×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бели ковчези и извинения - убих, без да искам. А смъртно наказание?! След което ще се извиним


Бели ковчези и извинения - убих, без да искам. А смъртно наказание?! След което ще се извиним
Бял ковчег точно на Великден, това беше съдбата на едно момче, което вярваше в приятелството
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Април 2014, Понеделник, 05:09 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Аз трябваше да умра, не той, ридаеше болната майка на поразения от приятелска ръка Николай... а няма и седмица от жестокото убийство на малката Алекс


Тодор не беше стока, но никога не сме мислили, че може да стигне дотук. Това говореха момчета, събрали се на Бургаските гробища днес в ранния следобед, за да изпратят съученика и приятеля си Николай, който загина от "приятелската" ръка на Тодор Атанасов.

Така не може да продължава. Ще го изкарат наркоман, ще го изкарат невменяем, ще полежи малко в затвора и ще го пуснат, а Ники след малко ще бъде заровен завинаги. Ще направим група във Фейсбук за връщане на смъртното наказание. Когато знаеш, че можеш и ти да умреш, ще се замислиш, преди да вдигнеш ръка срещу друг, говореше съсед, който не криеше сълзите си и не беше сложил традиционните за такива случаи тъмни очила.

Младежите се нареждаха един след друг край сергиите за цветя, купуваха последната си почит към приятеля си, изглеждаха стресирани и потресени. Край белия ковчег се бяха наредили роднини в траур, пристигнали от всички краища на страната, шокирани, не вярващи, не можещи да понесат истината.

Какво става с този свят, какво става с този народ, полудя ли, всеки ден е така. Всеки ден си отиват млади хора. Един от болест, друг от катастрофа, трети убит, говореше продавачка на цветя, която уж е претръпнала и е виждала вече какво ли не. Черна катафалка вкара белия ковчег с тленните останки на момчето в ритуалната зала.

Защо той, защо не аз, ридаеше онкоболната му майка още вчера.  Защо Господ ни наказа така?

Край 20-ти блок в "Славейков" хората продължават да минават на пръсти, а семейството се е затворило и скърби за изгубеното си дете. Убиецът пък е в ареста и казал, че съжалява. 

Атанаска също каза, че съжалява за стореното с малката Алекс. Тодор даже рони и сълзи от разкаяние. А никой не се сети да заплаче преди това.  Нито, когато душеше дете с плик, нито, когато ръгаше приятел с нож в сърцето.

Късни крокодилски сълзи. Лицемерно съжаление. А двама души лежат в белите си ковчези. Остава да съжалим убийците. И да поплачем с тях.

За себе си. Защото може да сме следващите жертви на системата, която ни раздели на хора в ковчези и състрадателни разкайващи се убийци.  

В категории: Лична драма


15
Коментара по темата
15.
убих, без да искам
07.02.2015 17:50:16
0
1
и как става т'ва ?
14.
koew
03.05.2014 13:55:03
0
0
smartnoto dase warne barzo ei ori6arski barzogo wra6tai prezidenta ne sagelqwaite ubiicite prokurori sadebna wlast wra6taite smartnoto nakazanie
13.
Петя
23.04.2014 12:14:13
1
2
Само СМЪРТ!Защо доживотна да го хрантутим и него ли цял живот!
12.
!!!!
22.04.2014 13:41:10
0
3
За да се случи всичко това е виновна до голяма степен и корупмипараната правосъдна система, която отреди незначителни присъди за извършени престъпления от близки роднини на Тодор. Ако те бяха получили справедливи наказания едва ли той с лека ръка би вдигнал и забил ножа! Дали и сега "царица-парица" ще го онивини!? Къде сте господа управници? Срамно е да убийци на деца да остават ненаказани! А ако утре жертвите са вашите деца!!!
11.
Никита
22.04.2014 11:24:26
1
3
Да не дава Господ никому, но къде е в тези моменти Той? А като говорим за правосъдната ни система...?-там повече от законите важат парите - пълно безчестие и в такава система АЗ бих наистина полудяла и бих се превърнала в убийца- ще убия убиеца на детето си пък нека да видим после как тази същата съдебна власт ще осъди мен???
10.
кирито
22.04.2014 08:20:25
0
6
До Лисичков...Пич,ако си същия този за когото те мисля...шапка ти свалям за стореното преди години.С теб съм в подобни начинания!!!Лесно можеш да ме откриеш ако си бивше ч...е!!!
9.
............................
21.04.2014 23:16:08
1
4
по добре доживотна присъда,смъртната е услуга,по добре да умират бавно всеки ден
8.
Поморие
21.04.2014 22:47:03
0
16
СМЪРТ И ЗА УБИЙЦАТА НА МАЛКАТА АЛЕКС от Поморие! СМЪРТ за всички посегнали на човешки живот!
7.
Лисичков
21.04.2014 20:55:57
2
21
А вие каде сте бе?? САМО ЗНАЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ.....!!! АМИ КАТО ВИЖДАТЕ НАРКОМАНИ ВСЕКИ ДЕН ПО УЛИЦИТЕ ДАЙТЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ МАЛКО ХОРА ЛИ СМЕ НЕ НАРКОМАНИТЕ... ДАЙТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ГИ ПРОГНИМ...??? НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ГО НАПРВИМ??? МАЛКО ОБЕЗЛЮДЕНИ СЕЛА ЛИ ИМА КЪДЕТО МОГАТ ДА БЪДАТ САМО НАРКОМАНИ ??? ДА ГИ ПРАТИМ В СТРАНДЖАТА ДА ОБИКАЛЯТ ТАМ ПЛАНИНАТА БОКЛУЦИТЕ.....!!! ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!!!!!!! А КОЛКОТО ДО ВСИЧКИ КОИТО ПИШАТ ТУК НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАТЕ КЪДЕ БИЛА ПОЛИЦИЯТА КОЛКО НАРКОМАНИ ИМАЛО НЕ ЗНАМ СИ КВО И ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК НЕ ВИЖДАМ ТОВА КАК ЩЕ ПОМОГНЕ УТРЕ ДА НЕ УБИЯТ ВАШЕТО ДЕТЕ ДА НЕ УБИЯТ ВАС САМИТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ... ДОКАТО НИЕ НЕ СИ ПОМОГНЕМ НЯМА НИКОЙ ДРУГ ДА НИ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ГЛЕДАТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ГО Е*Е ЗА ДРУГИЯ!!!!!!!!!!!!
6.
-----
21.04.2014 19:51:59
2
33
А къде е полицията? Докога разни пласьори ще са под крилото й? Докога наркомани ще се разхождат необезпокоявани и ще вършат страхотии - обири, убийства?!?
Съжалявал..........Това е само поза! Гледа да си спаси кожата!
Никаква милост! Никаква! Не може да съжаляваме убийци, изнасилвачи, крадци!
5.
и аз
21.04.2014 19:47:33
1
23
И да се отмени тази поправка в закона, дето като си признаеш и съдействаш на органите автоматично присъдата ти се намалява на половина!
Не сме дорасли за отмяна на смъртното наказание! Трябва да се върне и най-после тези продажни съдии да проумеят, че с подкупността си докараха до този хал престъпността у нас! Че днес ще взумат подкуп, ще освободят някой престъпник, но утре може да са те, може да са техните деца, може да са техни близки!
Стига търпение, хора! Стига овчедушие! От нас зависи много!
4.
123
21.04.2014 19:02:34
3
8
И да се върне като няма правосъдие, няма голямо значение.
3.
АЗ
21.04.2014 18:59:10
1
32
Трябва да се инициира подписка за референдум за отмяна забраната на смътното наказание.Какво чакаме?
2.
!!!!!!!!!!!!
21.04.2014 18:43:37
0
31
Убиецът съжалявал?Ами да беше помислил преди да убие Николай!Няма връщане назад и да съжалява и да не съжалява,момчето вече го няма!Трябва да се върне смъртното наказание!Как ще преживеят сега родителите тази тежка съдба?Аз също съм майка и няма да мога да преживея ,ако се случи нещо с моето дете!А сега този убиец ще получи максимум 10 години,а момчето никога няма да се върне!Убиецът ще забрави,но майката на убитото момче никога!
1.
аз
21.04.2014 18:36:51
1
39
Аз съм с двете ръце за!!! Трябва да има някаква промяна в тая държава...трябва да се започне отнякъде....Жалко за момчето..Да почива в мир!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори