×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдът остави Атанаска в ареста (ВИДЕО)


Съдът остави Атанаска в ареста (ВИДЕО)
Атанаска Георгиева остава в ареста. Тя ще бъде пратена на изследване в Ловеч, за да се прецени дали има психични проблеми
Тема в развитие
Удушената Алекс влачена към тавана, МВР мълчи за СИМ-картата от телефона й в хотел „Лагун” Съдът остави Атанаска в ареста (ВИДЕО) Убийцата на 8-годишната Алекс се страхува от вендета, настоя да остане в ареста Сестрата на Атанаска: Мога да правя пачки, но бащата на туй дете сега ще избие нашите шест деца Защитникът на Атанаска Благой Потеров опитва да я изкара луда Алекс нарекла децата на Атанаска грозни и тя я убила Майката на удушената Алекс: Не харесвах съседката Атанаска и тя го знаеше, но защо посегна на най-скъпото ми?! (ОБНОВЕНА) Атанаска зарязала съпруг и двама сина в димитровградско село На живо в "Паралакс" по СКАТ тв: Цялата истина за трагедията в Поморие (ОБНОВЕНА) Александра е зверски удушена, а после обезобразена Видях само ръчичката на детенцето си, която висеше от носилката, не бих понесъл гледката в моргата Бащата на убитата Александра за Флагман.Бг: Призовете колегите си да ни оставят сами в мъката ни Ексклузивно! Северина: Дъщеря ти е на гости, добре е, Веско да приготви пачките за нас Златоград в потрес след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла Майката на Александра в тежък нервен срив, току-що разбра, че дъщеря й е мъртва Ексклузивно пред Флагман.Бг! Майката на Атанаска: Някой сложи трупа под леглото на дъщеря ми Третата задържана за убийството в Поморие скрила трупа под леглото Алекс удушена с найлонова торба Отвратително! Трупът на детето пренощувал над главите на родителите Ужасна развръзка! Отвлечената Алекс е открита мъртва (ОБНОВЕНА) Арестуваха жената и тъщата на хотелиера Веселин Тошев заради отвлеченото дете Бащата на отвлечената Алекс: Давам 50 хил. лв., ако ми кажат къде е дъщеря ми Ексклузивно за Флагман.Бг! Врачката Фатме предупеди МВР: Бързайте, след 2 часа може да е фатално Само във Флагман.бг: Вижте изтърбушения хотел Лагун, в който не откриха отвлеченото момиченце (СНИМКИ) Поморийският ъндърграунд: Хотелиерът Веско не би отвлякъл дете на лихваря Веско (ОБНОВЕНА) Екстрасенсът Фатме от с. Тънково: Момиченцето е в мазе с двама мъже, единият с белег на лицето Тежко въоръжени полицаи атакуваха хотел „Лагун“ в Поморие Първо във Флагман! Ето я отвлечената Александра от Поморие, някой виждал ли я е Малката Александра отвлечена по пътя от СОУ „Иван Вазов” към дома й в кв. Свобода в Поморие Изчезна дъщерята на бизнесмен от Поморие – ученичката Александра
виж още
скрий
14 Април 2014, Понеделник, 09:16 ч.
Автор: Флагман.бг, видео:Иван КОЛЕВ

Съдът остави 39-годишната жена в ареста

"Съжалявам!". Това промълви пред журналисти арестуваната за убийството на 8-годишната Александра Атанаска Георгиева. (ВИЖТЕ Я ЗАПИСАНА ВЪВ ВИДЕО РЕПОРТАЖА)

Минути, след като Бургаския окръжен съд (БОС) потвърди мярката й за неотклонение "задържане под стража", тя за пръв път проговори пред медиите и макар и само с една дума даде да се разбере, че се покайва за стореното.

Атанаска не смееше да погледне никого в очите. Изглеждаше съсипана, вървеше с наведена глава и дори не успя да се обърне към близките си, които бяха дошли за морална подкрепа в съдебната зала.

Очаква се тя да бъде изпратена за психиатрична експертиза в затворническа болница в Ловеч, стана ясно от думите на наблюдаващия прокурор Димо Маджаров. "Тази мярка ще бъде третирана спряно закона, а в него е предвидена такава възможност - ако се налага експертиза задържаното лице да бъде прегледано", каза Маджаров.

Срещу Атанаска е повдигнато обвинение, по което я грози доживотен затвор без право на замяна. Ако бъде освидетелствана като психично болна, то обвинението ще бъде променено, а с това и наказанието ще е значително по-леко.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!



В категории: Темида


28
Коментара
28
Коментара по темата
28.
Аз
16.04.2014 22:39:36
0
1
Някои хора не правят разлика между предумишлено и непредумишлено убийство и че тежестта при двете е много различна.
27.
смърт за тези 3 парцала
16.04.2014 22:11:24
1
1
абе 23 навсякъде във всички сайтове те засичам да пишеш едно и също как бащата убил дете и баба му......
Давам 100% гаранция , че си една от тях, само и само да всееш смут и да отклониш вината от вас!!! Подли долни помияри... как не ви беше жал , та да пуснете детето, когато виждахте, че си отива..... Господ да ви накаже травестити такива. И ВАШИЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ.... ГОТВЕТЕ СЕ!!! чичо ви Германец няма да ви остави живи, нека само да поотихнат нещата... живи ще ви запали...
26.
И още нещо
15.04.2014 19:55:54
0
4
И още нещо: Светла Димитрова дава ли си сметка, че с това си поведение, показва по-скоро как иска да спаси собствената си кожа, а не на обвинената си дъщеря? Звучи така, сякаш на тях им е по-добре, че Атанаска е закопчана. Няма тревога, няма притеснение, няма загриженост, няма съчувствие...
25.
трябва
15.04.2014 19:34:58
0
4
Уважаема г-жо Касабова, крайно време е да напишете нещо по въпроса с лъжите на семейството, замесено в убийството на това дете. Как така Светла и Северина (които сами пожелаха трибуна и им я дадохте в "Паралакс") твърдят, че не са виждали Атанаска от три дни, а Атанаска сама признава, че след убийството е отишла в хотела, за да се сбогува с майка си. Тогава е звъняно на Ева от хотела, защото там са засякли телефона.Някой лъже! Кой?
Тези жени, може да не са физическите убийци на детето, но са съпричастни в лъжата. И до ден днешен продължават да се държат със самочувствие и арогантно, мислейки се, че като се правят, че не са виновни всичко ще им се размине. Не може една майка, чието дете е обвинено в убийство (правилно или неправилно) , да се държи по този начин и да не показва грам загриженост и притеснение. Тези жени играят театър и това много добре се вижда от всички. Те са съпричастни към това убийство и е крайно време да бъдат разпитани като хората.
24.
ергрег-до 23
15.04.2014 16:20:24
1
3
ДЕТЕНЦЕТО НЕ Е ВИНОВНО ЗА НИЩО,НО ЯВНО ТАКА НАКАЗВА ГОСПОД,ИДВА ВИДЮВ ДЕН.
23.
fbfbff
15.04.2014 16:18:18
1
2
Пред “24 часа” местни разкриха една забравена история. Точно преди 20 г. бащата е убил момиченце на възрастта на дъщеря му. То пресичало с баба си по пешеходна пътека на околовръстното в Бургас на входа на кв. “Изгрев”, когато върху тях връхлетял автомобил с бясна скорост. Зад волана бил Веселин Тодоров - Германеца.

Детето и баба му загинали. Трагедията се разиграла през септември, дни преди първия учебен ден. Момиченцето трябвало да бъде в I клас и с бабата излезли на покупки. На връщане към дома се случила ужасната катастрофа.

Явно и тогава Германеца е бил влиятелен и заможен, защото не е лежал в затвора, успял е по някакъв начин да се оправи, коментират в Поморие.
22.
N
15.04.2014 12:30:20
1
3
Семейни неща,бизнес.Тази жена не ми прилича да е болна.Така,като я гледам си е съвсем наред.
21.
х
15.04.2014 02:48:10
4
3
първата жена на бащата на убитото дете. там търсете мотив за убийството. тази атанаска няма да си признае невинността от страх да не я убият, ако излезе навън и ще мълчи докато не бъде открит истинският убиец. някой от журналистите да е чул атанаска да казва убих детето. казва съжалявам, за да омилостиви тълпата и толкова. Защо никой не пише за първата жена на бащата на убитото дете. Бащата държи под контрол всичко и по разбираеми причини няма да допусне убиецът на едно от децата му да бъде разкрит. Но ако чуете, че следващата жертва е предходната му жена не се чудете.
20.
SISA
15.04.2014 00:14:49
2
1
Малко и е бее куче умряло, долно ,селско завистливо!!!..Да изгниеш в затвора,заедно с другите кокошки-сестрите замесени в това!!Как можахте бе!Как можахте!!!Цялата фамилия в пандиза до живот!!!!ИЗРОДИИИ НЕЩАСТНИ!ПРОСТО СЪМ БЯСНА!!!НЯМАМ ДЕЦА,ДАНО ЕДИН ДЕН ГОСПОД МЕ ДАРИ И МЕН,НО ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ...ПРОСТООО.........УЖАС!!И ТОВА Е МАЙКА ХОРА!!!МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА!!!КАК МОЖЕ!!!???? БОЖЕЕ ОПАЗИ НИ МОЛЯ ТЕ!!СЕГА Я ИЗКАРАЙТЕ И ЛУДА,ЗА ДА НЕ Я ОСЪДИТЕ!!!УЖАС!!!МИР НА ПРАХА МУ НА ТОВА ДЕТЕ!!С ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ ТЕЗИ ИЗРОДИ ПОТРЕСОХТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!!
19.
NORMALEN
14.04.2014 21:39:22
0
9
Светла памет на момиченцето!
18.
до JJJ
14.04.2014 19:30:33
3
5
Атанаске ти ли си ма помио грозна, не те ли е срам, а имаш и очи да пишеш.Това вече е супер нагло. Заслужавате цялата семка да ви изкарат на площада и да ви претрепят с камъни. Вие сте изчадия божии, уродливи,нагли, нахални и най -вече прости селянки.
17.
KREMENA ST ZAG
14.04.2014 18:32:20
8
3
As dupuskam 4i tas LADY-Naseto,e bila pot vasdeisdtvieto na opiati.Idva li e bila sas si4kia si akal.Mozhe bi e na-homanno da ga osvubudat.
16.
jjjj do kom-14
14.04.2014 17:40:28
3
7
ТЪПАКО,МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ КАК МОЖЕ УБИЙСТВО ДА СЕ ПРИКРИЕ КАТО КАТАСТРОФА..И НЕ АЗ А МАЙКА ТИ ИЗКУПУВА ГРЕХОВЕ, ЧЕ ТЕ Е РОДИЛА,НЕЩАСТЕН УРОД,ЧЕ БАЩА ТИ ТЕ Е ПРАВИЛ ДОКАТО Е БИЛ ПИЯН,НЕДОНОСЕН ОЛИГОФРЕН ТАКЪВ.
15.
ИЗРОДИИИИИИИИИ
14.04.2014 17:14:13
1
9
ВАШТА МАМА ДОЛНА ПОМАШКА . ОБЕСЕТЕ СЕ САМИ ПОМИЯРИ. що затрихте детенцето ,бе келеми
14.
до JJJ
14.04.2014 16:35:39
2
5
А ти какви грехове изкупваш та си толкова тъп и олигофреничен. От катастрофа до жестоко умишлено убийство разликата е огромна. Ненормалници, държавата от такива като теб и онези високо планински вещици е на този хал.
13.
буда
14.04.2014 16:19:18
1
2
От закона на кармата не може да избягаш или така наречения закон в християнството- каквото посееш това ще пожънеш ,бащата има шанс чрез болката да се издигне на друго ниво ,ако тръгне да отмъщава ще се затвори в кармичния кръг на самсара още по-тежко
12.
до jjjj
14.04.2014 16:15:19
3
4
Да така е ,според мен хората се прераждат на групи и всеки учи на нещо другия ,душата на детето е на стар дух ,който се е въплътил за кратко ,за да помогне на родителите си чрез мъката да се издигнат на друго ниво на духовност.
Кармични връзки
11.
jjjj
14.04.2014 15:59:08
4
10
ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ,НЕ ЗАЩИТАВАМ ТАЗИ ЖЕНА ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛА,НО Я ДА ПОПИТАМ ,КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА,ЧЕ БАЩАТА НА УБИТОТО МОМИЧЕ Е УБИЛ И ТОЙ ДЕТЕ И НЕГОВАТА БАБА???НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА В ЖИВОТА,ВСИЧКО СТАВА С НЯКАКВА ЦЕЛ,И ВСИЧКО В ТОЗИ ЖИВОТ СЕ ВРЪЩА.ОСТАВЯМ КОМЕНТАРИТЕ НА ВАС.
10.
Таня
14.04.2014 15:52:39
2
11
Каквото и да се напише против Весо -Германеца хора,какъвто и да е той,няма никакво оправдание за ужасното деяние на тази жена. А сега пък и луда да я изкарат това вече е в повече. Уведена съм ,че е действала с всичкия си подтикната от злоба,защото не мога да си изкривя душата но тя и цялото и семейство не могат да отговорят по нищо на семейството на детето,пък даже и по визия да е,както казва тя,че за това се е ядосала на детето. И тя,и всички покрай нея трябва да си получат заслуженото. До животна- без право на обжалване на този звяр.
9.
todor
14.04.2014 15:09:17
0
5
tes pak sestrite sa mnogo nagli ve ave ei izrodi takiva.kamani za vas pomaci dolni.sajaliavala niama6e li koi da i zabii edin mikrofon.tos pak deto poznaval generalite male pahtiii i pomia ta sa teeess
8.
Теодора
14.04.2014 15:03:00
0
10
Не им давайте снимките на тези 4-ри жени,такива изродки не искаме да ги гледаме повече,дано потънат в дън земя,гадове мръсни!Тошев,как можа да го харесаш този изрод,който върви до теб с наведена глава и мисли само за пари,разкарай го от нашия град,върни си го в Златоград там да и видят и на нея сметката!Тя кой знае какви ги е плещила на сестра си и я е насъсквала против другото семейство!!!Кучка мръсна,остави жена си и двете си деца,да прибереш тези уроди!!!
7.
ИЗРОД
14.04.2014 14:46:01
1
13
Съжалявала, изрод мръсен, пожелавам ти цял живот да съжаляваш. Да се мъчиш изрод мръсен, долен бял ден да не видиш. Кой ти даде право да отнемеш човешки живот, завист долна, изрод грозен, завистлив. Грешка на природата си ти, изчадие, циклоп, противна помия. Нямам думи с които да опиша, но за пръв път изпитах злоба към някого, как може да е жива още дори. Убила е детенце, прекършила е един живот
6.
pom
14.04.2014 14:44:41
0
8
те в затвора ще ви кажат, ти да видиш там, като научат, че си удушила детенце какво ще те подредят. и тази селянка северина и майка ти и те с теб в затвора, виновни са ите, просто е очевидно, моля полицията да си свърши работата и да прибере и тях, както и мъжа и тошеw
5.
fd
14.04.2014 14:41:15
0
10
още не мога да повярвам, че е убито детенце, кой убива деца, как се убива дете, как дава сърце да убиеш детенце. толкова са мили дечицата. как е възможно, Бог да ви накаже всички до девето коляно да живеете само в мъка и мизерия
4.
слим
14.04.2014 14:34:46
0
15
а детенцето докато умираше не го ли съжали, че да го пуснеш, то не плачеше ли, не молеше ли да го пуснеш, защо не съжали тогава? как уби детето урод, уродлив престъпен
3.
овца каракачанска
14.04.2014 14:32:37
0
10
за кво съжаляваш ма утрепка нищожна

публично трябва да ния поднесете тази, ето тогава да видим всички как съжалява
2.
тайсъна черния от лазур
14.04.2014 14:31:42
0
10
УРОД
1.
wtf
14.04.2014 14:30:46
1
11
съжаляваш ли майка ти мръсна, ще съжаляваш ама адски ще съжаляваш твърде скоро, мъчително и болезнено ще съжаляваш и ще се молиш да не си се раждала.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори