×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Изливат бетон на плажа на къмпинг Черноморец(СНИМКИ)


Скандал! Изливат бетон на плажа на къмпинг Черноморец(СНИМКИ)
На плажа се изливат бетонни колони
31 Май 2016, Вторник, 10:42 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Очаква се до часове колоните да бъдат скрити 

Бетон се излива на плажа на къмпинг Черноморец, съобщават наши читатели и ни изпращат кадри.

От снимките се вижда как строителни работници изграждат сглобяема конструкция върху самия пясък, но е укрепват с бетонни колони. 

"Работи се ударно от 10-ина и докато отговорните институции се усетят цялото заведение ще е вече отворено, а бетонните колони ще са скрити", алармира Петър Николов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!





В категории: Созопол


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
аь
07.06.2016 00:39:30
0
0
Призовавам всички българи да не посещават този радиоактивен.токсичен и отвратително гнусен плаж там плуват фекалии.тампони и пр.и ако не хванеш срамна болест то ще имате проблеми с кожни и стомашни такива.Чепана забогатя за сметка на всички останали Черноморци
17.
някой
01.06.2016 01:38:02
1
3
Само дето основите са сглобяеми, а проекта - официален и одобрен от институциите. Ама иначе си лаем по форумите.
Не е въпроса дали е законно, защото е. А дали трябва, е съвсем друга тема. Просто прекрасната ни държава е музей на абсурда.
16.
Гергана
31.05.2016 15:17:08
0
10
Защо само си говорим по форумите, защо не излезем и заявим на тези хора, 4е това е наше, на вси4ки нас, на децата ни , на поколенията след нас! Защо оставаме парите и неграмотните нагледци да ни ма4кат!
15.
Алчо
31.05.2016 13:55:36
0
7
Същото нещо се случи и на КАКАО БИИЧ преди година, когато си направиха новата сграда. Мутри обикаляха и недопуснаха никой в близост до плажа докато не си свършат работата и не замаскират следите. Направете проверка по случая и ще видите, че е истина. Целия плаж на Слънчев бряг е в добре прикрит БЕТОН!
14.
до Созопол
31.05.2016 12:57:11
1
4
Е, как да няма власт бе човек? Нали ти самият казваш, че Пухов е общински съветник! Не си казал само, че е от ГЕРБ и пъзелът е готов! Властта излива бетонни колони на самата плажна ивица и то в центъра на града! И какво, нима е само това ? Те наглеят, а вие като овце ги преизбирате. И що да спазват законите тогава?
13.
Мечо Кух
31.05.2016 12:49:52
2
3
Абе "журналисти" , вие къде сте учили ? В Руен ли ?
12.
Stoyan
31.05.2016 11:56:56
0
11
Понякога звиждам на София и Кърджали че са толкова близо до Гърция! Плаж в БГ? може, ако го гледаш от балкона на хотела!!!!
11.
т
31.05.2016 11:54:36
0
9
От Черноморец съм, поазнавам мястото от 75-а г. като малък си спомням, че плажа беше с широка ивица, относително чист. Селенията идваше от ведомствените бунгала на разни ТКЗС-та и АПК-та! Повече от 15 години вече не съм ходил на този плаж. Морето си взе част от плажа, хотелите се нароиха като пчели, а почиващите са много повече отколкото този град от селски тип може да поеме! Накрая се получава това, което е в момента; за даи си резервираш място на плажа трябва да си там най-късно в 9.00! Мисля че коментара е излишен!
10.
RotFront
31.05.2016 11:50:29
0
5
Когато се наливаха основите!
9.
КЪРТЯ
31.05.2016 11:48:33
1
5
Нека има малко бетон , че да не се срути тая барака върху плажуващите. Все пак те ще са около бараката.. няма къде другаде
8.
Петко
31.05.2016 11:43:28
0
8
Това не е прецедент,90%от баровете по всеки плаж има такива колони.Сега като си направи една реклама във ФЛагман и всичко ще се забрави и повече няма да пишат за него.Както за мн други заведения от ивиците в Бургас и Поморие
7.
NoName
31.05.2016 11:41:25
0
3
"е укрепват" или "я укрепват"?
Грамотници!!!
6.
dd
31.05.2016 11:40:00
6
5
До 5:Не няма , обаче е от ГЕРБ
5.
е и какво от това
31.05.2016 11:24:56
1
11
Тоя дето построи отново заведението на Крайморие ("Кокошките") да не би да има проект или разрешение за строеж?
4.
Иракли
31.05.2016 11:18:47
2
14
И на Иракли се излизва бетон,цялата "държава" е в бетон! и няма значение кой е на власт,при всички е едно и също
3.
Созопол
31.05.2016 11:06:30
1
13
Елате на централен плаж созопол и вижте Генчо Пухата-общинския съветник как по същия начин си е излял бетонни колони на пясъка за да си монтира бара. Абе няма ли власт в тази община Созопол???
2.
Колю
31.05.2016 11:02:29
3
17
Тази ивица е толкова тясна и малка и сега съвсем няма да остане място къде да си опънеш хавлията с лятото там няма къде да стъпеш
1.
Yyyyyyyy
31.05.2016 10:57:55
5
21
Еба си наглеците направо стреляйте по тях!!!!!
Пазете България!!!!!
Не искам да стане като Турция красотата на морето да е частна гледка!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори