×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на удушената Алекс: Не харесвах съседката Атанаска и тя го знаеше, но защо посегна на най-скъпото ми?! (ОБНОВЕНА)


Майката на удушената Алекс: Не харесвах съседката Атанаска и тя го знаеше, но защо посегна на най-скъпото ми?! (ОБНОВЕНА)
Наемателката на тавана над моята спалня надуваше телевизора от 5 часа сутринта, за да ни къса нервите, но никога и дума не съм й казала, през последните дни беше нетърпима, каза покрусената майка Евалина
Тема в развитие
Удушената Алекс влачена към тавана, МВР мълчи за СИМ-картата от телефона й в хотел „Лагун” Съдът остави Атанаска в ареста (ВИДЕО) Убийцата на 8-годишната Алекс се страхува от вендета, настоя да остане в ареста Сестрата на Атанаска: Мога да правя пачки, но бащата на туй дете сега ще избие нашите шест деца Защитникът на Атанаска Благой Потеров опитва да я изкара луда Алекс нарекла децата на Атанаска грозни и тя я убила Майката на удушената Алекс: Не харесвах съседката Атанаска и тя го знаеше, но защо посегна на най-скъпото ми?! (ОБНОВЕНА) Атанаска зарязала съпруг и двама сина в димитровградско село На живо в "Паралакс" по СКАТ тв: Цялата истина за трагедията в Поморие (ОБНОВЕНА) Александра е зверски удушена, а после обезобразена Видях само ръчичката на детенцето си, която висеше от носилката, не бих понесъл гледката в моргата Бащата на убитата Александра за Флагман.Бг: Призовете колегите си да ни оставят сами в мъката ни Ексклузивно! Северина: Дъщеря ти е на гости, добре е, Веско да приготви пачките за нас Златоград в потрес след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла Майката на Александра в тежък нервен срив, току-що разбра, че дъщеря й е мъртва Ексклузивно пред Флагман.Бг! Майката на Атанаска: Някой сложи трупа под леглото на дъщеря ми Третата задържана за убийството в Поморие скрила трупа под леглото Алекс удушена с найлонова торба Отвратително! Трупът на детето пренощувал над главите на родителите Ужасна развръзка! Отвлечената Алекс е открита мъртва (ОБНОВЕНА) Арестуваха жената и тъщата на хотелиера Веселин Тошев заради отвлеченото дете Бащата на отвлечената Алекс: Давам 50 хил. лв., ако ми кажат къде е дъщеря ми Ексклузивно за Флагман.Бг! Врачката Фатме предупеди МВР: Бързайте, след 2 часа може да е фатално Само във Флагман.бг: Вижте изтърбушения хотел Лагун, в който не откриха отвлеченото момиченце (СНИМКИ) Поморийският ъндърграунд: Хотелиерът Веско не би отвлякъл дете на лихваря Веско (ОБНОВЕНА) Екстрасенсът Фатме от с. Тънково: Момиченцето е в мазе с двама мъже, единият с белег на лицето Тежко въоръжени полицаи атакуваха хотел „Лагун“ в Поморие Първо във Флагман! Ето я отвлечената Александра от Поморие, някой виждал ли я е Малката Александра отвлечена по пътя от СОУ „Иван Вазов” към дома й в кв. Свобода в Поморие Изчезна дъщерята на бизнесмен от Поморие – ученичката Александра
виж още
скрий
13 Април 2014, Неделя, 05:50 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: Катя КАСАБОВА

Погребват удушената малка Алекс в най-хубавото място на поморийското гробище

8-годишната Александра Веселинова Тодорова от основното училище „И.Вазов” в Поморие, дъщеря на един от най-известните поморийци – Весо, по прякор Германеца, ще бъде погребана днес на най-хубавото място вградските гробища. Белият ковчег ще бъде заровен при входа на гробището, което, според бащата би било поне малка утеха за майка й Евалина.

В 8,30 часа катафалката пое от жилищния блок на сем.Тодорови в посока гробищния парк. Медиите бяха остранени от близки на опечаленото семейство и достъп до ритуалната зала нямат. Все още около ковчега в залата са само най-близките роднини. Оператор на ТВ 7 бе нападнат от големия син на Германеца – Методи и заплашен веднага да напусне района около жилището им, докато  катафалката чакаше да поеме ковчега.

Репортер на Флагман.бг успя да разговаря с майката Евалина и да вземе ексклузивно интервю от нея. Тя заяви, че познава Атанаска, задържана и обвинена за жестокото престъпение. Но никога не са били близки!

„Тя знаеше, че не я одобрявам, нямаше как да ми бъде приятелка, моят кръг е съставен от друг тип хора, но не знаех, че това толкова ще я озлоби, че да убие детето ми”, каза тя.  Очаквайте интервюто след малко. Видеозапис от него ще бъде излъчен в 16 часа в Предаването на Мартин Карбовски по ТВ 7. На живо от 16 часа ще започнат и репортажите на Карбовски от Поморие.

Момиченцето познавало и двете жени, обитаващи таванското помещение над апартамента им – майката на Атанаска – Светла, както и самата Атанаска. Предполага се, че леля Атанаска я е подмамила да се качи при нея, като я е дебнела поне три дни. От толкова време не била излизала.

„Найлоновата торба е била добре облепена с тиксо около врата. Това означава подготовка за убийството. Таванчето е няколко квадрата, квартира. Кой ще държи на удобно за ползване място тиксо?!”, питат се близките на Тодорови. Те са категорични, че петна от удари има както по ръчичките, така и по крачетата на детето, те не били послесмъртни. Кончината е била предизвикана по особено мъчителен начин.

Снощи майката е разсъблякла детето си, докарано преди това облечено и гримирано. Тя самата е направила оглед на телцето, за да се убеди какво й е било причинено.

Утре Бургаският окръжен съд ще гледа мярката за неотклонение на Атанаска Георгиева.

Сем.Тодорови са убедени, че майка й Светла и сестра й Северина са съучастнички – поне в прикриването на извършеното вече престъпление.

Евалина и Веселин Тодорови имат и по-голяма дъщеря - Катя, която е на 16 години. От първия си брак Весо Германеца има син Методи, който се грижи за жена му и двете дъщери, когато се налага бизнесменът да отсъства за дълго от дома.

В четвъртък следобед четиримата са били в апартамента, докато Алекс играела навън.
Снощи се появиха чудовищни версии, че е възможно телцето да е било подхвърлено в квартирата на Атанаска, докато тя е била изведена в РУП-Поморие за разпит между 12 часа наобед и 16 часа, когато се върнала и отключила стаята. Атанаска няма адресна регистрация в Поморие, затова оттам са я извели доброволно общински служители.

"Проверете кой е собственик на помещението, кой още може да има ключ за него, горе са 4 стаички - на всеки апартамент от входа по една. Ние допускаме, че е имало някакъв голям скандал долу на 4-тия етаж в сем.Тодорови и там нещо да се е случило", заяви в телефонен разговор с Флагман.бг анонимен източник, чийто номер сме записали. В апартамента следобед влизало медицинско лице, излизало. Оказа се, че тая версия е отпаднала. Медицинските лица са били две - хирург и рехабилитатор. Визитата им била във връзка в направена на Евалина коремна операция в понеделник - поради настъпили усложнения.

"Никога не сме вдигали скандали, тази жена отгоре включваше телевизора си в 5 часа сутринта до дупка и ни подлудяваше, правеше го напук, но нищо не сме й казвали", заяви Евалина Тодорова днес пред Флагман.

Ковчегът бе положен за поклонение в ритуалната зала на поморийските гробища в 8,30


Гробарите копаят нов гроб при самия вход на траурния парк


Бащата Веселин: Гледах и слушах снощи двете жени Северина и Светла по „Паралакс” на СКАТ тв, не съм виждал по-нагли същества

 


В категории: Крими


31
Коментара
31
Коментара по темата
31.
до dfbfbfb
15.04.2014 22:07:48
1
3
Северина ли си, Весо ли си поне пиши различни постове, а не само да копираш на всички статии. Умствения ви багаж не е достатъчен, то писането не е като онази работа с която си изкарваш прехраната
30.
dfbfbfb
15.04.2014 16:15:54
2
2
Пред “24 часа” местни разкриха една забравена история. Точно преди 20 г. бащата е убил момиченце на възрастта на дъщеря му. То пресичало с баба си по пешеходна пътека на околовръстното в Бургас на входа на кв. “Изгрев”, когато върху тях връхлетял автомобил с бясна скорост. Зад волана бил Веселин Тодоров - Германеца.

Детето и баба му загинали. Трагедията се разиграла през септември, дни преди първия учебен ден. Момиченцето трябвало да бъде в I клас и с бабата излезли на покупки. На връщане към дома се случила ужасната катастрофа.

Явно и тогава Германеца е бил влиятелен и заможен, защото не е лежал в затвора, успял е по някакъв начин да се оправи, коментират в Поморие.
29.
майка
14.04.2014 21:08:38
1
7
Махнете снимките с детенцето в ковчега бе ,как не ви е срам да се гаврите публично с паметта на детето!Госпожо Касабова пожелавам Ви и снимки на вашето мъртво тяло и на вашите деца в ковчег да бъдат снимани и тиражирани по сайтовете и всеки да наднича в ковчега ви .Нямате грам не журналистическа,човешка етика !
28.
emi
14.04.2014 16:46:58
1
9
Госпожо Касабова,как може да сте толкова нагла и да интервюирате майката,когато в същия момент погребва най-скъпото си?!Толкова гнусен беше този разпит,на който я подложихте,че не мога да повярвам!Уважавам и харесвам сайта и статиите Ви,но този път наистина прекалихте!
27.
ДО 26
14.04.2014 13:18:34
1
2
ТОВА ПРИЯТЕЛЮ Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА , ДА СЕ САБЕРЕМ И ДА СЪБОРИМ ХОТЕЛА НА УЖАСИТЕ!!
26.
Pokrusen
14.04.2014 10:56:10
2
7
Дайте да се съберем мизерният им хотел да ги побъркаме! Да ги замеряме с камъни, докато падне хотела! И аз съм за Крумовите закони! Смърт за уродливото семейство! Това са изверги! Да върнат смъртната присъда! Било случайно убиство! Едва ли, тиксото говори друго!
25.
ИСКАТЕ ВЕНДЕТА И СМЪРТ ЗА СМЪРТ
14.04.2014 10:50:07
2
9
Пред “24 часа” местни разкриха една забравена история. Точно преди 20 г. бащата е убил момиченце на възрастта на дъщеря му. То пресичало с баба си по пешеходна пътека на околовръстното в Бургас на входа на кв. “Изгрев”, когато върху тях връхлетял автомобил с бясна скорост. Зад волана бил Веселин Тодоров - Германеца.

Детето и баба му загинали. Трагедията се разиграла през септември, дни преди първия учебен ден. Момиченцето трябвало да бъде в I клас и с бабата излезли на покупки. На връщане към дома се случила ужасната катастрофа.

Явно и тогава Германеца е бил влиятелен и заможен, защото не е лежал в затвора, успял е по някакъв начин да се оправи, коментират в Поморие.
24.
ДО 16
14.04.2014 08:50:52
2
7
КОЙ Е УХИЛЕН БЕ НЕЩАСТНИК. И КОЙ Е НЕВИНЕН АТАНАСКА СИ Е ПРИЗНАЛА ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ДОКАЖЕ ВИНАТА И НА СВЕТЛАНА ТРАВЕСТИТА И СЕВЕРИНА ПРОСТИТУТКАТА ,А СЪЩО ТАКА И НА ПОРЪЧИТЕЛЯ ВЕСЕЛИН ТОШЕВ ДЕТО ПЛАШИ ОРГАНИТЕ НА МВР С РУСКИ ГЕНЕРАЛИ! И ТОГАВА МАМКА ВИ ЖАЛНА ЗАЩОТО ПОМОРИЕ НЕ СМЕ ПРОВАНСА ЗЛАТОГРАД ДА ВИ ТЪРПИМ ГЛУПОСТИТЕ И ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ЦЯЛОТО БОЛНО ПЛЕМЕ ОТ ГРАДА НИ !
23.
Vendeta Vednaga
13.04.2014 16:40:01
1
13
Крумови закони!!! Смърт за смърт!!!
22.
аз
13.04.2014 16:05:13
1
10
Хора до кога ще спим ние родители,лели,баби,,до кога ше убиват нашите деца,безцеремонно и безнаказано...КОЛКО НЕВИННИ ДУШИ ОЩЕ ТРЯБВА ДА ПОГЕБЕМ ЗА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!ДАЙТЕ ГИ НА НАРОДА ТОЙ ЗНАЕ КАК ДА НАКАЗВА !!!
21.
журналист лешояд
13.04.2014 15:26:57
1
2
Как от толкова ровене и слухтене не разбрахте името на майката ЕВЕЛИНА.
20.
gb
13.04.2014 15:03:18
0
16
Гадни извратени журналя ....

Оставете хората на мира ...

Цяло чудо е че не сте отнесли една гора бой ...

Деца нямате ли , срам нямате ли ...
19.
m
13.04.2014 14:42:08
0
18
Пълна липса на уважение към страданието на хората, как може да качвате такива снимки, вие хора ли сте или какво? Пълно безобразие, нямам думи. Дано поне има справедливост и убийцата/убииците получат наказание, макар и това да не може по никакъв начин да замести липсата на това малко ангелче. Почивай в мир!
18.
До 16
13.04.2014 14:07:18
3
7
Пази Боже да не разбереш дали така "ухилен" ще си, когато погребваш дете.
17.
До номер 11
13.04.2014 13:46:10
4
8
Абе нещастник, какъв извратеняк бе, ти можеш ли да си представиш какви глупости можеш да говориш, надрусан с успокоителни, защото погребваш част от себе си, бе? Постави се малко на мястото на тоя баща, бе- деца нямаш ли, близки нямаш ли? Нали се сещаш, че тоя баща не знае на кой свят е...
16.
dd
13.04.2014 13:44:23
18
11
ама що така ухилен тоя на снимката и без да са доказани престъпниците обижда некви жени,дали нещо не му куца?
15.
...
13.04.2014 13:39:46
3
11
Не ви ли е срам , да правите сензация от болката на хората ?? Статиите ОК , но снимки ... това е ужасно !
14.
pomoriec
13.04.2014 13:30:35
4
7
Kasabova spri sa ve4e, ostavi horata na mira.
13.
pognusen
13.04.2014 13:21:40
2
6
"да вземе ексклузивно интервю" -браво, бе, флагман, ударихте тавана на професионалното си развитие
12.
Vendeta Vednaga
13.04.2014 12:46:45
2
7
VENDETA VEDNAGA ! VENDETA VEDNAGA! VENDETA VEDNAGA!
11.
богатите също плачат
13.04.2014 12:45:06
3
20
ако бащата е казал това за "на-хубавото място", значи е извратеняк, ако вие сте го написали само заради сензацията,тогава нека да ви съди.На онзи свят няма "ВИП" ,и златен гроб да направиш,не можеш да върнеш нещата,как не ви е срам,глупаци...
10.
spinderman
13.04.2014 12:36:32
1
13
Оставете хората на мира!за убийците ВЕНДЕТА!
9.
СИСА
13.04.2014 12:23:36
1
30
Как можете да напишете "най-хубавото място на гробищата"Според вас дали има хубаво място и въобще гроб!!!!Това детенце за съжаление е било убито по особено жесток начин.!!!!Това е едно малко създание,което не заслужава това!И на най-големият си враг не пожелавам да му се случи нещо!!!Жалко Жалко за малката и невинна душица!!Умът ми не го побира,как може нормален човек да извърши това деяние!!Как може да нараниш умишлено едно дете при условие,че и ти си майка!!!Как ще живееш с тази мисъл...не знам!!Надявам се да се намерят убийците и да бъдат наказани!Аз лично,искам да бъде върнато СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!ГЛЕДАХ СНОЩИ ГОСПОЖИТЕ ПО ПАРАЛАКС-ТОЛКОВА ЗЛОБНИ И БЕЗЧУВСТВЕНИ ХОРА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА!!!!!МИР НА ПРАХА МУ НА ДЕТЕТО!ДА ПОЧИВА В МИР!!!
8.
Nabludatel
13.04.2014 12:14:46
3
20
Това се казва да яхнеш новината за да извлечеш максимални лични дивиденти .
Семейство Касабови да бяха хванали по една лопата да похвърлят малко пръст заедно с гробарите то бива подробности .
7.
Тенева
13.04.2014 11:39:28
1
34
Как не ви е срам бе! Оставете хората на мира в мъката им, нямате ли съвест.. Престанете с цялата тази помия, всеки ден само и само да има кои да ви чете! Потресени сме от журналистическата ви наглост
6.
Georgi
13.04.2014 11:32:06
10
17
Лично познавам Германеца и искам да кажа че никой няма право да каже и една лоша дума за един почернен баща бил той лихвар бандит или какъвто и да е ,а поне до колко го познавам винаги е бил коректен не е показвал надменност или е парадирал с нещо .
5.
.
13.04.2014 11:26:27
15
9
известен,,бизнесмен,, .лихвар .голямо дупе,а голяма работа
4.
Галин
13.04.2014 11:24:14
5
19
"Ние допускаме, че е имало някакъв голям скандал долу на 4-тия етаж в сем.Тодорови и там нещо да се е случило", заяви в телефонен разговор с Флагман.бг анонимен източник, чийто номер сме записали."
ЗНАЧИ ВЕСЕЛИН ТОШЕВ АЛКОХОЛИКА С ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ Е ЗАДЕЛИЛ ЛЕВЧЕ ДА ВИ ЗВЪННЕ! НЕГОДНИК , МИЗЕРНИК , НЕЩАСТНИК И УБИЕЦ!!!
НЕКА ДА ПРОВЕРЯТ АЛИБИТО МУ ОТНОВО И ОТНОВО СПОРЕД КОЕТО Е БИЛ НА "ВЕЧЕРЯ" В РЕСТОРАНТ В 17:30 , А СЕ ОКАЗА ,ЧЕ В СЪЩИЯ РЕСТОРАНТ СЕ Е ПОЯВИЛ ЕДВА СЛЕД 20:00 ЧАСА. А ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ЗА БОКЛУКА ЩОМ ПУСНАХА УБИЙЦИТЕ ДА СИ СМЕНЯТ ПРОФИЛНИТЕ СНИМКИ В ФЕЙСБУК И ДА ГОСТУВАТ В ТЕЛЕВИЗИИ!!
И Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА В ПОМОРИЕ ,ЧЕ СЕВЕРИНА ПРОСТИТУИРА ЩОТО МЪЖА И Е ПИШМАН БИЗНЕСМЕН И МУ ТРЯБВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИА ТОЙ МОЖЕ САМО ДА СЕ ВАЙКА И ДА ПИЕ КАТО ГЪЗ ,ДОКАТО ЖЕНА МУ ПРАВИ ДОЛНИ НЕЩА ЗА ДА ГО ПОДПОМАГА ФИНАНСОВО!
3.
Vendeta Vednaga
13.04.2014 11:19:08
1
18
Mnogo kuraj I sili na maikata, dano da se suvzeme pone malko I da se zaeme s neshtata, tq e silna jena
2.
Помориец
13.04.2014 11:17:54
2
22
Оставете хората на мира бе, нямате ли съвест?
1.
smeshnicii
13.04.2014 11:07:06
2
26
Ае вие кви сте ? Имате ли поне малко уважение "журналистчета" ? Май нямате като гледам :Х. Аз сам потресен от вас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори