×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на „Бургасинвест” Атанас Щерев: Не съм убил Ани на пешеходна пътека, дадох всичко, за да оцелее (видео)


Шефът на „Бургасинвест” Атанас Щерев: Не съм убил Ани на пешеходна пътека, дадох всичко, за да оцелее (видео)
Управителят на общинската фирма „Бургасинвест” Щерев не се крие, той изказва съболезнования на семейството, но иска фактите да се анализират безпристрастно, снимката е архивна
Тема в развитие
Извънредно! Ексшефът на "Бургасинвест" Атанас Щерев, осъден за убийство на пътя, избяга като братя Галеви Ексшефът на „Бургасинвест“ Атанас Щерев опита да избегне затвора с невероятен мотив Близките на Антоанета за 3-годишната присъда: Това е подигравка с паметта на детето ни! (ВИДЕО) 3 години затвор и 160 хил. лв. кръвнина за Атанас Щерев, убил на пътя абитуриентката Антоанета Атанас Щерев към родителите на Антоанета: 2 години нямах смелост да Ви погледна в очите! Извинявайте! Шест години затвор за Атанас Щерев, премазал ученичка на зебра, поиска прокуратурата (ОБНОВЕНА) 300 хил. лв. кръвнина искат за смъртта на Антоанета, прегазена на зебра в Бургас Тръгва делото за смъртта на Антоанета, блъсната на пешеходната пътека на бул.“Димитър Димов“ в Бургас Цветя и сълзи покриха пешеходната пътека на бургаския бул. Димитър Димов в памет на 18-годишната Ани Анализ от кървави петна по дънките на Ани ще доказва как е била убита Обезопасяват пешеходната пътека на бул. Димитър Димов след трагедията с 18-годишната Ани Шефът на „Бургасинвест” Атанас Щерев: Не съм убил Ани на пешеходна пътека, дадох всичко, за да оцелее (видео) Как бе убита 18-годишната Антоанета, която пресичаше пешеходна пътека в Бургас
виж още
скрий
18 Януари 2014, Събота, 17:07 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки Иван КОЛЕВ

Нека чуем и другата страна, защото утре тази драма може да изживее всеки, който е седнал зад волана!

В петък Флагман.бг разказа за трагедията в бургаското семейство Димитрови, които загубиха внезапно дъщеря си Антоанета, едва 18-годишна. На 5 януари, около 18,30 часа  Ани бе блъсната от служебна кола на общинската фирма „Бургасинвест”, зад волана на която е самият управител Атанас Щерев. Пет денонощия от сблъсъка, ученичката от Търговската гимназия издъхна в интензивното на МБАЛ-Бургас – след мозъчна смърт, установена веднага след приема й в отделението, наранявания по цялото тяло, работело е само сърцето.

 
Зебрата на бул.”Д.Димов”, до  „Шел”. Вдясно на тротоара са двата храста туя, момичето е вървяло по пътека през тревната площ до тях и изскача на платното  6-7 м след зебрата
 

Дадохме възможност на скърбящата по-голяма сестра на Ани – 24-годишната Станимира, както и на баба й Мария, да дадат гласност на огромната си лична драма.  Според тях момичето е ударено на пешеходна пътека и с висока скорост. Те искаха да се знае какви са резултатите от кръвните проби на водача, да се изясни  дали не се е разсеял, докато говори  по телефона. Според Станимира, сестра й е пресичала пешеходната пътека при бензиностанция „Шел” по бул.”Д.Димов” в посока от жк „Зорница” към отсрещния тротоар, за да хване автобус към „Изгрев”, както и че от удара с колата тялото е летяло няколко метра, затова не е паднало на самата зебра. Преди всичко обаче сестрата се притесняваше от факта, че управителят на една от най-големите фирми в региона Атанас Щерев, човек с връзки и възможности, ще направи така, че да се заличат доказателства и да излезе безнаказан за загубата на Ани.

„Този човек не ни потърси и не ни предложи адекватна помощ, докато се чудехме накъде да поемем, за да дадем шанс на Ани да оживее, той замина веднага за Германия и повече не се е заинтересувал от нея ”, бе основната обида, за която Станимира не иска да прости.

Истината за пешеходната пътека, алкохола и телефона

Флагман.бг продължава своето разследване. Ето какво утановихме ние, след като разговаряхме с разследващите органи, с ангажираните по лечението и погребението лица, както и със самия Щерев по телефона от Германия:


Дневна снимка на служебния фиат – предното стъкло е счупено от тялото вдясно, момичето няма как да е пресичало в противоположна посока

Не съм убил Ани на пешеходната пътека, а на около 10 метра след нея! Движех се по бул.”Д.Димов” в посока изхода на града с не повече от 40-45 км/ч. Не съм разговарял по телефона и сам настоях да се вземе разпечатка на номера ми. Алкохол не употребявам, дрегерът показа на място 0.  Съжалявам не по-малко от близките й за загубата, но вярвам, че разследващите и съдът ще установят истината. Не съм избягал, не се укривам. Дълбоко скърбя заедно с бащата Георги Димитров, който е дългогодишен професионален шофьор, познавам го и съм убеден, че разбира каква  е била  фактическата обстановка”, каза Щерев.

Инцидентът става точно в 18,45 часа в неделя, 5 януари. Ученичката се прибира от частен урок в колежа по туризъм и излиза откъм Морската градина в посока жк „Зорница”. Наш репортер днес отново бе на фаталното място, за да огледаме как е вървяла Ани по асфалтираната алея на морската градина, за да стигне тротоара през тревната площ . Вижда се ясно, че в тревната площ е оформена пътека. Точно там, където пътеката излиза на тротоара,  има два храста от рода „Туя”. Пътечката не излиза на тротоара пред пешеходната пътека, а на около 4-5  метра по-надолу в посока изхода на града.

Вгледайте се в кадрите от предоставеното видео и направете извод сами за себе си къде е станал сблъсъкът

Кадрите, направени от оператор на СКАТ тв (благодарим на колегите, които ни ги предоставиха сурови, за да няма подозрение за манипулация, б.р.), около 50 минути  по-късно, когато е маркирано с конус мястото на тялото и разпилените стъкла от фара, ясно показват, че момичето не е пресичало на пешеходна пътека, а е искало да съкрати пътя до дома – в бл.35 на жк „Изгрев”. Възможно е то да се е огледало в двете посоки на двулентовите платна, но в последния миг да не е погледнало към малката сапунерка Форд-Фиеста.

Ани е пометена, когато буквално прави крачка-две върху платното откъм дясната страна на водача. Той изобщо не я вижда, липсва спирачен път! Вижте внимателно пораженията от удара в колата – счупени  са десният фар, предното стъкло отдясно, вижда се следата от тялото върху дясната страна на капака. Тези три дневни кадъра са направени в базата на „Бургасинвест” от Флагман.бг, където колата ще остане до края на разследването и повече никой няма да седне зад волана й, ще бъде бракувана. При падането на асфалта, момичето наранява тежко главата си и веднага изпада в мозъчна смърт.

Двама жандармеристи в полицейска кола са първите на местопроизшествието. Те участват пряко в спасяването на Ани


Счупеният десен преден фар и отпечатък от тялото върху предия капак, колата ще бъде бракувана и повече никой няма да я кара

Случайно, веднага след Атанас Щерев, в същата посока се движи полицейска кола с двама униформени жандармеристи. Тя спира върху самата пешеходна пътека и двамата полицаи се втурват да помагат. Единият вика Бърза помощ и до идването на линейката в следващите 15 минути мерят пулса и опитват да правят изкуствено дишане.

Пристига и КАТ. Докато пострадалото момиче пътува в линейката, Щерев се обажда на зам.управителя на „Бургасинвест” Любен Иванов и на сина си Тодор веднага да организират най-добрите екипи в спешното и в интензивното, което е направено.

Избягал ли е общинският началник от местопроизшествието и крие ли се той в Германия?

 Водачът остава на мястото около час и половина, докато е разпитан и от дознател. Същата вечер обаче Щерев трябва да потегли за Германия до служебни дела. През целия си почивен ден в неделя той е в офиса на „Бургасинвест”, където правят последни изчисления по предстоящ проект. Към 18,30 часа управителят  не е тръгнал да се прибира към луксозната си къща в Лъка със служебната кола, а да преговаря с още двама квалифицирани работници, които да потеглят за чужбина с бригадата на другия ден. Дейността на „Бургасинвест” е изнесена изцяло в Германия отпреди една година. Там бургаските строители работят на два обекта в Хановер – общо четири жилищни блока. В сряда Щерев трябва да даде старт на строеж на мол в Кайзерслаутен, закъдето води и още 30 работници с микробус.Това е и причината да не стои в Бургас, докато момичето е в кома в интензивното. Междувременно, по негово разпореждане, се прави консултация и с доц.Петров. Състоянието на Ани е безнадеждно, смятат у нас. Поддържат изкуственото дишане заради работещото сърце и всеки ден докторите молят роднините да дарят здравите органи.

Какво е направено от Атанас Щерев за Ани и близките й в следващите дни, докато той е в Германия

В сряда зам.управителят на „Бургасинвест” Любен Иванов разпорежда да се свалят на дискове епикризи, снимки, дейност на апаратурата - всичко, което е извършено от нашите лекари и в четвъртък предиобед се среща с бащата на момичето Георги Димитров, за да му каже, че Атанас Щерев още в първия ден след пристигането си в Германия е намерил възможност за лечение. Установени са контакти с най-добрите професори неврохирурзи от Хановер. За това помага техническият ръководител на обектите  в Хановер Тодор Панайотов. Той познава специалистите там, защото е лекувал  при тях собственото си дете.

Пакетът с изследвания  поема от Бургас с куриер до летище София и оттам, в 14,30 часа, с полет на „България еър” стигат до Франкфурт, където ги очаква самият Атанас Щерев. Той веднага поема за Хановер с кола, за да ги занесе в клиниката и да подготви транспортирането й до там.

„На другия ден, петък, в 8,30 часа, бащата на Ани, с когото поддържахме връзка, се обади и съобщи, че детето е починало. Тогава аз, по настояване на г-н Щерев, поех организацията на най-лошото. Казах на близките, че в знак на дълбоко съчувствие, той ще поеме всички разходи по погребението. В същия ден бях на разположение на родителите и изпълних всичко, което не просто бе нужно, а бе възможно най-доброто като качество - за да облекча, ако изобщо е възможно, поне малко, болката им”, каза Любен Иванов.  Справка в счетоводството на гробищния парк, направена от Флагман.бг, показа, че е издадена фактура за малко повече от 3 400 лв., на частното лице Атанас Щерев.

Резултатите от кръвните проби за акохол, са отрицателни.




В категории: Лична драма


38
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
38
Коментара по темата
38.
до 37
23.01.2014 14:17:13
3
3
Защото така им наредиха от общината, пък и по ротарианска линия...
37.
Бургас
20.01.2014 21:45:32
1
8
ЗАщо триете коментарите които не са удобни!
36.
gost
20.01.2014 09:27:53
2
7
Целият булевард е много неосветен ,а и навсякъде в града около пешеходните пътеки е голяма тъмница!!!!!
35.
цури
19.01.2014 21:28:19
5
7
Направо съм потресен от лъжи.Този е ненормален, да си поеме вината . Всичко се връща мой човек. Остави жена си и правиш деца на 27 8 годишни и сега в пангото
34.
hj
19.01.2014 21:21:22
2
5
Tapa kurvo prodajna ne mi trii komentarite
33.
polo
19.01.2014 21:19:20
2
4
Zashto mi iztrihte komentara prodajni izrodi.a
32.
Медицинска сестра
19.01.2014 19:19:03
2
16
ФЛАГМАН, И ВИЕ ЛИ СЕ ПРОДАДОХТЕ?! Как може толкова нелепо да лъжете ...леле... Видно е, че цялата статия има противоречия !

1. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е повикал помощ, а един от полицаите!

2. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е платил за гробищното място, а кмета и общината го купуват, защото злополуката е станала с ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ - ФОРТ ФИЕСТА-та на БУРГИНВЕСТ!

3.- Не, господин общинарят Атанас Щерев е поддържал връзка с опечаленото семейство, той дори не ги е и търсил, а неговият подчинен - заместник управителят!

4. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е събрал лекарския екип, а Доктор Геренов - който беше заедно с мен на смяна и когато разбра за случилият се инцидент, събра лекари специалисти, защото съобщи че идва МНОГО СПЕШЕН СЛУЧАЙ!

5. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е дал идеята за търсене на лечение в Германия, нито той е задвижил работата с дисковете от скенера! Това бе дело на семейството, които поискаха позволение от др Люцканова и останалите лекари! Целият ход бе задвижен от тях, с цел изпращането на дискове до доц. Енчев във Варна! Господин Щерев само си приписва заслуги, които не са негови!

6. - Господин общинарят Атанас Щерев да не изопачава фактите, че момичето му е ''изскочило от храстите''q защото то, както е споменато НАВСЯКЪДЕ се е опитало да стигне до спирката, за да хване 4та и да успее да се прибере! Тя вече е била преминала почти цялата пътека, когато господинът я утрепва на място ! Както се вижда, кръвта е на ТРОТОАРА!

7.- Невъзможно е при скорост от 40-45 км, както уважаваният господин си измисля, ударът да е убийствен и с толкова голяма сила, че а причини мозъчна смърт НА МЯСТО!

8.- Логично е , че е НЕВЪЗМОЖНО при удар, плюс това БЕЗ СПИРАЧЕН ПЪТ(БЕЗСРАМИЕ, ПОШЛОСТ, УБИЙСТВО) тялото да е на пешеходната пътека! Вие слабоумни ли сте?! За да е на пешеходната пътека, тя трябва да е била ударена на метри преди нея, и след удара да я изхвърли ВЪРХУ пътеката ! ЕСТЕСТВЕНО Е,че като я удари НА пътеката, тя е ПРЕЛЕТЯЛА буквално няколко метра, а господина и най-безочливо си признава, че няма грам спирачен път .... следователно е, че тялото ще е на метри СЛЕД пътеката...

.. Българино, глупако ... Напълниха ти гушката с пари и започна да клеветиш утре това може да е ВАШЕТО дете ...защо сте такива продажни ..накъде отива България ... СРАМ!
31.
Медицинско лице
19.01.2014 19:14:37
6
17
Conversation started today
Atanas Prodanov
11:06
Atanas Prodanov

ФЛАГМАН, И ВИЕ ЛИ СЕ ПРОДАДОХТЕ?! Как може толкова нелепо да лъжете ...леле... Видно е, че цялата статия има противоречия ! 1. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е повикал помощ, а един от полицаите! 2. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е платил за гробищното място, а кмета и общината го купуват, защото злополуката е станала с ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ - ФОРТ ФИЕСТА-та на БУРГИНВЕСТ! 3.- Не, господин общинарят Атанас Щерев е поддържал връзка с опечаленото семейство, той дори не ги е и търсил, а неговият подчинен - заместник управителят! 4. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е събрал лекарския екип, а Доктор Геренов - който беше заедно с мен на смяна и когато разбра за случилият се инцидент, събра лекари специалисти, защото съобщи че идва МНОГО СПЕШЕН СЛУЧАЙ! 5. - Не, господин общинарят Атанас Щерев е дал идеята за търсене на лечение в Германия, нито той е задвижил работата с дисковете от скенера! Това бе дело на семейството, които поискаха позволение от др Люцканова и останалите лекари! Целият ход бе задвижен от тях, с цел изпращането на дискове до доц. Енчев във Варна! Господин Щерев само си приписва заслуги, които не са негови! 5. - Господин общинарят Атанас Щерев да не изопачава фактите, че момичето му е ''изскочило от храстите''q защото то, както е споменато НАВСЯКЪДЕ се е опитало да стигне до спирката, за да хване 4та и да успее да се прибере! Тя вече е била преминала почти цялата пътека, когато господинът я утрепва на място ! Както се вижда, кръвта е на ТРОТОАРА! 6.- Невъзможно е при скорост от 40-45 км, както уважаваният господин си измисля, ударът да е убийствен и с толкова голяма сила, че а причини мозъчна смърт НА МЯСТО! 7.- логично е , че е НЕВЪЗМОЖНО при удар, плюс това БЕЗ СПИРАЧЕН ПЪТ(БЕЗСРАМИЕ, ПОШЛОСТ, УБИЙСТВО) тялото да е на пешеходната пътека! Вие слабоумни ли сте?! За да е на пешеходната пътека, тя трябва да е била ударена на метри преди нея, и след удара да я изхвърли ВЪРХУ пътеката ! ЕСТЕСТВЕНО Е,че като я удари НА пътеката, тя е ПРЕЛЕТЯЛА буквално няколко метра, а господина и най-безочливо си признава, че няма грам спирачен път .... следователно е, че тялото ще е на метри СЛЕД пътеката... Не знам ... Българино, глупако ... Напълниха ти гушката с пари и започна да клеветиш утре това може да е ВАШЕТО дете ...защо сте такива продажни ..накъде отива България ... СРАМ!
30.
do HXK
19.01.2014 16:26:37
2
8
Glupak kak momi4eto e udareno ot dqsnata si strana ako presi4a posoka zornica malumnik. prodajna jurnalisti4eska sgan
29.
bs
19.01.2014 13:04:32
2
6
По цялата улица в този район от Шел към изхода надолу е голяма тъмница. Недопустимо е по такъв булевард да е толкова тъмно.
28.
До болка познати!
19.01.2014 12:59:26
1
5
Фамилията винаги е била продажна и алчна.
Не пропуска и винаги се бута там където не и е мястото.За пари.И сега е така, и през 2009 година на парламентарните избори с Болен и през 2011 на местните и през 2013 на парламентарните аха аха да задоволят амбициите си и част от ненанситната си алчност.
А иначе, Бог да прости момичето и да дава сили на родителите, сестра и и близките и!
27.
До 26 НХК
19.01.2014 11:29:39
2
6
Смятай как е блял, щом даже не я е видял да изминава целия този път от ляво на дясно, че да я удари с десниия си фар! Или ако я е видял то е било чак, когато я удря...
26.
НХК
19.01.2014 11:20:17
8
5
Простащината тука е взела връх, само ще ажа че Атанас Щерев е шофьор от преди да се родя аз и толкова е седял зад волана колкото вие тука сте се сраснали с фейсбук и скайп и нямате реална представа от живота.Вижда се че човекът няма вина и е направил всичко, засрамете се - и за сестрата на починалото момиче Станимира - не й прави чест! Разгледах колата внимателно и се вижда къде е удара вижда се на скат от камерата къде е пресичало момичето.Сега а питаме какво е правело в храстите като сестраа сочи противоположна посока на пресичане а се вижда че идва от тревата на морската градина към Зорница.Опомнете се и четете вниматено дете страни - на сестрата и на Щерев,ама Щерев си прилаа и документи и се виждат следите.
25.
sss
19.01.2014 10:32:54
6
31
Ако ги нямаше предходните статии-реклами за другаря ''инж.'' Щерев можеше и да ви повярва човек , но ... пак "луксозната си къща" , "двама квалифицирани работници" -най-вероятно пак чисти българи от кърджалийско (каквито са 90% от бригадата в германия) , "да даде старт на строеж на мол в Кайзерслаутен"-в качеството си на шофьор на ТИР или строителен "ИНЖ" !!!!
СТИГА С ТИЯ СМЕШНИ ПЛАТЕНИ СТАТИИ ... ОСОБЕНО В СЛУЧАЯ ... ИМАЙТЕ МАЛКО МОРАЛ !!!
24.
До Nо15 мислещ се за Знаещ
19.01.2014 10:25:27
0
7
1. Ако от тази фондация се бяха залепили за Боко, нямаше да са единствените в града, които тормозят тази гербаджийска община за безопасността по улиците.

2. Ако от тази фондация бяха се залепили за Боко, нямаше да са от хората, които се противопоставят на строените от него кръстовища на две нива в София.

3. Вместо да се опитвате да втълпявате на хората глупости, по-добре се заинтересувайте какви предложения и сигнали са пускали в общината от тази фондация и защо от там не предприемат мерки по тези сигнали и предложения!

4. Вместо да се опитвате да обезсмисляте дейността на тази фондация, си задайте въпроса какво се опитват да правят те за Вашите деца и за самите Вас!
23.
BG
19.01.2014 09:37:47
27
10
Лека и пръст на момичето,но нека оставим следствието да си свърши работата.Нещата не са толкова прости, както изглеждат. Закона за движение по пътищата ясно казва,че при пресичане на пътното платно пешеходецът е длъжен да спре,да се огледа и от двете страни,като трябва да съобрази скороста и разстоянието до преминаващите МПС-та защото ако автомобила се движи с 50 км това прави около 14 м в секунда,отделно времето през което водачът възприема ситуацията на пътя и реагира минават около 1.5 сек. това са още около 20 м. и последно сработване на спирачната система отнема оклоло 0.2 сек. добаваме още 2.5 м.-общо 20.5 м това е така наречената мъртва зона където технически няма как да се реагира и спре. Всеки шофьор трябва да го знае, но по големия проблем са пешеходците, които неправилно мислят, че са с абсолютно предимство и могат без да се огледат и преценят пътните условия да се втурнат на платното все пак те са главния потърпевш от последствията.
22.
Борислава Николова
19.01.2014 09:27:39
7
34
Атанас Щерв го познавам от 15 години.Пиян е всеки божи ден.Без пропуск. Всички в офиса знаят че е много арогантен и нахален и винаги казва-мен не ме лови закона. Моля имайте уважение кьм смьртта на момичето и нека този пияница да си носи последствията.
21.
христо
19.01.2014 08:52:14
5
11
той не близва когато няма циганите го чакат в затвора и място са му намерили
20.
znam
19.01.2014 08:25:22
3
7
СРАМ !!!
19.
Иванов
19.01.2014 02:52:34
12
10
ПОЗНАВАМ А.ЩЕРЕВ!СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ Е НАПРАВИЛ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО И ВЯРВАМ НА ДУМИТЕ МУ.НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА МОМИЧЕТО.А.ЩЕРЕВ НЕ ПИЕ АЛКОХОЛ И Е СПОКОЕН И УРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК,НЕ ВЯРВАМ ЧЕ Е КАРАЛ С ВИСОКА СКОРОСТ.ДИСКОВЕТЕ СА ИЗПРАТЕНИ В ГЕРМАНИЯ.НЕКА ПОГЛЕДНЕМ И ОТ ДРУГАТА СТРАНА!
18.
Искрен
19.01.2014 00:57:27
10
15
Ни срам, ни съвест, Флагман!!! Тази поръчана статия трябва да ви трови - как не се срамувате от това зловещо нещастие да правите реклама на УВАЖАВАНИЯ БУРГАЗЛИЯ ЩЕРЕВ! Толкова ли сте нехуманни, или просто не познавате такива думи и техните значения - нищо за мъката на хората, за нелепата смърт. Хвалебствия за другаря Щерев - и толкова е незаменим, че точно той трябва да тръгне за Германия. Ами ако той беше жертвата на пътя - питаме тогава кой щеше да замине по СЛУЖЕБНИ ЗАДАЧИ? Какво правим с другаря Щерев?! Хей, хора, ако сте такива, вземете се в ръце и мислете какви ги пишете. Господ бави, но не забравя. А пък може и да не сте бездетни...
17.
Stanimira-sestrata
19.01.2014 00:52:33
3
4
Sas nas STHEREV NIKOGA NE E VLIZAL VAV VRAZKA ,A SAMO NEGOVIQ PALNOMOSHNIK..........GOLQM PROBLEM E IMAL CHOVEKA MOL SHTE OTKRIVA,PAK KAKVO STAVA S DETETO KOETO BLASNA,NQMA ZNACHENIE ,NALI DA NE VZEMAT DA OSTANAT GERMANCITE BEZ POREDNIQ MOL.SHTE KAJESH CHE BEZ NEGO NQMA DA GO OTKRIQT.NQMASHE LI PO DOBRO OPRAVDANIE.....PAK I OSHTE GO NQMA SIGORNO V GERMANIQ OTKRIVANETO NA EDIN MOL TRAE POVECHE OT DVE SEDMICI....???!!!!!
16.
Stanimira-sestrata
19.01.2014 00:41:16
1
8
ako nqkoi vqrva na tazi versiq znachi ima nujda ot seriozna pomosht,i da se varne v nachalno uchilishte za bavno razvivashti.KAK SHTE Q UDARI OT DQSNO,A TQ SHTE IDVA OT MORSKATA ...STHESHE DA E OT LQVO..DORI EDNO DETE BI SE SETILO.MEJDU DRUGOTO SESTRA MI POSESHTAVASHE UCHEBEN CENTAR ZORNICA KOITO SE NAMIRA DO SGRADATA DO LUZKA,NO SIGORNO I LUZKA NEZNAETE KADE E ...SPOKOINO SHTE VI KAJA V ZORNICA SE NAMIRA...TAKA SLEDOVATELNO PO PATQ NA LOGIKATA SESTRA MI NE IZLIZA OT NQKAKVI XRASTI A OT PESHEXODNATA PATEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
15.
Знаещ
18.01.2014 23:43:20
7
4
Отдавна се махнах от фейсбук- страницата на Червената пътека. Защото се залепиха за Бойко, защото опорочиха добрите намерения. Каквото и да си пишат и да говорят пред медиите, за мен от Червена пътека хич не им дреме за справедливост, в мъката намериха ниша за публични изяви.
14.
тошо
18.01.2014 21:57:45
3
7
Лошо. Пак смъртника е виновен.Както винаги.Да има съд и присъда.Ония от горе гледа и наказва.
13.
бургазлия
18.01.2014 21:51:26
1
7
от кадрите не се вижда точно къде са петната от пешеходната пътека и колата, но все пак видях, че са доста зад колата и са на тротоара, което показва, че момичето е летяло. А това би могло да значи, че е летяло и от пешеходната пътека. Вижте сами при друга отразена от вас катастроха къде се намира полицейската кола и виновната кола, на колко метра от пешеходната пътека, както и падналата жена от сблъсък на самата пътека. При това сравнително леко. шофьорът не звучи убедително http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/53715/%D0%9F%D0%B8%D1%8F%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D1%81-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81
12.
дафи
18.01.2014 21:34:11
0
4
не мога да повярвам, тотално различни версии на едната и на другата страна. Все пак откъде е идвало момичето - от Морската към Зорница или от Зорница към спирката до Морската. Чак толкова разнопосочни да са двете страни? Изгледах и изчетох и двата материала. Не мога да повярвам просто. И най-добре да си говорят помежду си, иначе ще остане нещо ненаред и недоизказано
11.
Димитър
18.01.2014 21:26:37
2
7
„Не съм убил Ани на пешеходната пътека, а на около 10 метра след нея!" няма нужда от каквото и повече да се каже.
10.
Николай Янев
18.01.2014 21:24:14
7
5
Атанас е добро човек .Не трябваше да му се случва това .
Лека пръс на момичето .
9.
Да видим фактите!
18.01.2014 21:20:09
2
10
На Фейсбук страницата Национално движение "Червена пътека" има доказателство, че този лъже.
8.
жоро
18.01.2014 21:11:17
3
9
С каква скорост се е движила пострадалата, за да премине цялото разстояние от храстите, през тротоара , да стъпи на пешеходната пътека и да се удари в колата?Това са 2-3 секунди?При 50 км/час автомобилът изминава по 15 м в секунда?Трябвало е да види пешеходеца още на тротоара?
7.
Така се прави
18.01.2014 20:24:24
4
7
Флагман ни поакзва гледните точки на роднините на момичето и на шофьора, която я е блъснал с колата си. Нека има справедливост, нали? През годините много случаи тихо и кротко преминаха без лежали в затвора, причинили смърт при ПТП. Във всичките случаи става въпрос за пари- дават ги убийците на роднините на убитите, на свидетелите... И тогава вина имат и тези, които прибират парите(понякога имоти), а животът за живите продължава. Даже и адвокатите не взимат толкова понякога. И всички дружно замълчават. По- скоро отколкото се предполага.
6.
Алекс
18.01.2014 20:15:38
2
15
сестрата на Антоанета доколкото си спомням от предишното видео каза,че момичето е блъснато от дясно!!!По пътя на логиката тя ако е изкочила от храстите щеше да бъде ударена от ляво?!Колко Ви платиха Флагман ,за да оневинявате УБИЕЦА?И момичето е отивало към спирката,което означава,че е пресичала от страната на бензиностанцията към спирката и шофьора е имал време да я види,стига да не е блял!!!!А по вашата логика тя е изкочила от храстите и е отивала на спирката,от което следва,че е нямало дори нужда да пресича пешеходната пътека!Срам сте!
5.
св
18.01.2014 20:04:20
2
4
Дори да е тъмно и да не е пресичала на пешеходна пътека, колата има доста дълъг спирачен път, не мислите ли?
4.
съпричастен
18.01.2014 20:00:44
4
21
Щерев е виновен ! По закон там има ограничение на скоростта 40км/час, а при приближаване на пешеходна пътека е длъжен да намали скоростта, без значение дали има или няма пешеходци, да не говорим, че малко след това има и автобусна спирка. Хич не се опитвайте да го оправдавате и да влияете на следствието. Един млад Човешки Живот вече е Убит - НЕВЪЗВРАТИМО ! Стига сте прислугвали в защита на престъпниците, да си е отварял очите, а не да се оправдава и да се опитва да обвинява момичето, че едва ли не то е виновно, слага си още един Грях ! Жалко за прекрасното девойче, мир на душата и. А за Щерев присъда, отговаряща за убийството, което е извършил.
3.
Бургазлия
18.01.2014 19:56:05
6
16
Флагман и Вие ли се продадохте?
Може би сте си объркали професията, трябваше да станете следователи!
Защо не представите копия от документите за платени всички разходи от виновника, а само заблуждавате читателите. Сестрата на Ани в предишната статия каза, че убиеца на сестра й с нищо не е помогнал, дори не се е интересувал за нея. А тя защо да лъже?
Потресен съм от вас.
2.
Нормален
18.01.2014 19:01:52
26
16
Да пази Господ че на всеки може да се случи такова нещастие.Познавам Атанас Щерев и мога да кажа че алкохол не пие не вярвам да се е крил и тука е добре че флагманите дават е страната на шофьора! Язък за детето. Мястото на пешеходната пътека е осветено но веднага след това е тъмно. Лампите на следващия стълб са чак след 100 метра.
1.
dd
18.01.2014 18:44:09
2
18
Да пази Господ от такова нещастие!!! Жалко де детето, жалко за родителите, жалко за шофьора и семейството му! :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори