×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Симеонов предпочита общ военен флот в Черно море, отколкото прекратяване на реадмисията с Турция


Симеонов предпочита общ военен флот в Черно море, отколкото прекратяване на реадмисията с Турция
"Когато имаш две злини, винаги трябва да се избира по-малката"
16 Юни 2016, Четвъртък, 13:38 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: "24 часа"

Според лидера на ПФ обаче следва да се изчака официалната информация



Валери Симеонов предпочита общ военен флот в Черно море, отколкото прекратяване на споразумението за реадмисия с Турция, което касае връщането на нелегални имигранти.

Той бе потърсен от журналисти в парламента по повод неофициална медийна информация, че Турция прекратява споразумението заради отказа на премиера Бойко Борисов България да участва в общ флот в Черно море в защита от евентуална руска агресия.

Валери Симеонов първоначално не пожела да коментира слуха за прекратеното споразумение. „Отношенията между две държави не се градят на слухове”, каза той.

Симеонов заяви и че не знае как е направено предложението за обща флотилия – дали е в отговор на руска агресия, дали като предложение за структуриране на бойна единица към НАТО. Според него - по принцип не е добре да бъдем вкарвани във враждебни структури или отношения с когото и да било, включително и с Русия.

Валери Симеонов обаче добави: „Ако лично ме питате, без да ангажирам колегите си, защото все още нямаме факти, но аз предпочитам да влезем в един общ такъв флот, отколкото да прекъснем споразумението за реадмисия, тъй като то е жизнено важно за България като граница с Турция. За нас е много важно това споразумение, неслучайно за нас беше голяма радост, когато то беше подписано. Когато  имаш две злини, винаги трябва да се избира по-малката.”

След въпрос на „Флагман” – дали не трябва да преразгледа враждебното си политическо говорене срещу Турция, Валери Симеонов отговори: „Съгласен съм с вас, може би ще го преразгледам в някой друг живот”.

В категории: Политика


Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
Флагман.БГ Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София 29/05/2024, Сряда 08:00 1
17
Коментара по темата
17.
Bayraktar turkish dron
18.06.2016 13:47:55
1
0
Истинатае че ТУРСКИ бойни кораби и подводници спокойно си щъкат из БГЧерноморие до 2години ЩЕпоемат управлението на НАТОвската флотилия в ЧерноМоре с-у Русия в АТИЯ морски адмирал ще вика на БГморяците МЕРХАБА АСКЕЕР
16.
Аз
16.06.2016 18:09:58
0
1
А какво да кажем за редките мустачки?
15.
Хахах
16.06.2016 18:08:14
0
3
Само като му видите очичките плувнали в лой ще ви стане ясно че Валери е селски тарикат и дребен интересчия.
14.
До N6
16.06.2016 17:30:53
1
5
Абе еничар долен,резак недоебан,манаф недоклатен,чифут нещастен,афроамериканец долен,циганин мазедн.Каква съюзническа държава е турция бе протестър недоклатен???Подлога мазна,и какъв флот че правиш бе смешник?? :D коритото дръзки ще спре злите руснаци?
13.
Morski
16.06.2016 17:10:50
1
3
Турчин
12.
диференциални уравнения
16.06.2016 16:20:17
0
3
Няма логика сделката за реадмисия да зависи от това дали участваме в общ флот. Ако нашите съюзници оперират чрез инзудване спрямо нас, имаме нужда от нови съюзници. Какво ще спре утре Турция да постави нещата така, че ако откажем турска армия на българска територия ще бъде счетено за агресия? Не, Г-н Симеонов, не трябва да се поддаваме на шантаж.
11.
Българин
16.06.2016 15:50:25
1
6
Г-н Симеонов не забравяйте близкото минало,бяхме и с Германия.Историята,както винаги се повтаря.Никой от запада не е защитавал нашите интереси.Така,че по-малко с Вашите становища.Не винаги с Русия,но никога против НЕЯ.Бъдете жив и здрав ВАШ почитател.Да живее България!!!!
10.
защо?
16.06.2016 14:58:45
0
8
Нали беше баш патриот? Какви са тези врътки??? Възможно ли е безмозъчни дребни същества да заемат места в парламента?ВЪН!!!
9.
Познавам те!
16.06.2016 14:57:31
0
7
Всичките са боклуци като този! Да каже какво направи в завода в Дебелт,да каже как си направи телевизията,да каже баща му какви ги е вършил навремето,от къде му дойдоха всичките имоти и пари.Срам нямат и страх от Господ нямат.На този мръсник след като излезе от Парламента ще започнат да му се случват много интересни неща.
8.
аз
16.06.2016 14:25:33
2
11
Това гадно човешко подобие повече парламент не трябва да види.Много разчитахме на него,изпратихме го там,а той се нагуши с пари от Тиквата за 5 поколения напред.Потурнак,хаира си да не видиш ямболски циганин!
7.
Стан
16.06.2016 14:08:28
2
15
Гнусен ямболски мангал. Нали патриот се пишеш, а сега да целуваме куро на Ердоган и флот да праим а. Ми нали вчера точно ти се изказа за 50 милиона с които границата ни щеше да бъде затворена. До сега Валерка беше мита че си тракиец и родолюбец - сега ясно се видя,че си гъзодавец.
6.
срам за правителството
16.06.2016 13:32:54
16
6
каква по голяма гаранция за националната сигурност на България от общ флот на Черно Море със съюзнически държави но май всички са подковани рубладжии и ибрикчии на пияната азиатска държава
5.
Паричен фронтовак
16.06.2016 13:19:49
0
7
За пореден път господина специалист по винкелите доказа че е жалък нешастник Ллазмодий разбери че никой не обича ренегатите
4.
Г.С.
16.06.2016 12:25:53
0
6
Ако това е истина,значи СРАМ И ПОЗОР!!
МАЙНАТА И НА РУСИЯ ОБАЧЕЕЕЕЕ,как може да се кляка на турски шантаж и заповеди???Това не е нормално!!
3.
Tervel
16.06.2016 12:11:08
1
7
Tova e pozorno tozi e ebrekhia
2.
Алеко
16.06.2016 11:36:41
2
14
Пази боже сляпо да прогледа
1.
32
16.06.2016 11:25:15
3
20
валери далавери нали беше против турция обърна палачинката за колко пари се продаде пак кажи защото това ще ти е първото и последно влизане в парламента лошото е че има още хора които ти вярват
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партия налази Зуека в Испания Партия налази Зуека в Испания Най-изненадваща за него се оказала подкрепата на политическа партия Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Те са от маневрената бригада, като единият е с наранявания на рамото и на ребрата, съобщи  шефът на „Оперативна дейност“ в БДЖ Анатоли Атанасов Красива блондинка проби в българския футбол Красива блондинка проби в българския футбол Тя има щастлива връзка и дете  Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Забраната за монокини се спазва първо, защото плажуващите така дами разсейват спасителите и те не могат да си вършат работата, и второ - защото плажът е пълен с деца и не е прилично Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените
Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida"
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори