×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задава се Иво Карамански №3


31 Март 2024, Неделя, 13:08 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-вероятно бебето ще носи името Иво Карамански, както се казва татко му и покойният му дядо – Кръстника на българската мафия

Инфлуенсърката Антоанет Пепе е вече в напреднала бременност. Многодетната майка очаква четвъртата си рожба, която е плод на любовта й с Иво Карамански-син. Той е трети татко на децата от предишните й връзки – София, Сиена и Матиас.

Вeстник „Уикенд“ съобщава, че Пепе е в 5-ия месец от своята бременност и очаква момче, което трябва да се роди в края на юли или началото на август. Най-вероятно бебето ще носи името Иво Карамански, както се казва татко му и покойният му дядо – Кръстника на българската мафия.

Антоанета Пепелджийска, както са истинските имена на красавицата, упорито крие радостната вест, защото се притеснява от упреците на хората, много от които ще я критикуват, че очаква четвърто дете от трети мъж, а е едва прехвърлила 30-те.

По всичко изглежда, че Ети, както я наричат приятелите, ще надмине най-плодовития ни футболист – Благой Георгиев – Джизъса, който до момента има 4 деца от 3 жени, но той е с 10 години по-голям от Пепе. Инфлуенсърката не крие, че много се засяга от критиката и мнението на околните, когато то не е ласкаво. Тя години наред не е можела да спи заради най-популярния сред майките интернет форум „БГ Мама“, където често се дискутирали децата и мъжете на Антоанет.

Особено я засегнал злъчен коментар, който гласял: „Тази ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от различни котараци!”. Преди 2 години тя написа книга, където признава, че с всичките си мъже забременява светкавично – още в първите 3 месеца от връзките си. В случая с Иво Карамански изчака повече от година. Двамата се загаджиха през лятото на 2022 г. Карамански-син бързо е поискал дете от кака си Пепе, но тя решила този път да отложи зачеването с няколко месеца, издават от обкръжението на влюбените гълъбчета.Свекървата Нели Атанасова и свекърът Александър Сано са приели с широки обятия новата снаха, която има 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво.

Наследникът, който носи името на баща си, е лудо влюбен в шармантната дама, издават близки до тях. Припомняме, че Карамански е доведен син на актьора Александър Сано, който го обича и се грижи за него като за собствено дете, а преди години дори го осинови. Нели също приемала снахата и се грижела за трите й деца като за свои собствени. Те не я наричат „бабо”, защото е твърде млада и хубава, че да й казват така. Нели спокойно може да мине за майка на малчуганите – въпреки че тази година ще чукне 50 лазарника, изглежда наистина феноменално.

Преди около 4 години Антоанет засне раждането на сина си Матиас и го качи в личния си канал в ютюб. Тогава тя и тогавашната й половинка – Филяка от „Типично”, станаха истинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра хиляди гледания, а коментарите бяха както положителни, така и отрицателни заради чувствителното съдържание.

Част от последователите на Пепе са притеснени как ще изхранва четири гърла, като Иво Крамански няма особено големи доходи като диджей, а наследството от баща му мафиот така и не стигна до него. Актуалната двойка заедно с трите деца, двете им големи кучета и заекът им живеят в малък тристаен апартамент в столичния квартал „Красна поляна”, където им е доста тясно, а след появата на новия член на семейството ще бъде още по-пренаселено.


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 0
12
Коментара по темата
12.
Коя беше тая?
03.04.2024 22:46:37
0
0
Какви са тия инфлуенсърки? Хора без работа на ТД, миндили...
Какво инфлуесърствува?
11.
От 1 до 10
03.04.2024 11:25:09
1
2
Децата са най-хубавото нещо на този свят. Явно че по-долните хейтъри нямат и незнаят най-висшето чуство на любов.
Запомнете еднополови халки, че най-голямото богатство на този свят са децата и приятелите!
10.
:(
03.04.2024 10:10:55
1
2
днешно време всички в училище са уроди, аборти трябва да правите, а не да раздате изроди и курви, от тях полза никаква, само празни паразити, безполезни кашинки за лайна. това са вашите деца
9.
ЛМЦ
31.03.2024 19:09:48
0
7
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ СВИНЕ И КРАДЦИ И ГОВЕДА ПРОСТИ ОТ ГР ЯМБОЛ КВ ЗЛАТЕН РОГ БЛ 1
8.
ТУЙТО
31.03.2024 19:01:18
3
8
ОСЕМЕНЕНИ ЛАЙНА ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ПИШМЯН ТЪПИЯ СЕКС НА ТУЙ СБЪРКАНО СМОТАНО ПЛЕМЕ
7.
Очаквам тая
31.03.2024 18:01:51
3
14
Да роди после от Благо джизъсА после от Божинката и накрая да.остарее с Ники Михайюов да и гледа чаветата
6.
Даааа
31.03.2024 17:58:46
3
8
ОСЕМЕНЕНИ И ПРИКАДЕНИ ЛИМИТЪТ НА ВЪЗМОЖНОСТ ЩОМ ВИДЯ "ЕЛИТА" И СЪМ МУ ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ.
5.
МИ ДЕ ДА ЗНАМ
31.03.2024 17:04:21
5
10
ДА ВИ Е...БА Е....БАНЕТО СМОТАНО КАЛПАВО БЕ АХМАЦИ
4.
МИСЛЕЩ
31.03.2024 17:01:08
8
10
ДА БЕ УРОДИТЕ СЪЗДАВАЩИ САМО ИЗРОДИ ТО ТУЙ ВИ Е КЕЛЕПИРА НА АХМАШКАТА ВИ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА ДОЛНА
3.
До 1,2
31.03.2024 16:08:47
2
14
Като оставим настрана за момент сантиментът към "собственото"... за съжаление до голяма степен сте прави :/
2.
до 1
31.03.2024 15:22:11
9
15
Да беше само обикновено и непречещо никому месо, пак щеше да е добре! По тази територия се създават почти единствено ИЗРОДИ! Дори истеричните демонични създания които са смятани за "деца" са непоносими! Няма и как да е другояче след като спермо- и яйцеклетко-дарителите (тъй като това не са родители!) са абсолютно същите ИЗРОДИ, които не зачитат и не уважават абсолютно никого. Няма по-невъзпитано, по-тъпо, по-просташко, по-цинично, по-вулгарно и по-отвратително племе по земята! Трябва да изчезне възможно най-скоро!
1.
Загрижен
31.03.2024 13:27:19
16
20
Трябва като народ да разберем, че няма смисъл да се правят нови деца, защото в резултат на естествените процеси след секс, единствено създаваме повече месо, а не хора.
Време е за потоп!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител Шансът да има правителство сега клони към 90% Шансът да има правителство сега клони към 90% Борисов се опитва да бъде максимално предпазлив, но и да не загуби държавата, склонен е на компромиси, но с мярка Откриха издирван възрастен мъж в хотел, дал над 10 000 лв. на измамници Откриха издирван възрастен мъж в хотел, дал над 10 000 лв. на измамници Намерени са и няколко нотариални акта на имоти, собственост на 78-годишния мъж Две украинки се изгубиха в гора край Смолян Две украинки се изгубиха в гора край Смолян Операцията по спасяването е била усложнена заради скалиста и труднодостъпна гориста местност Европа се събуди, но идва ли край на пагубната неолиберална политика Европа се събуди, но идва ли край на пагубната неолиберална политика Старият континент днес прилична на разграден двор, в който се изливат фекалиите от целия свят, а управляващите я чиновници активно спомагат за нейната разруха Подгответе се за спортен празник в Царево Подгответе се за спортен празник в Царево Общинските съветници в София взеха решение за заплатите на медицинските сестри Общинските съветници в София взеха решение за заплатите на медицинските сестри Ето какво решиха за доклада за актуализация на бюджета Община Варна погна заведенията заради боклука Община Варна погна заведенията заради боклука Започва проверки на обектите къде изхвърлят боклука Нинова към членовете на БСП: Приемете оставката ми и не давайте партията на търговците Нинова към членовете на БСП: Приемете оставката ми и не давайте партията на търговците Откритото писмо на Нинова бе разпространето от пресцентъра на партията, след като стана ясно, че има подписка за свикване на Националния съвет на 15 юни и тя е заведена в деловодството на "Позитано" 20 Рядка болест покоси майка на две деца от Бургас, близките се нуждаят от помощ Рядка болест покоси майка на две деца от Бургас, близките се нуждаят от помощ Крисена Георгиева е диагностицирана със заболяване, от което са регистриране само 3 случая в света
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори