×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слънчев бряг потресе света с кръв, секс и алкохол във филм на BBC, вижте го (ВИДЕО)


Слънчев бряг потресе света с кръв, секс и алкохол във филм на BBC, вижте го (ВИДЕО)
Пиячка, обиколки по баровете и България - лентата е посветена на алкохолния туризъм у нас. Секс, наркотици и пияни тинейджъри, всичко това предизвика потреса на някои английски издания
01 Октомври 2013, Сряда, 00:16 ч.
Автор: Флагман.БГ

Филмът ще бъде излъчен по ВВС - още два пъти до края на седмицата - в четвъртък и неделя


"Това не е ваканция, това е доброволно да търсиш смъртта" - един от изводите във филма на BBC - "Пиячка, обиколки по баровете и България" (Booze, Bar Crawls And Bulgaria). Лентата е посветена на алкохолния туризъм у нас. И предизвика потреса на някои английски издания.


Пияни, дрогирани и полумъртви английски тинейджъри
са главните герои във филма

Репортерката на BBC Стейси Дуули решава да посети родния Слънчев бряг, който се налага сред топ дестинациите за младите английски туристи. "Мястото измества курорти като Магалуф и Кавос, съответно на Майорка и Корфу", описва Дуули.

Стейси показва последствията от парти центъра, където няма правила, където алкохолът е най-евтин в цяла Европа, а баровете побират над 400 посетители.

Репортерката разследва и лесния достъп на британските туристи до наркотици и пита какви действия предприемат властите по този въпрос.

Дули прекарва време и сред роми, които са обвинявани за по-голямата част от престъпността в курорта.

Филмът ще бъде излъчен по ВВС - още два пъти до края на седмицата - в четвъртък и неделя.

"Този филм отваря очите за реалността. Дули не е тесногръда и не раздава присъди, поради което картината, която тя представя, е още по-плашеща", пише Daily Mail.



В категории: Несебър


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
59
Коментара по темата
59.
*********
10.12.2021 22:15:51
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
58.
*********
29.08.2021 19:34:07
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
57.
*********
29.08.2021 16:38:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
56.
*********
29.08.2021 14:41:44
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
55.
*********
01.05.2021 07:46:12
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
54.
*********
21.02.2021 04:20:23
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
53.
*********
19.02.2021 17:05:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
52.
imuturugoc
12.02.2021 06:51:48
0
0
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Amoxicillin Without Prescription</a> bzp.icjj.flagman.bg.sni.qx http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
51.
sram
16.10.2013 12:40:00
0
2
http://www.youtube.com/watch?v=fi1-vkf7ekI
50.
дана
11.10.2013 18:59:52
0
2
То тези туристи са кат прасета,ама с тях лошо без тях дваж...
49.
МЕСТЕН
05.10.2013 17:51:42
0
2
аве от много години в комплекса няма полиция.изгониха можещите полицаи и сега си берат плодовете.ПОЗОР СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е ПОЗОР
48.
Читател
04.10.2013 17:00:45
1
4
И всичкият този разврат и нарушения на българското законодателство се допуска у нас,заради печалбата на бизнеса.Какъв пример е за нашето подрастващо поколение,както и чалгата и измислената"демокрация","свобода" и т.н.Содом и Гомор................
47.
Монси
03.10.2013 19:32:19
1
10
Безсмислено е да обвинявате друга държава за поразиите, които правят вашите сънародници! По начало англичаните са си развратна и мизерна нация. Нормално ли е да отидеш на почивка за 7 дни и за това време да се изкъпеш веднъж? Нормално ли е в деня, когато си тръгваш, да имаш печати от всички барове, дискотеки и клубове, които съществуват??? Те идват с нагласата, че за малка сума пари, ще си изкарат невероятна почивка, която ще си припомнят благодарение на снимките понеже спомените липсват. И като се напиваш до неузнаваемост с най-евтиното предлагано, не ти пука какво правиш и с кого. Въпрос на възпитание. Мислех, че само тук си позволяват такова държание, но не е така. Работя в хотел в к.к. Слънчев бряг и тази година говорих с доста по-възрастни англичани, които ми казаха, че това, което правят английските младежи в България, е нищо в сравнение с това, което правят в Обединеното кралство. Разказаха ми колко е страшно там да срещнеш пияни младежи, особено момчета, как се плашат от тях... И знаете ли, бях потресена. Аз лично не мога да си представя колко по-зле може да бъде ... И не мога да разбера защо е нужно да се прави такъв филм с цел да се злепостави една държава. Малко е безсмислено, защото ЛОША РЕКЛАМА НЯМА!!! Да, сега внася смут и отвращение, но също така впечатлява младите хора и те искат да видят всичко това на живо. Гледайте, англичани и се възмущавайте на собствените си деца! Никой не ви е виновен, че не знаете как да ги възпитавате!!! С баща пияница, който бие майката, която пък от своя страна се налива с алкохол поради тази причина... За какви морални ценности може да става въпрос?! Средата, в която израстват децата ви, и примера, който им давате, са ги направили такива! Те просто са си мизерници - и трезви да са, пак трошат! За толкова години в Сл. бряг съм се нагледала на счупени врати на бани, дупки по входните врати и стените и какви ли още не работи от младежи, които са в трезво състояние. Затова, ТАТКОВЦИ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КАКЪВ ПРИМЕР ДАВАТЕ НА СИНОВЕТЕ СИ КАТО БИЕТЕ МАЙКИТЕ ИМ!!!!
46.
Kristina
03.10.2013 16:59:58
1
9
Гледах филма снощи и се опитвам да осмисля все още фактите и журналистическите способности на момичето, което го снима. Наистина изглежда ужасно да гледаш пияни младежи как правят безразборен, небезопасен секс по басейни, градинки и къде ли не; разбити глави, кръв и т.н. , но така добронамерената Стейси Дули ми се струва, че обвинява за това евтините цени на алкохола в Слънчев бряг, съдейки по постоянно присъстващия въпрос "Защото е толкова евтино ли пиете толкова много?" или "Ако беше по-скъп алкохолът щяхте ли да пиете по-малко?" В крайна сметка това е курорт! Какво искате, хората правят бизнес, поставят цени, от които биха били доволни, а и какво са виновни заведенията, че тези англичани се наливат като животни. Ние сме излизали с компания, но не пием уиски за 2 лева, от което след това няма да можем да си стоим на краката, нали... Всичко е до културата, има алкохол за 2 лева, има и за 6, има и за 12 ... всичко в зависимост от качеството... Те като са избрали евтиното би трябвало да осъзнават това! И как се изумява репортерката, че виаграта и други подобни опиати са легални и че навсякъде можеш да се сдобиеш с трева... ДА , гадно е ! Но нека не забравяме, че ПРЕДЛАГАНЕТО ЗАВИСИ ОТ ТЪРСЕНЕТО. Скъпа Стейси Дули, ако драгите ти "жертви на Слънчев бряг" сънародници не искаха да пият и да се друсат, тоест ако не си търсят сами белята, никой нямаше да им я предлага - просто микроикономическо правило! А фактът, че те като се напият правят само мизерии, като да пикаят през балкона, да чупят стени, да повръщат където им падне, да спят с когото и да било.... ГОВОРИ САМО ЗА ЕДНА НЕОБУЗДАНА, НЕВЪЗПИТАНА НАЦИЯ, защитавана всячески от страната си, както в случая... ДА, СЛЪНЧЕВ БРЯГ ВИ Е ВИНОВЕН!!!
45.
Мариела
03.10.2013 11:58:45
1
9
Само едно ще кажа, хора: НЯМА ЛОША РЕКЛАМА! НЕКА! Догодина още повече младежи ще се изсипят в Слънчев бряг! Нека - там английската младеж, в Златните - немската - няма лощо! Който каквито филми иска, да си прави, ние си знаем най-добре!
44.
Петър
03.10.2013 04:19:01
1
3
Гледах репортажа и някои неща ми направиха впечатление. Не искам да защитавам чуждестранните туристи, с техния алкохолен туризъм и невъзможно им поведение, но оставам с впечатлението, че те стигат до където могат и най-вече до където им се позволи.
Виждам, че изпълнителните власти, както част от болничният персонал (било то и частен, създаден за да дере кожите на пияни чужденци) не разбират добре, или въобще не говорят английски, когато това би било от голяма полза и нужда във всекидневната им работа. За жалост не сме голяма икономическа сила, или много важна страна в световното общество, за да учат другите нашия език, бил той и вековен, красив и богат. Наистина съм убеден и съм виждал как хората, които работят в полицията се чувстват по-скоро несигурни как да процедират когато работят с чужденци, от колкото на сигурната страна на закона важащ на територията на Република България, в частност и на Европейския Съюз.
По отношение на наркотиците и проституцията съм по-склонен да вярвам на този репортаж, от колкото на гн Николай Димитров (кмет на община Несебър). Тук обаче ми направи впечатление, че интервюто с него беше орязано, съответно човек трудно може да изгради ясна представа за всичко споменато в него.
Това което показа репортажа беше един български курортен град, в който всеки си затваря очите, прекрачвайки някаква морална или законова граница, в името на доходоносния бизнес с т.нар. алкохолни туристи.
Предвид моралните разбирания, респективно липсата на такива, с които човек се сблъсква във всички нива на държавния апарат, общата незаинтересованост и невежество, както и общоприетото желание за правене на бързи пари на което съм се нагледал - тази картина, била тя и пресилена, или фокусирана върху определени точки е реална за мен. Тя е дете на същото това желание за бързи пари, както и на изкривените представи за забавление на англичаните. Не ме разбирайте погрешно, не съм светец който не пие или не е правил простотии, това за мен не са морални представи а възпитание, което ако не от Мама и Тати идва с времето
Морала се крие във въпроса до къде човек е готов да стигне за пари.
43.
karamanski
02.10.2013 22:51:11
6
4
vuv sunyy bech sum ot 6 sezona nikoy nikogo ne kara na sila,govorim za turistite,poneje vuv obidinenoto kralstvo nesa razresheni takuv vid zabavleniq,osven centralen london tam oveselitelnite zavedeniq rabotqt do 24.00 takiva raboti zabavi nqma za tqh,te samite v nashata strana razpitvat ot kade mogat dasi kupqt narkotici ,su6to taka i sex udovostviq,tuka e demokraciq shtom neim oturva da izberat druga zona,no tuka na turistite im haresva a sunny beach nee bulgariq,tazi godina imashe stotici mladeji koito rabotiha za kurortani,tuy ce bbc dane se pravqt na mnogo kulturni jiveem 21 vek,pravi sa samo vuv edno krajbite tova e fakt,saqmo vuv sunny beach za denonoshtie se ograbvat okolo 300 coveka po statistika na policiqta,no vqrvam ce moretoni nqma da ima lipsa na turisti,naprotiv sled tozi klip dogodina shte ima povece napliv ot mladi turisti
42.
Пияният
02.10.2013 22:51:04
1
5
Какво чака така наречената държава, че не си напълни хазната- ако аз бях министър на финансите досега да съм вдигнал акциза на алкохола пет пъти. Пък тези пияни боклуци, дето идват като орди за да се наливат с алкохол, трябва просто да им се приберат парите в държавната хазна
чрез акциза и да заповядат пак тогава . А то какво се получава пълнят джобовите на мутри, депутаи, бивши и настоящи и затова така наречената Държава си трае.
41.
Тони
02.10.2013 20:02:03
3
4
Васил, много хубаво си го написал; може би от времето когато сме достигали до Франкия и сме владяли днешна Франция; никой не знае защо долната британска курва толкова ни мрази... те си имат поговорка за това: няма вечни приятели, само вечни интереси; ние също не ги харесваме, тези генитични мутанти, жертви на потомствени кръвосмешения:D Но някак езика им примитивен стана световен, и така наречена им култура оформя съвремения свят, Америка е техен сателит, Деня на независимостта им е празник за независимост от Баба Яга, още държат Канада и Австралия - какво има в тази Британия, че да се нарича Империя... никой не знае още
40.
Васил
02.10.2013 19:43:28
0
15
Някой да ги докарал на сила в България? Някой насила да им е наливал в гърлата? Някой насила да им е давал наркотици? Накой насила да ги е блъскал от балконите в басейните под тях? Някой насила да ги е карал да се правят на маймуни? НЕ, НЕ, никой! Нали така? НИКОЙ! Тогава какво плаче въпросната Стейси?? Защо не направи в края на филма извода: Това сме ние! Това представляваме! Ние опозорихме традиционното английско възпитание. СРАМ за Великорбитания! Да,да наистина срам не за българската туристическа индустрия, а за туземските английски туристи. Това е лицето на UK. Всичко това е плод на вековечната омраза на английската политическа класа към България. Някой знае ли от къде се корени тя? Ако някой знае, нека продължи думите ми.
39.
Grigorova
02.10.2013 17:45:34
0
19
А някой на сила ли им налива алкохола в устите?
38.
цветанка фандъкова
02.10.2013 16:19:47
2
14
не само в англия,но и в европа 4ужденците не знаят не умеят нито да пият нито да се забавляват ,нито да се хранят с нещо собственоръ4но направено.....големи нещастници са. нали ги виждам всеки ден....срам за англия ! колко пъти да го казвам...българия е благословенна земя...българите сме стар народ с огромна духовна сила..скоро тия държави ще се разпаднат.....България я пази Бог...помнете винаги това.
37.
Shara
02.10.2013 15:31:34
1
11
Въпросната "разследваща" журналистка да отиде в Ямбол да направи репортаж за оня прословут блок 20, та да види света какво става, когато на тия цигански животни им се даде къща да са "на чисту, на убуу"...
36.
Ученичката
02.10.2013 15:09:33
1
13
Горката Стейси... Бас хващам,че докато са снимали филма кой знае какво е правила и тя ама както и да е :) ... после ще злепоставя България,при условие,че те са тези,които идват и правят черноморието непоносимо... Живея във Варна и съм ставала свидетел не на една или две гледки какво правят чужденците без никакъв срам ..
35.
Marina
02.10.2013 14:16:30
2
13
Neznam dali ste naqsno, no vuprosnata Stacey poprincip se zanimava samo s antireklama predishniqt i film beshe za Tailand i narkomaniqta tam. Bila sum na nqkolko ot neinite reportaji v sunny beach povqrvaite mi vsichko hubavo e skrito i sa pokazali samo nai-loshite neshta. Povqrvaite mi horata tam se zabavlqvat istinski vsqka edna sekunda. Vseki znae che v Slunchev brqg se hodi na alkoholen i sex turizym, samata az bqh tam za tova ako iskash da si pochivash prosto otivash nqkade dr... Albena, Kiten i t.n. Znam ot moite poznati anglichani che Stacey e brutalno orugana ot sobstvenite si sunarodnici zaradi tova che e predstavila liubimiqt im summer resort po tozi nachin, a kolkoto do neq ubedena sum che v momenta v koito se ikluchat kamerite pochva da se naliva s alkohol kakto vsichki tam, zashtoto "that is what is sunny beach about.." i vsichki go znaem.. a za romite ne izpitvam i kapka jal prosto ima hilqdi turisti koito sa brutalno ograbeni ot tqh bilo to sled diskoteka, na plaja ili nqkoi peperudka dostavqiki udovostvie na nqkoi prosto mu izprazva djobovete.. i kogato se priberat v durjavite ot kudeto sa i gi popitat kak beshe v bulgariq otgovorqt dobre beshe no me ugrabi bulgarin ili bulgarka i to zashoto ne pravqt razlika mejdu bulgari i romi i kogato dogodina se vurnat vsichki stranqt ot bulgarite za tova ne ni i iskat v chujbind.... ;]]]]
34.
Катя
02.10.2013 14:12:57
1
7
На англичаните само ще им кажа "Търсенето определя предлагането". Разврата в Слънчев бряг е създаден,защото турсита си го иска! Никой на никого не може да вменява какво да пие, ч..ка или шмърка и колко. А тези иначе не излзиащи от библиотеката мили британски туристчета....срамота така да ги изнудваме...Смешници!
33.
Ив
02.10.2013 14:07:43
0
10
Тая водеща трябва да се срамува-аз българи тук не видях-то са само англичани! БезКултурни, безКонтролни и какви ли още не...
32.
Пастир
02.10.2013 13:12:23
0
11
Ама като толкова им е жал за ромите да си ги вземат и култивират, да им дадат шанс на тях ама на всичките, тогава никой българин няма да иска да ходи в Британия ако ни освободят от братята, само ми е чудно като толкова са добри защо и при тях живеят по същия начин, имаше един филм който точно описва циганите в Англия с едно боксьорче, ама хич нямаха разлика гетата им от нашите, защо пък и реват да си ги взимаме обратно и хангличаните и французите и всички които се имат за "еаталон" на подръжание и мастъри във възпитанието? Ама вземете си ги бе дайте им шанс, това не е молба това е призив!
31.
daylight
02.10.2013 13:08:34
0
10
i oshte neshto- zabelejete komentarite koito shte predizvika tozi film v Bg- vednaga zapochvame da se opravdavame, ili puk pluem Sunny beach i durjavata... Vrodeno ni e chustvoto za malozennost...Drugite nazii ne sa po dobri ot nas, dano go razberem edin den. I dano edin den stanem malko po-sploteni-edna shepa narod sme...i ne sme chak tolkova loshi,daje obratnoto.
30.
Магенце
02.10.2013 13:02:51
0
13
И какво стана сега - в България развращаваме иначе примерната английска младеж. Ох, потресена съм.
29.
daylight
02.10.2013 13:02:01
0
4
haha,v Anglia ne kradat, tam mojesh da spish v parka spokoino, bez da se strahuvash che shte te oberat!a puk gorkite zigani, te prosto niamat shansa da rabotiat v sunny beach, ne e za drugo...Neveroiatno.Taka se manipulira obshtestveno mnenie, evala na jurnalisticheskata profesia. Za pieneto niama kakvo da komentiram.
28.
Пастир
02.10.2013 12:22:23
0
15
Нв виждам нищо обиждащо държавата ни, по скоро британците да се замислят как демонстрират културните си особености и собствениците на хотели дали биха искали точно те да са им клиенти. Доколкото знам от приятели от Дискавъри ченил са абсолютно същите и в собствената си държава.
Просто примитивни културни навици ...
27.
Петко
02.10.2013 11:31:35
0
17
АЗ ТУК РАБОТЯ.КВО СМЕ ИМ ВИНОВНИ НА ТИЯ!? ДРУГИТЕ НАРОДНОСТИ ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ КАТО ТЯХ,А!?
26.
Шефа
02.10.2013 11:12:28
1
19
английските цървули от 1 година си правят гаргара с България, на тая изродена английска овца дуули да и слагат черен печат и повече да не стъпва в България щом толкова не и харесва...айййде
25.
rvardeva
02.10.2013 11:11:24
0
16
Те като си нямат морални норми и задръжки, на нас плащат ли ни по Европейски програми да ги интегрираме?
24.
Злостър
02.10.2013 10:56:09
0
9
Единственото лошо нещо в случая е фактът, че това е една отвратителна реклама на България! И тя идва в момент, когато имаме над 25 процента повече наплив в курортите ни за последните няколко години.... Питам, този поръчков материал от кого ли идва?!
23.
BILYANA
02.10.2013 10:32:26
0
11
THAT IS EXACTLY WHAT THEY ARE WHEREVER THEY ARE. WHY DON'T WE DO THE SAME WHEN WE GO TO SUNNY BEACH? BECAUSE WE ARE NOT PIGS. SORRY FOR BEING RUDE.
22.
oooone
02.10.2013 10:07:14
1
7
kakvo se slu4va tuk razli4no ot drugite kurorti ami istinata e 4e nie im vzemame 4ast ot tortata i te s tva interviu si pazqt par4etata
21.
Red Carpet
02.10.2013 09:39:55
2
3
Пошла на хуй, дура ! Пиандурници...... Овца. Посредствена.
20.
Веселина
02.10.2013 09:34:02
0
16
не видях някой да го наливат насила?!?! те идват тук с ясната мисъл че искат да правят точно това и го правят. Гледала съм ги много пъти и съм в потрес от тяхното отвратително държание. Пълен потрес. На всичко отгоре - тяхната почивка е по евтина от моята почивка в моята държава, а те идват и осират и оповръщат всичко. Вечер разхождайки се - детето ми става свидетел на секс на живо - пак от същите тия благовъзпитани английски поданици, които виждаш ли тук ние сме развратили...
19.
jk
02.10.2013 09:10:43
0
24
Никой не ги е карал да си купуват алкохол и наркотици . това , че са малоумни , нямат елементарно възпитание и не могат да се забавляват без да са пияни до козирката не е вина на България.Те идват тука и се държат се едно са ги държали на каишка до сега и после ние сме им виновни , че било евтино и ще ни оплюват .Хората се чудят как да ги укротят като мислят такси за разни глупости(като това да не се бяга гол в коридора) и те ще викат какво ще направи България по въпроса , а вие какво ще направите по въпроса с вашите младежи.България не е виновна , защото те идват вече развратени , ама нали е много лесно да сочиш с пръст.
18.
Биков
01.10.2013 23:59:47
0
30
Голям праз. Алкохолният туризъм е наша запазена марка и този филм само ще направи реклама на България. Защото английските пияндури, които не са посетили България след като го гледат рано или късно ще го направят. И в това няма нищо лошо. Въпрос на бизнес-план, при това не лош.
17.
БМ
01.10.2013 23:49:32
1
31
Стейси Дуули да пита какви действия предприемат британските власти за възпитанието и поведението на нейните млади сънародници пияндурници, не българските!
Не знам има ли статистика с кои чужденци родната ни полиция има най - много проблеми, но ми се струва, че това са англичаните.
16.
синбад
01.10.2013 23:36:00
0
23
Че чуждестранните младежи пият,пият.Че всички останали чужденци млади и стари пият и това е така,но повярвайте ми не биха си позволили такова "осиране" в собствените си страни.Не защото и там не пият ,а защото има железни правила,глоби и дисциплина.В Сл.бряг навсякъде се продава дрога и то свободно.Това на какво ви прилича!?
Тоя шеф на полицията вместо да събира картички от Несебър,да събира дилари и да не целува задници...
15.
Денислав
01.10.2013 23:35:16
1
19
Изгледах клипа българина едва ли е потресен от това ,но е хубаво да се видим отстрани в очите на една чуждестранна журналистка направила този филм без монтаж и изопачаване. идва момичето и снима ,а то определено има какво да снима.Това е дестинацията България за чужденците .Аз лично това лято като бях на летище Сарафово ги видях всички чужденци на куп отлитащи от България една голяма част от тях бяха още не изтрезнели едни неориентирани ,маланхолични ,небрежни,ами намери ли рая за алкохола и секса и дошли тук за да се забавляват без забрани и без правила без надзор и критика.омърсяват родината ни, ама и ние сме си виновни ,че нямаме правила и закони в туризма .Представете си какъв прилив на чужденци ще има занапред.Оставете авторите ни дали е паднал пред света ,ние просто позволихме пошлостта,сека и наркотиците да ни омърсят като личности забравили своята култура и зарезли своя морал и възпитание някъде там в сладостта на чашката и торбичката с прах
14.
klk
01.10.2013 22:58:11
1
2
dobre e nie bulgarite moje da sme vsqkakvi,no ot nikoi ne se kriem priemame vsichko i kazvame da taka e. No v interes na istinata sme mnogo po dobre ot rusnaci,anglichani,slovaciii i pr. Te ne idvat da pochivat mi da pravqt tezi prostashtini,zashtoto qvno ne im e pozvoleno i si mislqt che bulgariq e durjava na tezi neshta ,a ne e taka. Nie si gi pravim da,no si jiveem vseki den i po vsqko vreme a ne edin put v godinata da se napravim bukvalno na (izvinete me za izraza) mastiii. ''Nie sme si nie'' da piem,pushim,drogirame se i pravim boishta i se priemame . Nai-dobrite sme nieeeee!!!!
13.
M.
01.10.2013 22:44:16
3
6
Nqma losho, te sami sa si vinovni da se drusat i napivat.. i posle nie da sme im vinovni katocheli nie gi zadaljavame da go praviat, otrepki... tova che slunchev brqg e razkreposten s tezi neshta go znaem, no i tezi turisti ne idvat da praviat holiday a idvat da praviat party pri nas, zashtoto parvo na parvo vsichko e po evtino, ne znam dali ste hodili v anglia no otidete i to nqkoi mach i tam vijte kakvo e alkohol droga i poboishta!!!!
12.
toni
01.10.2013 22:28:32
2
8
Потресе някои английски издания ,които тяхните английски изчадия идват тук и правят в България !!!
11.
Sunny beach
01.10.2013 21:45:06
0
6
I sega kakvo, koi ste plati na BBC za bezplatata reklama, zastoto tozi klip e tolkova hubav i ste dokara oste pove4e piqnki da si har4at parite tuka... ne 4e sum za politikata da ima takiva turisti, zastoto te sa nisko bjudjetni i imat mn malko pari v djoba, no ako se zamislim kakvo bi bilo bez tqh??? za sujalenie nikoi nash kurort ne moje da vurne onezi turisti ot srednata klasa, s dvete deca i s debelite visa cards :))) pozdravi
10.
Jun
01.10.2013 21:41:14
0
26
Не мога да разбера в цялата тази история какво общо имаме ние българите, че да ни плюят по този начин.. Това момиче в който и летен курорт да отиде като например Ibiza, Mykonos ще завари същите сцени .. Факта е, че на видеото не са заснети българи а англичани без никакви граници .. Даже се изненадвам на това какви прасета са в действителност...
9.
anonimen
01.10.2013 20:53:38
2
8
Превода ви на заглавието на филма е грешно....
8.
OO
01.10.2013 20:51:54
1
0
слаб материал се оказаха българите,но и янките не са нищо
7.
bb
01.10.2013 20:42:57
2
2
taq rusata barmanka na devetata minuta kakav angliiski praska haha.... ujas
6.
Нели
01.10.2013 20:05:34
1
12
Това показва само колко сме гостоприемни и склонни да споделим алкохола си. Кой колкото поискал долкова си е взел. Да споделим веселите моменти с гостите :)
5.
лекия
01.10.2013 19:42:21
1
21
ако това е антиреклама то дано има полза и спре ей тези утрепки да идват в Бг , това е само услуга за нас, но от друга страна имам опасения че голяма част от британците като изгледат филма ще се заинтересуват още повече от Бг
4.
трист
01.10.2013 19:30:49
0
38
в този филм не видях да има осрани или оповръщани бългаски младежи или каквито и да билоло нередни действия от страна на български граждани та дори и селяни . в стремежа си да оплюят и без това осраната ни от тях родина неуспелите в държавата си пасквиладжии без да искат показаха какви прасета отглеждат вместо деца и колко са жалки плодовете на кръвосмешението
3.
диана енчева
01.10.2013 19:29:09
0
35
ама ето това са те чужденците пълни отрепки ние няма от какво да се срамуваме независимо че това се случва в България това не значи че ние имаме някаква вина те не знаят ли че не всичко което хвърчи се яде сами си направете изводите не са малки.
2.
диана енчеева
01.10.2013 19:23:44
0
12
именно и аз това щях да кажа
1.
......
01.10.2013 18:51:48
3
55
Не разбирам "потреса" на английските издания от какво е предизвикан - от баровете и алкохола в Сл.бряг (има ги във всички курорти) или от манталитета на английските тийнеджъри , които вероятно са добре възпитани, ученолюбиви, трудолюбиви млади хора???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори