
4.
Боклуци
11.07.2016 10:19:55
3
15
Боклуци в боклучава държава. Престъпници дерибействат навсякъде както си поискат. Полицията ги хванала. И ко? Като гледам и друг път са ги хващали и полза никаква щом са навън и си правят каквото си искат. Съда нали ги пуска. Оправия няма!
3.
Дървен Шоп
11.07.2016 10:08:15
6
11
Класика, нахален Шоп и мускулест празноглав пазач дето се мисли за истински охранител-комбинацията често свършва с бушони за шопа дето е решил да обижда хората от провинцията.
2.
miko
11.07.2016 09:41:26
1
31
Явно , за да си охрана в дадената дискотека задължително трбява да си криминално проявен!
1.
Feeling good
11.07.2016 09:36:07
5
11
Адидас баДки ruls
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори