×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сестрата на Атанаска: Мога да правя пачки, но бащата на туй дете сега ще избие нашите шест деца


Сестрата на Атанаска: Мога да правя пачки, но бащата на туй дете сега ще избие нашите шест деца
Гробът на 8-годишната Алекс, за баща й Германеца са известни страховити неща, едва ли ще остави убийците без наказание, смятат в Поморие
Тема в развитие
Удушената Алекс влачена към тавана, МВР мълчи за СИМ-картата от телефона й в хотел „Лагун” Съдът остави Атанаска в ареста (ВИДЕО) Убийцата на 8-годишната Алекс се страхува от вендета, настоя да остане в ареста Сестрата на Атанаска: Мога да правя пачки, но бащата на туй дете сега ще избие нашите шест деца Защитникът на Атанаска Благой Потеров опитва да я изкара луда Алекс нарекла децата на Атанаска грозни и тя я убила Майката на удушената Алекс: Не харесвах съседката Атанаска и тя го знаеше, но защо посегна на най-скъпото ми?! (ОБНОВЕНА) Атанаска зарязала съпруг и двама сина в димитровградско село На живо в "Паралакс" по СКАТ тв: Цялата истина за трагедията в Поморие (ОБНОВЕНА) Александра е зверски удушена, а после обезобразена Видях само ръчичката на детенцето си, която висеше от носилката, не бих понесъл гледката в моргата Бащата на убитата Александра за Флагман.Бг: Призовете колегите си да ни оставят сами в мъката ни Ексклузивно! Северина: Дъщеря ти е на гости, добре е, Веско да приготви пачките за нас Златоград в потрес след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла Майката на Александра в тежък нервен срив, току-що разбра, че дъщеря й е мъртва Ексклузивно пред Флагман.Бг! Майката на Атанаска: Някой сложи трупа под леглото на дъщеря ми Третата задържана за убийството в Поморие скрила трупа под леглото Алекс удушена с найлонова торба Отвратително! Трупът на детето пренощувал над главите на родителите Ужасна развръзка! Отвлечената Алекс е открита мъртва (ОБНОВЕНА) Арестуваха жената и тъщата на хотелиера Веселин Тошев заради отвлеченото дете Бащата на отвлечената Алекс: Давам 50 хил. лв., ако ми кажат къде е дъщеря ми Ексклузивно за Флагман.Бг! Врачката Фатме предупеди МВР: Бързайте, след 2 часа може да е фатално Само във Флагман.бг: Вижте изтърбушения хотел Лагун, в който не откриха отвлеченото момиченце (СНИМКИ) Поморийският ъндърграунд: Хотелиерът Веско не би отвлякъл дете на лихваря Веско (ОБНОВЕНА) Екстрасенсът Фатме от с. Тънково: Момиченцето е в мазе с двама мъже, единият с белег на лицето Тежко въоръжени полицаи атакуваха хотел „Лагун“ в Поморие Първо във Флагман! Ето я отвлечената Александра от Поморие, някой виждал ли я е Малката Александра отвлечена по пътя от СОУ „Иван Вазов” към дома й в кв. Свобода в Поморие Изчезна дъщерята на бизнесмен от Поморие – ученичката Александра
виж още
скрий
14 Април 2014, Понеделник, 08:50 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Авторът

Малката сестра Северина обаче се разхожда из града с двете си момиченца и с вирната глава


Така като ме гледаш, аз на мъж давам ли се?! Не се давам, сама се оправям в живота. Разведена съм и аз като Атанаска, ама сама си гледам децата. Синът ми е на 16 години, а дъщерята е студентка. Сега е прекъснала, ама и нея още я храня. Пачките сама си ги правя. Купила съм на дъщерята и сина лаптопи, телефони – каквото искат. Задоволени са. Работя по 14 часа в ТЕЦ-1 към „Брикел”, но не съм миньор, правя нощем банички и кифли.
Така започва неформалният ни разговор с Евгения Георгиева - по-голямата сестра на 43-годишната Атанаска Георгиева, която вече направи пълни самопризнания защо е удушила малката Александра в Поморие.
Евгения ни убеждава, че кракът й за първи път стъпва в Поморие. Когато разбрала, че третата сестра – 30-годишната Северина смята да се задомява с хотелиера Веселин Тошев, тя била толкова много против, че спряла всякакви контакти с нея. „За всичките девет години, откакто е с тоя Тошев, аз съм се обаждала два пъти – когато се родиха двете й деца, да й честитя, сега пристигнах от Гълъбово, за да съм подкрепа на майка ни”, допълва Евгения. В гласа й няма никаква вина или състрадание към болката на родителите на убитото от Атанаска дете.
В своите самопризнания Атанаска казва, че момиченцето се качило при нея в таванското помещение, за да й погостува. Влязло доброволно. Тя го черпила с бисквити, то разглеждало снимки, оставени на масата. За по-голямото момче на Атанаска възкликнало: „Този ли е синът ти? Много голям грозник!” Тази реплика докарала афекта на болната от грип Атанаска и тогава тя скочила върху детенцето и започнала да го души. Запушила  устата с найлоновата торба и с тиксото едва когато детето вече било издъхнало – за всеки случай. После го натикала под леглото и замаскирала телцето с чуали дрехи.
Припомняме, че заможното семейство Евалина и Веселин Тодорови празнувало 8-мия рожден ден на дъщеричката Александра на 5 април – с прекрасно парти, за което дни наред се говорело из града. Синът на Атанаска е роден на 7 април, но тя не успяла дори и подарък да му прати в Димитровградско, тъй като нямала пари. За момчетата й се грижел бившият й съпруг.
По непотвърдена още информация през зимата жената проституирала в Поморие, за да си изкара прехраната.
Най-големият страх на Светла Димитрова и трите й дъщери – Евгения- на 47 г. , Атанаска – на 43 г.  и Северина – 30 г., сега идва за живота на шестте им деца. Всяка от дъщерите има по две деца.
„За този Весо Германеца разбрах, че е опасен, предупредена съм, че ще очисти децата ни. Аз моите ги държа далече, синът ми искаше да идва да защитава леля си, но какво ще защити той – само на 16 години е. Скрила съм ги моите, не знам в село Ябълково, Димитровградско как ще опазят двете момчета на Атанаска, а за тука – за Северинините още повече ме е страх”, заключи Евгения.
Наш репортер обаче забеляза, че в два поредни дни – в събота и неделя Северина слага черните си очила, облича нов тоалет и излиза из центъра на града демонстративно. В събота тя бе извела голямата си дъщеричка – 6-годишната Весислава, която бе приятелка на убитата Александра. Вчера бе с двете си деца и с мъжа си Тошев на разходка отново по централната улица.
„Убеден съм, че в това убийство са замесени майката Светла и най-малката дъщеря Северина. Няма да се учудя, ако и третата дъщеря е имала участие в заговора”, смята почерненият баща на Алекс, за когото е известно, че няма да се подвоуми да отмъсти. При това жестоко. За него терминът „пачка” в смиъл на пари е характерен за трите сестри. Именно пачки съдържаше есемесът до майката Евалина, изпратен от телефона на детенцето след изчезването.
Сем.Тодорови отказало пореден заем на Тошеви миналото лято, което допълнително ги настроило срещу тях.
Германеца дори прекратил отношенията си със задлъжнелия към банките Веселин Тошев, след като той не спирал да му иска пари, които няма как да му върне.
В същото време, пред очите на Тошеви растяла огромната шестетажна кооперация на Германеца, започната през септември м.г. и почти вече завършена. Тошеви смятали, че доскорошните им авери са пълни с пари, а се стискат да им дадат заем.

В категории: Поморие


Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
16
Коментара по темата
16.
ВЕЛИНА
16.04.2014 10:30:10
2
5
Това е умишлено убийство,а не катастрофа,жалко за децата,но сега коментираме удушвачката на едно невинно дете!!!
Дано гние в ада тази мърша,злобарка мръсна!!!
15.
dfbdfb
15.04.2014 16:23:34
2
7
Пред “24 часа” местни разкриха една забравена история. Точно преди 20 г. бащата е убил момиченце на възрастта на дъщеря му. То пресичало с баба си по пешеходна пътека на околовръстното в Бургас на входа на кв. “Изгрев”, когато върху тях връхлетял автомобил с бясна скорост. Зад волана бил Веселин Тодоров - Германеца.

Детето и баба му загинали. Трагедията се разиграла през септември, дни преди първия учебен ден. Момиченцето трябвало да бъде в I клас и с бабата излезли на покупки. На връщане към дома се случила ужасната катастрофа.

Явно и тогава Германеца е бил влиятелен и заможен, защото не е лежал в затвора, успял е по някакъв начин да се оправи, коментират в Поморие.P.S.ВЯРНО ДЕТЕНЦЕТО НЕ Е ВИНОВНО,ЗА ТОВА ЧЕ БАЩАТА Е ИЗМЕКЯР,НО ПЪК КАКВО СА БИЛИ ВИНОВНИ БАБАТА И ТОВА МОМИЧЕНЦЕ,КОИТО ТОЗИ ИЗРОД Е ЗАТРИЛ,ПРЕДИ 20Г???НЯМА НЕНАКАЗАНО ЗЛО,ТАКА ЧЕ БЪДЕТЕ ДОБРИ.
14.
кобра като тебе
15.04.2014 12:54:03
1
1
ииииихаааа,Касабовице,само толкоз ли можеш,очаквах много повече,много ти слаб жълтия материал,постарай се по добре,не си очернила достатъчно ,но горе долу до сиво си го докарала,можеш повече,давай ,даваий,измисляй ,клепай,ама си провери фактите много груби грешки и разминавания,постарай се повече моля
13.
до hh
15.04.2014 01:01:10
2
5
аман от конспирации - нали е направила пълни самопризнания бе ,тъпак !
Убила детето понеже се ядосала ,помиярката долна ...все едно детето сега ще изкара виновно,че видиш ли било я дразнело...и това майка отгледала 2 деца и било и мъчно за нейните деца ,затова убила това момиченце !Тая на площада трябва да бъде убита с камъни ,детеубийца
12.
hh
15.04.2014 00:19:15
3
3
Tazi jena ne e ubila deteto, sigurna sa v tova,ili znajat 4e nemogat da gootkrijat ili ne iskat da otkrijat iztinzkijat ubiez.tasi versija sas savist e palna glupost. Nai verojatno njakoi iska ne6to drugo ot ba6tata
11.
maika
14.04.2014 21:26:08
5
13
Цялото семейство на Атанаска,Майка и и сестрите и са ужасно грозни жени ,с изкривени от злоба лица ,тая Северина не може да скрие селската си мутра и произход под грима и изрусената коса - и тя е със злобен поглед и излъчва простотия,проклети да сте до 9 коляно мръсни селски простакеси.
10.
до JJJ
14.04.2014 20:14:33
5
8
Ама Северино и тук ли пишеш ма парцал неден, засрами се
9.
jjjj
14.04.2014 15:59:44
8
22
ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ,НЕ ЗАЩИТАВАМ ТАЗИ ЖЕНА ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛА,НО Я ДА ПОПИТАМ ,КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА,ЧЕ БАЩАТА НА УБИТОТО МОМИЧЕ Е УБИЛ И ТОЙ ДЕТЕ И НЕГОВАТА БАБА???НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА В ЖИВОТА,ВСИЧКО СТАВА С НЯКАКВА ЦЕЛ,И ВСИЧКО В ТОЗИ ЖИВОТ СЕ ВРЪЩА.ОСТАВЯМ КОМЕНТАРИТЕ НА ВАС.
8.
777
14.04.2014 14:56:01
2
17
Дано ви избият всички,без децата да не ви гледаме гадните физиономии в града!!!Как може да живеят такива злобни гадини,като тия завистливи изродки от Златоград
7.
sd
14.04.2014 14:19:22
4
26
Изроди мръсни долни, цял живот ще бъдете сочени с пръст, ако живеете изобщо, вие не трябва да сте живи, нямате място сред хората. трябва да бъде отмъстено това невинно детенце, не му е мястото в ковчег на невръстното и здраво дете, как можахте да затриете невинен живот бе, как може бе. мръзни помаци, нечовеци
6.
tt
14.04.2014 14:08:52
2
18
Pitam se kade sa socialnite slujbi... dali tezi deca na malkata sestra ne sa v risk s tezi hora...kakvi maika sa tezi jeni -te sa izrodi
5.
Fori
14.04.2014 14:00:27
6
36
Все повече ми се струва, че и този Тошев, жена му и майката имат нещо общо с това безскрупулно убийство. Тези хора не спряха да дават интервюта. Постоянно говорят за бащата на детенцето обиди и недоказани твърдения. На всичкото отгоре и "великата" журналистка Касабова, непрестанно ни залива с техни интервюта, дори по лошо и тя се включи в хора на очернящите бащата. Г-жо Касабова става въпрос за УБИЙСТВО НА ДЕТЕ, а не дали бащата е лихвар /даже и не е доказано/и гад.
4.
Pm
14.04.2014 13:44:55
4
26
,,Razbrala ,che Vesko bil opasen,,?!kakvo mu e opasnoto,pachavri dolni!To sled tova izdevatelstvo ,vseki roditel stava opasen.Gospod da vi nakaje!Luda bila,luda li?Zavist,e raziajdala tazi jena,i dai-dolni chustva!Kvartira da i dadesh,rabota da ima...che,,gorkata,,pari niamala.Izrod!Shte stanem i nie kato romite nakraia,da ia izkarat na ploshtada i s kamuni da ia ubiem!Kak moja da posegnesh?!Maika bila...?Kakva maika si ???!!!Mursha ,nenujna na obshtestvoto!
3.
бу
14.04.2014 13:32:07
4
34
Курвалъка им е наследствена черта явно, няма какво да се страхуват за децата си, те сами им лепнаха петно което ще носят цял живот. Възмутително е това безочливо демонстриране на малката парцалеса, дано има възмездие
2.
ff
14.04.2014 13:30:56
3
28
ИЗРОДИ, ДА ИЗГНИЙТЕ ДАНО В МЪКИ, ОТНЕХТЕ ЖИВОТА НА ЕДНО ДЕТЕНЦЕ. МИНДИЛИ ДОЛНИ, ДА ВИ ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ И КРАКАТА
1.
АЗ
14.04.2014 13:15:06
3
31
Абе голямата дъщеря Евгения на 47години,майката Светлана на 60 години-как ги правят тези работи?На 13 години ли я е родила?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори