×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • ГЕРБ-СДС печели изборите, седем партии влизат в НС
  • Президентът Румен Радев ще участва в срещата на страните от формата Б9 в Рига
  • Жълт код за опасна жега в цялата страна, температурите скачат до 39°
  • Изчезна самолетът с вицепрезидента на Малави
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
  • „Булгаргаз“ предлага спад в цената на газа за юли
  • Руска хакерска атака остави без кръв болниците в Лондон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жертва на Семерджиев: Разряза капачката на коляното на две с мачете и ме преби


Жертва на Семерджиев: Разряза капачката на коляното на две с мачете и ме преби
Иван Бандаловски обвиняем и приятел на Георги Семерджиев
20 Октомври 2022, Четвъртък, 17:31 ч.
Автор: Флагман

Семерджиев бе изправен на съд заедно с бившия национал Иван Бандаловски по дело за нанасяне на средна телесна повреда 

Развитие по случая „Семерджиев“. Обвиняемият отново се изправи пред съда. Този път не по делото за трагичната катастрофа на булевард „Черни връх“ в столицата, а заради причиняване на средна телесна повреда.

През май 2012 г. Георги Семерджиев и бившият национал Иван Бандаловски се сбиват с трима мъже в столичния квартал "Хаджи Димитър". Двамата са обвинени за причиняване на средна телесна повреда на едно лице, съобщава БТВ.

Вчера потърпевшият дойде в съдебната зала, за да разкаже отново за случилото се.

"Георги Семерджиев ми разряза капачката на коляното на две с мачете. И ме преби. Докато ме налагаше, друг човек ме държеше за качулката".

Делото, което районните магистрати разгледаха в сряда, се точи още от 2013-а година. Те върнаха Вутов към деня, в който за пръв път се е сблъскал със Семерджиев. Това станало малко преди Гергьовден, на 4 май 2012 г. Лъчезар се возил в колата си с  Георги Генев и още един, който назова само по фамилия – Савов. Зад волана бил Савов. Те се движели по бул. „Дондуков“ в столицата и завили покрай Английската гимназия.

В този момент зад тях спряла някаква кола – Мерцедес, по спомените на Вутов. Шофьорът в автомобила започнал да присветва с фаровете, докато накрая не се изравнил с тях. Тогава от сваления прозорец се показал Георги Семерджиев, който започнал да псува компанията в другата кола.

В този момент светофарът светнал в зелено и Вутов и приятелите му потеглили. На следващия ден компанията на Вутов видяла колата на Семерджиев в квартал „Хаджи Димитър“.

„Беше паркирана до бившия магазин „Европа“ сега BILLA. Спряхме, за да се разберем и да видим какво са искали от нас. Зачакахме отстрани. След 5-10 минути от съседния блок на улицата излязоха Георги Семерджиев, футболистът Иван Бандаловски и момиче с патерици“, продължава Вутов.

За кратко време се стигнало до сбиване, в което участие взели всички, включително Бандаловски и Семерджиев.

„Бях седнал със свити колене, а Бандаловски ме риташе в гърба и в раменете. През това време се върна Семерджиев и от паркираната кола извади мачете с калъф. Докато бях на земята ме удари с калъфа, после извади и острието, с което започна да ме удря по коляното. Започна да шурти кръв“, твърди още Вутов.

Иван Бандаловски обвиняем и приятел на Георги Семерджиев

В съдебната зала бяха и двамата обвиняеми. Семерджиев беше докаран с белезници на краката и ръцете.

„Разменихте си няколко думи“, каза Иван Бандаловски, обвиняем и приятел на Георги Семерджиев.

Каза ли ви нещо за катастрофата?

Не, ние не говорим за тези работи. Израснали сме от деца. Питах го дали всичко е наред.

Какво ви отговори? Добре ли е?

Можеш ли да си добре, след тези неща.

Двамата били съученици и съотборници. Бившият национал твърди, че Семерджиев шофира „нормално, че не е знаел за провиненията му на пътя и не е чувал за полицейски чадър.“

Мирослав Христов, който е адвокатът на Георги Семерджиев, твърди, че до този момент клиентът му не е призоваван за разпит относно фаталния инцидент.


В категории: Крими


6
Коментара по темата
6.
Bbb
20.10.2022 20:30:49
0
7
Хе хе хе Е как да няма чадър над тези самозвани футболисти, когато делото им за нанасяне на средна телесна повреда се точи вече 10 години в съда.Добре че поне след поредния инцидент с катастрофата на този лилипут от страх на тези които го прикриват, вече няма как да не изкарат и това дело от нафталина и да се стигне до присъда, иначе още щеше да отлежава по рафтовете.
Неее няма чадър над тез пишман спортисти.
5.
До4
20.10.2022 20:15:27
0
6
Само поръчкови обвинения в София се развиват с космическа скорост всички други нямаш ли връзки в прокуратурата нищо не става. Така е все пак живеем в Северна Кореа.
4.
до 3
20.10.2022 19:49:38
4
18
Бяхме русофилска държава по времето на бай Тошо, тогава не беше възможно такова дело да се точи 10 години, а въпросният с фамилия на семе щеше да чука камъни в някоя кариера. Та такова нещо може да се случи в държава на тикви и каскети
3.
Бг Русфилско правосъдие
20.10.2022 19:25:10
9
17
Случаят е от 2012г. и сега през 2022 г. делото продължава.Това е възможно, само в най-русофилската и логично, най-бедната страна от ЕС. Простотията и бедността, вървят ръка за ръка с русофилията.
2.
Ха
20.10.2022 19:21:24
1
12
Боклуците се намират от детска възраст.
1.
Ти да видиш
20.10.2022 18:39:21
1
20
Е как е възможно това приложение,че всички разправят какво свястно момче бил Семерджиев и че излизал от вкъщи само до библиотеката и обратно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ако партиите не съставят правителство, имплозия ще разтресе елита и врачки ще влязат в парламента Ако партиите не съставят правителство, имплозия ще разтресе елита и врачки ще влязат в парламента ИТН вероятно ще е третият коалиционен партньор в кабинета на ГЕРБ и ДПС, прогнозира политологът доц. Даниел Смилов Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Прогноза за времето - 11 юни, вторник Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев На 14-ти ще превали край морето, прогнозира климатологът Пламъци и в София, има загинал Пламъци и в София, има загинал Огънят е пламнал към 01:00 часа след полунощ Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Десет екипа на пожарната с автомеханична стълба изпратени в УМБАЛ „Свети Георги“ Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Най-новата формация в Народното събрание е „Величие” Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те 
Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори