Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се


Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се
Росен Орлоев твърди скандални неща с имот на Любомир Евтимов от Криминалния сектор на ОДМВР-Бургас
13 Август 2018, Понеделник
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Фирма „Орлоев билд”

И ексминистър Румяна Бъчварова била алармирана през 2016 г. за този случай, но той все още виси неразрешен от Прокуратура и СледствиеРосен Орлоев - едноличен собственик на строителната фирма „Орлоев билд”  дойде в редакцията на Флагман, за да разкрие, по думите му, измама за стотици хиляди левове, в която главен герой е полицай от Криминалния сектор на Пето РУП в Бургас и за която в ОДМВР-Бургас и в Районната прокуратурата в Царево се знае от 2016 г. Информирана е била и ексминистър Румяна Бъчварова.  Образувана е преписка, но вече две години тя стои на етап даване на обяснения и допълнителни обяснения, казва Орлоев.

Ето историята със спецполицая-инвеститор край морето Любомир Евтимов, разказана от строителя Росен Орлоев:

През октомври 2013 год.  с Любомир Костадинов Евтимов ме запозна друг полицай, когото познавам като почтен човек и може да потвърди думите ми. Казва се Иван Желязков Вълков, който по това време работеше в Пето РУП. Пред Иван Вълков се договорих с колегата му Евтимов да довърша строеж на къщата му в гр.Царево, на ул.”Ал.Стамболийски”16.

Заех се веднага. Четириетажната къща бе стояла без врати, без мазилки - външна и вътрешна, без дограма, ел. и ВиК инсталации и т.н. в продължение на много години. Поех да я пусна в експлоатация до акт 16, а той да ми прехвърли по два апартамента на втори и четвърти етаж. Подписването на договора обаче почна да се бави. Полицаят непрекъснато казваше, че е зает с оперативна работа и все отлагаше, оплакваше се, че шефовете не му дават почивен ден да отскочи до Царево, за да уредим книжата. Ангажирали го с много криминална работа и в извънработно време. Но и през ум не ми минаваше, че човекът, представляващ реда и закона в Бургас, може да ме измами.
В един момент  спря да вдига телефона си, а аз напредвах. Успях да уредя среща с него и да поискам официално прехвърляне на мое име на четирите апартамента, които ми е обещал. Любомир Евтимов отказа да извърши прехвърляне, като  смени и схемата: Събирал пари, за да ми плати извършените от мен строителни работи, понеже решил, че така ще е по-добре, но ако, забележете, успее да продаде някой от апартаментите, чак тогава щял да ми плати.

Разбрах, че изобщо не е имал намерение да подпише договор и от самото начало ме е заблуждавал.

През август 2015 год. аз намерих чрез брокерска фирма купувач за един от апартаментите. Лично аз, полицай Евтимов като продавач и купувачът – семейство Светлана и Георги Петрови от Ямбол, живеещо във Франция,  се срещнахме в кабинета му в Пето РУП-Бургас. След това отидохме в моя офис, Той се легитимира пред сем.Петрови освен с лична карта, още и със служебната си карта, вероятно, за да излъчва респект. Подписахме предварителен договор за продажба на апартамент от 103 кв.м за 41 хил.евро, който, според уговорката с него, беше отреден за мен. По-голямата част от цената за апартамента  – 37 хил.евро, сем.Петрови преведоха в моя банкова сметка. Останалата част от сумата по тази сделка трябваше да получа от тях след акт 16. Така успях да си върна малка част от вложеното в строежа, но нещата загрубяха още повече: Полицай Евтимов отказа да  прехвърли собствеността върху апартамента на купувачите по предварителния договор. И сега, докато говорим с вас, той продължава да отказва да извърши прехвърлителната сделка. Сем. Петрови още чакат платения от тях апартамент в Царево. Полицаят отказва да ми прехвърли собствеността на останалите три имота, продължава да се крие и да не отговаря на обажданията ми. 


В този вид през октомври 2013 г. фирма „Орлоев билд” поема имота на ул.”Ал. Стамболийски”16 в Царево:

Здравето ми е съсипано, вече не съм същият човек и вие сте последната инстанция в търсенето на справедливост – поне да бъде огласена тази история. Още през 2016 г. са сигнализирани от мене МВР и Прокуратурата. Няколко пъти допълвах обясненията, очни ставки се направиха, водих свидетели, но резултатът е нулев. 

Има и други хора,  които полицаят е наемал да работят за него, преди аз да се заема с къщата му. 

Направили му покрива, а той ги изгонил и не им платил, заплашвайки, че като полицай може да ги съди и да докаже, че нищо не им дължи”, разказа Орлоев.
От обяснения по преписка  318/2016 г. по описа на Районната прокуратура в Царево, става ясно за извършено преустройство във вътрешността на сградата - обособяване на два апартамента на етаж от съществуващ един чрез премахване на някои от съществуващите зидове и изграждане на нови,  ВиК инсталация на бани и кухни - с вертикални щрангове,  технологични отвори за ВиК, ел. инсталация по проект, варо-циментова мазилка по стени на всички етажи, включително и на сутерена - на места с дебелина до 6 см поради некачествен груб строеж, полагане на контактен грунд, шпакловка върху циментова мазилка, окачени тавани  с гипскартон на първи и втори етаж,  шпакловка на същите, доставка и монтаж на ПВЦ дограма – бяла на цялата къща,  топлоизолационна система по фасадата със завършващо покритие от силиконова мазилка, подова циментова замазка - машинно шлайфана на места с дебелина над 15 см поради некачествен груб строеж, двукомпонентна хидроизолация по терасите и полагане на стъклофибърна мрежа с предварително грундиране, стоплента за хидроизолация по терасите, бордове на терасите, доставка и монтаж на парапети от ковано  желязо, доставка и монтаж на камък за бордовете на терасите, доставка и монтаж на дъсчена обшивка на стреха, отводняване на покрива с олуци, водостоци, включване в канализация – в т.ч. външни връзки, доставка и монтаж на гранитогрес по терасите и первази, външна стоманобетонова площадка със стълбище, товарене и извозване на строителните отпадъци.

Пред Районния прокурор на Царево строителят конкретизира какво е извършено от неговата фирма и работниците му, какво е купувал и доставял, посочени са подизпълнителите на дограмата, елинсталацията, парапетите, както и хора, които са били свидетели на целия процес. Посочил е и кои дейности са извършени на бартер - услуга за услуга.


Сградата е завършена на 99% през 2015 г. и е в този вид досега

Строителят Росен Орлоев твърди още пред прокурора, че допълнително е дал на полицай Любомир Евтимов 3 600 лв. за сключване на окончателен договор за присъединяване към трафопост на ЕВН,  600 лв. за осигуряване на фирма по строителен надзор, 900 лв. за строително разрешение за изграждането на оградата, покривал през цялото време разходите за ток и вода.

„Парите давах, тъй като самият той предложи всички разходи по строителните дейности да се поемат от мен, което да се впише в договора ни. Почти винаги предаването на парите от мен ставаше около Пето РУП, в кафе „Водолей”, където ме викаше”, уточнява жалбоподателят. 

Останали по злополучня обект за довършване са  стълбищната клетка, мазилка по фасада на партера и  монтиранете на входни врати, за да се въведе сградата в експлоатация с акт 16. Той преустановил работата, след като се убедил, че Любомир Евтимов няма намерение да му прехвърли собствеността върху останалите три апартамента.

Оставя сградата на 99% готова за приемателна комисия по акт 16.

Междувременно полицаят-инвеститор е обявил платеният от сем.Петрови апартамент за повторна продажба, по думите на строителя.

Това разследване на Флагман е в зародиш. Редакцията е готова да публикува гледната точка на полицай Любомир Евтимов, както и на други свързани с имотната сага лица. Преди публикацията ни проведохме разговори с някои от тях – звучаха изплашено, настояха за анонимност и ни предупредиха да не се намесваме, защото не можем да се надяваме на подкрепа у компетентните органи истината някога да излезе наяве.
Настояваме по темата отношение да вземе и дирекцията на ОДМВР-Бургас.

В категории: Лична драма


81
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
81.
Петя Т.
18.08.2018 15:45:55
5
0
Трябва да си много прост да работиш на юнашко доверие . А другият да е още по-прост да дава за работа 4 апартамента ! Тук мирише на нещо гнило , но те тези двамката си го знаят най-добре.И единият решил след толкова време да се жалва. Ама като видях колко фирми е имал и колко задължения към НАП, и той не е цвете за мирисане. Толкова от мен !
80.
стойчева до дамаджанкова
16.08.2018 08:09:22
2
0
разказахме ли им играта в
79.
петков
16.08.2018 07:36:51
2
0
ОДМВР-Бургас имали наши и ваши
78.
милен
16.08.2018 05:45:57
3
0
лубчо бате и ти като нас манеееее
77.
Re-4
15.08.2018 17:06:11
7
2
Къде са PR и HR на фирмата ?
Главният инженер, Главният счетоводител.
Имат ли Регистрация в камарата ?
ISO , ЗБУТ.
76.
RE-3
15.08.2018 09:35:24
8
2
15-те минути слава изтекоха.
Хайде към уреда.
"Давай сначало". Не му е за първи път.
75.
nasko
15.08.2018 09:35:09
8
4
Сега като го изгонят Росен да го вземе охрана на някоя обект защото друго какво ще работи той друго не може да прави освен охрана да стане Друго не виждам какво ще прави туй ченге
74.
Хайде
15.08.2018 08:24:25
4
3
Хайде време е да си ходи..............
ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, -/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/-!!!!!
73.
адвокат
15.08.2018 07:14:24
7
0
че ще си плати ремонта и строежа Ще си го плати ама интересно е защо си е причинил всичко това
72.
Любомир Евтимов
15.08.2018 06:59:28
11
3
Здравейте на всички! Само да ви кажа, че преудусещайки ,какво ще става, онзи ден в петък инсценирах трудова злополука,по време на работа,докато си вършех един "час мак" в центъра. Ще опъна някой лев от МВР за злополуката.Сега съм в болница с фективна операция,защото трябва и болничен да взема. Доктора каза около 6 месеца, а така не могат да ме изгонят :). Както бях писал по-рано, аз моята баница съм си я опекъл,ВИЕ му мислете! Иначе съм добре и нищо ми няма.
PS: И да не забравите да ми пишете на лично у Фейса! Обичам ВИ! :)
71.
читател
15.08.2018 06:53:46
10
5
мен за два климатика че не ги платих и се правих на загубен ме осъдиха на година и половина условно тоз цяла къща си направил ама като си полицай така е
70.
запознат
15.08.2018 06:31:30
10
2
такъв резил скоро не е имало и началниците се чудят какво да правят чак
69.
началник
15.08.2018 06:20:41
10
3
има назначена нова проверка и който си е затварял очите от колегите ще си изпрати и той покрай Любо най-добре е да напусне поне да не е дисциплинарно явно това ще му е края
68.
Mitko
15.08.2018 00:26:21
7
3
Lubak i cqlata smqna da dava minusi vs kolegi te znaem -)
67.
Ujast
14.08.2018 19:45:42
9
18
Lubo ako vutreshna no ot sofiq te pochnat shte hodish v akaciite pri agentite si deto gi nashi
66.
В ПОДКРЕПА ЗА ЛЮБО
14.08.2018 17:11:10
13
19
Този изме........р нисък, рус ***** провали живота на много хора, няма кой да прибере най- накрая. ИЗМАМНИК- крадец и джетълмен. С усмивка ти измъква еврата под възглавницата. ДАВА ПАРИ на ляво на дясно, никой не може да го пипне. В каква държава живеем, като такива, като него си правят каквото искат и после отново са на върха, като топ ченгета. Следствен началник в полицията си върти синджира вече няколко години. Мърсник и мерзавец. Шефовете му не го ли вижат, какъв е........... КОЛКО ПАРИ ПЛАТИ ДА ТЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА????
65.
д-р Киров
14.08.2018 16:35:19
23
7
Не е хубаво да се петни името на полицая.Мръсен номер.Пълно е с такива хора.Хванал си е беля с него.Най-хубаво щеше да бъде , ако не го познаваше.Топ полицай с много награди.
64.
*********
14.08.2018 16:14:26
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
веселата вдовица
14.08.2018 15:14:48
23
8
тоа Росен направо може да отиде в сатиричния театър, разболял се бил, как не, пука като за умряло и хич не му пука, ама май е баталясал много, има да дава на много хора пари и затова се сетил за ченгето...хихихихи
62.
бургаски
14.08.2018 12:49:45
9
4
Любо е мъжелюбец
61.
Петър
14.08.2018 10:18:25
24
3
Как завършваш къща от груб строеж до ключ без договор или аванс ?!? Такива строители отдавна няма! Тука има нещо друго дето тоз мазния не казва? Кой знае дали той изобщо я е достроил или някой му пуска фитилите да изнудва....
60.
*********
14.08.2018 09:53:07
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
Dfr
14.08.2018 09:39:53
23
1
Toz pobolelia se mnogo yhilen be;) da ne di tursi novi klienti s taz statia??
58.
ALT
14.08.2018 09:33:12
12
6
EPS и мазилката ще държат къщата да не падне.
Като са му обещани на Роско 4 апартамента, на собственика какво остава ? Ама не е лесно да.....и не може да се надскочиш.
И ко-о праим се-аа? Или сега пак търсим некой да завлечем. Карнобашко-грудовски номера.
57.
Беню
14.08.2018 09:00:12
7
3
Царево само мангали,баси циганското градче
56.
До 55 любчо
14.08.2018 08:50:22
0
0
Това съм аз
55.
234
14.08.2018 07:52:39
23
7
Росене стига си клеветил и обиждал. Защо не кажеш на колко хора дължиш пари и ги лъжеш .
54.
Запознат до Флагман
14.08.2018 06:23:48
19
6
По същият случай има следствени дело, споко! Няма какво да искате мнението на Любчо, всичко казано от тоз Росен е вярно.
53.
kiko
14.08.2018 04:18:33
15
1
От индивид, взел фамилията на жена си какво да се очаква?
52.
Ееи го
14.08.2018 00:57:11
4
0
https://m.facebook.com/lubomir.evtimov.9
51.
Acab
14.08.2018 00:09:10
9
3
Toi inspektorata ako zapochne nezavisimo vs shte izgorqt .Vs do edin sa bokluci
50.
бивши
13.08.2018 23:51:45
17
3
стига анонимности и плювни по любо. излезте и си кажете какво се случва в тази одп-бургас. тъй нареченият инспекторат не знае ли какви назначения са направени последните три години и как са манипулирани конкурсите и кои са нашите хора. снимки на къщи и палати много, но изпратени сигнали до славчев има ли? или само иванчева с окови гледаме! директори на мвр кога??????
49.
дансинг-бургаз
13.08.2018 23:14:42
11
4
директора му вземи се в ръце! дишат ти и в твоя врат едни млади пудчинени. имат снимки и на вашти къщи със зама ти! гешев ги има. инспиктурата е тука вечи. тези впд по приморску значи дету ги назначи лоша шега значи!!!!
и съдии значи от айтус значи не помагат вечи....
измами имотни със съдии и прукурори...
ужас вечи голям настанал.....
48.
Люпка Въжева
13.08.2018 22:37:29
21
13
Той, Росен, от полицая ли се е научил да не дава пари за труд ? Щото, който е отишъл на работа при него, пари не е видял, а иначе работния ден е къс-14,15 часа ! Ако ти отърва !То и тези, които са ощетени от него ще отидат в някой вестник, или в телевизията да поразкажат това, онова . Голям майтап ще падне, ако има смелчаци !
47.
Опа
13.08.2018 22:27:44
8
0
Оная пердашка Дачката що не работи ами върти свирчоци
46.
кака Дида
13.08.2018 22:25:04
22
10
а защо не попитате жалващия се, как той се отнася с работниците си и как не им плаща заработеното и стига сте изтривали коментариите, които не са в негова полза
45.
За Любомир Евтимов
13.08.2018 22:23:11
19
8
Не те ли е срам, не стига че лъжеш хората, който си вадят хляба с честен труд, ами на всичкото отгоре и си нагъл. Господ гледа и всичко връща не забравяй. Това, че си някакво си поличайче, измислено не те прави велик, утрешния ден няма да има никой зад гърба ти.
44.
цветето
13.08.2018 22:21:56
16
3
Не изтривайте коментарите, елементарно е - пак си ги отварям и си ги чета със специална програ- нали се сещате, как се слагат плюсове и минуси при изтрит от Ваша чест коментар, а питайте, защо???
43.
Хахаха....
13.08.2018 22:19:51
23
14
То пък един строител, мани мани. Куцо и сакато се писа строител. Колкото баща му беше строител, толкоз и този. На стария, като му врътнаха братята кранчето и сгъна за по-малко от година. Та и този ще е до там. Ми всеки тарикат си намира най-накрая по-голям от него тарикат. Браво на полицая. Тези плужеци най-сетне трябва да си знаят мястото. Там, долу в калта.
42.
Няма как
13.08.2018 22:02:29
13
1
С тоя гръб в съдебната власт да стане нещо. А че.има и други случаи с фалшификации на документи не пишете
. още като видите каква кола кара и ще ви светне лампата
41.
колега
13.08.2018 21:45:14
8
2
лубо фалише се за ремонта то какво било ужас
40.
Любомир Евтимов
13.08.2018 21:37:52
10
1
Фейсбука ми е : Любомир Евтимов, на снимката съм с черна тениска и се хиля ехидно. Който иска да ми пише на лично. Обичам ви!
39.
......
13.08.2018 21:25:16
11
0
ако коментарите са твърдения, то те се доказват в съда, не тук, така, че изтривате свободата на словото. Именно коментарите вдигат рейтинга....
38.
Opa
13.08.2018 21:23:12
14
0
Lubcho ytre pritesnen na rabota hahahahahahh
37.
Флегми
13.08.2018 21:21:19
13
1
Дайте снимка на куката или на куките дето ви снасят инфо не ги пържете . Да ви еба майката
36.
жд
13.08.2018 21:18:55
13
1
забравих да попитам само с банков превод ли е схемата,или може през EASYPAY
35.
жд
13.08.2018 21:07:50
10
1
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]


Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни! АХА ЯСНО ЗНАЧИ САМО ТРЯБВА ДА СЕ ЗВЪННЕ
34.
Интересни работи
13.08.2018 20:58:50
11
0
Предлагам да се напишат пак коментарите които бяха изтрити за тези който не са ги прочели
33.
Сами 67
13.08.2018 20:58:40
13
2
Последната инстанция ако не помогнат флагман е Господари на ефира там хората помагат
32.
До Специализирана прокуратура
13.08.2018 20:56:17
18
4
Моля,да бъде установено колко още имота е придобил сержант Янко ТОДОРОВ по съмнителен начин ,чрез тъщата си Сийка Вълкова Танева.
С КРАДЕНИ ЛИЧНИ КАРТИ !
31.
Sani
13.08.2018 20:50:00
6
1
Та той на Чернева и стига до лакътя.Не познавам такава, на която да не се е свалял .Добре,че се ожени та да види жена.
30.
Маню
13.08.2018 20:48:48
14
1
Росена ами на хижа Странджа колко хора изгоряха бе капут
29.
29
13.08.2018 20:47:12
11
1
А аз мислих ,че Айтос с Кмет Васил ЕДРЕВ е най-добрият град ,понеже е бивш Комисар
28.
КОПС
13.08.2018 20:45:08
12
0
Ейй тез флагмани изтриха интересните коментари
27.
Гъбата
13.08.2018 20:42:51
5
4
Той пък щото тоя измъчения много обича да си плаща, колко души е изгорил и той! Ама те такива най-много ги боли някой като ги измами.
26.
Въх
13.08.2018 20:41:16
14
1
Бати полицая с заплатка как се дига такава къща.
25.
*********
13.08.2018 20:36:18
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
.....
13.08.2018 20:31:43
5
0
Eee istrihte komentarite lubaka li vi zv da vi duha
23.
ДЖОН 45
13.08.2018 20:25:07
5
1
Дайте снимка на този полицай !
22.
*********
13.08.2018 20:20:33
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
крадеца
13.08.2018 20:19:39
1
10
вика: дръжте крадеца!
20.
*********
13.08.2018 20:11:22
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
tuti fruti
13.08.2018 20:02:16
17
1
Съди го на вън тоя. На колко хора мизерии е направил, колко клетви е изял, време е да му се връща. А пък колко е корумпиран.
18.
RE-2
13.08.2018 20:01:06
13
7
Роско, голям артист си.
Как я докара тая измъчена физиономия ?
17.
Чичи
13.08.2018 20:00:37
4
2
Тя пък Чернаева една адвокатка....
16.
Абе бунаци
13.08.2018 20:00:36
14
0
Докато не изревете всички заедно нищо няма да се оправи.Дремете страхливци и още ви скубят.Аларма трябва!
15.
мангал
13.08.2018 19:58:11
7
9
Аауууу това муше орлоев. Го прекарало друго муше. Супер…
14.
14
13.08.2018 19:55:05
11
1
Той да се радва ,че не са го изкарали луд и не са искали да го настанят за принудително лечение.
13.
*********
13.08.2018 19:54:39
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
13.08.2018 19:50:49
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
13.08.2018 19:44:57
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
*********
13.08.2018 19:39:32
7
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
хи хи
13.08.2018 19:38:52
11
1
Форума на Флагман е сьвременен вариант на Веницианските кутии за писма с анонимни доноси кьдето гражданите на Венеция оставяли анонимни доноси за нередности по Веницианските квартали
8.
*********
13.08.2018 19:28:56
13
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Аз
13.08.2018 19:27:27
16
1
Спи пред заложните изнудва престъпниците
6.
*********
13.08.2018 19:18:37
12
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Nikoi
13.08.2018 19:15:38
18
0
Lubak vs izliza naqve i kolite deto karash i mutreeneto nai nakraq shte e izgurmqt kolegite ti
4.
123
13.08.2018 19:12:24
21
0
Любо играе с контингента отдавна
3.
Tozi pomiqr
13.08.2018 19:02:53
19
0
10000% e istina !!!!! Mnogo si pozvoli kopeleto....koleloto se varti evtimov ! Chestito
2.
RE-1
13.08.2018 18:54:04
16
21
Е не може да се надскочиш- от майсторче да станеш баровец.
И ти дължиш пари за извършена работа. Хайде пак грабвай гипсокартона, отвеса и шпаклата.
1.
ТИПИЧЕН ИЗМАМНИК
13.08.2018 18:50:10
21
6
ТО ОТ ЧЕНГЕ КАКВО ДА ОЧАКВАШ?????????????????ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЯКАКВА ГАДОСТ!!!!!!
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Бургазлията твърди, че е собственик на земята, а сигналът в Общината подала бившата му приятелка, която искала да го натопи

Всичко в категорията
Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ)
Брюксел даде пари за бърз влак Пловдив-Бургас
Брюксел даде пари за бърз влак Пловдив-Бургас ЕК иска жп транспортът в България да е конкурентен на автобусите


Всичко в категорията
Прокурор погва българите, надраскали Хирошима Съдебен изпълнител, откраднал четвърт милион лева, се измъкна с условна присъда Мъж и жена измамници си присвоиха ниви за 185 бона с фалшиви завещания Майка, изтезавала 14-годишната си дъщеря, се размина само с глоба 1000 лева Стар куршум в тялото на Митьо Очите случайно открили лекари в Бургас Обвиниха двама по казуса „Джи пи груп“, единият е с гаранция от 30 бона Само във Флагман.бг: Вижте кой ще бъде обвинен за мъчителната смърт на затворника Горан Лекарят, спасил Очите след стрелбата в Слънчев бряг: Беше в шок, кръвното - много под 60, в замъглено съзнание Държавата не може да намери голямата дъщеря на Митьо Очите, съседите й крият имената си Прецедент! Лихвар на 92-години отива на съд заедно с приятелката си Стари проблеми с корупцията, спряна съдебна реформа и драма с медийната среда, видя БСП в новия евродоклад за България
Нищо ново: Разходите на българина растат по-бързо от доходите
Нищо ново: Разходите на българина растат по-бързо от доходите Най-много харчим за храна - 30%, следват жилище, данъци, транспорт


Всичко в категорията
„Да обичаш въпреки…” е новото творческо предизвикателство на  Център „Алеф”
„Да обичаш въпреки…” е новото творческо предизвикателство на Център „Алеф” Литературният конкурс се провежда със съдействието на Община Бургас и за първи път „влиза” в университета
Всичко в категорията
"Алея на славата" 2018 събира най-популярните бургаски актьори в обща експозиция Бургаски астрофизик смаза конкуренцията в Китай, донесе златен медал на града ни Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес В първото българско училище в Швейцария започват учебни занимания Образователното министерство предлага защитени специалности в машиностроенето, електрониката и автоматиката Призвание: Високоплатен мениджър стана учител в „Столипиново“ Бургас остава без филиал на Софийския университет – държавата спира процедурата Станаха ясни победителите в категория „Спорт“ на Кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ Култовата комедията „Изневери в повече” отново на бургаска сцена Красимир Вълчев: Увеличаваме с 20% заплатите на учителите Бургаският писател Слави Томов представя творчеството на Томас Ман на 9 ноември
Мъж без крака проходи след 10 години в количка Здравният министър проговори за огромен проблем: Не може да си затваряме очите! Стая за обучение на деца с диабет бе открита в УМБАЛ Бургас Немски учени алармират: Прахчетата против грип са отрова в пакетче! Глобяват джипито, ако не ни вика на прегледи Проф. Виолета Йотова: Не запушвайте устата на любопитното хлапе с лакомства, това е опасно! На 14-ти ноември в лаборатория „ЛИНА”: Безплатно изследване на кръвна захар, общ холестерол и креатинин На 17-ти ноември доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА” консултира безплатно по теми, свързани с антибиотиците Бившата Трета поликлиника предлага специфични услуги в областта на спортната медицина Добра новина за малкия Станислав! Реаниматори от УМБАЛ Бургас стабилизираха състоянието му Смъртоносна и страшна болест се завърна
Художник помага на дете от Бургас да победи рака
Художник помага на дете от Бургас да победи рака 15 картини са включени в благотворителната изложба на Евгений Халачев, която ще бъде открита на 12 ноември в Клуба на моряка
Всичко в категорията
Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО)
Роналдо го направи! Пръсна близо милион за любимата си (СНИМКА) Босът на Левски Спас Русев претърпя тежка операция в Лондон Логичното се случи! Краят на ЦСКА 1948 наближава Скандал! Треньорката в Спортното Соня Стойчева ругаела дете на етническа основа, твърди съветник Корица със Серена Уилямс на GQ породи обвинения в сексизъм Бургаска гордост! Акробатите на “Черноморец” се завърнаха с три златни отличия от Международен турнир (СНИМКИ) Безапелационни! Акро-Джъмп се завърна с 12 златни медала от турнира „Дунавска перла” Кметът на Поморие Иван Алексиев с гневно писмо до БФС заради съдийска сеч, намекна за напускане на групата Созопол набира скорост и печели победа след победа. Може ли да вземе първото място от Нефтохимик? Нефтохимик си тръгна с три точки от Първомай Черноморец би Асеновец в истинска корида с безобразно съдийство
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Избирателно ли глобяват за неправилно паркиране в Бургас? Ето какво се случи вчера на ул. „Батак“ (СНИМКИ)
Избирателно ли глобяват за неправилно паркиране в Бургас? Ето какво се случи вчера на ул. „Батак“ (СНИМКИ) Над 20 автомобила са осъмнали със стикери, те са само от лявата страна на шосето, а другите, паркирани в дясно не са пипнати, оплаква се Георги И.


Всичко в категорията
Димитър Бербатов кани бургаската публика на премиера на официалната си автобиография Не изхвърляйте старите гуми безразборно, предавайте ги в Мобилните центрове за разделно събиране на отпадъци! 300 деца и родители готвят здравословни специалитети в центъра на Бургас Първо във Флагман! Вижте кои са личностите на революцията в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Мъж без крака проходи след 10 години в количка Орлин Горанов с предколедна премиера на автобиографията си в Бургас БМВ Х5 отнесе 67-годишна в бургаския жк. „Изгрев” Коледна треска! Бургас пореща празника с три елхи и "звездно небе" Платформата КинеДок с 14 прожекции в Бургас, вижте заглавията и програмата Вижте графика на тренировките в Бургас подходящи за всеки - йога, водна гимнастика и аква спининг Първо във Флагман! Вижте най-красивия бутиков ансамбъл на бул."Богориди" (СНИМКИ)
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му?
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Грозят го до 10 години затвор и глоба до 100 хил.лева, но със сигурност наказанието ще е доста под максимално предвиденото

Всичко в категорията
Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“ Извънредно! Разкриха нелегален склад за риба в жк "Меден рудник" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) 31-годишен бургазлия с Пасат отнесе моторист на пътя за жк. „Меден рудник” 33-годишна бургазлийка от жк „Меден рудник“ отиде на почивка за уикенда, но съжали жестоко Вижте сълзите в очите на Анастасия – безскрупулен крадец от ж.к.”Меден рудник” задигна парите й, подиграва се с нея Само във Флагман.бг! Ето го Кольо от жк „Меден рудник“, закопчан при спецакция в Айтоско Джигит с тузарско Ауди "обърка" околовръстното на Бургас с АМ "Тракия", ето как ще бъде наказан Спипаха тийнейджърите, потрошили детска площадка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) 21-годишен младеж е в болница след катастрофа на бургаския бул. „Захари Стоянов” Тежка катастрофа край Меден рудник! Мерцедес помля комби, завъртя се и заби в стълб
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб В Айтос нямат време за губене! Стартира мащабен проект за 6 млн. лв., който слага край на мъките на три села Съветници от Айтос отказаха да бъде издигнат паметник на екскмета Борис Щерев Започна мащабният ремонт на автогарата в Айтос, вижте коя е фирмата-изпълнител Приоритет в работата ми са образованието и инфраструктурата. Ще работя в тази посока докрай Двоен празник за Айтос! Гордостта на България Мариела стана почетен гражданин (СНИМКИ/ВИДЕО) Николай Славеев и Руслан Мъйнов ще празнуват с айтозлии на Димитровден, вижте пълната програма Протест ли е това? Едва 50 души се събраха в центъра на Айтос срещу циганските издевателства (СНИМКИ) Подготвят протест в подкрепа на пребития от цигани Пламен Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат
Стар куршум в тялото на Митьо Очите случайно открили лекари в Бургас
Стар куршум в тялото на Митьо Очите случайно открили лекари в Бургас Извадили го и го дали на полицията 13 дни след стрелбата в Слънчев бряг през 2016 г.
Всичко в категорията
Започва второто издание на "Ние обичаме България" в Обзор Лекарят, спасил Очите след стрелбата в Слънчев бряг: Беше в шок, кръвното - много под 60, в замъглено съзнание Държавата не може да намери голямата дъщеря на Митьо Очите, съседите й крият имената си Децата от ДГ „Калина Малина“ посетиха историческия музей на Несебър, визитата е част от обучението им Ресторант „Джани“ остана без свободни маси, в петък клиентите чакаха за места, както през летните месеци Второто издание на „Ние обичаме България“ е вече факт Стартира изграждането на северния околовръстен обход на Равда В Свети Влас дават курбан за здраве Министър Ангелкова на крака за 50-годишния юбилей на гимназията по туризъм „Иван Вазов” в Слънчев бряг С подкрепата на американското посолство Несебър даде нов живот на храма "Йоан Алитургетос" в Несебър (СНИМКИ/ВИДЕО) Министър Ангелкова ще участва в откриването на реставрираната църква „Св. Йоан Алитургетос“ в Стария Несебър
Поморие си взе стария общински път от държавата, скоро започва мегапроекта за изграждането на велоалеи
Поморие си взе стария общински път от държавата, скоро започва мегапроекта за изграждането на велоалеи След цялостната реконструкция на I-9 и разширението между Поморие и кв. Сарафово ще стане възможно преминаването към втория етап от проекта

Всичко в категорията
Строителят на годината "Планекс-Бургас" вдига Wave Resort за рекордно кратък срок (СНИМКИ) Местни скочиха срещу концесията на плаж „Поморие - изток”, с подписката подкрепят кмета Иван Алексиев Полицията с подробности за тежката катастрофа в Каблешково, възрастен мъж е потрошен Супер екстра! Поморие с безплатен интернет за жители и гости на града Акция край Поморие: Откриха половин тон фалшиво сирене в опаковки за истинско (СНИМКИ) Възрастни поморийци надхитряват телефонните измамници, последният хванат лежи в затвора 38-годишна жена заби Реното си в БМВ Х6 на пътя Бургас-Поморие РИОСВ-Бургас категорични: Сладководната риба в Поморие умира от недостиг на кислород Втора проверка днес ще решава има ли мъртва риба в язовир край Поморие и какво я отрови Депутатът Ася Пеева инициира среща с ахелойци, вижте какъв е поводът Ужасяваща находка! Лодка с труп доплава от Свети Влас до Ахелой
Шокиращ обрат за убийството на Десислава в Созопол: Хлебаря се отрече от показанията си, бил с високо кръвно Созопол набира скорост и печели победа след победа. Може ли да вземе първото място от Нефтохимик? Созопол – град на романтиката или на измамата? (СНИМКИ) Сеч на гората край бившия къмпинг Черноморец може да активизира свлачище, плажът застрашен? (ВИДЕО) Съветници дадоха зелена светлина за ремонт на пътища в Созопол, но къде е кметът Панайот Рейзи? Кой сече над к-г „Черноморец”, за да тръгне активното свлачище? Само във Флагман.бг! Запалиха колите на созополския бизнесмен Коцето Василев (СНИМКА) Водолазът Ивайло Иванов: Източихме около 300 кубика нефт от потъналия край Созопол кораб (ВИДЕО) Спипаха надрусана мадама да броди с колата си из улиците в с. Крушевец, ето какво й се случи Уникална част от историята: В Ахтопол откриха килограми злато и сребро на именити владетели (СНИМКИ) "Ауто фактор" взема централния плаж на Созопол за 20 години, чадърът и шезлонгът по 7 лв.
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Обявена е обществена поръчка за изработване на техническите проекти
Всичко в категорията
Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"? Корабът „Родина” е на почти същата дълбочина, морската администрация започва изследвания
Всичко в категорията
Добра новина! Започва мащабна реконструкция за 1 млн. лв. на ВиК мрежата в старата част на Приморско Мечтата на малчуганите от с. Ясна поляна се сбъдна, вече имат своe футболно игрище Състезателите на Приморско от клуб „Аригато“ с нови постижения Софийски полицай яко се издънил в Приморско, решил с изнудване за едно лято богат да стане Спортен деятел дарява книги на училището и библиотеката в Приморско Китен ще бие Приморско по скъпи чадъри и шезлонги. Избраха нови концесионери за двата плажа Жителите на община Приморско с безплатни профилактични прегледи на 12-13 ноември Депутати и полицаи с беседа в Приморско: Обясняват на пенсионерите как да се пазят от свирепите алоизмамници Уникално! Вижте Лъвската глава - за първи път толкова отблизо Жестока драма! Ясна поляна плаче за 31-годишната Елена, оставя две деца сирачета след трагедията на АМ „Тракия“ Уникално! Златни накити на 5000 години открити в гроба на девойка в местността "Силихляр" до Приморско
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв. Форд изгоря като факла в центъра на с. Голямо Буково, собственикът се втурнал да гаси пламъците Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство Спомени от соца: Мистериозните разкопки в Странджа през 1981 г. И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста Черни връх година след потопа: Варят курбан за здраве, за да се отърсят от ужаса Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено
Стадионът в Сунгурларе вече си има име
Стадионът в Сунгурларе вече си има име Поводът е 40-годишнината от обявяването на Сунгурларе на община

Всичко в категорията
Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена
Ще преодолеем негативния стереотип спрямо изоставените деца с мащабна кампания Интервю Всички интервюта Зорница РУСИНОВА, зам.-министър на труда и социалната политика: Ще преодолеем негативния стереотип спрямо изоставените деца с мащабна кампания
На финала сме на процедура по затваряне на всички стари домове за деца, казва зам.-министър Русинова


Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Защо българите пак се разбунтуваха Причините за недоволството са под повърхността - избираме слаби политици, популизмът стана начин на управление, а в регулаторите се лансират марионетки Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 15.11.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не давайте пари назаем и не сключвайте имотни сделки! Периодът не е добър за бизнес. Внимавайте, защото може да станете жертва на измамници! Пестете физическите си сили. Не посещавате многолюдни места! Желателно е да си останете у дома. Може и да не вярвате в телепатията, но днес ще „улавяте“ чувствата и мислите на околните, без дори да подозирате, че имате такива способности. Всъщност те са заложени във всеки от нас и ако желаете, може да ги развиете. Не претоварвайте сърцето! Може да почувствате и болки в гърба. Съветите на опитни колеги и на възрастните хора ще се окажат много полезни за кариерното ви развитие. Сега нищо не може да наруши спокойствието ви. Разчитайте повече на интуицията си! Може да влюбите, но връзката едва ли ще е дългосрочна. Нямате никакво време за губене. Налага се да вършите няколко неща наведнъж. Тази лудница може да ви изцеди, но в никакъв случай не бива да пренебрегвате тези, които обичате! Дайте им това, което заслужават! Хармонизирайки връзката си, миговете ще станат вълшебни. Сега е моментът да се докажете като добър професионалист. Съдбата ви дава възможности, които не трябва да се пропускат. Може да използвате времето и за разрешаване на спорни въпроси със свои роднини. Не пропускайте да зарадвате любимата и майка си с цвете! Имате хубава идея, но реализацията й може да почака. Сега обаче може да се заемете с разработването на бизнес план. Планирайте внимателно средствата, които трябва да се вложат за начинанието! Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора! Периодът е подходящ за обсъждане на делови въпроси. Може да се споразумеете с шефа за по-висока заплата. Ще трябва обаче да полагате повече усилия на работното място. Не е желателно да ходите на лекар, защото има риск да ви постави грешна диагноза. Изпълнени сте със сили, но портфейлът ви е на път да се изпразни. Опитайте се да си изпълните важните ангажименти преди обяд! Внимавайте с разходите! Не купувайте компютри или мобилни апарати, защото вероятно ще се окаже, че са дефектни! Мнозина от вас ще почувстват, че силите им са на изчерпане. Заемете се с изпълнението на задачите, които изискват по-малко усилия! Избягвайте физическите натоварвания, а така също и досадниците! Бъдете внимателни при работа с електрически уреди! Ставате по-емоционални, но се налага да сте внимателни и тактични в отношенията си с вашите колеги и близки. Не търсете вината в другите за това, което ви се случва! Уязвим е и дванайсетопръстникът.  Добре е да се подложите на диета, като избягвате месото. Умението бързо да се ориентирате в ситуацията днес ще ви е от полза. Ще се появи важна информация, на която трябва да обърнете повече внимание. Покажете на любимия човек, че му имате доверие! Самотните имат шанс да срещнат сродна душа. Този ден сякаш е подвластен на законите на Мърфи. Ако нещо ще се обърка, то непременно се обърква. Опитайте се да намерите общ език с колегите! Сега не е моментът да сключвате споразумения или да водите преговори. Не подписвайте документи. Не давайте пари!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип