×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето го човека, който побърка Приморско с порнографски пасквили


Ето го човека, който побърка Приморско с порнографски пасквили
Това е Атанас Петров от Ямбол, който в продължение на години забърква жители на Приморско в порнографски сюжети, залива с тях форума на Флагман.бг и не изпитва грам вина, че тероризира хората
09 Април 2014, Сряда, 17:02 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки СКАТ ТВ

Бившият учител Атанас Петров сам призна че е автор на гнусните писания в интернет

54-годишният Атанас Петров Атанасов от Ямбол, който побърка Приморско с гнусни пасквили в интернет, сам призна че е техен автор. Мъжът, който Флагман.бг разкри, че стои зад анонимните писания с откровен порнографски сюжет, продължава да залива форума на сайта ни с творенията си (виж тук). Няма новина в рубриката на Флагман.бг за Приморско, която да не е съпътствана от дългите му коментари, в които до най-малката подробност се описват интимни сцени, разбира се съчинени и разказани с вулгарен език. През последните дни той е станал още по-агресивен във виртуалното пространство и продължава да тероризира местните хора и в социалните мрежи. Набляга предимно върху образите на жени, които имат семейства, деца, авторитет.

Екип на СКАТ ТВ намери бившия учител в родния му Ямбол, какво каза той и какво се случи на срещата - очаквайте в предаването "Паралакс" тази вечер

Многократно жители на Приморско се обаждат в редакцията ни с молба тормозът над тях и семейства им да спре. Атанас Претров продължава да бълва съчиненията си, от които най-потърпевш е директорът на местното СОУ „Н. Й. Вапцаров” Стоян Налбантов. Именно в това училище в далечната 2000 година Петров е бил учител по английски език, преподавал е и информационни технологии.

Миналата седмица, дни след като съобщихме името му като автор на творенията, Петров сам потърси контакт с журналист от Флагман.бг, но отново в интернет. Призна, че стои зад дългите словоизлияния и не изрази и грам съжаление затова, че засяга редица семейства на хора, които назовава с конкретни имена и вписва в абсурдни порнографски сцени. Той дори каза и каква е целта, която преследва с всички писания – да свали от шефското място директора на училището Стоян Налбантов.

Нетърпимостта към Петров в Приморско вече е на път да ескалира, заради многото гадории, които хората прочетоха по свой адрес.

Екип на СКАТ ТВ издири Петров в родния му град Ямбол и се срещна с него. И тогава той не отрече авторството си за пусканите пасквили. Те изразявали неговата гражданска позиция.

Какво още се случи на срещата и подробности за човека, който тормози Приморско – очаквайте довечера в предаването „Паралкс” по ТВ СКАТ от 21 часа.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
118
Коментара по темата
118.
наблюдател
06.05.2014 16:29:24
4
17
Няма втори такъв случай в цяла България.Гимназиален директор десетилетия да чука учителките , да се хвали наляво и надясно с това и нищо да не му се случва. Ни Инспекторат, ни Кметство, ни съпрузи на учителките.Мъжете в Приморско явно са или повечето педали, или невероятни мухльовци, което си е почти същото.Явно всички приморчани са големи боклуци. Приморско, Приморско-Содом и Гомор на крайбрежието. Срамно и позорно .Добре че не живея в това село !
117.
ВЪПРОС ДО КМЕТА НА ПРИМОРСКО
04.05.2014 12:48:13
2
9
Г-н Германов, крайно време е да се произнесете по казуса Налбантов! Смятате ли за нормално всичко това, което се е случвало в дирекцията на училището и което цяло Приморско чете в коментарите на Флагман? Смятате ли за нормално Налбантов в качеството си на директор на училището да си служи с нецензурни и вулгарни изрази, да разгласява сексуалния си живот и да злепоставя по този начин подчинените му учителки?
Г-Н ГЕРМАНОВ, СПРЕТЕ С МЪЛЧАНИЕТО СИ И КАЖЕТЕ, ИМАТЕ ЛИ ВЪОБЩЕ МНЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС И КАКВО Е ТО?
116.
Независим ли е Флагман?
03.05.2014 09:37:13
1
4
Общината им финансира вестника и затова ги е страх да пишат неприятни истини за Приморско.
115.
Извод:
02.05.2014 17:23:22
1
3
Значи целта на журналистиката е, не да излиза истината наяве, а да се крие, защото е много неудобна и неприятна за слушане. Касабов сам призна, че в Приморско вече било имало и разводи... Значи за да не се стига дотам - за да няма разводи, битови конфликти и вълнения, хората трябва да бъдат лъгани и приспивани с лъжи и разни бабини деветини - те трябва да останат с впечатлението, че съпругите им са вярни и примерни и не са правили секс в дирекцията... Доколкото разбирам ТОВА Е МИСИЯТА НА ФЛАГМАН!... Само че това вече не да е журналистика, а нещо друго - не знам какво! Приспивни песни може би...
114.
Истина ли е написаното тук за училището?
02.05.2014 17:11:02
1
4
Няма как толкова много фактология и подробности за Налбантов и учителките да бъдат измислени от един човек! Интересното е, че журналистите дотолкова са били подведени и лъгани, че в първия момент са повярвали, че всичко е било измислено, дори и имената на хората. После се оказало, че такива хора наистина съществуват, но пак си мислели, че това което се говори за тях не е вярно. После излезе, че много неща от изнесените са вярни и неоспорими като факти и дати, но уж другото, което се говори за тях не било вярно... И накрая ще излезе, че май всичко е вярно, само че е неудобно да се разпространява, точно защото е истина и защото хората са семейни - със съпрузи и деца и трябва да се пази доброто им име... нищо че на времето са вършели същите тези глупости, за които им се иска да не са вярни!
113.
Нагли хора - говорят едно, после друго
27.04.2014 11:42:26
0
2
Самият той говореше как чукал Диана и после съжаляваше и казваше: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук?!" А сега, най-нагло отричат, че са имали връзка!... Поне не се отричайте от собствените си думи!
112.
do flagmana
25.04.2014 16:16:44
0
1
Тоя Атанас ,го вземете на работа при вас,,много хляб ви изкара ,три милиона са го прочели--води класацията,а Налбантов да му е замесник,,те си вървят двамата в ЕКИП. ако вече не са на хонорар при вас.Абе що не направите едно шоу,Атанасов,Налбантов ,Учителките,на живо --ще убиете рибата,,.
111.
Атанас Атанасов
25.04.2014 11:41:50
0
12
ИСТИНАТА НЕ Я СЪДЯТ! казали древните римляни. Бих добавил, не можеш да осъдиш ЧИСТАТА СЪВЕСТ! Когато човек е убеден, че защитава справедлива кауза, няма как да го накараш да спре.
Затова ориентирайте се в друга посока! Махайте го тоя Налбантов и всичко да свършваа мирно и тихо, защото докато той е там директор целият тоз резил за Приморско няма да спре!
110.
очите
25.04.2014 11:35:07
5
1
Абе тоя няма ли да спре или ако не спре да вземем мерки защото ни писна само да сере. Всичко има граница пич не прекалявай защото монетата има 2 страни. Нямам идея на какъв се вживяваш но явно имаш психично разстройство.
109.
Атанас Атанасов
23.04.2014 19:57:55
0
8
Касабов, попитай жена си Катя Касабова, когато през 2002 г. я съдих по повод на оная статия в "Новинар", тогава някой от Приморско дойде ли в съда да я подкрепи и защити! Отговорът ще е НИКОЙ! А иначе много са им лаели устите, когато ги е разпитвала в училището.
Ти сега направи същата грешка! Мислиш, че помагаш на приморци, а те за благодарност пак ще се разбягат като мишки... и то в решителния момент. Затова преценявай друг път дали тези на които помагаш заслужават твоята саможертва!
И второ, избирай справедливи каузи, където нещата са ясни предварително, а не случаи като този, където истината с времето ще се обърне срещу теб и ще стане ясно, че Налбантов и другите около него само са те използвали и водили за носа, за да си спасяват кожите. Предвиждай ги тия неща, за да не се излагаш!
Отново ти казвам. Няма как да победиш човек като мен, който вътрешно в себе си вярва, че се бори за справедлива кауза! И няма как да изкараш Налбантов невинен, защото да защитаваш човек като него си е чисто безумие и нещо обречено предварително на провал!
108.
поета
22.04.2014 01:10:49
0
1
Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.

Припев (пее Багеристката):
Да, това съм Жужи - черната и модерната.
Мога да се хвана на бас,
че съм била с всеки от вас!
Винаги съм незадоволена,
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема.
Дайте ми една петарка
и ще видите каква съм гъзарка!
Мога да нямам зъби в устата,
но ще ме видите как си разтварям краката.
Моят за никакъв кур не става,
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
- в леглото мръсница!!!
107.
Изборите
21.04.2014 17:31:41
1
5
Не знам за Гихора, ама борбата за кметското място тоз път ще е много оспорвана. Ако Гихора реши да мине към ГЕРБ значи смятай че е вече избран.
106.
прозрение
21.04.2014 13:22:58
0
4
Брех, тоз Атанасов откъде ги знае тез работи! Сигурно някой местен му ги казва, иначе няма откъде другаде!
105.
Гихоровист
21.04.2014 13:01:34
0
5
Той, Гихора много не подбираше, куцо сакато, наредил ги беше на хранилката, по цял ден да си клатят краката в общината, ама иначе нали му правеха четки - "Бат Митко е голяма работа!" и затова ги държеше там да му правят вятър.
104.
до анонимните
21.04.2014 09:23:16
3
0
писали сте и за Васил, така наречения Минет, а човекът си гледа бизнеса и най-малко има време с форуми да се занимава, тъй че никой не ви вярва
103.
Кажете си имената!
21.04.2014 09:12:20
3
1
И трябва да ви кажа, че тези, който тук са се писали като Чарка, Димо Бозев и Кондака съвсем не са тези хора! Някой от ммц пише от тяхно име и всички му вярват!
102.
Защо всички мълчат?!
21.04.2014 09:00:25
3
1
Няколко тъмни субекти са окупирали тоз форум и раздават правосъдие и мнения за честните хора в Приморско! Няма ли кой да ги спре?
101.
SVARTQN O4ENIK
20.04.2014 22:32:16
3
1
NASKO VQRNOLIE TOVA KOETO GOVORQT ZA TEB TUKA VAV U4ILI6TETO
100.
ЧАРКА
20.04.2014 22:19:11
3
0
nasko kak moja,pak li ti,NETEEE SRAM NASKO.ZA KAKVI HAVLII GOVORI6 I TO MOKRI Q KAJI.........
99.
100
20.04.2014 17:59:46
1
6
100 процента всичко е вярно,, 99-ти.
98.
АТАНАС ПЕТРОВ
20.04.2014 14:48:45
3
1
ани `ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
97.
ани
19.04.2014 23:09:27
15
1
Атанасов, не се ли умори, хайде вземи обърни внимание на себе си, че ни писна вече
96.
PR
19.04.2014 19:21:28
1
11
Истината е че всичко е истина,за Налбантов --че ръси простотии наляво и на дясно,за Атанасов --че си спомня или водил записки,за приморци че гледат сеира ,,което най умеят ,,стига да не е в тяхната градинка и т.н.,абе красиво място си е Приморско-ЛЯТОТО.
95.
Касабов, много си наивен!
19.04.2014 18:46:54
1
11
Касабов, ти не познаваш манталитета на приморци! Те са сеирджии и чакат някой друг като тебе, балама, да им свърши черната работа. Ако си мислиш, че някой от тях ще те подкрепи срещу Атанасов лъжеш се! Те се надяват само на тебе и си мислят, че ако някой трябва да го съди това си ти, а те да си останат на сухо и невредими, все едно, че тая работа не ги засяга... Ти чу какво каза Здравко, че няма никакво намерение да се занимава с това. Бъди сигурен, че и всички останали приморци мислят като него!
Така че не виждам смисъл от труда, който си положил. Ти нищо не постигна, а само си вкара един голям таралеж в гащите и то за да помагаш на хора, които с нищо не са го заслужили!
94.
Има някаква логика
19.04.2014 17:16:08
0
1
Има връзка. Ропотамски на времето дошъл в Приморско с абитуриентски костюм и после написал стихотворенията си с много труд. Това е връзката.
93.
много се отклонихте от темата
19.04.2014 16:47:12
0
0
и какво общо има ропотамски с абитуриентските костюми на... някой си
92.
Поезия!!!
19.04.2014 16:08:20
0
0
Ама тоз Ропотамски мн хубави стихотворения писал:

В невзрачни години дедите ми стари
от юг са дошли след тежък погром.
Приели ги тука гористи дъбрави,
закрила им дали, топъл подслон!
........................................................
Тракийци измъчени с вяра в сърцата,
навеки корен оставиха тук.
Потомък съм техен, те в мен са,
в душата
с тях моите стъпки тръгват от ЮГ!
91.
хаха
19.04.2014 15:08:02
6
2
Хайде моля ти се не се прави на света вода. Знам кой си във фейса г-н Ропотамски.
90.
До З. К.
19.04.2014 13:55:06
1
5
Името ти го видях във фейса, но нямаш снимка. Сложи една, ама в цял ръст да те видим каква красавица си! Може и да се сетя коя си!
89.
З. Казларова
19.04.2014 13:46:12
6
4
Пиша ти и тук: спри да ме занимаваш с глупостите си в чата на фейса! Приказките за граждани и селяни отдавна не са на мода.Човек със самочувствие като твоето трябва да си гледа неговата работа, а не да рови в кофите с лайна на другите.Ако имаш някакъв проблем с мен, знаеш къде живея предполагам, ела да те почерпя едно кафе и да го решим. Така както се криеш под чуждо име във социалната мрежа, говори само, че си сива мишка.
88.
Бивш абитуриент
19.04.2014 13:27:32
1
6
"...Преди 40 години той е бил тук само с абитуриентския си костюм и ВСИЧКО, което е постигнал – е било с труд..."
Какво ли е това ВСИЧКО никой не разбра. Поне за хората извън Приморско не стана ясно.
87.
до някой си, на който му писнало
19.04.2014 10:48:41
0
5
Моят абитуриентски костюм да е струвал около 50 лева, в т. ч. риза, вратовръзка, обувки. Не са много пари, ама пак пари са. И не съм тръгнал да го правя на въпрос - нито се хваля, нито се оплаквам. Пък някои хора го вземат много навътре!
86.
друг някой си
19.04.2014 08:33:19
1
7
Гледай го тоз 84, дава интервюта и си прави живота обществено достояние, а не иска да го коментират!... Ами той пък много иска!
85.
какъв е проблема?
18.04.2014 23:14:56
0
7
много рано му е писнало на този някой, нали уж е маратонец, сега е момента да си тренира издържливостта
84.
някой на който му писна
18.04.2014 22:57:15
8
2
Атанасов заври се дълбоко в дупката в която живееш и престани с жалките си опити да провокираш хората! Особено обръщам внимание за заигравката с хора които не са сред нас!!! Капката е тази която прелива а ти си достигнал ръба!
83.
Какво ли е искал да каже Здравко?
18.04.2014 18:50:57
0
9
Здравко: "...Преди 40 години той е бил тук само с абитуриентския си костюм и всичко, което е постигнал – е било с труд..."
82.
до 76
18.04.2014 17:55:51
1
9
Наричаш човека "ненормален" и "психопат"? Ако това е вярно, значи не той, а някой друг по-умен от него му е писал съчиненията, така излиза. В писанията прозира ясна мисъл, целенасоченост и последователност в излагането на идеите и внушенията, което е непосилно за един душевно болен човек. Възможно е в Приморско да има хора с такъв блестящ и ерудиран стил на писане, например сред учителите литератори. Вие само трябва да ги откриете кои са!
81.
До хората с "добрите" имена в Приморско
18.04.2014 17:40:39
0
12
Вие, хората с "доброто" име, къде спахте досега и не знаехте ли, че именно директорът ви е първоизточникът на тия компромати по ваш адрес? Не виждате ли, че човекът (който и да е той) само преразказва чутото от Налбантов. На много от тези учителки той първоначално дори не е знаел имената, житието и битието им, нито го е интересувало какви са що са, но Налбантов методично и последователно му е разказвал в продължение на две години всичките тези истории и е нямало начин да не бъдат запомнени.
Или сега ще кажете, че не е в стила на Налбантов да говори подобни глупости?... Ще ви повярва ли някой?!
Замислете се малко, защо за едни учителки се говорят и разпространяват такива неща, а за други - не. Ако авторът тук наистина си измисляше тези компромати, нищо нямаше да му коства да съчинява истории и за останалите учителки, но за тях той мълчи, защото няма сведения. Например, няма никакви подобни истории за Рашева, Шигурова, Бъчварова, Милева, Гайкова, Пеева... и мн. др. Защо? - Защото не е имало нищо, затова. Налбантов се е хвалел само за тези учителки, с които е правел секс в дирекцията. Както и да е. Странното е, че вие сега му вярвате на тоя директор, че уж нищо не бил казал по ваш адрес! Големи сте наивници!
Не може вечно да живеете в лъжа, хем той да е директор, хем да се отрича вината му за тези компромати и да се робува на някакви измислени версии, на които и децата не вярват - че уж директора не ги бил говорел тези глупости, а там някой си сам си ги съчинявал... Събудете се! Вземете се в ръце! Поискайте му от този директор сметка, защо така ви е компрометирал... Изритайте го, ако трябва от това училище и въпросът с компроматите да бъде решен веднъж завинаги!

ДО АДМИНИСТРАТОРИТЕ
13.01.2013 18:10:54

моля адвминистраторите да си влезнат в ролята и да трият подобни коментари, които :1 - не са по темата и 2- уронват доброто име на доста хора.
80.
Не бягайте от същността на проблема!
18.04.2014 16:54:40
0
8
И пак проблемът с Налбантов се размива като някой го тласка в неправилна посока. Разберете, тук не е важно дали Налбантов наистина е чукал учителките в дирекцията или не ги е чукал! Все пак никой не им е светил там. Въпросът е, защо след това се е хвалел, че ги е чукал и ЗАЩО ЕДИН ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ СИ СЛУЖИ С ТОЛКОВА ВУЛГАРЕН И ЦИНИЧЕН ЕЗИК. За това става въпрос.
79.
до 78
18.04.2014 12:33:10
0
7
Не вярваш, защото не си от Приморско и не познаваш човека лично.
78.
до 76
18.04.2014 11:31:00
7
1
Насе,не ти вярвам!!! Стига!Kои са тези ученици? Намери си работа и спри да ни занимаваш.
77.
до 76
18.04.2014 11:14:23
0
10
Личният живот на директора е извън училището, а не вътре в него. Не може в дирекцията на същото това училище да се вихрят порно-екшъни, а само на няколко метра от нея да се осъществява учебно-възпитателен процес.
И второ, директорът сам ги е разгласявал тия глупости в самото училище и то не само на учители. На времето (м. май 2000) абитуриентите бяха възмутени от това какви глупости им е разправял в час - какви приключения бил имал с две рускини в ММЦ и други неща за други негови бройки...
Това нормално ли е?
76.
Ей аман вече!!!
18.04.2014 10:52:14
7
1
Аз пък не мога да разбера, какво му влиза в работата на Атанас кой с кого е спал. Нито ги е изнасили, нито ги е принудил и да е вярно и да не е вярно те са на по 40г. хора,могат сами да решават, какво и с кого да правят. Тази работа става досадна вече, какво общо има качеството на образованието със личният живот на директора. Атанасе ти като си толкова за доброто на децата (нали това е проблема,че такъв човек не може да се грижи за децата), защо ги разгласи тези неща и да станат обществено достояние? Ако ти не беше започнал да пишеш едва ли въпросните деца щяха да знаят. Поздравления направи си харакири на каузата, изкара Налбантов и семейството му жертви, а ти излиза, че си ненормален. Бетонира го вече Налбантов на позицията директор ,можеш да спреш да пишеш,никой няма да те вземе под внимание.В битката ЖЕРТВА-ПСИХОПАТ побеждава жертвата.
75.
Чат с Боряна Тенчева на 02.04.2014
17.04.2014 17:21:30
0
7
А. А. здрасти, мерси за приятелството
Б. Т. моля, а кой сте вие
А. А. на Ви ли ще си говорим, ами казвам се Атанас Петров Атанасов, живея в град Ямбол
Б. Т. чудесно
А. А. и не съм съгласен с много от нещата, които публикуваш
като започнем от оная статия преди две години: Майка проплака: не ми дават диплома!
Б. Т. виждам по коментарите, но явно ви служат за трибуна
А. А. за Живка Стоянова
на Ви ли ще си говорим
Б. Т. ами обикновено така говоряя с непознати
А. А. добре
значи и аз така трябва да говоря, тогава срещнахте ли се с Живка лично или информацията ви беше само от Налбантов и РИО
Б. Т. за Живка Стоянова отдавна разбрах, че не сте съгласен, макар че не изобщо не разбирам каква ви е връзката там
първо
А. А. ами тя ме накара да й напиша жалбата, това ми е връзката
Б. Т. и второ - наистина е безкрайно досадно и неприятно да заливате зяло Приморско с глуости
А. А. второ, бил съм й учител през 1994 година и оттам се познаваме
Б. Б. с Живка съм говорила последните месеци около сто пъти, тя би могла сама да си каже, нали
А. А. това което вие наричате глупости имат за първоизточник Стоян Налбантов, аз само преразказвам това което съм чул от него - говоря за първите ми жалби 2001 г. до РИО
добре, Живка не ви ли каза, че ме беше упълномощила аз да й напиша жалбата
Б. Т. безкрайните дълги чаршафи освен, че са наистина досадни, гнусни и плод на пълно въображение, изместват и темата на реалните проблеми в Приморско
А. А. в статията си вие представихте нещата така, все едно тя нищо не е знаела за тези жалби и пр.
Б. Т. а всъщност само не успях да си отговоря на един въпрос - защо го правите
Б. Т. да оставим живка настрана, ако тя иска да каже нещо - има ми телефона, не сте й адвокат
А. А. но тя ме упълномощи, мога да ви го докажа, тя ме беше накарала още през 2011 г. но аз бавех нещата и не ми се занимаваше с това
Б. Т. добре, чудесно, отговорете ми - за какво са другите щуротии
А. А. докато накрая се съгласих от неудобство пред нея, не исках да излезе така че не си спазвам обещанието и само за това го направих, дайте някакъв и-мейл да ви пратя кореспонденцията ми между мен и Живка и сама да се убедите че тя ме накара, а не е както вие сте го писали в статията си, че тя нищо не е знаела
Б. Т. о, не не, не искам изобщо
А. А. за Налбантов ще ви отговоря по-късно, защото там темата е обширна
Б. Т. като знам какви са ви словоизлиянията, нямам никакво желание да чета, достатъчно съм чела
А. А. става въпрос не за словоизлияния, а за диалог между мен и Живка, за да разберете, кой е инициатора на нейните жалби
Б. Т. ама изобщо не ме интересува
А. А. не ви интересува, но пишете неверни неща
Б. Т. това може да каже Живка, не вие
А. А. едва ли не аз сам и без тя да ме кара съм съчинил всичко, така излиза от статията ви.. ами тя вече го е казала в кореспонденцията, която сме водили и която исках да ви изпратя
Б. Т. от вас единственото, което искам да знам - удоволствие ли ви доставя да тормозите хората в Приморско?
А. А. ако я прочетете ще разберете къде е истината
сега... не говорете с общи приказки
всичко което съм писал за Налбантов до инстанциите е преразказ на това което съм чул от него лично
не съм си го измислил аз сам, нямам чак такова голямо въображение
Б. Т. вие с какво се занимавате в момента
А. А. жалко, че и вие и хората, до които пишех изкривяваха същността на проблема - тяхната теза беше, че случките не били верни, Налбантов бил нямал толкова много връзки с учителките, а никой не си зададе въпроса: защо Налбантов ги говори тези неща наляво надясно на всеки срещнат и нормално ли е един директор на училище да има такъв вулгарен език и да говори по тоя циничен начин
нали сте писали в една от статиите си какво работя, значи знаете
Б. Т. вие не говорите само за Налбантов, давате ли си сметка на колко хора вредите
Б. Т. да, знам, но мисля, че не сте се задържали дълго на нея
А. А. и за протеста ми срещу "Да изчистим България за един ден" и т. н. което не знам защо сте го нарекли общонационална КАУЗА
там ви е грешката - много мислите
Б. Т. г-н Петров, това ли ви е целта в живота?
А. А. без да правите проверки
Б. Т. защо го правите - не получих отговор, кой от тези всички хора ви пречи
А. А. защо не зададете същия въпрос на Налбантов, аз от него ги чух всичките тези неща
защо той да може да говори всичко това, а аз да мълча
и най-важното, всички в Приморско го знаят че той приказва по този начин, знаете ли какво ми казаха хората от Приморско след първите публикации през 2002-2003 г. Те се възмущаваха, защото не го очаквали от мен - от Налбантов го били очаквали, защото му знаели колко му е багажа, но от мен не го очаквали
Б. Т. вие имате ли си семейство?
гнусно е да се използва чуждо име и да се забъркват имена на хора, та то не остана очернен човек
А. А. същото нещо ми го каза и Диана Янева - която беше на времето пом. директор. Тогава аз я попитах, защо го оставяте така да говори тези неща за вас - учителките, а на мене не ми давате да преразказвам какво съм чул от него и тя ми отговори - "Аз на Стоян му знам колко му е акъла..."
семейство ли? разведен съм от 2008 г., съпругата ми почина преди една година
Б. Т. питах, за да разбера дали разбирате колко е гнусно да се говори анонимно за хора
и давате ли си сметка какво правите
А. А. между другото Касабова се е срещала с дъщеря ми когато я съдех и тя си премести делото в София и там бях упълномощил дъщеря ми да се явява вместо мене
отидете в Приморско и попитайте някой дали е чувал нещо за жена ми и мене
целият ми живот там е преминал на работа и вкъщи без да се занимавам с глупости и интриги
Б. Т. ох, ама моля ви, в Приморско едва ли смятате, че някой толкова се вълнува от това
А. А. ами тогава бях семеен
сега не съм, разведен или вдовец, смятайте го както си искате
Б. Т. просто спрете да заливате форрума с глупости
А. А. абсурда е съвсем другаде
стигнах до извода, че държавата ни не работи, няма схема по която този човек да бъде изместен от училището
Б. Т. и 15 години това ви е целта в живота?
А. А. парадокса е, че всички в Приморско са наясно че историите за Налбантов са истина и си траят, защото не им се занимава и не искат да си усложняват живота.
А. А. Ами след като неговата цел вече 20 години е да остане на власт и той преследва тази цел неотклонно, защо и аз да нямам цел да го сваля от власт
Б. Т. да творите глупости за хората, абсурдно
А. А. не са творения!!!!! а само преразказ на това което съм чул от Налбантов, лично от неговата уста
аз така и не разбрах защо Касабова го защитава, какво ли не ми мина през ума... ама не мога да твърдя нещо за което не съм сигурен
Б. Т. вие наистина ли смятате, че това е нормално? да се целите 15 години в един човек
и защо го мразите?
А. А. а нормално ли е аз да си изпълнявам там учителските задължения и този човек да ми надува главата ежедневно с подобни истории, чак е прекъсвал часовете ми за да ми се хвали
защото не мога да се примиря с мисълта, че прости хора управляват в тази държава
Б. Т. ох, не стига, не ми се слуша едно и също. Просто престанете да тъпчите форума с глупости
А. А. този човек е тотално неграмотен, той не е прочел през живота си и една книга
Б. Т. край
А. А. вие не сте обективна
нали аз съм му набирал на компютър книгите и докторската дисертация и преди това съм превеждал на английски кандидатската му дисертация
той няма елементарна обща култура, не владее писмения български език, а
когато чете срича и не може да произнася правилно дългите думи,
но се е издигнал до този пост и е станал доктор на историческите науки само защото Андрей Пантев му е кръстник
една от книгите му която той после издаде беше 100 процента плагиатство
"Училищният директор пред себе си и пред другите" - носеше ми вестници и списания от които да преписвам и там нямаше и една негова мисъл.
да не говоря на какви парадокси се натъкнах като набирах на компютъра докторската му дисертация - пълна неграмотност откъм фактология, стараех се да поправям някои неща, но той ми каза да не се задълбочавам, защото никой нямало да ги чете тези работи, достатъчно било само това, че Андрей Пантев щял да се застъпи за него... и така той стана доктор
може би аз съм единственият човек, който е чел докторската му дисертация - над 100 страници, защото съм я набирал от ръкописа му
само един факт ще ви кажа от многото парадокси там и вие съдете какъв е Налбантов, когото защитавате - там той не правеше разлика между Исус Христос и Исус Навин, говореше за тях сякаш са един и същ човек, и хабер си нямаше, че единият е живял 1500 години преди другият... и много други неща
а сега се пъчи, че защитил докторат на религиозна тематика и си вярва на всичкото отгоре, че заслужава тази титла и че е голям учен... Ужас някакъв!
И на такива ли хора се крепи науката в България, за образованието да не говорим... там много се каза вече
Определено не ви разбирам. Имам чувството, че вашата мисия като журналисти е да прикривате подобни хора и случките с тях и да казвате на бялото черно, защото така излиза.... Не може да ме убеждавате, че Налбантов не ги е говорил тези истории, след като лично аз съм ги чул с ушите си и то лично от него.
74.
до приморци
17.04.2014 10:26:07
0
12
Нека да се видите отстрани какво представлявате, какво образование имате в Приморско и на какъв човек поверявате децата си. Защото това не е нормално, този човек да ви ебе жените и вие да му ръкопляскате. Не е нормално той да разгласява наляво-надясно какво бил правил с учителките в дирекцията и умишлено да ги злепоставя и същите тези учителки от страх да не загубят работатата си да му мълчат и дори да правят подписки в негова защита. Това дори не е страх, а пълно изпростяване - абсурд, който никъде го няма!
73.
до Флагман Касабова и Борянка
15.04.2014 12:31:12
8
2
Браво на Флагман, имате си страхотен дописник и информатор! Всички тези глупости за общинските съветници и Барцулева, имат един и същи почерк и стил!
Същият, който упорито "хвали" и пише за училището и учителките. Бравооо, гениални сте!
72.
Хора без работа
15.04.2014 12:08:56
2
11
Приморско има-няма 1000 човека на кръст, а излиза, че всеки един от тях е чел тази статия поне 300 пъти... Абе Флагман я си преместете централния офис в Приморско! Не виждате ли, че само тук ви четат? Тия хора се събуждат и заспиват с вашия сайт и ви препрочитат статиите хиляда пъти, сигурно ги учат наизуст... Луди хора!
71.
245 хиляди четения!!!...
15.04.2014 08:29:52
9
1
Спрете да четете тази статия! Така само популяризирате версията на Атанас!
70.
er
14.04.2014 23:53:42
0
14
Вярвам на Атанас.
69.
Атанасе, спри
14.04.2014 23:47:27
11
1
кукло, ела в Приморско, да видиш каква любов таят хората към теб
68.
Атанас Атанасов
14.04.2014 14:07:32
0
14
Касабов, какво ми ги развяваш тия парцали отпреди хиляда години - жалба срещу мен от 19 септември 2001 г.? Това ли ти е актуалната информация? Като си толкова отворен дай нещо по-прясно! Нали уж напрежението в Приморско ескалирало от ден на ден и жителите масово пускали жалби? Къде са те? Ти цитира само едно име пуснало жалба - Никола Налбантов - и представи нещата така сякаш жалбата е била писана вчера. А човекът е вече от десетина години покойник. Да беше направил първо една справка по въпроса и тогава да говориш.
После казваш, че учителите били писали жалба и пуснали подписка срещу мен, и зрителите си мислят, че става въпрос за тази година, а на екрана се вижда, че документът носи дата от октомври 2001 г...
Задай си въпроса, защо учителките не искат да правят подписка СЕГА? Защото Налбантов е безсилен да ги накара. Защото много им дойде на тия учителки и вече им омръзна да лъжат и да лицемерят и да казват на черното бяло, защото много добре знаят, че никой няма да им повярва, а ако рекат да се появят на екрана и да потвърдят версията на Налбантов те ще станат за смях на цяло Приморско. Кой бяга от камерата и го е страх да заяви своята ГРАЖДАНСКАТА ПОЗИЦИЯ? - Само гузните хора, хората с нечисти съвести и тези, които ги е страх да не излезе наяве някаква тяхна тайна... А ти какво правиш? Мъчиш се там в студиото, смучеш си от пръстите само и само да скалъпиш някаква твоя измислена версия! Е, не става! ИСТИНАТА ПРОСТО ПРОЗИРА И НЯМА КАК ДА Я СКРИЕШ!
67.
dqdo koleda
14.04.2014 00:04:53
0
0
eto q vinovnicata za vsi4ko
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=417914185
66.
До инспектората Бургас
13.04.2014 22:16:11
1
14
Уважаеми дами и господа,
време е да въведете задължителни практически познания по секс за учители, за да не се чувстват колегите пренебрегнати. За целта практическите курсове да се провеждат в директорския кабинет на Налбантов, за по срамежливите ще има видео на живо в изпълнение на директора и най - надарените учителки. Записванията са в кабинета на кмета Германов.
65.
ДААААА
13.04.2014 20:20:48
0
11
1 ; 0 за атанас
64.
в. "Приморски залези"
13.04.2014 20:07:24
1
13
Страхотно попадение беше тоз кмет! Касабов се ядосва и пени в студиото - ама как можело такова нещо... и накрая за капак на всичко се появява и кмета и той ги слага всички в джоба си като произнася Великата си реч! Касабов, ти си велик, къде си ги събрал всичките тия образи!!! Да беше го измислил някой режисьор нямаше да се получи толкова ефектно шоу! Кога ще е втората серия да се посмеем пак?
63.
Прозрение
13.04.2014 18:47:10
0
14
Касабов ,май удари на камък с тоя Атанасов,другата истина май надделява.
62.
Зрител на Паралакс
13.04.2014 14:59:59
1
20
Изказването на Димитър Германов беше пълна пародия. Изтъпанили го нашия пред камерата с костюм и вратовръзка и той си прави ПР като говори общи приказки и популизъм, сякаш се намира на предизборен митинг... А то става въпрос за нещо съвсем тривиално - как някакви учителки правели секс в дирекцията на училището. Ами то смешна работа!... И изведнъж се появява кмета и си дава "компетентното" мнение и дори говори с някакъв много сериозен и загрижен тон - какво ще правим сега, тя работата е много сериозна! И хората го гледат и се чудят, тоя пък какво общо има с цялата история, досега само него го нямаше тук и си умират от смях като го гледат как дава някакви "компетентни" мнения на държавник и политик със задълбочен поглед върху нещата в тоя град!... Пълен смях!
61.
vbh
12.04.2014 18:14:30
0
15
Всичко написано от Атанасов до голяма степен е вярно-за всичките герои,друг е въпроса че социалистическия комунистически морал не го позволява -може да се случва но гласност не,,то ако имаше нещо за съд ,полиция отдавна да са го окошарили тоя атанас ама човека си казва истини ---И НИЕ ОТ ПРИМОРСКО СИ ГИ ЗНАЕМ ТЕЗИ ПОРНО ГЕРОИ--НАЛЯВО И НАДЯСНО СЕ ХВАЛЯТ -ПОСЛЕ ОЛЕЛЕ НЕ Е ВЯРНО.......
60.
Атанас Атанасов до сем. Касабови:
12.04.2014 13:06:13
1
18
Тема за размисъл:
По време на Якобинската диктатура, когато арестували Дантон и групата му, някакъв народен представител протестирал от трибуната на Конвента и настоявал Дантон и приятелите му да бъдат освободени. Тогава излязъл Робеспиер и само казал: "Този нещастник говори за Дантон, защото си мисли, че с това име е свързана някаква привилегия. Но забравя да спомене, че между арестуваните е и Делакроа... Защо? Защото много добре знае, че не можеш да защитаваш Делакроа без да извършиш безсрамие!!!..."
До семейство Касабови: Виждате, че на времето хората, когато са защитавали някаква кауза поне са внимавали на какви имена се позовават и са отбягвали да си служат с имената на компрометирани и пропаднали хора. А вие точно това направихте: избрахте най-пропадналите хора на Приморско за да доказвате някаква ваша мъртво родена идея. Можете да ги окачите тези тримата - Вангелов, Камберов и Налбантов на знамето на НФСБ и така да печелите привърженици сред престъпния свят! Успех!
59.
Защо се крият тези учителки?
12.04.2014 09:07:47
1
15
Да бе, Касабов отишъл в училището да им прави добро и да ги защитава, а те бягат като подплашени и се крият от него! Нещо не ми се връзва логиката в цялата тая картинка! Защо бягат все пак? Питайте ги!
58.
И тия хора учат децата ни!!!
12.04.2014 08:57:41
1
13
"Учителките се чувстват омерзени и ги е страх да застанат с лицата си пред камерата..."

Щом ги е страх да покажат лицата си, значи нямат ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ или нещо ги притеснява - нечистата им съвест може би. И ти, Касабов, си тръгнал да защитаваш хора, които бягат и се крият от камерата! Да бяха избягали и от училището и да не си показват лицата и пред учениците! Най-добре ще направят!
57.
donjo
12.04.2014 06:24:44
9
1
ej pedrast majkati deeeba
56.
Намерихте се!
12.04.2014 00:01:36
0
11
На тез 53 и 54 майките им са посещавали редовно дирекцията и сега много ги е яд, че имат майки-героини. Ами радвайте се бе, момчета, може да се окаже, че директора ви е баща, значи сте братя!
55.
Ямболлия
11.04.2014 23:49:28
2
10
Няма да го закачате! Той е градски!
САМО "ЛЪСКОВ" - ЯМБОЛ!!!
54.
ОТГОВОР
11.04.2014 22:08:00
12
1
Да е.а майка ти мръсна гнойна ямболска, която всяка вечер чукаш с език, преди да започнеш да пишеш - и както е с гнойта да ти го натряскам в устягата мръсна и да го поразвъртя за да я поизчистя поне малко мръсен подъл долен ГНОМ.
53.
сеирджия
11.04.2014 21:48:05
11
1
Този нагъл психясъл ямболски боклук продължава да мърси дори и сега този фоум. Ей келеш смотан СПРИ.
52.
Буря в чаша вода!!!
11.04.2014 18:01:16
2
18
Водещият беше доста вдъхновен и решен да постигне някакъв значим резултат, но на практика предизвика само една жалка "буря в чаша вода". Ето и думите му:

"...Ние имаме още по-голяма сила и воля и мисля, че ще намерим начин да го поставим на мястото му, така както сме успявали с къде-къде по-тежки и сериозни каузи."

Грешиш, Касабов! За да победиш един противник, първо трябва да го лишиш от мотивация, а при Атанасов това няма как да стане. При "тежките и сериозни" каузи, за които спомена, вие сте се борили с хора, които съвсем съзнателно са вършели престъпления и са се криели от закона, а тук имаш друг тип човек. Той вярва в правотата на своята кауза и я отстоява със съзнанието, че върши благородно дело и помага с това на обществото, за да не стават повече такива безобразия в училищата ни.
Имаш само един шанс да поставиш човека на мястото му и той е, ако промениш и морала на обществото, тоест да направиш така, че всичките тези порнографски изпълнения в дирекциите и училищата да станат нормална и законна практика... Но това няма как да стане. Затова се откажи! Намеренията ти в тази насока са абсурдни и невъзможни за осъществяване!
51.
Страхотни "жертви" е подбрал Касабов
11.04.2014 17:22:41
1
12
Думи на една от "жертвите":
"...После започнаха писанията за любовни афери с директора, каквито изобщо не е имало..."

Видно от записа тази фраза: "КАКВИТО ИЗОБЩО НЕ Е ИМАЛО..." е произнесена с леко притеснение, а думите й предъвкани набързо.
Дианче, спомни си как веднъж бяхме една компания учители в "Хавана клуб" (заведение в центъра на Приморско). Това беше през м. юни 1999 г. и директорът ти правеше комплименти, че си била много страстна в леглото. А ти какво му отговори: "ВИЖ КАК ЗНАЕШ, ЗАЩОТО СИ СПАЛ С МЕНЕ!"
Сега какво ми се правиш на благородна девица? Мислиш ли, че някой ти вярва?
50.
До Валентин Касабов
11.04.2014 15:39:58
0
13
Касабов, попитай бившият кмет на Приморско Д. Димитров изказвал ли е подобна мисъл през 2001 г., че директорът Налбантов няма да се задържи на директорския пост, защото НЯМА МОРАЛ за тази длъжност? Попитай го, какво е искал да каже с това, че Налбантов НЯМА МОРАЛ?
Попитай също и председателя на Общинския съвет Диханов (бил е председател на ОС Приморско през 2001 г.), признавал ли е след като е правил проверки в училището, че по всеобщи признания на учителите езикът на Налбантов е бил прекалено вулгарен и че за него било характерно да употребява цинизми дори и на публични места?
И ако това се окаже вярно, как тогава да ти вярваме, че Налбантов не ги е говорел на Атанасов всичките тези истории и простотии.
49.
Атанас Атанасов
11.04.2014 12:22:37
2
16
През 2002 г. Катя Касабова написа една статия във в. "Новинар" с цел да ме изобличи и се позова на това какво били казали Вангелов и Камберов за мен... А кои са Вангелов и Камберов? - най-големите мафиоти и корумпирани директори, които са управлявали ММЦ - Приморско и на които мястото им е в затвора.
И сега мъжът на Касабова направи същата грешка. Не можа да намери честни и достойни хора от Приморско, които да го подкрепят и пак се позовава на подобни печално известни личности - Налбантов и въпросния Вангелов... пак хора без морал и без всякакъв авторитет в Приморско.
Г-н Касабов, вие не го ли разбрахте вече, че да защитаваш Налбантов е равносилно на безумие и че по този начин вие компрометирате не само себе си, но и собствената си партия НФСБ...
Вангелов, Камберов и Налбантов!!! С тези лица ли ще трябва да идентифицираме вашата партия? С позоваване на подобни хора ли смятате да пропагандирате патриотичните си идеи, с които ни проглушихте ушите с цел да печелите привърженици и гласоподаватели? Ако си вярвате, че това е възможно, значи сте един наивен мечтател и далеч от реалността - човек, когото разни мръсници и съмнителни типове водят за носа и той сляпо им вярва! Събудете се, г-н Касабов, време е!
48.
Атанас Атанасов
11.04.2014 08:11:01
2
16
Благодаря най-сърдечно на 44 за добрите думи и високата оценка, която ми дава!!! Само това изказване беше достатъчно да обезсмисли жалките усилия на Касабов и компания срещу мен!
47.
Друг път мислете като избирате директор!
11.04.2014 00:30:53
1
16
То се видя накъде отиват нещата - Налбантов си отива. Ама внимавайте вече като си избирате нов директор, след време да не си чупите главите и с него, че видяхте какво стана с Налбантов - то беше цяла агония, която продължи 15 години само защото нямаше хора решителни, които да се справят с проблема, а всички стояха отстрани и гледаха сеир.
46.
до 45
11.04.2014 00:18:31
3
18
И какво като всички знаят?... Въпросът е друг, защо Налбантов ги е говорел на Атанасов тези простотии. И най-важното, нормално ли е един директор на училище да си служи с този вулгарен език.
45.
отговара на всички въпроси
10.04.2014 23:36:16
14
4
Всички знаят автора на тези простотии-Атанас Атанасов от Ямбол ,бивш учител и Живка Гочкова , един приморски парцал.
44.
ммц
10.04.2014 22:14:49
5
18
Атанасов е интелигентен мъж. Такива
" 'тарикати" и търсачи на политически постове като Касабов могат само да му завиждат. Атанасов е истински носител и борец за справедливост, който е работил с него в ММЦ знае истинската му стойност. Единствено той се опълчи на директора Вангелов.
Нека Касабов ги покани двамата в студиото си.
43.
Виц
10.04.2014 22:02:19
10
4
Атанасов си вървял по ул. Иглика и насреща му изкача Жужа с черно шалче на врата й.
Атанасов я пита: Какво е това черно шалче да не умрял някой?
Жужа казала: НЕ!!! Това е черен колан по минети!!!
42.
!!!
10.04.2014 22:00:57
2
15
Много се радвам, че Касабов се заяде с Атанасов. Сега ще раздерем цялото родословие но майчина и бащина линич и на Владко и на Керанка. Любовници, бракове, аборти...., абе всичко.
41.
блондинка
10.04.2014 21:53:06
11
2
не разбрах защо този пише,защото Налбантов го е уволнил или защото учителките са го пренебрегнали като мъж ???..........
40.
"Бог да пази майка България Амин.............
10.04.2014 21:30:00
2
8
Касабов, защо не вкараш цялата Василева литургия в Паралакс и си опявай там Отче наш, Символ верую и Трисветата песен? Вземи назаем и едно кандило да си кадиш тамян в студиото! Къде си тръгнал като някой шматка по улиците с тоз микрофон и таз камера да ти се чудят хората тоз кво ходи кат муха без глава...
39.
pr...ka !!!
10.04.2014 21:11:12
9
4
Този Атанасов е чист чекиджия,мераклия с голям компллекс за малоценност,а Налбантов отдавна трябваше да бъде изгонен от училището,но за това си виновно както и населението на Приморско,така и управленците от целия политически спектар..... а за жените внимавайте Налбантов е клюкар....... ?????
38.
Г-н Атанасов
10.04.2014 20:33:11
8
1
повтаряте едни и същи движения като ползващ интернет, направете промяна. Много си личи откъде и как пишете. Най-добрата промяна би могла да бъде просто да спрете!!!!!! И вземете ходете на работа и се занимавайте с нея
37.
"Бог да пази майка България! Амин!"
10.04.2014 19:58:49
0
9
От кого да я пази бе, Касабов? От Атанасов ли, от хора като тебе ли или от НФСБ?
36.
трезво мислещ
10.04.2014 19:26:20
0
9
всичко се беще забравило до известно време докатао местната порно звезда не пропищя,ако не беше тя това нямаше да се случи и нямаще да го дават по телевоизя скат,идвамта са виновни и Живка и Атанасов
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=417914185
35.
пак Аз
10.04.2014 19:15:08
0
13
Цялата тая каша я надроби Налбантов,време е да излезе от мишата си дупка и да даде обяснение,ако е невинен да подава жалба,ако е виновен да си хвърля оставката.Той вкара всички в тая плювалница.Като му знам репертоара,може наистина да ги е говорил всички тези неща.
34.
Видовден
10.04.2014 18:19:39
0
15
Най-после Налбантов си намери майстора! Крайно време беше тези неща да излязат наяве, а не хората да си ги споделят на ухо!
33.
*********
10.04.2014 18:12:46
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
ГДБОП
10.04.2014 18:04:48
10
2
0895228942
Това му е актуалния телефон.Атанасов ,знаем че си драскач.Не се защитавай сам,имаш си психични проблеми,днес сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш в този форум
31.
до мвр
10.04.2014 18:04:10
0
10
Защо казваш етажа бе? Сега като разберат, че ще ги хвърлят от шестия етаж и никой няма да дойде там!
30.
мислещ
10.04.2014 17:44:46
0
16
Този човек е написал това, което е чувал от Налбантов.Налбантов е разправял всички тези истории на много хора, много дълго време, без изобщо да се притеснява.Напротив !Вероятно 90 % от написаното от Атанасов е вярно.. в смисъл-ни си измисля, а преразказва Налбантов.И Атанасов правилно задава въпроса-Налбантов ГО Е НАПРАВИЛ всичко това, на всичкото отгоре и го е споделял с много хора, демек хвалил се е непрекъснато, а сега се оплаква, че влязло в мрежата, а мене изкарват виновен !Основният въпрос е: ВЯРНО ЛИ Е НАПИСАНОТО ? Правил ли е всичко това с учителките Налбантов ? Всичко останало е второстепенно.Ако е вярно, а много вероятно е да е така, е чудовищно ! И този човек възпитава децата ни !
29.
РПУ
10.04.2014 15:20:29
8
3
И Живка Гочкова има пръст в това,и тя е замесена с Атанасов.Тя се е вързала с него.Ако не беше тя немаше да има такива скандали.За това че я мързи да учи не и дали диплома.Курвалъка е по хубава работа,за кво и е диплома.И двата са виновни.
28.
мвр
10.04.2014 13:32:43
12
3
адресът на атанасов е Ямбол ул Г.С. Раковски 34 вх а ет 6 ап 60
27.
мвр
10.04.2014 13:32:42
11
3
адресът на атанасов е Ямбол ул Г.С. Раковски 34 вх а ет 6 ап 60
26.
мвр
10.04.2014 13:32:42
11
4
адресът на атанасов е Ямбол ул Г.С. Раковски 34 вх а ет 6 ап 60
25.
мвр
10.04.2014 13:32:42
11
4
адресът на атанасов е Ямбол ул Г.С. Раковски 34 вх а ет 6 ап 60
24.
мвр
10.04.2014 13:32:42
11
3
адресът на атанасов е Ямбол ул Г.С. Раковски 34 вх а ет 6 ап 60
23.
мвр
10.04.2014 13:32:41
11
3
адресът на атанасов е Ямбол ул Г.С. Раковски 34 вх а ет 6 ап 60
22.
мвр
10.04.2014 13:32:41
11
3
адресът на атанасов е Ямбол ул Г.С. Раковски 34 вх а ет 6 ап 60
21.
до някакъв образ
10.04.2014 11:30:53
4
13
Този 19 още се държи за полата на майка си - Денка ли беше, не знам каква беше, сигурно още сучи мляко от нея... Вече си мъж бе човек, дръж се подобаващо и с достойнство!
20.
до Флагман
10.04.2014 11:23:38
4
12
Катьо, изпратила си мъжа си при жената на Налбантов да го защитава. Добре! Ами да беше го изпратила и при майката на Налбантов, да се затвори семейния цикъл. Намесете и други ваши роднини, защото явно там, в Приморско, няма кой друг да ви подкрепи!
19.
Мераклия на Атанаска
10.04.2014 11:21:54
14
5
Атанаске,нали ти казах че ще те направя момиченце.С тази миловидна физиономийка ..... Ако знаеш какво ти мисля.Много си отворен а пишеш жалби срещу хората които се опитваш да изнудваш с писанията ти.И какво цял Ямбол те видя какъв нещастник си-колегите ти от театъра,роднините ти,приятелите ти макар че като те гледам какъв комплексиран мъж(момиченце) си ме съмнява че имаш въобще такива.Женичка си ,спор няма мойто момиченце.
18.
nqkoi si
10.04.2014 11:20:13
10
1
...................."Nazna4i me otnovo, inak 6te te izpeq!"
Nase, ako te be nazna4il 6te6e da prodylvawa6 da raboti6 i da si traika6 nali? .......
bez lo6i 4uvstva- otgovori molq!
17.
............йътф...
10.04.2014 11:13:58
10
5
Атанасе, майката на Налбантов почина преди 2 дни. Поспри се малко,че ставаш....
16.
Касабов-Монтажиста
10.04.2014 11:07:18
1
14
То бива бива монтажи на лентата, ама тук Касабов е прекалил! Интервюто от рязане се е превърнало в негов монолог, точно където той задава въпроси отговорът на Атанасов е отрязан или на негово място е прехвърлена друга част от лентата с отговор, който няма нищо общо с въпроса...
Вальо, това ли ти е обективната журналистика, бе мойто момче? Ами пусни го цялото интервю да го чуем! Ама те е страх, нали, за да не излязат някои истини наяве!
15.
Мижи да те лъжем!
10.04.2014 10:55:23
1
15
И къде бяха тези учителки, които били засегнати? Защо не се защитиха и не дадоха интервю в Паралакс, а бягаха като подплашени от страх да не се злепоставели. Нали уж са невинни, защо бягат? Ако са хора с чиста съвест нали щяха да се изправят пред камерата и да отрекат "клеветите" срещу тях... А то какво се получи - едно семейно предаване. Касабова изпратила мъжа си да интервюира Налбантов, а пък Налбантов докарал жена си да го защитава...
Касабова, защо не изпрати мъжа си и при майката на Налбантов? Тя сигурно също щеше да го защити? Така и статията ти ще изглежда по-убедителна, помисли по тоя въпрос!
14.
nqkoj si
10.04.2014 10:46:36
0
15
Kradecyt vika "Dryjte kradecyt!"
Edin wupros: ot kyde mi ti Atansa znae wsi4ki tezi ne6ta??? Aaaa, da zbravih- izmislq si gi 6toto e bolen mozyk.Baite si tova, kato wi uspokoqva...A ot kyde zne za regionalnite i zam ministrite po towa wreme??! Otkyde moje da ima tolkowa informaciq za mestnite, ako ne e ot Primorsko i nikogo ne poznawa? Nito Skat, nito Flagman sa obektiwni medii.Wsi4ki znete za sa posredstwenqci.Normalen 4ovek, koito moje da sybere 2 i 2 bi si napravil obektivni izvodi. Naistina, ne podkrepqm Atanasa,za6toto se uvle4e ot konkretnata si cel i zap4na da zasqga nevinni hora, no ne go i vinq.Svidetel sym bil kak Nalbanta go izkrava6e ot 4asove za da mu pulni glavata s glupusti....Izpolzva6e go kato proteje- mom4e za vsi4ko vkl i za spodelqne. Ne6tata moje i da ne sa verni, no ne za]oto Atanas si gi misli i pi6e, a za6toto taka sa mu podneseni.Tova ne e ezikyt na Atanas, a citati ot biv6iq mu na4alnik. I poneje goworq za obektivnost......nqma da podmina i "grajdanskata poziciq" na qmbolskiq.
"Nazna4i me otnovo, inak 6te te izpeq!" Nase, ako te be nazna4il 6te6e da prodylvawa6 da raboti6 i da si traika6 nali?
13.
Владо
10.04.2014 10:09:45
13
5
Атанасе много си зле бе човек.Кой ше седне да си цапа ръцете с боклук като теб.Ще ти се.От всичко което изписа до тук и от предаването снощи по СКАТ,стана ясно че Налбантов е пич а ти си ПСИХАР.Сменяй репертоара с тия лелки,пиши за по млади жени.
12.
Атанас Атанасов
10.04.2014 07:54:34
5
12
НА КОЙТО МУ СТИСКА МОЖЕ ДА МИ ДОЙДЕ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЯМБОЛ, ЩЕ ГО ПОСРЕЩНА ПОДОБАВАЩО! ОБЕЩАВАМ!
_____________

До Началника на РУ "Полиция"
гр. Ямбол

ЖАЛБА
от Атанас Петров Атанасов
адрес: ......

ОТНОСНО: Заплахи за физическа разправа отправени от лицето Петко Минчев

Господин Началник,
Информирам Ви, че на 08.04.2014 г. в 19:51 ч. бях заплашен по телефона с физическа разправа от лице, което се представи с името Петко Минчев от гр. Приморско. Телефонът, от който се обади беше с номер ........... Разговорът ни траеше около три минути. Отначало ми каза, че в момента пътувал за Ямбол и след половин час щял да е пред входа на блока ни, за да го посрещна. После в процеса на разговора каза, че вече бил пред блока ни и ме чакал да сляза и щял да стои там и да ме дебне пет дни ако трябва, но щял да ме пипне и с мен щяло да бъде свършено и все заплахи от тоя род. Причината, както той каза била, че майка му Денка Минчева се е оплакала за нещо от мен. Така и не разбрах коя е причината, защото лицето беше много афектирано и не всичко му се разбираше, когато говореше по телефона. Живял съм в Приморско допреди 9 години, но не си спомням да съм познавал лично такива хора - Петко Минчев и Денка Минчева. След направената от мен справка в интернет установих, че има такива хора с такива имена - майка и син, които живеят в Приморско на следния адрес: ..... Вероятно става въпрос за същия Петко Минчев или за лице, което се представя с неговото име.
В апартамента, в който живея в Ямбол живее и майка ми, която е на 87 години и е инвалид постоянно прикован на легло. За нея се грижи жена, която идва периодично у нас през деня. Освен че се страхувам за живота си, се страхувам и от това, че лицето може да нахлуе с взлом в дома ми, при което може да изплаши майка ми и жената, която я гледа. При положението, в което се намира майка ми подобно поведение от страна на Петко Минчев може да има непоправими последици за здравето и живота й.
Затова Ви моля да ни осигурите - на мен и на майка ми - някаква защита срещу заканите и евентуалните нападения от страна на човека представящ се по телефона за Петко Минчев.
Моля също така случаят да бъде проверен и на лицето, което ме заплашваше по телефона да бъде потърсена отговорност!
С уважение:
Атанас Атанасов
гр. Ямбол, 09.04.2014 г.
11.
Атанас Атанасов
10.04.2014 03:28:55
2
22
Здравко, Здравко... Кога успя да придобиеш този лицемерен и сладникав стил на говорене? Че и рицар се изкара, помогнал на майка с три деца. Как да не заплачеш от умиление?! В Биг Брадър поне беше себе си, а тук се показа като някаква изтъркана имитация - имитатор на самия себе си може би и пак не ти се удава! Иска ти се да повториш върха си от 2005 г., но виждаш, че не се получава. Ще ти кажа защо: защото Славата не признава минало време, тя живее единствено и само СЕГА! Затова оттук нататък това ще ти е съдбата: Ще даваш някакви мижави интервюта пред фалшиви и скапани медии и журналистите задължително ще правят уговорката, че си постигнал "нещо" през далечната 2005 г., защото хората няма да има с какво друго да те запомнят - нито с приказки, нито с дела.
Съвет: наслаждавай се на посредствения си живот и сивото си ежедневие и не се показвай повече пред медии, за да не те съжаляват хората!
10.
Ямболия
10.04.2014 02:58:20
3
17
Катьо, много послушен мъж си имала ма - където го пратиш и той веднага отива! Друг път като командироваш Вальо в Ямбол давай му и малко командировъчни да има човекът за едно кафе да изпие, че тука всичко се плаща!
9.
Тя
09.04.2014 23:17:51
11
8
Съгласна съм,че това е пълно безхаберие на този сайт,как може да оставят хора анонимни да клеветят и обиждат,може би така си вдигате интереса към вас,но това не е сериозно от ваша страна да разчитате на рейтинг от нещастието на хората!
8.
Аз ДиДи
09.04.2014 23:04:09
11
11
Тази вечер гледах Паралакс,първите 20 минути бяха ужасни.Сигурно"специалиста"Атанасов и там се е намесил.Няколко пъти писах до модератора преди време,че във всяко време могат да изтриват коментарите,както някога се случва,когато не е удобно за сайта .Тогава има едни обяснения за обиди и т.н.Така, че го оставихте Атанасов да си вихри коня толкова време мисля,че и вие имате вина.
7.
гражданин
09.04.2014 22:57:27
12
5
и аз имам гражданска позиция, ха, тоя е пълен идиот . баси и изрода, дано да се спре вече
6.
boko
09.04.2014 22:29:30
0
0
http://adf.ly/j2JnL
5.
Бахур
09.04.2014 21:49:14
1
16
Това е ямболския Маркиз дьо Сад !
Хахахахахаха
4.
бам
09.04.2014 20:58:30
11
7
Мога да представя актуалния телефонен номер и адреса на въпросния ,,писател,,.Мисля,че се изписаха много глупости за хора от Приморско.
3.
me4opuh
09.04.2014 20:43:42
1
19
Bravo pi4. Ima6 talant. Ne si gubi vremeto po forumi. Stani pisatel.
2.
Тя
09.04.2014 19:37:34
10
8
Много хора си мислят,че като пишат тук са анонимни,но това е невежеството на глупавите и елементарни злобни душици,избиващи комплексите си тук,а вие като издание незнам как го допускате,няма цензура,няма контрол,това е селски панаир да гледате сеир!!!Ако сложите и вашите снимки ще се намерят хора,които да ви клеветят и обиждат,макар че дори не ви познават!Грозно е!Но няма как да бъдат изтрити Айпи адресите и всичко се разбира!Вземете мерки,създавате проблеми на хора,които него заслужават един ден всичко се връща!Благодаря ви и нека има по-вече позитивни хора,които да правят света по-хубав!!!
1.
валентин
09.04.2014 17:41:57
10
11
бах маа му КУКЕРИТЕ РАБОТЕЛИ ОЩЕ СЪС СТАРИТЕ ПАРИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори