×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топ полицай от Бургас оглави Районното в Средец


Топ полицай от Бургас оглави Районното в Средец
Главен инспектор Иван Новаков /вляво/ сменя пенсиониралия се Георги Иванов /до него/ На снимката са и кметът на Средец Иван Жабов и директорът на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров
08 Април 2014, Вторник, 14:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Главен инспектор Иван Новаков сменя пенсиониралия се Георги Иванов
Новият началник на Районно управление „Полиция” – Средец – главен инспектор Иван Новаков бе представен пред личния състав на управлението от директора на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров. Досегашният – главен инспектор Георги Иванов се пенсионира.

На представянето присъства и кмета на Община Средец – Иван Жабов, който пожела на новия ръководител на полицейската структура търпение и професионализъм при постигане на резултатите, като гарантира съпричастност от страна на Община Средец към проблемите от полицейско естество, касаещи местното население.

Директорът на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров запозна служителите от  Районно управление „Полиция” – Средец с досегашната работа на новият им началник – Иван Новаков, като подчерта че дейността му, като началник на „Охранителна полиция” в ключовото градско управление за Община Бургас – Първо Районно управление, е била повече от отлична. Комисар Димитров изрази надежда този резултат да се пренесе и на новото поприще на главен инспектор Иван Новаков, като му пожела здраве, късмет и единен колектив, с който да се реализират все по-успешни полицейски задачи.

Главен инспектор Иван Новаков е започнал работата си в системата на МВР през 1983 година, като поетапно е преминал през различни нива в полицейската структура, сред които : „водач на служебно куче”, „старши полицай в „Охранителна полиция”, „Районен инспектор в Първо РУП – Бургас”, „Началник група „Териториална полиция” и „Началник сектор „Охранителна полиция” отново в Първо РУП – Бургас.

В категории: Средец


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
кочо
20.04.2014 09:24:21
1
4
топ полицаи смешно което се пише.по кротко с писанията защото повечето в полицията са приети с връзки
7.
кочо
20.04.2014 09:24:21
1
1
топ полицаи смешно което се пише.по кротко с писанията защото повечето в полицията са приети с връзки
6.
Братя римляни,
09.04.2014 09:31:26
4
3
Ей с'а вечи ши ви съ и.. м..... !
Честито! Нов началник и то топ-полицай!
Ще боли! И то много!
5.
do №4
08.04.2014 19:13:41
1
11
prav si v Sozopol ,Pomorie i Primorsko e sa4oto .Samo vraskari ,barzo nazna4eni ot 2009-2010 bez opit ,no se xaresvat ot............................ I posle MVR iska yspexi, te xorata ne im varvat.Napravete anketa i popitaite xorata kadeto giveat
4.
царево
08.04.2014 18:55:21
4
9
Андрей Димитров върни се при нас .Няма вече такива хора с опит в МВР ,навсякъде/100 процента / от 4-5 години е с връзки на партиите ,а не по професионален опит.Има наши и ваши за съжаление и затова стават издънки, а хората по Черноморието вече не познават полицаите които уж работят за тях.
3.
Шаш
08.04.2014 18:23:20
1
8
Уж го познавам Георги, но го няма на снимката.
Да не окьоравам нещо, ей хора! Бъдете повече внимателни, като ги пишете!
2.
топ полицай
08.04.2014 17:56:09
1
9
Сменя самозабравилия се преждевременно пенсиониран Г.Иванов "до него"- А. Димитров.
1.
топ корумпирани
08.04.2014 16:44:05
5
20
„До преди пет години имахме проспериращ бизнес, живеехме спокойно и нормално. Всичко рухна, когато ГЕРБ дойде на власт и Милен Димитров стана шеф на ОД МВР Бургас. Тъй като отказахме поискания чрез Николай Филипов рушвет или просто рекет, попаднахме в графата “неудобни”.

Много бързо, посредством поръчкови ревизии, запори на сметки и сплашване на контрагенти, бизнеса ни бе отнет, а семейството смачкано.

Чрез поставено лице на Милен Димитров ни бяха предложени няколко оферти за работа, като за всяка искаха да внасяме “гаранционен фонд” в касата на ГЕРБ.

При поискан откровен рушвет лично за Милен Димитров ние отказахме да платим. Два дни след това в семейния ни дом, в дома на майка ми и в офиса на фирмата влязоха на обиск.

Съпругът ми беше обвинен в лихварство, пране на пари и данъчни престъпления. Престоя четири месеца в ареста.

При задържането му се появи отново поставено лица на Димитров и ми обясни, че за да улесни престоя в ареста и тъй като съпругът ми е на 62 години, и за да не му се случи нещо ми поискаха и дадох в ужаса си 20 000 лв. Бяха занесени лично на него!!

Когато съпругът ми излезе от ареста, си поискахме дадените в “гаранционния фонд” суми. Бяхме заплашени, че десет човека ще дадат показания срещу него за лихварство. Така и стана.

В момента е осъден на две инстанции в Бургас за лихварство единствено на базата на свидетелски показания! От както е в служба БОП Бургас, Димитров е лична охрана на Николай Филипов, както физическа, така и в бизнеса. Благодарение на това над Филипов до ден днешен е разпънат чадър. Единствено г-жа Валя Ахчиева се осмели да задава неудобни въпроси.

По времето на ГЕРБ тандема “полиция и кмет, съд и прокуратура” беше непробиваема машина са рекет и смазване на хора.

Все още Филипов е охраняван от действащи служители на БОП Бургас. Имотното състояние на Милен Димитров е завидно за държавен служител. В града се говори упорито за шест апартамента!!! Въпреки многото сигнали до инспектората на МВР от адвокат Мутафчиева, която ни представлява по многото дела, отговор и ефект няма.

Спестила съм много подробности около делата и самото разследване, за да не Ви отегчавам. Ако имате интерес съм готова да ги предоставя.

Заради машинациите на този Милен Димитров живеем под наем и всички вкъщи сме на лекарства. Нямам какво да губя. Разчитам на Вас да продължите с разследването си.

Пропуснах да Ви напиша, че подставеното лице на Милен Димитров /този, който събираше „гаранционните фондове” и му предаде въпросните 20 000 лв./беше осъден в съкратено производство за измама в особено големи размери. Името му е Павлин Петракиев. Има и друга присъда за измами.

Та по това дело има доказателства за многобройни срещи и смс-и между Петракиев и Милен Димитров.

В същото време Петракиев е основен свидетел срещу съпруга ми!

Мария Кузманова”
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори