×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте големите провали на мъжете, които те не си признават дори с опрян до челото пистолет


Вижте големите провали на мъжете, които те не си признават дори с опрян до челото пистолет
Тези издънки даже не ги броим
15 Юни 2016, Сряда, 21:29 ч.

Самопризнания, направени в един мъжки сайт

Най-добрият опит за всяко човешко същество идва с практиката и за съжаление с провалите. Вярването, че успешните хора са перфектни е лъжа - те са се проваляли много пъти, за да достигнат до конкретната си позиция, пишат „Men.bg”.
И както е написано на една от всички американски църкви "Никой не е перфектен! Добре де, имаше един перфектен, ама ние го убихме!", решихме да представим някои от житейските и зловещи мъжки провали, които са гарантирани за всеки. Шансовете да сте попадали в някоя от следващите ситуации е огромна. С това доказваме, че мъжът е елементарно същество, чието щастие се крие в малките неща. Представяме цели 10 гарантирани провала, от които не може да избяга дори Худини:

1. Танците
Кълченето, въртенето на ханша, клатенето в ритъм и другите сложни задачи са гаранция, че рано или късно ще седнете пред телевизора, за бързо опресняване на паметта с "Dirty Dancing" или "Step Up". Какво са правили тези актьори, за да счупят дърводелския метър - нямаме никаква представа. Някои мъже танцуват като истински професионалисти, докато ние се клатим като обладани от дявола, епилептици или облъчени от Haarp (конспЕрация?). Нека преместим двата дървени леви крака и да отидем обратно на бара, където да гледаме заедно с останалата част от семейството на Буратино - истински момчета сме, спор няма!

2. Заговарянето на жени
Искаме да кажем, че това е провал за нас и до днес, но жените са виновни! Първо идват с красиви и дълбоки очи, събрани в погледа на млада и невинна сърна. Малкото им чипо носленце е повдигнато така, че веднага да се сетите за Бамби (какво толкова, гледахме го), а белите подредени зъбки формират такава усмивка, че веднага да сте готови да дадете един бъбрек и апартамент на морето. Българките са много коварни в това отношения, но ако трябва да бъдем още по-зловещи, трябва да свалим погледа към красивите (и често огромни) гърди, които стоят предизвикателно в сутиена, сгушени и безгрижни. И тогава започваме да заекваме, защото освен мръсно подсъзнание, разполагаме и с ниско кръвно и всичкият ресурс за мозъка вече се изпомпва към долната глава. Трудно е, господа, че и невъзможно!

3. Шофьорските курсове
Може да имаш душата на Шумахер, болидът на Pernik Heavy Industries, но инструктора си спомня каква автомобилна трагедия си бил. Един мъж не става шофьор, докато не отиде 5-6 пъти, за да го скъсат на изпит (понякога листовки, понякога шофиране). Освен това знаем, че повечето въпроси са взети от кръстословицата на Къци Въпцаров, следователно е повече от невъзможно да разберете овчарчето с овцете дали е пътник, МПС, участник в движението или свидетел на Йехова.

4. Вътрешният мир
Българинът не може да бъде спокоен, той предпочита да е чудо на медицината и всяка година да чупи рекордите на кръвното налягане. Дори и когато спим, пак се нервираме за глупостите, които се случват, полудяваме от яд, че съседът пак е довел песнопейката, за да показва какъв голям любовник е. Дори няма да казваме колко бързо може да ни събуди звънливото съскане на тъщата, когато реши, че в събота сутрин трябва да се тупат килими, пътеки и юргани. Дзен не е нашето изкуство, в противен случай щяхме да овладеем силата и да създадем империята на Вейдър!

5. Гравитационното предизвикателство - хоро Благодарение на образователната система и няколкото мили преподавателки по физ. култура, успяхме да разберем, че само джедаите и хората, които са преодолели гравитацията могат да постигнат тези движения. Именно чрез него се зародиха всички видове комплекси по сватби, а и след 3-тата ракия можем само да играем танца на пияния майстор, както и да се клатим като празно патронче от мастика върху късокрака дървена маса. Прекланяме глава пред всички, които са постигнали такава координация с краката си, че могат да ушият пуловер.

6. Първите бармански опити
След като видите колко невероятен може да бъде Том Круз с питиета, осъзнавате влечението си към алкохола и експериментите. Решавате да направите бар на плажа, но преди това забърквате няколко отрови, използвайки всички бутилки с етикети и без етикети. Човешкото любопитство създава цяла индустрия под формата на кулинария, вашите резултати често надминават очакванията на КГБ, NASA и други подобни организации, които биха могли да използват ракетното гориво, безвкусната отрова или (както ние най-често ги кръщаваме) "Малкият чернобилчо".

7. Гледането и игрането на голф
След като се запознахме с изключително вълнуващия кърлинг, преценихме, че човечеството не може да направи по-скучна игра. Оказа се, че сме били в изключителна грешка. Голфът е прекрасна кола, но не и толкова интересен спорт. Все още го използваме, когато се опитваме да избягаме от среща с тъщата или разходка до мола, а и с намален звук ще имате възможност да се отпуснете и да се наспите, гледайки поляните. Проблемите започват, когато получите първият стик. Някой да иска стик за голф? Така си и мислехме!

8. Паралелното паркиране и засадите
Опитайте се да обясните едно от двете на жена си и открийте прага на търпението си. Кратките изследвания, ожулените брони и липсата на чувство за хумор поне до обяд е ясно доказателство, че никой от нас няма да стане духовен наследник на Далай Лама. Ние сме обяснявали този вид паркиране повече от 100 пъти и резултатът винаги е същият. Положението със засадите е идентично, но след като жената отказва да признае, че виси пред телевизора само за Роналдо, нека се оплита сама в собствените си мрежи.

9. Веганството
Поне веднъж в живота си сте се опитвали да минете към тъмната страна. Няма защо да го отричаме, понякога се появява една стройна сладурана, която обяснява колко здравословно и зелено може да живее. Вие веднага решавате да се откажете от свинските пържоли, свинските сладки ребърца, луканката, суджуците и почти да се лишите от наследството на баба си (как така няма да ядеш). И докато милото носи различни хранителни семена, плодове и зеленчуци, които да притъпят нуждата от червено месо. Факт е, че всичко е изключително вкусно, но когато сърцето си иска голям дюнер с люто, няма как да го лишавате от нещо подобно.

10. Можеш да се справиш с децата
В името на всичко свято, никога не казвайте това. В един прекрасен момент мама ще каже, че трябва да отиде в командировка, а вие да поемете малките и добре тренирани терористи, които не взривяват коли - само вашите нерви. Можете да сменяте ангренаж, да пренастройвате сървър и дори оправите цялата електроинсталация, но когато говорим за малки деца, мама е истинският покровител. Малките бойци работят точно като американската армия и първо ще ви промият с анимации, след това ще използват неразбираеми думички и на финала ще заседнат пред компютъра, откривайки всичките злини, които мрежата може да крие.

В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори