Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се


Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се
Росен Орлоев твърди скандални неща с имот на Любомир Евтимов от Криминалния сектор на ОДМВР-Бургас
13 Август 2018, Понеделник
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Фирма „Орлоев билд”

И ексминистър Румяна Бъчварова била алармирана през 2016 г. за този случай, но той все още виси неразрешен от Прокуратура и СледствиеРосен Орлоев - едноличен собственик на строителната фирма „Орлоев билд”  дойде в редакцията на Флагман, за да разкрие, по думите му, измама за стотици хиляди левове, в която главен герой е полицай от Криминалния сектор на Пето РУП в Бургас и за която в ОДМВР-Бургас и в Районната прокуратурата в Царево се знае от 2016 г. Информирана е била и ексминистър Румяна Бъчварова.  Образувана е преписка, но вече две години тя стои на етап даване на обяснения и допълнителни обяснения, казва Орлоев.

Ето историята със спецполицая-инвеститор край морето Любомир Евтимов, разказана от строителя Росен Орлоев:

През октомври 2013 год.  с Любомир Костадинов Евтимов ме запозна друг полицай, когото познавам като почтен човек и може да потвърди думите ми. Казва се Иван Желязков Вълков, който по това време работеше в Пето РУП. Пред Иван Вълков се договорих с колегата му Евтимов да довърша строеж на къщата му в гр.Царево, на ул.”Ал.Стамболийски”16.

Заех се веднага. Четириетажната къща бе стояла без врати, без мазилки - външна и вътрешна, без дограма, ел. и ВиК инсталации и т.н. в продължение на много години. Поех да я пусна в експлоатация до акт 16, а той да ми прехвърли по два апартамента на втори и четвърти етаж. Подписването на договора обаче почна да се бави. Полицаят непрекъснато казваше, че е зает с оперативна работа и все отлагаше, оплакваше се, че шефовете не му дават почивен ден да отскочи до Царево, за да уредим книжата. Ангажирали го с много криминална работа и в извънработно време. Но и през ум не ми минаваше, че човекът, представляващ реда и закона в Бургас, може да ме измами.
В един момент  спря да вдига телефона си, а аз напредвах. Успях да уредя среща с него и да поискам официално прехвърляне на мое име на четирите апартамента, които ми е обещал. Любомир Евтимов отказа да извърши прехвърляне, като  смени и схемата: Събирал пари, за да ми плати извършените от мен строителни работи, понеже решил, че така ще е по-добре, но ако, забележете, успее да продаде някой от апартаментите, чак тогава щял да ми плати.

Разбрах, че изобщо не е имал намерение да подпише договор и от самото начало ме е заблуждавал.

През август 2015 год. аз намерих чрез брокерска фирма купувач за един от апартаментите. Лично аз, полицай Евтимов като продавач и купувачът – семейство Светлана и Георги Петрови от Ямбол, живеещо във Франция,  се срещнахме в кабинета му в Пето РУП-Бургас. След това отидохме в моя офис, Той се легитимира пред сем.Петрови освен с лична карта, още и със служебната си карта, вероятно, за да излъчва респект. Подписахме предварителен договор за продажба на апартамент от 103 кв.м за 41 хил.евро, който, според уговорката с него, беше отреден за мен. По-голямата част от цената за апартамента  – 37 хил.евро, сем.Петрови преведоха в моя банкова сметка. Останалата част от сумата по тази сделка трябваше да получа от тях след акт 16. Така успях да си върна малка част от вложеното в строежа, но нещата загрубяха още повече: Полицай Евтимов отказа да  прехвърли собствеността върху апартамента на купувачите по предварителния договор. И сега, докато говорим с вас, той продължава да отказва да извърши прехвърлителната сделка. Сем. Петрови още чакат платения от тях апартамент в Царево. Полицаят отказва да ми прехвърли собствеността на останалите три имота, продължава да се крие и да не отговаря на обажданията ми. 


В този вид през октомври 2013 г. фирма „Орлоев билд” поема имота на ул.”Ал. Стамболийски”16 в Царево:

Здравето ми е съсипано, вече не съм същият човек и вие сте последната инстанция в търсенето на справедливост – поне да бъде огласена тази история. Още през 2016 г. са сигнализирани от мене МВР и Прокуратурата. Няколко пъти допълвах обясненията, очни ставки се направиха, водих свидетели, но резултатът е нулев. 

Има и други хора,  които полицаят е наемал да работят за него, преди аз да се заема с къщата му. 

Направили му покрива, а той ги изгонил и не им платил, заплашвайки, че като полицай може да ги съди и да докаже, че нищо не им дължи”, разказа Орлоев.
От обяснения по преписка  318/2016 г. по описа на Районната прокуратура в Царево, става ясно за извършено преустройство във вътрешността на сградата - обособяване на два апартамента на етаж от съществуващ един чрез премахване на някои от съществуващите зидове и изграждане на нови,  ВиК инсталация на бани и кухни - с вертикални щрангове,  технологични отвори за ВиК, ел. инсталация по проект, варо-циментова мазилка по стени на всички етажи, включително и на сутерена - на места с дебелина до 6 см поради некачествен груб строеж, полагане на контактен грунд, шпакловка върху циментова мазилка, окачени тавани  с гипскартон на първи и втори етаж,  шпакловка на същите, доставка и монтаж на ПВЦ дограма – бяла на цялата къща,  топлоизолационна система по фасадата със завършващо покритие от силиконова мазилка, подова циментова замазка - машинно шлайфана на места с дебелина над 15 см поради некачествен груб строеж, двукомпонентна хидроизолация по терасите и полагане на стъклофибърна мрежа с предварително грундиране, стоплента за хидроизолация по терасите, бордове на терасите, доставка и монтаж на парапети от ковано  желязо, доставка и монтаж на камък за бордовете на терасите, доставка и монтаж на дъсчена обшивка на стреха, отводняване на покрива с олуци, водостоци, включване в канализация – в т.ч. външни връзки, доставка и монтаж на гранитогрес по терасите и первази, външна стоманобетонова площадка със стълбище, товарене и извозване на строителните отпадъци.

Пред Районния прокурор на Царево строителят конкретизира какво е извършено от неговата фирма и работниците му, какво е купувал и доставял, посочени са подизпълнителите на дограмата, елинсталацията, парапетите, както и хора, които са били свидетели на целия процес. Посочил е и кои дейности са извършени на бартер - услуга за услуга.


Сградата е завършена на 99% през 2015 г. и е в този вид досега

Строителят Росен Орлоев твърди още пред прокурора, че допълнително е дал на полицай Любомир Евтимов 3 600 лв. за сключване на окончателен договор за присъединяване към трафопост на ЕВН,  600 лв. за осигуряване на фирма по строителен надзор, 900 лв. за строително разрешение за изграждането на оградата, покривал през цялото време разходите за ток и вода.

„Парите давах, тъй като самият той предложи всички разходи по строителните дейности да се поемат от мен, което да се впише в договора ни. Почти винаги предаването на парите от мен ставаше около Пето РУП, в кафе „Водолей”, където ме викаше”, уточнява жалбоподателят. 

Останали по злополучня обект за довършване са  стълбищната клетка, мазилка по фасада на партера и  монтиранете на входни врати, за да се въведе сградата в експлоатация с акт 16. Той преустановил работата, след като се убедил, че Любомир Евтимов няма намерение да му прехвърли собствеността върху останалите три апартамента.

Оставя сградата на 99% готова за приемателна комисия по акт 16.

Междувременно полицаят-инвеститор е обявил платеният от сем.Петрови апартамент за повторна продажба, по думите на строителя.

Това разследване на Флагман е в зародиш. Редакцията е готова да публикува гледната точка на полицай Любомир Евтимов, както и на други свързани с имотната сага лица. Преди публикацията ни проведохме разговори с някои от тях – звучаха изплашено, настояха за анонимност и ни предупредиха да не се намесваме, защото не можем да се надяваме на подкрепа у компетентните органи истината някога да излезе наяве.
Настояваме по темата отношение да вземе и дирекцията на ОДМВР-Бургас.

В категории: Лична драма


81
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
81.
Петя Т.
18.08.2018 15:45:55
5
0
Трябва да си много прост да работиш на юнашко доверие . А другият да е още по-прост да дава за работа 4 апартамента ! Тук мирише на нещо гнило , но те тези двамката си го знаят най-добре.И единият решил след толкова време да се жалва. Ама като видях колко фирми е имал и колко задължения към НАП, и той не е цвете за мирисане. Толкова от мен !
80.
стойчева до дамаджанкова
16.08.2018 08:09:22
2
0
разказахме ли им играта в
79.
петков
16.08.2018 07:36:51
2
0
ОДМВР-Бургас имали наши и ваши
78.
милен
16.08.2018 05:45:57
3
0
лубчо бате и ти като нас манеееее
77.
Re-4
15.08.2018 17:06:11
7
2
Къде са PR и HR на фирмата ?
Главният инженер, Главният счетоводител.
Имат ли Регистрация в камарата ?
ISO , ЗБУТ.
76.
RE-3
15.08.2018 09:35:24
8
2
15-те минути слава изтекоха.
Хайде към уреда.
"Давай сначало". Не му е за първи път.
75.
nasko
15.08.2018 09:35:09
8
4
Сега като го изгонят Росен да го вземе охрана на някоя обект защото друго какво ще работи той друго не може да прави освен охрана да стане Друго не виждам какво ще прави туй ченге
74.
Хайде
15.08.2018 08:24:25
4
3
Хайде време е да си ходи..............
ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, -/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/--/-!!!!!
73.
адвокат
15.08.2018 07:14:24
7
0
че ще си плати ремонта и строежа Ще си го плати ама интересно е защо си е причинил всичко това
72.
Любомир Евтимов
15.08.2018 06:59:28
11
3
Здравейте на всички! Само да ви кажа, че преудусещайки ,какво ще става, онзи ден в петък инсценирах трудова злополука,по време на работа,докато си вършех един "час мак" в центъра. Ще опъна някой лев от МВР за злополуката.Сега съм в болница с фективна операция,защото трябва и болничен да взема. Доктора каза около 6 месеца, а така не могат да ме изгонят :). Както бях писал по-рано, аз моята баница съм си я опекъл,ВИЕ му мислете! Иначе съм добре и нищо ми няма.
PS: И да не забравите да ми пишете на лично у Фейса! Обичам ВИ! :)
71.
читател
15.08.2018 06:53:46
10
5
мен за два климатика че не ги платих и се правих на загубен ме осъдиха на година и половина условно тоз цяла къща си направил ама като си полицай така е
70.
запознат
15.08.2018 06:31:30
10
2
такъв резил скоро не е имало и началниците се чудят какво да правят чак
69.
началник
15.08.2018 06:20:41
10
3
има назначена нова проверка и който си е затварял очите от колегите ще си изпрати и той покрай Любо най-добре е да напусне поне да не е дисциплинарно явно това ще му е края
68.
Mitko
15.08.2018 00:26:21
7
3
Lubak i cqlata smqna da dava minusi vs kolegi te znaem -)
67.
Ujast
14.08.2018 19:45:42
9
18
Lubo ako vutreshna no ot sofiq te pochnat shte hodish v akaciite pri agentite si deto gi nashi
66.
В ПОДКРЕПА ЗА ЛЮБО
14.08.2018 17:11:10
13
19
Този изме........р нисък, рус ***** провали живота на много хора, няма кой да прибере най- накрая. ИЗМАМНИК- крадец и джетълмен. С усмивка ти измъква еврата под възглавницата. ДАВА ПАРИ на ляво на дясно, никой не може да го пипне. В каква държава живеем, като такива, като него си правят каквото искат и после отново са на върха, като топ ченгета. Следствен началник в полицията си върти синджира вече няколко години. Мърсник и мерзавец. Шефовете му не го ли вижат, какъв е........... КОЛКО ПАРИ ПЛАТИ ДА ТЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА????
65.
д-р Киров
14.08.2018 16:35:19
23
7
Не е хубаво да се петни името на полицая.Мръсен номер.Пълно е с такива хора.Хванал си е беля с него.Най-хубаво щеше да бъде , ако не го познаваше.Топ полицай с много награди.
64.
*********
14.08.2018 16:14:26
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
веселата вдовица
14.08.2018 15:14:48
23
8
тоа Росен направо може да отиде в сатиричния театър, разболял се бил, как не, пука като за умряло и хич не му пука, ама май е баталясал много, има да дава на много хора пари и затова се сетил за ченгето...хихихихи
62.
бургаски
14.08.2018 12:49:45
9
4
Любо е мъжелюбец
61.
Петър
14.08.2018 10:18:25
24
3
Как завършваш къща от груб строеж до ключ без договор или аванс ?!? Такива строители отдавна няма! Тука има нещо друго дето тоз мазния не казва? Кой знае дали той изобщо я е достроил или някой му пуска фитилите да изнудва....
60.
*********
14.08.2018 09:53:07
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
Dfr
14.08.2018 09:39:53
23
1
Toz pobolelia se mnogo yhilen be;) da ne di tursi novi klienti s taz statia??
58.
ALT
14.08.2018 09:33:12
12
6
EPS и мазилката ще държат къщата да не падне.
Като са му обещани на Роско 4 апартамента, на собственика какво остава ? Ама не е лесно да.....и не може да се надскочиш.
И ко-о праим се-аа? Или сега пак търсим некой да завлечем. Карнобашко-грудовски номера.
57.
Беню
14.08.2018 09:00:12
7
3
Царево само мангали,баси циганското градче
56.
До 55 любчо
14.08.2018 08:50:22
0
0
Това съм аз
55.
234
14.08.2018 07:52:39
23
7
Росене стига си клеветил и обиждал. Защо не кажеш на колко хора дължиш пари и ги лъжеш .
54.
Запознат до Флагман
14.08.2018 06:23:48
19
6
По същият случай има следствени дело, споко! Няма какво да искате мнението на Любчо, всичко казано от тоз Росен е вярно.
53.
kiko
14.08.2018 04:18:33
15
1
От индивид, взел фамилията на жена си какво да се очаква?
52.
Ееи го
14.08.2018 00:57:11
4
0
https://m.facebook.com/lubomir.evtimov.9
51.
Acab
14.08.2018 00:09:10
9
3
Toi inspektorata ako zapochne nezavisimo vs shte izgorqt .Vs do edin sa bokluci
50.
бивши
13.08.2018 23:51:45
17
3
стига анонимности и плювни по любо. излезте и си кажете какво се случва в тази одп-бургас. тъй нареченият инспекторат не знае ли какви назначения са направени последните три години и как са манипулирани конкурсите и кои са нашите хора. снимки на къщи и палати много, но изпратени сигнали до славчев има ли? или само иванчева с окови гледаме! директори на мвр кога??????
49.
дансинг-бургаз
13.08.2018 23:14:42
11
4
директора му вземи се в ръце! дишат ти и в твоя врат едни млади пудчинени. имат снимки и на вашти къщи със зама ти! гешев ги има. инспиктурата е тука вечи. тези впд по приморску значи дету ги назначи лоша шега значи!!!!
и съдии значи от айтус значи не помагат вечи....
измами имотни със съдии и прукурори...
ужас вечи голям настанал.....
48.
Люпка Въжева
13.08.2018 22:37:29
21
13
Той, Росен, от полицая ли се е научил да не дава пари за труд ? Щото, който е отишъл на работа при него, пари не е видял, а иначе работния ден е къс-14,15 часа ! Ако ти отърва !То и тези, които са ощетени от него ще отидат в някой вестник, или в телевизията да поразкажат това, онова . Голям майтап ще падне, ако има смелчаци !
47.
Опа
13.08.2018 22:27:44
8
0
Оная пердашка Дачката що не работи ами върти свирчоци
46.
кака Дида
13.08.2018 22:25:04
22
10
а защо не попитате жалващия се, как той се отнася с работниците си и как не им плаща заработеното и стига сте изтривали коментариите, които не са в негова полза
45.
За Любомир Евтимов
13.08.2018 22:23:11
19
8
Не те ли е срам, не стига че лъжеш хората, който си вадят хляба с честен труд, ами на всичкото отгоре и си нагъл. Господ гледа и всичко връща не забравяй. Това, че си някакво си поличайче, измислено не те прави велик, утрешния ден няма да има никой зад гърба ти.
44.
цветето
13.08.2018 22:21:56
16
3
Не изтривайте коментарите, елементарно е - пак си ги отварям и си ги чета със специална програ- нали се сещате, как се слагат плюсове и минуси при изтрит от Ваша чест коментар, а питайте, защо???
43.
Хахаха....
13.08.2018 22:19:51
23
14
То пък един строител, мани мани. Куцо и сакато се писа строител. Колкото баща му беше строител, толкоз и този. На стария, като му врътнаха братята кранчето и сгъна за по-малко от година. Та и този ще е до там. Ми всеки тарикат си намира най-накрая по-голям от него тарикат. Браво на полицая. Тези плужеци най-сетне трябва да си знаят мястото. Там, долу в калта.
42.
Няма как
13.08.2018 22:02:29
13
1
С тоя гръб в съдебната власт да стане нещо. А че.има и други случаи с фалшификации на документи не пишете
. още като видите каква кола кара и ще ви светне лампата
41.
колега
13.08.2018 21:45:14
8
2
лубо фалише се за ремонта то какво било ужас
40.
Любомир Евтимов
13.08.2018 21:37:52
10
1
Фейсбука ми е : Любомир Евтимов, на снимката съм с черна тениска и се хиля ехидно. Който иска да ми пише на лично. Обичам ви!
39.
......
13.08.2018 21:25:16
11
0
ако коментарите са твърдения, то те се доказват в съда, не тук, така, че изтривате свободата на словото. Именно коментарите вдигат рейтинга....
38.
Opa
13.08.2018 21:23:12
14
0
Lubcho ytre pritesnen na rabota hahahahahahh
37.
Флегми
13.08.2018 21:21:19
13
1
Дайте снимка на куката или на куките дето ви снасят инфо не ги пържете . Да ви еба майката
36.
жд
13.08.2018 21:18:55
13
1
забравих да попитам само с банков превод ли е схемата,или може през EASYPAY
35.
жд
13.08.2018 21:07:50
10
1
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]


Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни! АХА ЯСНО ЗНАЧИ САМО ТРЯБВА ДА СЕ ЗВЪННЕ
34.
Интересни работи
13.08.2018 20:58:50
11
0
Предлагам да се напишат пак коментарите които бяха изтрити за тези който не са ги прочели
33.
Сами 67
13.08.2018 20:58:40
13
2
Последната инстанция ако не помогнат флагман е Господари на ефира там хората помагат
32.
До Специализирана прокуратура
13.08.2018 20:56:17
18
4
Моля,да бъде установено колко още имота е придобил сержант Янко ТОДОРОВ по съмнителен начин ,чрез тъщата си Сийка Вълкова Танева.
С КРАДЕНИ ЛИЧНИ КАРТИ !
31.
Sani
13.08.2018 20:50:00
6
1
Та той на Чернева и стига до лакътя.Не познавам такава, на която да не се е свалял .Добре,че се ожени та да види жена.
30.
Маню
13.08.2018 20:48:48
14
1
Росена ами на хижа Странджа колко хора изгоряха бе капут
29.
29
13.08.2018 20:47:12
11
1
А аз мислих ,че Айтос с Кмет Васил ЕДРЕВ е най-добрият град ,понеже е бивш Комисар
28.
КОПС
13.08.2018 20:45:08
12
0
Ейй тез флагмани изтриха интересните коментари
27.
Гъбата
13.08.2018 20:42:51
5
4
Той пък щото тоя измъчения много обича да си плаща, колко души е изгорил и той! Ама те такива най-много ги боли някой като ги измами.
26.
Въх
13.08.2018 20:41:16
14
1
Бати полицая с заплатка как се дига такава къща.
25.
*********
13.08.2018 20:36:18
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
.....
13.08.2018 20:31:43
5
0
Eee istrihte komentarite lubaka li vi zv da vi duha
23.
ДЖОН 45
13.08.2018 20:25:07
5
1
Дайте снимка на този полицай !
22.
*********
13.08.2018 20:20:33
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
крадеца
13.08.2018 20:19:39
1
10
вика: дръжте крадеца!
20.
*********
13.08.2018 20:11:22
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
tuti fruti
13.08.2018 20:02:16
17
1
Съди го на вън тоя. На колко хора мизерии е направил, колко клетви е изял, време е да му се връща. А пък колко е корумпиран.
18.
RE-2
13.08.2018 20:01:06
13
7
Роско, голям артист си.
Как я докара тая измъчена физиономия ?
17.
Чичи
13.08.2018 20:00:37
4
2
Тя пък Чернаева една адвокатка....
16.
Абе бунаци
13.08.2018 20:00:36
14
0
Докато не изревете всички заедно нищо няма да се оправи.Дремете страхливци и още ви скубят.Аларма трябва!
15.
мангал
13.08.2018 19:58:11
7
9
Аауууу това муше орлоев. Го прекарало друго муше. Супер…
14.
14
13.08.2018 19:55:05
11
1
Той да се радва ,че не са го изкарали луд и не са искали да го настанят за принудително лечение.
13.
*********
13.08.2018 19:54:39
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
13.08.2018 19:50:49
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
13.08.2018 19:44:57
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
*********
13.08.2018 19:39:32
7
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
хи хи
13.08.2018 19:38:52
11
1
Форума на Флагман е сьвременен вариант на Веницианските кутии за писма с анонимни доноси кьдето гражданите на Венеция оставяли анонимни доноси за нередности по Веницианските квартали
8.
*********
13.08.2018 19:28:56
13
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Аз
13.08.2018 19:27:27
16
1
Спи пред заложните изнудва престъпниците
6.
*********
13.08.2018 19:18:37
12
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Nikoi
13.08.2018 19:15:38
18
0
Lubak vs izliza naqve i kolite deto karash i mutreeneto nai nakraq shte e izgurmqt kolegite ti
4.
123
13.08.2018 19:12:24
21
0
Любо играе с контингента отдавна
3.
Tozi pomiqr
13.08.2018 19:02:53
19
0
10000% e istina !!!!! Mnogo si pozvoli kopeleto....koleloto se varti evtimov ! Chestito
2.
RE-1
13.08.2018 18:54:04
16
21
Е не може да се надскочиш- от майсторче да станеш баровец.
И ти дължиш пари за извършена работа. Хайде пак грабвай гипсокартона, отвеса и шпаклата.
1.
ТИПИЧЕН ИЗМАМНИК
13.08.2018 18:50:10
21
6
ТО ОТ ЧЕНГЕ КАКВО ДА ОЧАКВАШ?????????????????ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЯКАКВА ГАДОСТ!!!!!!
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
Правителството на Мей оцеля при вота на недоверие Проф. Константинов: Изкривяванията в избирателните списъци сриват доверието в изборния процес Депутати от Бургас предложили огласяването на социологически данни в изборния ден Лидерът на НФСБ: Цяла България пъшка под игото на Закона за горите и на псевдоеколозите Валери Симеонов: Позорно е решението за F-16, само с ракетите можем да защитим България Депутат проверил охраната на военно поделение - гард го посрещнал чак на излизане с думите „седа и пускам чушмътъ” Каракачанов към Карадайъ след гласуването за F-16: Благодаря Ви, г-н председател! Общинският съветник Диян Димов ще проведе открита приемна в Бургас С мълчаливата подкрепа на ДПС и Марешки: Властта събори ветото на президента - „тайните арести” остават Благодарение само на ГЕРБ, ДПС и ВМРО: Започваме преговори със САЩ за нов изтребител F-16 Путин: ЕС да гарантира, че няма да възпрепятства доставката на руски газ през "Турски поток"!
Шефът на СДВР разкри какво е правил извергът от "Банишора" часове наред с трупа
Шефът на СДВР разкри какво е правил извергът от "Банишора" часове наред с трупа Младата жена вероятно е била малтретирана и преди, по цялото си тяло е имала множество наранявания


Всичко в категорията
Инфарктни часове за Анита Мейзер Скандал, секс и съд... Онлайн вендета срещу бившия в Grindr Оправдаха Плешивия и Барбарона за нападението над Стоян Тончев, прокуратурата обжалва Общак от Слънчев бряг нападна свой колега, стиснал го за гърлото и му отмъкнал близо 2 бона Процесът срещу блондинката Йована, убила човек на пътя, се превърна в цирк Румяна Манкова и Павел Ханджиев са новите зам.-председатели на Апелативен съд – Бургас Пазвантов сe усъмнил дали може да разрушава дюните, Нончев му дал зелена светлина, били негови Защо делото за аферата „Емона” срещу Тотко Колев тръгва след 11 години и вярва ли ЧСИ-то в случайностите (ВИДЕО) Справедливо ли е? Циганин потроши бургазлийка в кв. Горно Езерово и получи условна присъда Свидетели заковават Подмола за наркоразпространението След ЧСИ-то Тотко Колев: Ще „горят“ и други за аферата с либийския кораб, намекна окръжният прокурор на Бургас (ВИДЕО)
Porsche разкри най-продаваните си модели
Porsche разкри най-продаваните си модели Челната тройка се оформя от Macan, Cayenne и Panamera
Всичко в категорията
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Творци от Бургас и македонския град Радовиш подписват меморандум за културно сътрудничество Община Бургас организира състезание по английски език за всички второкласници Ето кои нови учебници за 4-ти клас влизат за одобрение в МОН Кое гони младите от училище? Стрес, заплахи, свръх натовареност... На 1 февруари стартира приемът на ръкописи по общинската програма за финансиране на бургаски книги Евростат: Българите харчат повече пари за култура Ще има ли грипна ваканция в Бургас, вижте тук След 35 години чакане: Ремонтират двора на ПМГ/ГРЕ „Раковски“, ще е най-модерният в Бургас (СНИМКИ) "Усещане за любов" с Бойка Велкова и Ивайло Захариев се завръща на бургаска сцена през февруари Създават електронна платформа, която да свързва училищата в Бургас с бизнеса Красимир Вълчев: Матурата след 7 клас ще е в две части (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) 41-годишният Росен Стефанов оттлежда сам 3-годишното си момиченце
Всичко в категорията
Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара!
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля Изтече гратисният период без глоби, а електронната система е вече в изправност


Всичко в категорията
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение По времето на социализма жителите на квартала са се държали изкъсо от органите на властта и не им се е позволявало да мародерстват над българското население

Всичко в категорията
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола!
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола! Сменил съм доста държави, това ме прави по-мъдър и по-силен, смята футболистът на Ботев Враца
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Созопол
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас Скръбна вест! Почина известната бургаска пианистка Снежина Гълъбова Важно: Ето каква е диагностиката на грипните вируси Извънредно: Издирват се собственици на две коли заради тежка авария с водопровод в ЦГЧ на Бургас Мария Касимова-Моасе се завръща в Бургас с полезни за всеки обучения Нинова тръгва на „предпремиерна” обиколка из страната, за да бие ГЕРБ на евровота и да събори Борисов Лео Бианки гостува със специална италианска вечер в Средиземноморски ресторант Салини Морска администрация принудила BADR да се върне в Бургаския залив В новия фитнес център в Бургас ваят тела на уредите, с които олимпийците тренират за рекорди Актрисата Димитрина Тенева: Аз не бях обичана през живота си от мъж. Тежко и тъжно е да го призная Димитрина Тенева с високо отличие за цялостен принос към културата на Бургас
Извънредно: Пожар гори в блок 47 ж.к. „Меден рудник“, има линейка Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник Пенка, чийто дом изгоря на Коледа, се нанесе в чудно жилище навръх Нова година (СНИМКИ) Вижте къде е "краварката в левия ъгъл" от Меден рудник (ВИДЕО) ТОП 10 на 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" коментират екшън статии и даряват кръв за пострадали ТОП 10 за 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" четат драма и екшън във Флагман.бг
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Реконструкцията ще струва 1,5 млн. лв. Средствата са отпуснати от правителството в края на декември м.г.
Всичко в категорията
Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица Кои са най-четените и коментирани новини в Айтос през 2018 година Кметът Васил Едрев: След ремонта спортната зала "Аетос" ще се превърне в бижуто на града ни! Ето го бъдещето на Айтос – спортистите, прославили родния град в България и по света „Петлите“ с огнено шоу и премиера на айтоска сцена (СНИМКИ) Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист!
Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Автобусите на Юнион Ивкони ще пътуват по линии 1 и 2 в града, билетчето запазва цената си

Всичко в категорията
Кой превърна пясъчните дюни в земя за оран?
Кой превърна пясъчните дюни в земя за оран? Тонка Атанасова призова гражданите да сигнализират, ако забележат разрушаване на природни забележителности
Всичко в категорията
Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО) Ето го бургазлията Иван Нончев, задържан заради скандала с унищожените дюни Правят нова проверка на унищожените дюни на къмпинг "Смокиня" Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в дюни скандала на "Смокини". Има кметски племенник Трима са арестувани за унищожената дюна до къмпинг „Смокиня” (ВИДЕО) Прокуратурата в Бургас се самосезира за унищожените дюни на къмпинг „Смокиня” Издриват Миро от София, който заличи дюна, за да си разкрие лична панорама към морето на Смокини (ВИДЕО/СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Вижте кой и защо разора дюната на к-г Смокиня Созопол започна подготовка с пет нови, чака двама нападатели и централен бранител Екшън като във филм: 21-годишен моторист спретна гонка с униформени, после се оплака от полицейско насилие Министърът на културата: На остров Свети Кирик край Созопол ще има музей със стари кораби (ВИДЕО)
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново
Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна
Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци"
25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца Интервю Всички интервюта Мария МАРКОВА, хореограф и режисьор: Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца
Потопете се в духа на балетното изкуство на 22 януари, от 19 часа, в НХК-Бургас със спектакъла "Приказни сезони"


Глас отвътре Всички Веселин ВАСИЛЕВ, Веселин ВАСИЛЕВ Странно! САЩ се изтеглят от Сирия, но вместо да ги аплодират, ги взривяват! Този кървав акт вероятно ще се използва от демократите в САЩ като аргумент срещу решението на Тръмп Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 17.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Желателно е днес да си върнете дълговете. Бъдете състрадателни и милостиви! Ако дарявате хората с радост, ще се радвате на успехите си в живота. Ако сте съгрешили, поискайте прошка! Това може да ви помогне да се освободите дори от здравословен проблем. Не започвайте нови дела през този ден! Не градете и планове, защото ужасно ще се объркат! Може обаче да завършите всичко, което сте започнали през последните няколко седмици и да се направи равносметка. Не прекалявайте с алкохола! Храната трябва да е лека. Любовта е като пъзел, който трябва да пренаредите. Под въздействието на Сатурн, може да получите важен житейски урок и това ще ви накара да преосмислите отношенията си. Ще ви помогне да направите избор дали да продължите по същия път. Това е ден за решителни действия. Не отлагайте нищо от това, което може да свършите днес! С величествен размах може да се справите набързо със сложен казус, над който дълго сте умували. Препоръчва се да почистите дома си, да изхвърлите старите и непотребни неща. Време е за равносметки. Помислете какво трябва да промените в себе си, за да имате по-голям успех и в кариерата, и в любовта, какво давате на хората, които обичате и какво получавате! Ако се чувствате самотни и объркани, не се колебайте да се обадите на приятел! В този ден може да получите важен житейски урок или да придобиете дарба, която да преобърне живота ви на 180 градуса. Колкото по-мащабни са плановете ви, толкова повече подкрепа ще получите от колеги, партньори и близки. Дава ви се и шанс за работа в чужбина. Дава ви се шанс да покажете най-доброто от себе си и да реализирате творческия си потенциал. Може да постигнете много както на работното място, така и в любовта. Не пренебрегвайте обаче желанията на вашата муза, за да не ви се наложи да каните после самотата на дуел! В този ден репутацията ви на завоеватели може да пострада. Не се впускайте в любовни авантюри! Дамите да внимават, защото има риск да нагазят в чужда територия! Човекът, който ви сваля звезди, може да се окаже женкар, при това семеен. Пазете се и от джебчии! Склонни сте към смели решения и екстравагантни постъпки. Те ще ви донесат желаният резултат. Не е желателно да поемате нови задължения, а ако решите да инвестирате, се запознайте внимателно с проекта и научете повече за хората, които ви предлагат сътрудничество! В този ден нищо няма да върви по план, но не бързайте да се отчайвате! Ще имате възможност да избирате между няколко варианта. Доверете се на интуицията си и на хората, които искат да ви помогнат! Внимавайте с храната, желателно е да не си претоварвате стомаха! Денят е изпълнен с изненади и неочаквани обрати. Възможно е шефът да ви сюрпризира с повишение на заплатата, но и на задълженията, или пък любимият (любимата) да ви „върже тенекия“, а после да се появи изненадващо с разкошен букет. Денят е идеален за ново начало. Бъдете по-смели! Вече сте готови за промяна. Звездите ще ви дадат дългоочаквания тласък. Ако сте самотни, това е идеалният ден да откриете любовта. Може да срещнете сродната си душа случайно, докато пътувате или виртуално във Фейсбук, докато сърфирате.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип