×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Непълнолетни, безразсъдни и жадни за адреналин подкараха мотори и се озоваха в болница


Непълнолетни, безразсъдни и жадни за адреналин подкараха мотори и се озоваха в болница
Ученик се заби лек автомобил с Хонда в кв. Лозово, оказа се неправоспособен и леко подпийнал
11 Април 2023, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Първи безразсъдството си показва 14-годишен в Карнобат с мотоциклет, който се пребива брутално

Двама непълнолетни спретнаха сцени от екшън, след като откраднаха мотоциклети и катастрофираха с тях, а 27-годишен неправоспособен водач се качи на нерегистриран мотор и блъсна пешеходец. 18-годишен с 8 месеца стаж пък рани приятелите си. И това само за няколко дни. 

Първи безразсъдството си показва 14-годишен в Карнобат. На 7 април на ул. „Цанко Церковски“ пред дом №27, поради загуба на контрол той се завърта и пада на платното за движение с мотоциклет "КТМ 85".

По чудо момчето се отървало с уплаха и с фрактура на левия крак, без опасност за живота, но е настанен за лечение в УМБАЛ-Бургас.

Около 21.00 часа снощи на кръстовището на улиците „Трети март“ и „Димитър Николов“ в бургаския квартал Лозово 17-годишен се отдава на адреналина с мотоциклет „Хонда“, но също се озовава в болницата. С несъобразена скорост и без да владее мотора, младежът отнема предимството и се забива в правомерно движещия се от дясната му страна лек автомобил Дачия Лоджи, със софийска регистрация, управляван от 37-годишен  бургазлия.

Освен надъхан и безразсъден, ученикът се оказва неправоспособен и леко подпийнал. Тестван е с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът отчел - 0,21 промила. Мотоциклетистът е пострадал при катастрофата, с мозъчно сътресение, без опасност за живота, е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

На 9 април пък около 13.30 ч. в средецкото село Дебелт, общ. Средец, в района на ул. „Цвятко Радойнов“ с пресечката за Гробищния парк катастрофира мотопед „Хонда Дилън 125“, без регистрационни табели, управляван от 27-годишен неправоспособен водач от с. Дебелт.

Поради внезапна промяна в посоката мотоциклетистът блъска 22-годишен пешеходец, след което напуска местопроизшествието и издирен допълнително. Пешеходецът с охлузни рани по десните ръка и крак, е прегледан на място от екип на Спешна помощ и освободен за домашно лечение.

Още едно ПТП с водач с много малко стаж зад волана е станало на 10 април около 23.25 часа на пътя от парк „Славеева река“ към Айтос. Поради движение с несъобразена спрямо пътните условия скорост /спускане под наклон и ляв завой/, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътна канавка, „Пежо 308“, с бургаска регистрация, управляван от 18-годишен младеж от поморийското село Дъбник.

Целият му стаж на шофьор е 8 месеца.

От ПТП пострадали пътуващият на предната дясна седалка в купето на лекия автомобил 20-годишен мъж от поморийското село Габерово, който получил болки в областта на главата и пътуващото на задната седалка 15-годишно момиче от Айтос, което получило болки в десния крак. Двамата пострадали са прегледани в УМБАЛ – Бургас и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.




Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
6
Коментара по темата
6.
pecata
26.04.2023 18:49:46
0
0
Аydun Mustafov pazete se ot nego izpiswa bilki posle stavate po zle toi e izmamnik
5.
изроди
12.04.2023 08:05:07
6
4
дано не оживеят
4.
Я
12.04.2023 08:04:11
0
8
Смятай лятото какво ще е,като дойде останалата сволоч от цялата страна.
3.
затвор веднага
12.04.2023 05:05:57
0
9
ефективно за тези копеленца....
2.
Българина
12.04.2023 03:15:33
2
5
Хубавото е, че жертви няма.

Карайте разумно, Хора!
1.
Оруел
11.04.2023 22:08:52
0
21
Все цигански истории.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори