×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Акцията на протестърите срещу новия Изборен кодекс се дирижира от кръга „Капитал“


Валери Симеонов: Акцията на протестърите срещу новия Изборен кодекс се дирижира от кръга „Капитал“
Протестната акция срещу новия Изборния кодекс се организира от кръга „Капитал“, каза Валери Симеонов
05 Май 2016, Четвъртък, 05:21 ч.

Активисти на „Протестна мрежа“ ни заливат с писма, изпратени от e-mail-а на износител платки за бойлери и климатици за Турция, съобщи съпредседателят на Патриотичния фронт

Акцията на протестърите срещу новия Изборен кодекс се дирижира от кръга „Капитал“. Всички писма, които се изпращат до медиите, са писани от една и съща електронна поща – [email protected]. Тя е на един сравнително успял отскоро бизнесмен, който има публикации във в. „Капитал“. Той е приближен на кръга около Иво Прокопиев. Има фирма, която произвежда платки за бойлери и климатици, които изнася в Турция. Това каза пред камерата на Нова телевизия съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Писмото ми бе написано до Елена Хамбарджиева и до шепата хора, изкарали и малките си деца, за да протестират в Лондон пред посолството. 5-6 души са излезли. Адресирал съм го до активистите на „Протестна мрежа“, каквато е Хамбарджиева. Тя от години е автор в сайта на „Протестна мрежа“, уточни лидерът на НФСБ.
Той показа извадка с имената на най-активните автори и блогъри на „Протестна мрежа“. Сред тях е Силвия Атипова, която има големи модни магазини в София и Лондон. Често се публикуват нейни статии в „Капитал“, добавя Симеонов.
Димитър Иванов от Цюрих също е автор във вестника. Тези хора са от кръга „Капитал“, подчерта патриотът.
„Една група говори от името на българите в чужбина. Кой им е дал това право? Ако отворите сайтовете, ще видите, че повечето коментари са в моя подкрепа, включително и от чужбина.
Много лесно може да съберете подписи за каквато си искате кауза, ако представите нещата некоректно. Такъв пример е и глупотевината на Слави Трифонов за референдума с измислените въпроси. Защо нашите засегнати сънародници от Турция не протестират? Нали там ги ударихме най-здраво и останаха само 6 секции?“, попита Валери Симеонов.
Според него, протестърите протестират срещу несъществуващ проблем.
„Решенията, които бяха взети миналия четвъртък за Изборния кодекс, са гласувани с голямо мнозинство. Решен е въпросът с гласуването в ЕС, където могат да се откриват секции навсякъде, ако има поне 100 заявления от български граждани. Една дама казва, че в Лондон гласуват 8 000 души и нямало как да стане това в една секция. Първо, според резултатите от последното гласуване, броят им е 2000, разпределени в три секции. Сега посолството може да открие колкото желае и колкото нужда има секции. Така, че и това е несъществуващ проблем“, обясни депутатът.
„Външно министерство, посолствата и консулствата могат да заявят неограничен брой секции съобразно живеещите в населеното място. Гласуването извън ЕС ще става във всички градове с население над 1 млн. души, където ще се открива по една секции и във всички посолства и консулства. Тези градове са географски сравнително добре разпределени в съответните страни“, подчерта лидерът на патриотичната формация.
„Такава демокрация, при която Турция ни залива с фалшиви гласове и протоколи, не ни е нужна. Не може там в 136 секции да са гласували по 1500-1600 души, а в същото време в Сан Франциско да упражняват правото си на глас по 40-50 човека! Големият 25-годишен проблем с изборните манипулации трябва да бъде решен, независимо от опитите за диктат над общественото мнение от една група врякащи протестъри“, каза още Валери Симеонов.

В категории: Политика


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
11
Коментара по темата
11.
morukutu
06.05.2016 13:49:45
1
2
На валеркото му трябват само такива избиратели които да може да купува, помним лондонските българи как осмяха управлението. А тоя грездей валеркото е срам за Бургас!
10.
уседналост
06.05.2016 10:12:06
0
2
Можеше да стане всичко много лесно и нямаше да си измива Боко ръцете с Валерко.УСЕДНАЛОСТ.6 месеца да живееш в България.Просто,кратко и ясно.
9.
Реформатор
05.05.2016 17:54:55
2
2
Платено тролченце, а ти правиш ли разлика между кабелите в шахтите.
Да не си късал по погрешка кабелите на конкуренцията, а?
8.
забраван
05.05.2016 12:08:40
7
7
не че нещо ама Валекра кабеларката ти 20 години опъва незаконни кабели и пуска без да плаща лицензи на телевизии нищо на казваш. Сега си понапъха тук таме кабелите в шахтите и си много курназ. имаше и канали с филми от касетки на рентове ... Добре се правят пари от незаконна дейност
7.
86
05.05.2016 11:51:38
2
5
до петко 4 на сто процента съм съгасен с тебе предиизборите говори едно след изборите върши съвсем друго
6.
вили
05.05.2016 10:56:59
3
2
Аз съм вили на 13 г от казичене. Е сега псувах на баба цеца ще ти еба майкята
5.
Петко
05.05.2016 10:56:08
1
8
На нас проблема не са ни турците .Те каквото и да правят колкото и гласа да купят винаги са около 400 000.Ако ние излезем и гласуваме 4млн.Те ще седят в ъгълът като в момента хората на Бареков-Ковачки никой няма да ги брои за живи .Виновни са всички политици те влизат само да крадат и да се къпят във власт и хората им нямат доверие и са демотивирани.
4.
Петко до 1
05.05.2016 10:46:55
6
11
Какво се учудваш ,той и на местните избори се наведи на секундата на ГЕРБ .Само и само да е председател на общинският съвет.Този човек е алчен за власт и пари.Умствено не е много надарен затова е хванал нишата за патриотизма.Докато го изстреля във властта,после получава амнезия за предизборните си обещания.В случая е до някъде прав,но като цялостна политика е провал.Той много добре го осъзнава и затова хвана сега пак темата турци-българи да спечели малко електорат.Поредният политически труп,отива в канала при Волен на следващият вот
3.
Той
05.05.2016 10:45:02
5
8
Какво стана с разбитата нелегална фабрика за цигари в равнец???? Май валери забрави че беше негова и подкрепи бойко дане влиза в затвора
2.
ПОДКРЕПЯМ СИМЕОНОВ!
05.05.2016 10:13:33
4
17
Не съм му фен, нито на партията му, но в случая се бори справедливо: турците в Турция трябва да бъдат възпрени да определят живота ни тук. Тази сган е употребявана изключително умело от едни кукловоди, които работят против България. А в случая Симеонов работи за България. Хора, не спете!
1.
24
05.05.2016 10:11:44
9
15
флагман видяхме го що за стока е валери симеонов продаде се на борисов горчиво съжалявам че гласувах за него не може да плюеш а днеска да управляваш с престъпници ката гоце и кунева справка напишете на гугъла декларация на нфсб срещу десен блок и ще видите как във вестник десант плюят срещу кунева касим дал и корман исмаилов срещу сдс дсб сега друга песен пее как да гласувам доверие на този човек каза че ако не паднат новините на турски по бнт си оттегля подкрепата за правителството каза че ако орхан исмаилов остане зам министър на отбраната си оттегля подкрепата и това не направи подкрепя престъпен министър като москов казва че ако се вдигне цената на тока ще си оттегли подкрепата за првителството и това няма да направи лошото е че има хора които още му вярват и сидеров е като него търчи лъжи и интересчия лошото е че има още хора които вярват и на сидеров затова на следващите избори ще гласувам за велизар енчев
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори