×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова проруска коалиция обяви: На България е нужен луд водач – тип Пиночет! Без бой няма да стане!


Нова проруска коалиция обяви: На България е нужен луд водач – тип Пиночет! Без бой няма да стане!
От БНО са против европейските ценности и си сътрудничат с руснаците
Ключови думи: БНО, Русия, ЕС, Пиночет
31 Май 2016, Вторник, 16:54 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Нужни са избори през шест месеца, иначе ще стане революция, смята лидерът на БНО Георги Георгиев



Ново политическо обединение от малки формации призова за нов държавен ред и практически за революция срещу управляващите.

Партия „Българско национално обединение” (БНО) ще включи в себе си няколко други формации – партия „Християн-социален съюз” (ХСС), Политически клуб „Звено”, Гражданско сдружение „Български наказателен отряд” и др., стана ясно на пресконференция в БТА-София.

Според лидера на БНО Георги Георгиев държавата у нас трябва да бъде поета от „луд човек със здрава ръка – тип Пиночет, който да удари по масата”.  България може да се превърне в Швейцария на Балканите за година и половина. Заплатите може да скочат рязко, държавата трябва да овладее добива на злато, има и много нефт, обясни Георги Георгиев.

Зам.-председателят на БНО Кемил Рамадан пък допълни стратегията срещу политиците от статуквото: Без бой няма да стане. Отиваме и ги хвърляме като мръсни котета в кофата, както стана в Украйна.

Според новата коалиция обстановката е предреволюционна, защото народът е гладен и мизерства.
Формацията защитава антиевропейски позиции, понеже големите държави изсмуквали богатствата на малките. България е колониализирана от чужди корпорации и разузнавателни служби, обясни Захари Килев от ХСС.
Той каза, че европейските ценности били лесбийството, инцеста, содомията, третият пол.
Няма как Русия да дойде и да ни освободи отново от елита ни
, каза Килев.

Представители на различните партии от новото обединение обвиниха журналистите и медиите, че се интересуват основно от пари и изкривяват поднасяната им информация.

Лидерът на БНО Георги Георгиев призова да се провеждат парламентарни избори през шест месеца, за да може в Народното събрание „кръвта да се обновява”. В противен случай революцията и насилието били неизбежни.

Той каза, че не искат сътрудничество с никои формации от сегашното българско Народно събрание. От друга страна обаче получили покана от най-високо ниво в руския парламент.

Според Симеон Иванов от ПК „Звено” краят на Европейския съюз бил неизбежен заради мачкането на малките държави.

В категории: Политика


Автор
10
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
10
Коментара по темата
10.
простака си ти
31.05.2016 21:43:17
5
3
хората казват че ни трябват силни хора като Пиночет, можеха да кажат и Хитлер, и Сталин...ама ти нали си идиот, пак на комунизъм и руснаци го обърна. Боклука си остава боклук не комунизъм, не фашизъм, ами и партия пропагандираща за хомосексуализъм да дойде на власт...естествено, ти ще си един от първите и членове..
9.
колко простаци на този свят
31.05.2016 17:36:57
3
8
ха ха ха прости болшевики Пиночет е изтребил всички комунисти и затова държавата му дръпна напред ако дойде нов Пиночет ще започне първо от вашата предателска проруска формацийка
8.
Истината
31.05.2016 17:30:55
7
10
Във момента имаме един човек който е дори по балансиран от Пиношет. Тоя въздугари са прекалено стари за да говорят.
Глупости говорят.
Бойко е най силния премиер на Европа специално със такъв момент. Бойко е цар!!!!!
Държавата вече дори не се води от него той е сложил най добрите а винаги глада да сложи още по добри. Ако тея пичове са професионалисти той ще ги сложи и тях!
Всеки за България!!!!!
Глупаво е да се говори за Пиношет по това време. Путин се опита да бъде като него и света му наби шут. Тепърва Русия ще фалира и републилите ще бягат от там. Путин е бита карта.
Света иска по мили хора които вършат работа.
7.
история на алчността
31.05.2016 16:56:21
4
8
Доста иронично. Пиночет бе поставен начело на Чили от Рейгън. Пиночет беше екстремен капиталист заради него Чили беше на ръба на катастрофа, хората гладуваха докато едрите монополисти прибираха десетки милиони. САЩ стоеше зад Пиночет и в зямяна той предостави на американските корпорации неограничен достъп до ресурсите на държавата иначе щеше да бъде свален с контрапреврат. Все пак той дойде на власт след като свали и изби елита на демократично избраната чилийска социалистическа партия(нищо общо с БКП).

Като заключение трябва да добавя, че намирам примера ви за крайно неадекватен и породен от невежество. Ако смятате, че Пиночет е добър модел за България ви приканвам да се застреляте, защото сте безумници.
6.
Дернев
31.05.2016 16:43:56
2
4
Пиночет беше генерал с армията зад него и съвсем не беше луд. Лошото е че армия си нямаме, иначе е работа само за вея. Другите варианти при всички случай ще минат през побългаряване и резултата може да е още по-трагичен. Всичко което не стои зад СЕЩ в съюз с Русия не мислят доброто нито на БГ, нито на Европа, а от там и на Русия.
5.
свобода или смърт
31.05.2016 16:23:47
3
11
Прави сте обаче нали знаете какво ще се случи с България, ако обърнем ориентацията? САЩ веднага ще ни спретнат гражданска война и Турция ще се намеси уж за да защити турците в БГ и до там с родината.
4.
наведена глава...
31.05.2016 15:46:46
5
10
Вярно е, че без бой няма да станат нещата. 26 години биха били напълно достатъчни за едни кадърни политици ,да изведат страната до средно ниво.
Лустрация, затвор, стадион, куршум за всеки който се е занимавал с политика от 90-та до днес
3.
мръсни болшевики
31.05.2016 15:37:40
8
14
ПОРЕДНИЯ РУСКИ ИБРИКЧИЯ НА МЯСТОТО НА СИДЕРОФ
2.
PRAVI SA HORATA
31.05.2016 14:57:25
4
7
TAIA RABOTA BEZ SOPI NEMA DA STANE. I NA LEVO I NA DESNO.
1.
axa
31.05.2016 14:19:53
0
10
prorusko obedinenie s tur4in kemal na4elo ? mnogo samnitelno nai veroqtno novo protursko se zarajda Pino4et Erdogan nqma golqma razlika
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори