×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Купувайте, ама разумно! Вила във Франция струва по-малко от панелка в столицата


14 Март 2023, Вторник, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Цените на имотите рекордно нагоре, във „Витоша“ искат 3500 евро за квадрат

Вилите във Франция излизат двойно по-евтино от тристайна панелка в „Обеля“, показа проучване на „Телеграф“. Сред апетитните предложения са кокетни къщи във Франция и Испания на цени между 40 000 и 60 000 евро. За сравнение за тристайна панелка в краен столичен квартал трябва да платите над 100 000 евро.

Сред най-евтините оферти в София са жилищата в крайния квартал „Обеля“, където двустаен, преустроен в тристаен, може да се купи за около 90 000 евро.

Повечето подобни имоти са около едва 60 квадрата и са за ремонт. Тристайните панелки в „Обеля“ от около 90 квадрата започват от 120 000 евро и също са за основен ремонт.

В центъра на София и в по-предпочитаните квартали тристайните апартаменти удариха половин милион евро, като във „Витоша“ искат 3000 евро за квадрат, разказаха брокери.

Топпредложение е за жилище в района за 500 000 евро. Жилището е със застроена площ от 127,23 кв.м. Разполага с антре, кухня с трапезария и дневна, спалня с отделна баня и дрешник, мокро помещение, втора баня с тоалетна и панорамна тераса.

Високи са цените и в столичния квартал „Изгрев“, като хубавите тристайни жилища вървят по 400 000 евро. Над 300 000 евро са и тристайните в „Дианабад“ и „Драгалевци“. Сред офертите е апартамент в полите на Витоша за 345 000 евро в кв. „Драгалевци“. 

За сравнение за драстично по-малка сума може да станете собственик на красива вила в курортна част на Франция или Испания.

За 40 000 евро се продава къща в Белак, Западна Франция. Имотът е от 60 квадрата, с ремонтирана баня и годен за нанасяне.

Вилата е на няколко нива.

Сутеренното има спалня с дъбов под и е голямо 36 квадрата. На приземния етаж има голяма всекидневна с камина, а през прозорците се откриват зашеметяващите гледки, рекламират брокери.

На същия етаж има уютна кухня с мивка и шкафове с настилка от плочки и водопровод за пералня.

В имота има ремонтирана баня с душ, мивка и тоалетна. Отоплението е с електрически радиатори, а канализацията е направо към френски канали.

Около 60 000 евро вървят вилите от по 300 квадрата в провинцията в Централна Испания Албасете.

Сред предложенията е просторна вила за 65 000 евро. По-малките къщички се продават за 50 000 евро.


В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Пешо
18.03.2023 08:37:09
8
1
Сравняват кон с кокошка.Столица с малко градче във Франция.
7.
Аз Кочо
16.03.2023 16:24:48
0
6
Днес парите поскъпнаха отново. ЕЦБ вдигна лихвите с нови 0.5 процента. Това ще продължи докато това т ъпо шоу не приключи. Хората накупиха безполезни неща които сега ще зарежат за жълти стотинки
6.
Нико
16.03.2023 11:48:16
1
10
София си е знаем само ние и съседите ни . Прекалено скъпо е във всеки БГ град . В Атина в квартали като Глифада за 200 Хил. Евро купуваш 95 чисти квадрата и се нанасяш . В Левкада за 400 Хил купуваш огромна къща с панорама с басейн с много екстри и най вече ,че може да е отдадеш за около 4000 Хил евро седмичен наем ... Къде сме ние ? София никой не е знае извън балканите , а Атина и абуриген в Австралия ще е знае
5.
Bbb до 3
14.03.2023 17:25:48
13
6
Точно поради тази причина в Париж,Мадрид и Барселона цената на квадратен метър стига до 10хил.евро.Аман от такива нещастни българи гастърбайтери, които само плюят по България без да са си мръднали пръста и да допринесат за нещо по добро.
4.
Иванива
14.03.2023 16:22:24
1
30
Като има идиоти да ги купуват ще станат и по-скъпи.
3.
до 1
14.03.2023 16:12:56
5
21
Те може да дрънкат глупости, но твоите са още по-големи. София да има нещо общо с Мадрид и Париж, освен с факта че се води столица на една жалка окупирана територия?!

А пък "примерът" на 2 изби рибата! Ще кажеш, че една огромна и луксозна къща е някаква представителна извадка.
2.
@@
14.03.2023 14:49:11
3
2
Ето ви цените в Испания:

https://strandproperties.com/costa-del-sol/torremolinos/villa/STRANDM4019/
1.
Га га гааааа
14.03.2023 14:33:36
8
22
Абе идиоти защо дрънкате глупости и подвеждате другите идиоти.
А сега кажете колко струва един имот от 60 кв. м в Барселона , Мадрид, Париж.По селата в България има къщи с дворове и по 5 хил.евро.
Сто годишна къща от 60кв.м на три нива сигурно и редова, кой идиот изобщо е построил такова чудо на архитектурата и то в джандемите из Франция.В Нидерландия и Белгия също е пълно с такива боклуци, където даже им искат и по 200 хил. Евро.
Само глупости бълвате.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори