×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истината за смъртта на две влиятелни жени от Бургас


Истината за смъртта на две влиятелни жени от Бургас
Когато Йорданка Ингилизова заговореше на аудиторията за култура, залата онемяваше. Много са призовете й за журналистика и кинокритика приживе, както и титлите, които си заслужи, макар и посмъртно
05 Юни 2013, Сряда, 21:39 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки архив Флагман.бг

Поемам риска да ме заклеймят близките на покойните Йорданка Ингилизова и Веселина Павлова, но журналистическият ми дълг крещи и  не разрешава повече да мълча


Давам си ясна сметка за риска, който поемам пред журналистическата гилдия в Бургас, но някой трябва да каже истината. При това високо – в памет на Йорданка Ингилизова и Веселина Павлова, които вече не са сред нас.
 

Зная, че написаното по-долу няма да се приеме еднозначно, но съм убедена, че така помагам на много млади, образовани и амбициозни жени да не допуснат фаталната грешка. Както и да се спре долнопробното шушукане около тези две трагедии.

Йорданка Ингилизова ни напусна на Великден през 2012 г., на 53 години. Имах рядката възможност и честта да работя с истински интелектуалец почти 8 години бюро срещу бюро в областния в.“Черноморски фар“. Йорданка Ингилизова бе много човек, а не просто шеф на отдел „Общество и култура“. Самата тя излъчваше култура и създаваше значимите за историята на града ни просветни събития. Дълбок познавач на киноизкуството, създател на международния „София филмфест на брега“, журналист от висока класа, писател, публицист, радетел на патриотичната идея за съхраняването и популяризирането на Тракийската кауза, за  последното наскоро бе наградена посмъртно. Пак посмъртно дузина бургаски авторитети внесоха искане в Общинския съвет за удостояването й със званието „Почетен гражданин“. Всичките почит и признание  Йорданка Ингилизова можеше да получи и ако беше сред живите, защото щеше да продължи да раздава от себе си за доброто на града ни. В съобщението на близките й до медиите в деня на нейната кончина, бе написано „след кратко боледуване ни напусна...“. От уважение към паметта й никой не повдигна завесата и замълчахме за истината. А тя е, че Йорданка Ингилизова си отиде от злокачествено заболяване на панкреаса, установено малко преди фаталния край. Повече от година   лекарите не можаха да поставят ясна диагноза на влошеното й здраве. А тя се топеше пред очите ми, кожата й беше придобила пръстен оттенък и вече не беше така хубава, както когато постепенно, за 4 години, свали близо 15 килограма и успя да поддържа перфектна форма „благодарение“ на диетата на Дюкан. Слагам благодарение в кавички, защото четири години Данчето се хранеше само с белтъчна храна и държеше книгата на Дюкан като настолна върху бюрото си. 

Убедена съм, че диетологът Дюкан уби Йорданка Ингилизова!

След кончината й изчетох достатъчно литература по въпроса, за да стигна до своя собствен извод за пораженията на т.нар. белтъчна диета върху вътрешните органи – с образуване на камъни в жлъчката и в бъбреците, панкреатит, разпадане на черния дроб, мускулите и т.н.  Тези поражения в тялото й са започнали още след 30-40 дни, тъй като организмът не може да се справи с прекалено киселата среда и с образувалите се отрови, изчерпвайки по този начин жизненоважните вещества.

Подобна причина отнесе внезапно в гроба и Веселина Павлова, на 54 години. Павлова си отиде  на 17 май т.г., предизвиквайки такъв медиен ступор, че из града още същата вечер тръгнаха най-невероятни слухове за причините, довели смъртта й. Защото до последния си дъх, макар и прикована към легло в дома си, пресаташето на Апелативния съд в Бургас не спираше по телефона да управлява процесите в медиите, информирайки всеки за всичко, от което се интересува. Тя (според думите на най-близките) починала вкъщи от  сърдечна недостатъчност, предизвикана от невъзможност да се овладее кръвното налягане в нормални граници. Мъгляво и необосновано! В 21-и век, при толкова достижения на съвременната кардиология!

Никой не си зададе въпроса защо два месеца преди да издъхне Павлова не е ходила на работа и не е искала да вижда никого?


Веселина Павлова – жената, която държеше в ръцете си десетки политици и магистрати

Що за човек беше тя, освен че имаше две висши образования по българска филология и право? Веселина Павлова бе изградила обществен имидж на незаобиколим фактор още в началото на 90-е години, извоювайки си длъжността пресаташе при синия кмет Продан Проданов - въпреки че тогава журналистите в града се брояха на пръстите на двете ми ръце. Умението да сваля бариери на недоверието с космическа бързина благодарение на силно развити ум и интуиция, й позволяваше на практика да командва поредица от общински и държавни властници. Тази виртуозност я бе превърнала в непоклатим съветник на червения кмет Йоан Костадинов. Имаше период в първия му мандат, когато трудно различавахме кой по-скоро управлява общината – Костадинов или Павлова? По-късно, след честно спечелен конкурс,  се настани като шеф на връзките с обществеността в Окръжния съд, а после „превзе“ и Апелативния. От тая висота държеше с най-важното – информация, не един магистрат в Бургаския съдебен район, а нароилите се през последните години репортери  ближеха подметките й за специфични данни от обвинителните актове и  свидетелските показания.

Това беше тя в живота допреди два месеца. Дотогава

никой не забеляза, че при ръст 175 см теглото на Веселина Павлова бе паднало под 50 кг. 

„Благодарение“ на дългата диета с детски зеленчукови пюрета и лаксагенния зелен чай след всяко хранене. Павлова бе стигнала до смъртоносната анорексия, но я пазеше в тайна. Предпочете, когато мускулите се разпаднаха, а сърцето   отказваше да влезе в ритъм, да се затвори вкъщи и никой никога да не узнае защо я погребахме на 18 май с тегло едва 42 кг!

 Това е жестоката истина за загубата на иконата на бургаската култура Йорданка Ингилизова, която бе образцова във всяко отношение. Както и за загубата на влиятелната Веселина Павлова, която не допускаше олющено даже ъгълче от маникюра преди да се покаже в обществото.

Написах горното, за да предпазя всичките взискателни към себе си жени, изпадащи в дълбоко отчаяние пред огледалото, ако не дай си боже, кантарът покаже малко наднормено тегло. А това са повечето от жените, които познавам! Бих искала да им кажа, че аз самата превъзмогнах този комплекс за малоценност и никой не е в състояние да подтисне самочувствието ми на красива и удовлетворена от живота жена. Достатъчно е простото прозрение, че красотата е вътре в нас, а не в болезнената съвършена външност.


В категории: Здраве


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
43
Коментара по темата
43.
Nqma
15.11.2014 02:12:08
0
1
Kasabova prekriva6 mnogo ubistva i paleji i drugi slu4ai znam pri koi si na 2 zaplata ! Vnimavai !
42.
Кристи Павлова
13.06.2013 22:51:39
2
3
Едно не ми е ясно!Нима в деня на смъртта на Веселина, Катя Касабова я е претеглила, та знае, че е била точно 42 кг?! Нима е присъствала лично, когато Веселина е закусвала, обядвала и вечеряла, или пила чай, та знае, че се е хранила с детски пюрета? А как е стигнала до извода, че болна от рак на панкреаса жена, умира не от това страшно заболяване, а точно в следствие на въпросната диета? Грозно и гнусна е тази журналистическа измислица! Изобщо не вярвам в добронамереността на Касабова. Забелязахте ли, че дори не са изминали 40 дни от смъртта на Веси, а Касабова не се посвени нито за миг от този факт, а дори по такъв тъжен повод, не пропуска да подчертае, ме Веси управлявала вместо Йоан, че държала в ръцете си магистрати и съдии...Това ли е най-важното в случая!!! Касабова, лешояд си! Помисли поне за мъг какво причиняваш на близките!
41.
до Катя Касабова
12.06.2013 07:59:59
0
3
Ама наистина ли смяташ, че Налбантов е един от най-уважаваните хора в Приморско?!?!?!? Ти този човек въобще познаваш ли го? Срещала ли си го някога? Общувала ли си с него?
Имал бил книги рецензирани от Петър Увалиев... ТИ ТЕЗИ КНИГИ ЧЕЛА ЛИ СИ ГИ?!?!?!
40.
До Елка
09.06.2013 23:44:33
0
3
Какво толкова има да се поучиш от материала? Касабова да не е открила Америка! Всяка трета жена си страда от анорексия в една или друга форма. Почти всяка си мисли че е дебела и че й е време да сваля килограми... Тия две жени не са нито първите нито последните, които са умрели от глупостта си... Статия като статия, нищо ново не казва на хората с нея, освен ако не са паднали от Марс и не са чували нищо за анорексията и булимията!... А ти сега и до Библията опря и чак за хвърляне на камъни говориш! Много насериозно се взехте! Ай стига толкоз и спирайте вече!
39.
Ели
09.06.2013 21:50:12
1
4
А бе вие нормални ли сте?! Касабова написала един материал, от който моожем да се поучим, а вие го обърнахте на клюкарница, коя какви комплекси имала, как не ви е срам бе, хора... "Да хвърли камък първи този, който смята, че е без грях и без вина..." и без комплекси...
38.
до 37
09.06.2013 21:05:05
0
4
Може, Алекс, може! Каквото повикало, такова се обадило!
37.
Алекс
09.06.2013 20:16:57
2
4
Благодаря Ви за статията г-жа Касабова. Тя може да бъде само от полза за всички. Дразни ме простотията на някои пишещи в коментара. А бе хора бъдете добри. Може ли толкова омраза и ненавист.
36.
до 35
09.06.2013 00:11:55
0
5
Там е цялата работата, че човешката суета и най-вече ЕГО-то са много по-силни и вкоренени в човешката природа и имат господстващо влияние върху цялостното поведение на човека, отколкото каквито и да са там интелект и начетеност.
35.
бургазлия
08.06.2013 21:16:33
0
5
тъжно и трудно за възприемане как може интелигентни и начетени жени да изпадат в такова състояние, заради тъпотията на хората да приемат, че само слабите жени са хубави.
34.
до 25
08.06.2013 12:24:36
9
5
Питаш какъв бил личностния и физиологичен проблем на Катя Касабова?
Такъв. На времето баща й е бил миньор в урановите рудници край Тополовград и вследствие на радиация или генна мутация е предал по наследство на Катя някакъв генетичен недъг вследствие на което тя има дефекти в развитието си и не може да ражда деца. За това става въпрос.
Тук, в тази статия, тя се прави на човек без комплекси, който уж гледа с пренебрежение на всичката тая женска суета, но вътрешно в себе си прикрива един много силен комплекс за това че е непълноценна жена. И оттам й идва всичката злоба и омраза към хората, което личи и от статиите й и отношението й към околните...
Ами примири се със съдбата си, ма Катьо, какво толкова станало! Не можела си да раждаш деца. Случва се, не си само ти такава!
33.
относно писаното от 29
08.06.2013 09:07:04
0
3
Какво означава тази глупост "живеел безплатно в ММЦ"? И как иначе можеш да живееш в собствения си имот?... Сигурно пишещия е искал да каже, че някой си в ММЦ не си е плащал данъците за апартамента. Ами информирайте НАП, нека те се заемат със случая!
32.
И какво стана?
08.06.2013 08:55:49
0
3
Заклеймиха ли те близките на двете жени или още мълчат? Май всичко се оказа буря в чаша вода!
31.
Катьооо, Катьо!
08.06.2013 00:33:20
2
4
Много избирателно се правиш на принципна и честна - само когато ти оттърва!
30.
до 29
07.06.2013 20:06:36
3
5
Цитирам поред глупостите на 29 - "учителя" от СОУ Приморско:

- "...директорът Стоян Налбантов е ЕДИН ОТ УВАЖАВАНИТЕ ХОРА В ПРИМОРСКО" (?!?!?!?!)...
Коментар: Това може да го твърди само ненормален човек, който не живее в Приморско и не познава лицето Стоян Налбантов лично. Истината е, че точно директорът Налбантов е човек станал вече за присмех и без авторитет в Приморско!

- "...директорът Стоян Налбантов уволнил учителя поради тежки психични отклонения..."
Коментар: Пълна лъжа! Никой никого не е уволнявал. Нека който го твърди да намери въпросната заповед за уволнение и да я представи тук! Такава заповед за уволнение и разните там версии за психични отклонения съществуват само в болното въображение на 29, който явно изпада в състояния на халюцинации и сънища наяве.

- "Катя Касабова беше оправдана от СРС"
Коментар: Това е лъжа! Катя Касабова не беше оправдана от Софийския районен съд, а просто се изплаши да не бъде осъдена и си нае скъпо струващ адвокат, който успя с юридически трикове да я изкара от блатото, в което беше затънала и делото да не се гледа по същество, тоест не се стигна до решение с оправдание за Касабова... (А уж Касабова била завършила право и щеше да си води делото сама?!?!?! - дръжки) Нека Катя Касабова да си спомни дали хората от Приморско, които тя толкова ревностно защитаваше дойдоха да й помогнат за делото. Всички нейни "приятели" от Приморско се разбягаха и я оставиха сама да се спасява в съда, защото знаеха, че не могат да защитават загубената кауза на Стоян Налбантов.

- въпросния човек живеел безплатно в ММЦ...
Коментар: Това не го разбрах. Какво толкова е трябвало да плаща този човек? Въздуха, който диша ли или земята по която стъпва!

- въпросния човек "бил вързал жена си за леглото вкъщи"...
Коментар:
ТОВА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГО НАПИШЕ САМО ЧОВЕК БЕЗ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК!!!... БЕЗУМЕЦО, ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА, КОЯТО ТИ КЛЕВЕТИШ ПО ТОЗИ НАЧИН Е ВЕЧЕ МЪРТВА?!?!?! ВСИЧКО ДРУГО БИХ ТИ ПРОСТИЛ, НО НЕ И ДА ПОСЯГАШ НА ПАМЕТТА Й И ДА ИЗМИСЛЯШ ЛЪЖИ ПО НЕИН АДРЕС!!!...

Споменавай ме с "добро", когато видиш най-близките си хора в ковчег, затова че ТИ ИЗЛЪГА! Ще съм ти благодарен за това! Споменавай ме с "добро"!
29.
До 28 от учител от СОУ Приморско
07.06.2013 18:40:14
5
5
Преди много години директорът на СОУ Н.Й.Вапцаров Стоян Налбантов, който и до ден днешен е директор и един от уважаваните хора в Приморско, уволни един учител поради проявени тежки психически отклонения. Същият бе пристигнал от Ямбол и бе изпълнил интернет с всякакви глупости за секскандали между учителките, ученичките и директора. Този психар бе завързал даже жена си за леглото вкъщи, тогава той дори живееше безплатно в ММЦ Приморско. След като цялата истина за този луд човек излезе наяве с автор Катя Касабова в националния в.Новинар, уволненият не спира тормоза повече от 10 години. Това е истината. За какво да се извинява.Между другото този човек дори я даде под съд в Софийския районен съд но много добре си спомня, че Касабова беше оправдана.
28.
до 27
07.06.2013 15:57:19
0
8
Прочетох коментар 26 и не виждам нищо "гнусно" в него, нито "психично болно". Кратко и ясно човекът иска Касабова да се произнесе по даден казус и да се отрече от някаква своя поръчкова статия писана преди много години... Какво общо могат да имат тук МВР и прокуратура?!Касабова е човекът, който трябва да се произнесе по въпроса, смята ли, че е постъпила правилно или не. Самата тя казва в настоящата статия, че било време да каже истината? Нека чуем от нея още една истина! Защо не?
27.
До всички в този форум
07.06.2013 13:15:14
7
2
Зад номер 26 и още поне 10 подобни гнусни поста срещу Катя Касабова, които администраторът на този сайт изтри, се крие психично болен човек от Ямбол.Не му обръщайте внимание,идентифициран е, но МВР и прокуратурата са безсилни да го спрат.
26.
До Касабова
07.06.2013 11:39:57
1
7
Журналистическият ти дълг крещи!... Добре казано!
Поемаш риска пред журналистическата гилдия в Бурагс да кажеш истината!... Отлично!
Явно за тебе е настъпил часът на истината. Ами продължавай тогава докрай! Време е да се отречеш от оная поръчкова статия, която ти написа на 26 януари 2002 г. в защита на Налбантов.
ИМАШ ДУМАТА! СЛУШАМЕ ТЕ!
25.
До 24
07.06.2013 11:15:06
4
4
Не мога да разбера какъв е личностния и физиологичен проблем на Катя Касабова и защо тука се слага на първо място Касабова като виновна а не се мисли върху поставения проблем.Мен тази позиция на Катя Касабова ме разтърси и се замислих върху поведението на някои жени.
24.
Касабова пак се опитва да позира
06.06.2013 22:59:05
3
7
Какво означава тази фраза на Катя Касабова?: "...аз самата превъзмогнах този комплекс за малоценност и никой не е в състояние да подтисне самочувствието ми на красива и удовлетворена от живота жена."
...Това е прах в очите на хората, лицемерие, с което Касабова прикрива истинския си личностен и физиологичен проблем, който всички знаем какъв е.
23.
Каквото повикало такова се обадило!
06.06.2013 22:49:11
4
9
Илонке, Илонке! Обвиняваш хейтърите, но вие с Катя сте същите като тях! Чудите се кого да очерните! Хвърляте лайна наляво и надясно по невинни хора, за да предизвикате сензация и за да направите статиите си по-интересни... И ти сега какво правиш? Ни лук яла, ни лук мирисала се чудиш защо хората така реагират срещу вас. Помисли малко! Може ли нормален човек да отвръща на злобата ви с любов! Няма такива хора освен ако са мазохисти! Затова най-малко ти или Катя може да имате претенции към читателите си!
22.
Илонка Иванова
06.06.2013 17:02:26
5
18
Поздравявам Катя за статията. Боли, но е вярно. Само нещо да допълня. Освен че сме на показ, освен че ни коментират как изглеждаме, какво обличаме, да не забраавяме, че в нашата професия сме подложени на пълен стрес. Един непрекъснат стрес, който ни взима здравето още на 30-40 години. Стрес от политици, стрес от местни феодали, стрес ще оцелеем ли, стрес кой ще ни звънне по телефона, като напишем нещо. Едно непрекъснато надбягване с времето да бъдем навсякъде, да напишем всичко, да информираме преди другите. Дълги дежурства, безсънни нощи, звънящи телефони, заплахи и накрая в ерата на интернета коментар под написаното - колко е тъпа, грозна, луда, дебела, откачена тая. /без значение коя/ Стресът ни убива. Хейтърите ни убиват. Вечното седене на педал ни убива. И една диета за капак може да отключи неотключеното от стреса. Професията ни убива. Някой ще попита веднага защо не я сменим. Все едно да попитат художник защо не стане бояджия. Мир на душите на двете колежки, мир и на Теменужка, но това е съдбата на журналиста. Особено като помогнем на съдбата малко...
21.
СТОЯН ГЕОРГИЕВ
06.06.2013 13:31:02
2
17
ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ, КАТЯ! СТАТИЯТА ТИ Е ВЕЛОКЕЛЕПНА И МНОГО ВЯРНА. АЗ ИМАХ ЕДИН ПОЗНАТ, КОЙТО СЕ ЛЕКУВАШЕ ПАК НЯКАКВА ПОДОБНО БЕЛТЪЧНА ДИЕТА И ПОЧИНА ОТ РАК НА КОСТИТЕ. ВСИЧКО, КОЕТО Е ПРОТИВ ПРИРОДАТА И Е НЕУМЕРЕНО НИ НОСИ ГИБЕЛ И БЕДА. ЗАТОВА ДА ДЪРЖИМ ВИНАГИ ЗЛАТНАТА СРЕДА, КАКТО КАЗВАХА КИТАЙСКИТЕ ФИЛОСОФИ. ОЩЕ ВЕДНЪЖ - ПОЗДРАВЛЕНИЕЯ ЗА ЧОВЕШКИ НАПИСАНАТ ТИ И ТОПЛА СТАТИЯ!!! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ТЕЗИ ДВЕ ПРЕКРАСНИ БУРГАСКИ ЖЕНИ!
20.
.....
06.06.2013 12:00:23
3
6
до № 15 твърде грубо, не мислиш ли.
19.
До "удовлетворената" жена
06.06.2013 11:33:51
10
4
Била си "удовлетворена от живота жена"...Мислиш ли, че някой ти вярва?
18.
Янка
06.06.2013 11:02:51
4
8
Кате, ти си съвършена! Де да бяхме всички като теб. Жалко за двете чудесни жени - Весела и Йорданка. Лека им пръст!
17.
до 16
06.06.2013 11:00:42
3
5
Голяма "сурдинка"!!! И кой досега е забранявал да се говори за това, властите ли - под страх от наказание може би?
Като гледам пак се появяват дисиденти, които говорят на забранени теми. Внимавайте ей!!! Ще ви подгони службата!
16.
Доби
06.06.2013 10:50:27
2
11
Браво Кати!!! Това се говореше под "сурдинка" , но ти се осмели да го кажеш публично
15.
*********
06.06.2013 10:36:47
6
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Община Бургас
06.06.2013 10:11:19
0
2
Ако вече имаме фестивал, който Данчето Ингилизова поддържаше, за чий ... и е нов фестивал на Общината. И каква е целта, освен усвояване и раздаване.
-------------------
Прессъобщение – 06.06.2013 г.



* Колеги, на 10 юни от 13.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще бъде представен проектът за 1-ви международен кинофестивал „Вкусът на морето“, който ще се проведе от 1 до 7 юли в Драматичен театър „Адриана Будевска“.
Фестивалът ще съчетава филмова програма и разнообразни интерактивни форми за контакт между филмовите творци и активните кинолюбители, представителите на местната културна общественост.
Идеята е да се създаде значително и авторитетно филмово събитие, което да изпълнява две основни задачи:
1) да стимулира развитието на съвременна и висококачествена филмова култура в град Бургас и региона;
2) да създаде престижен международен форум на младото кино от Черноморския регион и източното Средиземноморие.
Международният кинофестивал в Бургас ще представлява ежегодно събитие, осъществявано от Община Бургас, „Аудиовидео Орфей“, “Брайтлайт ентъртеймънт“, „Експотийм“, подпомагано от спонсори, партньори и съорганизатори.
В пресконференцията ще участват Весела Йорданова (директор "Култура, маркетинг и връзки с обществеността", Община Бургас), Асения Стайкова (“Брайтлайт ентъртеймънт“), Александър Донев („Аудиовидео Орфей“), Ивайло Жеглов ( „Експотийм“).



Пресцентър:
Община Бургас
13.
geri
06.06.2013 09:31:25
1
16
страхотна статия,поздравления,дано повече жени я прочетат и преосмислят начина си на живот
12.
сухи
06.06.2013 09:18:28
3
5
преди 2 месеца намерих чисто нова книга на дюкан оставена до кофите, сетне я изгбих някъде, стори ми се загадъчно, че някой я и изхвърлил... винаги съм бил вегетарианец, не искам като пукна, понеже няма как да не пукна с тая общинска заплата, някой да разправя, че съм умрял от диета...
11.
Съдба
06.06.2013 08:51:31
0
16
Понеже вярвам в съдбата смятам че нищо не е случайно. Хубав материал с истина, която наистина се шушука и е известна на всички. Адмирации за смелостта да се напише. Само незнам как жени на тази възраст, ерудирани, интелигентни и начетени са допуснали тази нелепа "тинейджърска" грешка със себе си. Килограмите според мен оформят женственото тяло, дават здравословен вид и въобще не е лошо една жена да е леко закръглена.
10.
hesaglasen
06.06.2013 08:18:50
2
10
Този журналистически крясък е ужасен!
9.
...
06.06.2013 07:52:42
1
12
Катя, една вечер преди няколко години с теб правихме комплименти на няколко наши приятели (мъже), че са се вталили. Похвалиха се със същата "диета". ... уви ... Проблемът засяга не само жените.
8.
Петър
05.06.2013 23:12:45
4
13
Страхотно написано.
7.
Лили Вихронрав
05.06.2013 22:38:19
6
9
Изключително човешки написано.
Но едва ли диета можа да докара рак.
Безпорно белтъчинното хранене е вредно и нанася поражения, но да отключи рак - не вярвам.
6.
Bravo
05.06.2013 22:37:37
2
20
Тази статия ще накара доста жени да се замислят и да не допускат техните грешки! Мир на праха им и поздравления за автора!
5.
пиуи
05.06.2013 22:37:16
27
5
каясабова, напълняла си, напълняла, ама недей да си мориш комплексите от пухкавите ти бутчета по този начин. едната жена доколкото чета е погребана преди по-малко от 40 дни. възмутително!
4.
съгласен
05.06.2013 22:22:27
2
30
Касабова, истински поздрави за този материал, две жени, които бяха част от нашата гилдия и които починаха изневиделица и шокиращо за всички, много от колегите не дойдоха да ги изпратят и едва ли някога са си задавали въпроса защо така умират хората. Надявам се и след смъртта си с истината за нея да помогнат и на други хора, целящи се да бъдат красиви и успели жени.
3.
К.
05.06.2013 22:19:32
3
33
Човек има нужда да чете такива неща, въпреки шока от това, че в статията са цитирани познати дами. Браво, Катя! Дано повече жени осъзнаят, че двата килограма повече не ги прави по-малко жени!
2.
Поздрав
05.06.2013 22:05:54
4
34
поздравления, Касабова, за този материал, дай, Боже, повече вманиачени в Дюкан жени да го прочетата, защото това е абослютната истина за тези безумни диети, те убиват или в най-добрия случай отключват заболявания с фатален край...Но защо медиците не го разпрастраняват като информация и като предупреждение...
1.
Поздрав
05.06.2013 22:05:53
4
33
поздравления, Касабова, за този материал, дай, Боже, повече вманиачени в Дюкан жени да го прочетата, защото това е абослютната истина за тези безумни диети, те убиват или в най-добрия случай отключват заболявания с фатален край...Но защо медиците не го разпрастраняват като информация и като предупреждение...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори