×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Паника в РЗИ заради проверка от инспектората, бомбардират министър Андреева с подписки


Паника в РЗИ заради проверка от инспектората, бомбардират министър Андреева с подписки
Преди месеци избухна скандал и заради служебния автомобил на д-р Георги Паздеров, след като стана ясно, че с него неправомерно са се возили младоженци
21 Февруари 2014, Петък, 16:45 ч.
Автор: Флагман

Обстановката е нетърпима, не може да се работи нормално, твърдят лекари

Като пчелен кошер е разбунена Районната здравна инспекция в Бургас, след като стана ясно, че до броени дни тук ще започне проверка от инспектората на здравното министерство. Под лупа ще бъде разследвана работата на директора д-р Георги Паздеров, зам. директора д-р Вергиния Цанова, гл.секретар д-р Живка Костадинова и директора на Дирекция АПФСО  Павлина Цонева.
Повод за проверката е жалба на служителка от финансово-счетоводния отдел на РЗИ, изпратена до областния управител Павел Маринов  и омбудсмана Таньо Атанасов. „Тази жалба съдържа няколко точки с различни сигнали – неизгодни договори с компютърна фирма, изхарчени хиляди левове за ненужни акредитации на РЗИ от частни фирми, назначения на хора без нужния ценз и т.н. Чрез свой агент в Областна управа нашите шефове разбраха кой е написал жалбата – това е една честна служителка, на която й остават два месеца до пенсия - и просто й стъжниха живота. Д-р Цанова нахълтала в стаята й, казала й нецензурни и обидни думи, а после започнаха да се заяждат с нея за най-дребните неща – че закъсняла с 5 минути за работа и други подобни. А те закъсняват с часове, но тяхното не се вижда“, разказва източник от инспекцията.
Преди дни от инспектората в София са изискали от РЗИ – Бургас да им изпрати копия от съмнителните трудови договори и друга документация, с която да се запознаят, преди да пристигнат в Бургас за проверка на изнесените в жалбата факти. Това явно е окуражило опозицията срещу д-р Паздеров и д-р Цанова, защото до шефката на инспектората Пенка Белева е изпратено на 14 февруари т.г. ново писмо, в което са описани още нарушения. В него обект на атака е и самата  Вергиния Цанова, за която се твърди, се през  2012 година е имала граждански договор като консултант в КАБКИС по Компонент 3 по Програма „Превенция срещу ХИВ/СПИН“. Така по едно и също време е била хем консултант, хем зам. директор на РЗИ. От тази програма тя получила близо 5000 лв., се твърди в писмото.
То е изпратено от името на колектива на РЗИ – Бургас и това окончателно взривило обстановката в инспекцията. Ръководството светкавично организирало събирането на подписка срещу неудобното писмо. В нея се казва, че то няма изходящ номер на РЗИ – Бургас и не трябва да се приема като становище на целия колектив. „Ние, служителите, изразяваме свободно мнението си пред ръководството на РЗИ – Бургас. Считаме, че към настоящия момент  всички поставени задачи, въпроси, проблеми и други са решени и се решават своевременно и с участието на всички нас“, се твърди в подписката.
Тя трябва да бъде изпратена до здравния министър д-р Таня Андреева и до шефката на инспектората Пенка Белева.
Опозицията на Паздеров и Цанова обаче нанесе днес изпреварващ удар. Тя изпрати сигнал до министерството на здравеопазването, с копие до Флагман.бг, че служителите в РЗИ са карани насила да се подписват във въпросната подписка.
„Ние, служителите на РЗИ – Бургас, Ви сигнализираме за извършващ се масов психологически натиск и манипулация върху нас, във връзка с подаден до Вас сигнал за безобразията и действията, насочени към лично облагодетелстване от страна на ръководството на РЗИ - Бургас.
За да укрепят позициите си и за да смразят персонала със своята власт, заместник-директорът д-р Вергиния Цанова, главният секретар д-р Живка Костадинова и директорът АПФСО Павлина Цонева съставиха подписка, с която ние да удостоверим удовлетвореността си от работата  на ръководството и това, че на всички наши въпроси и проблеми е откликвано своевременно. Бяхме викани поединично в кабинета на Павлина Цонева и приканвани да се подпишем. Много от нас под страх, че ще бъдем уволнени, полагахме подписа си“, се твърди в сигнала.
Явно битката в РЗИ става ожесточена. Самият директор д-р Георги Паздеров излезе в болнични от деня, в който разбра, че се подготвя уволнението му. Това се случи в средата на месец декември миналата година. Първият му болничен за 14 дни е издаден от личния лекар д-р Васил Гинев – Транспортна болница, а диагнозата е възпалителен процес на коляно – стара травма. Следва втори болничен за 1 месец от частен кабинет и трети болничен от „Лайф хоспитал“, отново за 1 месец.
В същото време колеги на д-р Паздеров твърдят, че около Коледните празници той се отдал на 3-часова шопинг-терапия в мол „Бургас плаза“, а наскоро бил видян да си пие кафето в „Бакарди“ със зам. кмета по здравеопазване д-р Лорис Мануелян.

В категории: Здраве


122
Коментара по темата
122.
*********
17.09.2018 17:05:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
121.
*********
18.04.2018 06:40:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
120.
дядо
18.05.2014 20:52:13
1
1
Защо РЗИ не контролира проажбаста на цигари на непълнолетни?Да отидат едно междучасие до СОУ Климент Охридски да видят за какво става въпрос.
119.
Do koga
23.04.2014 20:13:41
3
9
Спец. службите, екиха и ратаите на д-р Паздеров и Цанова четете и статията в същия раздел и сайт под заглавие - Безпринципност в РЗИ – хора на д-р Цанова вземат по две заплати, неудобните ги изхвърлят в 5 без 5
118.
бат бени
21.04.2014 12:54:42
1
6
1 ДЕН

Закуска: чисто кафе, без захар и мляко

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: Парче месо с много леко овкусена салата



2 ДЕН

Закуска: чисто кафе, парче сухар

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: Парче шунка, салата, 1 чаена чаша кисело мляко



3 ДЕН

Закуска: чисто кафе

Обяд: Зеленчуци, плодове

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца



4 ДЕН

Закуска: горчиво кафе

Обяд: 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, парче шунка, салата



5 ДЕН

Закуска: чисто кафе

Обяд: Печена риба с 1 домат

Не се вечеря



6 ДЕН

Закуска: горчиво кафе

Обяд: Две големи парчета пилешко месо

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 1 морков



7 ДЕН

Закуска: Горчиво кафе

Обяд: Парче месо, плод

Вечеря: По желание

Не бива да забравяме и водата хубаво е да се изпива по 1.5-2.0 л. Тя подпомага за почистването и изгарянето на мазнините от организма.
Не се отчайвайте когато се качите на кантара и видите, че от няколко дена не сте свалили нищо.Организма се нуждае от малко време за да
свикне с този начин на хранене. Не се предавайте!
Всичко зависи от вас!
117.
Добронамерен към РЗИ
19.04.2014 18:43:05
6
26
Господа от РЗИ и фирма Комплекс 2000, това IP 106.187.45.156 е от Япония - Центъра за компютърен интелект - реално е и внимавайте като го проверявате, да не би да забозите сървърчетата си. Доколкото за специалните служби - те си знаят и добре си вършат работата. Дори мен ме хвана страх, като узнах за какво става дума.
Г-да от РЗИ да знаете много сте в калта!
116.
Гола вода!
19.04.2014 07:38:18
5
33
и ОШАФ, д-р Цанова ядат затворничките в сливенския женски затвор, където е мястото Ви. Първо обаче, следва да давате отговори на настоящия си съпруг относно някои измислени от Вас командировки и забавянето при други реални с около 2-3 часа. Вие лично носите отговорност как се раздават държавни пари без основание. Мислете си!
По-голям ще е резилът, които Ви очаква, Вас и останалите от екипа на Пашата Паздеров, защото ненаказаните Ви деяния са доста!
Унизените и обиждани хора, както и рекетираните са много повече.
Весели празници на всички почтени и непочтени Българи!
115.
Българи от цял свят
18.04.2014 22:36:06
4
21
Четете, голям купон настава в Бургас !
Статията е "Паника в РЗИ заради проверка от инспектората, бомбардират министър Андреева с подписки"
Някакви празноглави педофили и псевдо доктори се опитват да ни плашат със служби.
Всеки да издирва материали за тези корумпирани лица от РЗИ и да ми ги изпраща - Freedom H.
114.
Г-жо Цанова
18.04.2014 22:23:13
4
29
Явно на хората не им пресъхна слюнката, защото явно са подковане не само с лимони, но и с факти. Аз пък съм от Швеция.
113.
За До без Здравка
18.04.2014 22:12:47
4
30
Вече наистина трябва да плачете, обаче Вие, г-жо В. Цанова и бившия полицай до Вас, дето се опитва от КОСаджия да стане ДАНСаджия. Проблема е вече извън неговата компетенция и повърхностни познания. Още сега отивайте при адвокат лично Вие и бившите Ви и настоящи съпрузи, както и любовници. Ще им се отвори и на Вас, и на тях много-много работа, и разходки по разните служби и институци.
Щом толкова много държите и много желаете скоро цялата област отново ще си припомни далаверите, за които успя бившия апелативен прокурор да прикрие. Е сега наистина и ДАНС ще имат пълното основание да направят проверка по тези Ви действия. Освен това, не ние и не някаква си измислена от Вас Здравка са:
1. Фабрикували документи с невярно съдържание, които са използвани за лично облагодетелстване.
2. Прикривали незаконните действия на свои близки и познати.
3. Вземали рушвети и мамили обикновените граждани.
4. Получавали „уж“ комисионни, които не са обявявани пред органите и НАП.
5. Имали педофилски наклонности.
6. Не спазват длъжностната си характеристика и т.н.
7. За да ви улесним IP ми е 106.187.45.156
От къде сте сигурни, че не сме от службите?
112.
До без Здравка
18.04.2014 18:39:20
32
6
Точно този коментар се очакваше. Четем го в момента не само ние!С непосредствено декларирана заплаха за живота ни, със заплахи свързани с противозаконен достъп до лични данни и компютри, и т.н. Благодарим,че сами паднахте в капана. Писаното от вас, обилно украсено със заплахи за живота и то в няколко поред коментари е наказуемо по всички закони. Вашите анонимни упражнения станаха играчка-плачка. От тук нататък можете да пишете каквото си желаете.Какъвто и ербаплък да демонстрирате, знаем че в момента ви е пресъхнала слюнката като четете тези редове, но да сте мислили преди да заплашвате.
111.
Ямболска и софийска ку.ва
18.04.2014 18:19:45
6
20
Охлади малко педофилските страсти, защото наистина скоро ще ядеш доста ошаф и то близко до старото ти известно градче - Ямбол.
А, забравих, д-р Паздеров е вземал сам парите, а ти нищо не си знаела за това!
Е, да само дето си му давала някои и друг съвет как да постъпи по твоя ямболски челен опит.
110.
Интимен
18.04.2014 18:10:24
5
29
Д-р Вергиния Цанова, представяща се за Серджо Лионе, сложете кашона на малкото си дупенце, че да може да го скриете, защото тенекията която ще Ви трябва скоро, не ще е в състояние да го стори.
Освен това уточнявам кашонът Ви следва да е от монитор минимум 42 инча, защото по-малък няма да Ви стигне.
Ха, сега да видим, какво ще измислите, в качеството си на зам.директор на РЗИ?
Извинявайте подценихме Ви г-жо ограничен директор!
109.
Без Здравка!
18.04.2014 18:04:13
6
32
Уважаеми г-н Паздеров и най-вече Дами от коментар 104,
Обръщаме се към Вас, защото нямахте толкова мозък, че да :
1. завършите медицинско образование с точната специалност, за да се изживявате като специалисти, че да поставяте медицински диагнози на някого си;
2. прецените, че зад тези коментари под псевдонима „От простосмъртните българи“ не стои никаква Здравка, а хора можещи и знаещи;
3. не правите това, което е факт под вещото ръководство и управление на д-р Паздеров, т.е. да прикривате неговите действия и бездействия;
4. ощетявате собственоръчно държавната хазна, а под крилото на вещия ръководител и „Паша“ Паздеров;
5. прецените, че вече сте пушечно месо и бушони по пътя на великия „индиански“ вожд към небитието;
6. остава да кажете колко време ще останете на новата дейност, която смятате да развивате;
Крайно време е да се осъзнаете и да спрете да давате твърди мнения по въпроси, по които не сте компетентни и изглеждате в очите на хората като пълни профани.
Освен това научете веднъж завинаги, че всеки компютър може да бъде проследен. От всеки компютър може да се види какви пощи използва и по този начин бързо се идентифицирате пред всекиго. Също и пред службите, а те не блеят и бягат като луди напред-назад като Вас. Разбрахте кого визираме в горното определение.
Няма вече тази сила вездесъщия „паша“ (измислената от него си), както и защитата на властимащите на деня.
Крайно време е да престане Паздеров да лъже и блянува дори пред обикновените граждани на Бургас, че се е управил и пак той ще ръководи РЗИ – Бургас.
Толкова ли не проумяхте, че цялата корумпирана гилдия на Паздерови (може би скоро) ще сте вече контингент на инспектората на МЗ, полиция, прокуратура, съд и международни контролни органи и институции.
Очаквайте доста големи сензации и грандиозни разкрития на нашите и чуждите спец. служби, относно здравеопазването в Бургас и региона, ако естествено д-р Паздеров след пет дни не вземе правилното решение.
Имайте в предвид, че не коментираме вече само за публикации в сайта на Флагман, но и в националните медии. Пътувате към гилотината, построена от народа.
Оставяме тогава, Вие лично да се определите, на чия страна ще застанете – на страната на подведените или участващите в далаверите.
108.
Серджо Леоне
18.04.2014 17:30:29
34
6
Здравке, Пропусна НАТО, ООН-то, НАСА, ЕС.
И като пишеш за ОЛАФ, да не го бъркаш с ОШАВ (ошав),ма?
Кого заплашваш ма Здравкей, хубаво ли ще ти бъде да те разкарват по съдилища на тези години, че и пред младите да станеш за резил?
Слагай кашона на главата и бягай в СКАТ, че само от там не си протекла и от чешмата на баните.
Фащай пъкя за Родопите в хотела за селски туризъм, лапай ошав и чакай ОЛАФ.
107.
Адвокатура
18.04.2014 09:54:40
7
30
Не знаех, че наказателното право се прилага само за едната страна в даден спор, а за другата богопомазаната не важи. А, може би за ямболския регион и идващите от там не, както и за протежетата им. Обаче, апелативният прокурор вече не се казва Иванов, а има и над него други!
Нещо пропускате и ОЛАФ, естествено, ако знаете какво е.
106.
много лесно
17.04.2014 20:50:24
36
10
Здравке!
Тъй като според специалисти по наказателно право вече премина тънката черта между анонимни клюки и отговорност, добре ще е да спреш и да преосмислиш постъпките си. Ако досега си си мислила, че целта оправдава средствата и затова можеш публично да набеждаваш колегите си, време е да преосмислиш виждането си.Наказателния кодекс предвижда ефективен затвор за клеветниците на работното място!!!Освен административните грижи, някой ще вземе и да те осъди. Гледай си живота, харчи си паричките в частния хотел в Родопите, свърши тя твойта „в кацата с меда“.
Хайде, със здраве!
105.
Боко
17.04.2014 20:39:27
5
19
Дианчето авджиева не е ли фанансовия регулировчик на д-р Паздеров, т.е. кое минава, кое не минава.
104.
:)
17.04.2014 18:24:09
35
8
а пък според мен Здравчето "От простосмъртните българи" съвсем откачи. Да ходи в Наречен, Сапарева Баня, че ако не - в Карлуково, да е жива и здрава ;). Вместо да взима болнични от болницата - да беше взела от Психото. хем нямаше да са са фалшиви, хем щяха да са до пенсия, че и отгоре. Здравче, слагай един кашон на главата си и тръгвай по Александровска :)))
103.
От простосмъртните българи
17.04.2014 16:37:50
7
32
Уважаеми г-н Паздеров,

Защото се изказахте днес, че само блъфираме, без да разполагаме с никакви компромати срещу Вас, излизаме с настоящото много малко компроматче.
За да знаете, че Ви следим внимателно както Вашите действия, така и Вашите изказвания пред когото и да било.
За да престанете да се оправдавате, само ще цитираме едно от Вашите нарушения за последните месеци. В качеството си на държавен служител, при това Директор на РЗИ, Вие безпристрастно следва да спазвате българското и европейското законодателства. По длъжностна характеристика, Вие сте задължен при установяване на закононарушение незабавно да уведомите за това правозащитните или правораздавателните органи и институции. Никъде не е упоменато, че следва да предприемате действия да го прекривате, освен ако и Вие не сте си фалшифицирали някои и друг документ. Парадоксално, но е факт, че не спирате до тук, а съветвате нарушителя представил и използвалия документ с невярно съдържание, да си подаде молба за напускане и всичко пито-платено. Престъпление няма, а нарушение има и то прикрито умишлено от Вас! Незачитането на българското законодателство, явно за Вас е практика и то не само през последната година. В случая Вие се явявате закононарушител и евентуален съучастник в престъпление. Спомнете си отговарящата за аптеките в РЗИ - ГАЛЯ ПУЦЕЛОВА и съпругът й – може би съставили, но твърдо представили и използвали фалшифициран документ. С Вашето съдействие ставате трима души, т.е. бъдещо доказани престъпници, участвали в сговор за прикриване на нарушение, т.е. престъпление в съучастие в група, а по НПК и НК нарушението и наказанието са по-големи.
Спестете си рушветите, могат да Ви потрябват за черни дни или за стари години, дано ги доживеете, за разлика от Вашите клиенти и на съпругата Ви пациенти!
Не повличайте в блатото и други Ваши сегашни и бивши приятели, познати, и благодарни пациенти, защото на някой от тях може и това да не му хареса, а тогава ...
Д-р Паздеров, бъдете така добър и си отивайте по-скоро, защото започва да става миризливо за Вас и Вашето семейство, и то много, ама много миризливо!
Вашите връзки са на много ниско ниво (местни и национални депутати, и рушветчии), но до Високото ниво все още не сте стигнали и дорасли. Смеем да твърдим, че никога вече няма да можете да пораснете, защото се самовлюбихте във властта дадена Ви от народа и от нас простосмъртните!
От вчерашните седем дни, Ви остават вече само шест дни за размисъл и действие, защото впоследствие ще има от Ваша страна само бездействие, а може би и лъжливи надежди.

От простосмъртните българи.
102.
От простосмъртните българи
16.04.2014 17:29:22
8
42
Уважаеми Господа управляващи,

Защото не обръщате внимание на простосмъртните, ние се ангажираме да Ви напомняме, че истината съществува въпреки, че стачки и бунтове няма. Същата следва да стане достояние на обикновените български граждани, които са Ви поставили на тези постове, а те чрез изборите могат и да Ви ги отнемат. Повечето медии са платени от Вас или Вашите протежета, но има и такива, които отразяват директно истината без дори и да я коментират – това право оставяме на гражданите на България.
Днес ще Ви запознаем с някои факти от ежедневието на РЗИ – Бургас.
1. Г-жа Диана Авджиева – Директор Дирекция „Медицински дейности“ е една от най-преданите на д-р Паздеров лица. Но защо ли? Може би защото е завършила Великотърновския университет през 2011 година, чудно как без да е ползвала нито един ден отпуск. Дали тя не е поредната „КАЛИНКА“ в РЗИ – Бургас ? Как и кога е учила ? Как е приета и кога се е явявала на изпити?
2. Д-р Марияна Кофинова – Директор Дирекция „Обществено здраве” освен, че ходи на 12 см токчета, вече съвместява и овакантената от д-р Люба Павлова длъжност. Дали е законно и от кого е разпоредено това действие?
3. В същото време, най-преданото на д-р Георги Паздеров лице – д-р Вергиния Цанова, предвкусвайки изходът от настоящата в РЗИ ситуация, вече поглежда извън РЗИ – Бургас, като е подала документите си за длъжността „Управител“ на наскоро увакантена длъжност в близък медицински център. Както знаем плъховете първи напускат кораба, а капитанът последен. Може би затова д-р Паздеров чака смяна на властта и затова не напуска кораба, който той обяви за негов собствен, т.е. РЗИ – Бургас.
4. В отсъствието на д-р Паздеров при липсата на каквито и да са парични средства, д-р Вергиния Цанова увеличи заплатата на мл. експерт Станка Николова (жена на д-р Джендов). Защо ли? Разполагаме с информация, че д-р Паздеров се е договорил с д-р Джендов за апартамент в новата кооперация, която се строи въз основа на (незнайно как) получени документи от починали отдавна евреи, без наследници в стария Бургас. Или може би индианския вожд търси подкрепата на „еврейското съсловие“ в Бургас и по света.
5. Днешната „черешка на тортата“ е информацията за непрестанно осчетоводявани от д-р Георги Паздеров фактури за плащане в брой за псевдо извършвани услуги и доставяни стоки:
5.1. „Закупувани“ калъфчета за GSM и чанти за служителите си, които не са постъпвали в РЗИ.
5.2. Специални услуги, извършвани от компютърната фирма „Комплекс 2000“, която се знае, че е насадена в РЗИ лично от д-р Паздеров.
5.3. Скъпи тонери по цени много над редовите и мн. други.

Уважаеми д-р Паздеров,
За да се спре с компроматната война срещу Вас, не е ли по-редно да получите заповедта на министър Андреева и да не оставяте негативно отношение не само в гражданите, но и в лекарското съсловие, което подлагате на незаслужени от него удари, които са насочени основно срещу Вас.
Толкова резил и помия излезе на бял свят, а има и още много друга, за която не подозирате, че знаем срещу Вас. Това е достоверна информация, съпроводена с документи за огромни далавери на различни нива, в които сте участвали и уронвали престижа не само на редовия лекар, но и на обикновения човек.
Не ни подлагайте на изпитание, защото в този случай ще пострадат и много предани Вам лица и близки, дори и на високи постове, които заемат.
Както знаете г-н Паздеров, срещу фактите и боговете мълчат.
Решението е Ваше, но явно ще действате, както Ви подскажат съвестта и честта Ви, естествено ако ги имате.
Е, крайно време е вече не само държавните, но и еврапейските органи да се заемат малко с Вас и близките, и познатите Ви.
Даваме Ви срок от седем дни за размисъл и действие от Ваша страна.

От простосмъртните българи.
101.
Бургазлия
16.04.2014 14:31:27
6
42
Братя, публикуваната в коментар 96 "Хипократовата клетва на съвременната модерна медицина" е самата истина, която трябва да се разпространи и чете не само от обикновените данъкоплатци, но и от управляващите, защото те ни докараха до тука. Какъв е този паша Паздеров?
Толкова ли е велик, както са го описали в коментарите?
100.
Мутра
16.04.2014 14:21:40
4
29
Тоя е за линч! Ако е още жив само потвърдете.
99.
Николова
16.04.2014 14:03:04
5
25
В РЗИ Варна е същото положение. Директор от който зависи бизнеса на област Варна.
98.
Николова
16.04.2014 14:03:04
1
10
В РЗИ Варна е същото положение. Директор от който зависи бизнеса на област Варна.
97.
Нов почин
16.04.2014 11:39:24
5
46
Висшият законодателен орган на Австралия е федералния парламент, състоящ се от Сенат (горна палата) от 76 сенатора, избирани за 6 години, и Палата на представителите от 148 депутата, избирани за 3 години.
Там има назначена панда за държавен служител. При водене на тежки преговори или уморителни срещи, държавните служители получават почивка. В тази почивка отиват и прегръщат пандата и по този начин се освобождават от умората и натрупания в тях негативизъм. С това пандата заслужава държавната си издръжка.
Предлагам в РЗИ-Бургас в мазата на сградата да се развъждат крокодили. Има вече сформиран екип, който е готов да поеме и заплати издръжката им. Целта за отглеждането на крокодилите е повече от ясна: които се провали като д-р Паздеров, вместо да се чуди как да се покрие и вместо да вади фалшиви болнични за сметка на простите като нас данъкоплатци, да му се уреди делова среща с гладните крокодили, които ще го прегърнат дружески и по братски. Ако се разберат с него – остава на този пост пожизнено, ако ли не – лошо, но няма да отежнява бюджета на данъкоплатците, дето и сега го издържат на кльощавия си гръб.
96.
Послушен, но роб!
16.04.2014 11:18:27
4
49
Уважаеми г-н Паздеров,
Следим внимателно писанията относно Вашите действия и бездействия. Обърнете внимание, вече не се обръщаме към Вас с обръщението подобаващо на образованието Ви като лекар, защото човек клел се в Хипократовата клетва се ангажира с нея, а Вие сте се клели явно в следната:

Хипократовата клетва на съвременната модерна медицина :

„В името на Парите, Властта и Частните интереси, в името на всички които ми плащат за това, поемам върху себе си тази клетва!
На болния, който е дошъл при мене, ще гледам като на клиент, но не и като на пациент, ще му взема парите, и ще му предпиша такива лекарства, които да го поддържат болен, за да идва отново и отново, и да ми осигурява едни постоянни доходи , на мен и на цялата фармацевтична индустрия, до смъртта си.
Ако дойде случайно, някой здрав, то аз се задължавам да го разболея, за да стане зависим от мен и цялата фармацевтична индустрия.
Ако някой открие, такова лекарство, било то на билкова или каквато и да е друга основа, което да не предизвиква странични реакции и да излекува дадена болест, то аз се задължавам да докладвам на моите повелители, за да вземат те мерки и да унищожат тази заплаха за Световната здравна организация!
Ако някой, не иска да ползва услугите ни, и да плаща данъци, то аз съм длъжен да го докладвам за да бъде обявен за престъпник.
Ако някой води природосъобразен живот, той трябва да бъде обявен за назадничав и пречка за развитието на медицинската наука, и да бъде умъртвен по най-бърз начин.
Никога, няма да предавам, колега допуснал лекарска грешка независимо от последствията до които е довела.
Когато, посещавам пациети по домовете, аз ще всявам там страх и чувство за зависимост от лекарствата. Ще говоря сложно за да ме уважават и да ми се доверяват безпрекословно, и да пият отровите които им предписвам без да се замислят.
Ще работя за това, така да манипулираме хората, че те да не търсят алтернативни методи на лечение и здравословен живот.
Ще работя за създаването на частни здравноосигурителни фондове, като ще убеждавам хората, че това е единственото им спасение и път към качественно, но съответно скъпо здравеопазване.
Ще работя за намаляване броя на децата и  пенсионерите в България, защото те са ненужни и само тежат на обществото и държавата.
Ако изпълня тази клетва, без да я нарушавам, дано получа обещаното ми възнаграждение, за да водя охолен и изпълнен с наслади живот, като пазя тази клетва и не престъпя нищо от нея. Ако пък сторя обратното, нека ме сполети ранна смърт.
Заклевам се, че по силите на знанията си ще върша всичко, в което се кълна.“
В годините вследствие Вашата дългогодишна ръководна практика, допълнена и доразвита със следните нови постулати лично от сем. д-р Паздерови:
1. Който глътне лекарство, дори и аспиринче, да внесе по личната на семейството ми сметка – дължимата се потребителска такса, определена със закона, защото аз съм местния „Паша“, а Вие сте раята.
2. Който ме види на улицата да ми се кланя наведен минимум 90 градуса за младите, а за старите може и 30 градуса за уважението, че минавам покрай тях. Разрешава се на девойките до 20 години да запрятат полите, без да се кланят с цел да видя бедрата им и да преценя на какъв пост да ги уредя, като предложа на Лорката (д-р Лорис Мануелян) коя за какво става.
3. Пациента за моето обкръжение е стока, а не човек, т.е. има стойност и определена цена.
4. Предлагам на всеки лекарски кабинет да е направен ценоразпис за оценка на човешкия живот, в зависимост от специалността. Този ценоразпис следва да ми се докладва от подчинените ми звена. Всеки доклад да е съпроведен с потвръждение от банката, че ми е внесена такса за разглеждане и произнасяне по всяка докладна от всеки регистриран лекар или медицински център. Осбодени са звената единствено подчинени и управлявани от жена ми д-р Паздерова, както и доставчиците на козметичните й серии (особено френските), като тяхната продукция следва да се предлага на специални цени от всички лекари в областта (това дейност на жена ми, прекрита зад мазила и помади).
5. Целия обслужващ персонал на РЗИ обявявам за лични на семейството ми слуги. Обслужващите персонали на лекарските кабинети и центрове, както следва – лекарите ми се подчиняват безприкословно, а сестрите и санитарния персонал са им техните слуги, т.е. техни ина мен слуги.
6. Въвеждам и определям допълнителна такса за всеки пациент 20-30 лева, която да се внася за това, че той се обслужва в моята бургаска област.
7. Да се съботират намеренията на кмета на Бургас г-н Димитър Николов, който поде инициативата всеки добър лекар, който дойде в Бургас да получава общинско жилище. Лорката ще има ангажимента по този въпрос. Качествени и кадърни лекари нямат право да работят в моя вилает, а само предани доктори.
8. Който не заплаща за така организираната от мен здравна дейност, като се разболее, сам да се овие в бял чаршаф и да поема по пътя към гробищата – там му е мястото. На нас безпарични пациенти, пенсионери не ни трябват. Трябва да оредее изберателната маса на народа, за да не осъзнава кога и къде следва да гласува. Партиите щели да им плащат по 50-100 лева? Аз поемам почина да ги намаля тези платени избиратели, за което партиите следва да ми благодарят и ме оставят на този пост – директор на РЗИ – Бургас пожизнено.
9. Който се окаже неблагодарен, личният му лекар да се погриже да му съдейства да намали дните си на този свят. Ако някой лекар откаже да изпълни това мое разпореждане, разполагам с глутница от благодарни мутри, които ще му окачат един бордюр на краката и в морето до рибарското селище „мутренското гробище“, дето полицията „уж“ го търси, пък все не го намира.
10. Тези лекари, които наистина лекуват пациентите си ги отлъчвам от моята гилдия на ДОКТОРИТЕ и ги лишавам от полагащите им се допълнителни възнаграждения, та дори и от фармацевтичните компании. Те влизат в списъка на неблагонадеждните и членовете от моя екип следва да ги изолират или разкарат по най-бързия начин и по схема, която лично аз ще уточня допълнително.
11. Който доктор не изписва най-скъпите лекарства, най-вече антибиотици, да му се назначава служебна проверка и да се тества по моята схема.
12. Относно неплатилите за своето здраве в спешна помощ - да се мотаят и да се прехвърля отговорността от едно отделение на друго, дорде ритне камбаната и така аз постановявам – няма отговорност, защото никое лице или отделение не е поело лицето за лечение.
13. Нареждам на лекуващите циганите – от тях да не се вземат никакви средства, че имат лоши врачки и гадателки, може да ни навредят, а ние не искаме това. Бизнеса и живота ни е добър, но само при описаните по-горе правила, които съм утвърдил и съгласувал с когото е необходимо.
Забележка: Да не се посяга на благодарните ми покровители, застъпили се и приели рушвета за отстраняване на министърката, дето си позволи да организира съгласно закона конкурс за моето бивше и все още мое място. В допълнително приложен списък заповядвам същите да се освободят от такси за лекарско обслужване. По скоро Министър Андреева ще сменят, дорде влезе в действие нейната заповед. Аз съм много болен и затова не ще ме открият, а съм богоизбран и не ще ми посегнат. Болестта ми обаче свършва в момента, в които свалят това правителство и го сменят с ново.
95.
Докуленков втори
12.04.2014 00:06:37
5
68
Уважаеми Господа,
Публикувам официално секретната информация, че д-р Лорис Мануелян застава за пореден път зад издаването на измислените болнични на д-р Паздеров, както и го прикрива от чужди посегателства!
За Гергьовден са подготвили и договорили поредния болничен лист на "укриващият" се паша Паздеров от държавните власти. Същият вече близо 120 дни разиграва цялата държавна машина и българския явно според него прост народ с неговите си номерца - секнал се бил, колянцето го заболяло, замаяла се главата му и т.н.
Сега обаче сценарият е друг:
1. Няколко дни преди да му изтека болничните ще влезе за ден-два в болницата в ж.к-с "Меден рудник", Бургас да му направят "УЖ" подробни изследвания, където щели да установят, че положението му е тежко и ще представят документите на ЛКК, които ще му издадат нови болнични.
2. Впоследствие ще го представят на ТЕЛК и хоп - нови шест месеца.
3. Вече има политически оттенък - д-р Лорис Мануелян от ГЕРБ против управляващите партии.
4. Чудно обаче къде е кмета г-н Д. Николов и не вижда ли какво прави неговия ресьорен отговорник по здравеопазването .
Вместо да мисли за здравето на хората от общената, той съдейства в измамите на другия представящ се вече за активист на БСП бивш гербаджия - д-р Паздеров.
Явно Министерството на здравеопазването няма сила и възможност да се противопостави на далаверите на д-р Паздеров, който се надява да боледува до смяната на правотелството и тогава пак да се върне на бял кон, както заяви на всички свои колеги от РЗИ. Пашата е решил и се е заканил да направи баташкото клане за неудобните му изчадия след като се върне и вече не ще важи сегашната заповед за уволнение.
Учудващо защо Министерството на здравеопазването не дава отговор дори и на Омбудсмана по неговото запитване по този казус - "д-р Паздеров"?
Доколкото узнахме са сезирани и Комисиата по здравеопазване и Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси, но отговор и до момента няма.
Явно пипалата на мутренското обкръжение на д-р Паздеров успуват да повлияят и на политическите партии, които не смеят да се преборят с "Великия и недостижим бургаски паша" .
Ако беше някой обикновен човечец, вече щеше да е в затвора за получаване на фалшиви болнични бисти.
Толкова ли:
1. Депутатите от всички парламентарни групи са зависими от д-р Паздеров и поставят "чадър" над неговото безочие, нахалство и безотговорност.
2. Държавата няма силици или не желае да се справи с този корумпиран мошеник - д-р Паздеров.
3. Държавата е застанала на колене пред него и едва ли не му се моли да изпълни заповедта на министър Андреева, а той - д-р Паздеров им тегли майната и им се пресмива от през злобните си очички, даказвайки, че той е силния и великия на деня.
4. Министерството на здравеопазването няма воля да анкетира болничните на Паздеров, а има и пълно основание да ги прекъсне и дори прекрати.
5. Кмета на община Бургас, г-н Николов не може да се разпореди на заместника си д-р Мануелян да се дистанцира и престане да прикрива незаконните действия на сем. Паздерови. Дали и това не е политическа игра, но от нея губят и ГЕРБ, защото те назначиха д-р Паздеров и до момента стоят зад него, а гражданите не го искат, както и лекарското съсловие на Бургас и региона.
6. Защо правозащитните и правораздавателни органи на Република България не застанат на местата си и не разследват далаверите на сем. д-р Паздерови през последните години.
7. Самозабравилият се и считащ се за недосегаем паша д-р Паздеров от когото и да било е велик администратор и ръководител.
След като има такъв доказал се лидер и кръстник нашата страна, т.е. България, предлагам да го номинираме направо за президент, а подписите за това ще събере самата държавна администрация. Какви са за нея някакви си десетки хиляди подписа - пуска се заповед от Орешарски - да се изготвят списъци в подкрепа на кандидата за президент Паздеров и това е вече факт. А, пък избори може и да няма, след като цялата държавна и общинска администраци, курвите, мутрите и всички партии са зад него, защо са ни избори. Връчват му на д-р Паздеров даже и орден за заслуги в борбата срещу доносниците, дето се опълциха срещу кликата му, защото доказателствета срещу него са явно унищожени и проблеми не би следвало да има.
По време на неговото бъдещо мъдро държавническо вече управление ще процъфтяват рушветчийството (лично под неговото наблюдение), курвалъка (той лично ще ги лекува блризките си познайници), простотията (защо и е на държавата умни и знаещи хора), слободията (анархията, терористи, сепаратисти и др.), циганията (живееш за сметка на държавата), а останалите кучета ги яли.
Има и практическа вероятност може би следващия болничен да се окаже, че е защото д-р Паздерова или някоя друга нежна близка половинка го е ухапала някъде си, та да спрат възходящата кариера на великият доктор.
Ех, красива е страната ни, но още по-умни са управляващите я в момента!
Но, не пренебрегвайте г-да ръководители народа ни, хората не блеят по небесата като някои от Вас, глетат, виждат, разсъждават и преценят за кого и как да гласуват.
Да не се окаже, че не сте застанали зад правилния човек и народът Ви изхвърли от яслата където сте се настанили и зобвате от храната на простосмъртните дето могат да Ви сторят нещо, та макар и след известно време!
Сполай Ви на хляба и мъдрите Ми решения от тук и нататък!
Ние сме тук и ще гледаме защо и как реагирате по всички въпроси!
94.
Докуленков
07.04.2014 22:16:46
6
80
Ми те каките от Лукс.ра вземат по-малко от докторите. Призив: Ходете при каките, а те ще ви излекуват по-добре от лекарите в Бургас! Хем обслужването на висота, а и отношението им е перфектно. Няма да ви пробутмат разни козметики като някои доктори дето работят явно в фризьорски салони.
Най.много след това кожните да ви съдерат още някоя кожа от еди коде си, не, че сега не съдират и по две кожи от човека.
93.
До студента
07.04.2014 22:09:11
4
69
Браво Жоро, явно ще ходят някой хора по-бавно и малко на една страна, че то големи разходки ще правят в южната съседка - от хотел в хотел, от стая в стая и от кутек на кутек, е и нещо друго може. Там има много подобни на Лукс.ра.
92.
Студент
07.04.2014 22:03:49
4
60
Хора, в Зимбабве ли живеете или в България? Какви са тез доктори. Я ги пратете на командировка в Турция при онези с големите пищ.. да престоят там поне един месец и като се върнат да видим какво и кой кого.
91.
Познат
07.04.2014 21:56:49
5
55
Познавам д-р Цанова още от Ямбол.
Не подозирах, че е педофилка, но миналата седмица я видях да говори нежно с едно момче на около 12-13 години в градинката пред блока на ул. Вардар, като то дори се опита да я удари, а тя го държеще за якето.
Едва сега узнах, че работи в здравната администрация.
Явно за друго не става.
90.
Браво, Кмете!
07.04.2014 21:49:34
5
64
Пак ще гласуваме за теб!
Щом и държавата не пожела и не поиска да се справи с д-р Паздеров, ти пое нещата точно в този момент в своите ръце!
Проблемът е, че в Бургас има много като Паздеров и те трябва да си ходят, защото обърнаха лечението на хората в търговска практика. Тях не ги интересува дали имаш или нямаш пари. Съдират ти и кожата от гърба само и само да изпълнят заръките на фармацевтичните компании, при които се водят на отчет и хранилка. Повече пари за скъпи лекарства, повече пари в джоба на лекарите.
89.
Случаен
07.04.2014 21:39:35
4
58
Абе хора, това реален човек ли е или литературна измислица?
88.
Обезпокоени!
07.04.2014 21:36:41
5
64
Уважаеми Господа Управляващи,
Уважаеми Господа Депутати,
Как искате да гласуваме за Вас, след като не може да вкарате един самовлюбен в себе си човек на мястото му,
Явно д-р Паздеров също счита, че Вие сте некадърни да се справите с него след като Ви разиграва както си иска.
Явно държавността е избягала от България и се скита по света.
Как може д-р Паздерова да предлага френска козметика в кабинета си - това да не е парфюмериен магазин или дрогерия.
Ровите д-р Люба Павлова, а д-р Паздерова дали е регистрирала тази дрогерия?
Или тя въобще не подлежи на контрол, както и съпругът й?
87.
Съсед
07.04.2014 21:28:59
5
63
Ега ти нахалството и безочието на това семейство, които дори не поздравяват по-низшите от тях.
Съд и присъда за такива администратори.
През миналия век такива изедници нямаше.
Аз лично съм виждал как зарежда и слежбаната си кола и тази на дъщеря си с една карта, т.е. явно за сметка на държавата.
Бях решил да не го коментирам, но нахалството на Паздеров (забележете не пиша д-р), защото действията му не подобават на човек, който се е клел да служи на хората, т.е. лекар.
Аз и мои познати вече не го признаваме за такъв.
86.
Лекар
07.04.2014 21:20:43
4
66
Е , г-н Паздеров,
В чест на празника успяхте за пореден път да уроните престижа на българските медицински кадри!
Дано Ви мине скоро главоболието, а за проблемите, Вие си ги измисляте, Вие си ги решавайте, но не излагайте колегите!
Покрай Вас, хората в целия Бургас коментират с негативизъм цялото лекарско съсловие.
85.
Явно съм простак
07.04.2014 19:16:11
5
63
Да живее замаяния паша, т.е. д-р Жоро Паздеров!
Поредния нов болничен лист вече факт, но със сменена диагноза - леко замайване!!!
Ох, горкия Жоро, той не бил Пъзлю, а си е направо Лай.о. Взе всички нормални хора от България за малоумници и простаци, та дори и хората от министерството на здравеопазването.
Досвидяха му се 40 000 лв. дето даде на Ментата, Данчо де, та как ще остави властта без неговото мъдро и рушветчийско ръководство!
Явно и министърката Андреева не става за нищо, след като не успя да задейства цялата поверена й от държавата власт, да го застави да си отиде вече пети месец.
Парадоксално е дори, че не анкетират болничните му листи, а могат и да ги прекъснат - основания колкото щеш. Първото липса на основание, освен единствената причина за ваденето на болничните - властолюбието на Пашата.
Вече му се оправи коляното на човека, а взе да страда главата му - явно наистина е за психиатър и то много добър, защото виенето на свят не е добър показател.
Още повече не следва да управлява не само РЗИ, но дори и лека кола. Или кликата около него подготвят атентат срещу някого и след това да обявят Жорката за човек с жълта книжка. Абе то не била жълта книжка, а били гащите на Жорката вследствие проблемите дето го очакват за в бъдеще.
Паздерова пък взе да отмъщава на руснаците и спазва държавната политика като лекува акне на дете на руснак с предлаганите в кабинета й скъпи френски помади. Същата вместо да направи изискващите се изследвания и да установи дали не се касае за стрептококова или стафилококова инфекция от въздуха отсъжда - акне и нейните скъпи мазила. Ефекта е повече от ясен - инфекцията се увеличава, но кого да сезират горките руснаци - мъжа й или кликата около него.
Е, Господа от кликата на сем. Паздерови, докога ще защитавате това ояло се и самозабравило се семейство, което счита, че Бог е по-ниско от тях и те са тези, които са командвали и ще командват докторите В Бургас и региона до гроб.
НОВА телевизия настъпи д-р Люба Павлова, но явно и на тях не им стиска да разгледат случая Паздерови.
Затова ние сме тук и ще останем да следим развоя на събитията, т.е. как един вече умопомрачен лекар продължава да върти цялата страна и властта на пръста си.
Същият имаше запазен час за операция в Токуда, но не отиде, защото колегите му щяха да оперират здрав човек с цел получаване на болнични. Явно нещо се сгафи в последния момент - я са сменили екипа или анестезиолога. Така д-р Паздеров реши да не се оперира защото може я да му сложат упойка не каквато трябва, я да срежат вместо която трябва някоя друга връзка, може би дето държи оная му работа и тогава голям проблем! Курвите от Луксор ще останат без хляб.
Абе Доктори, я вземете с превръзка на очите го качете на моста пред Казиното в Бургас и вижте да не би да е бесен - ако види водата и то отвисоко - дали му се вие пак свят или не, а тогава може и да му се замае още повече главата, затова го дръжте но не за жълтите гащички, а за оная му работа, че без него за къде сте.
Предлагам в екипа да влезе и д-р Мануелян дето го заведе до Меден рудник и му обеща поредния болничен лист. Той може би ще носи памперса на пашата Паздеров, да не би да се изпусне от главозамайването или от височината и водата.
Жалко, че такава клика от компрометирани лица управлява здравеопазването на Бургас и горките хорица си мислят, че ги лекуват.
Кмета г-н Николов правилно отбеляза, който добър лекар дойде в Бургас веднага получава общинско жилище.
То, какво излезе кмета Николов взе да оправя и здравеопазването, след като упълномощените за това хора не си вършат работата!
Изводът е ясен пашата Паздеров, педофилката Цанова и слабичката Цонева вън от здравеопазването в Бургас, а Общинските доктори да видят кой и как лекува хорицата в Бургас !
84.
От умните простаци!
17.03.2014 17:19:02
14
71
До псевдо „Киара“, реално самозабравилите се от кликата на д-р Паздеров, който от около 100 дни е уволнен, но отказва да получи заповедта си за уволнение, разписана от министър Таня Андреева!
Чудно, кое е измислица, уважаеми свалячи и мръсници от кликата на Жоро Пъзльото, както го нерече един от форумистите :
1. Не са взети и изпратени сканирани копия на болничните листи на шефа в МЗ в София?
2. Нямате свой информатор в деловодството на МЗ на РБългария?
3. В петък сутринта не са ли изхвърлени три черни чувала с официални документи от РЗИ – Бургас ?
4. Вержи Цанова не е била в Ямбол до преди около десетина години, преди да я насадят в РЦЗ - Бургас?
5. Не е била миналата седмица в Чифлика, вместо индианския вожд, дето се укрива от властите в България?
6. Предаването „От упор“ по ТВ „Скат“, излъчено на 09.03.2014 г. с водещ Димитър Байрактаров, посветено в по-голямата си част на далаверите на екипа на д-р Паздеров в РЗИ – Бургас, и то ли е измислица ?
7. Бъдещото предаване „Господари на ефира“ в сряда – 19.03.2014 год., касаещо заснетото със скрита камера получаване на рушвет от прословутия екип на д-р Паздеров, и то ли е измислица?
8. Скандално ли е, че издавате каквито Ви се поискат документи срещу пари, които не отговарят на истината?
9. Случаят с басейна в ж.к-с „Меден-рудник“ и той ли е измислица?
10. Скандалните болнични на д-р Паздеров и д-р Люба Павлова, и те ли са измислица?
11. Скандалното държане от страна на д-р Цанова с екипа на телевизията, както шпиономанията, която развива със служителите на РЗИ – Бургас, в отсъствието на д-р Паздеров?
12. Ограничаването на ползването на интернет от служителите на РЗИ – Бургас, с цел „УЖ“ да не следят публикациите в сайта на „Флагман“, а най-вече да не могат да вършат служебните си задължения?
13. Докога ще унизявате и ще правите за подигравка министър Таня Андреева?
14. Мутрите, с които продължавате да плашите хората, няма да могат да Ви помогнат!
83.
kiara
15.03.2014 11:28:57
70
15
Do umnite prostaci,prekalliavate veche s izmislicite si,ne se napavaite tolkova Vashata rabota niama da stane.
82.
Съвестен
14.03.2014 16:13:33
7
58
Крайно време бе да се изискат и анкетират болничните листи на д-р Паздеров. Дано освен в деловодството на МЗ няма други корумпирани лица, които да съдействат, уведомяват и покриват действията на сем. Паздерови.
81.
Съвестен
14.03.2014 16:13:27
6
52
Крайно време бе да се изискат и анкетират болничните листи на д-р Паздеров. Дано освен в деловодството на МЗ няма други корумпирани лица, които да съдействат, уведомяват и покриват действията на сем. Паздерови.
80.
Благодарим, Ви
14.03.2014 16:07:56
6
65
Министерство на здравеопазването на Р България разсея съмненията, приказките и твърденията на екипа на д-р Паздеров, че той си остава на този пост, като изиска сканирани копия на 5 (петте) броя болнични листи на директора на РЗИ – Бургас.
Явно и мисията на д-р В. Цанова в хотел „Балкан“ - Чифлика над Ловеч е пропаднала и не е успяла да пропагандира и отмени заповедта на Министър Андреева. Вестоносецът от бургаската РЗИ бе упълномощена да договаря финансовите условия за оставането на д-р Паздеров, но явно е ударила на камък, и то с твърдостта на габро.
Днес около обяд д-р Цанова отпътува от троянския балкан с подвит койрук и неуспешно свършена работа, която гарантира още една оставка или по-точно нейното уволнение в бургаската РЗИ. Съпругът й също мина през ситото на съкращенията и остана извън полицията.
Не е хубаво, без да си си примерил костилката отзад, да я гълташ като щраус отпред и отгоре.
Усетилите се днес лица от кликата на д-р Паздеров рано-рано сутринта се разпоредиха санитарката да изхвърли три големи чувала с „ненужна“ им вече документация в контейнерите за смет. Поставен беше служител, който да следи кой ходи и се интересува какво е съдържанието на изхвърлено, но както винаги, простакът е по-умен от управляващия го. Оказа се, че са досиета на различни медицински центрове, кабинети и практики, които вече не са потребни за екипа на д-р Паздеров.
Обаче между тях липсваха тези, които са подвластни и под разпореждането на д-р Паздерова, т.е. сагата и измамите продължават.
Уважаеми Господа, от Министерството на здравеопазването, следва да се разпоредите и да проучите семейните далавери на сем. д-р Паздерови. Ако не се ориентирате, ще Ви помогнем да се справите и с този проблем, освен ако сем. Паздерови не се осъзнаят и сами преустановят незаконните си дейности.
79.
До Komentator
13.03.2014 21:59:02
5
74
Уважаеми Господине/Госпожо,
или група от поддръжници на бившия вече „Псевдо ПАША“, които е обичал смелите, дорде е бил на власт! По принцип е обичал всички, които са му предани и „благодарни“, но се оказа, че той самият не е от смелите!
Крайно време е някой в тази оглозгана от „Komentator'и“ държава, да каже каква е истината за ръководената от г-н Паздеров инспекция в региона на бургаска област!
Вашата заповед или по-точно цел е да се замълчи и да се прикрият истината и блатото, в което екипа на Георги Паздеров вкара здравеопазването на Бургас.
Дори д-р Златка Танева не си е позволявала това, което направи Пашата, е той и за това я съкрати.
Уважаеми „Komentator“,
Вместо да задължавате или ограничавате хората да мълчат, следваше да ги призовете да казват и разкриват истината. Вие искате да ги върнете преди 25 години и да им се разпореждате, но постановленията на ЦК на БКП вече не действат!
Времето и третия пореден мандат на доверие към д-р Паздеров свърши, защото:
1. Според Вас истината, споделена от редовите граждани, която не е изгодна на лапачите е „Хленчове и попържни“, поради което и боли.
2. „Спрете коментарите“ - Това разпореждане или заповед от кого е издадена и за кого се отнася – уточнете молим Ви.
3. „нямате полза от тях“ - а Вие каква полза имате?
4. „само нагнетявате атмосферата“ - чудно за коя работна атмосфера става дума – на властимащите „лапачи“ или на обикновените граждани, рекетирани деселетия от екипа на Паздеров!
Краха на няколко самозабравили се ръководни лекарски фамилии в РЗИ е вече факт!
Всички, включително и бившите подлоги от женски род, доказали своя разврат в София и Ямбол са вече на течението. Няма го Апелативния прокурор Иванов на Бургас, съдействал на същата от РЦЗ – Ямбол да стане „тапир“ и заместник-директор в Бургас, за да ги покрива и пази от народното недоволство. Вместо д-р Вергиния Цанова да се крие от телевизионния екип в тоалетната на РЗИ, след поредното уволнение на „неугодна“ служителка, заподозряна в компроматната война срещу нея и „индианския вожд“, е въпрос на чест да напусне Бургас и да си потърси ново, може би и поредното „семейно“ гнездо.
Уважаема г-жо Цанова, времето на взятките (бакшишите и рушветите) от бургазлии вече приключи. Стига с този (облечен в особеното и псевдо научно прилагане на законовите разпоредби) рекет над всички български и чужди граждани, които са в нужда.
Уважаеми Господа, дори и да приключи този форум, ще бъде създаден специален блог на тема „РЗИ – Бургас“, за да не се допусне това, което беше по време на управлението на д-р Паздеров.
Учудващо е защо Министър Таня Андреева не се вземе в ръце и не докаже на д-р Паздеров, че е по-силна от него , или е обратното той й нарежда какво да прави тя ?
Уважаеми „Komentator“, как мислите дали ще успеете да върнете на власт д-р Паздеров?
Отговорът е един – бургаско и категорично НЕ !
Ако министър Андреева не успее, има и други национални и международни институции, които ще бъдат сезирани да се произнесат по казуса „Паздеров и Сие къмпани“!
Видя се, че тази гилдия от мазнещи се (изчерпали се от същност и съдържание) шефове не е толкова смела, че да смее да се раздели с ръководните си постове.
Паздеров осъзна и стриктно разчита на народната мъдрост - „който пада от високо, повече боли!“, защото демонстрира, че я изпитва по един път на всеки двадесет дни върху себе си, естествено и само, като вади всеки път нов първичен болничен лист. Колко ли месеца станаха?
Уважаеми Господа Лекари, разграничете се от тази компания на престъпници, която Ви заставяше да работите против Вашите и на българския народ интереси !
78.
komentator
12.03.2014 19:05:02
71
9
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Цялата тази „дискусия” е трагикомедия от хленчове и попържни. Защо не я прекратите и си гледате работата?! Спрете коментарите, нямате полза от тях, само нагнетявате атмосферата!
77.
Унизени
11.03.2014 07:56:00
5
82
Корумпиран изяжда баницата, по-корумпиран е, който му я дава! Керванът си върви, д-р Паздеров продължава да си краде, колежката му д-р Л. Павлова - директор на дирекция ПБПЗ си върти частния кабинет в работно време не без негово знание, а властимеющите, които следва да променят нещата услужливо си траят. Българино, стани и ги помети всички кърлежи, като започнеш от РЗИ Бургас или те ще ти изсмучат кръвчицата, колкото е останала!
76.
Унизени
11.03.2014 07:56:00
5
70
Корумпиран изяжда баницата, по-корумпиран е, който му я дава! Керванът си върви, д-р Паздеров продължава да си краде, колежката му д-р Л. Павлова - директор на дирекция ПБПЗ си върти частния кабинет в работно време не без негово знание, а властимеющите, които следва да променят нещата услужливо си траят. Българино, стани и ги помети всички кърлежи, като започнеш от РЗИ Бургас или те ще ти изсмучат кръвчицата, колкото е останала!
75.
Българин 1
10.03.2014 14:27:48
8
81
Защо, д-р Паздеров ?
Защо заставяте такива доказали се специалисти и уважавани хора като Д-р Калина Ишкиева (управител на ДКЦ І – Бургас и единственият детски невролог в Бургаска област) да се компрометират заради Вас?
Докъде стигнахте?
Да вадите поредния „първичен” болничен вече трети месец, като този път, че „уж” сте се секнали. И то от детски невролог, толкова ли не познавате други невролози? Явно се връщате в детския си период!
Като сте били в болнични (все първични), чудно какви силови упражнения сте правили, та сте толкова пострадали? А,а,а,... сетихме се – може, явно са прави и хората дето пишат, че сте правили „нещо” на плажа с готина мацка, че и бялата лимузина даже затънала в пясъка, явно от плавните смешни движения напред-назад.
Подбивате авторитета на държавата, министерството, управляващите и т.н... Как мислите, като се молите на този или онзи, не ги ли озлобявате още повече срещу Вас?
Какво толкова има да решавате, подавате си оставката и край на проблемите Ви?
Внимавайте при следващия път, като вземате първичен болничен лист, да не вземе някой колега да Ви напише диагноза „Фисура ани”, че резил – голям при това! Щото между кръста и коляното е ... !
Не Ви ли е срам вече д-р Паздеров, съвест нямате ли?
Полагали сте Хипократова клетва, а се държите като някакъв престъпник, е не че не сте (поне не доказан, за сега)?
Не Ви ли стига унижението и къде Ви е смелостта, според любимата Ви наистина фраза : „Пашата (Паздеров) обича смелите!“ Е, къде е сега Пашата – явно се крие от плашоците и измикярите (дето им казваше)?
Никога не сме подозирали и предполагали, че Паздеров е синоним на Пъзльов, равностойно на позор!
Никога не е късно, уважаващ себе си човек, да стане за резил!
Е, малко търчене по други инстанции, също както бягате сега за първичните болнични - прокуратура, полиция, съд, присъда и пак РЗИ, обаче като репресиран.
Единственото Ви спасение, според нас, е да застанете начело и спретнете една „псевдо нежна” оранжева революция в България, или в най-лошия случай да инвестирате в едно депутатско място. Средства имате! Познати в мутренските кръгове също! Врагове достатъчно, а приятели малко!
Узнахме дори, че вече работите по този въпрос и търсите : „Къде са снайперистите от Майдане (Украйна, де – пл. Майдан Незалежности, Киев) ... ?”
Внимавайте обаче, защото Султана (българския народ) знае, научава и може ... , ако да не поставя точни диагнози, може да лекува и то много добре, с тоягата, де ... !
74.
Султана
10.03.2014 09:40:50
7
84
До Паша Паздеров,
Какво се случи? Къде се покри?
Какво стана с девиза ти - „Пашата обича смелите!“?
Нали беше и индианския вожд на своето племе (РЗИ), защо го изостави и като мокър уяден плъх изчезна от хоризонта?
Нещо подмокри гащите и се чудиш къде да се покриеш, или по-скоро търсиш на кого да плащаш за да те покрият – и теб и далаверите ти.
Ако беше се отчитал на мен, до сега въпросът щеше да е решен, а ти ме пренебрегна и се отчиташе само на валията в София, а мен в Истанбул ме забрави!
Ако си мислиш, че пак за четвърти път ще застана зад теб, да се върнеш пак на бял кон в РЗИ, се лъжеш !
Научавам, че се опитваш за узакониш част от кабинетите и практиките на Паздерова в Слънчев бряг, ще те посъветвам – не се хаби!
Недоумявам само, колко са добронамерени към теб лекарите дето си им разказвал играта, си ги крал, т.е. бъркал си им в канчето, а те все още някои се опитват да те защитят. Абе, Паздеров да не си дялкал и с тях без да узная аз ? Нали знаеш, че съм всесилен и всемогъщ! Мога да те дам на Великия везир и главата на дръвника, че той прокурора нали бил твой човек, че и съдията – без тях ще минем!
Къде ти е смелостта, дето търсеше у ближните си? При теб явно тя е в момента под чатала, т.е. между кръката ти. Явно затова ходиш с памперс, а не с бялата карета (лимузина) – с неограничения лимит за слама (гориво), че сламата вече свърши и за коня на жена ти, и дъщеря ти. Е, то е тъй, от сватба и берекет за чужда сметка до просията пътя е кратък. Ако не смажеш кавала на някои от моите велможи или не натъпчеш хазната на тая провинция - връщане няма, пък и за какво ли? Да се правиш на „Паша“, а пък хората ще ти викат „посрания паша“, дето се покри в кучешко д.пе, за за не му връчат заповедта за уволнение.
Абе, Паздеров, и телевизиите нещо са лепнали твоите подчинени, дето се правят като теб, че работят, а пък не – само хвърляли пепел в очите на хората, т.е. отчитали само дейност като теб, но без покритие. За разлика от тебе, те горките не смеели вече да вземат от никого нищо – ще провалят безнеса бе. Ще вземат да научат раите и гяурите, че във вилаета може и да не се плаща, за да се получи някакъв документ, та дори и разрешение за кабинет или обект.
Днес изпращам от Софията пасаван по мои държавни люде – да вземеш да го разпишеш и бегом в дома да се лекуваш, че бъдеще те чака, и то не добро!
Аз и раята те мислехме за смел, а пък то какво излезе, като видя тоягата и се псевдо разболя, че и документи всякакви извади да се очерниш още повече пред мене – Султана.
То, това е явно пресъщо за такива като теб – на север от Стамбуля!
73.
Бургазлия нов
03.03.2014 22:40:17
5
63
Най-накрая спряха смелите и други коментари.
Явно тази седмица ще има някакво раздвижване по въпроса, повдигнат в тази публикация - може би непосредствено след националния празник.
72.
ЛОЛИТА
02.03.2014 10:06:53
6
43
Какво точно изпълнява длъжността "главен секретар" в РЗИ? Туй много ми прилича на "комсомолски секретар". Или на "партиен секретар". Толкова е "секретно", че чак не е ясно. В същото време - и някяк "секретарско".
71.
Гражданин
28.02.2014 13:39:32
6
82
Г-н Паздеров,
Докога ще се укривате и не ще се примирите, че сте вече бита карта? Всеки ден нещо ново се появява в медийното пространство.
Д-р Бошев бил лукав, кариерист и е явно много по-умен от Вас! Всички познаващи го твърдят, че е хитрец от класа и никога не би допуснал такива издънки, каквито Ви преписват.
Д-р Паздеров, каквито и за слуги да имате, и добрини да сте правили, не осъзвате ли, че е крайно време да сдавате властта,
вместо да отлагате във времето.
Вече времето не работи във Ваша полза, послушайте най-накрая д-р Паздерова.
70.
Съсед по банка
28.02.2014 08:46:06
6
76
Надали има някое друго лекарско семейство в Бургас, който да разполага с толкова имоти - справка ТР, естествено и пари!
Случайно присъствах, когато внасяха пет цифрена сума в брой в чужда банка.
Явно са от законната дейност на д-р Паздерова.
Дали тази година ще си платят реалните данъци?
69.
Разумен !
28.02.2014 08:39:31
6
75
Дио 68- лекарска гилдия,
Да наистина сте комплексари, Уважаеми!
Сем. Паздерови, че са крали много е ясно!
Не разбирам само как д-р Паздерова е направила много за здравеопазването на Бургазлии?
Като обслужва много кабинети в Бургас и Слънчев бряг ли?
Като захранва бургазлии със скъпи козметики и ги гори с лазери ?
Може би имате предвид като посредничи в някои сделки и дава идеи на д-р Паздеров как де се разправя с този ил онзи.
68.
лекарска гилдия
27.02.2014 20:09:28
79
11
Комплексари! Защо не ни пускате коментарите? Или и този сайт е платен и преследва тясно, ама много тясно партийни и финансови интереси? Сем. Паздерови са направили много за здравеопазването като цяло в региона и затова ще стоим зад тях и ще им помагаме. А вие продължавайте с отрицателните вотове и оралната любов/за да не е нецензурно.../
67.
БАРБИ
26.02.2014 19:35:14
11
28
Барбароне, само не разбрах, кого точно приканваш да набере смелост да напусне, ръководството на РЗИ или непослушните служители?
66.
БАРБИ
26.02.2014 19:35:14
10
16
Барбароне, само не разбрах, кого точно приканваш да набере смелост да напусне, ръководството на РЗИ или непослушните служители?
65.
барбарон
26.02.2014 18:23:07
61
12
Гледам и не вярвам на очите си!Я си признайте,какво провокира толкова злоба, че само да плюеш,а да не отчиташ какво добро е направено...
Ама по-лесно и рейтингово е да се клевети,нали?
Голям страх,голяма работа,ей....То се оказва,че само страхливци работят там...жалка история.То в такива институции няма място за страхливци...Ами защо не напуснете и ще ви е спокойно......
64.
kuku
26.02.2014 17:59:35
66
12
Ясно е, че изливащите помия са двама трима с болни мозъци, първо се научете да пишете вярно и второ проверете данните които си мислите че изнасяте дали има грам истина то бива бива помия но това е вече плекалено нали всички ние когато нещо ни заболи опираме до лекарите и очакваме да ни излекуват ама как след като четат това за себе си. Ясно е че си пишете и отговаряте сами разните там Здравки, Калинки и други подобни свързани със сайта на които по "случайност"не може да се постави отрицателен вот. Еднакъв стил еднакъв език какво повече от това.
63.
Бургазлия
26.02.2014 10:55:12
15
72
Господа!
Какво става тука!
Какви са тез далавери, какво е това нещо ?
Кой е отговорен за тези писания - защо не се самосезират Прокуратурата, Министерството на здравейопазването и др. държавни институции. Толкова ли е нахален, безочлив и недостъпен този д-р Паздеров, жена му и хората му ?
Това ли е лекарската гилдия в България ?
За каква корупция и далавери става дума тука?
Вместо да носят отговорност за лекарите как лекуват хората, те превърнали администрацията в бащиния. Аз ли съм най-простия да получавам препоръчани писма, данъчни съобщения, да внасям осигуровките си за да помпя такива хора - да им плащам заплатите, разходките им със служ. коли, измислените им болнични ....
В каква държава живеем ?
62.
Паздера
26.02.2014 10:42:51
13
70
Г-жо министър,
Дано не Ви свършат болничните скоро, че да мога и аз да си продължа моите по схемата, както съм почнал. Освен това, сякаш е крайно време и да има нови избори дорде дойде време за моята смяна.
Я, как хубаво съм се устроил - хубав кабинет, добри колеги - една част благодарни, а другата част неблагодарни и прости. Толкова години не успяха да разберат как следва да се държиш с шефа си.
Сега да видим кой ще е по-кадърен, че да не вземе да ме осакати по време на операцията.
Най-много едно срезче и двадесет минути с местна упойка. Никаква друга оферта не приемам. Иначе опериращия няма да излезе жив от залата. Подготвил съм вече две момчета за всеки случай да ми решат този проблем.
Ако не успея да намера кадърен и благодарен ортопед продължавам с първичните болнични.
Зад д-р Бошев стояли ДПС - какво ми пука аз се договорил и с тях.
С руските застрахователи също имам вземане-даване, затова внамавайте, е жената също, но какво да се прави - бизнес, Братя.
Някой си искал да ми връчи заповедта на Министърката - Ха,ха...
Къде е тя сега - в болницата, Ха, ха,...
Може и да не излезе до края на седмицата. Тя от там не може да работи, но аз мога и да се срещам с когото си искам, да ходя където си искам и най-вече за мен и лекарската гилдия покрай мен закони няма, прокуратура - няма, полиция- няма, а съдийската мафия са в ръцете ми.
Като се върна, ще видите вие с кого се опитвате да се еб.вате!
Вече съм подготвил и няколко журналистчета да смекчат тона.
Спрях някои публикациики относно:
1. ремонта на пристройката към сградата на център, как бил организиран конкурса, колко пари съм дал от държавните де и т.н.
2. Някаква си компютърна фирма правила нещо в центъра - колкото поискаха, толкова им дадох, но с моята горница, де.
3. Колата съм бил използвал за лични цели с безлимитно зареждане.
4. Купувал съм скъпи GSM апарати за близки до мен - е и какво? - Държавата плаща.
5. Бил съм давал разрешителни и отнемал други по усмотрение, че какво нали съм шеф - експертния съвет изпълнява всичките ми желания и на мен и на Цанова, естествено!
Че, тя не само за св.рки да прави става, а и работа върши.
Накрая : Какво толкова станало? - Кой шеф не се уреждал с взятки, я?
Нямам намерение нито да давам обяснения, нито да връщам на някого рушветите дето са ми ги давали, че нали съм за това там, я!
61.
123123
26.02.2014 00:36:58
8
53
Веднага се съгласявам, че българските граждани е крайно време да се събудят и да сложат нещата на мястото им. Но не само на думи... За огромно съжаление, ние не сме единни. На едни обикновени избори се гласува около 50% може би.(наистина нямам никакви наблюдения, но знам, че са и по-малко процентите) От тези да кажем 50%, 30% са пенсионери, 15 са хора между 30 и 60 години, и едва останалите 5% млади хора не гласуват. Малко се отдалечавам от темата, дори доста, но когато младите си мръднат четирибуквията, тогава може евентуално да стане нещо. Причината е, че младите ги чака това бъдеще, а ние от година на година...
60.
Батето
25.02.2014 23:28:46
11
73
До 59 - 123123
Браво, д-р Паздерови се събудиха и започнаха да си чатят с д-р Гинев.
Не БСП и не ГЕРБ управляват България, а българските граждани е крайно време да се събудят и да сложат нещата на мястото им.
Да видим сега болния д-р Паздеров защо не ходи на ЛКК да си вземе болнични, а ходи по познати и явно задълженинему лица?
Какво стана с лекарската гилдия, вместо да се опълчи, тя естествено пак ще го покрие, защото е колега?
А, България, държавата, законите за кого са ?
За простаците дето не са учили медицина.
Защо никой не каже - край на лобитата и измамите? Край на далаверите!
Г-да Лекари, докога ?
Вие също имате деца, семейства, близки, които не са от лекарското съсловие. Те как следва да живеят - като Вас или по различен по-добър начин?
59.
123123
25.02.2014 18:54:42
67
13
В България вече всичко може. Има ли желание, има и начин да се намери къде, кой, какво е писал. Тук всички сте хора с много свободно време, които нямате какво да правите по цял ден. Мерите си това, което нямате. Хакрче, изкарай един курс по правопис, че имаш грешчици, които показват, че не си си чел домашното. Благодарим за показването, че си от 90%те и си 100%ов комплексиран в крайна фаза пубертет. Ако си по-голям, по-лошо и срамно за теб. Който търси намира, нали знаеш. Дали с пари, връзки или друго... Предлагам ти да си легнеш и утре с нови сили да влезеш в жълтите сайтчета, та пак да се направиш на интересен в някоя статия. Нямате си работа по цял ден и се чудите с кой да се заядете. В крайна сметка, вие само вдигате рейтинга на тези клюкарски новини и сайтове. В крайна сметка БСП налага натиск върху РЗИ и Директора на Търговска гимназия. Може и другаде, но да не знаем. Обсъдете това, а не кой какво знае по компютърна грамотност или нещо друго.
58.
Хакерче
25.02.2014 17:33:16
13
59
До 53 za svedenie na guznite..., относно "бъркането", внимавай Брато. Първо може да ти гръмние диска, а след това и сървърчето си пази, защото не е обезопасено както трябва. Я, най-добре изключи нета си и лягай да спиш спокойно, защото иначе - голям проблем.
57.
Хакерче
25.02.2014 17:22:26
11
53
Уважаеми za svedenie na guznite..., явно си много закъсал със знанията си по компютърна грамотност, ако си мислиш, че може да установиш, кой от къде и какво е писал. Службите успяват да локаолизират простаци явно като теб, а по умните в над 90% не успяват.
Затова седни и си прочети домашното наново. И ти пожелавам успех в търсенето.
56.
Българин
25.02.2014 17:00:00
12
80
Господа, Държавници!
Къде сте?
Някой ще се самосезира ли по изказването на Паздерова. Каква наглост и безочие? Докога българите ще живеят в такова бездушие и беззаконие?
Докога властимащите ще се чувстват безнаказани и над всички?
Кой им е дал това право и коя майка ги е раждала?
Ако д-р Паздеров наистина продължава да вади нови първични болнични или направи операцията, както е описала Паздерова лично аз ще сезирам ЕС, посолствата на ЕС.
Толкова ли е изпаднала държавността ни, че не е в състояние да :
1. Връчи една заповед на този д-р Паздеров, който явно ползва фалшиви болнични.
2. Защо никой не смее да анкетира тези болнични?
3. Защо търсите престъпниците само в селата и по бедняшките квартали, а не из властта?
4. Богопомазани ли са сем. д-р Паздерови, обсебили вниманието на обществеността на гр. Бургас?
5. Господа, Управляващи и Вас ли Ви е страх от мутрите, с които Ви плаши д-р Паздеров?
6. Ако е тъй, Митьо „Очите“ , я вземи властта в свои ръце и имай в предвид, че на следващите избори ако се кандидатираш за каквото и да е ще гласуваме за теб. Поне да настане някаква промяна в родната ни България.
55.
Явно простак
25.02.2014 15:22:23
11
73
Е, браво на д-р Паздерова!
Най-накрая един човек да посмее и най-вече да каже истината за нашето здравеопазване.
Ха, ха, ха ... правителство, Държавни органи и институции, ха, ха .....
Ако беше някой простичък човечец и в затвора щяха да го вкарат.
Полицията, прокуратурата нямаше да го оставят на мира за един фалшив болничен, а пък тука даже няма да посмеят пъвичните болнични и да му ги анкетират дори.
54.
Паздерова
25.02.2014 15:12:38
15
72
Ей, Докторя,
Я спрете да се карате, подозирате и оплювате един друг!
Ей, сега мъжлето ми ще си изкара още три месеца болнични, които вече сме договорили! Е, и заплатили, я с бивши услуги, я с парички!
Това Вас не Ви интересува, но помнете мъжлето ми ще се върне на бял кон и тежко Ви!
Няма вече да Ви плаши само с мутри, но ще и раздава правосъдие, както той и аз си знаем.
Имаме си достатъчно и за правнуци дори.
Достатъчно се налапахме, но има и още да вземаме и разчистваме сметки!
Е, Лайфа все още съществува на гърба ни, но ..., както и много други, но ще видим, кое е с нас и кой е против нас!
Пиша ви лично и нарочно за да се уверят Вашите хора, че не ми пука дали някой ще ме провери или не .
Никой не е в състояние да оспори болничните на мъжа ми, както и няма намерение за това.
Не виждате ли дори министърката и държавата не смеят да ни се противопоставят, а камо ли някакви селяндурчета като Вас - подчинените на д-р Паздеров!
Какво си мислите, че живеете някъде другаде, а не в България - крайно време е да се осъзнаете и проумеете - не скачайте срещу нас, защото лошо Ви се пише.
Аз ще продължавам да си предлагам скъпите козметики, ще стопанисвам кабинетите дето ги уредихме с мой съпруг, кой ще посмее да ми се опълчи, че Вие ли?
Сега ще му направя една простичка операция на моя и ще Видите кога ще го смените. Стига сме вадили вече първични болнични, но такова е законодателството, който го знае го прилага.
По скоро правителството ще падне, отколкото моята половинка, е може и четвъртинка „дето на плажа затъна със служебната кола“ - подробности.
53.
za svedenie na guznite......
25.02.2014 14:37:20
71
10
Някой прави опити да открие откъде са постингите. Дейност незаконна, с незаконни средства! Опитите за "бърникане" също се хващат, за сведение на мераклиите!
52.
опа
24.02.2014 21:57:40
67
15
О, аз притеснения нямам. Нека се реши. То рано, или късно всеки ще си го получи. Надявам се да се разхождаш с ореол, но едва ли. И лекичко със злобата само. Да не те застигне някой ден.
51.
опа опа
24.02.2014 21:20:30
12
29
Хайде не се напъвай толкова, по-спокойно, Испектората ще реши кое е клевета
50.
опа опа
24.02.2014 21:20:30
11
16
Хайде не се напъвай толкова, по-спокойно, Испектората ще реши кое е клевета
49.
опа
24.02.2014 21:03:58
57
12
"смелост" и " достойснтво" едва ли са хректерните черти на някой, който действа чрез клевети, хвърляне на тонове мръсотия и задкулисие. Да не говорим, че трудно може да се нарече " човек".
48.
опа опа
24.02.2014 20:45:37
9
18
Правилно, не са много хората , които имат смелост да защитят достойнтвото си от ръководители, които са заприличали на политиците ни /алчни и нагли/.
47.
опа опа
24.02.2014 20:45:36
11
20
Правилно, не са много хората , които имат смелост да защитят достойнтвото си от ръководители, които са заприличали на политиците ни /алчни и нагли/.
46.
опа
24.02.2014 20:10:32
65
14
И държавата, и обществото ни определено са на тоя хал, заради дребни душици, които са способни да се разправят по този долен и жалак начин с хора, които не са им удобни. НЕ всички ръководни кадри са толкова черни, колкото ги изкаравате в този жълт сайт. Това не са новини, а зрелища за масите. Така наречената „опозиция” е далеч от това да представлява целия колектив на РЗИ, или поне се надявам да не са много хората, които биха паднали толко ниско. Очеизвадно е, че цялото това оплюване по ръководството на РЗИ е целенасочено и пълно със злоба и лични интереси. Дано не ви се връзват хората на жалките номера. Дано си получите заслуженото някой ден и ако може да е по- скоро!
45.
служител в РЗИ
24.02.2014 17:48:23
68
16
Нено , не се прави на разбирач. Д-р Паздеров направи не малко за бившото РИОКОЗ. Още като влезеш в сградата , всичко е организирано и свети от всякъде. А д-р Цанова не закачай. Тя е един прекрасен човек и отличен администратор. Не ме интересува какво е било преди , по делата им ще ги познаеш . Двамата доктори Паздеров и Цанова имат абсолютно толерантно отношение към здравните инспектори за разлика от предишната която не ги зачиташе за хора. Така , че долу ръцете от тези читави служители.
44.
нено
24.02.2014 16:35:07
62
11
Шапка свалям на Паздеров, че успя да оцелее при толкова много правителства. Човек не се ражда корумпиран , те го принуждават да стане такъв. А Цанова си е за боклука, там откъдето е дошла - изгонена като директор на РЦЗ Ямбол!
43.
JP
23.02.2014 20:12:49
60
11
"Салатите" са позор и излагация и говори за манталитет, а т.нар. "фактури" са клевета, за която се държи наказателна отговорност!
42.
do 39
23.02.2014 19:53:26
9
24
От ”невинните” далаверки на Жоро, за които има фактури и „салатата” на д-р Христова има много голяма разлика.
41.
do 39
23.02.2014 19:53:26
7
20
От ”невинните” далаверки на Жоро, за които има фактури и „салатата” на д-р Христова има много голяма разлика.
40.
ганчо
23.02.2014 19:12:17
62
7
Няма ли вече да видим и видеото на "болното" счети Здравка и жертвалия се шофьор? Всичко останало срещу ръководството на РЗИ е лъжа и разчистване на лични сметки.
39.
Жоро е невинен!!!
23.02.2014 17:37:16
69
12
То се видя!!! Зад анонимката от уж "колектива на РЗИ" стоят Д-р Христова и честната калудка Здравка, която цвъкна анонимката и излезе в болничен (Министър Андреева да инспектира и нейния болничен.). Продадоха се на ченгето Бошев за едно голо обещание за постовете на тези, които искат сега да махнат. Бошев и тях ще прекара. Бошев беше сол т...к на Йоан Костадинов, псуваше турците, сега на ДПС-то се мазни. Д-р Христова пък в медицинските среди я знаят като известен колекционер на зарзават. В селските райони, където ходи по проверки си проси от джипитата зеленчук. Набляга на маринована камба, алабаш, ряпа. Не отказва на патлаждан и маруля /пролетно време/. Скромна, добра и любителка на чистите храни. Да са живи и здрави джипитата! От всяка проверка се връща с пълни бохчи и дисаги. Но не е вегетарианка и блажно хапва. Може да носи и суджуци, но тях не ги показва.
38.
адвокат Иванов
23.02.2014 16:25:47
59
7
До 37, Колева много се говори за проверките в Слънчев Бряг, успокойте се и не ме наричайте драги, госпожо комунистке. А разликата между Областната дирекция по безопасност на храните от Регионална здравна инспекция има, и тя е в професионализма на работещите там.
37.
до адвокат Иванов
23.02.2014 09:57:46
11
21
Драги ми адвокате! На кой сте адвокат?! На истината или на властимащите? Първо се научете да разграничавате Областната дирекция по безопасност на храните от Регионална здравна инспекция, пък тогава пишете кой от служителите-инспектори не си е на мястото и кой рекетира нещастниците от обектите.И пак да напомня, че само властимащите могат да си позволят големите рекети, а не дребните мишки. Пък който си го позволява да го заснемат и публично да го изложат на показ. Сега всички медии са жадни и гладни за всякакви помии.
36.
собственик на обект
23.02.2014 09:43:01
11
59
Това е чиста истина. Ще дам за пример портиера със заплата 400лв, военен пенсионер -полковник с пенсия 770 лв и на възраст около 70год. Не може ли Паздеров да назначи някои трудостоен а?Сега разбирам , че има купчина пенсионери, които са направо "гладни" в тази инспекция, станала свърталище на дюмбели доктори.Ето малко факти доктор от военна Болница пинционер на 65год , Пенсионерка в техническото звено на 65 год. И това случаи, които аз като гражданин съм чул.ПП чвал съм и за д-р Кофинова как се смята за велика и третира служителите си като лична собственост., без необходимото уважение.Същата угодничи на управляващите на всяка цена, без да се съобразява с изказванията на специалистите.Така , че гражданино на Бургас , много ти е грешна информацията. Ако министърката си е на мястото ще ги разбърка и много л*ина ще изплуват.
35.
възмутен
22.02.2014 22:51:57
7
52
ай стига толкова простотии.не разбрахте ли че хората на ви искат. стига толкова ламтене.то не бе веднъж, не бе два.....до кога бе алчни дебили. нямате наяждане....
34.
до гражданин на бургас
22.02.2014 22:10:27
6
59
Според отлично осведомен източник от кухнята на събитията в основата на всичко това стои д-р М.Кофинова, която страда от болни амбиции да седне на стола на д-р Паздеров.Всички помним как услужливо държеше разтворен чадър над главата на бившата министърка Д.Атанасова за да я предпази от дъжда. Нейният кариеризъм и угодничеството към управляващите са познати на всички!
33.
гражданин на бургас
22.02.2014 19:12:31
60
13
тази помия е сглобена от няколко некадърни и мързеливи кадри на РЗИ предполагам от ПЕК!Начело с Даниела Георгиева и доктор Христова , защото не останаха доволни от сливането на РЗЦ С ХЕИ!На Христова дъщеря й работи в този поръчков сайт !А самата христова е най наглото същество на света използва служебното си положение за различни услуги !
32.
бивш здр инспектор
22.02.2014 18:42:19
11
63
Много точно е написано писмото. Пъздера назначаваше "наши" и "ваши", коридорите му бяха окичени с потретите на вожда от Банкя. Сега директора на дирекция иска да прати писмо опровержение" Ръководството светкавично организирало събирането на подписка срещу неудобното писмо. В нея се казва, че то няма изходящ номер на РЗИ – Бургас и не трябва да се приема като становище на целия колектив. „Ние, служителите, изразяваме свободно мнението си пред ръководството на РЗИ – Бургас."Нали въпросната дофторка директор трябва да се мазни на Цанова.Малките инспектори пчелички цял ден са по обекти , че зер да заработят на лишперите докторя заплатите от по 1200лв. Браво за това лежане , плащане само заради дипломата за висше. ПП инспекторите са с по 400лв заплати.Така е във всичките здравни инспекции.Намери се един доблестен човек да пише и се се мъчат да му затворят устата. То разлика отпреди Тошовото време няма. Каква работа имат част от докторите в профиктичната мрежа . За това нямаме лекари в лечебната мрежа . ЕЙ от такива тюфлеци намърдали се на "топли местенца" и само да командарят. Учили са хигиена само два семестъра , а не като инспекторите 3 год.
31.
Й.Е.
22.02.2014 18:26:37
8
51
Заради такива крадци като тези на ръководството на РЗИ Б-с е на този хал. Не ги е страх от нищо!!!Заради такива кражби България никога няма да се оправи!!!
30.
Аз
22.02.2014 18:15:10
55
13
Ей тъпяци!
Като пишете някаква информация поне я проверете дали е достоверна...Толкова сте смешни с тези дезинформации...
И си проверете правописа,че форумите са за интелигентни хора да изказват мнението си,а не за прости люде...
29.
Демби
22.02.2014 17:49:45
10
57
Срам и позор...
Явно всички служители в РЗИ минават през валяка на пазарната диктатура. Динамиката е толкова силна, че няколко души в държавната администрация държат всичко в свои ръце на базата на страх и подчинение. Докога служителите ще са участници в панаирите на вироглавите ръководители? Това са алчни дребни душици, крадци, мошеници и далавераджии искащи ПОЛИТИЧЕСКО ДЪЛГОЛЕТИЕ...Къде е МЗ? Къде е министър д-р Таня Андреева? Защо не се самосезира и не извърши проверка на достоверността на болничните листи на директора? Жалка картина за д-р Цанова, д-р Костадинова и Павлина Цонева- главни действащи лица в Биг брадъра на РЗИ Бургас?
28.
човек
22.02.2014 16:21:27
58
11
колко ли плащат журналистите от този сайт за да получат някакво скалъпено донесение? явно "отговорните и заинтересовани" служители заработват добре за тази помия. Защо не проверят журналистката как използва служебното положение на близките си и ходи на безплатни процедури в басейн, фитнес и други
27.
Б.Б.
22.02.2014 16:17:10
54
7
На всички коментари подкрепящи написаното в статията не можеш да изпозваш за негативен рейтинг, както и на тези против написаното в статията не може пък зо положителен. Каква случайност. ...
26.
аз
22.02.2014 14:50:44
61
12
Съгласен съм с коментар 24, ако някой се е сблъскал с д-р Паздеров и д-р Цанова ще знае колко големи професионалисти са те двамата във всичко което правят..... А останалите глупости които се пишат са от дребни некадърници които ги е страх от собствената им сянка и не могат по никакъв друг начин да се изкажат или докажат ...........
25.
zapoznat
22.02.2014 11:41:25
65
14
Статията е на много селско и ниско ниво!До колкото знам дъщерята на една от служителките на РЗИ работи в ФЛАГМАН!И най вероятно пускат такива по поръчка на майка си др Христова ,която е от така наречената опозиция!
24.
възмутен
22.02.2014 11:35:22
63
15
Паздеров и Цанова професионалисти на много високо ниво в здравната администрация!Така че е адски нелепо да се пускат такива поръчкови статии!Само от този сайт ги уволняват от няколко месеца насам!Питам се това до колко е тенденциозно и до колко флагман е свързан с опозицията им!
23.
!!!
22.02.2014 09:58:08
56
8
Daniela Koleva nyama slujitelka s tova ime?????????
22.
адвокат Иванов
22.02.2014 09:48:02
59
13
Да си кажем честно Паздеров и Цанова не са удобни вече, трябва да сложим наши послушници от ДПС. Защо ДПС защото те командват държавата ни. И как да изгоним сегашните директор и зам. директор като ги залеем с компромати и помия. Ако говорим за корупция не директора или заместника си просят пари при проверките а подчинените им инспектори ,ще дам лек пример с най алчната Даниела Колева, но за съжаление срещу тези дребни душици никои не ридае защото са удобни
21.
част от тоя народ
22.02.2014 09:04:59
4
65
Държавата е батак, партиите са батак, държавните фирми са батак, хората които се назначават са на политически и връзкарски принцип от горе надолу.Директори и инспектори работят за себе си, другите симулират, че работят за да им върви заплатата. Какви са тези хора които трабва да пазят пациентите, а те са корумпирани от директора до последния служител, явно са двулични и измамни както в службата така и в обществото. Вадят си кирливите ризи пред хората, кой кого и къде и как оправя и как се краде. Боклук, блато вонящо...........но ще се изчисти ли, отговора е НЕ...може само да заменят един директор с друг на партиен принцип който да дойде с друга клика и да завърти други далавери. Това сме ние това е държавата ни....
20.
Petrov
22.02.2014 08:59:06
9
55
Kolko jalko al4ni slujiteli,bez gram moral da pluqt po rakovodstvoto na RZI
19.
Иван
22.02.2014 08:40:21
5
56
Навсякъде в заведенията на Бургас/с малки изключения/ се пуши спокойно без да има притеснения относно проверките и глобите , които се налагат. Това ме води до мисълта, че наистина в РЗИ има проблем. Не намесвайте политиката а съдете по работата им.
18.
духа от бутлката
22.02.2014 01:24:45
4
70
Вярно е, че има напрежение и проблеми свързани с подхода на управление и отношение на ръководството към служители, дръзнали да изразят свое мнение. Създадена е атмосфера на ДВОРЦОВИ особи /разбирай цялото висше ръководство/ и толериране на лакейството, цени се подлизурството, толерира се доносничеството. Същите тези ВИСОЧАЙСТВА са уверени в своята недосегаемост, разчита на покровителства от партия или по-висшестоящи, помага им страха на хората от загуба на работните си места, принудени и унизени трябва безропотно да мълчат и търпят. Въпреки конкурсния характер за назначаване на държавен служител, в повечето случаи са предопределени. Заплатите са определени в зависимост от това дали притежаваш по-горецитираните качества. ЗАБРАВИ за справедливо и принципно определяне на заплати и разпределяне на допълнителни възнаграждения и т.н. Главния секретар успява по шест месеца да си докара по още половин заплата/директорска/ по съвместителство, вече три години.Това е в общи линии модела на управление в РЗИ Бургас
17.
Гошев - продължение
21.02.2014 23:03:27
61
14
ПРОКУРАТУРАТА!!! Самосезирайте се за крадливата счетоводителкаf Здравка - и нейните далавери в РЗИ!
16.
интелигентен
21.02.2014 22:56:21
6
58
Срам за служителите на РЗИ.До кога с фалшиви болнични.Министър Андреева само сезирайте се!
15.
Гошев
21.02.2014 22:55:32
61
16
Цялата тази дандания - =за да сложат начело на РЗИ ченгето - слуга на ЕлМасри БОШЕВ. Между другото, т.нар честна служителка е крадливата счетоводителка Здравка която хванаха на калъп с един от шофьорите - но това е друга история. По интересное колко недицински фирми обслужва честната Здравка и на колко закона това противоречи. касапова, нали си против етническата партия, на Ел Масри и ДПС ли стана подлога бе!
14.
До колегата от Коментар 10
21.02.2014 22:21:41
11
62
Подкрепям изцяло Коментар 6. Заставам редом до всички колеги недоволни от управлението на РЗИ. Написаното в тази публикация е самата истина. Ръководителите ни са изпаднали в такъв панически страх за удобните си кресла, че в стремежа си да ги запазят загубиха всякаква мярка за морал. Тази подписка беше капката, която преля чашата. Г-жа Павлина Цонева, автор на текста, просто надмина себе си. Няма по-голям цинизъм от това да напишеш колко е прекрасно това ръководство, как решава всички проблеми заедно със служителите си, как се грижи за тяхното благополучие и успех в службата. Наистина имаше колеги, които поставиха имената и подписите си под това фалшиво изявление. Убеден съм, че са го направили от страх за работните си места. Тези хора (ръководството) са способни на всичко. Само който е чувал как крещи и заплашва с уволнение д-р Цанова, как крещи д-р Паздеров по коридорите, когато някой се осмели да изкаже собствено мнение, само той може да разбере за какъв психологически натиск става дума. Това ръководство трябва да бъде сменено. Всички служители в РЗИ-Бургас сме хора с достойнство и за нас е обидно да ни ръководят личности, които петнят авторитета на тази институция. Време е Министерството на здравеопазването да влезе в ролята си на работодател, да предприеме мерки и да защити своите служители.
13.
До Коментар 12
21.02.2014 22:14:58
11
62
И как ще застанеш зад името си като ще те уволнят. А ти като си толкова принципна, написа ли си името над твоя коментар? Напиши го, тогава и ние ще извадим нашите. Да се видим кои сме и кои са повече.
12.
до "Колектива на РЗИ"
21.02.2014 21:55:59
60
14
Как не ви е срам така да плюете под маската на анонимността. Като сте толкова принципни излезте и застанете зад името си, а не да гоните лични изгоди като плюете сегашното ръководство.
11.
ПЕШО
21.02.2014 21:51:42
6
40
Д-Р мАТЕВ БЕШЕ УЛИЧЕН В ПРЕПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОР И КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ В МБАЛ Бургас - ЗА СПРАВКА ДАНС И ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА . ДА НЕ СЕ СПЕКУЛИРА С ТОВА . А СЕГАШНИЯ ДИРЕКТОР НА МБАЛ БУРГАС Д-Р МИРАЗЧИЙСКИ Е ТРЪГНАЛ ПО ПЪТЯ НА ПАЗДЕРОВ,НО БИТКАТА С МОНОПОЛИТЕ ЩЕ БЪДЕ ДЪЛГА НО СМЪРТОНОСНА.
10.
g
21.02.2014 21:51:13
54
14
Не пишете колектива на РЗИ, има голяма част от работещите там, които се разграничават от всички тези пошли атаки срещу сегашното ръководство. Не сме чули някой насила да е подисвал подписка.
9.
КОЛЕКТИВА НА РЗИ-БУРГАС
21.02.2014 20:59:09
9
52
Много жалко, че само на такива форуми и анонимно човек може да каже какво мисли и да се почувства малко "свободен"! Но добре , че и това го има, та да разберат Цонева,Цанова, Костадинова колко са жалки и мразени от колектива за тяхната алчност, двуличие и наглост. да разбере подлогата Цонева колко е смешна със своята простотия и некадърност , прикриваща качествата си с лакейство и угодничество към директорките си. Много жалко, че това съществува в държавната администрация, където би трябвало да има възпитани и почтени хора!
8.
mapmalad
21.02.2014 20:38:48
8
46
Една излишна структура в рамките на министерството отгоре на всичко с мързелив и некомпетентен персонал.
Не само ръководството цялото РЗИ е излишно при толкова добре развита система на комуникации.
7.
V
21.02.2014 20:13:37
6
36
Съд и затвор! Ама няма държавааа!
6.
КОЛЕКТИВА НА РЗИ-БУРГАС
21.02.2014 20:02:35
10
54
Колко още такива статии трябва да излизат да разбере Министерствона здравеопазването, че горните лица трябва да бъдат ИЗРИНАТИ от РЗИ-Бургас! Колко още сигнали трябва да бъдат подавани да разбере министерството къде отиват парите за здравеопазването! Кога най-после министърката ще влезе в ролята си на работодател на въпросните директори и ги уволни всичките накуп! Всичко от всички се знае, но кой му пука! Единствено персонала на РЗИ -Бургас е потърпевш и свидетел на алчността,високомерието и цинизма на управлението на ръководството на РЗИ-Бургас!
5.
aaaaa
21.02.2014 18:26:58
6
37
ЩО ИЗГОНИХА ДОКТОР МАТЕВ ,БЕШЕ ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН ЧОВЕК ,ЗАЩОТО БИЛ ОТ ГЕРБ ,Е КВО СТАНА СЕГА С НОВИЯ ДИРЕКТОР
4.
До честната служителка
21.02.2014 18:25:22
7
34
Ей такива "честни" служители с години цоцат от системета и накрая се пишат ощетени когато им секват схемите
3.
6efa e guz
21.02.2014 17:29:42
6
43
tipi4no komunisti4eski tip upravlenie, edno vreme to4no taka se prave6e kato si direktor si krade6 a vsi4ki se strahuvat ot teb...
tova trqbva da e za urok na vseki 4ovek koito upravlqva dali raboten kolektiv ili druga struktura... kogato si alu4en podlec i samo gleda6 da si pravi6 shemite i v su6toto vreme se durji6 gadno s horata pod teb to rano ili kusno se precakva6... shemata e da si pravi6 dalaverite ama i horata okolo teb da sa dovolni nai malkoto ot otno6enieto ti...
2.
77
21.02.2014 17:25:38
9
55
Срамота! Какви хора на възлови позиции. Имат ли достойнство такива ръководители. Ще си урежда болнични. Колко хора уволниха ГЕРБ...Ако вземаха болнични парите на държавата нямаше да стигнат.
1.
666
21.02.2014 17:08:05
9
44
tova ne e li invalidno mqsto
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори