×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наемателят на “4 you”: Полицаите са допуснали други хора да влязат след стрелбата, за да изнесат ранен


Наемателят на “4 you”: Полицаите са допуснали други хора да влязат след стрелбата, за да изнесат ранен
Митьо Очите държал пура в дясната ръка и не бил опасен, защо тогава влиза с бронежилетка, попита Данаил Петков
29 Юни 2016, Четвъртък, 00:15 ч.

До момента са извършени три възстановки на екшъна от 8-ми юни, твърди Петков

Данаил Петков - наемател на заведението в Слънчев бряг, в което стреляха по Митьо Oчите, каза пред камерата на бТВ, че има информация за това как полицията е оставила нападателите да се изнесат.
Нека да са прозрачни нещата, да не се нарочват някакви хора само, за да се отчита дейност, каза управителят на “4 you”.
„Имало е човек, който е бил ранен. При наличието на полицейско присъствие, някои хора са влезли с инвалидна количка, сложили са го на нея и са го изнесли, без никой да ги пита какво правят там, какви са тези жилетки и военни прийоми в нашия най-голям курорт. На възстановките са присъствали само хора от едната страна, а тези, които са нахлули в ресторанта, никой не ги търси“, добавя Петков.
„Чувам, че Митьо Очите държал пура в дясната ръка, което означавало, че не бил опасен.
Като е така защо влиза в бронирана жилетка? Ясно е, че е очаквал нещо да се случи.
На първата и втората възстановка не ме бяха извикали и изведнъж се оказа на третата, че трябва и аз да присъствам, защото съм бил собственик, но аз не съм. Наемател съм“, уточнява  Данаил Петков. На въпроса кой е собственикът, обаче не отговаря.
„Имаме си договор и плащането става по банков път. Всичко е законно. Не искам да му споменавам името. Всичко може да бъде проверено в Търговския регистър“, заяви Петков.
Той не пожела да каже и каква роля има Божо Кравата в заведението. Познавам го чисто визуално, сподели управителят на “4 you”.
„Не съм чул някой да ходи в ресторанта, за да си купува дрога. В нашето заведение няма как да се продават наркотици, защото всяка вечер има 7-8 цивилни полицаи. За рекет съм чувал, но нито Митьо Очите, нито който и да било не ме е рекетирал“, сподели Данаил Петков.
„Не се крия от властите. Просто се чувствам застрашен. На 10 юни излезе статия във вестник с моя снимка и голяма стрелка, която ме посочва, а под снимката пише: „Ето го екзекуторът”. Не знам кой на мое място не би се уплашил. Колко човека в подобна ситуация биха излязли пред камерата, за да говорят ясно и конкретно като мен“, каза Данаил Петков пък пред камерата на Нова телевизия.
„Той се страхува. Няма да ви кажем къде го откри Цеца Алексова, защото не знаем“,  уточни водещият Виктор Николаев.
Петков твърди, че никога не е имал бизнес отношения с Божидар Кузманов. Кравата бил нает от главния готвач на заведението да работи в кухнята. Днес полицията го издирва като тартор на организирана престъпна група.
„Виждал съм го в една фитнес зала, в която тренира доста голяма част от комплекса.  Няколко пъти съм го засичал там, но не виждам в това нищо престъпно”, категоричен е Петков.
Като предприемач не съм длъжен да познавам всеки служител на нашата фирма, добавя той.
Подробности за вечерта на стрелбата по Очите, Данаил научил от бизнес партньора си Николай Иванов, който бе задържан във вторник при зрелищния арест.
„Тиражира се версията, че Димитър Желязков не е извършил нападение, а е дошъл с 30 души.   Ако той е дошъл да вечеря заедно със своите приятели, едва ли е имал нужда от бронирана жилетка. Хората са забелязали, че хората му са имали ножове, мечове, брадви, палки. От ранна тинейджърска възраст слушам за Митьо Очите. Той е като легенда, но дали има политически чадър? Самият факт, че вече 17 години се говори за него, дава яснота за това дали е закрилян отгоре“, коментира Петков.
Той разкри и подробности от вечерта на престрелката, когато е арестуван като свидетел.
„Бях разпитван около 3 часа. После бях затворен в килията като истински престъпник. При мен бе доведено после и лице с бронежилетка. Каза, че работи за Димитър Желязков. Не знам откога може да влизаш с бронирана жителка в килията. А и въпросният човек влезе след мен и напусна доста преди мен. Нали полицаите през цялото време твърдяха, че искат да разследват престрелката? Ако искаш да разследваш престрелката, разследвай човека с бронираната жилетка, който твърди че е бил там”, заяви Данаил Петков.
Той отрича в бара му да се правят алкохолни турове.
Прокуратурата повдигна обвинение срещу съдружника му в рекет и трафик на бежанци.
„Това някак не ми звучи правдоподобно. Кога точно ние с него сме имали време да ходим да прекарваме бежанци през границата или да подпомагаме каквото и да било, при положение че ние сутрин и вечер сме в бара?”, пита Петков.
Той твърди, че бизнесът му не е толкова доходоносен, колкото се говори. Най-сериозното опровержение на тези слухове бил кредитът му от 30 000 лева. Колегата му пък дължал на банка 15 000 лева, а родителите му изплащали ипотека, направена за срок от 30 години.

В категории: Крими


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
10
Коментара по темата
10.
Drugoselec
30.06.2016 14:34:20
1
1
kato 4eta tezi gluposti si mislya 4e, tazi nasha darjava e sazdadena ot Salvador Dali sled nyakoi umopomra4itelen zapoi!
9.
...
30.06.2016 12:24:27
0
6
За какво му е на един прост помагач във кухнята лична охрана се питам аз ? По едно време го изкара го изкараха голяма клечка тоя Божо Кравичката, а накрая се оказа общ работник във кухнята и мияч на чинии. :D
8.
Az
30.06.2016 12:21:42
0
3
И когато го попитаха на кой е собственост заведението той обяви че не знае плащал си наема по банков път,пълен смях.Поредният спуснат парашутист
7.
do 5
30.06.2016 12:01:11
3
1
Tи бre отворко,как един прост готвач има лична охрана бе !!!
Я обясни как стреля бронежилетка и как пистолетите пазят от куршуми!!!
6.
До 5
30.06.2016 11:59:09
0
5
Каква лична охрана???Човека каза ,че е виждал Божо-Кравата във някакъв фитнес2-3пъти.Но сега разбрал че главният готвач го бил назначил да работи в кухнята,но той не бил длъжен да познава персонала си.Поне нещо по-достоверно да беше измислил
5.
до дядо
30.06.2016 11:42:57
3
5
ти малоумен ли си бре?!? седи си човека, с личната си охрана, и идват маняци с бронижилетки...ммм да пият по кафе ли кво?
4.
дядо
30.06.2016 11:15:10
6
5
Тоя капут к'во иска да ни убеди,че са виновни тези с бронежилетките,а не тези които стреляха!
3.
Ей льольо
30.06.2016 09:58:50
18
13
Ти като не познаваш божо, защо вземаш страна ве капут? Защо се криеш? Защо твойте изтриха 2 мин. от записа? Да приемем, че Митко мутрее. Защо се криете, защо триете записите? Наркомани мръсни. Дано се оправи Митака. Мамицата ще ви разкатае
2.
Петко
30.06.2016 09:48:35
5
14
Телевизиите ни се срещат за интервю с човек обявен за издирване,човек който се укрива но не съдействат за полицията.Затова няма никога да се оправим,всеки дърпа чергата към себе си един заради рейтинг ,друг заради пари и т.н
1.
Коко Шанел
30.06.2016 08:58:32
4
33
Това не са били бронежилетки а новите размери сутиени на Виктория Сикрет предназначени да носят анаболните цици на батките
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори