×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джамбазки: Ветото на президента е заплаха за националната ни сигурност


09 Май 2016, Понеделник, 13:00 ч.
Автор: БЛИЦ

"Дали ще се разтури коалицията с Борисов зависи от срещата на ПФ с премиера", каза евродепутатът


"Дали ще се разтури коалицията с Борисов зависи от срещата на ПФ с премиера. Най-сетне някой се сети да говори за българите в чужбина, но никой не иска да ги ограничава." Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на bTV.

"20 години говорим за българите в чужбина. Има право да гласуват, защото пращат пари в икономиката ни. Но има и такива от тях, чиито деца не знаят български и не носят наши имена. Защо те да могат да определят политиката ни", смята евродепутатът.

Джамбазки обяви, че днес внасят предложение за забрана на бурките в държавните институции в София. "Не ни интересуват религиозните убеждения на никого", каза той и добави, че в столицата има радикален ислям.



4
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
4
Коментара по темата
4.
Стига с тези измислени патриоти
09.05.2016 18:20:11
2
1
Стига с тая Турция бе.Турция не е заплаха за нас.Русия е заплаха.Турция е приятелска страна.Хубаво,че е Турция да спира нелегалните имигранти.Колко гласуват в Турция-50-60 000 души,понякога стигат до 80 000.Толкова ли сте тъпи,че да си мислите,че Турция може да повлияе на 80 000 души.На 100-200 може да повлияят,но на 80 000 едва ли.Турция въобще не е заплаха.ДПС също не е заплаха.Хибаво че е Доган,защото благодарение на него съществува България.
3.
предложение
09.05.2016 16:15:03
0
1
Според мен трябва да се забрани двойното гражданство и по този начин ще се отсеят турските гласове. Да изберат какво гражданство искат и ако е българско - добре дошли, ще гласуват на изборите за България, но ако изберат друго, то те са направили избора си и няма да имат право да гласуват при нас.
2.
`РА
09.05.2016 10:51:04
0
1
Да,помислете по въпроса за унаследяване " на бг гражданството ,а не как да ограничите конститиуционни права! Май Джамбазки е единственият от ПФ,който мисли в правилна пососка./изключвам Касабов и Симеонов и Каракачанов,те май въобще не мислят,а първия не го може по рождение../
1.
чужбина
09.05.2016 10:49:26
0
4
Ако човек се замисли - много мнения , доста противоречия и се питаме българина мисли ли ? Не може да се копира , да се въстава и т н . България е държава с установен ред - бурката е елемент от арабският свят - така че ако сега е мода , какви са причините на тези жени , защо сега и ако не ви харества отидете в арабска страна и я носете , но в България това няма как да стане , така че закон , санкции . В този ред на мисли като държава с разстворен двор се допуснаха доста чужди влияния на секти , ислямизъм но това следва да се спре . За гласуването - през 1990 -1992 г на сдс и дПс това бе изгодно , но в този момент ножът е до кокала , критична ситуация в името на националната ни сигурност , така че ние живеещите в чужбина не може да решаваме как ще живеят там. В тази връзка . , всеки които 5 г не е живял в България системно не може да гласува. не време разделно а време на мислене , стига провокации , стига тънки сметки , все да сме във властта - просто сте изчерпани , нямате потенциал , така че даите път на младите , привлечете и тези от чужбина и даите да работим, стига цигания , България има нужда от здрава политическа ръка която да поведе нацията , не люшкане тук и там Русия, Америка и пр,. има една България , моята родина и тя е на първо място , ако политиците не проумеят това , явно тяхното място не е там горе и още по малко да коват закони , да управляват.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори