Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се


Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се
Росен Орлоев твърди скандални неща с имот на Любомир Евтимов от Криминалния сектор на ОДМВР-Бургас
13 Август 2018, Понеделник
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Фирма „Орлоев билд”

И ексминистър Румяна Бъчварова била алармирана през 2016 г. за този случай, но той все още виси неразрешен от Прокуратура и СледствиеРосен Орлоев - едноличен собственик на строителната фирма „Орлоев билд”  дойде в редакцията на Флагман, за да разкрие, по думите му, измама за стотици хиляди левове, в която главен герой е полицай от Криминалния сектор на Пето РУП в Бургас и за която в ОДМВР-Бургас и в Районната прокуратурата в Царево се знае от 2016 г. Информирана е била и ексминистър Румяна Бъчварова.  Образувана е преписка, но вече две години тя стои на етап даване на обяснения и допълнителни обяснения, казва Орлоев.

Ето историята със спецполицая-инвеститор край морето Любомир Евтимов, разказана от строителя Росен Орлоев:

През октомври 2013 год.  с Любомир Костадинов Евтимов ме запозна друг полицай, когото познавам като почтен човек и може да потвърди думите ми. Казва се Иван Желязков Вълков, който по това време работеше в Пето РУП. Пред Иван Вълков се договорих с колегата му Евтимов да довърша строеж на къщата му в гр.Царево, на ул.”Ал.Стамболийски”16.

Заех се веднага. Четириетажната къща бе стояла без врати, без мазилки - външна и вътрешна, без дограма, ел. и ВиК инсталации и т.н. в продължение на много години. Поех да я пусна в експлоатация до акт 16, а той да ми прехвърли по два апартамента на втори и четвърти етаж. Подписването на договора обаче почна да се бави. Полицаят непрекъснато казваше, че е зает с оперативна работа и все отлагаше, оплакваше се, че шефовете не му дават почивен ден да отскочи до Царево, за да уредим книжата. Ангажирали го с много криминална работа и в извънработно време. Но и през ум не ми минаваше, че човекът, представляващ реда и закона в Бургас, може да ме измами.
В един момент  спря да вдига телефона си, а аз напредвах. Успях да уредя среща с него и да поискам официално прехвърляне на мое име на четирите апартамента, които ми е обещал. Любомир Евтимов отказа да извърши прехвърляне, като  смени и схемата: Събирал пари, за да ми плати извършените от мен строителни работи, понеже решил, че така ще е по-добре, но ако, забележете, успее да продаде някой от апартаментите, чак тогава щял да ми плати.

Разбрах, че изобщо не е имал намерение да подпише договор и от самото начало ме е заблуждавал.

През август 2015 год. аз намерих чрез брокерска фирма купувач за един от апартаментите. Лично аз, полицай Евтимов като продавач и купувачът – семейство Светлана и Георги Петрови от Ямбол, живеещо във Франция,  се срещнахме в кабинета му в Пето РУП-Бургас. След това отидохме в моя офис, Той се легитимира пред сем.Петрови освен с лична карта, още и със служебната си карта, вероятно, за да излъчва респект. Подписахме предварителен договор за продажба на апартамент от 103 кв.м за 41 хил.евро, който, според уговорката с него, беше отреден за мен. По-голямата част от цената за апартамента  – 37 хил.евро, сем.Петрови преведоха в моя банкова сметка. Останалата част от сумата по тази сделка трябваше да получа от тях след акт 16. Така успях да си върна малка част от вложеното в строежа, но нещата загрубяха още повече: Полицай Евтимов отказа да  прехвърли собствеността върху апартамента на купувачите по предварителния договор. И сега, докато говорим с вас, той продължава да отказва да извърши прехвърлителната сделка. Сем. Петрови още чакат платения от тях апартамент в Царево. Полицаят отказва да ми прехвърли собствеността на останалите три имота, продължава да се крие и да не отговаря на обажданията ми. 


В този вид през октомври 2013 г. фирма „Орлоев билд” поема имота на ул.”Ал. Стамболийски”16 в Царево:

Здравето ми е съсипано, вече не съм същият човек и вие сте последната инстанция в търсенето на справедливост – поне да бъде огласена тази история. Още през 2016 г. са сигнализирани от мене МВР и Прокуратурата. Няколко пъти допълвах обясненията, очни ставки се направиха, водих свидетели, но резултатът е нулев. 

Има и други хора,  които полицаят е наемал да работят за него, преди аз да се заема с къщата му. 

Направили му покрива, а той ги изгонил и не им платил, заплашвайки, че като полицай може да ги съди и да докаже, че нищо не им дължи”, разказа Орлоев.
От обяснения по преписка  318/2016 г. по описа на Районната прокуратура в Царево, става ясно за извършено преустройство във вътрешността на сградата - обособяване на два апартамента на етаж от съществуващ един чрез премахване на някои от съществуващите зидове и изграждане на нови,  ВиК инсталация на бани и кухни - с вертикални щрангове,  технологични отвори за ВиК, ел. инсталация по проект, варо-циментова мазилка по стени на всички етажи, включително и на сутерена - на места с дебелина до 6 см поради некачествен груб строеж, полагане на контактен грунд, шпакловка върху циментова мазилка, окачени тавани  с гипскартон на първи и втори етаж,  шпакловка на същите, доставка и монтаж на ПВЦ дограма – бяла на цялата къща,  топлоизолационна система по фасадата със завършващо покритие от силиконова мазилка, подова циментова замазка - машинно шлайфана на места с дебелина над 15 см поради некачествен груб строеж, двукомпонентна хидроизолация по терасите и полагане на стъклофибърна мрежа с предварително грундиране, стоплента за хидроизолация по терасите, бордове на терасите, доставка и монтаж на парапети от ковано  желязо, доставка и монтаж на камък за бордовете на терасите, доставка и монтаж на дъсчена обшивка на стреха, отводняване на покрива с олуци, водостоци, включване в канализация – в т.ч. външни връзки, доставка и монтаж на гранитогрес по терасите и первази, външна стоманобетонова площадка със стълбище, товарене и извозване на строителните отпадъци.

Пред Районния прокурор на Царево строителят конкретизира какво е извършено от неговата фирма и работниците му, какво е купувал и доставял, посочени са подизпълнителите на дограмата, елинсталацията, парапетите, както и хора, които са били свидетели на целия процес. Посочил е и кои дейности са извършени на бартер - услуга за услуга.


Сградата е завършена на 99% през 2015 г. и е в този вид досега

Строителят Росен Орлоев твърди още пред прокурора, че допълнително е дал на полицай Любомир Евтимов 3 600 лв. за сключване на окончателен договор за присъединяване към трафопост на ЕВН,  600 лв. за осигуряване на фирма по строителен надзор, 900 лв. за строително разрешение за изграждането на оградата, покривал през цялото време разходите за ток и вода.

„Парите давах, тъй като самият той предложи всички разходи по строителните дейности да се поемат от мен, което да се впише в договора ни. Почти винаги предаването на парите от мен ставаше около Пето РУП, в кафе „Водолей”, където ме викаше”, уточнява жалбоподателят. 

Останали по злополучня обект за довършване са  стълбищната клетка, мазилка по фасада на партера и  монтиранете на входни врати, за да се въведе сградата в експлоатация с акт 16. Той преустановил работата, след като се убедил, че Любомир Евтимов няма намерение да му прехвърли собствеността върху останалите три апартамента.

Оставя сградата на 99% готова за приемателна комисия по акт 16.

Междувременно полицаят-инвеститор е обявил платеният от сем.Петрови апартамент за повторна продажба, по думите на строителя.

Това разследване на Флагман е в зародиш. Редакцията е готова да публикува гледната точка на полицай Любомир Евтимов, както и на други свързани с имотната сага лица. Преди публикацията ни проведохме разговори с някои от тях – звучаха изплашено, настояха за анонимност и ни предупредиха да не се намесваме, защото не можем да се надяваме на подкрепа у компетентните органи истината някога да излезе наяве.
Настояваме по темата отношение да вземе и дирекцията на ОДМВР-Бургас.

В категории: Лична драма


81
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
81.
Петя Т.
18.08.2018 15:45:55
5
0
Трябва да си много прост да работиш на юнашко доверие . А другият да е още по-прост да дава за работа 4 апартамента ! Тук мирише на нещо гнило , но те тези двамката си го знаят най-добре.И единият решил след толкова време да се жалва. Ама като видях колко фирми е имал и колко задължения към НАП, и той не е цвете за мирисане. Толкова от мен !
80.
стойчева до дамаджанкова
16.08.2018 08:09:22
2
0
разказахме ли им играта в
79.
петков
16.08.2018 07:36:51
2
0
ОДМВР-Бургас имали наши и ваши
78.
милен
16.08.2018 05:45:57
3
0
лубчо бате и ти като нас манеееее
77.
Re-4
15.08.2018 17:06:11
7
2
Къде са PR и HR на фирмата ?
Главният инженер, Главният счетоводител.
Имат ли Регистрация в камарата ?
ISO , ЗБУТ.
76.
RE-3
15.08.2018 09:35:24
8
2
15-те минути слава изтекоха.
Хайде към уреда.
"Давай сначало". Не му е за първи път.
75.
nasko
15.08.2018 09:35:09
8
4
Сега като го изгонят Росен да го вземе охрана на някоя обект защото друго какво ще работи той друго не може да прави освен охрана да стане Друго не виждам какво ще прави туй ченге
74.
Хайде
15.08.2018 08:24:25
4
3
Хайде време е да си ходи..............
ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, -/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/-!!!!!
73.
адвокат
15.08.2018 07:14:24
7
0
че ще си плати ремонта и строежа Ще си го плати ама интересно е защо си е причинил всичко това
72.
Любомир Евтимов
15.08.2018 06:59:28
11
3
Здравейте на всички! Само да ви кажа, че преудусещайки ,какво ще става, онзи ден в петък инсценирах трудова злополука,по време на работа,докато си вършех един "час мак" в центъра. Ще опъна някой лев от МВР за злополуката.Сега съм в болница с фективна операция,защото трябва и болничен да взема. Доктора каза около 6 месеца, а така не могат да ме изгонят :). Както бях писал по-рано, аз моята баница съм си я опекъл,ВИЕ му мислете! Иначе съм добре и нищо ми няма.
PS: И да не забравите да ми пишете на лично у Фейса! Обичам ВИ! :)
71.
читател
15.08.2018 06:53:46
10
5
мен за два климатика че не ги платих и се правих на загубен ме осъдиха на година и половина условно тоз цяла къща си направил ама като си полицай така е
70.
запознат
15.08.2018 06:31:30
10
2
такъв резил скоро не е имало и началниците се чудят какво да правят чак
69.
началник
15.08.2018 06:20:41
10
3
има назначена нова проверка и който си е затварял очите от колегите ще си изпрати и той покрай Любо най-добре е да напусне поне да не е дисциплинарно явно това ще му е края
68.
Mitko
15.08.2018 00:26:21
7
3
Lubak i cqlata smqna da dava minusi vs kolegi te znaem -)
67.
Ujast
14.08.2018 19:45:42
9
18
Lubo ako vutreshna no ot sofiq te pochnat shte hodish v akaciite pri agentite si deto gi nashi
66.
В ПОДКРЕПА ЗА ЛЮБО
14.08.2018 17:11:10
13
19
Този изме........р нисък, рус ***** провали живота на много хора, няма кой да прибере най- накрая. ИЗМАМНИК- крадец и джетълмен. С усмивка ти измъква еврата под възглавницата. ДАВА ПАРИ на ляво на дясно, никой не може да го пипне. В каква държава живеем, като такива, като него си правят каквото искат и после отново са на върха, като топ ченгета. Следствен началник в полицията си върти синджира вече няколко години. Мърсник и мерзавец. Шефовете му не го ли вижат, какъв е........... КОЛКО ПАРИ ПЛАТИ ДА ТЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА????
65.
д-р Киров
14.08.2018 16:35:19
23
7
Не е хубаво да се петни името на полицая.Мръсен номер.Пълно е с такива хора.Хванал си е беля с него.Най-хубаво щеше да бъде , ако не го познаваше.Топ полицай с много награди.
64.
*********
14.08.2018 16:14:26
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
веселата вдовица
14.08.2018 15:14:48
23
8
тоа Росен направо може да отиде в сатиричния театър, разболял се бил, как не, пука като за умряло и хич не му пука, ама май е баталясал много, има да дава на много хора пари и затова се сетил за ченгето...хихихихи
62.
бургаски
14.08.2018 12:49:45
9
4
Любо е мъжелюбец
61.
Петър
14.08.2018 10:18:25
24
3
Как завършваш къща от груб строеж до ключ без договор или аванс ?!? Такива строители отдавна няма! Тука има нещо друго дето тоз мазния не казва? Кой знае дали той изобщо я е достроил или някой му пуска фитилите да изнудва....
60.
*********
14.08.2018 09:53:07
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
Dfr
14.08.2018 09:39:53
23
1
Toz pobolelia se mnogo yhilen be;) da ne di tursi novi klienti s taz statia??
58.
ALT
14.08.2018 09:33:12
12
6
EPS и мазилката ще държат къщата да не падне.
Като са му обещани на Роско 4 апартамента, на собственика какво остава ? Ама не е лесно да.....и не може да се надскочиш.
И ко-о праим се-аа? Или сега пак търсим некой да завлечем. Карнобашко-грудовски номера.
57.
Беню
14.08.2018 09:00:12
7
3
Царево само мангали,баси циганското градче
56.
До 55 любчо
14.08.2018 08:50:22
0
0
Това съм аз
55.
234
14.08.2018 07:52:39
23
7
Росене стига си клеветил и обиждал. Защо не кажеш на колко хора дължиш пари и ги лъжеш .
54.
Запознат до Флагман
14.08.2018 06:23:48
19
6
По същият случай има следствени дело, споко! Няма какво да искате мнението на Любчо, всичко казано от тоз Росен е вярно.
53.
kiko
14.08.2018 04:18:33
15
1
От индивид, взел фамилията на жена си какво да се очаква?
52.
Ееи го
14.08.2018 00:57:11
4
0
https://m.facebook.com/lubomir.evtimov.9
51.
Acab
14.08.2018 00:09:10
9
3
Toi inspektorata ako zapochne nezavisimo vs shte izgorqt .Vs do edin sa bokluci
50.
бивши
13.08.2018 23:51:45
17
3
стига анонимности и плювни по любо. излезте и си кажете какво се случва в тази одп-бургас. тъй нареченият инспекторат не знае ли какви назначения са направени последните три години и как са манипулирани конкурсите и кои са нашите хора. снимки на къщи и палати много, но изпратени сигнали до славчев има ли? или само иванчева с окови гледаме! директори на мвр кога??????
49.
дансинг-бургаз
13.08.2018 23:14:42
11
4
директора му вземи се в ръце! дишат ти и в твоя врат едни млади пудчинени. имат снимки и на вашти къщи със зама ти! гешев ги има. инспиктурата е тука вечи. тези впд по приморску значи дету ги назначи лоша шега значи!!!!
и съдии значи от айтус значи не помагат вечи....
измами имотни със съдии и прукурори...
ужас вечи голям настанал.....
48.
Люпка Въжева
13.08.2018 22:37:29
21
13
Той, Росен, от полицая ли се е научил да не дава пари за труд ? Щото, който е отишъл на работа при него, пари не е видял, а иначе работния ден е къс-14,15 часа ! Ако ти отърва !То и тези, които са ощетени от него ще отидат в някой вестник, или в телевизията да поразкажат това, онова . Голям майтап ще падне, ако има смелчаци !
47.
Опа
13.08.2018 22:27:44
8
0
Оная пердашка Дачката що не работи ами върти свирчоци
46.
кака Дида
13.08.2018 22:25:04
22
10
а защо не попитате жалващия се, как той се отнася с работниците си и как не им плаща заработеното и стига сте изтривали коментариите, които не са в негова полза
45.
За Любомир Евтимов
13.08.2018 22:23:11
19
8
Не те ли е срам, не стига че лъжеш хората, който си вадят хляба с честен труд, ами на всичкото отгоре и си нагъл. Господ гледа и всичко връща не забравяй. Това, че си някакво си поличайче, измислено не те прави велик, утрешния ден няма да има никой зад гърба ти.
44.
цветето
13.08.2018 22:21:56
16
3
Не изтривайте коментарите, елементарно е - пак си ги отварям и си ги чета със специална програ- нали се сещате, как се слагат плюсове и минуси при изтрит от Ваша чест коментар, а питайте, защо???
43.
Хахаха....
13.08.2018 22:19:51
23
14
То пък един строител, мани мани. Куцо и сакато се писа строител. Колкото баща му беше строител, толкоз и този. На стария, като му врътнаха братята кранчето и сгъна за по-малко от година. Та и този ще е до там. Ми всеки тарикат си намира най-накрая по-голям от него тарикат. Браво на полицая. Тези плужеци най-сетне трябва да си знаят мястото. Там, долу в калта.
42.
Няма как
13.08.2018 22:02:29
13
1
С тоя гръб в съдебната власт да стане нещо. А че.има и други случаи с фалшификации на документи не пишете
. още като видите каква кола кара и ще ви светне лампата
41.
колега
13.08.2018 21:45:14
8
2
лубо фалише се за ремонта то какво било ужас
40.
Любомир Евтимов
13.08.2018 21:37:52
9
1
Фейсбука ми е : Любомир Евтимов, на снимката съм с черна тениска и се хиля ехидно. Който иска да ми пише на лично. Обичам ви!
39.
......
13.08.2018 21:25:16
11
0
ако коментарите са твърдения, то те се доказват в съда, не тук, така, че изтривате свободата на словото. Именно коментарите вдигат рейтинга....
38.
Opa
13.08.2018 21:23:12
14
0
Lubcho ytre pritesnen na rabota hahahahahahh
37.
Флегми
13.08.2018 21:21:19
13
1
Дайте снимка на куката или на куките дето ви снасят инфо не ги пържете . Да ви еба майката
36.
жд
13.08.2018 21:18:55
13
1
забравих да попитам само с банков превод ли е схемата,или може през EASYPAY
35.
жд
13.08.2018 21:07:50
10
1
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]


Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни! АХА ЯСНО ЗНАЧИ САМО ТРЯБВА ДА СЕ ЗВЪННЕ
34.
Интересни работи
13.08.2018 20:58:50
11
0
Предлагам да се напишат пак коментарите които бяха изтрити за тези който не са ги прочели
33.
Сами 67
13.08.2018 20:58:40
13
2
Последната инстанция ако не помогнат флагман е Господари на ефира там хората помагат
32.
До Специализирана прокуратура
13.08.2018 20:56:17
18
4
Моля,да бъде установено колко още имота е придобил сержант Янко ТОДОРОВ по съмнителен начин ,чрез тъщата си Сийка Вълкова Танева.
С КРАДЕНИ ЛИЧНИ КАРТИ !
31.
Sani
13.08.2018 20:50:00
6
1
Та той на Чернева и стига до лакътя.Не познавам такава, на която да не се е свалял .Добре,че се ожени та да види жена.
30.
Маню
13.08.2018 20:48:48
14
1
Росена ами на хижа Странджа колко хора изгоряха бе капут
29.
29
13.08.2018 20:47:12
11
1
А аз мислих ,че Айтос с Кмет Васил ЕДРЕВ е най-добрият град ,понеже е бивш Комисар
28.
КОПС
13.08.2018 20:45:08
12
0
Ейй тез флагмани изтриха интересните коментари
27.
Гъбата
13.08.2018 20:42:51
5
4
Той пък щото тоя измъчения много обича да си плаща, колко души е изгорил и той! Ама те такива най-много ги боли някой като ги измами.
26.
Въх
13.08.2018 20:41:16
14
1
Бати полицая с заплатка как се дига такава къща.
25.
*********
13.08.2018 20:36:18
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
.....
13.08.2018 20:31:43
5
0
Eee istrihte komentarite lubaka li vi zv da vi duha
23.
ДЖОН 45
13.08.2018 20:25:07
5
1
Дайте снимка на този полицай !
22.
*********
13.08.2018 20:20:33
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
крадеца
13.08.2018 20:19:39
1
10
вика: дръжте крадеца!
20.
*********
13.08.2018 20:11:22
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
tuti fruti
13.08.2018 20:02:16
16
1
Съди го на вън тоя. На колко хора мизерии е направил, колко клетви е изял, време е да му се връща. А пък колко е корумпиран.
18.
RE-2
13.08.2018 20:01:06
13
7
Роско, голям артист си.
Как я докара тая измъчена физиономия ?
17.
Чичи
13.08.2018 20:00:37
4
2
Тя пък Чернаева една адвокатка....
16.
Абе бунаци
13.08.2018 20:00:36
14
0
Докато не изревете всички заедно нищо няма да се оправи.Дремете страхливци и още ви скубят.Аларма трябва!
15.
мангал
13.08.2018 19:58:11
7
9
Аауууу това муше орлоев. Го прекарало друго муше. Супер…
14.
14
13.08.2018 19:55:05
11
1
Той да се радва ,че не са го изкарали луд и не са искали да го настанят за принудително лечение.
13.
*********
13.08.2018 19:54:39
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
13.08.2018 19:50:49
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
13.08.2018 19:44:57
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
*********
13.08.2018 19:39:32
7
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
хи хи
13.08.2018 19:38:52
11
1
Форума на Флагман е сьвременен вариант на Веницианските кутии за писма с анонимни доноси кьдето гражданите на Венеция оставяли анонимни доноси за нередности по Веницианските квартали
8.
*********
13.08.2018 19:28:56
13
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Аз
13.08.2018 19:27:27
16
1
Спи пред заложните изнудва престъпниците
6.
*********
13.08.2018 19:18:37
12
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Nikoi
13.08.2018 19:15:38
18
0
Lubak vs izliza naqve i kolite deto karash i mutreeneto nai nakraq shte e izgurmqt kolegite ti
4.
123
13.08.2018 19:12:24
21
0
Любо играе с контингента отдавна
3.
Tozi pomiqr
13.08.2018 19:02:53
19
0
10000% e istina !!!!! Mnogo si pozvoli kopeleto....koleloto se varti evtimov ! Chestito
2.
RE-1
13.08.2018 18:54:04
16
21
Е не може да се надскочиш- от майсторче да станеш баровец.
И ти дължиш пари за извършена работа. Хайде пак грабвай гипсокартона, отвеса и шпаклата.
1.
ТИПИЧЕН ИЗМАМНИК
13.08.2018 18:50:10
21
6
ТО ОТ ЧЕНГЕ КАКВО ДА ОЧАКВАШ?????????????????ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЯКАКВА ГАДОСТ!!!!!!
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Здраве
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО)
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) В момента на място работят екипи, аварията е локализирана и се очаква да бъде отстранена в близките часове
Всичко в категорията
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
ГЕРБ, БСП и „Обединени патриоти” – в общ фронт в подкрепа на Орбан
ГЕРБ, БСП и „Обединени патриоти” – в общ фронт в подкрепа на Орбан Само представителят на ДПС подкрепи санкциите в студиото на "Лице в лице"
Всичко в категорията
Нинова и Борисов с яростни взаимни нападки, че не подкрепят Виктор Орбан Вълчо Чолаков договори безплатно обучение в Китай на петима студенти от Бургас Марешки се изцепи от президиума: Народът ще празнува деня, в който България стане най-богата в Европа Вицепремиерът съобщи отлична новина: Оттеглиха жалбата срещу обхода на Поморие, започват го до дни Валери Симеонов: Туристическият сезон бе добър, бизнесът е с 500 млн.лева оборот повече МВР-министърът слага акцент върху полицаите на терен, униформите и мотивацията НА ЖИВО. Пресконференцията на Валери Симеонов от Областна администрация в Бургас започна Росен Желязков: Не е нужно да разбирам от траспорт, за да съм министър! (ВИДЕО) Петя Аврамова: Ще строим нови пътища с пари от новата тол система (ВИДЕО) Освободиха турски депутат от затвора след 16 месеца зад решетките Постовете отново се разпределиха: Нанков остава в МРРБ, Московски в Черноморската банка, Радев сам в парламента
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Арестуван след екшън в Бургас каналджия лъсна в касапница с 10 трупа на "Тракия" (СНИМКИ) Турски съд осъди българката Мира Яшар на година и 10 месеца затвор Заподозреният за тероризъм швейцарец остава в ареста Джигитът, блъснал и убил балетиста във Варна, имал проблеми със зрението
Протестиращите от винзавода заклещиха шефа на Митницата Валери Стефанов, вижте екшъна край Карнобат
Протестиращите от винзавода заклещиха шефа на Митницата Валери Стефанов, вижте екшъна край Карнобат Протестите им ще продължат, довечера в 18:00 ч. те се събират на площада в Карнобат

Всичко в категорията
От епицентъра на събитието: Гледайте НА ЖИВО протеста в Карнобат Работници на винзавода: Обричате цял град на глад, ще ни унищожите! (ВИДЕО) Извънредно! Автобус блокира жп линията Бургас-София, стотици работници на Винпром Карнобат на протест пред завода С 34 млн. лева са скочили оборотите по Северното Черноморие през лятото Бургас може да стане стартъп град и да се превърне в магнит за инвеститорите Наказателна отговорност за производство на цигари без бандерол! Ето как българите превземат Европа с нелегални фабрики Земеделци, побързайте! Коригирайте декларациите към НАП до 1 октомври, иначе следват глоби Хлябът поскъпва с 15%, масовият вече е 1,10 - 1,15 лeва Договорите с подизпълнители по обществени поръчки стават публични Атракция в Бургас: Masterhaus парти с Weber или как да избегнете хаоса в ремонтите Започват да колят свинете около границата, дават по 70 лв. на животно
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище Само във Флагман.бг: Скандал тресе Английската гимназия в Бургас, ученици на протест в черно заради отстранен класен
Много доктори мълчат: Използваме тези лекарства ежедневно, а могат да ни навредят сериозно! Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини!
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Футболистите и служителите на Нефтохимик с декларация в подкрепа на ръководството Winbet намали шансовете на Манчестър Сити за титлата след контузията на Де Брюин Нефтохимик и Черноморец в епичен сблъсък, победителят ще играе с градското чудо Звезденбург Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, в жк "Зорница" и "Изгрев" пропищяха от него
Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, в жк "Зорница" и "Изгрев" пропищяха от него  Цветков умишлено разбил асансьорното табло и след месец се върнал, за да си го прибере


Всичко в категорията
Вълчо Чолаков договори безплатно обучение в Китай на петима студенти от Бургас Котки и велосипеди в едно! Вижте как Бургас ги събра в арт инсталация (СНИМКИ) Почват мащабни ремонти на пътищата в Бургаско, ето кои са В петък двама професори изнасят концерт за цигулка и роял в експоцентър „Флора“ Закопчаха Иван Альошата, откраднал питбул от дома на бургазлия По настояване на жителите на кв.Долно Езерово: Бургасбус пуска самостоятелна линия и удвоява автобусите Момиче, целунато от Путин, се яви на кастинга в Бургас за „Гласът на България“ И атентатът на летище „Бургас” влезе в парламентарния дебат за министерските рокади Бургас се оказа национален лидер по ползване на PVC дограма, топлоизолация и дял на стоманобетонните жилища Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Много родители оставят децата си по-рано на училище, защото са на работа, но се оказва, че те не могат да влязат в стаите си преди 7:45 часа

Всичко в категорията
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
Започна гражданско неподчинение във винзавода в с.Церковски, Карнобатско
Започна гражданско неподчинение във винзавода в с.Церковски, Карнобатско Жандармерия опита да затвори завода, над 300 души протестират отвън


Всичко в категорията
Адв. Мосинов: Как прокуратурата реши, че Иван Димитров участва в ОПГ, след като свидетели казват, че ги е инструктирал да уведомят полицията при проблем Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО) 213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Президентът намекна, че Младен Маринов не е подходящ за министър на вътрешните работи
Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора Кметът Иван Алексиев проведе среща с директорите на учебните заведения от общината
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Експерти от РИОСВ-Бургас спасиха бедстващо фламинго (СНИМКИ) Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ)
Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци Интервю Всички интервюта Проф. Евгений Дайнов пред „Флагман”: Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци
Вариантите за страната са два – или да се заформи евразийска авторитарна крепост, или обществото да прояви достатъчно демократични рефлекси, казва политологът
Глас отвътре Всички Георги РУСЧЕВ, журналист Георги РУСЧЕВ Топ грозотия: Дори фасадите на бургаската ул. „Алеко Константинов“ плачат за ремонт (СНИМКИ) С графити на Комендантството, смърдящ нужник, разбита настилка и сборище от мръсни котки - така тупти сърцето на Бургас


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не се страхувайте от трудности! Можете да ги преодолеете. Способни сте на подвизи, за да изпълните своите цели. Не притискайте обаче хората, които ви обичат! Гордостта и високомерието само ще ви навредят. Поговорете спокойно и приемете съветите им! Това е ден за духовно прозрение, но не и за флирт. Жените да внимават със свалячите! Днес сте като магнит за кретени, които си търсят забавление. По-добре да сте сами, отколкото с някого, който не ви заслужава. Мъжете пък е време да помислят за грешките си и да ги поправят! С това, което сте замислили, лесно ще се справите. Помислете как да разширите дейността си! Избягвайте разгорещените спорове и хората, които са склонни към насилие! Вместо на дискотека или бар, заведете любимия човек на разходка сред природата! Това е ден за експерименти. Може да поемате вина – и бели, и червени, но не и отговорност, защото старанията ви няма да бъдат оценени. Може дори да ви обвинят за грешки, които други са направили. Помолят ли ви за помощ обаче, не отказвайте! Бъдете милостиви, ако някой ви срещне с протегната ръка! Имате достатъчно сила и умения, за да изпълнявате всякакви задачи. Липсва ви само желание за работа, но това е естествено. Сега обаче е добре да помислите за вашите приоритети. Слушайте интуицията си, тя няма да ви разочарова! Възможни са проблеми със стомаха. Според Тургенев, щастието е като здравето - ако не го забелязваш, значи го имаш. Може би не го забелязвате, но това не пречи да се усмихвате щастливо и да радвате хората край вас. Можете да оставите в миналото недоразуменията и да хармонизирате отношенията си. Любовните приключения може и да ви замаят, но може да се отразят зле на финансите. Внимавайте с парите, за да не се наложи да гладувате! Заради емоциите сега не ви е до важни дела. Ако все пак имате неотложен ангажимент, ще ви нужно повече време, за да се справите със задачата. Обуздайте апетита си! Ако талията ви застрашително расте, спрете да се погубвате с нож и вилица в ръка! Избягвайте обилното хранене и ако имате проблеми със сърцето! Подложете се на диета! Може да изпиете една – две чаши вино, а с ракията внимавайте! Намалете и цигарите! Добре ще ви се отрази на настроението и дори на здравето една разходка сред природата. Може да слушате приятна музика, да медитирате, да се занимавате с автогенен тренинг, с йога или с Рейки. Това ще ви зареди с положителна енергия и ще ви освободи от стреса. Денят е чудесен за начало на всякакви дела. Може да се захванете с нещо велико, или дори с нещо незначително и да постигнете успех, макар че днес ви се иска да прекарате деня в леглото. Може да се забавлявате с любимата (любимия) и не досаждайте на никого с въпроси! Отстоявайте принципите си и бъдете готови да се борите, за да реализирате набелязаните цели! Съперниците си едва ли ще изплашите с груба сила, може да ги победите с хитрост. Мъжете, ако имат ново гадже, да не спират да се държат с нея мило и да я засипват с комплименти! Ако дълго време сте отлагали разрешаването на определен проблем, сега имате възможност да го направите. Станете гъвкави в мисленето и действията ви ще са продуктивни, ако се отпуснете и разчитате на своята изобретателност. Срещайте се с приятели и се забавлявайте!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип