×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цирк: Натали Трифонова с пиянски изцепки на рождения си ден


08 Октомври 2020, Четвъртък, 20:20 ч.
Автор: Флагман.бг

В началото на месеца най-сексапилната звезда в ефира на Би Ти Ви стана на 29 години без гадже

Натали Трифонова се изложи с пиянски изцепки на рождения си ден. Хубавата синоптичка се държа като отнесена тийнейджърка в столично заведение, където събра цялата си рода и част от колегите в Би Ти Ви да ядат и пият заедно с нея. Най-много пи самата тя, разказаха свидетели пред „Уикенд”.

В началото на месеца най-сексапилната звезда в ефира на Би Ти Ви стана на 29 години без гадже, но пък като водеща не само на прогнозата за времето, но и цяло предаване – нейна стара мечта. Ето защо тя реши да отпразнува подобаващо и двата повода. Няколко месеца по-рано тя окончателно се раздели с гаджето си Доан Хасан, за когото твърди, че са заедно още от гимназията, макар че историята помни и други нейни забежки. Към момента новата водеща на „Култ” няма официален мъж до себе си, което вероятно счита за разрешително да се излага наляво и надясно с надежда да впечатли евентуални кандидати. Именно това се случи на рождения й ден, твърдят очевидци. Без да изпадат в излишни подробности, те издават, че Натали е наблегнала на червеното вино в заведение за италианска кухня, в което е имало и жива музика. Бендът, който бил доста добър, изпълнявал любими на новата водеща български парчета, а тя толкова се разгорещила, че се качила на сцената и започнала да пее заедно с музикантите.

От видео, което самата Трифонова е пуснала в профилите си в социалните мрежи, се вижда как звездата размахва пълна чаша на сцената, подмятайки къса поличка с пера пред очите на своите гости и други клиенти на заведението. Размерът на полата е толкова символичен, че и при най-слабо навеждане от страна на синоптичката се разкриват нейните задни части. Натали се държи не като клиент, а като участник в развлекателната програма. По едно време прегръща певеца и започва да се раздава от сцената повече и от самия него.

Всичко това направи много лошо впечатление на загрижените за добрия пример тв зрители, които се чудят на какво ще научи Натали младите момичета, които искат да й подражават. „Не се държи на положение!”, отсичат консервативните. Още по-стресиращо от поведението на звездата е, че тази излагация е станала пред очите на собствените й майка и баба. Не е ясно как е реагирала по-възрастната от двете жени на пиянските изпълнения, но майката на водещата, която е зъболекар, е била не по-малко скандална във въпросната вечер от своята дъщеря. Стоматоложката се е появила на рождения ден, облечена в миниатюрна впита рокличка с голи рамене, която едва прикрива задните й части. Дължината й е най-много с 5 сантиметра по-голяма от тази на дъщерята, а от снимките се вижда, че макар и да е хубава жена, стоматоложката вече не може да разчита на фигура, подходяща за подобен минимализъм. Тя не отива нито на външността, нито на възрастта, нито на професията, нито на авторитета й. „Каквато майката, такава и дъщерята!”, шушукат възмутени свидетели, случайно станали свидетели на шумното парти.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
4
Коментара по темата
4.
ФакМан
13.11.2020 22:38:13
0
0
Чакаме те да ни звъннеш, айде, не остана! Час и 22 минути!!!
3.
Рожден ден
09.10.2020 11:15:52
1
1
И аз го правя на моят рожден ден! Даже другият месец на 14 Ноември имам рожден ден. И тогава ФакМан ще ви се обадя да го документирате!
П.С.: от сега ви предопреждавам! Ще има грозни сцени и изпълнения!
2.
Ха-ха-ха
09.10.2020 00:41:48
3
19
Най-голямата к*рва на Боци, Нидялкууу ни говори за морал. Хахахаха. Естествено, че ще се почерпи момичето все пак има празник. Не се налива всеки ден!
1.
ЕГАТИ
08.10.2020 23:47:39
3
26
Големи моралисти се извъдихте бре.....тц..тц..тц...тц......
Празнува си момичето рождения ден...Да е жива и здрава.......
Нито сте сайбии на парите и,нито на нищо.....Или да стои като монахиня и да си кротува......????
Да ви са и ,,моралистите,, смотани......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори