×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Легендарният спецполицай Ботьо Ботев: Разследващите в Бургас действаха блестящо, за 30 часа приключиха случая


Легендарният спецполицай Ботьо Ботев: Разследващите в Бургас действаха блестящо, за 30 часа приключиха случая
Престрелката от сряда вечерта вероятно е предотвратила побой, при който не е ясно дали е нямало да има още повече жертви и ранени, каза Ботьо Ботев
10 Юни 2016, Петък, 09:30 ч.

Несебърският бос е бил „поръчан“ преди години, но в пълна секретност полицията заловила килърите, разкри бившият шеф на отдел "Убийства" в НС "Полиция" Ботьо Ботев
Легендарният спецполицай и бивш директор на отдел "Убийства" в НС Ботьо Ботев похвали бургаските полицаи за бързата им работа по случая "Митьо Очите".

Той подчерта, че в рамките на 30 часа са свършили изключително много работа и вече има много хора в ареста. 

В същото време той съобщи и интересната подробности, че полицията е пазила в тайна опит за убийство на Митьо Очите. Ботев уточни, че случаят е от началото на новия век. Разследващите разбрали за изпратените в Несебър килъри почти инцидентно.

„Случайно или не, работеше се по друго направление. Организира се така, че хората бяха зашифровано задържани. Те отнесоха вече присъди за незаконно оръжие”, заяви Ботев. На случая обаче досега не е давана никаква гласност.

Стрелбата в Слънчев бряг, при която пострада Димитър Желязков, е третата ситуация, в която животът му е бил застрашен, добавя Ботьо Ботев.

В публичното пространство името на Митьо Очите се появи през ноември 2001 г., когато при бомбен атентат загинаха жена му, брат й и техен бодигард.

„Той е професионално подготвен, достоен за крими трилър -  и самата организация, и самото изпълнение. Изключително добра е подготовката, паркирана е кола бомба пред дома му, взривът беше много голямо количество. За втори път му се размина, защото човекът, който натисна копчето, го сбърка с един от излизащите”, разказа Ботев.

Той посочи, че след 4 месеца оперативна работа се е стигнало до осъдителни присъди за всички по веригата – от изпълнителите до поръчителя.

Бившият директор на отдел "Убийства" в НС "Полиция" описа Митьо Очите като „сложна натура”, която днес има влияние даже в общинските съвети.

„Може да се водят разговори с него, до известна степен е примитивен, но в основата си има една природна хитрост, която е в психиката му, в цялата му дейност. Той с времето се изгради действително като една от водещите фигури в Несебър”, добавя Ботев.

Според него престрелката от сряда вечерта вероятно е предотвратила побой, при който не е ясно дали е нямало да има още повече жертви и ранени. Той беше категоричен, че Очите и десетките му гардове са отивали за наказателна акция.



В категории: Крими


Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
4
Коментара по темата
4.
Бай Ботьо
10.06.2016 18:31:39
0
0
Нещо сме пропуснали да кажем че пак бяха хора от СИК.
Лафа че престрелката е предотвратила побой при който щяло да има повече жертви е уникален - веднага става ясно че авторът му е легендарно топ ченге
3.
dasdawd
10.06.2016 13:57:58
1
4
Митьо ако оцелее след 15 години може и за кмет да се кандидатира може и да го изберат даже. Борисов щом е премиер Очите може поне кмет да стане
2.
Минчев
10.06.2016 13:02:57
1
4
Този боклук Ботев за нищо не става.Като дойдеше в Слънчев бряг изпиваше по една каса уиски.Алкохолик и некадърник.Не едно дело се провали заради неговата некомпетентност!Вместо да лежи още в затвора заедно с другия "корифей" Красимир Петров заради случая "Белите брези",той обикаля студията и ръси глупости!
1.
НЕсебърлия
10.06.2016 11:50:26
3
5
Ботьо пийни си една ракийка вече,,
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори