×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесмени оглеждат горичката край резиденция „Перла”, за да правят къмпинг


Бизнесмени оглеждат горичката край резиденция „Перла”, за да правят къмпинг
Години наред табели на почти всяко дърво край красивия плаж до резиденция "Перла" предупреждават, че къмпирането е забранено, това обаче изобщо не пречи там всяко лято да има опънати палатки
29 Март 2014, Събота, 18:57 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка Боряна ТЕНЧЕВА

В момента не можем да контролираме палатките, но невъзможни работи няма, каза кметът Димитър Германов

Предприемачи оглеждат красивата горичка край един от най-привлекателнните плажове по Южното Черноморие – до бившата резиденция на Тодор Живков „Перла”, за къмпинг. В момента в района, който е на територията на община Приморско, къмпирането не е регламентирано, макар че всяко лято там се простират шатри, в които се готви, пере и т.н. Туристи се закотвят там, въпреки че от години на почти всяко дърво има табели „Къмпирането забранено”. 

„Сега не можем да контролираме палатките. Когато нещо се узакони, то подлежи на проверки”, каза кметът на Приморско Димитър Германов. След като Общинският съвет в Приморско реши буренясалия район край плажа Атлиман в Китен да се превърне в модерен къмпинг, Германов заяви, че подобен интерес има и към „Перла”.

„Това обаче не зависи само от нас и е предмет на по-дългосрочна обработка. Не става въпрос за къмпинги от старото време, които да не са оборудвани и неосигурени. Това ще са райони със съвременен вид, които да привличат хора”, каза той.

В категории: Приморско


32
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
32
Коментара по темата
32.
Васко Минета
29.04.2014 20:06:54
0
0
ВАСКО МИНЕТА
Работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1988, управител на къмпинг „Лес“ от 1988 до 1992 и на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила… Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – приморно „Алматур“ – и накрая като рекапитулация на разговора той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, накъде някой на някого е давала-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя по-засукана мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко изведнъж като че ли се събужда от сън и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане, ако ми се наложи да я еба! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал и нищо не е казвал за нея. А той по цял ден за това си мислел: Как е възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Абе на тия патки много им се чудя на акъла! Слушам им аз приказките и се чудя!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи, как си подредила мебелите… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш оная работа! Заспали шматки, кво искаш от такива хора!…“
Васко ръководи и мъжките бригади, които обикновено почистват покривите от шумата или вършат друга по-тежка работа и ако той няма друга работа се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва, за кой ли път, историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той скитал насам натам из страната. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какво правите с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отговаря: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя! Чак такъв егоист не съм!" И тъй като темата е вече "лизане" Петко Жмитката продължава. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в най-големия студ и вятър в морето... "Че като ме схвана един кръст, не мога се движа, а тя иска да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво надясно в путката й като лъжица в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да махне оня боклук Стаматов и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцята, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
31.
поета
22.04.2014 01:19:31
0
0
Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.

Припев (пее Багеристката):
Да, това съм Жужи - черната и модерната.
Мога да се хвана на бас,
че съм била с всеки от вас!
Винаги съм незадоволена,
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема.
Дайте ми една петарка
и ще видите каква съм гъзарка!
Мога да нямам зъби в устата,
но ще ме видите как си разтварям краката.
Моят за никакъв кур не става,
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
- в леглото мръсница!!!
30.
виц
10.04.2014 22:28:52
0
0
Атанасов си вървял по ул. Иглика и насреща му изкача Жужа с черно шалче на врата й.
Атанасов я пита: Какво е това черно шалче да не умрял някой?
Жужа казала: НЕ!!! Това е черен колан по минети!!!
29.
*********
08.04.2014 16:55:02
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
до 26-ти
07.04.2014 02:05:32
0
5
Каква била целта ли?... Ами то е ясно. Да се видите отстрани какво представлявате, какво образование имате в Приморско и на какъв човек поверявате децата си. Защото това не е нормално, този човек да ви ебе жените и вие да му ръкопляскате. Не е нормално този човек да разгласява наляво-надясно какво бил правил с учителките в дирекцията и умишлено да ги злепоставя и същите тези учителки от страх да не загубят работатата си да му мълчат и дори да правят подписки в негова защита. Това дори не е и страх, а ПЪЛНО ОБУНАЧВАНЕ - абсурд някакъв, който никъде другаде го няма!
27.
Игрек
07.04.2014 01:55:22
0
3
Лесно може да се докаже, дали чатът е истински или не. Питайте Живка дали ги е говорила тези неща, освен ако през тези две години не я е хванала амнезията.
26.
x
06.04.2014 23:36:25
0
0
чата,ако изобщо е такав е ясно че е произведение на ямболския откачалник.Време е да се спре.Или да вкара нови герои.Или да измисли нови истории.Много е скучен дори досаден-само запълва пространсвото със съчинения от миналия век.Интересно.....каква ли е целта.Ясно е че с тези коментари Налбантов няма да го махнеш.Търси друг начин!!!!! И....успех ти желая!Само -не се повтаряй :)
25.
Е, айде? Нали ви бива?
06.04.2014 18:29:42
0
1
Кво чакат "местните бизнесмени", да си дават , а Германов ще им ги ОСРЕБРИ, нали е на служба поставен. Шибани ГЕРБЕРАСТИ.
24.
До оглеждащите бизнесмени
06.04.2014 12:17:02
0
0
По добре го оглеждайте тва село,много хляб има у него.
23.
ЧАРКА
05.04.2014 21:34:05
0
0
ВАСИЛЕ .кажи за далаверите,как така потанаха парите.признаиси сичко
22.
ЧАРКА
05.04.2014 21:18:01
0
0
ВАСИЛЕ КАДЕСА ПАРИТЕ,ЗА ВОДАТА ? ПРИЗНАЙ СЙ СИЧКО.
21.
местен
05.04.2014 18:42:33
0
2
Този разгожор е пълна измислица скълъпен е от Живка Гочкова.Няма нищо вярно втова!!!
20.
Чат м/у Живка и някакъв учител
05.04.2014 16:43:28
4
0
http://m.flagman.bg/новини/36802/Мистерия-в-училището-в-Приморско-майка-проплака-Не-ми-дават-диплома
__________
21 юли 2012 г. 16:03

УЧИТЕЛЯТ:
не се сещам коя беше преди, това име ти е от скоро нали
ЖИВКА:
не мога да разбера ти кой си, чакай
УЧИТЕЛЯТ:
Живял съм преди години в Приморско. Гледам ти роднините – Ивелина я знам
ЖИВКА:
да да сетих се учителя, аз съм живка стоянова
УЧИТЕЛЯТ:
аааааа
ЖИВКА:
да друго ми е името, за малко
УЧИТЕЛЯТ:
Гочкова
ЖИВКА:
да да
УЧИТЕЛЯТ:
Стоян Янакиев кой е – на Здравко брат му ли?
ЖИВКА:
да, по големия
УЧИТЕЛЯТ:
значи Здравко ти е роднина?!?!
ЖИВКА:
не не знам
УЧИТЕЛЯТ:
ок, писала си го братовчед
ЖИВКА:
ужас здравко
УЧИТЕЛЯТ:
няма значение
ЖИВКА:
ааааааааааа стоян янакиев е друг, не е на здравко брат му, за друг стоян става въпрос
УЧИТЕЛЯТ:
Ясно, друг е, ами добре... между другото, извинявай, че бях несериозен по оня въпрос, започнах и не довърших нещата
ЖИВКА:
няма проблем
УЧИТЕЛЯТ:
бях писал нещо, но после все отлагах, а сега вече и забравих подробностите, ставаше въпрос за 11 клас ли, или 10-ти, ти живееше на Иглика 8, нали, само ми кажи кой ти беше последният клас за който си взела изпитите
ЖИВКА:
11, извинявай имаме проблеми с тока
УЧИТЕЛЯТ:
ок, иглика 8 беше, нали
ЖИВКА:
да
УЧИТЕЛЯТ:
ок, само да те питам, кога за последно беше на изпити – 2000 или 2001 – и кога горе долу ти казаха, че няма да стане
ЖИВКА:
олеееееееееее изобщо не помня май ще е по добре да отида до там
УЧИТЕЛЯТ:
не, няма проблем
ЖИВКА:
дали ще ми кажат нещо дали ще пазят архива
УЧИТЕЛЯТ:
не се занимавай с това, те проверяващите ще свършат работата
ЖИВКА:
aha ok
УЧИТЕЛЯТ:
аз само си спомням, че есента на 1998 ти се явяваше май за 9-ти клас, вероятно към 2001 си ги минала всичките изпити, ок, удобно ли ще е ако им дам твой телефон за връзка или не искаш
ЖИВКА:
не е проблем за телефона ама като не помня...........вчера ли беше
УЧИТЕЛЯТ:
карай

30 юли 2012 г. 14:40
ЖИВКА:
здравей, моля те пиши ми като си на линия, даде резултат жалбата
УЧИТЕЛЯТ:
Тук съм
ЖИВКА:
директора ми дойде на крака в къщи и ми каза че ще ми даде дипломата само след 2 изпита, ама ей така ще ми ги дадат, септември, оплашен е много, медии, инспекторат
УЧИТЕЛЯТ:
внимавай да не те излъже пак
ЖИВКА:
ужас, трепери
УЧИТЕЛЯТ:
ти чете ли я
ЖИВКА:
не, нищо не съм чела
УЧИТЕЛЯТ:
още е рано да се радваш, той много лъже
ЖИВКА:
обеща ми пред една лелка от училището че на есен ще имам диплома, ами пак медии тогава, звъняли му от 3 медии, и искали да идват в къщи
УЧИТЕЛЯТ:
никога не вярвам на директори
ЖИВКА:
трепери целия
УЧИТЕЛЯТ:
само не се огъвай
ЖИВКА:
ще го видим септември
УЧИТЕЛЯТ:
има голяма опасност да ти влезе под кожата само и само да не го тормозиш
ЖИВКА:
ама само колко бързо забрави че пак трябва да започна от 9 клас, обаче подозира нещо внимавай
УЧИТЕЛЯТ:
затова трябва да си много твърда и да не вярваш
ЖИВКА:
защото ме пита какво съм писала в жалбата, а аз мънках само
УЧИТЕЛЯТ:
Не вярвай на голи обещания, ОК, сега ще ти я пратя
ЖИВКА:
щяло да има проверка по случая, свърши вече, той подозира че не е от мен, поне така си мисля, много е ефектиран
УЧИТЕЛЯТ:
Няма значение
ЖИВКА:
и треперещ
УЧИТЕЛЯТ:
Ти не се издавай, само бъди твърда и дръж на своето
ЖИВКА:
да ама като ме пита какво съм писала аз не му отговорих, така че внимавай
УЧИТЕЛЯТ:
Ти не си длъжна да му даваш отговори, дръж го в невидение
ЖИВКА:
ами то така си стана
УЧИТЕЛЯТ:
И по-малко контактувай с него
ЖИВКА:
защото и аз не знам какво пише, ами не не, каза септември да отида да си взема двата изпита и ми дава дипломата
УЧИТЕЛЯТ:
кажи му че си говорила с адвокати и те са ти казали да не казваш нищо, не му вярвам...
ЖИВКА:
ами пак ще пишем тогава и тогава ще потрепери малко повече от сега
УЧИТЕЛЯТ:
той много лъже само за да ти влезе под кожата и за да изкопчи информация
ЖИВКА:
информация няма, само да не те хванат и тебе
УЧИТЕЛЯТ:
бъди нащрек и не му се доверявай за нищо
ЖИВКА:
аха, ами ще видим на есен
УЧИТЕЛЯТ:
това няма значение дали ще ме хванат, аз не върша престъпление, но по-добре е да не знаят че съм аз, чакай малко, сега ще ти пратя писмото, само с годините и датите не знам дали бях точен, щото нямах инфо за тебе
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
помня само, че вече края на 1995 г. ти беше спряла да учиш, чакай
ЖИВКА:
по имейла ли
УЧИТЕЛЯТ:
Може и тука
ЖАЛБА
от ЖИВКА.....
адрес: гр. Приморско.....
ОТНОСНО: Отказ да ми бъде издадена диплома за средно образование
Уважаеми Г-жи и Г-да, През 1995 г. след изкаран 8-ми клас прекъснах образованието си в СОУ "Н. Й. Вапцаров" гр. Приморско и продължих да се обучавам като частна ученичка явявайки се в продължение на пет години на приравнителни изпити в същото училище. Всичко това ставаше със знанието и съгласието на директора на училището Стоян Налбантов, след издаване на заповед от негова страна и съответно провеждане на писмени и устни изпити от изпитни комисии също учредени със заповед на директора Стоян Налбантов. През всичките тия години имах пълните уверения на г-н Налбантов, че ще ми бъде издадена диплома за средно образование стига аз да съм си вземела успешно всичките неоходими за това изпити.
След около четири-пет години си взех успешно и последните положени от мен изпити и очаквах да ми се издаде диплома за средно образование. Но за съжаление директорът Налбантов отказа да ми издаде такава диплома под предлог, че от РИО - Бургас му били забранили да издава дипломи на частни ученици. Позова се на някакви бюрократични пречки и хвърли цялата вина за случая върху РИО - Бургас - те били виновни за всичко, те му нареждали и нямало как той да не се подчини. Имам основания да вярвам, че това не е така и че съм лишена от диплома несправедливо и по най-незаконен начин. Междувременно доколкото разбрах на други ученици като мен г-н Налбантов е издавал подобни дипломи. Досега аз така и не разбрах защо за едни хора той е можел да издава дипломи, а за други - не. Означава ли това, че тези на които се издават дипломи, имат връзки и позиции в РИО и затова биват облагодетелствани? Или може би Налбантов издава дипломи само по симпатия? Не знам. Но аз положително съм ощетена.
Възникват и много други въпроси:
- Кой ще ми компенсира загубените и пропиляни през всичките тия години време, труд и нерви необходими за учене, подготовка и явяване на изпити в училището? - Защо трябваше да бъда подвеждана от г-н Налбантов с празни обещания години наред?
- Означава ли това, че съм била подвеждана и лъгана през всичките тия години само защото г-н Налбантов не е знаел законите на страната и разпоредбите на Министерството?
- Означава ли това, че от РИО - Бургас, респ. Министерството на образованието, нямат достатъчно контрол върху Стоян Налбантов и на практика си нямат представа какво точно се случва в училището в Приморско?
- Къде са били проверяващите органи и инспектори през това време? Защо не са си вършели работата? Защо не са предотвратили навреме явяването ми на въпросните изпити, ако въобще се е касаело за някаква незаконна практика в училището свързана със Стоян Налбантов? Предвид гореизложеното МОЛЯ да се направи проверка по случая, да се удостоверят изложените от мен факти и да се установят причините и чия е вината за това да не ми бъде издадена диплома за средно образование, въпреки че съм положила всичките необходими за това изпити. Моля да се установят кои са виновните лица от РИО - Бургас, които не са упражнили необходимия контрол върху Налбантов. Моля след проучване на случая да бъда информирана какви възможности ми остават за завършване на средното ми образование - трябва ли да полагам още изпити и какви.
Моля също така да бъда компенсирана парично за загубените и пропиляни от мен, години наред и не по моя вина, време, усилия и нерви свързани с подготовка, учене и явявяне на изпити в СОУ "Н. Й. Вапцаров" гр. Приморско, което впоследствие се оказа излишно.
Ще очаквам Вашето съдействие по повдигнатите от мен въпроси!
С уважение: ЖИВКА.......
гр. Приморско

ЖИВКА:
да, друго има ли
УЧИТЕЛЯТ:
Само не съм ти писал до кой съм го изпратил
ЖИВКА:
не го виждам цялото
УЧИТЕЛЯТ:
дай си и-мейла тогава
ЖИВКА:
[email protected]
написах заявление че нямам обвинения ама ако не ми даде дипломата септември ще пусна аз този път жалба и той го знае, ако изхвърчи заради мене цяло село ще ми благодари
УЧИТЕЛЯТ:
Изпратих го
ЖИВКА:
аха, дойде, скоро е имало пак жалба срещу него
УЧИТЕЛЯТ:
пуснал съм го до РИО Бургас - това е Регионалният инспекторат по образованието
ЖИВКА:
и сега го спасих ама септември ще видим какво ще стане
УЧИТЕЛЯТ:
после до МОМН - това е министерството в София, после до БНТ, БТВ, НоваТВ, ТВ7, Труд, 24часа, Стандарт и.... не помня къде още
ЖИВКА:
малееееееееее, ами за сега се потуля случая
УЧИТЕЛЯТ:
чакай малко... той ли те накара да пишеш заявления
ЖИВКА:
ама септември може да има продължение, да
УЧИТЕЛЯТ:
нееее, това е голяма грешка
ЖИВКА:
ами обеща ми диплома, офффффффффф
УЧИТЕЛЯТ:
той те лъже
ЖИВКА:
ама пак може да пуснем жалбата и той го знае
УЧИТЕЛЯТ:
не му вярвай за нищо
ЖИВКА:
еми.........
УЧИТЕЛЯТ:
за НИЩО
ЖИВКА:
ще видим септември
УЧИТЕЛЯТ:
трябва да му вземеш страха и да го държиш в шах
ЖИВКА:
ох, ами като не бях подготвена
УЧИТЕЛЯТ:
сега той ще развява наляво и надясно това заявление и ще се оправдава с него
ЖИВКА:
какво да правя, да ама септември ей сега ще дойде
УЧИТЕЛЯТ:
дръж се по твърдо и настъпателно
ЖИВКА:
ще си оставя в архива на пощата
УЧИТЕЛЯТ:
хора като него не разбират от добро
ЖИВКА:
ще го видим какво ще направи на есен
УЧИТЕЛЯТ:
той ще те уважава и ще ти прави услуги само ако си лоша с него
ЖИВКА:
ама как трепереше ако знаеш само
УЧИТЕЛЯТ:
Той е артист и се преструва пред тебе
ЖИВКА:
ще го видим
УЧИТЕЛЯТ:
а иначе сигурен съм че действа зад гърба ти и говори по твой адрес глупости
ЖИВКА:
не вярвам да ми откаже оплашен е много
УЧИТЕЛЯТ:
не вярвай на това че е уплашен, ок
ЖИВКА:
само кофтито е че не повярва че аз съм го писала
УЧИТЕЛЯТ:
това не е негова работа да знае кой го е писал
ЖИВКА:
да не ти навлека беля на тебе
УЧИТЕЛЯТ:
пък и ти не си длъжна да му даваш обяснения
ЖИВКА:
е то кво беля
УЧИТЕЛЯТ:
за мен няма страшно, но за тебе ще е лошо ако разбере че съм аз
ЖИВКА:
ами дано не разбере
УЧИТЕЛЯТ:
това ще е коз от негова страна като се оправдава пред проверяващите
ЖИВКА:
да и на есен като ме излъже пак ще пусна жалба
УЧИТЕЛЯТ:
ще каже, видите ли, то момичето няма нищо против мене, оня учител е виновен за всичко и така и на тебе няма да ти направят услуга
ЖИВКА:
ох
УЧИТЕЛЯТ:
бъди твърда и не се огъвай и нищо не подписвай, кажи че ще ги съдиш за парични компенсации, че имаш адвокат който ти е казал нищо да не им казваш
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
за мен няма нищо страшно ако ме разберат, лошото е че ако видят че аз съм го писал тогава няма да обърнат сериозно внимание на жалбата ти, тоест ти ще си ощетената, не аз, затова си трай и не го казвай това докато не ти дадат дипломата
ЖИВКА:
ами дано да е взема вече на есен
УЧИТЕЛЯТ:
пратил съм го това от един и-мейл
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
мога да ти дам тоя и-мейл на тебе да го ползваш
ЖИВКА:
аха, ползва ли го някой друг, а не, ако трябва да пускам пак жалба ще си го пусна от моя и мейл
УЧИТЕЛЯТ:
но когато те разпитват не изпадай в подробности - не си длъжна нищо да им казваш за това кой е пратил писмата и от коя поща, ОК, ами това е
ЖИВКА:
дали ще ме разпитва някой
УЧИТЕЛЯТ:
възможно е да те извикат проверяващите и да те питат дали поддържаш написаното в жалбата
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
дали е вярно всичко това
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
има ли нещо невярно като години дати и факти
ЖИВКА:
ами не помня
УЧИТЕЛЯТ:
добре
ЖИВКА:
ще държа на това и това е
УЧИТЕЛЯТ:
само не се огъвай и дръж на твоето
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
Не им позволявай да те баламосват със сладки приказки, не отстъпвай от своето,
по-твърдо се дръж
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
ок, чао засега
ЖИВКА:
чао, ако има нещо ще ти пиша
УЧИТЕЛЯТ:
добре
ЖИВКА:
ама я ако искаш си дай и номера
УЧИТЕЛЯТ:
телефона ли
ЖИВКА:
ако те няма на линия а имам въпроси, да
УЧИТЕЛЯТ:
.....
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
и другия телефон..... чао за сега
ЖИВКА:
идеално, мерси
УЧИТЕЛЯТ:
моля, всичко добро
ЖИВКА:
и на теб
УЧИТЕЛЯТ:
мерси

31 юли 2012 г. 14:50
УЧИТЕЛЯТ:
Здрасти. Мога ли да те питам нещо, вчера ти каза, че имало някакво друго оплакване срещу... оня човек, за какво всъщност става въпрос - кой и защо се е оплаквал, знаеш ли?

31 юли 2012 г. 21:10
ЖИВКА:
здравей, ами не знам, жената от инспектората ми каза че още не са приключили предния случай с него и за това предполагам че е нещо от скоро
УЧИТЕЛЯТ:
знаеш ли коя беше жената
ЖИВКА:
но нищо повече не каза
УЧИТЕЛЯТ:
тя по телефона ли говореше с теб
ЖИВКА:
да, ама май не ми се представи
УЧИТЕЛЯТ:
добре, няма значение
ЖИВКА:
каза ми само че е от инспектората
УЧИТЕЛЯТ:
че тя откъде ти знае телефона, той ли й го е дал
ЖИВКА:
идея си нямам, че и на домашният ми звъня
УЧИТЕЛЯТ:
има вероятност това да е инсценирано от него
ЖИВКА:
а той ми има мобилния
?
УЧИТЕЛЯТ:
всъщност може и да го е намерила в телефонния указател, ако е домашния, но поне аз доколкото си спомням на времето, там в Инспектората бяха все негови хора и когато ме питаха мен за нещо, то беше само за да знаят какво да му кажат после и той да се защити
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
така че, нямам им доверие, каквото пишех или им казвах, те го използваха само да трупат информация и за да знаят какви мерки да вземат и да го защитят и накрая разбрах, че и на тях нищо не трябва да казвам... карай, явно има някакво оплакване от другаде, ок, ами това исках да знам, но друг път запомняй имената на тия които те търсят, защото има всякакви, може да е някаква друга жена, която той я е накарал, на него сега му трябва информация и той затова не може да си намери място
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
дано да стане твоята работа наесен
ЖИВКА:
ох дано
УЧИТЕЛЯТ:
чао засега
ЖИВКА:
чао
ЖИВКА:
лека вечер
УЧИТЕЛЯТ:
мерси, и на теб

1 август 2012 г. 13:07
УЧИТЕЛЯТ:
Получих на мейла отговор от РИО, виж го....
ЖИВКА:
не мога да го видя
УЧИТЕЛЯТ:
отвори си пощата, там изпратих 2 писма, в първото беше линка, а във второто – файла, отвори файла и го прочети
ЖИВКА:
не мога
УЧИТЕЛЯТ:
отвори ли си пощата
ЖИВКА:
да, свалих файла, обаче,,,,,,,,,,
УЧИТЕЛЯТ:
добре, ще го препиша на ръка. Изчакай малко, файла е снимков и затова трудно става
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
копирай и поставяй
ЖИВКА:
не се копира, снимка у, снемка е
УЧИТЕЛЯТ:
изчакай
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
вътре пише, че си подписала декларация, че не си изпращала жалба по и-нет и че някой друг е злоупотребил с името ти, не си била подавала молба за издаване на диплома и с една дума нищо не могат да направят, почвам да го преписвам
ЖИВКА:
на първо време това ми е достатъчно, не го преписвай
УЧИТЕЛЯТ:
верно ли е
ЖИВКА:
важното е че се оплаши
УЧИТЕЛЯТ:
Вероятно е добавил после твои думи, че някой друг е злоупотребил с името ти и пр., ти подписвала ли си такова нещо
ЖИВКА:
накара ме да напиша че не повдигам обвинения и че сме си разрешили случая по между си и че септември ще си продължа обучението за което ми остават изпитите по литература и математика и един държавен и си взимам дипломата
УЧИТЕЛЯТ:
писала ли си, че не си подавала жалба по електронен път и че някой друг е злоупотребил с името ти
ЖИВКА:
дамо че от инспект, не, той трябваше да прикрепи писмо като пращаше имейл
УЧИТЕЛЯТ:
значи той е добавил тези думи от себе си
ЖИВКА:
така каза на жената която беше с него в къщи, пуснал е два имейла, но не знам какъв е другия, жената от инспектората така каза и каза че май ше трябва да си повече държавните изпити
УЧИТЕЛЯТ:
това няма значение какво той е пуснал като и-мейл, въпроса е какво пише в твоята декларация
ЖИВКА:
ами това беше, ще видим какво ще кажат проверките, чакам да ми се обадят по домашния от бургас
УЧИТЕЛЯТ:
от инспектората казват че не могат нищо да ти издадат защото първо няма молба от твое име и сама си написала в декларацията, че едва ли не нищо не искаш, а някой друг злоупотребява с името ти и праща от твое име писма
ЖИВКА:
аха, нищо не искам, трябва да ми обадят и на мен, така сме се разбрали
УЧИТЕЛЯТ:
Означава ли това, че Налбантов ги е прибавил после тия думи без твое знание
ЖИВКА:
глупости, не съм писала такова нещо
УЧИТЕЛЯТ:
това означава, че той е фалшифицирал декларацията ти
ЖИВКА:
не знам, дано не, че лошо му се пише, първо искам да ми се обадят от бургас, за да разбера какво е писано, ако трябва пак ще пуснем имайла
УЧИТЕЛЯТ:
да пиша ли от твое име, че не си писала такова нещо и че най вероятно тия думи ги е прибавил Налбантов
ЖИВКА:
айде да изчакаме малко, не знам какво е писано, направо вече ми идва в повече, нека да изчакаме, да ми се обадят от бургас
УЧИТЕЛЯТ:
след малко ще ти напиша текста на писмото, което получих по мейла
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
изчакай
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
Уважаеми Г-не / Г-жо Във връзка с Ваша жалба за нередности в СОУ "Н. Вапцаров" гр. Приморско, с наш вх. номер........, Ви уведомяваме, че се запознахме с документите, които се съхраняват в училището от обучението на ЖИВКА Петкова Стоянова (Гочкова). Лицето не е приключило обучението си до етап, на който може да бъде издадена диплома за средно образование. Няма изявено желание да продължи и завърши обучението си. В Регионалния инспекторат по образование - Бургас е получена декларация от ЖИВКА Петкова Стоянова (вх. номер ......... на СОУ "Н. Вапцаров" гр. Приморско), в която се заявява, че не е подавала заявление на електронния адрес на институцията и че с името и положението й като ученик на това училище е злоупотребено. С уважение: Инж. Виолета Илиева
Началник
това верно ли е?
ЖИВКА:
и как да нямам изявено желание, не съм подавала заявление жалба подадох
УЧИТЕЛЯТ:
жалба за какво и срещу кого
ЖИВКА:
ами нали това уж беше жалба, не знаех че е заявление
УЧИТЕЛЯТ:
това на което те казват заявление е твоята декларация която Налбантов те е, карал да подписваш
ЖИВКА:
да това е заяеление ама това което пусна ти мислех че е жалба
УЧИТЕЛЯТ:
да, точно така
ЖИВКА:
не заявление
УЧИТЕЛЯТ:
Нямат значение думите, всеки ги тълкува по своему. Ти жалбата прочете ли я
има ли нещо, с което да не си съгласна? Ако те питат ще поддържаш ли написаното в нея или ще се отречеш? Това ме интересува. Ако не си настъпателна и се отричаш от това което съм пратил, смятай че никой никаква диплома няма да ти даде. Ще те третират като слаб човек, който всеки може да манипулира и в крайна сметка нищо няма да постигнеш. Оня засега те лъже и ти дава голи обещания, но виждаш от РИО какво казват - тя не е изявила желание да продължи образованието си и нищо не иска, а някой друг праща писма, от които тя се отрича. А това означава че от РИО нямат никакво намерение да ти дават диплома, така че Налбантов не го слушай. Той ще те лъже така колкото си иска
ЖИВКА:
аха, ами дано не ме излъже защото мисля ще ми помагаш ако се наложи да водя битка с него, познаваш го по добре от мен, но все пак нека да изчакаме до есента
УЧИТЕЛЯТ:
добре
ЖИВКА:
да еидим ще си спази ли пбещанието
УЧИТЕЛЯТ:
Да не стане късно дотогава само, щото това е негова тактика - лъже те с голи обещания и печели време до следващия път, когато пак ще гледа да те излъже с нещо друго... и така годинките си минават и нищо не постигаш. Факта че те е накарал да подписваш там някакви декларации и ти си се съгласила, означава че още дълго може да те баламосва и води за носа, а трябваше да бъде обратното.
Трябваше той да отстъпва и да се съгласява на твоите условия, а не ти на неговите. Както и да е, ще видим наесен.

5 август 2012 г. 14:56
УЧИТЕЛЯТ:
Здравей Живке, Ще ти се обади Димитър Байрактаров - водещ на предаването "От упор" на Телевизия СКАТ. Много те моля, кажи му всичко както си е било и както ти го каза на мен: как директорът Налбантов е дошъл при тебе в понеделника (на 30-ти юли), бил е много разтреперан и уплашен, и как ти се е подмазвал и умолявал да не пишеш повече, а той от своя страна ти е гарантирал, че наесен ще ти даде диплома, след като минеш на два изпита. Кажи му, че те е изнудил, също така, да подпишеш декларация, за това че нямаш към него обвинения. И ти си подписала декларацията, защото си нямала друг избор и защото само така той е можел да ти гарантира, че ще получиш диплома. Кажи също, че тази декларация впоследствие е била фалшифицирана и Налбантов е добавил към нея думи, които ти не си декларирала. Там е пишело, че не си подавала жалби и че някой друг е злоупотребил с името и положението ти на ученик. А ти ми каза после, че нищо такова не си подписвала. Значи декларацията, с която Налбантов и РИО се оправдават е фалшив документ, писан по-късно. Тези неща трябва да се изяснят и затова те моля да бъдеш по-настъпателна и да отстояваш правата си твърдо и неотстъпчиво, с по-голяма увереност. Не трябва да им мънкаш и да се отричаш от това, което преди това си твърдяла. Аз те разбирам донякъде защо си раздвоена. Защото Налбантов вече ти е обещал диплома за наесен и сега вече ти си по-склонна да го прикриваш и да премълчаваш истината. Но така нищо няма да постигнеш, защото Налбантов те лъже. Неговата цел е само да спреш да се оплакваш от него и да спрат проверките, които му се правят. А наесен той ще забрави за обещанието си. Ти ми каза, че ако наесен Налбантов не ти даде диплома, ти пак си щяла да пуснеш жалбата и тогава с него щяло да бъде свършено... Не е така! Тогава никой вече няма да ти обърне внимание. Всички ще кажат, тя веднъж ни излъга и се отметна от думите си, каква е гаранцията, че сега не ни лъже. Затова сега е моментът да се действа. Не се оставяй Налбантов и от Инспектората да те баламосват със сладки приказки и да те карат да заемаш тяхната страна. Не влизай в никакви споразумения с тях, защото те само гледат да си спасят кожата, а ти въобще не ги интересуваш. Ще те разиграват и лъжат както си искат. Бъди по-настъпателна и твърда, отстоявай си правата без да отстъпваш и само тогава ще те уважават и ще можеш да се надяваш на някакъв успех. Затова и сега се надявам да се представиш пред журналиста от СКАТ достойно.... Мисля, че ме разбра. А сега действай по въпроса! И както се разбрахме - твърдо и неотстъпчиво!

5 август 2012 г. 22:55
ЖИВКА:
ох искаше ми се да изчакам до есента все пак
УЧИТЕЛЯТ:
Има една приказка, огънят трябва да се поддържа жив...
Тези хора не трябва да се успокояват и да си мислят, че им се е разминало.
Те трябва да се страхуват от теб и сами да те молят да дойдеш и да си вземеш дипломата, а не ти да се тътриш подир тях и да ги молиш и то за нещо, което ти се полага. Ако се успокоиш и нищо не правиш ще се успокоят и те и ще си помислят, че вече ти е минало и че и на тях им се е разминало... Не трябва да ги оставяме на спокойствие, а да чакат с нетърпение деня, когато ще ти дадат дипломата и ще се оттърват от тебе и от проблема ти. Разбра ли ме? Не се страхувай, вината е тяхна, а не твоя. Лъгали са те толкова години и са те карали да се явяваш напразно на изпити. Какво си виновна ти, че те не са знаели законите и са те подвеждали. Затова не се отчайвай. Длъжни са да ти дадат тая диплома и даже да ти се извинят, че са те подвеждали напразно. Но със седене и самоуспокояване нищо няма да постигнеш. Ако ти сама не действаш и не си търсиш правата никой друг няма да свърши тая работа вместо тебе. Ти си човекът, от когото всичко зависи и който трябва да действа. И най-вече, вземи им страха, накарай ги да се чувстват виновни пред тебе и тогава всичко ще си дойде на мястото. Те трябва да разберат, че ти на тях правиш услуга, а не те на тебе. Защото ако бях на твое място досега щях да ги осъдя за толкова години разиграване и лъжи... И не допускай Налбантов много близо до себе си, за да поддържаш страха му от теб. Така ще си повече сигурна, че той е готов на отстъпки и ще е съгласен на твоите условия. А от журналистите не се притеснявай, а им кажи нещата такива както ги разказа и на мен - това за тях е напълно достатъчно: за изнудването, за обещанието, че ще ти даде диплома с условието да не пишеш против него и да подпишеш декларацията му, както и за това, че после декларацията е била подправена, че ти не си подписвала текста, който после са прибавили... Говори ги тия работи, те са достатъчни.
Мисля, че ти казах достатъчно за да ме разбереш. Оттук нататък ти решаваш.

7 август 2012 г. 22:50
ЖИВКА:
нищо не искам за сега да правиш повече по въпроса, моля те идва ми много тежко и в коментарите в бесове ме оплюха много сериозно много ме нараниха моля те спри за сега ако има нещо ще продължим на есен
УЧИТЕЛЯТ:
аз нищо не правя
ЖИВКА:
има втора жалба и в бесове са писали за мен
УЧИТЕЛЯТ:
само в почивните дни разбрах, че Байрактаров иска да говори с тебе, това е, разбрах те
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
някой търсил ли те е от журналистите
ЖИВКА:
не
УЧИТЕЛЯТ:
Дори и Байрактаров ли?
ЖИВКА:
не
УЧИТЕЛЯТ:
Интересно. Само бесове ли те притесняват?
ЖИВКА:
не, никой
УЧИТЕЛЯТ:
там чете ли ги някой тия неща, аз сега разбирам че и бесове са писали
ЖИВКА:
никой журналист не ме е търсил
УЧИТЕЛЯТ:
те са негови хора, главната редакторка е Катя Касабова, на времето я съдих и може би затова са тръгнали да го защитават
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
Да, разбирам те, не си свикнала с тия неща. Трябват много здрави нерви и да не обръщаш внимание на нищо и никого, но ти не можеш така. Тия хора са обиграни в интригите, те не се обиждат от нищо и знаят как да манипулират хората и как да ги настъпят и наранят. Специално при тебе това се е получило, не си свикнала с подобни неща и затова го възприемаш много болезнено. Лошото е че пак оставаш ощетена. На времето си вземала изпитите и си се надявала на нещо и после, когато оня те е отрязал той дори не е почувствал вина, че те е подвел, а трябвало е още тогава да си потърсиш правата и да го накараш той да се чувства виновен, затова че не ти е дал дипломата, но се е получило обратното. Ето за това ме е яд, вместо ти да нападаш и да ги е страх от теб, сега се получава точно обратното. Кога ти са изпитите наесен, в началото на септември ли? То не остана наистина...
ама оня идиот ми е голям дразнител и още не мога да разбера кой и защо го държи там, хем мъти водите на хората и им пречи, хем го държат... ОК, разбрах те, ще го имам предвид. Пък ти не му мисли толкова, има и по-лоши работи от това! Слабия човек като няма с какво да те победи и гледа да те уязви. Важното е ти да не обръщаш внимание на това, но ти поне засега не го умееш.
19.
Гиди маскара
05.04.2014 15:41:00
0
1
ДС Манол да докладва - колко още далавера трябва да се преточи през ОС и послушкото Германов, "докато сме на власт"? Кажи си, тайландецо?
18.
ЧАРКА
04.04.2014 16:38:10
0
0
ВАСИЛЕ КАДЕСА ПАРИТЕ,ЗА ВОДАТА ? ПРИЗНАЙ СЙ СИЧКО.
17.
dqdo koleda
04.04.2014 07:42:29
0
1
imame biznesmeni
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=417914185
16.
gihora
03.04.2014 19:12:26
1
1
gihora e nomer 1 -vsichki cigani veche sa za nego -uspq da gi ubedi - chao gerb
15.
Възмутен
03.04.2014 19:08:29
0
1
Ей общинарите -с тая синя зона да не изпъдите туристите , мислите ли с кратуните си, или само със задниците си.
14.
майки-героини
01.04.2014 13:16:32
0
0
Помислете и за това, че тези жени - учителките - имат мъже, деца, семейства! Не е приятно мъжете и децата им да научават какви майки-героини са имали и как са се подвизавали в дирекцията! Затова замълчете и се правете все едно че нищо не е било!
13.
Къде ще гласуваме
31.03.2014 17:06:46
0
0
В училището ли ще е гласуването?... Какво беше туй училище бе? Там се хвърлят най-много пари, там гласувате, там избирате депутати и общински съветници... там ви ебат жените - всичко там!
12.
Чарка
30.03.2014 23:40:17
1
0
Г-н Петров, починете си през следващите 14 години и оставете Налбантов на мира! Виждате, че човека се чуди кой път да хване. Страх го е да заведе дело срещу вас, защото мисли, че ще го загуби.
11.
пак Кондака до 4
30.03.2014 23:34:21
0
0
Много са 14 години наистина, как си го траял досега!?
10.
Димо Бозев
30.03.2014 23:32:05
0
0
Налбантов, хвани си силен адвокат и ще спечелиш делото! Ще видиш как после порнографските измислици ще спрат изведнъж!
9.
пак Приморско
30.03.2014 20:37:08
1
12
Ние си знаехме че нищо няма да се промени,ама се надявахме като влезем в предизборна година че нещата ще потръгнат.Моето наблюдение е че в Приморско всичко има цена.Дори и морала.Обица за следващите избори.Не се доверявайте на обещания.Затова ви лъжат.Срам и позор за цялата гербаджийска и седесарска плювалня.
8.
отново излъгани
30.03.2014 17:43:01
1
11
Миналото лято си мислех,че за лято 2014г.всичко ще е вече завършено, ще има повече детски площадки,повече пейки, повече зеленина,повече чистота,че ще има нов имидж общината,нова визия придадена от започналите и така все още недовършени т.н.проекти.ДА ама НЕ!Защо ни излъгахте отново?Парите не стигнали доразбрахме,но това не е оправдание на един екип,който сега ни управлява.Много жалко,жалко за всички,които живеем в Приморско, за всички,които ще живеят в Приморско за всички,които ще посетят Приморско и за цялата ни община като такава.Нека всички,които имат мнения за визията на града ни да споделят тук макар и да оставаме анонимни поради обективни причини!
7.
КОНДАКА
30.03.2014 17:28:56
0
0
КОИ ИМА ВРАЗКИ. ИМАЛ ВРАЗКИ ГЛУПОС ТИ ГОВОРИШ .НАЛБАНТОВ
6.
Налбантов до Кондака
30.03.2014 16:54:43
0
0
Не мога, той има връзки в съда и ще загубя делото!
5.
КОНДАКА
30.03.2014 16:16:22
0
0
АМИ ОСАДИГО ТОЯ АТАНАС .КАК КАВО ДА ПРАВИШ
4.
Налбантов
30.03.2014 15:05:00
1
0
14 години Атанас Петров ме залива с порнографски измислици... Кажете какво да правя бе, хора!
3.
знам
30.03.2014 14:12:52
0
3
И да не е Манол , някой от ГЕРБ ще дае :)))
2.
?
30.03.2014 02:01:17
0
2
манол ли ще е? жив и здрав
1.
Приморско
29.03.2014 20:45:02
0
16
Всички вече знаят че Германов много добре знае че Манол има мераци за Перла и за къмпинга,така че да не се прави на ужилен.Атлиман е първата крачка,после е горичката на Перла.Нищо ново под слънцето.ДАЛАВЕРА!ДАЛАВЕРА!ДАЛАВЕРА!Само че Германов не е сам.Там са намесени и Барцулка,която уж много принципна ,а си затваря очите и после и двамата ще обясняват как е станало без тяхното знание.И пак казвам ДАЛАВЕРА.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори