×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимавайте! Това са 4-те най-злобни зодии


15 Май 2024, Сряда, 11:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Те могат за нула време да превърнат живота ви в истински ад

Всеки знак от зодиака има своята добра и лоша страна. Съществува обаче поверие, че някои зодии имат по-силно изразена лоша страна, която може да надделее над доброто, правейки такива хора уж зли, мистериозни и „тъмни“.

Някои хора вярват, че определени знаци имат определени черти, които ги правят по-„зли“ и следователно причиняват повече проблеми на околните.

Според астролозите наистина представителите на 4 зодии притежават мистериозни и енигматични качества, които могат да бъдат обезпокоителни. Все пак трябва да се има предвид, че всеки човек е уникален и тази наука не може да даде най-пълна и точна картина за характера на човека.

Въпреки това, според общоприетото вярване и анализи, има 4 зли зодии, с които е важно да внимавате много и да се пазите.

Скорпион

Те са известни със своята мистериозна природа. Магнетични са и могат да бъдат много примамливи, но и плашещи. Мистериозното им поведение често може да накара хората да си направят грешни изводи или никога да не разберат истинските им намерения. Потопите ли се в света на Скорпионите, то ще се изумите от сложността, която се крие вътре.

Козирог

Те са известни със своята амбиция, склонни са към макиавелизъм. Те са дисциплинирани и имат възхитителен подход към живота. Тъмната им страна излиза наяве, когато амбицията надделява над емпатията. Внимателно трябва да изследвате нюансите на личността на Козирога, за да откриете тънката граница между успеха и безмилостността.

Риби

Те се свързват с чувствителност и креативност. Двойствената им природа ги прави много енигматични. Някои твърдят, че зад мечтаната фасада се крие потенциална измама. В крайна сметка след комуникацията с тях трудно ще откриете себе си между въображението им и измамата.

Близнаци

Те са известни със своята двойствена природа. Много са остроумни, чаровни и безспорно привлекателни, но могат да са непредсказуеми и лицемерни. Внимавайте с тях, защото в игривата им нотка, често се крие коварно зло. / jenata.blitz.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори