×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новата екошефка в Бургас Добринка Стоилова назначена със съмнителен трудов договор


Новата екошефка в Бургас Добринка Стоилова назначена със съмнителен трудов договор
Срещу графата „трудов осигурителен стаж“ пише 00 г.00м.00дни, има и други смущаващи моменти в професионалната й биография, разпространени от нейни политически опоненти
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Август 2013, Четвъртък, 13:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Компроматът се разпространява от фалшив мейл на опозиционната организация „Антимафия“ на Георги Дражев, той няма нищо общо с това

Бившата служителка на РИОСВ-Бургас Добрина Стоилова е назначена на поста директор в екоинспекцията без конкурс и със съмнителен трудов договор. За това се сигнализира в анонимен сигнал до медиите, подаден от електронен адрес аntimafia.[email protected]. Към сигнала е прикрепено и копие от трудовия договор. В него е посочено, че към 5 август 2013 г. Стоилова няма нито един ден трудов осигурителен стаж, което буди съмнение, че същата е подписала договор без да е представила трудова книжка в МОСВ, което е в абсолютно нарушение на Закона. В трудовия й договор е посочено още, че е назначена на изпитателен срок шест месеца, който свършва на 5 февруари 2014 г. След тази дата, ако няма нов конкурс договорът й на практика става безсрочен.

От другите документи е видно, че през 2006 г. Стоилова е била назначена като експерт в РИОСВ-Бургас от доц. Симеон Симеонов. В инспекцията е работила до 2010-та г., а не както тя твърди в медиите до 2009-та. През този период Стоилова не е заемала ръководна длъжност в РИОСВ, занимавала се е основно с управлението на отпадъците от опаковки.През 2010 г. неочаквано напуска екоинспекцията заради разпоредена от МОСВ проверка. Стоилова си тръгва доброволно след дадените обяснения. Случаят се отнася за фирма "Ел Ди Си Интернешънъл" ЕООД и на Организацията по оползотворяване на отпадъци от опаковки “Реко Пак” АД. Установено е ,че през 2008 и 2009 г., Стоилова е извършвала фиктивни проверки на горепосочените фирми. Според публикуваната на страницата на МОСВ Заповед № РД – 438/ 05.05.2010г. на Министъра на околната среда и водите, “Реко Пак” АД и “Импакт Корпорейшън” АД трябва да заплатят продуктови такси за 2009 г., защото не са постигнали целите поставени им в Закона за управление на отпадъците. Двете организации обаче се жалят, че въз основа на договори са предоставили на фирма "Ел Ди Си Интернешънъл" ЕООД да извършва обработка на отпадъци от опаковки.

"Ел Ди Си Интернешънъл" ЕООД и “Реко Пак” АД, работят на общ терен в близост до село Извор, община Созопол. Оказва се, че при нито една от проверките Стоилова не е констатирала липсата на задължителната инсталация за обработка на пластмасови отпадъци. Наличието на такава инсталация е изрично условие в издаденото разрешително на "Ел Ди Си Интернешънъл" ЕООД. В последствие излиза, че такава инсталация никога не е имало на площадката на тази фирма, следователно отчетените обработени количества са фиктивни. Нарушението на Стоилова става ясно през 2010 г., след като МОСВ я изпраща за пореден път на проверка в село Извор, с указания да опише точно наличието на такава инсталация за обработка на отпадъци. Това става вече при новия екодиректор Бойчо Георгиев. Излиза, че именно той разобличава Добрина Стоилова, че такава инсталация няма и никога не е имало. Още през 2008 г. доц. Симеон Симеонов, тогавашен директор на РИОСВ е издал разрешение на "Ел Ди Си Интернешънъл" ЕООД да обработва пластмасови отпадъци без наличието на инсталация, а Стоилова е извършвала фиктивните през тези години проверки. Видно от обясненията, поискани и от новия директор на РИОСВ Бойчо Георгиев, Добрина Стоилова две години е проверявала всичко друго на площадката, но не и наличието на инсталация за обработка на пластмасови отпадъци, което е нейно задължение съгласно Закона за управление на отпадъците. След като са и поискани писмени обяснения за осъществените от нея фиктивни проверки, тя напуска инспекцията за да избегне дисциплинарно уволнение. Веднага след това започва работа като консултант във фирмата на бившия си вече директор доц. Симеон Симеонов, като консултира и фирми работещи с отпадъци с които сключва граждански договори за консултации.

Описаното по-горе е съкратен вариант на сигнала, подаден до медиите. Оказва се, че мейлът е измислен и опозиционната организация „Антимафия“ на Георги Дражев от СКАТ тв, който е и активист на НФСБ, няма нищо общо. „От вас научавам за такова писмо“, каза с изненада Дражев и ни прати писмо от истинската електронна поща на своята организация за доказателство.

Ние предполагаме, че всички копия, които публикуваме, са извадени от човек, който все още работи в екоинспекцията. Зад компромата прозира отмъщение на човек, свързан с досегашното управление от ГЕРБ.

Самата Стоилова твърди, че назначението й не е предложение на ДПС, а на самата министърка Искрра Михайлова. Това обаче не е вярно, тъй като ресорът Екология е даден именно на коалиционния партньор. От БСП-Бургас, след като разбраха с какво разполагаме, се разграничиха от това назначение и признаха, че тяхното предложение е било различно - на доц.Стойко Танков.

„Аз имам над 27 години трудов стаж и никога през живота си не съм уволнявана, няма какво да коментирам пред вас трудовия си договор. Напуснала съм РИОСВ, защото тогава получих по-добра оферта“, заяви инж. Стоилова, с която се свързахме по мобилния й телефон. Тя днес не беше на работното си място, не пожела да каже и какво е местонахождението й.





В категории: Политика


74
Коментара по темата
74.
Anuwat
21.08.2013 07:58:25
0
0
I see, I suoppse that would have to be the case.
73.
Звероукротител
17.08.2013 22:30:13
7
4
Маймуната се обръща само на името Доби, на Добринка не отговаря от малка си е простовата! А сега в РИОСВ кои ще и сменя памперса често се изтърва?
72.
Зоопарка
17.08.2013 22:23:09
7
3
Върнете ни маймуната Добринка избяга преди три седмици от зоопарка в Айтос! Намерили я добри хора от Руенско но вместо в зоопарка в РИОСВ са е закарали!
71.
зомби
17.08.2013 15:25:37
2
7
ани да не е бившата" компетентна" юристка в риосв, а що се отнася до добрина е в пъти по-компетентна от онзи бръмбар бойчо
70.
зози
17.08.2013 14:40:37
4
5
до 59
Помислих си , че един малко по-трезво мислещ човек е изказал мнение , но явно съм в жестока заблуда . От написаните от теб обиди личи , че си човек , който трудно си сдържа нервите . Не обиждам никой, спя спокойно и не съм на ничия страна . Чета статиите , коментарите , гледам телевизия и се постарах да се запозная с дейността на РИОСВ . В коментарите само обиди без никакви факти . В статиите и по телевизията поне са дадени факти , които могат да бъдат проверени и не виждам причина поради която да не се случи това . Що се отнася до миналото и направеното от стария директор ме интересува до толкова до колкото може да се поучим и да не го допускаме отново . Но уви това май няма да се случи . Стария директор поне е назначен с конкурс , а новата не . Стария директор дава лодките години след като е заел поста , новата идва и без да познава закона за по малко от 10 дни решава да развали договора . Лошо ще е ако и всичко написано в статията за нея е вярно . Всички знаем за мръсния въздух на Бургас , носят се какви ли не миризми и ВРЕДНИ ГАЗОВЕ . Защо госпожата като заема поста НЕ СЕ ПОСТАРА ДА ОПОЗНАЕ ЗАКОНА ЗА ВЪЗДУХА , нещо от което всички граждани страдаме и да направи нещо за Бургас ? Тръгна да се занимава с лодките на Ропотамо – това ли е най-важната работа на РИОСВ ? Там май са постовете и парите . Кажи ми 59 , кое да ме накара да застана на нейна страна ? От няколко злини винаги избирам най-малката .
69.
Ани
17.08.2013 13:56:07
6
4
Изгонете веднага Добринка! Тя в кукла на конци други и дърпат шалтера! Предстои огромни поразии да направи!
68.
До 67
16.08.2013 16:34:28
6
8
Те крадените му пари скоро ще свършат и няма да пишат повече за него, спокойно. Той и на Трошев трябва да дава,че наркотиците са с пари! Колко долен трябва да си плащаш за статии , абе смотаняк иди си кажи всичко в лицето, защо се криеш зад измислен сайт. Жена такава!
67.
Запознат
16.08.2013 14:36:34
0
8
Скоро Бойчо не е ли вечерял с някоя засукана мадама,че да го снимате...?След като ви е платил де:)))Щото не разбрах кой го интересуваше тази публикация???За всички е ясно,че е платил и за настоящата!
66.
emi
16.08.2013 12:32:46
5
16
За г-жа Стоилова - експерт в тази тежка материя, прекрасен човек...Заслужава поста - дано успее да "изтрие" всичката помия сътворена от БГ и сие и възстанови името и дейността на инспекцията! Успех, г-жо Стоилова (въпреки, че се съмнявам, че четете коментарите)! Имате много по-важна работа - изградете РАБОТЕЩ екип! Успех!!!!!
65.
Бивш Българин
16.08.2013 12:30:15
2
9
Страната ни никога няма да се оправи заради такива като вас! Знаете само да плюете, нищо друго! Засрамете се, целия свят ни се смее. Плюете Бойчо, плюете и Добрина ми вземете погледнете себе си и си вижте кусурите, да не би да сте перфектни? Българина само това знае, да хленчи да плюе и да разбира от всичко! А на продажните псевдо журналисти като г-жа Касабова
мога само да кажа, че сте срам за България г-жо!!! Срам сте и заради
такива като вас младите бягат към летището! Първо сте неграмотна,
второ, учите младите как да плюят хората във вашите смешни статии!
Поздрави на всички и се замислете малко!!
64.
До Еми
16.08.2013 12:27:17
0
6
Един е само ;) То си е ясно от пръв поглед. Начина на изразяване, едни и същи правописни и граматически грешки. Хората не мислят като правят нещо такова. Понеделник ще дойде и ще видят ;)
63.
emi
16.08.2013 12:19:33
0
9
Що за простотии пишете всички (или един, което е по-вероятно). Крайно време беше г-н БГ да си отиде, а заедно с него и протежетата му - ясни за всички - пословични със своята некадърност, алчност.........маса народ изгоря заради тяхната "компетентност".
62.
ясно е ,че
16.08.2013 09:28:31
2
5
Герб организира тука полемика и Б иска да го върнат на работа. Д е назначена с протекции за услуги на бивши величия!Задължително трябва да се проведе открит конкурс от МОСВ.Авгиевите обори от калинки на Герб трябва да се разчистят в инспекцията, която има много важни функции!Герб издигна гербаджии на високи постове в инспекцията без конкурси. Някои дами нямат ценз и дипломи за това. Това стана при СС и Б ! Изчистете ги, защото са некомпетентни!Трябва пълна проверка да се направи.Всички еколози го знаем!Възмутително е!
61.
Do 60
16.08.2013 09:26:33
3
1
V kakvo viarvash?
Bivsha ama drug pat dolna SGAN
60.
вярващ
16.08.2013 08:51:35
5
9
Добрина Стоилова е олицетворение на добър експерт и отличен ментор,тя заслужава да бъде на този отговорен пост който заема !!Дано не стане жертва на колегиален компромат и политически интриги. Успех г-жо Стоилова и не се подавайте на провокации !!
59.
До "зози"
16.08.2013 02:44:48
2
5
Зози ли си кой/я си не знам, но като гледам тази статия и другата и тези по погрешка двойни постове ме навежда на мисълта,че и тука и там са един и същи човек, който се прави на много вещ. Хмм от хората на Бойчо мазния си ясна работата. Хахаха ех, ех този не се отказва продължава да се излага пред всички! Като решавате да се правите на раззлични хора в коментарите мислете малко БЕ хора! Излагате се. И между другото, може да плюе само този който друго не може да направи! Следователно евала Бойчо намери в какво си добър! Поздрави и Лека Нощ, дано те гризе съвестта за всичко откраднато! ;)
58.
зози
16.08.2013 02:32:03
4
2
До 56
Прав си-не съм на ничия страна . Познавам други закони , не ми е и нужно да познавам Закона за защитените територии . А и закон не се чете , с четене не става ..... Говоря за друго , как тя успя да го опознае за 10 дни че и да се произнесе ???........ Каква ли е причината ???
57.
зози
16.08.2013 02:32:03
4
1
До 56
Прав си-не съм на ничия страна . Познавам други закони , не ми е и нужно да познавам Закона за защитените територии . А и закон не се чете , с четене не става ..... Говоря за друго , как тя успя да го опознае за 10 дни че и да се произнесе ???........ Каква ли е причината ???
56.
До Зози отново
16.08.2013 01:33:17
2
5
А ти вземи прочети законите ;) Тъкмо си бях помислил, че не си на ничия страна, а се оказа от на Бойчо страната, ех... на река Ропотамо тези лодки и този ресторант нарушават сумати точки в закона. Бойчо не познава закона и след като някой му дава пари той издава разрешително!
И стига сте правили реклама към статии на този смешен сайт !
55.
зози
16.08.2013 01:27:51
6
3
Прочетете статията "BG-туризъм: Спешно РИОСВ-Бургас спира лодките по Ропотамо и затваря кръчмата на кея" . Мисля , че може да си направим извод за назначението и компетността на директорката
54.
До Зози
16.08.2013 01:03:06
0
5
За съжаление в БГ нищо не е открито, всичко става скрито, с връзки и с пари! Нечестно беше назначен Георгиев, нечестно е и г-жа Стоилова. Има много можещи хора, но тук никой не ги гледа. Всичко е партийно. Обезлюдява нашата родина с всеки ден. Жалко! Бих помолил Бойчо Георгиев да даде поне малко от крадените от него пари за някое болно дете, стига е ял!
53.
зози
16.08.2013 00:53:23
3
4
Защо толкова ви е страх бе хора ? Нека се направи проверка и да се види истински ли са документите или не . Живееме в страна където всичко трябва да е открито .
52.
ХАхаххаа
16.08.2013 00:27:51
3
6
" Ние предполагаме, че всички копия, които публикуваме, са извадени от човек, който все още работи в екоинспекцията. Зад компромата прозира отмъщение на човек, свързан с досегашното управление от ГЕРБ."

Мариеткеееееееееееее изгоре :D Хванаха те!!! Дири си работа, че пари вече няма.
51.
До Бойчо Георгиев
16.08.2013 00:13:53
1
10
Щом се смяташ за толкова кадърен, защо не си намериш работа някъде другаде или пък нещо в частният сектор? Целия бизнес сектор те мрази!!! Имай доблест и се оттегли като "мъж", не ходи да ми се молиш из коридорите на министерството :D. Парите от фирми и ГЕРБ свършиха , примири се :D Жалко за родителите ти уж мъж отгледали то молеща се мижитурка израстна :D
50.
До Бойчо Герба
15.08.2013 23:57:45
1
12
Бойчо стига си дрънкал преглътни че не си на поста и няма и да бъдеш вече.Покажи че си мъж и прояви профисионализъм и си намери работа в твоята сфера.Каквото си откраднал дано си вложил правилно а не само по курви и пиене както сме свикнали да те гледаме по заведенията в БС
49.
Гошко
15.08.2013 23:40:53
1
11
Троле то такива фалшификати мога да ви направя колкото искате.Видяхме колко бяха компетентни обкръжението на Бойчо до сега.Нека да дадем шанс на сегашните да покажат какво момагат.Нека не злобеят бившите и да се държат по достойно.Но ще им бъде много трудно като знаят колко са лапали до сега а вече няма ....много кофти нали:))))))
48.
Тошко
15.08.2013 23:32:53
1
11
Интересно Бойчо от каде е извадил 200 000 лв. да закара в София за да остане на поста.Защото е играл честно ли?
47.
Boj`o
15.08.2013 23:11:49
9
3
Добринке,хайде лягай си вече, утре си на работа. Стига сте си писали коментари с Бойчо и без това никой не ги чете. Като искаш да си говорите, звънни му по телефона и толкова. Стига сте си писали като тийннеджъри по форумите. Хайде в леглото!
46.
До 45
15.08.2013 22:08:02
3
12
Ко рече Премъдри? От толкоз мръсотия в устата ти нищо не ти се разбра. Срам за родителите ти, че грам култура не са ти дали! Вземи си купи речник и научи думички, че цапаш околията с присъствието си!
45.
Премъдрий Бай Хой
15.08.2013 21:38:46
20
5
Чудя се на глупците дето защитават тази свиня смрадлива!!! Или тъпата патка им плаща дебело щото тя друго не може...
Осъзнайте се бе помияри! Как може да защитавате корумпираната измамна свиня Добринка? В нея няма грам добрина, само злоба и некадърност...
44.
Аллах
15.08.2013 18:56:52
23
4
Не ми я пробутвайте тая миризма Добринка, да ми осмърди миндеря! Тя дори не си мие зъбите! Но ако ми донесе гема на доц. Симеонов и се подмине мога да размисля! Иш Аллах!
43.
До Боко
15.08.2013 18:45:30
5
22
Колко тъп трябва да си Бойко, Бойке ли къв си! Интелигентните хора разбират, че сам си пишеш, или е тоя дето ти лапа всяка вечер Строшения дето изневерява. Жалко подобие на хора сте и ще се удавите в собствената си злоба :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
42.
Господ до Добринка
15.08.2013 18:33:44
20
4
Не на мен Добринке, а на Аллах се моли!
41.
Добринка до Господ
15.08.2013 18:32:12
18
4
Моля те Господи, помогни ми! Знам че съм осрана, но направи така че да не ме изгонят! Ако трябва някой лев ще дам, от всеки рушвет ще купувам по едно агне кубан да ти давам! Сега вече само на теб разчитам Господи!
40.
До 39
15.08.2013 18:16:31
1
19
Не Богохулствай, изрод!!!
39.
Господ
15.08.2013 18:14:05
24
4
Аз видях какви ги е вършила Добринка преди! Видях и сега какви ги върши! Видях и шайката около нея какво прави! Е този път и аз няма да мога да ви помогна!
38.
До всички плюещи
15.08.2013 18:01:36
3
27
Вие друга дума освен рушвет знаете ли бе невежи. Бойчо и малката му хайка от хора им е време да престанат, защото нищо хубаво не се очертава за тях! Господ гледа, но и по висшестоящите от тях гледат!
37.
Синдикати
15.08.2013 17:56:26
26
6
Ще я свалим тази корумпирана измамница Добрина! Не командва тя инспекцията, а доц. Симеон Симеонов и дърпа конците! Той е дал рушвета за да я пробутат!
36.
Хахаха
15.08.2013 17:50:45
2
25
До тези които плащат на вече долнопробния сайт Флагман, това ви беше! ;)
35.
От Бизнес сектор
15.08.2013 17:33:58
4
26
Стоилова за сега нищо не е направила, но Георгиев сътвори толкова мизерия и прикри толкова помия, че прокоратурата трябва да разследва него! Затвор за такива помияри. Дано Стоилова се окаже по-съвестна от оня рушветаджия и лапащ пишки помияр
34.
Санитар
15.08.2013 17:30:20
22
7
Добрина и цялата и пасмина от миндили вън от инспекцията веднага!
33.
До 30
15.08.2013 17:25:19
2
20
Прав си братле, могат да дарят незаконно придобитите пари за някое болно дете, но наркоман и ненаяден пари не дават туко така!
32.
Косьо
15.08.2013 17:23:15
18
5
Лелеее тази долна миризма какви далавери е въртяла като експерт, а сега като директор не ми са мисли какво ще става!
31.
Смешници
15.08.2013 17:19:52
4
19
Всички сте много вещи в интернет, но на живо една дума не може да обелите! Освен да пускате фалшификати срещу хората, друго не умеете. Заради такива като вас България е в такова състояние. Прост български манталитет. СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА КАТО ВАС! Георгиев говори като селяндур по СКАТ ТВ. Образовайте се БЕ!
30.
До Идиотите
15.08.2013 17:12:35
7
23
Наркомана Трошев и Мазния Георгиев да престанат да плащат за статии с крадени пари!!! Жалки сте бе боклуци, дори и коментарите си пишете сами. Знаем, че сте вие черно на бяло го имам, хахаха в понеделник ще си прочетете имената на доста места, и всички ще разберат каква долна паплач сте заедно с любовниците си! Жената на Трошката да готви точилката!
29.
Българин
15.08.2013 17:10:10
16
6
Докога ще ги търпим тези малоумни еничари! Продадоха и майките си на турците сега дерибействат из държавата и вършат престъпления безнаказано!
28.
Коментатор
15.08.2013 17:06:49
12
4
За трепване е шайката престъпници дето сложиха Добринка!
27.
Съсед
15.08.2013 17:03:11
10
5
Махнете я тази психично болната! Добринка има психични проблеми не е за директор! По добре пенсионираите я по болест!
26.
До Организатор от Бойчо
15.08.2013 16:50:21
2
44
Към колко часа ще минеш през къщи да ти дам паричките ?
25.
Организатор
15.08.2013 16:40:42
54
6
Утре пред РИОСВ ще е протеста ще се организираме във фейсбук!
24.
От протеста
15.08.2013 16:38:37
51
4
Утре ще я изгоним с камъни!
23.
До Ани и всички други желаещи
15.08.2013 16:38:11
3
21
Нали уточнихме , утре в 12.00 на края на моста . Всеки да носи чанта , сакче , раница и там какво има пълни с камъни . В 12.10 всички заедно скачат в морето с камъните на гръб в знак на протест. Който остане последен на повърхноста ще е новия шеф на РИОСВ Бургас .
Честито още от сега на печелившия !
22.
Колежка
15.08.2013 16:37:03
17
6
Веднага махнете Добринка за една седмица извърши няколко престъпления!
21.
Ани
15.08.2013 16:30:15
21
4
Кога казахте че ще е утре протеста срещу тази кифла!
20.
Запознат
15.08.2013 16:27:09
31
6
Част от престъпната група на Добрина Стоилова работят в РИОСВ и тях трябва да разследвате!
19.
от ДПС
15.08.2013 16:24:20
29
5
Добринка не е наша кандидатура станало е недоразумение! Извиняваме се ще поправим бързо грешката!
18.
Прокурор
15.08.2013 16:20:41
31
6
Трябва да проведем разследване за цялата престъпна група свързана с Добрина Стоилова! Убеден съм че ще излязат много неща и много хора ще приберем на топло!
17.
До Касабовица
15.08.2013 16:18:40
4
58
От мен да знаете че с платени публикации основани на фалшива информация както сами сте уточнили в статията по-далеч от сградата която се намира срещу бившето предприятие "Родопа" няма да стигнете със сигурност !
16.
МОСВ
15.08.2013 16:15:59
30
3
Добринке събирай си багажа веднага, уволнена си! Как на излъгаха да та назначим после ще разследваме!
15.
До Бойчо
15.08.2013 16:04:36
1
33
Абе свиня мазна започна да ми писва от тебе и се чудя дали да не дойда у вас в 10-и блок в Славейков и да счупя кухата тиква и мазните пръстчета дето пишат само простотии тука .
14.
неизвестен
15.08.2013 15:52:23
1
17
Докога ще заблуждавате хората с преподавателската дейност на Стойко Танков? Сега сте го представили и като доцент! Нае хората им трябва истина, не заблуди.
13.
неизвестен
15.08.2013 15:52:22
0
27
Докога ще заблуждавате хората с преподавателската дейност на Стойко Танков? Сега сте го представили и като доцент! Нае хората им трябва истина, не заблуди.
12.
До 7
15.08.2013 15:52:20
3
42
Като напълниш торбата утре иди в 12.00 на моста и скочи в морето !
11.
МВР
15.08.2013 15:52:01
42
11
Скоро ще я приберем тази наясно сме какви ги е вършила!
10.
Адвокат
15.08.2013 15:50:12
35
7
Незабавна оставка трябва да и се поиска на тази! Прокуратурата да се самосезира и да я разследва!
9.
Пенка
15.08.2013 15:46:15
14
4
Докога ще търпим такива безобразни назначения! И аз утре идвам на протеста!
8.
Доц. Симеонов
15.08.2013 15:45:40
8
52
Бойчо пиши колкото си искаш . Колкото и пари да си платил за да пускаш статиики с дадените от Мариета фалшификати до никъде няма да я докараш !
7.
До 5
15.08.2013 15:38:35
47
4
В колко часа ще е протеста? Идвам с една торба с камъни!
6.
Журналист
15.08.2013 15:36:44
44
7
Така става когато някои е платил да се назначи Добринка! Кои знае още колко нарушения е правила, ма къде е сега министърката да си прибере версиите!
5.
Бургазлия
15.08.2013 15:24:55
58
10
Утре да се вдигнем на протест и да изметем тази малоумна твар от инспекцията!
4.
Бай Хой
15.08.2013 15:23:00
47
9
Абе на тая пача след като договора и е съмнителен, що не и проверите и дипломата? Да не се окаже че и тя е съмнителна?!?
3.
Протестиращ
15.08.2013 15:21:02
33
8
Да я изгоним тая корумпирана продажница!
2.
Бай Евлоги
15.08.2013 15:20:04
69
10
Опа! Кво стана бе другари? Махнахте Георгиев за да сложите некадърна корумпирана дърта кифла! И какво правим сега след явната далавера с назначението? Уволняваме я безславно, съдът постановява връщането на Георгиев, а вие тъпи червени мекерета ще обявите конкурс както си е по закон!!!
1.
Гражданин
15.08.2013 15:17:21
47
9
Тази вместо в затвора директор са я направили! Егати и държавата!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори