×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Вижте изнасилвача Васил, бащи щурмуват ареста в Камено, искат го жив


Само във Флагман! Вижте изнасилвача Васил, бащи щурмуват ареста в Камено, искат го жив
Люлката, където педофилът забавлявал Марияна, преди да я подмами с шоколад в дома си
12 Ноември 2013, Вторник, 16:18 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки Катя КАСАБОВА

Момиченцето е с тежка психическа травма и не може да заспи, казват родителите

РПУ-Камено към момента е обградено от бащи на ученици, които искат публичен линч за изнасилвача на малката Марияна Р., съобщават местните жители.

49-годишният им съгражданин Васил Златев Кънчев е задържан вътре и не може да бъде транспортиран за психиатрията за експертиза, тъй като родителите искат да го разкъсат с ръцете си.

„Докато ние скандираме отвън, разбираме, че този мизерник вътре в ареста искал да яде баничка. Видяхме как един от униформените отиде да му купи храна“, казват протестиращите. От ОД на МВР все още няма официално изявление по случая.

Всички са настръхнали в подкрепа на бащата на първокласничката - Р.И.Х, който от шест дни не е на себе си. Човекът е почтен и вади прехраната на семейството си, работейки по 15 часа в дърводобивно предприятие, началник му е бившият кмет на Камено Димитър Которов, който потвърди пред нашия екип, че подчиненият му е свестен и работлив.

Р.И.Х. живее в скромна къща, но не е беден. Нашият екип видя как със съпругата му отглеждат трите си деца. Семейството има всичко, което му е нужно.

Момиченцето е изписано от болницата, но сега се нуждае от дълго лечение на половата система. Нанесена му тежка психическа травма. Не може да заспи и през цялото време мълчи, свито на кълбо, с кръстосани в самозащита ръце. Нощем не може да заспи.

„Възмутени сме и не смеем да пуснем децата си навън, защото за този човек отдавна всичко се знае от полицаите. Можеха отдавна да го освидетелстват и да не го вадят от лудницата“, казват възрастни жени от махалата, които ни съдействаха да разкрием престъплението, за да получи психопатът заслужена присъда.

Хората ни разказаха покъртителната история на родителите на Васил и на съпругата му Нели, с която се разделили, защото той посегнал да изнасилва и дъщеричката си. Както вече ви съобщихме, в Камено от години се носи слухът, че майката на Васил – Митра, се е обесила, след като е била изнасилена от сина си. Месец след това умира и баща му Злати. Очаквайте продължение.

 
Възрастни жени от Камено разказаха страховити неща за фамилията Кънчеви пред екипа ни


В категории: Лична драма


16
Коментара по темата
16.
бай ганьо расиста
13.11.2013 13:22:34
3
1
oставете виликия балгарин на свобода бе антибългари такива ! толкова ли няма цигани за арестуване че сте арестували баш великия балгарин ??? Вие да не искате циганите да ни завладеят,да изнасилват жените ви и да ни поробят ???
15.
!!!
13.11.2013 07:49:29
1
9
Няма значение какъв е етноса на детето,това е дете!Дайте го на бащите!Сега ще го приберат в лудницата и после като го "излекуват" ще го пуснат да прави нови злини.
14.
тоз
13.11.2013 02:36:22
0
5
само така, в тази държава най- накрая трябва да се разграничи доброто от злото , не може всеки да си прави какво си иска, не може всичката помиярщина да не се наказва и за добро държание може и без затвор. СТИГА !!! Всички сме родители и няма да позволим да ни посягат на най-милото!!
13.
az
12.11.2013 21:17:09
0
6
gadina dolna.kvo da go gledame.jiv niama da ostane toia mizernik
12.
k
12.11.2013 20:42:09
0
10
KASTRACIA !!!!!!!
11.
николета
12.11.2013 19:59:16
1
10
Слава Богу, току що прочетох официалното съобщение по случая: с детето са извършени блудствени действия и заключението от медицинската експертиза е че няма изнасилване, т.е случило му се е по-малкото зло. Да е живо и здраво милото и по-бързо възстановяване на детската психика! На "помияра" е взета постоянна мярка - задържане под стража. Дано си получи заслуженото!
10.
===
12.11.2013 19:44:43
0
9
В предходна статия пишете, че с детето са извършени блудствени действия, а сега се коментира изнасилване. Къде е истината и как разбрахте какви наранявания е получило детето? Ако всичко написано по горе е вярно, то спор няма - изрода трябва да получи най-тежкото наказание! Но, пък ако се позовавате на слухове ..не е честно спрямо детето..
9.
Жител на Камено.
12.11.2013 19:32:12
1
15
Няма значение какъв е етносът на детето,то е човешко същество, ДЕТЕ,което ще остане травмирано за цял живот.А колкото до този нечовек,който му го e причинил,каквото и да се пише,ще е слабо казано.За него в Камено почти всички знаят какви са му наклонностите,и ако бяха взети мерки,може би нямаше да се стигне до този кошмар.Жалко за детето,което стана изкупителна жертва ........
8.
.
12.11.2013 19:14:55
3
2
особености на етноса ,божа работа
7.
До Мирко и аз
12.11.2013 18:58:39
0
16
Мирко ли си, злобна Мирка ли си незнам, но много простееш. Какво значение има дали детенцето е българче, циганче или от каквато и да е народност?!?!?! А и факта че някой от Флагман си е мръднал задника да отиде на място да свърши работа и да даде гласност на сериозен проблем е достатъчно да бъде сензация, новина, и уважавана добре свършена работа. А ти, гризеш си ноктите защото пишеш в смешен слабо четен сайт, нали?! С прости хора човек не си заслужава да комуникира, но не се сдържах.
6.
До авторите
12.11.2013 18:33:12
3
7
Като че ли оргазъм изпитвате като пишете за гадости в този сайт
5.
До Мирко
12.11.2013 17:21:23
2
19
Не се знае колко си плодовит, но дано не дава Господ момиченца да имаш. Бог гледа отгоре, Мирко...
4.
МИРКО
12.11.2013 17:08:34
25
4
Яловата хубаво си пишеш глупостите,ама напиши че става дума за цигани и за изрода и детето
3.
МИРКО
12.11.2013 16:49:38
13
5
Спрямо В.К. е наложена постоянна мярка „задържане под стража” и същия се намира в Бургаския следствен арест.
АЛО ЯЛОВАТА,ТОЗИ ИЗРОД СЕ НАМИРА В СЛЕДСТВЕНИЯ АРЕСТ В ГР.БУРГАС А НЕ В КАМЕНО.КЪСНО СЕ УСЕТИ И НЕ МОЖА ДА СИ НАПРАВИШ СЕНЗАЦИЯТА
2.
кк
12.11.2013 16:37:07
0
25
бавна и мъчителна смърт за този изрод
всички пред рпу-то да го еб.....
1.
Темида
12.11.2013 16:27:26
0
31
Смърт за урода!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори