×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Уволняват дисциплинарно шефката на храните в Бургас Даниела Кепекова


Уволняват дисциплинарно шефката на храните в Бургас Даниела Кепекова
Досегашната шефка на Областната дирекция по безопасност на храните Даниела Кепекова ще бъде уволнена до часове. За неин наследник се спряга д-р Петър Пачев
31 Юли 2013, Сряда, 17:18 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка: Катя КАСАБОВА

Преданият на БСП д-р Петър Пачев се спряга на наследник на скандалната директорка

Директорката на Областната дирекция по безопасност на храните д-р Даниела Кепекова ще бъде уволнена дисциплинарно днес, научи Флагман.бг.от източник, пред когото към момента държавната шефка дава обяснения.

Кепекова е привикана тази сутрин пред дисциплинарен съвет в БАБХ в столицата. Уволнението й се налага заради драстични нарушения на закона, свързани с вноса и износа на българските граници. По тези проблеми Флагман.бг публикува разследване, но от бившето правителство останаха глухи (вижте нашата тема в развитие).

Д-р Петър Пачев, предан активист на БСП, ще седне в стола й, въпреки че според колегите в Агенцията нямал необходимия административен и ръководен капацитет. Бившият общински съветник от социалистическата партия бе на същия пост до 2009 г., когато бе заменен от д-р Димитър Германов, оглавявал Областната дирекция по безопасност на храните до спечелването на кметските избори в Приморско през 2011 г. Веднага след това постът бе поет от Даниела Кепекова.



В категории: Власт


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
414
Коментара по темата
414.
Ей, Христов не обиждай !!!!
14.03.2014 22:24:50
4
20
Христов , думата " малоумници"много добре охарактеризира теб и Кепекова , в настоящем ! Вие не можахте да прецените риска , с това което се захващате и от лакомия станахте за резил.
Относно изрза"недоучки" Ти ли си много учил? И като си учил , какво си научил , НИЩО :) Нито от контрол на храни разбираше , нито от граничен контрол . Израждал си крави добре , за което и приказваше непрекъснато . Явно от цялото си обучение , това си научил. Толкова са ти били умствените възможности , толкова си научил :) Пази боже от образовани простаци , като теб и Кепекова .
Вие не ставате за нищо , само за далевери , простотии и интриги , но и тези функции вече ви ги взеха .Заеха ви местата , не сте незаменими :)
413.
тоз дето не е писал глупости
14.03.2014 21:58:27
16
3
ТУКА МАЙ ЕДНИ И СЪЩИ МАЛОУМНИЦИ И НЕДОУЧКИ СЕ ПРОЯВЯВАТ
412.
Няма незаменими хора
14.03.2014 18:37:11
2
13
Няма незаменими хора ! Вие , Христов и Кепекова никога няма да се върнете в БАБХ ,каквото и да правите и който и да е на власт !
Толккова бяхте самонадеяни и готови на всичко , мачкахте, унижавахте и сега и вас ви....... За пари и власт бяхте готови на всякакви извращения с хората , но дойде и вашето време .
411.
Къде сте ???????
14.03.2014 17:33:55
0
11
Христов и Кепекова , какво правите бе ?! Защо Любето не ви помогна да отървете кожите ?! Нали бяхте в един отбор????
Тандема от тримата глупаци се разпадна :)
Христов видя ли колко си прост и как те изпързаля Любето и теб ! Това е жив дявол в действие !
Станахте подлоги на Лилов и Любето , на Найдено, Войнов и т. н. Толкова сте жалки ,че направо да ви съжали човек.
Всички незаконно взети пари сега ще дадете по адвокати , но...... Любето е там . Тя е непоклатима , но........... всяко зло си има край и нейния край ще дойде !
410.
Докато...........
13.03.2014 20:21:14
0
13
Докато има страхливи , наплашени и безхарактерни служители !
Докато има крадливи и алчни хора , готови за пари на всичко !
Докато има податливи хора , изкушени за пари ,като Илиев !
Докато МАФИЯТА в България управлява държавата !
На К. Андреево е така ! Шумова си позволяваше да пътува от Елхово до К. Андреево и после до Хасково , като беше временно директор ! Нима със заплатата от 800 - 1000 лв. е възможно ? Михайлов има хотели и имоти , защото дохода му е над 50 000 на месец ! Не са на нагово име , но е обществена тайна !Подлъгаха Кепекова и тя нали проста се поддаде, тя подлъга Христов , разболяха Папуджиков .Защо ?! Нима парите и властта са всичко бе хора?!
Този баламурник Илиев и той зяпнал за висок доход и алчен за парите на мутрите . Защо бе аланколу , как ще се съгласиш да си началник на дейност , която не разбираш !Толкова ли си гладен и прост ,че да се поблазниш за пари и да повярваш на измишльотините на Лилов , Шумова и т. н.
Държавата се управлява от мафията , политиците са свързани с определени мафиотски групировки , които вербуват всички политически партии , преди ГЕРБ , сега БСП.Министри , директори, началници са обвързани и вкарани в схеми за "цедене" на вносители , бизнесмени и т. н.
Директорите и началниците трябва да изпълняват за да са на пост , иначе няма да ги държат .
Резултати: българите с най- ниски доходи от целия ЕС ; 2 млн.напуснали БГ, на първи места сме по сърдечно съдови забол. и инфаркти; фалирали малки фирми; хора в безисходица се самозапалват ; предприемачи убиват банкери; рекета се приема ,като нещо нормално И Т. Н.
Всичко е , защото българина е страхлив, наведен и така ще е докато изчезнем с още 2 млн.
409.
вносител
13.03.2014 18:36:08
1
10
На Капитан Андреево освен такса представителни пред БАБХ фирмата събира пари и за обработка на документите. Самите документи се попълват от ветеринарните служители , но парите постъпват в частната фирма. Тази практика продължава и след смяната на Найденов и Войнов. Докога ?
408.
Няма морал
13.03.2014 17:37:51
1
11
Тези хора и по времето , когато Кепекова беше директор и сега не разбраха ли ,че в ГИП - гр. Бургас НЕ СЕ КРАДЕ , а също и инспекторите не получават нищо допълнително нерегламентирано от вносителите . Явно , когато някой хора , като мутрите , които цял живот с рекет са се занимавали и такива , като Шумова, Найденов , Войнов , Ат. Михайлов ,сегашния Моллов и др. , които са свикнали да вземат процент от представителството пред БАБХ- 55 лв. товаро-разтоварни......лв. и т. н. НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ , ЧЕ НЕ ВСЕКИ КРАДЕ !Явно съзнанието и мисленето им е деформирано и , съдят по себе си и за другите ! Шумова тук инспекторите не правят далавери и никога не са крали , както е на К. Андреево . Папуджиков няма хотели , като Михайлов , а живее в наследствен апартамент на жена си . Вие не се наядохте от там ! Скоро ще се пропука балона и за незаконните рушвети от Сл. бряг . Стига вече с далавери бе !!!Там ветеринарен техник контролираше цялата общ. Несебър и никога не му сменяха района ! Защо?! Сега пак е така !!!!
Има и други техници в ОДБХ , но те нямат район и нямаха също служебна кола за тяхна дейност. Защо на Кацаров и Сарафов не дадоха район , а играят роля на шофьори на инспекторите ! Защото не носят пари и не са сконни да го правят ! Доню техника обаче се отчиташе добре и посрещаше Найденов с 25 год. любовници , ядяха и пиха без пари и ч.....ха.Сега Шумовата , дето е под разпределителката на рушветите на К. Андреево , сложили. Абе каква промяна , никаква ! Крадене , забогатяване на групировки и продажни държавни лешпери , пропаднал морал, никаква ценностна система !
407.
Ей , Моллов излъга....
13.03.2014 13:53:17
0
16
Моллов излъга !
Имаше много интервюта с Моллпв в БЛИЦ и други сайтове ,където той твърдеше ,че ще повиши качеството на контрола , а какво направи ?!
Назначава за нач. отдел на ГИП ,човек , който никога не се е занимавал с внос на никави храни ! Един началник трябва да е най- компетентен и да контролира служителите си , относно дейността , която извършват . Той трябва дори да е преминал най- много обучения и при опредлена ситуация да взема компетентни решения ! Той човека работил известно време с КХ в София и хоп на морска граница .
Това ли е качествния конрол Моллов ?!
Някой казват ще се научи , да ма не . Да се научи нов служител току що започнал , но тепърва подчинениите да учат нчалника си е смешно !
Относно Шумова , тя нищо не разбира от КХ , че и за риска да отговаря !
Абе Моллов ти я прати пари да ти събира тази жена и този послушко Илиев и той да и помага и да замаже косъма .
Колеги, само помислете , дошли тези двамата- Илиев и Шумова от София и Елхово , оставили домовете и семействата си и ги настанили тук ! Смятайте само какви очаквания имат и какво са им обещали.
Шумова от Елхово до К. Андреево можеше да си пътува с нейната кола със заплата 800 лв., а сега и дали служебна кола :) Брей , че привилегия.
Нека този новия- Илиев и Пачев видят какво стана с Кепекова , Христов и Папуджиков и си направят изводите !
Един ден ще са на тяхно място !
406.
Поправка от Правда - грешка :)
13.03.2014 13:25:58
0
4
Изречението :
"Съгласно чл. 2 ,т.2 б и д от Директива 97/98/ЕО , лицето отговорно за товара се определя от вносителите на стоки в ЕС и е следователно БАБХ и в частност ОДБХ да имат отношение !!!!"
БАБХ И ОДБХ НЕ Е РЕДНО ДА ИМАТ ОТНОШЕНИЕ !!!!!!!!
405.
Правда
13.03.2014 13:12:51
0
8
Никой няма право да има монопол върху вноса ! Това е незаконосъобразно и отвсякъде прозират корупционни действя , които са налагани от високите етажи !
Съгласно чл. 2 ,т.2 б и д от Директива 97/98/ЕО , лицето отговорно за товара се определя от вносителите на стоки в ЕС и е следователно БАБХ и в частност ОДБХ да имат отношение !!!!
Не забравяйте , Войнов за какво беше уволнен!
Не може Шумова и Илиев да облагодетелстват престоя и дейността на тази фирма ! Илиев никога не се е занимавал с внос на храни ! Това само в БГ може да стане -директора нищо да не разбира от дейността , която контролира ! Подобно беше и с назначаването на Тодор Христов ! Този Илиев е дошъл пачка да прави чрез незаконови деяния , налагане на дейността на една фирма , рекет на вносителите , плашене на служителите ! Илиев не се подлъгвай за пари , това за нечисти пари !
Шумова дерижира парада и Пачев мълчи , като п......а ! Той се оказа същият , като Кепекова , жаден за власт и подлизурко .
Вносители и Вие мълчите и търпите , служителите ги плашат и това е положението !
Не се подлагайте на манипулации , нито от КХ , нито от ГК , реагирайте и си вършете работата по регламентите , не се съгласявайте на допълнителни доходи и не влизайте в схеми , защото ще ви излезе солено ! Шумова и Наско Михайлов от К. Андреево ,натрупаха пачките , Наско и хотели построи , но не им се радвайте и не се поддавайте ! Идва един ден видов ден !
Обществена тайна е , че господина ветеринарен техник Дончо от години върши нередни деяния , като събира нерегламентирани такси от собствениците на хотели в общ. Несебър и се отчитше на Найденов , Войнов и предходните . Сега му взеха правомощията и ги дадоха на Шумова , дори и служебната кола му взеха .
Направете си изводите , какъв е този новия отдел и с каква цел е създаден .
Моллов не е по различен от Найденов и Войнов . Парите го съблазниха , групировките го заплашиха и за да остане на пост се поддаде !
Ветеринарни, здравни и агрономи НЕ влизайте в схеми, не се оставяйте да Ви заплашват , отстоявайте правата си , защото наистина един ден всеки плаща !
404.
до вноситепите
13.03.2014 05:17:44
1
6
На пункта в Пристанището започва нов цирк. По заповед на новите началници Шумова и Асенов всички контейнери ще се разтоварват напълно. Това са способните , за които пише в по долния коментар. Парите вече потичат към Моллов. Шумова е изпратена от Капитан Андреево , където фирмата извършваща разтоварна дейност взема и допълнители пари за представителсто пред БАБХ. Кой от БАБХ е издал заповед тази фирма да представлява агенцията пред вносителите? С отстраняването на Найденов и Войнов нищо не се е променило. Само парите от рекета на вносителите сменя собствениците си.
403.
Компанията
12.03.2014 21:11:14
2
7
Компанията пушачи и приятели :Кепекова , Дафинка , Христов и Павлов и Петя Иванова се развали :) . Намаля с двама члена :)
То и без това в стаята бяха много :)
Павлов горкия сега без закрилата на Кепекова е , като сираче . Горкия нито район има и се чуди какво да прави по цял ден :)
Ами Христов дето само с клюкарство и интриги се занимава ,сега ще му липсват тези занимания :)
Кепекова на теб голямо удоволствие ти доставяше да наказваш дисциплинарно и да понижаваш в длъжност , даже и Пачев понижи . Лично ти , със заповед на Войнов ,
ти за поста продаде и душата си , беше готова да унищожиш човек за да си директор . Да, но сега ти се връщат нещата ,Пачев пък на теб ти връчи заповед :) И той , като теб . Сега с Христов изпивате това , което са изпитвали наказаните , унижените , уволнените , съкратените !
Приятно ли Ви е ?
402.
Анализ
12.03.2014 17:49:40
2
8
Брей ,че времена настанаха , ГЕРБ ги няма , няма Войнов, Найденов, Кепекова и Христов , всички до преди време бяха във вихъра :) Ама сега им увиснага суполите .На Доню му взеха служебното возило и правомощията на "муле" и ги дадоха на друг . Течението на пари промени посоката си на движение към други хора :) и все тая , само хората различни! Пачев слуша , изпълнява да не го изместят от стола . На Моллов му се иска и той пачка да направи и пусна" способните " да събират парите :) Любка пак завъртя опашката , както си шушукаха с Христов и той и беше вярно куче , сега го отсвири , не е удобен вече ! Лилов е зад нея :) специлиста по далаверите и раздавач на идеи за рекет .
Кепекова направи зъбите да се усмихва на адвокатите ,че дано по малко такса да и вземат :) .
Сега ще има контрол на контрола :)Всичко е с цел , трупане на пачки по етажите .
Тази работа един ден ще свърши , защото всяко начало си има край :)
401.
и Любка на съд !!!!!!
11.03.2014 22:24:47
0
10
А, Любимка Вълкова , кога ще отстранят да я съдят ? Тя заслужава също и то не по малко от Кепекова и глупака Христов !
400.
Дело
11.03.2014 20:04:06
1
10
Страницата няма да се затвори , защото сагата продължава !
Кепекова и Христов не са уволнени дисциплинарно , а са подведени под СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ , срещу тях и накакъв ветеринарен от ГК е заведено дело за извършени служебни пристъпления, затова са отстранени от работа ! Може да ги осъдят и в затвора да влязат !
Това е истината !
Поздравления за смелите , които се бориха и стигнаха почти до край !
Рано или късно всеки си намира майстора :)!
Жекова и Стойков , вие престанете да се заяждате при регистрацията на обектите и да се правите на велики , да драскате и искате измишльотини ,защото уверявам Ви , ще последвате примера на Кепекова и Христов !!!!
Не е заплаха , а скоро ще стане реалност ако продължавате до година и вие ще сте в съда !
Ветеринари , пуснаха Ви по кафенета и ресторанти и се правите на велики , внимавайте , не се правете на компетентни и знаещи със занията си за животинското здравеопазване !
399.
змей
11.03.2014 08:23:00
3
4
Уволняват дисциплинарно шефката на храните в Бургас Даниела Кепекова. Това е вече факт и тази страница на Флагман трябва да се затвори. Сега идва ред на самозваните ветеринари като Стойков и Жекова. Всеки ще си получи заслуженото. Това е най-малкото , гледайте продажни кухи ветеринари как някои ще се озоват прокуратурата. Това недоразумение на Миро мършата наречено и оглавявано от ветеринари , просто ще претърпи реорганизация.
398.
Има БОГ !
10.03.2014 23:11:18
2
11
Кепекова и Христов "Секирата" изядохте секирата сега и Вие! Знайте ,че БОГ бави , но не забравя и ще си платите за всички наранени и за всички сълзи и за злословието срещу хората и за лицемерното отношение и за продажничеството ! В жовота всеки плаща рано или късно , няма ненаказано зло ! Дано се осъзнаете !
Скоро идва времето и на Любето , въпрос на месеци е :) Тошко как е сега , Кепекова и ти?! Видяхте ли изпитахте ли това , което причинявахте на хората :)Така е в живота ,не забравяй Христов , че който вади секира срещу друг , тя един ден се обръща с двойна сила срещу него !!!!!
Кепекова сега само не се прави на болна и страдална , защото номерата и злобата ти край нямат . Тошко сега ти взеха на теб секирата и те цапарладосаха с нея :)
397.
Рокади !
22.02.2014 21:35:36
0
12
Да им е честит новият началник на ГК ! Кепекова , стягай си багажа и бягай от плажа , вземи си и Доню и Любка и ходете на.............да си пълните банковите сметки другъде, тук Ви заеха местата ! Само Любето може да се уреди пак, тя е с всяка власт като г-н Лилов на който е протеже . Боже , жалки държавни лешпери . За тях парите и стандарта на живот постигнат чрез тези пари , напоени със сълзи на други хора са гордост . Що за свят , за морал , за ценностни системи ! Инспекторските заплати не мърдат , ветеринари ,здравни , агрономи доволни на мизерни заплати и от някое дребно подаяние или топъл обяд. Системата в държавата е объркана , корупционните схеми процъфтяват, морала пропада , едни лапат , други треперят за жалка заплата .
396.
Спфиянец
22.02.2014 00:10:44
1
12
А,дано да докарат и чисто нов началник от София или другъде и за КХ и нов начални на ФСД :)
Тези двте да ги сложат в друг град да вършат простотиите си и далаверите си :) Най добре на К. Андреево да ги пратят Кепекова и Любето с една голяма торба , че да събират рушветите и дано да се наядат . Новите да ги видим как ще се проявят :) Няма да спрат простотииве и далаверите в тази държава :)
395.
аз
19.02.2014 17:10:44
1
6
От понеделник нов началник на граничен контрол от София
394.
някой
06.02.2014 09:43:55
0
2
голяма тишина-няма новина,Кепечката къде е,Дафина началник ли е вече.Който знае нещо да напише
393.
СТАТИСТИКА
03.02.2014 19:39:57
0
6
Според последните проучвания , България е на 6-сто място по корупция в Европа , на едно от първите места по сърдечно съдови заболявания и инсулти и на последно място по доходи в ЕС .
Това е положението, продажни директори и началници, като Кепекова , Германов , Любка селяндурката , продажна съдебна система . Всички крадливи , включени в схеми за далавери , продажни , лицемерни , злобни и алчни до безопразие.
Инспектори , не си мислете ,че Вие сте корумпирани с една кутия шок. бонбони и една Кока Кола или баничка.Корумпирани са вашите директори , съдебната система . Корупцията в БГ , изгони децата ни , които са кадърни и на вън успяват , тук има място за наши хора , намествани за да са удобни за изпълнение на поръчки.
Децата и на корумпираните няма да стоят тук , защото младото поколение иска да живее в страни с добра икономика .
Постоянно смени на директори , началници , всяка политическа партия намества "наши" хора . Тук не се цени човека , специалиста , личността , тук царува шуробадженавщината, простотията , кражбите и далаверите , а също и удобните.
Такива , като Вълкова , Кепекова , глупака Христов , плешивия бивш борец от спортното Германов са на почит . Тези хора са готови да се включат във всякакви схеми за малко пари повече , грешни пари с които да хранят поколенията си !
392.
Без думи
30.01.2014 17:29:28
3
10
Без думи :) Просто като ги погледнеш - Стойков , дето няма стил на изразяане и си измисля негови си приумици и тълкува законите по негов си начин,Кепекова нагаждачка , готова да направи всичко за да е на пост и се чудише по времето на ГЕРБ на кой да угоди за да стане хубава , но.... не успя,Тошко дето нищо от нищо не разбита , изгуби преписки в КХ , участва в регистацията на обекти ,които не отговарят на хигиенните изисквания , при вноса го сложили унижил колегата си и там я оплескал , като искал да "блесне "със знания, Дафинка дето само крещи и вика , не може да говори делово и да спазва етикет на поведение , може да е добра в нейната област , но си има правила на поведение . А, да не забравяме и Вълкова , дето непрекъснато в главата и планове за интриги , мръсотии и злословие . Ето, това е ОДБХ , Бургас.
Относно , това ,че БАБХ отговаря за кучетата ,това само една ветеринарна тиква може да измисли , никъде по света го няма . КХ , трябва да си е или отделно или към МЗ, а ЗЖ да се е отделна структура . Миро мазното , тъпанара Войнов и тем подбни обаче искаха да крадат в големи мащаби и от КХ , ГК и ЗЖ.
Не само журналистите , всички са изумени, но..... в БГ всичко е възможно , защото ни управляват тъпанари , не само по времето на ГЕРБ и сега е така . Всичко е мръсна игра , наместване на наши хора . Ето защо ще сме с ниски доходи и няма да се оправим докато не се промени политическия модел и морала на началниците .На вскчи в главите им как да откраднат и в какви схеми да се наврат . Това е непочтенно и не им прави чест !
391.
наблюдател
30.01.2014 09:13:01
2
11
Голям смях падна днес 30.01 в предаването на Нова "здравей България". Ставаше въпрос за контрола на кучкарник някъде във Варненско от"Агенцията по безопасност на храните". Виктор Николаев възкликна" Да ама ние кучешко не ядем" , Ани Цолова реагира" Да, но във Виетнам ядат" Така , че вече и на хората им светна що за контролен орган са тези ветеринари от измислената агенция на Миро-мършата. И за чеп за зеле не ставате вие ветеринарите , да контролирате храните . Научаваме , че никои не е искал да отговаря за даден район в Бургаската Бабх. Ето " великия"перчем/ когото го изритаха дори от Атака/ се е съгласил. Зер издига се на слепите в очите. Как може тоя дето сричаше и които си измисляше нови наредби да бъде ръководител? Продължават безумията в безумно струкуорираната и измислена агенция.
390.
новината
18.01.2014 23:42:18
8
3
Ето другата новина.Имаше тишина и ето новина .Дафинке ,знаеш ли къде отиваш и каква работа те чака.С какви колеги чепати и инати ще се разправяш?Не се оставяй да ти се качат на главата и да те манипулират .Вносител съм и зъбките им знам
389.
лекар
18.01.2014 19:42:50
2
4
До 387 и 388. То така се научава за два дни. Да действително е безумие, след като цялата организация на БАБХ е безумие. Да я питам Дафинка , къде и как се отразяват на здравето нитратите. Въздействие върху физиологията и гастро-моториката на човешкия организъм. Агрономе , агрономе ти будала а а. Такава песен имаше. Пълните изгъзици продължават.Безумни управници и безумни назначения.
388.
нов шеф на гранична
18.01.2014 16:44:21
5
2
Май има недоволни за Дафинка като шеф.Искате не искате,тя ще е.Да му мислят колегите там.Дано тя е по добра от тези преди нея .Да създаде колектив и да не настройва колегите .Защото там са едни-орел ,рак и щука ,всеки с номерата и величието си .Ще й въртят номера ,та пушек си дига.Като ги знам кои са и как ми работят контейнерите .Ти си млада и бъди твърда.Много не им цепи басма .Успех на фронта !
387.
познах
17.01.2014 20:12:40
3
2
Ей, нали не бяхте сигурни ,че Дафина ще става шеф.Да , ама -не .Честито да Ви е !А на колегите там да не се плашат-добра е и ще се научи.никой не се е родил научен.Те като са отишли да работят там,знаели ли са внос и износ.А някои и сега не блестят кой знае с какви знания.Други пък се правят на велики и командват.Всичко и всеки ще си дойде на мястото,което заслужава
386.
до 385
17.01.2014 18:05:17
6
2
Ей,много знаеш ???.Къде те стяга чепика ,само не разбирам.Май не ти се е отворил парашута за там и сега бълваш злобата си тук.Е,като не си калинка -ще станеш нещо друго ???
385.
знайко
17.01.2014 06:09:15
1
5
Поредно безумие се готви в ОДБХ-Бургас. Гласят да назначат по партийна линия за началник на пункта на Пристанището - Дафина Главанска. Нищо,че никога не се е занимавала с внос и износ на продукти от животински произход. След калинката Рада Атанасова от ГЕРБ този път друга калинка , само че от БСП.
384.
възмутен
13.01.2014 18:39:43
2
7
Допълнение към възмутен . Един въпрос към ветеринарите. Открили са в супата и ешерихия коли. Защо тази коли форма е санитарен показател. Ако не ми отговорите си взимайте багажа от КХ и ходете по оборите , там ви е силата. Иначе вашето му се вика гьон сурат.
383.
възмутен
13.01.2014 07:57:59
2
5
Какво спокойно бе ...не намирам точния епитет. Тази сутрин по нова видях поредния резил на ветеринарите . Коментираше се случая със стафилококовото натравяне на 100 деца . Източника е пилешка супа. Кунчев -дър. здравен инспектор и един галош ветеринар от Агенцията по безопасност на храните. Ветеринара , четеше материя, която въобще не вдява. Изтъпани се и каза , че безалкохолните напитки се контролират от тях. Галош . Думи нямам добре, че истинския д-р замаза и му изтри срама, че тази взе отношение за трихенилозата , регистрирана в месото от диво прасе . Тоз ветеринар спомена мечките , сякаш месото им е източник на храна. Галоши и профани
382.
хей по леко ,по спокойно
03.01.2014 11:41:21
8
2
Добре ,че си БИВШ ХЕИ !И като такъв няма как да знаеш ,че няма само КХ , а и има и други отдели .Хайде по живо ,по здраво и си гледай пенсията!И не всички са такива ветеринари ,като тези които описваш и познаваш ."Такъв" късмет си имал да работиш само с най "големите "звезди от ветеринарите .А и с какъвто се събереш такъв ставаш ,така че не сме ти ние "виновни"
381.
бивш ХЕИ
03.01.2014 09:36:08
2
11
Тая патка има акъл колкото едно недоносено дете. Абе ветеринарю като пламне едно хранително натравяне вие конските дофтори ли ще го познаете и правилно ли ще го овладеете? Е*ем ви европейските регламенти за щастливи кокошки и прасета . За това , че вашия патрон Миро -мършата изтрови народа с 25 год месо. За такава разбирачи ли ми говориш?. Я се скрий , знаевм ви. Ходете при свинете по селата и там се правете пред селските бабички на отворени. Ходите по обектите със здравните щото от нищо неразбирате. Пази боже сляпо да прогледне.След вас по обектите ви се смеят на сътворените от вас правила и нови закони , които си ги смучете от пръстите. Питай как се учиха онзи атакиста и Димо Господиноф, пък тогава се изказвай. Добре , че бяха здравните , че малко от малко да ви ограмотят. То бива нахалство , но това вашето е направо наглост. Вие с вашите похвати ме накарахте да намразя всички ветеринари. Признавам само един Ветеринар които беше водеш бог да я простиЛ.Калоянова. Такива като нея бяха рядкост. Причината беше , че постоянно четеше и се учеше , а не като вас.
380.
продължение
03.01.2014 07:21:12
0
5
При предишното правителство бяха съкратени доста държавни лаборатории, които контролираха храните на различни етапи от тяхното производство. Може би е имало нужда от реформа, но е абсурдно решението да бъдат затворени точно лабораториите във Варна и Бургас, защото градовете са външни граници не само за нашата страна, но и за ЕС. Пък и това са най-големите ни морски курорти, изключително натоварени през летния сезон. И всички тези аргументи да бъдат пренебрегнати само защото трябваше да се даде бизнес на частни структури, е прекалено жалко и опасно. Призовавам проф. Пламен Моллов незабавно да възстанови държавните лаборатории във Варна и Бургас. Освен това спешно да се изгради независима система за контрол на държавните и частните лаборатории, за да се премахне субективизмът при изследванията.
379.
Истината
03.01.2014 07:18:52
8
6
Четох мнението на проф. Пламен Моллов, който казва, че контролът на храните не изисква 90% ветеринарна компетентност. Аз ще му отговоря, че този контрол изисква 100% ветеринарна компетентност. Ветеринарните лекари придобиват комплекс от познания по време на шестгодишното си редовно обучение. Те са наясно за възможните заболявания, как се разпространяват, дали са опасни за хората, каква е патологоанатомичната картина при всяко едно животно, дали месото става за прясна консумация или за термична преработка. Кои други специалисти са изучавали микробиология или са запознати с патогенните микроорганизми, които провокират различните заболявания при хората? Технолозите са помощно звено и техният ангажимент е да определят последователността при приготвянето на хранителния продукт. Те не могат да контролират себе си, а и нямат необходимата квалификация. Неслучайно както хуманната, така и ветеринарната медицина са специалности без задочно обучение и завършилите придобиват дирекно магистърска степен. Няколко вуза в страната, включително Университетът по хранителни технологии в Пловдив, където преподава проф. Моллов, бълват недоносчета, наречени бакалаври по контрол и безопасност на храните. Това е огромен проблем за дейността на БАБХ и е в противоречие с еврорегламент №854 от 2004 г. на Европейската общност. Там е посочено, че пряко отношение към контрола на производството и търговията с храни от животински произход имат основно и само магистрите по ветеринарна медицина. Уволнението на ветеринарни специалисти рискува да обезсили дейността на БАБХ. Убеден съм, че ще последва остра реакция и ще има ответни сурови санкции от европейските институции по контрола на храните
378.
ЧНГ
02.01.2014 14:24:21
1
9
Честита нова година ! Нека бъде спокойна и благодатна за всички !
Направиха я "великите" шефове ветеринари , които според колегата ветеринар пишещ тук за надделели , да, ама не . Миро - мазното , дребничкият облещен Войнив и др. я направиха за да крадат в големи размери и го направиха . Уважаеми ветеринари те не са мислили нито за вас , нито за здравните. Дадоха по 50 000 лв. за създаване на фейс страница. любовниците на Найденов и Войнов , които са на 25 години купиха земи , предприятия , спечелиха проекти и така .Също пуснаха си , рекетьорски фирми на граница , скубят откъдето могат . Войнов изгоря именно заради една такава фирма поела дезинфекцията на границата . Миро се опитва как да маже сега и да лъже икса да се изкара чист ,че и партия създал .Така ,че нищо не са направили в полза на никой ! Вие сте "взели " работата на здравните , дръжки , нищо не сте взели . Хората казват ,че "Хеито" се е преместило в сградата . Дано агенцията мине към МС или МЗ.По важно е да се подобри морала на политиците и да не мислят само как да крадат от където могат чрез схеми , а да мислят за служителите и ефективен контрол !
377.
здравен
02.01.2014 13:01:42
1
9
Един въпрос към ветеринарите : какви са основанията за забрана на оливниците за многократна употреба? Ще отговорите правилно , да ама някой друг път. Ще дойде това време да се реорганизира тази Агенция , творение на Миро-мършата. Всичко , ще си дойде на мястото и Агенцията ще е на подчинение на Мин. Съвет с ресор здравеопазване.ПП така беше по първоначалния замисъл, но „великия” Миро-мършоядеца го направи по гьотверенски
376.
плюсчета и минуси
29.12.2013 16:24:04
13
1
Като се погледнат + и - може да се разбере кой пиши ,кой "гласува" ,кой си "верва",кой е "здравен" инспектор и ....не ..здравен .Взели сте се много на сериозно и най важното се вярвате
375.
"Вервайте" си....
28.12.2013 18:27:20
12
1
Като чета и разбирам ,че Ви интересува повече кой ,къде ,какво и всички клюки на уше .Много ме просветихте и разбирам ,че АКО Вие извършвате контрола -"пази боже ....."
374.
здр. в БАБХ
28.12.2013 18:08:03
2
15
Да, но Моллов не е ветеринар и много ветеринатри изгони от БАБХ и прореваха , може да питате ако имате познати в централно .На много места се смениха директори и се назначиха хора с други специалности . Тасева в и тя дори вече не е зам. директор . Отиде си бързао вашето време уважаеми ветеринари. Войнов го изгониха заради дезинфекцията на границата , Миро мазното го отсвириха от партията му ,пуснаха и записи да видят хората колко пари струва . Подкрепям колегата от РЗИ , много правилно е написал .Директорката , която "взе " контрола коя е Кепекова ли ? Жива да я оплачеш нея . Крадлива , податлива на влияния , алчна и на успокоителни . Германов ли ? Бореца от спортното спечелил с манипулиран вот изборите с 5 гласа повече . Вие ветеринари станахте за смях в обектите , хората ви говорят и ви се смеят с измишльотените , които искате и с превишаването на правата . Вашите си отидоха , дойте времето на технолозите , Моллов е преподавал на много колеги здр. инспектори завършили допълнително овразование и е споделял ,че е против ветеринартите да се месят в контрола , който не им е в компетенцията . Така ,чистката вече започна , не сте вие , Вашите си изпяха песента набързо .
373.
до 372
28.12.2013 06:31:04
8
3
Ох,добре ,че си работите още в РЗИ и че НИКОГА не сте били в ОДБХ.Сега вече съм по спокойна за това ,което ям.М/у другото проява на лош вкус е да пишете "Моллов" и после да се редите бисерите .А Ви хваща яд ,защото моите КОЛЕГИ Ви "взеха" контрола ,защото имаме Директори ,които ни защитиха, а вашите директори /с малка буква/не успяха .Сам/а се разкрихте,че сте служител на РЗИ и защо бълвате врели-некипели срещу НАС. Не съм адвокат на колегите,но когато се пишат глупости от хора,които не са вътре в системата, а дават ухо на клюки,злобеят-ЩЕ ПИША.Алкохол не пия и хапчета не употребявам.А Вие не поставяйте "диагнози" от разстояние,както много хуманни лекари ,може би Ваши колеги!
372.
Моллов
27.12.2013 23:02:50
1
13
Номер 371 , Вие явно сте прекалили с алкохола или сте се озлобили и ядосали , че пишете такива несвързани коментари ! Нашите , Вашите директори , че те всички са продажни и некомпетентни . Вилица е за набождане на термично обработени ваши пациенти , но не всичко се яде с вилица ! Научете се да четете и превеждате правилно .писали сте "НИЕ СМЕ " с големи букви за да избиете комплексите си . Знаете ли един ден всичко ще си дойте на мястото в тази държава и ще сте си на мястото !
Стига с тези длъжностни , казах Ви припомнете си какво сте учили , вероятно си пазите лекциите или си отворете дипломите . Аз лично си работя в РЗИ и никога не съм била в агенцията слава богу. Виждала съм Кепекова на живо и в ефир , Вие по нищо не и отстъпвата . Само не се излагайте толкова много , както тя направи и не вземайте от нейните хапчета .Преди контрола си беше перфектен , обаче и пак ще стане , вече не сте на чело на БАБХ и постепенно и другъде няма да сте.
371.
до 370 -А ВИЕ къде искате да бъдете?
27.12.2013 22:02:53
9
0
Явно не знаете какво ТРЯБВА да пише в длъжностните характеристики .Просто ,защото "Вашите " не са за Вас.Още повече ,че грешите кои ги пишат.Всъщност няма смисъл да продължавам коментарите с Вас.Харесва ли Ви , или не -НИЕ СМЕ .Това е.А защо напуснахте РИОКОЗ ,след като там всичко е ОК?А сега продължавайте самодоволно да си пишете плюсчета и се радвайте на хубавото време ."Сърдете се " на Вашите Директори ,че преди много години не успяха да защитят Вашите позиции и затова ние вършим и Вашата работа .А колкото до ЕФСА -там пише ясно от фермата до вилицата ,но явно това го подминахте .Къде се виждате в това мото Вие и защо ръсите глупости ,че в БАБХ не трябва ЗЖ? А нима сте специалисти и в граничен контрол?Ако сте прочели добре -щяхте да пишете смислени коментарии.Друго е само ала-бала
370.
Фермата си иска ветеринарните доктори !!!!
27.12.2013 19:39:13
2
12
Ние сме запознати с EFSA, но вие сте забравили че трябва да си гледаде само животинските продукти ! Отворихте ли си лекциите и припомнохте ли си за какво сте държали изпити ?
Случайно да сте учили за детско хранене или други неща ?!
Контролът трябва да е от полето до чинията или от фермата до чинията , но вие сте за контрола във фермата , агрономите за контрола на полето , а здравните инспектори за контрола на храната приготвяна в ЗОХ !
Няма държава , в която някой трябва да върши нещо , за което не е учил !
Аз Ви казах , вие сте си специалисти и бихте били много полезни в сферата на здравеопазването на животните или в някое предприятие за месни или млечни продукти ! Контролирайте си предприятията за животински , рибите и т. н. , пишело в длъжностние ви , че кой ги е писал , Кепекова дето яде хапчета като бонбони или тем подобни крадльовци , като изгонения Войнов и тем подобни !
369.
Здравни инспектори
27.12.2013 19:24:50
7
0
Като видя минусите тук и разбирам кой толкова ожесточено коментира нас -Ветеринарите . А мълчанието по моите въпроси ..е също отговор
368.
като жокер
27.12.2013 17:28:25
9
0
EFSA-това е "мястото " къдете малко можете да прочетете и няма да пишете глупости тук .Ето затова Ветеринарите знаем повече , а не да обвинявате системата в "порочност"
367.
Фактите ....
27.12.2013 17:16:11
6
0
Съмнявам се ,че може да докажете това свое "твърдение "!До къде се простира за Вас света и подобно "умозаключение"?Все още остава "висящ" моят въпрос към Вас ,"колега".Какви сте Вие в ОДБХ?
366.
Не им е мястото в КХ
27.12.2013 16:54:24
1
6
Да, ветеринарите от отдел "ЗЖ" са си на място ,в отдела , но здравеопазването на животните трябва да е отделно от Агенцията за храни ! Никъде по света няма такова нещо за бездомните кучета да отговаря БАБХ ! Това пак е недоизкосорено от предишните алчни и крадливи :Миро- мазното , Войнов и т. н. Цялата система е порочна и това рано или късно ще се отчете , като грешка !
365.
Дискусия или диалог
27.12.2013 13:28:10
8
0
Добре ,че има здравомислещи колеги -ветеринари.Шепа здравни инспектори -раздават "правосъдие" ,ред и законност в ОДБХ .Уважаеми "колеги" ОДБХ не е само КХ,така че изчислете от колко такива ,като Вас има нужда ОДБХ?И така все още никой не ми отговорил на моя въпрос?Като какви сте в ОДБХ и какво пише в длъжностните Ви характеристики ?
364.
Компетенциия
27.12.2013 13:05:17
2
7
Аз предлагам на ветеринарите те да напуснат , то и директора на БАБХ вече не е ветеринарен и да останат само един двама от тях , защото толкова са необходми .
Ааааа, че да не им е собственост агенцията , че ние сме били отишли в ОДБХ и т. н.
Нека този който пише от ветеринарите си отвори лекциите и дипломата и си припомно какво е учил. Никой не спори ,че не е учил , но какво ????
Уважаеми ветеринари Българското село има нужда от Вашата професионална помощ , като лечители на техните стада ! Вашите професионални качества ще се приложат именно там и ще допренесете за развитие на животновъдството в родината .
Това не е обида!
Какво сте се заврели в кафенета , ресторанти , магазинчета за вафли и бонбони , че то не е Ваша работа уважаеми професионалисти във ветеринарната сфера , то е работа на здравните инспектори .
Моля ,не се обиждайте и не призовавайте хората , които за това са учили да си ходят от ОДБХ , а ходете си Вие !
363.
до отвратения
27.12.2013 12:11:13
9
1
Много умни ,много "дълбоки" с готови Нищо не значещи думи .Като чета по назад коментариите -това е от един и същ "речник".Апропо,защо чак толкова се засегнахте , а не ми отговори хте на последния въпрос ?Просто ,защото -нямате отговор.Като няма какво да правите , от време на време си драскате тук ,гласувате си и сте много доволен/а от гражданската си "позиция"
362.
отвратен
27.12.2013 11:51:37
0
9
така че...напуснете ,ако не Ви допадаме "интелектуално и професионално ".Никой не ви задържа Какъв цинизъм? Какъв нагляр и дебил трябва да си за да изразяваш по този начин?Това е върха на Ганьовщината ви драги ми ветеринарю Тежко и горко на майка България с такива „капацитети”.”Ex nixilo fit”.
361.
Ветеринар
27.12.2013 07:42:01
9
2
Честита Коледа ,КОЛЕГИ !Бъдете здрави ,щастливи и с много късмет!
Чета тук и онемявам от злобата и помията ,която се излива от шепа наши "колеги".Разбирате защо написах кавички и защо поздравлението беше написано с големи букви .Има ГОЛЯМА разлика между едните и другите .Знам ,че ще последва лавина от нова помия и какво ли не .Но защо тези "колеги " вместо да пишат тук си отговорят какво правят още в ОДБХ ,след като са толкова компетентни???Във всяко стадо има мърша ,така че...напуснете ,ако не Ви допадаме "интелектуално и професионално ".Никой не ви задържа , а не само да пишете,когато няма как ,къде да излеете .."болката си ".
Хубави ,лоши ..ние сме Ветеринари ! А Вие -какви сте в ОДБХ?
Хайде -напишете ..че нещо не мога да Ви "определя"
360.
Така е
26.12.2013 16:07:46
1
7
Така е Дулитъл ! За съжаление , тези , които са учлили за профилактиката на здравето и са учили независимо колко години, само за хигиената на храната за хора , са поставени на колене и са третирани , като "некомпетентни" , но не е така ! Ветеринарните доктори са учили за лечение на животни и хигиена при добива на млечни и месни. Но в БГ е така , агресия , злоба , неадекватна система и т. н.
359.
доктор Дулитъл.
26.12.2013 15:09:03
2
10
Гледам поставили списък на дежурните инспектори по празниците. Само д-р и Как не ви е срам да се наричате доктори. Вие сте доктори на прасетата и говедата , а не на хората.Вървете да оправяте зоонозите и профилактиката в здравеопазването оставете на МЗ!Безсрамна воняща паплач.
358.
Коледар
26.12.2013 13:13:16
0
6
Честита Коледа ! Здраве, щастие и благоденствие на всички от агенцията и техните близки и семейства !
Номер 356 не се ядосвайте , че Дафинка крещяла и била недодялана . Вие , като сте дялана и не крещите , защо се възмущавате ?!
Всеки се държи с Вас и другите така , както позволи да се държат с него . Ако адекватните реагират и покажат несъгласие с неадекватното поведение , то ще се коригира !
Това е проблема на хората в България ,че търпят и реагират тук и на маса и затова си заслужаваме съдбата , управлението в службата и в държавата.
А, сега наслаждавайте се на хубавото време и бъдете здрави !
Неадекватните да станат адекватни , крещящите да говорят и държат нормално .
Тези , които се дразните , премахнете дразненията си чрез разбираеми думи и действия към дразнителя !
Алчните и злобните да станат добри !
Нека никога в ОДБХ Бургас да няма влияние на зли и алчни хора и да няма продажни директори !
357.
Дядо Коледа
26.12.2013 00:02:30
0
8
Честито Рождество Христово !
Колеги ,бъдете търпеливи и добри! Не обръщайте внимание на Дафинка , а и помогнете да се държи цивилизовано.
Тя не е лош , а първичен човек , Кепекова я манипулира и дано се осъзнае за да не страда .
Нека всички с неадекватно поведение , попаднали в заблуда от алчност , като Кепекова , Любка , Тошко и др. се покаят и започнат да правят добри дела . Тогава ще им се случват хубави неща в живота ! Нека всеки , който е имал зла помисъл за някой или е злословил за някой се осъзнае и се помоли днес !
Кепекова, Любке, Тошко помолете се на БОГ да Ви прости за мен и всички , които наранихте през годината ! Станете добри хора за да не страдате Вие и близките ви за в бъдеще . Доброто винаги се връща , а за злодеянията има прошка! Нека не съдим , а се опитаме да повлияем на тези , които виждаме ,че грешат да се осъзнаят .
356.
до 348
25.12.2013 12:27:52
0
6
дафинка е недодялана и първосигнална! Не е работила в екип нито ден и не може да общува цивилизовано с хората, камали да ги ръководи! Груба и нескопосана е като цяло, може само да крещи в слушалката на телефона или по коридорите на сградата. В цялата сграда кънти прегракналия й глас. Не може да се държи на ниво, грачи на клиентите. Ако това е лицето на агенцията в Бургас, представям си какво е да си вътре в тази агенция. Онази лудата -Кепекова ли я остави да а замества?
355.
до ПРИЗИВА от засегнат от системата
21.12.2013 00:15:29
0
12
Да, всеки трябва да стане добър и не само на Коледа , а всеки ден! Тогава ще има прогрес в тази държава!
Всеки трябва да има работа , защото на всички ни децата искат да се хранят!Нека никой не отнема или съдейства да се отнема работата на другия заради злоба , простотия, и изпълнение на "мокри "поръчки ,защото е непочтенно и нека се разкае на този светъл празник !
Пожелавам най сърдечно на Кепекова да стане добра , нека се разкайва за лицемерието , злонамереното поведение и т. н.Това вреди на здравето ти Кепекова , разбери го !
Кепекова не приемай това , като обида , а като ПРИЗИВ да се промениш към добро .
Пожелавам на Любимка Вълкова да стане Човек , да се радва ако направи нещо добро на някой , а не мръсотия .Тогава ще се доблежи и усети добротата и ще разбере , че е е по добре да си добър !
Пожелавам на Пачев да бъде себе си и да прави това , което е правилно и да не се оставя да го манипулират !
Нека всички колеги , които са в агенцията да имат търпение , да са здрави и щастливи !Обичам Ви !
354.
отвратен
20.12.2013 19:32:00
2
7
ПРИЗИВ - Ветеринарните доктори да не си ядат пациентите преди коледа. Яжте и хрупайте нитрати това ви препоръчва Дафинка. Те са полезни за вашето здраве. Весели и скопени празници.
353.
ПРИЗИВ
19.12.2013 20:28:02
6
8
Наближават Коледните и новогодишни празници.Нека да си направим една равносметка на изминалата година и се постараем да бъдем по-добри през новата.Да си пожелаем да сме здрави, живи и да има работа за всички, за да издържаме семействата и децата си- и за държавни служители и за частни консултанти, за някои повече за други по-малко, но да има.
Весели празници пожелавам на всички !
352.
Анализ
19.12.2013 00:54:11
2
16
В ОДБХ Бургас повечето хота не пишат правилно,това важи за всички професионални голдии там . Други не се държат адекватно , викат , правят резки движения и се подмазват и кланят . Други пък са тихи и кротки видимо , но вътрешно им идва да креящят .Има и такива , които пък доносничат и са ту така , ту иначе . Те са най- опсани , приближени са до Любимка Вълкова , но .... пред коелги говорят друго . Пачев се натиска , стиска стола да не падне от него , че ако падне ще му е мъчно. Кепекова пък ще се разкъса от вътрешно недоволство породено от загубата на директорския стол и невъзможността да взема пари от схеми и далавери. Сега Любимка се е съюзила с Пачев и той съгласен човека ,както казах да не падне от стола. Инспекторите се разтоварват тук , като изразяват мнение на воля , защото иначе не им стиска за да не послеват съдбата на други свои колеги дръзнали да се противопоставят . Други пък така са се сраснали със системата ,че са си доволни от заплатата и подаянията от обектите . Такава е ситуацията Кепекова не е уволнена , а е понижена , Пачев е на шеф , защото БСП е на власт . Любка е вечна и интригантства , но тя си е такава и е прекалено стара да се промени.
В нашата страна няма промяна на системата , въпреки смяната на партиите , всички са потомци на БКП и Кепекова и бившия Геманов и Любка . Така ще има рокади и пак смени докато сменят и това правителство.Един ден обаче няма да останат хора в БГ , защото това поколение което расте и е родено през 90-те години има прекалено много информация , няма да му се работи за 400-600 лв. заплата и ще се изнесе . Дано някой будни хора останат и променят това жалко съществуване , тази корумпирана и несправедлива система и дано никога не успят такива , като Любимка , Кепекова, Христов, Германов , Миро - мазното , Войнов , Лилов и т. н. да ги псотавят на колене и да им затворят устите , когато са прави. В обществото където превест имат лицемерието , алчността , несправедливото отношение , страха , мълчанието "нашите хора" , никога няма да има напреък и да се повишат доходите . Едни ще трупат много , другите ще оцеляват с жалки заплати и подаяния , защото който каквото сам си направи никой не може да му го направи . Повече от 23 години българите сме поставени на колене и сякаш ни е хибаво , говорим в тази държава така било в онази какво било , но не смеем да направим така ,че и при нас да е така . Отдаваме уважение на хора с нисък морал , корумпирани директори и мълчим. Дано един ден всички имена които изброих застанат пред собствената си съвест и се разкаят , за всичко което за сторили неморално и непочтено !
351.
до 350
18.12.2013 12:57:11
1
1
Вие се засрамете !Научете се да пишете правилно без грешки и тогава пишете коментарии.
350.
доктор Дулитъл
18.12.2013 10:06:52
2
7
агрономката Дафинка да върви да си упражнява агрономството.Всички сте сбирщина от"специалисти".Вие сте "жертва" на Миро мършата вкарал и изтровил цяла една България с 25 год месо. Същото отделя диоксин - една страшна човешка отрова , проникнала в организма тя комолира и предизвиква рак на мозъка. Така , че нещастниците ветеринари , агрономи и т.н. конски дофтори , посипете си главите с пепел и не си играйте на контролни органи. Некадърници нещастни. Засрамете се.
349.
новата шефка
18.12.2013 06:33:49
0
3
Ей тази Дафинка събира много публика.Ама кога ще стане шеф,да я видя как ще е, а кепечката къде ще ходи.да знам кой ще ми проверява обекта,какво иска,какво обича,млада ли е,на колко години,дайте информация ,просвете ни
348.
до 340
13.12.2013 20:45:13
0
11
Много е хубава госпожица Дафинка Главанска , идеална си е ! Дружка е на Кепекова, нейна ухажьорка ..
Едва ли ще стане момата началник , но знае ли човек. Вие пък що се плашете , трябва да сте готови на всичко в тази агенция.
На Кепекова не и ги знаете всички номера , те за многобройни .
Дафинка отговаря за окчаествяването на плодовете и зеленчуците , агроном е и е от БСП. Тя е почетателка на комунистическата идея и активист , като Пачев . Кепекова не дай боже да и ги научите всички номера , не ви го пожелавам колега .
347.
до 340
13.12.2013 16:59:52
0
2
каква е тая дафина ,шеф на КХ?,ами кепечката къде ще ходи,тъкмо сникнах на нейните номера ,сега тая дафина.какви зеленчуци .А и госпожица била .дано не е такова плашило като кепечката
346.
Да, така е здр. инспектор
13.12.2013 15:04:51
1
7
Каквата е душата на един човек , такова е и иълзчването му. Нея злобата и алчността я обезобразиха . Толкова лицемерие , злоба , двуличие не водят нито до добър външен вид , нито до добро здраве.
Тя само ръси простотии и погледа и е блуждаещ , като говори , движенията нервни. Жалко ,че съсипа и здравето и психиката на Павлов . Тя го е обсебила , като пиявица и отърване от нея няма .Тя е животински доктор , но е за преглед при хуманенни лекари със специалности:съредечени болести, неврология и психиатрия. Не сте я виждали , като повишава тон , как изглежда ,
345.
здр. инспектор
13.12.2013 14:23:27
1
6
Даваха Кепечката по Скат. Тя прилича на бостанско плашило. От тази няма никога ама никога да ми се вдигне ..... Егати началника , но са я писали д-р. Доктор Дулитъл. Пълен смях тая не е в час и ми бръщолеви за някакво етикиране , все едно това е най-важното. Тежко и горко с такъв контролен"капацитет".То поне на човек да прилича.ПП Тук на тази снимка е направо красавица.
344.
До колегата
12.12.2013 11:48:05
0
9
Колега , тя Любка друго не умее , само да превиква някой и да злослови срещу друг. Такова грозни думи говори ,че просто съм удивен .
Любка е злобно същество , покварено , за нея единстевното удоволсвтбие в живота е да злослови , да прави мръсотии , това я прави доволна. Тя е като вампирите .Умее да манипулира и да прави интриги. Това гледам тук споделят и от другите места където е работила . Наистина изчукала кметове , областни , дърти комунисти . Само далавери и мръсотии и са в главата . Не и обтъщайте внимание или се обединете , но докатао дъртия корумпирам мръсник е в БАБХ няма да се отървете от нея .
343.
Допълнение на окачествения зеленчук
12.12.2013 11:38:38
0
7
Имах предвид, че не и е мястото , като началник на "КХ".Иначе жената много добре си окачествява плодовете и зеленчуците , аз лично съм добре окачесвен от нея ;)
342.
Окачествен зеленчук
12.12.2013 11:30:13
1
7
Окачествяването на плодовете и зелечнуците е важно , но не е единствената дейност в дирекцията и най- важнтата!
Госпожица Главанска определено не е лош човек , но......не и е мястото там. Тя определено ухажва и се кланя на Кепекова , но не знае колко подмолна , лицемерна и продажна е тя , защото не е чувала как злобее срещу някой , говорейки по тел. , а след това пред същия този няой се мазни и лицемери. Кепекова нали е така ?!За това пиеш хапчетата да си промиеш гузната съвест . Поне имаш такава ,което ти прави чест , защото Любка няма съвест.
Дафинке , дано никога не изпиташ злобата на Кепекова и се пази от нея , защото както ти се усмихва ще ти забие нож , няма по лицемерен и по лъжлив човек от нея . Аз не ти мисля нищо лошо Дафинке , просто ти си първичен , добър и непренуден човек и благославяш , хора , които не заслужават .
341.
колега
12.12.2013 10:43:08
0
4
Любке,престани да настройваш колегите един срещу друг и срещу Пачев .Приказваш едно пред тях,друго пред Пачев и потриваш доволна ръце.А той да не й вярва ,защото тя само това умее.Нямат край твоите номера.Изпокара колегите,настрой ги срещу Пачев,него срещу тях, а ти между тях.Върха си в тази дейност.Сядай си на задника и не крои шапки на колегите ,за да не се окажат малки за твоята глава
340.
дафина= шефкатата
11.12.2013 22:14:42
0
3
ествяване на зеленчуци не е вършил нищо друго, да го спрягат за началник отдел КХ! Абсурд!
339.
Кой , коя , кое кои ?!
10.12.2013 18:29:42
2
7
Абе вие мислете с главите си . Какво зависи от Пачев кой да съкрати ?! Зависи от БАБХ и по точно отдела за кадрите , той дава предложения къде колко бройки да се съкратят , но то в Бургас ако се съкращават не знам как ще се осъществява контрол . Тук е най- големия черноморски курорт , а числеността на инспекторите в КХ е колкото в Благоевград , защото Кепекова не можа да си защити бройките и под влияние на злобата на Любимка се съкрати сумати народ , но те им изписаха вежди .Лилов отговаря за кадрите , в ОДБХ Бургас , Любка отговаря за кадрите , защото са много близки.Относно кой е "светил" на Любка , а Вие от къде сте сигурни ,че няма доказателства, има и дори мисля тук в този сайт да се изложат . Относно разговори на Кепекова пак има такива записани , но не са от Цветанов дадени , от друго място са . В момента новият шеф на БАБХ не харесва много ветеринарите , да знаете. Пачев не е лош , но ще се нагажда там ще си мълчи да не протеворечи на Любето , че туко виж любовника и Лилов ще го направят пак инспектор . Това е положението , кой , коя кои няма значение , но в БГ няма да се оправим с търпение и мълчание , вземайте си заплатите и мълчете до пенсия , после децата ви ще ви поемта с пари изкарани от чужбина .
338.
до НЯКОЙ
10.12.2013 14:20:17
2
1
Като станеш директор тогава лично ще дойда при теб в директорския кабинет,ако ме пусне секретарката разбира се и ще ти кажа кой съм/коя съм.Така,че потрай още малко,нали скоро ще се случи това.
337.
до 336
10.12.2013 14:01:33
2
1
Значи и теб знам.Искаш ли и твоето име да кажа?
А аз кой/коя съм няма значение . Не ме е страх, и не треперя за "мизерната си заплата".Хайде като искаш да ставаш директор бъди смел,излез на показ.Как тогава ще управляваш служба без да се подаваш на натиск,а сега те е страх да се идентифицираш.А ти си готов на всичко само и само да си директор.Дребна душичка.Успех!
336.
НЯКОЙ до 334
10.12.2013 12:37:47
1
0
мъж съм,а ти кой/коя си
335.
гражданин
10.12.2013 11:54:43
3
4
Вие в тая Агенция защото не започнете да си вършите работата,а се занимавате само с клюки и интриги? Вие от моите данъци получавате заплатите си, а основната ви дейност както разбирам са интригите.
334.
до 332
10.12.2013 11:44:21
1
2
Даже и познах коя си.Искаш ли да ти кажа името ти?
333.
dkfkr;ek
10.12.2013 08:58:06
1
5
Уволняват дисциплинарно шефката на храните в Бургас Даниела Кепекова. Само заглавието остана , всичко е пародия. Ние вкупом сме овце на тази смотана държава.Каквато държавата такъв и контрола. Просто кипи "безсмислен труд".Същата работа е и в РЗИ.Повечето работят това кдето не им е работа. Мотат се 15-тина пинционери все "наши хора".Това е така защото ни управляват едни мекерета вече 24год.Те изпълзяха от структурите на БКП, макар , че нямат нищо общо с комунизма.
332.
До 330
10.12.2013 07:55:29
2
2
Позна ,и ще стана ,защото имам най важния съюзник за това .В най скоро време.Ясно е ,че няма да си напиша името .Знаете защо
331.
любопитен
09.12.2013 20:34:02
5
1
Любопитно ми е да знам кой от Вас всичките е светил на Любка,че обяснявяте на кой е била любовница.Или Цветанов я подслушвал и ви е предоставил СРС-тата.
330.
до Така е в БГ
09.12.2013 20:25:11
2
2
Доколкото разбирам май на теб ти се иска да си на директорския стол и какво би направил/а/ ти за тази служба.Без да съм адвокат на Пачев искам да те попитам в какво се изразява послушанието му и като е толкова послушен колко човека съкрати ?И не мълчете заради "жалките си заплати", а застанете зад имената си.Лесно е за пишеш скрит зад анонимността.
329.
Така е в БГ
08.12.2013 15:42:05
2
10
Контролът е опорочен ,ветеринарите го съсипаха . Били доктори , ама забравиха анатомията на животните хукнаха по кръчми и кафенета . Корумпирана , порочна структура , в която такива като Кепекова трепериха за властта ,лижеха задника на Лилов , Войнов и т. н. съкращаваха и мачкаха заради тях за да оцелеят и трупат мръсни пари от порочни схеми , но пак не оцеляха при смяна на правителството . Любимка любовницата на Лилов , преди това на областни и т. н. е завзела една позиция и се е озверила до неузнаваемост . Пачев , какво иска му се да е на директорския стол и прави каквото му кажат и се нагажда . Жалка история е в България , порочни практики , корупция , злоба , несправедливост . Ние за това сме с най- нсики доходи от целия ЕС , най много инфаркти и инсулти , защото мълчим да не загубим жалката заплата и да угаждаме на курветини , като ЛЮБКАТА и стари корумпирани комунисти , като любовника и Лилов . Случващото е в ОДБХ е част от случващото се в БГ . Не знам само , Кепекова , Любка и др. , като вземат пари от далавери или като наранят някой дали им пука или......... са опростели и ослепели до безобразие . Наистина ще намалеем още , като нация с този страх и мълчание .Жалко ,че 23 години не се осъзна и не се внесе ред и ако продължава така ще изчезнат и още хора в чужбина и с право.
328.
иди ритни го
07.12.2013 21:56:02
2
5
Защо ли не се учудвам за случващото се в "обора" наречен БАБХ-Бургас?В момента провеждат "акции" по системата на ветиринарите юруш. Хората даже електронна карта на пациентите създават , а тези си играят на контрол. ПАРОДИЯ. Нещастници.
327.
Хич да не Ви пука !
07.12.2013 11:51:37
0
8
Абе колега , че как няма да се завърти към Любката , не разбрахте ли ,че тя е любовница на г-н Лилов, който никой не може да помръдне и още е в БАБХ . Любката е курва от класа и не и пука. В нея няма нищо човешко , то е животно , продало душата си на дявола . Пачев ако и противоречи няма да е там ,а той иска да е директор . Един ден тези хора ще се разкайват за всяка мизерия , която са сторили имам предвид Любка , Лиловци , Кепекови и др. Няма ненаказано зло в този живот . Вие , колеги бъдете добри , не се оставяйте да станете продажни тялом и духом , като Любимка и Кепекова и др. Живота е прекалено кратък , бъдете добри и правете добро , колкото и да ви струва , защото ако повече хора са позитивни и правят добро такива , като тях няма да вереят. За съжаление в живота има превест простотията , продажността , злобата , ниският морал , защото добрите и почтенните хора са на изчезване . Осъзнайте това и бъдете добри. Не Ви уча на морал , защото той е въпрос на усещане и вътрешна нагласа , но замислете се и се радвайте на живота !
326.
колега
06.12.2013 05:37:23
1
6
Д-р Пачев!Разочаровахте много колеги .Имахме надежди във Вас.Опасно се съюзихте с оная въртиопашка Любка.Тя Ви заби ножа преди време ,така че внимавайте да не се случи същото .Влезе Ви под кожата и ще загубите .Много се променихте ,за кратко време .
325.
Абсурдна държава
29.11.2013 20:45:37
2
7
Инспекторите , които дойдоха от РЗИ ги смачакаха , унизиха и наведоха . Ветеринарите са водещи не разбрахте ли. Здравните търпят мълчат и треперят за 420-280 лв. заплата , обезличиха ги ,жалко. Взеха им работата , оплескаха я .Нямали образование , а вие за каво сте учили бре ветеринарно племе . Да сте учлили за контрол на ябълки , зелечнуци , детско хранене и т. н. Магистратурата ви е да лекувате крави, прасета , кокошки и др. животински видове и да контролирате добива , обработката и вноса им.
324.
Изтървана работа !
29.11.2013 20:31:05
2
10
Това е положението , ветеринари контролират ябзлки , шоколади , вафли и т. н. Те са учили анатомия на двукопитните и за лечението им и хигиена за добива на месото и млякото , гледах програми на няколко випуска . Хукнаха обаче по кафенета , павилиончета , плод зеленчук и "пращят" от компетентност .
Относно Ети , тя е професиомалист , не злобейте срещу нея госпожо ........Не Ви прави чест . Тя е завършила и специалност хигиена, а също и медицина е завършила в България .
Ети , супер си, готина , добра и компетентна не обръщай внимание на тези коментари , не могат да ти стигнат нивото затова пишат така ! :) Затикашвили има завършена допълнителна специалност хигиена , вкл. и хигиена на храненето ,тя трябва да е началник на КХ , от къде на къде Кепекова , учила за леченето на животните ще е. Кепекова махай се , стани си инспектор или практикуващ , най- добре, обърни си внимание на здравето и психиката , стига с тези цигари , хапчета и алкохол от време на време , съчетанието е пагобно ,но ти нали не си учила хуманна медицина не знаеш .Те животните таквиа неща не употребяват . Достатъчно крадахте и правихте далавери с Любето , Доню и т. н. не се ли наяде ?!
Новият директор на БАБХ дано сложи работата в ред и това ветеринарно некмпетентно племе да си гледа нещата за които е учило , те стават смешни и се замозабравиха .Ябълки , складове за шоколади и т. н. ще ми гледат то бива бива , ама изтървана работа !
323.
ординатор
29.11.2013 20:10:25
2
4
Един голям виц. Ветеринар от Бургаската агенция търси в ябълките нитрати. Бре тъпанар, първо прочети регламентите , после виж къде трябва да ги търсиш бе некадърник. Ей колеги от сан. инспектори отворете им очите на тез мухльовци дето си бутат гагата , там където не е им е мястото. Пък и имате лекар -грузинката , все знае повече от eдин конския дофтор. То бива да си толкова некадърен , тез нещастници счупиха тъпомера.
322.
До бившия колега
19.11.2013 22:24:21
2
10
За "гащте "сте абсолютно прав/а :) Но какво да правят хората , стискат зъби за хляба , защото на вън не им стиска :). Те , както и ветеринарите са наведени , само ,че ветеринарите са били винаги наведени .Навеждали са се на всички директори , сменящи се през годините . А, недай си боже да противоречат на Любето , то грабва телефона , косата зад ухото и цял ден обикаля двора на дирекцията да се оплалква на оня комунист от Ботеввград - г-н Лилов . Докато не махнат непокорния ,Любето не мирясва :) , задоволява злобата си и се успокоява :) . Здравните ги наведоха от 2011 , преди това не бяха, и те се мъчат да се харесат сега на сменящите се директори . Да , радвам се ,че харесвате написаното от мен и знаете ли , някой хора вече са отказали да мислят , мозъка им няма такава функция , страхът ги е обелзичил . Дано младите хора , които сега учат се противопоставят на нередностите и не се оставят да ги манипулират и подкупват. Що се отнася до Кепекова , тя си поддържа спокойствието с едни хапченца , цветни , без тях гузната и съвест започва да я гризе :) Любка не пие хапченца , тя чрез злоба и мръсотии се успокоява , както споменах по горе .Вие също бъдете жив/а и здрав/а.:)и щастливи , че също сте един от малкото мислещи :)
321.
бивш колега
19.11.2013 19:52:31
2
7
Напълно споделям написаното от "Знаещ служител". Единствения от коментиращите до сега които точно и ясно анализира нещата. Браво колега. Много като вас ще са нужни за да може скапаната ни държава да се оправи. Такива като вас за съжаление са малко , а много са мекеретата ваши колеги/ако въобще могат да се нарекат такива/ имам в предвид и от здравните инспектори . Изули са си гащите и са ниско наведени...Те по нищо не се различават от Кюпечката.
Да сте жив и здрав.
320.
Знаещ служител
19.11.2013 19:08:48
2
9
Тези от ГЕРБ направиха такива поразии в държавата , каквито никой не е правил до сега !Не съм от БСП , напротив , не ги и подкрепям.
По времето на ГЕРБ направиха тази агенция , в която дадоха превест на ветеринарните доктори.
Хора , учили да лекуват животинските видове да са водещи в контрола на храните за хората - възрастните , децата , болните и т. н. Това е абсурдно !
Допуснаха техни протежета , като Кепекова да съсипят контрола , да внедрят мутренски структури , да отварят ученически бази за летуване , които на никакви условия не отговарят . Това е факт в Равда ,Приморско и т. н.
Допуснаха един пожарникар - Б. Борисов , бивша охрана на Тодор Живков и издигнат от царя дето дойде да си вземе имотите и горите и да ни "оправи" за 800 дни , бивш представител на групировката СИК ,които рекетираха в Сл. Бряг , през 90- те години и които бяха замесени с незаконния бизнес с цигари (помните ли фабриката на Емил Райков ). Този човек допусна приятеля си Цецо Цветанов , със специалност учител по детска физкултура да е министър на вътрешните работи. На времето успеха му не е стигнал да го приемат за друго . Тези хора големи поразии направиха и създадоха пълен хаос и няма да се оправи държавата , заяото всички за потомци на комунистите . Техните наследници викат по площадите "червени боклуци " за да се върне Бойко . Лично познавам деца на комунисти по площадите, които са за ГЕРБ .
Опитват се да яхнат студентите , бият ги и какво ли не за да се обърнат къМ ГЕРБ , но децата ясно заявиха ,че не са от ГЕРБ . Сбъркана държава , корумпирани директори , с нисък морал , без компетентност и няма да се оправим , ще се стопим с още 2 милиона , защото няма морал , злобата , алчността имат превест . Кепекова се мисли за права , Любка се радва ,че е на чело на финансите , Тошко африкански поскача с празната си тиква на ляво на дясно и ако му се отдаде възможност пак да го направят началник на нещо от което нищо не разбита ще е съгласен , защото мозъка му е попарен и не мисли адекватно . Кепекова си пие хапчетата и всичко и е ОК , Любка се чуди кой да оплюе пак , то и е вродено , но не се вижда колко е злобна и покварена , няма по злобно същество от нея .Това е положението в ОДБХ- Бургас, смешна гледка :) Пачев е готин , но е глас в пустиня , мълчи търпи иска му се , но....... не може :) Има много други фактори , които имат влияние и затова уважаеми служители Любка и Кепекова са там .
319.
Не им обръщайте внимание
15.11.2013 23:35:23
1
12
Абе , какъв връх бе , не виждате ли ,че е една развалина . Днес я гледах , дава изявления за една фурна . Ама тя прилича на баба , сбръчкана , косата и мазна .Ужас , влсатта, злобата и лицемерието към хората я погубиха , като човек и личност .Тя не можа едно изречение да подреди , не знае как да говори , каква стойка да заеме , погледа и блуждае и говори несвързани. Какава кравишка докторка , тя една болна крава не може да излекува .Оставете ги , парите от далавери и мръсотии , водят до нещастия и нищо градивно.
318.
иди ритни го
15.11.2013 19:35:13
0
5
Кравешкия дофтор Кепечката пак нач. отдел. Само се чака удобния момент отново да е на върха и да се почнат пак далаверките.. Абе ветеринари гледайте си ветеринарното дело. Гешефтари и плужаци сте.
317.
средец
06.11.2013 18:00:43
2
3
Рада още ли не са я изгонили ? От всички места на които е работила е гонена заради интриги. Тя друго и не умее.
316.
Внимание ???
01.11.2013 21:19:13
0
14
Любка ,Радка - парашутистката и Рускова не заслижават внимание :)
Двете са наказани в личен и служебен план и продължават да правят мръсотии , жалко ,че не са се осъзнали :) Жалко ,че страдат и близките им заради тенхите мръсотии . Рускова е една простовата ,селска женица манипулирана от Любката . Тя е от типа оставени да ги водят за носа .
В БАБХ ще има нови правила и нещата ще си дойдат на мястото , контролът ще е по компетентност , здравните и технолозите ще си гледат това , което си контролираха в РЗИ , а ветеринарните ще си отговарят също за това , което разбират. Тогава конфликтите ще намалеят. Любка , няма да я махнат , защото няма да махнат Лилов , там позициите са много силни .А, не се знае :) пак , но на всички е известно ,че той я крепи и затова до сега тя решаваше кой да съкратят :), атой и изпълняваше желанията , защото отговаря за кадрите.Жалки , подли хора , а също в тяхната категория е Кепекова :) Да са живи и здрави и дано един ден се разкаят за всички мръсотии, зли думи и т. н.
315.
знайко
01.11.2013 05:18:14
0
7
Коментарите,в които се протовопоставят ветеринарни лекари на инспектори от бившето ХЕИ се пишат от хора на Вълкова като Рускова и Рада-парашутистката. Целта е една- Любимка да отвлича вниманието от себе си
314.
Защитник на животните
30.10.2013 20:17:11
0
8
Абе вие наред ли сте , как си представяте Жекова дето светът и е крив или Стойков или Димчо , Доню, П. Иванова и тем подобни да ви лекуват животните , че на тях дай им да се блещят по обектите на хората и косури на всичко да намират , те целите са с косури на хората тръгнали да търсят . Как ще си оставите прасето или другите животни , че те ще ги уморят , това да не е , като в заведенията да се правят на специалисти , каквито не са . То колкото няма животни само те липсват по селата да ви ги уморят .
313.
Селянин
30.10.2013 20:10:03
1
8
Да, този Стойков, три пъти ми връща оная система наср все нещо не харесва . Аз я ползвах за същият обект , после го затворих и пак отворих , преди я приеха , сега той не я харесва . Абре хора те наистина ли са ветиренарни лекари за животните , ами аз съм от едно село близо до Бургас и кръчмата ми е там затова не пиша селото , защото ще ме тормозат. Да идват доктори тук и да изследват на място прасетата за трихенелоза , идва коледа .Има един участъков на няколко села и имаме нужда от такъв доктор в , да дойдат, не да идват в кръчмата и да искат измишльотени , че ония жени от ХЕИТО си бяха добри и те са ме тормозили но не толкова , те искат наистина по тези насери много , явно или не знаят закона или действат по ветеринарния , както казват колегите им от хеито.
312.
до гражданин
30.10.2013 19:07:51
1
6
Не е станков , а Стойков -безкруполен индивид със съмнителна тапия за ветеринар издадена някъде в Украйна.Работи по свои нормативни документи -типично гладно куче.Тези изредени от вас са всепризнати мръсници.Малко им е трепането
311.
Гражданин
29.10.2013 22:41:30
0
7
Много инстанции , много нещо , писна ни от контролни органи . Преди идваха инспекторки от ХЕИ , сега идват едни дето се представят за доктори , но като чета тук те били животински доктори , които смесели с ония от ХЕИ . Незнам пожарникари, две хеита има сега , едни за цигарите , другите животнски доктори смесени с инспектори. Ужас , това на нищо не прилича. Преди ни тормозише една Илиана , сега една злобна женица Жекова животинск докторка и един дангалак Станков май беше той от бившите от ХЕИ , доктори били ,те ако са кадърни ще лекуват , няма да са контролни органи . Който не става в професията си става или политик или контролен орган . От както е това БАБХ , контролът е ужасе и държанието им абсурдно , нагло. И като се оплачим какво ?! Ще започнат атаки , Жекова ще дойде тук да кудкодяка пак . Не знам дали я има тази простащина и в другите държави , не вярвам. И да се оплачим файда няма , грабваме си децата и на вън , тук бизнес не се прави с един куп озлобени лешпери - контролни органи.
310.
гост
29.10.2013 18:59:24
1
3
Като ви оказват неправомерен натиск по обектите пишете оплакване до директора.Защо ви е страх и се криете зад анонимността?Чакаме някой да ни оправи.Как? Като пишем по форумите?
309.
гост
29.10.2013 18:59:22
1
1
Като ви оказват неправомерен натиск по обектите пишете оплакване до директора.Защо ви е страх и се криете зад анонимността?Чакаме някой да ни оправи.Как? Като пишем по форумите?
308.
Гражданин с обект
24.10.2013 18:31:14
2
14
Дойде Диан Стойков, в обекта ми и се държа абсурдно, после изпращал смс -си на управителката ми да я кани на среща . Иска едни измислени процедури , едни капаци да купуваме , едни чудесии . Абе защо не минават тези служители на психопрегледи и защо не спазват етичните правила .
Пък така пише , нищо не му се разбира и с правописни грешки.
Абе , Вие от гората ли ги хванахте тези хора .
Тук чета за мутри и т. н. Цялата ни администрация е покварена , няма кадърни хора с капацитет и морал там , защото не вереят сред покварената измет . Простотията е обзела страната ни и ние търпим , но не знам до кога !
307.
Зная много , но не ми пука !
24.10.2013 15:56:06
0
17
Кепекова е корумпирана и проджна жена. Тя е покровителствана от мутренските среди . Направила е много услуги на мутрите , близки до Германов (бившият шеф, сега kмет на Приморско). Те лобират за нея с многото си пари , натрупани от непочтени дейности. Много разрешителни за обекти са се издали без да отговарят на изискванията , това е по цялото южно черноморие , вкл. и в Сл. Бряг. Там в Сънито , Дончо взима крупни суми , издава разрешителни , вкл. и на детски лагери и бази за деца , които не отговарят на изискванията. Делят парите . Те са един кръг боклуци от класа , за които парите са преоритет . Кепекова е редовно дрогирана с много успокоителни и тавана да падне не и пука .Вълкова и тя е в схемата , за това когато я нямаше Кепекова , тя я заместваше. Вълкова знае много за далаверите , в които е замесена и тя. Тя държи в ръцете си всички директори заради това . Корупцията в ОДБХ Бургас е отдавна . Кепекова покровителсвташе мутрите , които в настоящем и помогнаха да се върне. В БГ мафията си има държава . Наистина ще сме в задният двор на Европата и децата ни ще бягат . Такива , като тях продадоха държавата .Кепекова е двулична и много лъже и маже . Казва едно , отмята се . Притисната била , не е, алчна и проста до безобразие . Заплашва ли я , страх я било за дъщеря и , че тя дъщеря и няма да се върне в БГ , защото такива , като майка и и продадоха държавата на мутрите .Любимка пък не си начеса путката , с Тонев юриста , с кой ли не за да манипулира и прави мръсотии още повече . Как може , майка , съпруга , баба , да се отдава безразборно на мъже и да гледа семейството си в очите . Ама то , както пишете не е човек , тя си е продала душата на дявола отдавна . Моралът и липсва , а била на етичната комисия председател . То затова в БГ сме на това дередже .
306.
Любка знае !
23.10.2013 21:48:35
1
17
Тя знае с кой да се ебе жената бе ! Тя не разбрахте ли,че е донсоника на БАБХ от ОДБХ . Там е хванала най- големият мръсник да я чука . Тя е все така ,ебе се с тези от които да има полза . Хванала един мъж за парлама , родила му две деца и се подкарала, чета тук с кметове , областни , юристи и...... т. н.
Вие си се карайте тук , тя изпитва удоволствие от това. За нея е от полз ,че не сте единни. Новият шеф на агенцията ми харесва , дано наистина направи промени и сложи такива курветини на мястото им .
305.
Обединете се ! Не се джавкайте !
23.10.2013 21:39:53
0
11
Вълкова е изтъкана от злоба . То не е човек то е звяр , мръсна душа .Тя е човек , който манипулира мъжете , лигави се , прави се на невинна кротка , а е змия усойница . Това да изпитваш удоволствие да унижаваш някой и да му правиш мръсотии е токлова долно ,че само един мизерник може да го направи . Такива хора си получават залуженото в живота .Или на нея или на най милото и ще се върне . Всички сълзи , мизерии , безсънни нощи , наранени души са насочили болката си към нея .Това животно е оплюло много народ , разревало е много , заради нея са останали без работа много . Ебливият и задник вече гони 60-те .Един ден ще е НИКОЙ ! Не се джавкайте , а се обиденете срещу нея. Нищо , че се чука с един дето я защитава и дето си плаща и продължава да прави мръсотии . Кепекова си продаде душата заради нея , продаде се за пари и власт , остави се да я манипулира курвата от село .В тази агенция прогресират курвите , като Вълкова и любовниците . Дано сега се променят нещата с новият директор. Вълкова , като се озлоби прилича на зомби. Криви устата , крещи , като луда , присвива очите , става червена , че и с крак тропа , Същинско чудовище . Тя едва ли изпитва угризения за болката , която е причинила и за сълзите , които са се пролели заради нейните мръсотии. То не е човек за да изпита такива чувства . То е ЧУДОВИЩЕ !
304.
потърпевш
23.10.2013 15:59:17
0
10
Вълкова е голямааааааааааа мръсница.Дано получи това което е направила на другите.
303.
Нов
20.10.2013 18:06:34
2
10
За първо път пиша тук и се изумявам от нападките и на ветеринарите и на здравните. Аз съм пемсиониран служител, бивш санитарен инспектор в ХЕИ.
Знаете ли аз съм работила с повечето хора , които са в ОДБХ . Ние бяхме страхотен колектив , бяхме винаги на първо място в страната по брой на роверки , свършена дейност , компетентност и т. н. Имаше доклади едно време на МЗ , там го пишеше.
При вас колеги ветеринари се сменяха непрекъснато директори , вие естествено не сте виновни . Непрекъснато се съкращаваха хора , съкратиха се колеги с които съм работила , като Р. Димитрова и др., неи не бяхме свикнали на такива клюки , интриги , съкращения. Научих ,че са съкратени няколко колеги от ХЕИ , те не заслужаваха , бяха професионалисти и затова започнаха пак в РЗИ , защото ги ценят.
Уважаеми ветеринари , контролът на храни по заведенията , детските градини , училищата и др. обекти НЕ е ваша работа. Не се сърдете , но е така .Тук някой написал ,че не сте учили за това , ами вратата е пред вас , отидете в селата и фермите или си контролирайте както преди само магазините за месо или само месото в заведенията Давайте си разрешителни на специализираните обекти. Работата на инспекторите е там ,не вашата . Коя/кой сте Вие да ги пъдете или покзавате вратата , варатата е за вас към кладниците .
Супер ,че технолог поема БАБХ , просто не знам коя "умна "глава дадет права на ветеринарната гилдия да контролира храните и агенцията за безопасност на храните да е към земеделието ,че това е хуманна дейност.Ветеринарни , моите уважения , но не се сърдете , колегите с право реагират .Те ги смачкаха там , оставиха майки с деца , млади жени без работа , ей така казали им от единия за другия ден . Стават в РЗИ са те са умни , образовани и културни жени и в частния и държавния сектор ще се реализират , защото всички имат интелект и капацитет . Ами Вас да съкратят , нали сега има тенденци за развитие на животновъдството Вие там ще сте на място , не в учлищните столове, кафенетата , детските градини и т. н.Вратата биал отворена , но не на ях на Вас -ветеринари не ви стиска , те могат да отидат в РЗИ , ами Вие къде , ами както ви казах по селата при животните.
302.
"колеги"
19.10.2013 07:30:54
6
2
Ей ,много недоволни тук ,"грамотни",образовани".Като чета се питам какво правите още в ОДБХ,като притежавате "нещо "повече от ветеринарите?Ами -да ,защото няма място за Вас в РИОКОЗ и намерихте място за "реализация"..тук.И при новия Дириктор на БАБХ-Вие ще си останете мрънкащи,плюещи,клюкари.Защото той /Директора/няма да Ви промени.Вие просто ще си останете същите -хора с подходящото "образование" на работа в ОДБХ,защото за Вас друга работа няма и като няма какво да правите плюете тук.Само това е силата Ви.Все Ви показвам вратата да си ходите ,като не Ви изнася .Ама и Вие сте...няма да го напиша ,но всеки може да се досети за думата".нагляр и капут, тъп и прост , нахален"
Ваши думи ...но отнасящи се за Вас!!!Смелчаци тук на думи ,скрити зад маската на анонимността.Защо като се пишете за борец за справедливост не отидите при Д-р Пачев и право куме в очите,а?Да-ама-не Ви стига смелост.
301.
колега
18.10.2013 20:31:39
2
6
Доста впечетляваща биография има новия директор на БАБХ.Точно такъв човек трябва да оглави агенцията. В Хранително вкусовият университет в Пловдив има достатъчно добри кадри, които може би сега ще влязат в контрола на храните и това е точно тяхна работа, заедно със санитарните инспектори, а ветеринарите да си гледат здравето на живатните. Дано нещата тръгнат в правилната посока.
300.
Така е
18.10.2013 17:54:14
1
6
Относно образованието ми , не ваша работа какво ми е. Относно граматиката , тук може да има технически грешки , но единични, а Вашите са много и то системни.
Не съм злобен към ветеринарите , просто казвам истината , от която Ви боли. Не сте учили за това , което работите . Найденов и Войнов ви дадоха много права и вие се оляхте да искате несъществуващи в законодателството изисквания , в обектите .Вие сте за кладниците и фермите , месарските магазини и само за специализираните магазини за месни и млечни. Вземете си погледнете дипломите и вижте , припомнете си какво сте учили бе хора, не се засягайте :)Вижте за какво сте полагали изпити и това си работете ! Това не е обида :)От къде на къде ще ходите да се ровите в изискванията за храненето на децата ни , вие можете да отговаряте за храненето на децата на животинските видове . От днес има нов директор на БАБХ , браво , харесва ми ! Дано направи така ,че всеки да си работи , това , за което е учил :) !Човек не трябва да се обижда , а да се вижда :) . Проумейте , че се оляхте вече с искането на несъществуващи неща . Заядливи и нагли сте , а относно Стойков , като него няма , той е уникат . Той измисля неща и пише бисери в документите , изпраща смс на подконтролните , ухажва ги , иска си , каквото не трябва .
299.
До 298
18.10.2013 07:32:23
8
2
Луд умора няма.Освен да обиждаш,плюеш ДРУГО не можеш и не знаеш .Научи се да пишеш грамотно или употребата на символи и знаци ,замества пропуски в образованието ти ?Относно мнението ти за двамата колеги -разбрахме го ,но това ни ти дава правото да правиш генералните си заключения и за другите .Апропо, ти какво образование имаш ,че си в ОДБХ и плюеш толкова "компетентно "против нас"-ветеринарите ?
298.
До "образованите"ветеринари
18.10.2013 00:37:25
3
12
:)Станчева допусна двамата ветеринари Димчо и Дианчо . Дойдоха, хабер си нямаха от работата . Димчо трепереше , Стойков се излагаше в обектите и продължава да го прави, занася се с подконтролните и ръси глупости. Димчо пише НАССР системи , като дава телефона на любовницата си и така ,човека се прави на много почтен и честен . Така е Димчо , сладък не се прави на много честен :).Румянка ти пише НАССР -те , ти ги приемаш и си живуркате!Ветеринарите НЕ са учлии много неща за които в момента вършат !!! Новият министър ще ги постави на мястото човекът е технолог по храните , не е конски доктор! . Да си гледат само контрола свързан с животинските , какво тръгнали да тормозят хората и да искат измишльотини , много са нагли и некомпетентни !
297.
До 296-закона
15.10.2013 09:24:48
5
5
Кой" нагляр и капут, тъп и прост "се разбира от думите ти."Богат" речник,толкова злоба,злъч ,но явно си много засегнат от нас щом така плюеш.Това можеш-това правиш,"но ще има съд и там ще се докажат вашите измислени правила и наредби".Ако малко прочетеш и знаеш ,няма да пишеш тези глупости ,но ...това ти е "образованието".
"Мекеренца ниедни"-като чета и се изумявам може ли човек да има толкова злоба.Да ,може когато някой сериозно го е настъпил и много го "боли".Хайде ,като не ти изнася с нас-бягай в РИОКОЗ.Да , ама -не ,защото вече там няма място за Вас .И затова пишете и плюете ,да си начешете крастата поне.И кой Закон имате предвид ?И малко по спокойно тук,спазвайте добрия тон,много сте нервни ...ако трябва хапченца вземете .
296.
ЗАКОН
15.10.2013 08:49:55
2
5
недоволните ...от Ветеринарите
Поредния нагляр и капут, тъп и прост , нахален конски доктор. Скоро ще се отчете за грешка сливането с ДВСК и вие ще си гледате бъркането в кравешките задници. Мекеренца ниедни. Заради такива герберясали като вас , България е в задния двор на Европа. Смотаняци.Наплашили сте хората по обектите, но ще има съд и там ще се докажат вашите измислени правила и наредби.Доктор ветеринар при пациентите си!
295.
недоволните ...от Ветеринарите
15.10.2013 08:02:14
8
1
Към 292/293/294 Чета Ви,и имам предложение,което сигурно ще бъде подкрепено и от други КОЛЕГИ.Да си пишете ,изразявате недоволството ,мнението и какво си пожелаете на друго място ,просто тук трябва да разберете ,че не предизвиквате коментарии и Вашите писания не предизвикват отзвука ,който очаквате .Плюете ни ,защото друго не можете .Като не удобрявате нашето съсловие ..вратата е отворена .Никой не Ви задържа, или може би сте извън системата и затова сте толкова смела и напориста .Баста от такива като Вас.Не разбрахте ли ,че сте малко и никой не ви чете, или Ви чете, но остава без коментар,просто защото написаното ...няма нужда от внимание .
294.
трудова медицина.
10.10.2013 09:07:54
1
8
БРАВО НА №292 И №293.Право куме та в очите , а ма те знаят само да пърдят все едно са в обора . Не са те виновни. Виновна е и Станчева , че допусна двама хамсалаци Стойков и другия не го знам да се намърдат в РЗС.Това е жива клоонада , като този министър кинезотерапевт , демек масажист. Не се надявайте на Пачев , той ще си защитава колегите ветеринари. Такава некадърност , че просто не е истина.Трябва час по-скоро да се върне контрола на храните в Здравеопазването , а ветеринарите да си гледат ветеринарното дело, там патки , коне , кучета , но не и да имат отношение за здравето на нашите деца .
293.
????!!!!!
09.10.2013 21:16:39
3
7
Нека Кепекова си отвори учебниците и види , колко е учила за хигиената на детското хранене и за материално техническата база в училищните столове и кухните в детските градини. Тази мръсница голяма шефка , крадла мръсна .
Дано се променят нещата и животинските доктори да си работят само това ,за което са учили .
Седнали да се правят на важни , абе ветеринари , вършете си ветеринарното дело ,че съсипахте контрола . Здравната инспекция е водеща при контрола , когато има ситуация наистина те са насреща . Една група специалисти от храненето ги изместиха там , ами те ги обезличиха , смачкаха , използват ги да ги съкращават само. Срам , конскте да се гаврят с тях , тези които едно животно не са излекували , но иначе да регистрират ресторант или да се правят на компетентни за храненето на децата ,за което не са учлили . Ще представя тук учебната им програма да видите (в близките дни)за какво са учили .
292.
Това е положението !
09.10.2013 21:03:43
3
6
До къде я докарахме , ветеринари да говорят за здравето на децата в училищата :)Абе тези хора са конски доктори , учили са да лекуват животни и хигиена относно първичното производсво при добив на месни и млечни , както и търговската мрежа за контрол само на млчени и месни .Това е безобразие , една зъбла , корумпирана и крадлива , като Кепекова , да се обяснява за храненето на децата , не на животните. Дано това ветеринарно племе се постави на място от новият министър и да се грижи само за заболявания на животните и контрола на животинските .Какво става , когато има епидемия , ами РЗИ е насреща , не агенцията , защото там няма дори лаборатория и инспекторите ги обезличиха , смачкаха и унижиха през годините .
Кепекова превърна ОДБХ в бащенищения , беше маша на ГЕРБ , изпълняваше мокри поръчки и трепереше , като невменяема . Къде го има това да остава човек от счетоводният отдел да я замества , абе става въпрос за здарве , хора , не за сметки. Дано Пачев им свие перките . Върнала се на бял кон , абе нея вятър я вей на бял кон , но повече ще и ходи да яхне метлата.
Пуснали ги и кафенета да регистриртат , ами нека погледнат какво са учили бе , не да искат неща , които ги няма в наредбите за хората . Искали кофички и легенчета за дезинфекция , абе хората миялни машини имат , мият на високи градуси , искали заключващи шкафове в заведенията , абе това е по ветеринарните Ви закони бре конски терапевти . Нема такава държава , да работиш нещо за което не си учил !
291.
До 290
08.10.2013 10:38:38
3
3
Да ,трябва да си точно такъв за да правиш това!Но нали трябва да си "излъска"имиджа,който беше леко "напръскан",та действа жената,както може и умее!Знанията нейните са под съмнение,но другите приоми на всички са известни ,а има и много потерпевши.Да пляскаме и адмирираме нейно триумфално завръщане на бял кон...
290.
гьон сурат
08.10.2013 08:45:33
2
6
Средно 40-45 проверки на седмица за храненето на деца и ученици се извършват в Бургаска област, съобщи Даниела Кепекова, началник отдел "Контрол на храните" в бургаската дирекция на Агенцията по безопасност на храните. Това е новината от 08.10 т. м. Саламурници много знаехте, но ветеринар Кепечкова пак се връща на бял кон и се пука от знания.... за добитъците , в случая нашите деца.
289.
Бинго!
08.10.2013 08:39:36
4
2
Удари бингото с този коментар!Върха си!Дерзай!Дано само и другите не мислят така ,още по зле , ако те последват!Но ТЕ не обръщат внимание на такива "гениални умозаключения".Колкото за основанията да сте анонимен /а това е най елегантния начин да си в ...блатото!
288.
:)
07.10.2013 20:09:48
2
4
Вие с нищо не можете да ме ядосате , защото аз не познавам такова усещане :)
Относно , това ,че всеки разбирал тук , не Вие не разбирате , това което пиша :)
Вашето мнение , изрзява позицията Ви.
Обижда се този , който се припознава в нещо :). Вашата истина не е моя истина !
Моята същност си е моя и е много различна от Вашата .
Относно анонимността ми , тя е основателна в този форум , заради моите действия , които биха довели до благоприятни последствия на съсловието .
Съсловието не сте само Вие ,има и други хора там , които за разлика от Вас разбират какво пиша .
287.
Вашето послание и език ...
06.10.2013 18:31:41
6
1
Ей,прекали с етикетите.Но това е съдържанието на речника ти. .Жалко за теб.Не те обиждам ,но ти продължаваш,защото друго не можеш и не умееш.Успях да те ядосам,защото правиш грешка след грешка /а нали уж си по напред с бълг език и култура?/а какъв език и какво послание изпращаш към хората тук.Сам/а си го написал/а-НИЩО!Това е истината .Всеки го разбра тук.Правиш ли разлика м/у мнение и позиция?И откъде знаеш/разбра каква е позицията на съсловието ?За разлика от Вас аз пиша в ед .число и изразявам моето мнение БЕЗ ДА ОБИЖДАМ!Защото да обиждаш и плюеш анонимно е проява на една "прекрасна"черта от характера на човек,която е "вписана" във същността Ви!
286.
До наблдателят :)
06.10.2013 17:28:24
1
3
Вие явно нищо не сте разбрали ! Няма да спря с Вас , защото ако се спори с идиот , отстрани няма разлика между спорещите :)!
Забавлявайте се :) колкото искате , Ваше право е да правите каквото искате !
Жалко ,че нищо не сте разбрали нито езикът ми , нито посланието , нито нищо , защото до толкова Ви са възможностите :)!Не пишете само в множествено число , това не е позиция на съсловието , а само Ваша !
285.
До човека с "позицията"
06.10.2013 17:10:09
3
1
Да,точно така пишем на различни езици, и влагаме различен смисъл в думите ,според "интелекта "Но се разбра ясно ,че нямате позиция.Тогава защо все това драскате тук-бла-бла-бла.Ами не губете времето на хората с измислените Ви "идеи",след като не тук е мястото да се "описват"/ваши думи/.Когато някой нарича друг прост,той какъв е?Да,вярно е ,както сте писали,че не Ви разбирам,а защо? -всеки може да си отговори .Когато това ,което се пише е на "достъпен " език.Вашия език и позиция тук е само да "определяте,"да поставяте етикети на хората ,на всеки който Ви нападне тук или в миналото/като Кепекова/.Това не е позиция да плюеш анонимно и обиждаш.Не съм чакаща,не съм наблюдаваща/както пишете/,а забавляваща се ....Да ,това което сте написали е вярно -обсъждаща.,но не раздавам присъди ,правосъдие,не нападам и не лепя етикети на анонимните .Защото това правят само ...няма да го напиша,но всеки може да го продължи сам.
284.
До "Айде " и283
06.10.2013 11:46:34
2
5
Не намесвайте БОГ!
Относно конкретните действия , не е мястото да се описват тук , защото първо не е редно, второ не биха довели до ефект ако се опишат тук !
Ала бала сте Вие , какъв сарказъм , каква насмешка , Вие сте станали за смях с простотията си . Извинявам се ако Ви обиждам, но е така !
Съсловие ,че Вие знаете ли аз от кое съсловие съм ! Не Вие не знаете и какво искате , затова сте затънали в блатото и никой не може да размърда съзнанието Ви , знаете си едно и също .Няколко пъти тук се написа ,че не е мястото тук и не би имало ефект да се опишат конкретните действия , но Вие не разбирате :). Вие сте от съсловието на чакащите действия , наблюдатели и обсъждащи ! Вие не можете да ме провокирате по никакъв начин , защото пишем на рзлични езици и не разбирате смисъла на това , което пиша !Само не слагайте под общ показател всички , защото всеки носи отговорност за себе си ! От първото Ви изречение си пролича какъв сте :) Нека всеки си направи извод !
283.
До 282 с "позицията и интелекта" !
05.10.2013 21:46:43
3
2
Ох ,ела Боже си прибери "интелектуалните и грамотните по български език ,литература , история ,народопс..".и какво ли не още .Явно не разбираш,че пишат и други хора.Така си се вкопчил/а в тази своя позиция /за какво -не се разбира?/,че също допускаш грешки ,но аз ги подминавам,за да не пропусна
действията ТИ , а такива - няма.Като пишеш позиция-формулирай я ясно и без излишни думи.Кауза,която всеки да разбере и припознае, а не само ала-бала.Нали си много умен/а?Кой има ,кой няма акъл /Ваши думи/, както правите поредната констатация, тук всеки ще разбере и без много драсканици на тема -герои,народопсихология и ...защото явно не правите разлика м/у "акъл" и интелект.Позиция,позиция..все това .Очаквам да напишете някакво конкретно действие -резултат от Вашата позиция.Провокирам Ви няколко пъти ,но го подминавате ,защото просто сте забили в коловоза на .."позицията" и плямпате едно и също И явно не разбирате/схващате тънката граница на иронията ,сарказма и ...насмешката в думите ми .Тогава кой има по примитивен мозък , както пишете?А това ,че понякога Ви пиша на Ти ,понякога на Ви показва моята позиция към теб!
282.
Хайде !
05.10.2013 19:37:17
2
4
Къде да пиша или да не пиша не е Ваша работа .На мен пък ми писна от такива, наблюдатели да се случи нещо . То акъл никой не Ви дава , то или го имаш или го нямаш !
Правилно само с позиция нищо не става, трябват действия , които Вие не предприемате , защото нямате акъл .
Борбата такива , като Вас няма да я поведат , защото за това трябва позиция и интелект .Вие само можете да четете тук и да Ви дразни нещо , което не разбирате , защото нивото Ви е примитивно. Не пишете "ние " , защото сте само Вие . Не слагайте под общ знаменател и други хора . Тук всеки пише от ед. число.
Айде , викайте на домашните си любимци , макар ,че правилно е -"Хайде", но явно не само не сте били в часовете по литература , но сте отсъствали и по бълг. език.
281.
до 280
05.10.2013 19:18:42
7
1
Айде,че ни писна от тебе,пиши си другаде ,като си толкова умен,и действай без да даваш акъл.Ние си имаме-нямаме нужда от твоя.защото с само позиция ,както пишеш борба не се води .
280.
До инертният в блатото
05.10.2013 16:20:33
2
3
Вашето съзнание с нищо не мога да променя , а и не искам нито да го докосвам , нито да го променям !
"Защото тук се пише повече от хора , едно съсловие,където литературата и историята са малко по на заден план ,интересуват
ни ,вълнуват ни други неща..."
Лично Вас е видно ,че не Ви вълнуват нито историята , нито литературата .
Вълнува Ви да се елиминират тези , които са ви наранили , като Кепекоа , Вълкова и т. н. , но ако може само да си наблюдавате и да не поемате инициатива .
Не, Вие винаги ще сте наранявани от такива , като тях , защото си го заслужавате. Втръснало Ви от анализи и коментари , ами вместо да си размърдате мозъка разсъждавайки , вие наричате другите дърдорковци :).
Не обиждайте съсловието , това ,че Вие не сте запознат с историята , народопсихологията и литературата , не значи ,че Вашите колеги са толкова ограничени.
Вие наричате моята същност форма без съдържание :). А, Вашето съдържание , какво съдържа?
Едно голямо нищо , празно :)
Вашият интелект не е достатъчен за да проумее написаното тук , ето защо вие си знаете едно и също : нямало полза и т. н.
Вие искате да има действия , ами хайде действаейте де , какво чакате , но не ви стиска , защото наиистина инерцията на живота ви е завладяла .
Вместо да Ви втръсне от инертният Ви живот , вие критикувате хората с позция .
Знаете ли Вие винаги ще сте в положение на наблюдаващ и анализиращ и чакащ някой да направи нещо и знаете ли защо. Защото не ставате за нищо друго освен да вземате 500-700 лв. заплата и да мълчите , като риба за да не ги загубите . Защото имате страх да кажете , това , което искате на който искате .
Мисля ,че е прекалено късно да се ограмотите , а и за да го направите трябва да имате желание , а Вие нямате .
279.
"народни будители"
05.10.2013 15:09:38
2
2
Е,"будителите и борбените" коментатори са отново тук.Какви ги свършихте,като писахте,а след това ..?.Пишете,"разсъждавате" и ...отново пак същото след няколко дена от Вас.Да ни напомните колко сме жалки,а Вие сте "будната съвест".Е,ограмотете ни ,че от тази инерция в живота затъпяхме и забравихме Истинските Българи .Добре ,че Ви има ,иначе ще се удавим в блатото наречено Живот!Все повече се убеждавам,че тук не е мястото на Вашите "коментарии",но просто не сте за други форуми ,където Вашите "разсъждения" ще бъдат "анализирани" и там ще си намерите майсторите .Защото тук се пише повече от хора , едно съсловие,където литературата и историята са малко по на заден план ,интересуват ни ,вълнуват ни други неща , а Вие си знаете Вашия урок-репертоар,който взе да втръсва на всички .
Това ,че всеки път като минете тук си натискате зелената ръчичка не означава ,че много хора споделят Вашите излияния.Прочетете всичките си коментарии и същността на всички се свежда до 2-3 изречения в различни "варианти "и интерпретации .Замълчах и не пиша ,защото с такива като Вас -дърдорковци само си губя времето .И писах "диалог" в кавички ,ако не сте забелязали !Май като няма какво да правите тук си убивате времето ,като ни "ограмотявате " и ни показвате колко сме..жалки"Взели сте се много на сериозно и си мислите /въобразявате ,че тези излияния докосват нашето съзнание и ще промените бъдещето ни .И не описвайте състоянието на хората скрит/а зад Вашата анонимност.Защото е най лесно да опишеш/ оплюеш някого, а той да не знае кой го прави.Не си мисли ,че съм в " отбора" на Кепекова,защото аз също съм потерпевш/а от нея ,но няма да и поставям" диагнози" -анонимно от разстояние .Опитваш се да използваш елементи от няколко "науки",да поучаваш,да анализираш,да ... и .какво ли не но безуспешно, и с това показваш своята същност-форма без съдържание !Каквото и да напишеш вече ще оставя без коментар ,нека някой друг ти отговори , ако желае.Твоя репертоар ми е познат и не заслужава моето внимание!И ако си толкова борбен/а направи нещо смислено и напиши/кажи-аз направих това и застани с истинското име.Тогава аз първа/първи ще Ви поздравя,а не само да ни нападате и определяте като жалки и недостойни !
278.
До Ретро и Кепекова
05.10.2013 13:08:02
4
4
Ретро , ние всички сме част от българският народ , ние допуснахме произволията на ГЕРБ и действията на техние послушници. Левски и Ботев са ни оставили много поучителни послания чрез своето творчество си , а също и чрез действията си , но хората коментар 275, 272 и др. не ги разбират . Те си мислят ,че литературата и историята е само за училищните кръжоци и за учениците.
Никой няма да ни отърве от л..... и батака , в който сме затънали . Докато повечето хора стоят и чакат да видят какво ще стане от действията на малцина и чакат някой друг да оправи техният живот .
Повечето от тях са се премирили и пренизили, приели жалкото си съществуване , изразяващо в стремеж към оцеляване . Страхът обезличава човека , всички страхове водят до регрес .
Всеки трябва да осъзнае проблема и да промени мисленето си , което да доведе до конкретни градивни действия . Тогава ще се променят нещата ,защото ние хората сме държавата :) ние понасяме последствията от бездействието си .
Днес Кепекова имала рожден ден :)Да е жива и здрава !
Пожелавам и да стане искрен и добър човек . Нека разбере ,че алчността , лъжите , лицемерието , омразата не водят до нищо хубаво , а също и навреждайки на някой вреди тройно на себе си :). Така е Кепекова , научи се да гледаш винаги хората в очите ,когато разговаряш с тях , а не да гледаш тавана и да пиеш хапче след хапче :) .
Дано разбираш , какво ти казвам !
Хора , като Любка , Лилов , Германов , Войнов и т. н. на които се кланеше и теререше от тях, няма да те направят по доволна :) Видя , какво ти пречиниха , пиеш хапче след хапче , лоша кардиограма , изпадали зъби , неспокоен сън . Дано си се осъзнала и знаеш ли няма нищо по добро и поучително от осъзнатата градивна критика !
277.
ретро
05.10.2013 10:11:13
3
3
Всички форумци изпаднаха в герберясъл унес и
летаргичен" зимен сън". Вси'ки сме наследници на овчедушния български народ, които ще чака хора като Ботев и Левски да го отърве от батака и лайната в които сме затънали.
276.
Диалог ?
30.09.2013 23:41:11
2
4
Наистина диалог се води , когато хората разбират какво си говорят , но Вие явно не разбирате , а сте в някакво очакване , наблюдавайки :)!
Преподавателите по литература са едни от най- интелигентните хора , Благодаря за комплимента.
Аз не съм самозван борец , а човек с позиция, мнение и никой не уча на морал , защото моралът е нещо което се гради с изграждането на характера.
Моята енергия не знаете къде я изливам :). А, Вашата си я дръжте в очакване до безкрайност.
Моите действия , каквито и да са те няма да доведат до Вашето хубаво бъдеще , защото всеки трябва да действа за своето хубаво бъдеще и когато бъдещето на повече действащи хора стане хубаво , то тогава и държавата , в която живеем ще прогресира. Това не сте го разбрали :), а го пише с други думи в един друг коментар тук :)Не сте разбрали явно и учителите си на времето .
Вместо да Ви писне от "самозвани борци"вземете да изместите паданалия таван от главата си и да я използвате да мислите и действате за хубавото си бъдеще , защото то си е Ваше ,не мое и аз нищо не мога да направя за него , нито някой друг :)!
Желая Ви спокойна вечер :)и хубаво бъдеще !
275.
безмислен/безсмислен "диалог"
30.09.2013 23:05:56
2
1
Все повече се обеждавам,че тук не Ви е мястото да пишете."Звучите "ми много назидателно,като преподавател по литература .Има литературни форуми и тези "лекции" чудесно ще се впишат там.Е,много ми е интересно от такива като Вас какви действия ще последват,за да имаме по хубаво бъдеще!Писна ми от такива самозвани борци с много "добродетели",изливащи енергията си в писане и нравоучение.Има и други със същото , като моето мнение тук.Ами действайте,докато тавана не е паднал на главата Ви!
274.
:)
30.09.2013 21:26:35
2
5
Вие някога действали ли сте срещу нещо нердно , г-н/г-жо очакващ ?
Или сте от ония наблюдатели в очакване от 23 години .
Ако сте били на литературен кръжок явно обстойно знаете за героите на Вазов, Ал. Константинов, Ботев, Д. Донев, Йовков , Елин Пелин и др.
Ами техните герои ги има и в съвременен вариант , народопсихологията е същата , за съжаление са се задълбочлили негативните черти- простотията , примирението , страха и т. н , а добродетелите са на изчезване .
Нима го няма Ганьо Балкански или тримата глупаци и т. н.
Вие сте , като Чудомир , наблюдавате и очаквате , оправяте хората и казвате :Аз не съм от тях как Сийке :)
Какво аз съм направил или не е мястото тук да пиша , не е за писне във форуми.
Вие стойте наблюдавайте , чакайте да падне тавана :)Но той Ви е паднал на главата , щом така разсъждавате .
Драскачите са тези , като Вас , които не изразяват мнение , а драскат и чакат . Какво да видите ,не виждате ли себе си :) , първо погледнете собствените си действия после очаквайте тези на другите .
273.
до 271!
30.09.2013 19:56:23
1
1
грешка
272.
Еееееее
30.09.2013 19:53:39
2
1
до 270 !Ами да последва,хайде да видим какво?Или толкова ,колкото до сега?От такива драскачи тук и там -няма полза .Все едно съм на литературен кръжок по дадена тема .Действия,действия-няма .Последните коментарии по същество са едно и също.Ако сте "борец" за правда , тук не е мястото за важните битки !И така очаквам нещо да последва ...интересно какво ли ?
271.
До четящият!
30.09.2013 18:44:20
2
5
Уважеми г-н/г-жо четящ ,
Такива , като Вас четящите и наблюдателите сте много тук ! Гледате сеир :)Знаете ли мислещите хора , както пишете са малко , знаещите също , а действащите още по малко :) , повече сте за сеира тук :) и ако нещо стане да се зарадвате и Вие :).
Нямало смисъл - не мога да направя нищо щото другите не правят , аз ако се обадя ще ме махнат , то все е така , мислещите пишат и какво.
Абе, четецо това е проблема ,не разбираш ли , че хората са се обезверили и примирили , снижили :) И кервана ще върви ли върви , ама знаете ли къде ще отиде , до кривата круша :).Инспекторите ще си пълнят торбите и коремите докато са на работа и ще се пенсионират с 300 лв. пенсия и ще чакат на подаяния от децата си ако могат да им помогнат . Такива , като Вълкова и Кепекова ще си стоят в имотите немили недраги и ще си спомнят за "златните "времена , когато са крали . Децата на всички ще живеят и ще се мъчат в мизерна България , за което положение са допринесли и техните родители , но не го осъзнават или ще отидат в чужбина и няма да им видят очите , само ще чакат някой лев да им изпратят.
Вие четецо се научете да четет и разбирате , а също и четете между редовете , там са казани най- важните неща :)
Вие сте разбрали ,че няма да последва нищо , искате ли да последва ?!
270.
четящ
30.09.2013 12:40:48
1
4
Хвърлям тук понякога поглед ,но според мен на последните коментарии местото не е тук ,а може би в някой друг форум.Разсъждения,заключения ,които всеки мислещ човек може да напише,а това че няма да последва нищо -вече се разбра .За жалост.Кучетата и кервана ...За това вече никой не пише.Защото няма смисъл.Нашата приказка-всяко чудо за три дни...
269.
Истина
29.09.2013 18:25:45
2
6
Докато в тази държава всеки не работи , това за което е учил , докато се лансират "наши "хора или такива , които са удобни и могат да се включат в схеми за източване на пари от бизнеса , няма да се оправим ! Тук се назначават "Калинки" с фалшиви дипломи , премахват те от системата ако си се противопоставил на непочтени деяния или си изразил мнение .Това е положението.!
Статистиката сочи , че ние сме с най- нсики доходи , с най много инфаркти и инсулти и с най нискък жизнен стандарт от ЕС. В същото време има много неусвоени пари по програми на ЕС , в различни сектори и най вече в МЗХ. Това е факт въпреки гръмките изявления на Б. Б.Може да проверите. Тук процедурите са тромави , служителите в комисиите за удобряване на проекти корумпирани , искат си процент и то не малък.
Знаете ли ,че няма случай българин да е завел дело срещу държавата и да не го е спечелил , няма друга такава държава осъдена след всяко заведено дело .
Хората с развити икономики ценят човека и неговите професионални качества , а също и иновативните идеи. Там всеки работи , това за което е учил , дори още като студент.
Там има йерархия. Например за да станеш директор , началник и т. н. трябва да си най- компетентният , да знаеш най много и да си минал през всички етапи .Тук не е така , важното е да си послушен :) и да се вписваш в схемата.
Ние сме хора , които искаме някой да ни оправи , ей така с магическа пръчка :)Те така ни оправят , че ни еб... мамата .Няма да стане , никой няма да ни направи по богати , щастливи и успешни. Всеки трябва да се осъзнае първо , да анализира своето поведение , действия , преоритети и да действа спазвайки правилата . Ще кажете , ама те липсват в БГ , да липсват прави сте , но ние сме допуснали да липсват или по точно да не се спазват .Така ще е докато се търпи несправедливостта от масата хора и докато всеки живее сам за себе си, казвайки си :че нали аз печеля , не било правилно голяма работа , те повече така правят :). Да , ама не ,не осъзнавате ,че сте се вписали в списъка на разрушителите на държавата , като цяло . Ние 23 години сме в преход , защото не сме се осъзнали . Тук пише благодетели , ценностна система и т. н. , задайте си въпроса имате ли ги ?!Не е ли станал преоритет хладилника Ви и пълният стомах . Кепекова е част от многото такива началници , както и Вълкова и Христов . Те изобщо няма да разбират смисъла на това , което пиша тук :)! Те са ослепели и глухи . Истината за тях е ,че се мислят за свети води ненапити , те дори не изпитват угрезения от това , което вършат и са вършили , повярвайте ми .Не се ядосвайте , където и да са на пост , те са за съжаление . Не се оставяйте да паднете на тяхното ниво .
268.
Анализ
29.09.2013 16:58:54
3
10
Здравните и ветеринарните инспектори си работят и се натискат , защото ако излязат на вън от системата за нищо друго не стават ! Не са креативни ,не умеят да правят нищо , а и не сикат те са , като коне с капаци . Не усещат как системата ги е направила безлични хора. Пълнят торбите , хапват без да виждат сметката , черпят за рождените дни а децата си и за своите с подаяниия от обектите , дават им и някой лев някъде и относно поръчките за системи насеп имат далавера някой и така :). Те не са виновни , системата ги създаде . Като им дават по 500 - 600 лв. заплата , отивайки да контролират обекти , където им предлагат изкушения , ами приемат , защото , като се платят битовите сметки , не могат да осуигурят качествена храна на децата си , и и те самите да се хранят .
Видях програмата на ветеринарните лекари , че те са учили за анатамията на арзличните животни , заболяванията им и само един изпит са имали за хигиената . Ако един от отдел КХ го накарате в настоящем да извърши нещо което е учил или да излекува едно животно или скопи едно прасе ще умори животинките .
Ако обаче ги пуснете в един ресторант да регистрират , дори и вегетариански да е ще се правят на много знаещи :).
Министъра Греков казал ,че санитарните трябва да си вършат работата , ветеринарните тяхната ( да контролират първичното производство) фитото тяхната и т. н. , дано го изпълни.
Никъде в цял свят няма такова нещо Агенцията за контрол на храни за хора да отговаря за бездомните кучета . Така ,че в настоящем и това е преоритет в агенцията само храни да се контролират .
Относно здравните , те се оставиха да ги смачкат и обезличат , предадоха се и се отдадоха да се гаврят с тях . Лицемерят се мълчат и търпят . Съкратиха от тях още през 2011 година 4- ри от тях и какво един отиде ли да се застъпи , както пише тук , не мълчаха , а Кепекова и Германов изпълняваха мръсни поръчки :) . Оная от Бяла Слатина - Илаина Събева от тях , тя няма оправия и рано или късно ще си получи боя в някой обект . Нейното отношение в обектите е невъзпитано , непочтено и злобно . Заяжда се като бясна кучка . То не стига дето е грозно ами и лошо , пази боже от него.
Кепекова , Вълкова , Германов , Т. Христов , Лилов се отдадоха на изкушенията , които им предложиха от ГЕРБ , продадоха се !
Кепекова треперейки беше готова да направи всичко каквото и заповядат за да се нарича - Директор. Издаваха и заповеди Лилов , Германов под диктата на Миро мазното , а тя се чудеше как да им прави салтанати и да им угоди . Отделно Любката я манипулираше , съюзи се с Т. Христов . Любката по цял дн говореше с Лилов в двора на дирекцията , мислиха пъклени планове :) Боже , що за хора ,изумявам се :))).
И какво върнала се голяма работа , не е директор , може да стане и само инспектор :) А, къде е Павлов , тази божа кравичка , сгушил се е и не смее да се покаже , отърване няма от нея , като змия се е увила около него и сега ако не се отърве от нея и да се възтанови психически не знам кога може да го направи.
Тодор Христов много го съжалявам , това е човек без характер , бездушен , продажен , алчен , лицемерен. Той идеално си пасва с Любката , те двамата са , лика и прилика по отношение на правенето на мръсотии, не по курванлъка . Тя Любка си пада по друг тиб мъже , като Лилов , по едри :)
Любка е готова да изобрети какво ли не само и само да унижи някой, а да очерни някой равен няма , като нея. Тя имам чувство ,че ако не направи мръсотия няма да може да заспи.
Не знам ако утре гледа как се гаврят с внучката и и със синовете и , така , както тя се гаври с майките и децата на другите как ще се чувства :) , но и това ще се случи Любке , Бог бави и но не забравя и връща там ,където ще те заболи .
Заключение:
В България обстановката е такава ,че човека е смачкан . Държаните служители се блазнят от подаяния , защото са гладни и не могат да си позволят добър стандарт на живот.
Търпят алчните и продажни шефове , които са свързани със съответното министерсво , подвластно на правителството , а то на груировките , свързани с него ( всяка партия е свързана с различни групировки ).Няма оправия , защото хората се продават , мълчат , страхуват се за местата си и така:) . Такива , като Кепекова , Вълкова и т. н. те пък още повече се облагодетелсвта от различни схеми.
Тук писали за България ,абе хора няма да се оправим в близките 30 години най- малко за съжаление. Токато не се промени съзнанието на всеки един , докато не се изкорени страха , мълчанието , като се вижда несправедливостта нищо няма да се промени . Знаете ли с това си поведение вредите на децата си , защото в БГ става още по страшно и утре ще избягат или няма да се върнат от чужбина или ще работят , като Вас за 500 лв. и ще се продадат . Нацията ни губи ценностната си система , борбата за оцеляване измества духовното. Лансират се тези , които отдават телата и душите си , обезличава се човешкото . Колко бълари са избягали и са станали специалисти , управители , директори извън родината , знаете ли , много са . Те същите тук не са били оценени , защото някоя , като Любка с птиче мозък е вирнала краката и е заела нечие място на по достоен , или не са били удобни и не са се вписвали в системата за източване на пари :) Така е за съжаление и когато се изкорени страхът и мълчаанието тогава може да има прогрес .
Корупция и лансиране има и в другите държави , но там се осъжда , а тук се лансира . Тук важи правилото "наш "човек . Пиклата 25 годишната Кристина чукайки се с прасето Миро мазното купила земи , предприятия и т. н. Ами резил , за мълчанието на нацията . Войнов изгоря заради една от рекетьорските фирми на граница , но пука му натрупа паричките , купи голям джип от който не се вижда , защото е 120 и сега мислят ,че ще се издигнат , като Миро мазното направи партия . Боже дано се осъзнае тази нация и се спре нашествието на БАЙ ГАНЬО . Алеко Константинов е написал :Бай Ганьо ти ме уби . Така е ако продължава да сейства Ганьо ще унищожи цялата нация !
267.
мълчаливия.
29.09.2013 10:43:17
7
5
Що млъкнахте бре? Къде са вашите пламенни коментари. Всичко си върви по старому. Здр инспектори си налягат парцалите и заедно с дружките ветеринари си я карат по старому.Т.Е. повечето дерибействат и изнудват собствениците по обектите.Този стил на работа го прилагаха и едно време в РИОКЗ , но беше в по- лек вариант. Сега направо са се самозабравили , особено онова влечуго от Б. Слатина и многознаещата грузинка , пападнала там случайно.А пък за великите ветеринари не ми се говори. Те са недоразумението в отдела па КХ. Дерзайте папуняци!
266.
За България !
22.09.2013 18:57:00
2
11
Да, прави сте , ГЕРБ извърши такива поразии ,че никой преди тях не е бил толкова нагъл. Той Бойко си е мутра ,бивша охрана на Т.Живков , издигнат от царя и един от основните рекетьори по времето от 90- те години . Той си действаше и като мутра и по време на управлението си и окото не му мигна.
Относно Даниела , Т.Христов , Любката Лиловци тези хора са дупедавци те са готови да се наведат винаги когато им обещаят някой лев и ги заплашат с изместване от метата . Такива предатели , продажници , алчни, жестоки хора е имало винаги в БГ , за това сме били 500 години под робство . Тези хора обикновено са жестоки , безкруполни готови да продадат себе си тялом и духом само и само да са на пост .
Те изпитват удоволствие , когато унижат неудобните и са готови на всякакви жестокостти.
В много случай са лицемерни и са склони да лъжат.
Пример е Кепекова , например иска да буди съжаление , като се оплаква, че тя , майка и болни само и само да печели симпатии или последната наглост разправя ,че бедна , изпращала всички пари на дъщеря си , едва ли не гладува . Не е така хора , разправяше на ляво и дясно за някакви 1000 лева теглени за зъбите , а в същото време е продала апартаменти - 2 . Показаха ми документите , видях с очите си. Някой наивнички хора обаче и повярваха .Вълкова пък ходи и се вайка и иска да се изкара света вода ненапита , но не е такава . Тя е толкова вулгарна , а също и псува често , лично съм я чувал.
Т. Христов пък му дали някой лев повече обещали му процент от мутрите на пристанищети и той се ухилил , като куринго. Абе , тикво недодялана , как се съгласяш да станеш шеф на отдел , където не ти е известно нищо от работата там . Що за дебил трябва да си да назначиш човек без никакви познания за нач. и що за олигофрен трябва да си да приемеш ! Това може да се случи само в БГ . Къде бяха тогава хората от дирекцията ГК в София . Ами мълчаха , защото ще изпуснат заплатата и процентите от далаверите :)
Тодор Христов бил и синдикален лидер :) Абе Тошко щом си бил лидер преди години , като съкратиха Жекова ,( бившата жена на Павлов , който Кепекова приюти и побърка в настоящем )и тогава беше самотна майка защо не се застъпи бе , нали това е работата на синтдиката да защитава най вече майки , нуждаещи се служители и т. н. Ама ти мълча , като п... , защото Жекова пречеше тогава.
Вълкова браво на теб , уреди се с началника на отдела за кадрите- Лилов ! Ето така доносничиш , правиш мръсотии , вириш празната си тиква и мачкаш жестоко само както ти можеш .
Днес празнуваме признаването на независимостта на България . Това е един светъл празник , в който много достойни българи са загинали за родината , която 500 години е била поробена.
В настоящем тези изброените по горе никога няма да се пожертват за справедливостта и чистите дела , те ще се продадат , както го направиха . Такива , като тях са описани от Алеко Константинов , Доню Донев и др. наши автори . Тези хора с продажното и просташко поведение приличат на БАЙ ГАНЬО, а също и на тримата глупаци .Такива ги е имало и ще ги има и ще пречат на развитието на България. Ето , защо хора реагирайте , давайте гласност , не се причупвайте , когато не един , не двама , а всички реагирате ще сте по силни . В противен случай не два милиона , а три милиона ще напуснат България , ние ще сме с най- нисък жизнен стандарт , най болните и с най - ниски доходи . България няма нужда от продажници , лицемерни , алчни и безкруполни хора , а има нужда от открити , достойни хора с борбен дух . Нека морала и качествата да са преоритет , а не лъжливите калинки , лицемерните и недостойните .
Независимостта е нещо , което се постига с изразяване на мнение , изкореняване на страха , доказване и развитие чрез постигане на реални резултати , а не чрез наместване , защото си удобен !
Бъдете достойни, не се оставяйте да Ви мачкат ,не се продавайте и нека не предавме тези , които са пролели кръвта си за независима България !
265.
одит
20.09.2013 08:24:44
1
10
Браво на коментиращите от пост №260:261:262:264. Поздравявам ви за вашата етична и гражданска позиция по тези въпроси. Не се чудете , тъпанарщината е патент на гереберясалите елементи. Те дойдоха на власт, защото народа се надяваше да го изкарат от батака.Такава измет има на всички етажи на властта. Започнаха чиска , но онези ревнаха като насрано дете. Зер изтърват кокъла , сякаш държавния пост им е бащания.Иска се твърда ръка , а не баране с кадифена ръкавица. Всеки си вика " аз няма да оправя света". Така разсъждава алековия герой. Тъпа нация , бъкаща от Бай Ганьовци сме. Малко ни токоваха и клаха 500 год.Не можете да си представите какви сме боклуци и задръстеняци. С тази овцедушна същност още 500 год няма да се оправим.Герб са съвременните еничари на народа провеждащ геноцид в страната ни.Техните последователи в ОДБХ- Бургас са нагледен пример за тази мракобесна политика.
264.
Драскач
19.09.2013 20:11:24
1
11
Клевета е , когато някой не е виновен ,а го обвиняват. Тези , за които се пише много добре си знаят ,че са виновни и са се държали непочтено с много хора.
Относно доказателствата то цялата система и особено обстановката в ОДБХ е доказателство , но.....
Тези , които не са в системата пука им , тези които са там са овце , те мълачат , като пукали и търпят, защото системата ги е смачкала и са се обезличили от страх .
Какво доказателство?! Например то е видно ,че човек със средно контролира обекти , а се съкращават висшисти . То е факт ! Защо не се прави нищо ?! Защото някой хора си пълнят джоба :) Някой хора са толкова страхливи ,че дори и не са драскачи тук ! Не трябва да се мълчи , дори и изразяването на мнение тук е нещо ! А, вие "х", като не ви е интересно не четете тук или сте един от мълчаливите или от облагодетелстваните ?!
263.
хххххх
19.09.2013 19:24:14
14
2
Уважаеми драскачи,ако имате доказателства за всичко това което пишете предоставете ги там където трябва,ако ли не, то това е клевета.Два месеца едно и също: Кепекова,Вълкова,Лилов, Тодор Христов, та сега и новия директор в кюпа.
262.
А, така !!!!!!
19.09.2013 18:25:12
1
8
Ей , Вие всчики си заслужавате Кепекова , Лиловци, Вълковици и тем подобни боклуци!
Защо тази Диана не е дала гласност тогава ? !! Защо колегите и здравни инспектори не защитиха колегите си , не реагираха по никакъв начин , като съкратиха не само Диана ?!!!Защото не им пука , защото сте егоисти и треперите за местата си , за да Ви дадат 400 лв. заплата .
А, Вие ветеринарни лекари с ВИСШЕ образование , дето предендирате тук ,че сте висшисти , а другите били полувисшисти ?! Какво направихте толкова години ,като един човек не с полувисше ,а със средно контролира обектите в Несебър и цялата околия , а хора висшисти ,ваши колеги ги унижаваха и съкращаваха ?! Защо тогава не отидохте при директорите си , вечено сменящи се и не реагирахте , мълчахте , като п....тки.Дори някой от вас са се отдавали на един бивш директор С........ за да сте на работа !
Вие всички си заслужавате униженията на Кепекова, злобата на Вълкова , мръсотиите и лицемерието на Христов и т. н. Вие не сте колектив , нито здравните , нито ветеринарните , а сте едни саможиви , страхливи и лицемерни един спрямо друг хора. Гледате да спасите кожата и както пише тук да Ви нахранят , да напълните торбите , да вземете някой лев от където може , да ви осигурят почивката на вас децата ви и не Ви пука .
Знаете ли това е проблема на обществото в България ,че е търпеливо , саможиво и лицемерно племе . За това ще има такива управници , началници ,"КАЛИНКИ" и тем подобни , които ще се гаврят с Вас . Утре ще се гаврят и с децата Ви ,ако останат в БГ .
261.
Корумпирани
19.09.2013 17:31:01
2
6
Прав сте номер 260 !
Аз бях пряк свидетел на случващото се с Диана Николова - здравен инспектор прехвърлен в БАБХ от РЗИ .
Диана не с 20 години , а с 30 годишен трудов стаж беше , знаеше си обектите в района и винаги си е изпълнявала служебние задължения.
Тя не се хресваше на г-на ДОНЮ със дердно образвание , който е учил са скопява прасетата . Кепекова от както я прехвърлиха в ОДБХ - Бургас не и предостави работно място в Несебър , нито тя нито Дончо не и даваха ключ за служебното помещение там.
Диана многократно пътуваше до Бургас на собствени разноски за да се срещне с Кепекова , но тя не я приемаше , подиграваше се с нея жестоко. Жената живее сама и разчиташе на тази заплата. Вземаше в заем от мен за да идва в Бургас или дъщерите и помагаха .
Постъпиха много подло с нея , оставаше и малко до пенсия . Стана така ,че имаше един период беше на издръжка на дъщерите си след , като и изтече плащането от борсата.
Оставиха на работа човек със средно образование , а съкратиха човек с полувсше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кепекова , браво бе , чума мръсна ! Ами тоя Лилов , ами Въклова , ами другите ??????????????????????
Корумпирани боклуци ! Сега вероятно пак Доню средниста пълни джоба на новия директор на БАБХ . Той не само ,че рекетира , но има и неморално поведение в обектите , но хората не се оплакват , защото се страхуват !
БАБХ е една корумпирана структура , в която всеки началник си е намерил нисша от къде да скубе и да забогатява. Там няма морал , скруполи , човека не е важен , важно е да има удобни хора , които да са във веригата за изкарване на пари или мълчаливи овце .
Лично аз , като чета какво пише за Кепекова , ако бях на нея нямаше да се върна . но тя е перде . Не и пука , което е жалко , хора без достойнство !
260.
Така е!
19.09.2013 16:57:19
2
6
Дано се променят нещата и да си получат заслуженото. Пачев дано успее да направи нещо .
Знаете ли, както всеки народ си заслужава управниците , така и всеки служител си заслужава шефовете.
Търпението ,страха е обезличило повечето от ОДБХ- Бургас . Превърнало ги е в стадо.
Лично аз ги съжалявам тези служители .Гледат да напълнят торбите да наппълнят коремите , ако може да вземат и някой лев .Това е паразитно племе , което е приело жалкото си съществуване , като нещо нормално.
Относно Кепекова Вълкова и цялата група лешояди, те не само от вноса лешперят . Те получават пари от обектите по морето чрез г-на ветеринарен техник със средно специално образование . Той определя такса за всеки един обект там и се отчита по етажите. От там Кепекова натрупа парите . Как мислете , защо толкова години човек със средно специално образование , дори няма и полувисше , да контролира обектите в Сл. Бряг,
Ей , Вълкова защо него го нямаше в списъците за съкращение ,а ?!
Защото и ти получаваше и Кепекова и Войнов , а сега вероятно и Тасева получава и няма да го махнат.
Съкратихте служител здравен инспектор с полувисше образование , което беше инспектор в Несебър с повече от 20 години стаж за да не ви пречи . Жената беше пред пенсия и не ти мигна окото Кепекова тогава , като я махнахте .Как ,че нали не беше приятна на Дончо , който е машата Ви с Сл.Бряг и чрез него си купувате апартаменти .
Не ви пукаш как се почувства тя , а дали нейните дъщери не страдаха Кепекова ?! Само ти имаш майка и само на теб ти пука за нея , Кепкова ?!
Ами г-н Лилов , дето си един от многото , който чука Любимка Вълкова ти нали отговаряш за кадрите в БАБХ ?! Защо допускаш СРЕДНИСТ да контролирта обектите в най- големият черноморски комплекс в същото време да се съкращават през годините ветеринарни лекари , здравни инспектори и т. н.
Има и други техници в ОДБХ , дайте им и на тях район , ама няма да падат пари , нали Вълкова ????
Сега Кепекова се върнала , да ви е честито . Аз лично я съжалявам . Тя Христов , Вълкова са морално пропаднали , не пари да имат, не имоти , те са мизерници по душа . Човек ,който унижава , прави мръсотии на хората ,доносничи остава без доходи и работа хора ,от което страдат децата им и от всичко това изпитва удоволствие . Това не са хора ,а БОКЛУЦИ , мизерници и знайте един ден децата им и поколенията им ще плащат , защото в живота става така ,че нищо не се губи , но в повече случай най- невинните плащат . Правейки мръсотия на хората те правят двойно повече на себе си , но не го осъзнават!
Те си мислят ,че чрез рекет осигуряват децата си , но такива пари носят нещастите , да го знаете .
259.
наблюдател
17.09.2013 13:43:25
0
10
Е господа коментиращи май познах, че Кепечката се изкепечи като нач отдел. Сега да ви видя какво ще направите. Една голямо нищо.Тройката пак ще ви гази и мачка. Дупе да ви е яко. Секнаха ви коментарчетата. Май излезах прав.Пак ще си тръгне старата песен на нов глас. Ще провеждате псевдо контрол. То действително контрола ще е никакъв с такъв състав от "куци коне".
258.
капанче
12.09.2013 14:08:23
1
16
Я нещата в буграското БАБХ се май кротнаха. Седят си отвънка , пушат си цигарките, барат се по оная работа , сякаш нищо не е станало.Така са научини от ветеринарите да се ослушват и кръшкат. Куче влачи , диря няма.
257.
Извинявам се :)
10.09.2013 22:10:37
0
0
Грешка до номер 250 , то много станали тези коментари :)
256.
DO NOMER 150
10.09.2013 22:08:13
1
9
Номер 150 ти видя ли лично ,че се е върнала Даниела ?
Ще има възмездие.
Кепекова си плаща вече , Вълкова трепери , злослови и червенее , като домат от злоба :)защото е безпингментна , бозова.
Христов подскача , като мушморок и се прави пак на разсеян .
Относно Лилов , той е стар комунист , мръсник от класа , що народ е разболял и оставил без работа . Господ да ги съди такива .
Любката такива ги търси , да вирне краката да се лигави , да има сигурност и да мачка неудобните. Запасила се е с двама любовника относно работата- Тонев , юриста на ОДБХ ,да и дава съвети за далаверите и Лилов , отговарящ за кадрите и наказанията .Знае с кой жената да се обвърже . Не я подценявайте , тя добре обмисля от къде може да има полза.
255.
до 253,252 от наблюдател
10.09.2013 21:00:25
1
7
Направо "убихте рибата" с вашия коментар. Напротив не долюбвам поставените лица и малоумниците.Такива като чумата Кепекова и спина Вълкова само тупаник ги оправя , ако правилно сте ме разбрали. Ще видите , че на тройката мекерета и на този Лильов нищо няма да им се случи.
254.
по направление
10.09.2013 20:51:23
0
8
Тя отдавна е за психиатрията Даниела , да ходи там да се лекува да оздраве . А, Вълкова е за затвора с нейните далавери финансови и други неща , в които са замесени и Даниела и други , те си знаят. Там в затвора няма мъже какво ли ще прави ????!!!!. Христов е за нечия лечебница на село , да подскача , както знае и да лекува животните .
253.
До 250-наблюдател
10.09.2013 20:45:05
1
4
Като те чета май не долюбваш Пачев,защо ли?
"Дупе да ви е яко на вас и на Пачев."Какво се опитваш да внушиш с тези думи?
252.
глупости
10.09.2013 20:10:15
1
5
Ей, много информиран си 250-пилинцето ли ти изчурулика ,като не работиш уж и си само наблюдател,който знае дълбоките тайни ?Даниела е толкова зле ,че е само за " едно заведение",оная въртиопашка се чуди на коя врата да почука ,но вече никой не я "познава".Така ,че не пишете по нечия молба.
251.
Ужас
10.09.2013 20:01:29
0
2
Ако е така е истински ужас ! Да се маха тази зъбла оот ОДБХ ! Да ходи да си пие хапчетата и да се лекува .
Пачев действай , не оставяй нещата така. Тази е подла ,помисли си как постъпи с теб и как го изживя. Тя е изрод долен ! Tогава защо и Любка не те защити , нали се чука с Лилов дето коли и беси и отговаря за наказанията .Вън на мръсниците , всеки лев който са взели неправомерно да им заклекне на тях и тези , които ползват мръсните им пари.
250.
наблюдател
10.09.2013 19:55:01
2
3
Сега научавам , че блиц кепечката е върната на работа като началник отдел. Дупе да ви е яко на вас и на Пачев. Ще духате тапетите с тези овчедушни кратуни, които носите на раменете.Честно , ако това ми се случи , ще ги грабна и ще им натроша тиквите , пък после да става каквото ще.Това си е лично мое мнение. Навремето имаше момчета които срещу определена сума , вършеха " поучителна " работа.Сега ще почне реваншизъм и тримата измекяри пак ще изплуват като л......о от батака.
249.
Вън на тримата глупаци
10.09.2013 19:29:27
0
7
Ако тримата глупаци: Кепекова , Вълкова и Христов имат малко достойнство да напуснат . След толкова болка изляла се тук , просто не им прави чест да са там След толква мизерии , които са направили , толкова засегнати хора , просто не трябва да са там.
А, Христов той нищо не разбира нито от дейността на КХ , нито от внос .Гола вода е ,не знае основните документи , срокове за документи и въобще тъпанар от класа. Той човека само може да изражда крави и където седне го разправя. Ами да си отиде в краварника и да прави , това , което знае . Къде се вре дето не му е работата за обещан някой лев повече.
248.
До 247
10.09.2013 19:15:25
0
6
Страхът от какво ? Да не загубите държавната заплата , а да згубите достойнството и себе си ли ?!
Вашият страх е този, който дава основание и сили на Вълкова , Кепекова и Христов .Ако не съществува страхът Ви те няма да са силни , а напротив ще треперят . Човек трябва да отстоява позициите си , да не се оставя да го обезличат.
В момента Вълкова е на тръни само от това , което се пише тук , а Кепекова злобее и се опива да измие собствената си съвест обвинявайки другите в злоба , но много добре знае що за продажна душа е .Предтавете си ,че някой се противопостави на Вълкова в настоящем и какво ?! Няма да ви махнат , по скоро тя е в опсаност в момента . Не се страхувайте!
Що се отанся до срещата , Вие уважаеми страхлив колега няма да дойдете , дори и не сте кликнал.
Вие имате право на избор или да си останете страхлив и безличен или да сте горд човек . Кепеоква и Вълкова обичат да унижават , това им доставя огромно удоволствие , лично са ме унижавали , но...........всяко начало си има край . В настоящем положението им не е розово , напротив .Колкото и да злослови Вълкова не може да направи нищо .
247.
до 245
10.09.2013 18:04:19
0
4
Това е и моето мнение за жалост и голямо разочарование .Защото тези ,които са на работа си траят от страх ,а другите вече им е все едно.И всеки чака някой друг да свърши "мръсната работа " И тези тримата пак ще изплуват от блатото.Страха ,малодушието и инерцията изпълват дните ни .Превърнали сме се в жалки дребнави душици и живеем страхливо ,само да сме на работа.Ако някой дръзне да каже или напише го приветстваме от тук анонимно .И до тук е смелостта ни ,защото и на поканата за среща ще дойдат не 26 , а дори и 6 няма да има .Страха е проникнал в нас толкова дълбоко ,че е част от нашата същност.Защото смелите на дела /не на думи/бързо им "виждат "сметката силните на деня .А зрители има много за борбите
246.
:)!
10.09.2013 16:20:51
0
2
Наблюдателю ,не си мислете ,че никой нищо не прави , напротив!
Прав сте тези хора са бездушни , мачкат , газят и се смятат за "светци". Кепекова е толкова мазна , майка и била болна , тя била болна и . т. н. слушали сме ги нейните приказки много пъти . Истината е ,че при всяка възможност е готова да нанесе удар и то жесток, толкова е лицемерна и подмолна . А, курветината Вълкова тя пък с огромно самочувствие и се мисли за красива , като навирила главата , ужас .Мисли , че като я чукат много я харесват , не Вълкова използват те , но вече си на 50 и над , кой ще те иска , никой !Всъщност чрез продажност на душа и тялото тя винаги оцелява , продала си е душата. Толкова си злобна ,че нищо човешко не е останало в теб . Христов пък за него важи :"Интересът клати феса". Той е лицемерен продажен и винаги със свалени гащи , готов да се надупи за някой лев повече . Те са за съжаление , пази боже от такава паплач!
245.
наблюдател
10.09.2013 14:03:27
1
5
Чета ви коментарийте и се убеждавам, че нищо няма да направите нито накепечката , нито на Вълкова , нито на Христов. Не разчитайте на малодушния Пачев. Вземете се в ръце и "око за око , зъб за зъб" , иначе оправия няма.ЧуматаКепекова ,спинът Вълкова ,бацилът Христов, тези "зарази" само скалпел и огън ги "оправя"
244.
Аз ,един от многото
09.09.2013 23:17:28
0
5
За срещата има повече от 25 човека , въпреки ,че не кликат на зелената ръчичка.
Вълкова престани да оправяш и оплюваш хората , където влезеш и да привикваш слижители за да злословиш срещу някой . Престани ,че ставаш смешна . Знам,че не можеш да влезеш в кожата си от злоба , но осъзнай се малко. Стените също има уши. Не си мисли ,че пред тези , които говориш ще останеш нечута от тези , за които говориш :).Стига говори хубаво , мисли хубаво и избии си злобата от главата и устата .
Кепекова ти се осъзнай също !
Вземете един лист и напишете имената на всички хора , които сте наранили . На друг напишете причините , а те са непочтенни поръчкови деяния , обещани неща и т. н. Хората Ви нападат от болка , никой не напада от хубаво. Вие се самозабравихте .Не си мислете ,че само Вие имате деца и трябва да ги хранете , ние пострадалите също имаме и те искат родителите им да работят и издържат.
243.
аз
04.09.2013 06:36:31
0
5
Виждам ,че има само 11 за среща на живо !Но това не е реалната ситуация.Като премине някой от "вражескиялагер"натисне за кеф червената ръчичка,но все пак зелената води.Наближава деня !.Който научи първи новината да я напише с големи букви,да не се пропусне от никой и това няма да се тълкува ,като проява на лош вкус .
242.
Молба до д-р Пачев
03.09.2013 22:43:49
3
29
Пачев , не допускай Кепекова да се върне и остане , като началник отдел . Тя не заслужава , виж как постъпи с теб и не само. Моля те , постави ги на място тримата глупаци :Вълкова , Кепекова и Христов .
Ти си човек , който се ползва с уважение , имаш поведение и всички го оценят . Нека има справедливост ! Моля те направи всичко необходимо да си получат заслуженото .Погледни какви са настроенията на хората , има напрежение , натляло е положението и ако не се направи нещо да се елиминират ще екслоадира ситуацията .
Пачев ти си умен , действай , смело , хората те уважават !
241.
някой
03.09.2013 21:42:45
2
12
Даниелке,Любимке,Тошко къде се изпокрихте?И Вашите слуги ги няма тук.Отсъства напрежението и високия градус .Кои знае как треперите сега и се питате-ще ме бъде ли или не ?дойде Ви края ,най накрая .Д-р Пачев към Вас се обръщам-по никакъв начин тези тримата не трябва да остават на работа .Оставите ли ги -губите доверието и подкрепата на много хора.Към Вас има отравени много очаквания и надежди за справедливост!Не ни разочаровайте !
240.
Морал и етика
03.09.2013 21:12:54
1
12
А, Любимка въобще дали знае значението на думите морал и етика :)Съмнявам се ,че ги знае , тя е толкова ограничена .
Пачев , къде беше председателя на етичната комисия , като те наказаха и понижиха , що не и се оплака можеше да те защити и каже ,че не е морално и етично или Любка беше тогава на страната на олигофрена Войнов , мръсника Лилов ( с който е в близки отношения ) , Миро мазното и Кепекова въртиопашката .
Пачев вземи се в ръце , ти си умен чоевек и ги постави на мястото им.
239.
Ужас!
03.09.2013 19:31:43
0
9
Това е най- голямата гавра. Тази , която няма морал , крещи и унижава служители председател на етичната комисия , а да не говорим за морала и , тя се изчукала със сума народ за да може да е на поста и да мачка и прави мръсотии. Ами Христов , дето е интригант и клюкар , дето се изгаври с Папуджиков мръсник долен , плужек . Той дето синдикален лидер , БОЖЕ......... боклуци от класа . Ама то да беше само в ОДБХ . Ей, такива са и в управлението , най- продажните най - големите мръсници и неморални хора ни управляват . За това сме на това дередже . Хора няма да се оправи България , докато курвите са предцедатели на етични комисии, а лицемерните , доносниците , като Христов да синдикални лидери. Срам за службата са тези хора . Ако имат малко свян и достойснство сами да се откажат.
238.
много изумен
03.09.2013 19:07:28
0
9
колеги, тази жена Л. Вълкова е председател на етичната комисия на ОДБХ Бургас. Какъв парадокс! Новият директор трябва да си помисли, дали това е най етичния човек! Недоумявам, това е най голямата гавра с хората , служители в тази дирекция, да се изправят пред етичната комисия начело с Вълкова. Другият парадокс е т. христов профсъюзен лидер. Ето затова не вървят нещата. Дано д-р Пачев успее, от сърце му желая успех!
237.
Изумен :)
02.09.2013 22:26:14
0
8
Като чета тук и се изумявам на всичко написано за Любимка Вълкова ! Аз съм потърпевш от нея , но явно не съм само аз .
Кепекова , видя ли на какъв човек си се доверила и си се оставила да те манипулира и видя ли до къде те докара. В настоящем говорила против теб и в миналото е говорила .
Да ти е за урок това !
Ти копираше нея и спрямо отношението си към хората , не знам с какво те е принуждавала , но беше нечовешко. Преживях го аз и семейството ми.
Нищо сега тук се изрази от сърце болката на хората и знайте ,че ако тук пишат 20-30 човека , то тройно повече не пишат , но също са засегнати.
Да престане Любимка да вири главата и да се мисли за велика и красива , защото не е !
Нито е достойна , нито е умна , нито има морал , а да не говорим ,че се е споружила с сбръчкала и вече е над 50 години.
236.
Грудово
02.09.2013 20:43:45
0
10
Прави сте Средец! Любка беше любовница на кмета Колелиев в Средец и само интриги създаваше и клюкарстваше. Като се заядеше с някой , като зло куче го дебнеше. Аз се чудя какво и харесват мъжете . Тя е дребна ако не сложи токчета ще като джудже с малки очички (те злобарите са с малки очи) бозова , тънки устни. Обича много да се лигави и да оправя хората . Явно в секса е много добра. Мъжа и е вдигнал ръце човека от нея , преди често беше с насинени очи , но вече му омръзна да се занимава с нея . Пък и тя мина 50 кой ли ще я иска. Хора до сега никой не е успял да се справи с нея , ние тормозините от нея от общината в Средец също ще сме щастливи ако го махнат този плазмодии.
235.
sredes
02.09.2013 19:43:02
0
9
тази любка е противна,гадна и мнооого грозна като млада,а сега си представям какъв урод е,та да не се отклонявам от темата. винаги се е занимавала само с интриги,мръсотии и курвенски парчета. мъжа и една шматка огромна,метър и десет с вдигнати ръце.раца атанасова не е лоша жена обаче много я тресе грандоманията,това и изява хляба по принцип. хора линчувайте я тази патка любимка,защо допускате това блатно чудовище да си играе със съдбите ви
234.
Банкет !
01.09.2013 13:59:46
0
9
Да,аз съм ЗА ! Ако се съберем всички потърпевши от двете , трябва цяло заведение да наемем за да ни побере .Задължително Пачев ще го поканим , та нали и той е един от нас- потърпевшите . Той също беше наказан и понижен несправедливо . Има справедливост в този живот и както става в приказките доброто винаги побеждава , понякога се бави , но винаги идва !
233.
аз
01.09.2013 13:42:59
1
28
Имам едно предложение -когато всеки от тях си получи заслуженото наказание -да излезем от тази анонимност ,да се съберем на живо и да се напием от радост !Я,да чуя мненията сега тук ,но ще извикаме и Д-р Пачев! А колко техни клакьори ще се покрият в дупките !
232.
!!!!!!!!!!!!!!!!
01.09.2013 13:28:02
0
8
Даааа, тя е така , прави се ,че нищо не зависило от нея , тя не била виновна . Абе , Кепекова как да не си виновна и ти , я застани пред собствената си съвест и ве вгледай в себе си ! Подкупват продажният , плашат слабият ,нанася незаслужени удари злобният !Ти всичко това го направи ! Тук има известно затишие, да , но..........другуде няма :) . Сега е ред на Вълкова !Вълкоав идва ден , в който всеки си намира майстора :)Ти винаги си мачкала и са треперили от теб ,а ти с навирена глава си гледала с пренебрежение хората . Сега ти ще трепериш от тях , не те от теб !
231.
някой
01.09.2013 13:12:20
0
5
Ама вижте я само Даниела на снимката,как е разперила ръчички ,все едно казва -е ,не разбрахте ли че нямам вина .И трака ли трака със зъбките .Горката ,да я съжалим ,а?
230.
аз
01.09.2013 13:08:04
1
5
Я ,тук е тишина .Затишие пред буря или цунами ,може би !Ще видим времето ще покаже !
229.
ТУК СТАНА ЗАБАВНО
31.08.2013 00:05:06
0
5
"Този , който я довел по този край това чудовище да го върне пак там , че само золуми прави на хората "
А, ТАКА , ДА ГО ВЪРНЕ ,ЧЕ УХАПА МНОГО ХОРА !!!!АМА И НАМОРНИК ДА МУ СЛОЖИ ,ЧЕ ДА НЕ ЛАЕ И ХАПЕ ПАК.
228.
Идва видов ден !
30.08.2013 23:50:59
0
8
Колеги ,Любка също ще я махнат , не се безпокойте! Тя е следващата :).Нещата излизат на яве ! Скоро и тя ще изпита , това , което е причинила на много хора !
227.
някой
30.08.2013 22:38:21
0
7
А тая ку...на няма ли си мъж , или той се прави чене разбира и не знае ?ама ние мъжете колко ние мозъка за да ни омотаят ,особено жени от класа като тая.Тя голяма шавр....я бре!като пеперудка е .Но вече е сбръчкосана и времето и свърши ,да разчита само на з...ка си..Хем грозна ,хем на дъното ще бъде -това за нея ще бъде най голямото падение .Времето ти свърши Любке !Никой няма да те защити .Всички ще си измият ръцете с теб,защото вече за друго не ставаш.
226.
Любке ходи си на село
30.08.2013 20:05:39
1
9
Да се разкара от Бургас и въобще от областта и да си ходи в северняшкото село от където е дошла . Този , който я довел по този край това чудовище да го върне пак там , че само золуми прави на хората .
225.
Любка
30.08.2013 19:59:22
1
7
Ooo, Любката е жив дявол . Сега се мазни на Пачев, говори против Кепекова, а какви ги вършиха ...
Любка и нейното подмолно злонамерено поведение са навредили на не един и двама. А, колко жени разплака , ходейки да мърсува с мъжете им.Тя е известна с любовните си подвизи. С човек от областта се чука , жена му изпадаше в нервни кризи , лично ми на мен се е оплаквала, едва не ги разведе.После с Тонев- юриста на ОДБХ, била любовница и на един бившиите кметове на Средец, имала и един с бензиностанции , абе въобще е...ива жената и от всяка връзка гледа да извлече полза не само физическа . Голяма чума е , но вече мина 50 , ако я махнат не знам дали ще може вече да се оправя по този начин . По отношение на работата , който и протеворичи го дебне до дупка до като не го елиминиа , но тази гадина подла ще си плати за всичко !!!!!!
224.
аз
30.08.2013 19:37:42
0
5
Абе ,тия двете са такива дебили ,още повече са жени ,за каква съвест ,морал ,разкаяние пишете.Винаги ще бъдат такива .Приказката за вълка и козината всички я знаят.Те сигурно са доволни ,че по малко пишем,но трябва да знаят ,че останалото ни време действаме.Нито за миг всеки ,който е бил жертва на тях -няма да забрави това.И ще иска реванш.Това да го запомнят добре!Да не имитират покаяние ,защото са фалшиви и стават смешни .Любка да не проявява фалшва лоялност към Д-р Пачев ,защото прозира нейното двуличие.Пазете се Д-Р Пачев от жената-хамелеон !
223.
Съвест
30.08.2013 16:24:29
0
5
Не знам Вълкова и Кепекова дали изпитват поне малко неудобство от всичко , което са сторили , дали се разкайват ! Съмнявам се много , те явно продължават да мислят, че хората злобни и лоши , което е жалко . Толкова народ са изгорели заради тяхната простащина , продажност, алчност и злонамереност , не знам дали ще им стигне един живот да си платят греховете . Това , което изживях беше тежко , жестоко , обидно , зловещо , но ......... нищо , преглътнах и продължих напред . Сега Кепекова била казала някъде ,че била изумена от злобните нападки . Абе , Кепекова ти забрави ли как унижаваше , колко добре ми беше на мен тогава , като изливахте злобата си с Вълкова . Мълчете поне и се молете всеки ден ,че сте кучета злобни и двете ! Дано не плащат децата ви заради вашите мизерии ,а вие да си платите за всички злини и всички очи , които напълнихте със сълзи !
222.
:)
29.08.2013 17:13:30
0
11
Извинен сте :) О, да, тя и Любимка ще си понесат заслуженото и то в много скоро време :). Много добре си знаят кашите , които забъркаха хич да не се правят на хрисими . Да се стягат да си понесат ударите не само от обществото тук :)Те си знаят ..:). Дано ударите им помогнат да се осъзнаят , станат добри и достойни хора :) . На мен каквото ми сторили сторили , аз не мога да ги съдя , друг ще ги съди :), както и колкото трябва . Лошото е ,че моралът на тези хора петни професията .
221.
някой
29.08.2013 15:22:09
0
6
Не сте ме разбрали или не съм се изразил ясно .Извинете ме!Аз съм не по малко потерпевш ,както Вас.Дори много повече !За тях Страшния съд -наближава!Тези въпроси бяха към тях!
220.
218
29.08.2013 15:09:29
0
7
Номер 218 :
Ти знаеш ли какво е да изпиташ уножение и злоба , в действителност ? !
Знаеш ли какво е да те обвинят неспрааведливо ?!
Знаеш ли какво е да те "очернят" , без да имаш вина ?!
Знаеш ли , не ами аз го изпитах от Вълкова и Кепекова !
Тогава ,да и близките ми го изживяха !
Те ще си платят и вече си плащат и "любовта народна" се сипе върху тях !
Ако сте близки с тях опитайте се да им помогнете да станат добри хора и да престанат да унижават , а не винете тук засегнатите !
219.
do 218
29.08.2013 14:58:32
0
3
Спокойно спим ,защото не вършим незаконни деяния :). Случват ни се добри неща и децата ни са здрави :)и се гордеят нас . Хапчета не пием за разлика от Кепекова , защото съвестта ни е чиста .Тя ги пие с шепите и трябва да спре и да си успокои гузната съвест . Това не е обида , това е истина . Униженията на които ме подложи Кепекова , не можаха да ме озлобят :) .Да, хората ме обичат и не правя мръсотии, подмолни деяния и тем подобни .
218.
някой
29.08.2013 14:23:44
1
4
Е, помислих ,че тук е тишина ,че сме ги забравили,и те са спокойни .Да , ама-не.След толкова много унижения и злоба ,време е да почувствате "любовта народна ".И всичко ,което Ви се случва е имено от нея.Всеки ден ,час и минута .Как спите?Колко хапчета пиете?как са децата Ви?родители?внуци?
217.
Ах ,Кепекова дано се осъзнаеш !!!!!!
29.08.2013 13:47:12
0
10
Кепекова даваш ли си сметка , защо е натрупан толкова много негативизъм у хората ? Дали е от добро отношение или......?
Не си мисли ,че хората са лоши , а ти горката сега понасяш тук злобно отношение .
Просто има много болка , много засегнат народ , за което и ти си допринесла. А, защо ли ? За да се харесаш , на определени хора , с определена цел !
Знаеш ли не съди хората , а се вгледай в себе си ! Всички удари , които си нанесла ти се връщат с двойна сила . Така е във Вселената , нищо не се губи и винаги има възмездие и спарведливостта побеждава рано или късно!
Опитай се да бъдеш добър човек и да не правиш , това , което ти нареждат само и само да си на върха , без да ти пука колко очи си напълнила със сълзи и колко безсънни нощи си предизвикала. Хората не са злобни , а обидени , наранени , останали без средства . Това не е злоба , което се пише тук , това е изразяване на болката .Защо не се каза нито една обидна дума за Пачев ? Ами само за теб и Вълкова. Не вини хората а се опитай да бъдеш ЧОВЕК . Когато нараняваш някой представи си ,че това си ти на негово място ,че е дъщеряти или твой близък и тогава го нарани. Никога не прави на хората това , което на теб не искаш да ти се случи , защото в живота всичко се връща !!!!!!!
216.
Вън на Тодор Христов от ОДБХ !
28.08.2013 15:57:38
0
17
Ами оня мишок Христов , него къде го забравихте. Той е такъв интригант и той , първа дружка е на Вълкова и Кепекова. Той е клюкарка от класа , а мазен . Гледа да лешпери от където може и както може . Миналата година станал нач. Гивк , боже ,че той какво разбира от внос , той контрола на храни оправи ,че с вноса се захванал. Явно Кепекова е преценила ,че става , а защо ли ? Ами за да изпълнява :) нейните заповеди .
215.
Anketa
28.08.2013 15:31:58
0
19
Ако се пусне една анкета анонимна , колко хора от дирекцията искат да се махнат завинаги Вълкова и Кепекова , мисля ,че над 80 % от хората ще искат да ги няма .А, относно д-р Пачев около 90 % ще са за , да е директор . То за него какво лошо да каже човек . Той си е стабилен , уравновесен . Държанието му е нормално , умее да въвежда ред без агресия и злонамареност . Въобще човек на място! Пачев , пожелавам ти успех !
214.
Кепекова не се връщай !
28.08.2013 15:04:29
0
16
Кепекова, ти нямаш поведение за диретктор. Ти си с лабилна психика , страхлива, плашлива и лесна за манипулации. За да оцелееш ти си готова на всичко. Не умееш също и да говориш делово, да се обличаш стилно и въобще си една комплексирана жена , която си избиваше комплексите с директорското място. Може би се мислиш за права , че те нападат неоснователно , но по добре си помисли за действията си през последната година . Ти самата одобряваш ли ги ?Нима си доволна от всичко , което си сторила ?:) Съмнявам се ! Никой не може да те накара да направиш нещо , което не желаеш ! Заплашват слабите , а страхът на слабите прави злодеят още по силен. Поведението ти понякога е пренебрежително , после приятелско , след това жестоко и човек не може да повярва ,че това е един и същи човек. Чудя се как съчетаваш толкова образи :) Изумяваш ме !Вълкова поне , като се озлоби към някой си остава такава , не си мени тона за часове и дни.Нея си я вълнуват списъците , кой да съкратят , кой да не съкратят . Това е удоволствие за нея , радва се от сърце :). Вие може би се чувствате , като жертви , в настоящем . Нападани , обиждани и т. н. , а всъщност вероятно се мислите за "светици " , което е жалко . Много е лошо , когато човек няма реална самооценка за себе си , това влияе негативно на околните и на самият него ! Да сте живи и здрави и се осъзнайте !
213.
Да , точно така !
27.08.2013 23:59:24
0
5
Да, прав си номер 212. Преди контролът си беше перфектен. При хранително натравяне се ходише екип от доктор епидемиолог, инспектор от "КХ" . Докторът си вземаше проби от хората , проучваше симтоматиката, инспекторът вземаше проби от храните и суровините и отривки от работна среда и инвентар. След това всички проби се носиха веднага в лаборатории , в сградата на РЗИ(РИОКОЗ/ХЕИ)Сега лабораториите за храни на агенцията , в Сливен ,София и къде ли не . При хранително отравяне не може да се действа експресно ,естествено ,че ще действа РЗИ.Има един Тенчо Тенев , един продажник дето има голяма вина за това , той беше от МЗ и сега е в БАБХ.Трябваше агенцията да е към МЗ ! Създаването и е грешка , която ще се отчете във времето и ще се върне контролът на храните към МЗ. Там и началниците са на ниво, с много по различна култура от тези в ОДБХ . Няма съкръщения , списъци, продажни деректори , интриганти , злобни и т. н.
212.
възмутен наблюдател.
27.08.2013 23:16:45
3
7
Обръщам се към "големите " спецове от конските дофтори Стойков, Иванова, къде сте бе мишоци , къде е Кепечката при салмонелното отравяне в Приморско?Къде сте бе философи кухи? Защо фигурира РЗИ при това хранително натравяне. Защо не ви бръснат за "слива" бе мършаци? Нали бехте големи спецове по контрол на храните. Посер*овци.Вие сте позор за цялото "здравеопазване". Поне да сте скромни , а с вашето важничене и перчене ставате още по-смешни. Ето вашия колега си гледа животинките и не се занимава с неща които не са по неговите сили.Т.Е. занимава се за това за което е учил.ПП Няма д-р Паздеров да ви бърше ос*аните ви задници.Доктори сте били , да такива които си ядат пациентите.
211.
Ветеринаро
26.08.2013 20:57:29
1
11
Кепекова ти пък играеш на едро , директно с фирмите по вноса и износа. Вече не с занимаваш с НАССР -и , както преди .С колко ли си се нагушила ,че да си готова на всичко , да се продадеш и да унищожиш хора !Ами оная Вълкова и тя се е наредила на опашката за парите :). Ами как няма да се нареди , та нали през нея минават сметките .Няма да се оправи тази държава ,наистина трябва едно дърво и първо да се започне от такива , като теб и Вълкова, Кепекова , а и оня мазник Христов и Германов и Лилов и всички по веригата :) Такова крадливо племе и тарикатско само дървото го оправя , то от друго не разбира . Аз си лекувам животинките в момента и ми е мирна главата . Добре ,че не съм в системата ! Понякога всяко зло може да е за добро , при мен така се получи !
210.
колега ресторантьор
26.08.2013 12:54:12
2
8
До ресторант 209. Хей колега ти си много плашлив бре. Вземи се в ръце и когато въпросните пачи, като мома Илиянка те хванат за гушата вземи им хвърли един лабут та да отрезнеят алчните им тикви. Мен ме измъчваха с едно созополско мекеренце Петърчо и бях на крачка да им счупя тиквите. Само боя ги оправя тези трошляци.
209.
Ресторант
26.08.2013 10:51:16
3
7
Да, изпращат ни , карат ни да пишем едни телефони , но ние да ги записваме . После тоя дето ми напави НАСР ми все повече от колкото взимат други фирми. После ни карат ако сме искали да му плащаме по 200 лв. на месец да ни водил дневниците , на абонамент. Ама те не знаят как се плащат наеми , заплати , осигуровки , заеми . Ние за абонамента не се съгласихме. Аз щях до отида и на половин цена да ми направят НАССР , но колегите казват ,че няма да го приемат . Тези хора получатавт държавни пари , държавата им плаща и осигуровките и ни тормозят и нас.Мислят, че е лесно в частният бизнес , но не е . Тези имена минаха в моят обект, който споменахте . Има и една Илиана дето пък толкова лошо се държи , че се разтрепервам , като идва . Тя е много злобна пък , обижда ни и ни изкарва едва ли не пристъпници.
208.
Технолог
24.08.2013 18:15:09
3
7
Така е номре 207 !
Аз се занимавам с писане на НАССР системи , имам сертификат за това , а също и имам регистрирана фирма за консултански дейности - проектансики , за хранителния бизнес и др. Плащам редовно данъците , от които държавните служители си получават заплатата.
Не е редно , хора на държавна работа , да извършват услуги , свързани с дейността , която контролират !
Не е редно тези хора да насочват гражданите към техни хора , от които получават процент . Това деяние се нарича конфликт на интереси !Противоречи на закона за държавният служител и се нарича КОРУПЦИЯ.
Хората , които насочват и които пречат на моята дейност и , тази на колегите от частният сектор са следните :
Барутчиева, Панайотова, Колев , Господинов, Стойков.
Тези знам , че пишат и изпращат при други лица. Не харесват умишлено , това , което ние им пишем .
Аз лично ще подам сигнал за тях и ще направя всичко възможно да бъдат заловени и нека излязат на свободният пазар , да видят колко е лесно и колко пречат служителите от държавният сектор.
Ниски им били заплатите , ами наппуснете , хем ви хранят в обектите , хем торбите ви пълнят , хем вземате пари от НАССР и заплати. Ами стига сте вършили нередности.
Аз лично ще отида при новият директор следващият път , като бъде върната писана от мен система и ще подам оплакване и другъде .
Барутчиева особено ти , престани , просто много си нагла , а също и Колев и Панайотова !
207.
Мисля :)
24.08.2013 00:32:44
2
25
Има рекет в обектите , на граница и въобще в цялата държава. Държавни началници ,внедряват фирми , които им се отчитат, Служителите , неми , обезличени , мълчат , защото е трудно на пазара на труда .В обектите пък инспектори свързани с фирми за НАССР , защото не им стига държавната мизерна заплата .Всеки мълчи , като риба и трепери , за да не изгуби сигурността , а не се усеща ,че му отнемат свободата да бъде себе си ! Кепекова и Вълкова треперят и мълчат на министри и цялата ненаядена паплач от БАБХ ,инспекторите пък треперят от тях , въобще страхлив , мълчалив , обезличен народ. Всеки гледа как да изкара някой лев и от къде може да го изкара , но не като прави нещо ,например да произвежда нещо или чрез интелектуален труд , а като вземе от другия по някакъв начин . Другият , който е направил обект или търгува , внася , изнася и т. н. Що за контрол , що за държава е ! Държавният служител принуден да мълчи за да оцелее, началника подвластен на фирми близки да управлението , нареждат на подчинените и всичко с цел ПАРИ . Началниците вземат повече , купуват имоти , коли , подчинените по малко плащат си сметките и заемите и от време на време ходят на почивка . А, дали всички тези хора правят това , което искат и което им доставя удоволствие или обстоятелствата ги принуждават ?! Мисля ,вече не се замислят и са изгубили мечтите си . Помислете си така ли сте си предтавяли живота си ? Системата в България създава тарикати , а не предприемчиви хора , свободни , с идеи , които да мислят и създават . Това ни е проблема . Намалено производство , изнемощял бизнес рекетиран от всякъде . Мисля си ,че за това 23 години няма промяна , защото хората не се променят , мисленето е все такова . Проблемът е в страха , търпимостта , тарикатлъка и.....много други неща . Може би много хора ще се оттекчат и няма да прочетат, това което написах , други ще го прочетат и няма да го разберат , малцина ще го разберат :) , за което им благодаря !
206.
Нямате право да пишете НАССР системи уважаеми дър
24.08.2013 00:03:50
1
3
Не трябва да ПРЕПОРЪЧВАТ те спецоалисти , ако трябва да се оправи нещо хората да я върнат на който преценят. Ама те приемат само , това , което техните хора са написали. Това е конфликт на интереси и е за прокурор. Така остават без работа и тези , които пишат НАССР -и , а също и нас рекетират. Не е честно ! Да ни излзгат пред клиентите , ние , които имаме фирми и пишем НАССР системи, те ни оставиха без работа , а са се овълчели , нашите деца също искат да се хранят !Ако някой го изпратят при Стойчев , Недев и други свързани с инспекторите , за "поправка "на НАССР системата да сигнализира на прокуратурата за конфликт на интереси. Като искат да пишат да напуснат , да си регистрират фирма , да си плащат осигуровките и да видят колко е хубаво как някой на държавна работа му отнема хляба. Барутчиева стига се заяжда с хората , не се ли наяде , Илиан и ти също !!!!!!!!!!!!!!!!!
205.
аз
23.08.2013 22:13:07
1
5
До 197,198 я кажи къде ти е обекта.Как така дойдаха трима инспектори когато заповедите са за комисии по двама
204.
Социално подпомагане / Средец
22.08.2013 15:39:25
0
29
А, ама те Любимка и Радка да известни хора в Средец, като чета тук не са се променили. Любимка колко народ измести и махна , защото беше в близки отношения с тогавъшния кмет Бойчо Колелев. Тя работеше в общината .Рада пък ни беше директор, започна без да има нито ден трудов стаж в соц. сфера. Измести се по особено подъл начин Радостина , защото имаше една роднина работеше тогава в някакво министерство. Всички се чудихме как сложиха човек без стаж?
После се смениха политиките и Радостина тъпкано и го върна . Предизвика и проверка и я изгониха Рада . Радостина не се върна , защото работише вече по проекта към старческия ден, но и го върна . После започнала в Митницата един прост депутат тогава- Гюзелев я намести . Там ревяха от нея само с интриги се занимавала . После се опита тук в Средец да направи мръсотия на момичето дето е управител на соц. патронаж , не успя , Таня Макшева молила да я вземе в здравната каса, но Таня не им е от породата , много добре я познава Рада и не я взе . Накрая се подушили с Любка и станала работата . Това са страшни чешити и няма да се променят . Сега Рада търчи , като луда по пътищата , но някой ден и от там ще я изфиркат и пак ще гледа да се намести някъде . Тя е наказана все така да се вре по подъл начин !
203.
Колега
22.08.2013 14:04:16
0
15
Е, вие тук го обърнахте на порнография , малко по сериозно и градивно пишете . Недоволни явно има много , разбрахме ,че сте били унизени. Дайте да се предприемат действия иначе само ще си драскаме тук . Пачев , ти четеш ли ????
Сигурно надзърташ тук от време на време .
Аз не съм чул в дирекцията един да говори хубаво за Вълкова от нашият отдел. Като не може да се впише и не е приета и дразни има начин . Тук има активни , а знаете ли колко има обидени , които не пишат тук . Ами оня мушморок Христов къде се навря . Ей , научих как се изгаврил с Папуджиков , не му прави чест , а сега как ли го гледа в очите ?Кепекова не беше такъв човек , аз съм работил с нея , не знам какви обстоятелсва са я принудили да се промени. Трябва да има една статия за Вълкова , защото тук само тя е коментирана и Кепекова може да се засегне ;).
202.
Голям смях :)
22.08.2013 12:06:24
0
16
"ВИЕ ЧАКАХТЕ ПАРИ ОТ МУТРИТЕ АМА НА ...... ВЗЕХТЕ ЕДИН ГОЛЯМ Х...... "
А, знаете ли може и ху....и пари да са взели :)))))))))))))))))Две в едно :)
201.
Бизнес
22.08.2013 11:17:45
1
8
Ами на който не му харсат НАССР и го изпратят при друг , няма значение кой Стойчев или някой друг ,оплаквайте се . Отивайте веднага при Пачев или пишете жалба до икономическа полиция за конфликт на интереси. Да проучат какви са отношенията с тези които ги пишат и тези , които ги изпращат.Барутчиева е невъзможна , заяжда се , тя май един насср не е харесала , ами как ще си напълне джоба , ами и Галя Панайотова дето вече се търкаля , а да не говорим за злобната Жекова , ироничния Колев и мома Илиана дето нищо не харесва в обектите , че и обижда и се заяжда!То май и директорите им злобни и служителите им , въобще събрани от злобен по злобен .
200.
Технолог
22.08.2013 10:57:07
1
5
Като искат да пишат НАССР -И да излязат от системата и да си пишат, Ама така по лесно хем на държавно , хем лапат отделно , щото принуждават хората . Аз пиша НАССР и се приемат в другите градове , ходила съм на обучения и съм технолог, но те не ги харесват , излагат ме пред клиентите. Съсипват ми бизнеса. Те не знаят как се плащат осигуровки , наеми и как се издържа на пазара , защото не се осигуряват те . Престанете нека за всеки да има работа . Гушите ви двойни са станали , не можете да вървите от дебелина вече .
199.
спец травматолог
22.08.2013 10:47:32
4
3
До 197 и 198. Има един начин да се справиш със самозабравилите се лапчи. Начупваш им манерките. тоз народ само дърво го оправя.Илиянка ли, Грузинката ли `Баруткина ли? Един пердах и всички ще си седнат на трибуквието си.Това не е инспекция , това е гнездо на пепелянки и усойници. По цял ден с интриги се занимават.
198.
НАСССР
22.08.2013 09:58:13
3
6
Баритчиева , Колев и Панайотова минаха в моя обект и не ми харесаха НАССР , системата , а ми я прави специалист със сертификат . Праиха ме при един дето ми взе още толкова пари за колкот ми я маправиха . Това го казват и други колеги . Сигурно оня им плаща ина тях.Голям рекет едва свързваме двата края. Излиза че хем вземат заплати хем и от хасепите получават . Ами има една Илиана да чукна на дърво да не дойде в обекта ми. Тя такава злобна, изкарва ни едва ли не престъпници . Вдигнах кръвно от нея .
197.
НАСССР
22.08.2013 09:58:12
1
5
Баритчиева , Колев и Панайотова минаха в моя обект и не ми харесаха НАССР , системата , а ми я прави специалист със сертификат . Праиха ме при един дето ми взе още толкова пари за колкот ми я маправиха . Това го казват и други колеги . Сигурно оня им плаща ина тях.Голям рекет едва свързваме двата края. Излиза че хем вземат заплати хем и от хасепите получават . Ами има една Илиана да чукна на дърво да не дойде в обекта ми. Тя такава злобна, изкарва ни едва ли не престъпници . Вдигнах кръвно от нея .
196.
Ветеринарна
22.08.2013 09:23:33
0
5
Тук много хора изразяват мнението си за Вълкова , а не толкова много за Кепекова, прави ли ви впечатление.Виждате ,че има натрупано недоволство не у един , двама , трима човека , а от много бивши и настоящи служители.Аз сега съм в частния сектор , справям се горе долу , но много тежко ми беше и не толкова ,че загубих доход и преживях труден период , колкото от обидата , която ми нанесе Вълкова тогава и тогавашният директор.Какво отмъщение? Тя трябва да се усети и да се махне ако има достойнство !Болката , която са изпитали много хора не и е стигнала явно и продължава , ами да се маха и да няма повече засегнати от нея. Да , тогава на много хора ще им олекне ! Тя въвлича колегите в интриги и грозна саморазправа , като чета тук нищо чудно да имитира хора .Тя е способна на такова нещо . За Тонев е вярно , то е отдавна връката им, за Лилов не знам , но определено има човек някъде и затова си позволява волности .
195.
колега
22.08.2013 07:33:19
7
0
Защо допускате да Ви въвличат втази злобна саморазправа. Като толкова я мразиш, ти кято си толкова активна иди да и го кажеш, искаш да си отмъстиш, направи го и стига занимава колегите
194.
колега
22.08.2013 07:33:12
10
0
Защо допускате да Ви въвличат втази злобна саморазправа. Като толкова я мразиш, ти кято си толкова активна иди да и го кажеш, искаш да си отмъстиш, направи го и стига занимава колегите
193.
служител
22.08.2013 07:22:43
6
0
Колеги засрамете се- Толкова ли Ви е важно да изливате злобата си към един човек, олеква ли Ви така ? Не мислия, за Вас няма ли какво да се каже, или си мислите ме всички Ви обичат?
192.
сЪЩИЯТ
22.08.2013 01:24:13
0
6
ТЕ ОЩЕ ГОЛЯМ УЙ ЩЕ ЯДАТ :) ЩО ИМ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ , АМА ТЕ СА ПЪТНИЦИ :)
191.
КОЛЕГА
22.08.2013 01:21:27
0
8
НЕ, КОЛЕЖКЕ НА ТЯХ НЕ ИМ СТИГА НИЩО ! НЕ ИМ СТИГАТ И ПАРИТЕ И РУШВЕТИТЕ , НИЩО НЕ ИМ СТИГА ! НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ! ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ, ИМА КОЙ ДА СЪДИ !!!!!!!!!!!!!
190.
Престанете !
22.08.2013 01:17:32
0
19
Вълкова как не те е срам бе ,не се меси в живота на хората , които не са в дирекцията .Престанете да злобеете , достатъчно подло постъпихте ти , Кепекова , Радка , Христов ! Не ви ли е неудбно ! Не знаеш семейното ми положение , не знаеш в настояещем с какво се занимавам. Не може да охарактеризираш хората с обръщания с правописни грешки , които не са характерни за неговото семейно състояние в момента. Що за иронично поведение ! Не ти ли стигна ,лошото отношение към мен , когато бях в дирекцията , а продължаваш !Не ви ли стига , това , което направихте !
189.
Х.......
22.08.2013 00:41:02
0
12
Толкова е гоям х...., че Кепекова за това е в продължителна отпуска , а Вълкова разтресена :).Те не предполагаха , че ще ги разклати толкова много :))))) Мислиха ,че само те ще , ама и тях ги :)
188.
do nomer 181
22.08.2013 00:31:51
0
17
А,КАЖЕТЕ КОЙ ГИ ВЗЕМА ПАРИТЕ???????НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ! ЧУДИМ СЕ КАК ДА СИ ИЗДЪРЖАМЕ СЕМЕЙСТВАТА ? НАИСТИНА СТЕ С ДЕФОРМИРАНО СЪЗНАНИЕ ! ВИЕ , КАТО КРАДЕТЕ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ ВСИЧКИ СА КАТО ВАС!КАЖИ БЕ ЖИВОТНО КОРУМПИРАНО КОЙ ГИ ВЗЕМА ПАРИТЕ ? ДАВАЙ С ИМЕНА ??????? ДА ТИ ДАДЕ ГОСПОД МОЯТ ПРАЗЕН ДЖОБ ДА ИМАШ СКОРО ВРЕМЕ ! НА ТЕБ И ТЕЗИ КОИТО ПОЛЗВАТ НЕЗАКОНО ВЗЕТИТЕ ПАРИ ДА ВИ ЗАКЛЕКНАТ ! ВИЕ ЧАКАХТЕ ПАРИ ОТ МУТРИТЕ АМА НА ...... ВЗЕХТЕ ЕДИН ГОЛЯМ Х......
187.
Спокойно пишете !
22.08.2013 00:22:43
0
5
Рускова или Вълкова , никой не взема пари в отдел "ГК" , в Бургас , не разбрахте ли ?! Кой ги взима ?! Толкова Ви е деформирано съзнанието ,че не може да приемете , че някой не може да краде , като Вас ? Вълкова да я "млази " един човек , не, 101 я мразят ? Аз лично не я мразя , но се моля никога да не срещам хора , като нея .Защо не си зададе въпроса защо е така ?Наистина има БОГ и е доказателство ,че има възмездие !Ти , която пишеш , пиши спокойно , не се ядосвай , така няма да допускаш технически грешки и да трепери ръката ти , по този начин изпращаш един и същ коментар няколко пъти, треперейки. Спокойно ! :)
186.
Лили
22.08.2013 00:08:42
0
8
Уважаеми колеги не се поддавайте на манипулациите на Вълкова. Погледнете само как злобно пишат тУк, тя или нейните хора ! Вълкова , питай Радка:), има разлика между ХЕИ и ХЕЙ ! Не злобей срещу хората ! Злобата насочена срещу някой и не приета от него си остава за теб и те трови още повече ! Ти пишеш бързо , злобно , некомпетентно и ставаш смешна ! Не мислете ,че е толкова неграмотна ,че да пише с правописни грешки. Тя просто е толкова разярена ,че допуска технически грешки . Ако си мислиш ,че си настроила здравните инспектори един срещу друг , жестоко се лъжеш . Те преди малко се смяха на изявленията ти . Относно приятелката ти Радка на нея не и прави чест след начина , по който постъпи с тази , с която е работила бюро до бюро да злоратсвта още пред вносители и колеги. :), но да е жива и здрава :)! Тя направи преди години мръсотия на Радостина , която не и остана длъжна и затова сега Радка не е директор на соц. грижи, в Средец. Радостина и постъпи с нея , така , както Радка я измести от директорското място. Радостина не се моли за работа на такива , като Вълкова и не ходи от институция до институция да измести някой за да се намести , а спечели европейски проект , защото е кадърна и е известно име в момента , а също и върши добри дела .На който е заела мястото Атанасова му е провървяло :) !
185.
ветеринар
22.08.2013 00:01:45
1
2
До № 180 С какво ще ти се решат на теб проблемите, или си изливаш злобата просто ей така? Не знам кой си, или коя но не се сештам как тази счетоводителка ти нарушава работата? Колеги засрамете се, да има БОГ и всеки ще си плати, но Вие безгрешни ли сте?
184.
ветеринар
22.08.2013 00:01:44
5
1
До № 180 С какво ще ти се решат на теб проблемите, или си изливаш злобата просто ей така? Не знам кой си, или коя но не се сештам как тази счетоводителка ти нарушава работата? Колеги засрамете се, да има БОГ и всеки ще си плати, но Вие безгрешни ли сте?
183.
ветеринар
22.08.2013 00:01:28
3
1
До № 180 С какво ще ти се решат на теб проблемите, или си изливаш злобата просто ей така? Не знам кой си, или коя но не се сештам как тази счетоводителка ти нарушава работата? Колеги засрамете се, да има БОГ и всеки ще си плати, но Вие безгрешни ли сте?
182.
колега
21.08.2013 23:56:01
7
0
Уважаеми колеги, стига с тази злоба, какво точно Ви се пречи и как, вякой да Ви казва как да работите, какви решения да взимате, а да не би някой да използва печатите Ви? Дали всички ние имаме право да плюем някой който не контролира обекти, не издава разрешителни и т. н. или така е по лесно? Вие по добри ли сте?
181.
ветеринар
21.08.2013 23:41:57
9
0
Е, много млазиш Вълкова, ама тя пречи ли ти да си вършиш работата, какъв ти е проблема, да не искаш да кажеш че ти си безгрешен. На ГИВКА други ги взимат парите, не се правете че не знаете, или Ви е по удобно да плюете, за да прикриете себе ди?
180.
Ветеринари
21.08.2013 23:23:27
1
8
Даааа, имате право, Вълкова има пръст в тези коментари. Пише ги или тя или някоя близка до нея .Замесват имената Ви за да създадат интриги.
Любке , теб ако те махат много хора ще празнуват от щастие !
Какви са тия списъци , какви са тези засегнати , какви са тези госпожици , какви са тези дето вкарвали , изкарвали някой от списък .
Теб трябва Любке да те вкарат в списъка на злобните , нямащи право да работят с хора !
Не разбрали ,че хората не те искат , не един , не двама , повечето не те искат ! Сега , като змия която умира хапеш и си се озлобила съвсем .
Да не говорим за нас съкратените ветеринари , защото бяхме неудобни.Като чета какви сте ги вършили на ГИВКА , изумявам се . И какво , получихте ли пари от мутрите , като наказахте коегите ? Те милите мълчали да не ги съкратите . Абе няма ли да те махнат теб бе Вълкова , сигурна съм ,че ти си повлияла на Даниела .Ти си дявол от класа , далаварите ги душиш от разстояние , ти и Лилов сте специалсти по далаверите.
179.
Стига !
21.08.2013 22:56:06
0
6
Вълкова престани да злобееш и създаваш фалшиви аватари . Толкова ги унижхте тези хора от "ГК", че не ви прави чест . Наказахте ги неправомерно ! Папуджиков се разболя от притеснение , защото го изпратихте на ДС.Не ви ли е срам да се гаврите с имената им !С какво била заслужила командировката ? Или имаш предвид ,че не е заслужила , защото не е изпълнявала мръсните Ви поръчки !Натирихте най- кадърните инспектори в М. Търново , унижихте ги , защото пречиха на пъклените ви дела. Папуджиков се разболя , Милка е горда жена напусна и т. н. Стига , защото вместо да се срамувате от деянията си продължавате да бълвате простотии.
178.
До Вълкова
21.08.2013 22:38:54
0
6
Престани да пишеш от името на колегите и да създаваш интриги между тях !В главата ти само списъци за съкращения ! Съкрати си злобата ! Не можеш да пишеш "съкратен ", "напуснал " и т. н. Подкрепям Милка Георгиева ! Как може да я обиждате жената и да пишете от нейно име ! Тя е достоен човек и за разлика от Вас е искрена .Писали сте "напуснал " и понеже само тя има смелостта да напусне , някой си помислил ,че тя е писала . Пролича Ви фалшивият аватар , защото тази жена не познава Барутчиева !Спрете вече да създавате интриги , достаъчно си ги създавала Вълкова . Не е реален профила и на съкратен . Така ги унижихте тези достойни жени от бившото РЗИ , които съкратихте , че спрете да се гаврите и да пишете от тяхно име .Барутчиева писала списъци ,ами изкарай го този списък да го видим или си го забутала пак на разхвърленото си бюро.Как може да сте толкова фалшиви! Георгиева не им обръщай внимание ! Желая ти успех и ти пожелавам да се реализираш на работа , където няма интриганти .
177.
Милка Георгиева
21.08.2013 22:10:11
0
20
Изумена съм от написаното.Не съм писала нито ред тук.До сега .Но прочетох всичко ,след като ми се обадиха и за разлика от всички Вас тук заставам с истинското си име .А ти № 175 , ако си смел/а си напиши името ,когато нападаш ,за да знам кой е толкова добре осведомен за мен ,след като не съм на работа .Явно злобата ти към мен е толкова голяма ,че пишеш с големи букви ,за да си удолетворен/а напълно. И след толкова месеци не можеш да преглътнеш нещо ,което те човърка и сега тук реши да блеснеш.Много смелчаци има скрити зад анонимността. Не ме намесвайте във Вашите коментарии.Не Ви прави чест да сипете обиди и да сте анонимен/а
176.
Бодуров !
21.08.2013 21:59:37
2
11
Уважаеми, колеги не се оставяйте Кепекова и Вълкова да ви манипулират. Те умишлено създават дразги между вас за да спасят кожите. Не се предавайте , действайте !!!!!!! Ако мога ще съдействам! Мен ме пребиха , унижиха , но не можаха да ме унищожат , по силен съм пт тях и не забравяйте : ИМА БОГ и един ден ще си платят.Кепекова е лабилна, съсипана и е психиката . Вълкова е злобен човек , има гръб , но не е невъзможно да я махнете .Пачев е страхлив не вярвам да направи нещо да ги махне . Действайте на по високо ниво .
175.
ИНСПЕКТОР ГИВК
21.08.2013 20:55:42
19
3
МИЛКЕ, МИ КАТО НАПУСНА КОЙ ТИ И ВИНОВЕН МА ? СЕГА СИ СЕДНАЛА ДА ВИКАШ ,ЧЕ ПАПУДЖИКОВ РАЗСЕЯН , ДЕТО ТЕБ ПОДКРЕПЯШЕ НАЙ- МНОГО И ТИ СЕ ДОВЕРЯВАШЕ .КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ! КЕПЕКОВА И ВЪЛКОВА МАЙ ТИ ОБЕЩАХА ДА ТЕ ВЪРНАТ , АМА САМО ТЕ ИЗЛЪГАХА ,А ТИ ИМ ПОВЯРВА ЩОТО СИ ПРОСТА . ТИ ЩО НАПУСНА МА???????? КОЙ ЩЕ ТЕ ВЗЕМАЕ НА РАБОТА 50 ГОДИШНА БРАНТИЯ С ГОЛЯМА УСТА. НА ПУНКТА ТОЛКОВА ТЕ ПОДКРЕПЯШЕ ПАПУДЖИКОВ ,ЧЕ ВИНАГИ ТИ ГО ЗАМЕСТВАШЕ. А, ТИ ПОСЛЕ СЕ ОБЪРНА СРЕЩУ НЕГО ! НАПРАВИ СЕ НА РАЗСЕЯНА . ТОЙ ТЕ ОСТАВИ ДА КОМАНДОРИШ ,ЛАНСИРАШЕ ТЕ УВАЖАВАШЕ ТЕ , А ТИ ГО ПРЕДАДЕ !
174.
до напусналата
21.08.2013 20:42:54
2
3
Ти напусналата ,защо не си гледаш живота и не престанеш да злобееш ? Ти познаваш ли Барутчиева , видя ли списъка ?Стига създава интриги между хората . Престанете с тази злоба , а като сте напуснали , ходете там където вас Ви искат да работите . Простата счетоводителка , а Вие много ли сте умна и съсредоточена ?! Папуджиков, престанете да му споменавате името на човека ! Достаъчно му се стовари на главата и тези , които най - много уважаваше го предадоха .
173.
До "аз"
21.08.2013 20:31:30
0
2
Колега важно е как се пише . Не може хора с висше образование да пишат и говорят неправилно ! Това е показател за интелекта на един човек .
172.
ХЕЙ или ХЕИ ?
21.08.2013 20:25:30
0
8
Ти си работила вероятно в ХЕИ , а не в ХЕЙ . Брей , толкова време си работила някъде и не си разбрала как се пише правилно наименованието на работното ти място . Също се пише госпожица , а не госпожеца :). Не знам кой ви е съкратил , заради кой ви е съкратил , но Вие трябва да се върнете в 3-ти клас . Не знам защо в конкурсите за работа няма и тест за правопис.Отнсоно нецензурните думи , не наричайте Вълкова така , каквото и да ви е направила не може да я обиждате на личностна основа. Това се отнася и за други коментари тук! Вие да не сте светица !Пък и в този сайт пише, да не се използват нецензурни думи ! Кой ги е виждал тези списъци и как може да обиждате хората и да ги обвинявате без да сте видяли. Не клюкарствайте и не клеветете ,а се научете да пишете и четете. Кой го искали , кой не го искали ,, кой бил в списък , това ли ви вълнува ?! Нима това е най- важното ?! Бъдете добри , но не търпете несправедливостие.Животът е прекалено кратък и правете нещо градивно , а не злобейте срещу хората.
171.
ОДБХ - Варна
21.08.2013 20:05:59
0
15
Няма такова нещо 100 % токсини , има мерни единици , милиграми на микрограм и др. В системата за бързи съобщения на ЕС няма данни за пуснато на пазара индийско орехче от Бургас .Преди малко проверих . Колегата не е пускала такова индийско орехче . Относно вносът преди да се започне работа инспекторът трябва да премине обучение. Това го пише в нормативните документи. Аз не знам как са я назначили Атанасова без да е преминала обучения по отделните регламенти . За върнатите проби лешник , наистина е така , това беше обект на коментар и смях за всички , които се занимаваме и с внос на неживотнски храни. От лабораторията изтече веднага информация и понеже добре познаваме предходната колежка ,а тя никога не беше допускала такива грешки много се изненадахме . След това се установи ,че е настанен "наш " човек.Не очерняйте колежката , тя не заслужава ! А, вие , които не правите разлика Валенсия и Венеция и които измервате токсините в проценти спрете да се излагате и изказвате неподготвени, защото сте смешни.Не само неграмотно пишете , но и некомпетентно. Аз не мога да разбера защо да не бъдела изпратена колегата във Валенсия . Тя беше упълномощена само да се занимава с неживотинският внос . Тя не е от две седмици , а отдавна се занимава с внос. Относно обучението за внос на животински продукти на морска граница , което беше миналата година в Германия наистина Кепекова изпрати инспектор от отдел "КХ". Как може такова нещо ?! Ами колегите ветеринарни трябваше да отидат , те това работят и щеше да е ценно за тях .Явно Кепекова не я интересува , тя не изпраща в командировка хората , които трябва , а тези , които лансира.
170.
съкратена
21.08.2013 20:04:42
16
1
Мен ме съкратиха заради тази, която отдавна не е госпожица.....защото курвата Вълкова отиде да се моли тя да остане на работа, и съкратиха мен. Госпожицата е тази която работи с мен в ХЕЙ, а Р. Атанасова я посрещна когато беше завършила и работиха бюро до бюдо в ХЕЙ. Не знам кой на кого е човек, но аз пострадах заради нея. Кепекова трябваше да съкрати ветеринарен лекар, но тя не го допусна и съкрати госпожецата след като веднъж не успя да го направи. Аз пострадах заради теб.
169.
напуснал
21.08.2013 19:56:34
15
1
Напуснах ГК по собствено желание. Миналата година имаше сигнал, че доктора пие на работното място, идваха на проверка, само че си бяха забравили дрегера, макар че можеше и без това. Хубаво защитавате госпожицата, вярно оная простата счетоводителка дойде да я отпише от списъка за съкращение на Барутчиева, но тя и плати със злоба от сърце. Изпратиха я в ГК защото Кепекова не я искаше в отдела, а за Валенсия Папуджиков да не се прави на разсеян.
168.
аз
21.08.2013 19:51:04
5
0
Ей ,много грамотни хора има тук.Чудя се на урок по бълг. език ли съм или във форум?Всеки пише ,както си иска, а дали прави грешки-не се намираме в училище.Хайде не се джавкайте , ами дерзайте !
167.
ха,ха, ха
21.08.2013 19:04:40
0
5
"Вие не английски ,а български не знаете . Вземете прочетете някоя книга , купете си наръчник за правопис и тогава пишете , защото се излагате."
Абе, те ако четяха книги и бяха грамотни нямаше да се занимават с простотии :) Колега не те знам кой или коя си , но не обръщай внимание на простотията, тя е повсеместна :).Има една приказка:"Светът ще свърши простотията не".
Не се дразнете гледайте напред , действайте , противопоставяйте се на нередностите с аргументи и факти. Аз съм пенсионер човек и отдавна не съм в системата , познавам ги добре . Пожелавам Ви успех , дано успеете да отстраните Вълкова !
166.
Smeshno ::)))))))))0
21.08.2013 18:43:22
0
3
Да, то от всякъде личи нивото на интелект.Един човек , който отправя обвинения , а му липсва началното образование , където би трябвало да се научи да пише и чете става смешен :). Колеги , то и в народното събрание е така , пълно с неграмотни хора , които не говорят правилно .Отделно кой къде наместен по вторият начин , абе въобще прозивола е голям в БГ.
165.
до номер 158
21.08.2013 18:32:22
0
4
Ей, не спряхте да се заяждате :)))
Номер 158 , научете се да пишете грамотно . Фамилните имена се изписват с главни букви. ГИВК ,няма от 2011 година , а и не се пише с малки букви.Има отдел "Граничен контрол". Социален работник не е образование , а специалност . Образованието е начално , средно, висше и т. н. Изреченията завършват с препинателен знак- точка, въпросителна , удивителна и т. н.
Не е редно да се пише:"прати, а граматически правилно е да се напише :"изпрати ".Хора , вие предполагам сте с висше образование , а в едно изречение допускате повече от една граматическа грешка . Вие не английски ,а български не знаете . Вземете прочетете някоя книга , купете си наръчник за правопис и тогава пишете , защото се излагате .
164.
Колега
21.08.2013 18:07:34
0
7
Тази , за която пишете се е занимавала от 2007 година с внос на храни , а не от две седмици .Отделно е преминала множество обучения , в страната , касаещи вносът на храни. Завършила е не само социални дейности , но и психология и никога не е работила , като социален работник. На нейно място по непочтен начин е наместена Г-ЖА Радка Атанасова без конкурс, защото предходната не искаше да изпълнява безумни заповеди и се противопоставяше на дейността описана в предходната статия. Радка Атанасова е работила до 2003 година , в бившата структура ХЕИ , с внос наистина не се е занимавала . Повечето регламенти на ЕС са от 2009 година. При започване на работа още първият ден взема неправилно проби , които са върнати от лабораторията в София , защото не са взети съгласно изискванията и не е попълнен правилно порбовземният протокол.За разлика от всички служители от отдел "ГК", които неправомерно бяха наказани , тя не беше. Тя е човек на Вълкова , дори и обяснения не са и искани.Това е положението ! Постъпва се непочтено , лансират се "наши "хора , които са послушни и за това България ще е в това положение. Относно Папуджиков , не критикувайте човека , той си е специалист и знае ,че за неживотинските храни трябва да изпрати човек на обучение , който се занимава с внос на неживотински. А, Кепекова изпраща на обучение за животински храни , за внос на морска граница инспектор от отдел "КХ" , а не инспектор от Граничен контрол . Защо ?Наистина трябваше да отиде ветеринарен лекар , който се занимава с внос на животински продукти. Защото не можа да се примири ,че не стават нейните работи . Колеги трябва да се реагира . Аз не съжалявам ,че реагирах !
163.
Знаещ
21.08.2013 17:28:33
0
5
Лицето, за което пишете не е отдаввна госпожица , има документ за това. Знае английски и френски също . Има разлика между Венециия и Валенсия. Единият град е в Италия , другият в Испания. Това са две отделни държави.Атанасова е спряла индийското орехче след многобройни разговори със служители от БАБХ , как да попълни документите . Не пишете глупости и неверни данни! Вълкова , защо не пишеш как върнаха пробите лешник на Радка Атанасова , набута вносителят и БАБХ плати разходите. А, кой даде съвета за вземане на проби , кажи де? Твоята приятелка ветеринарен лекар , която е началник отдел "ГК" на друг граничен пункт . Радка Атанасова е работила преди 10 години в ХЕИ И С ВНОС НИКОГА НЕ СЕ Е ЗАНИМАВАЛА. А, защо не са ходили другите колеги на обучения ? Имаше обучение за отдел "ГРНАИЧЕН КОНТРОЛ " ,но Кепекова не изпрати човек , който се занимава с вноса , а инспектор от отдел "КХ". Защо не беше изпратен колега от вноса? Обучението беше миналата година за животинските продукти в Германия. Постъпихте толкова непочтено и гадно , не ви ли е срам да плюете срещу тези , които наранихте !
162.
грешка
21.08.2013 16:39:06
6
0
до 158
161.
до 153
21.08.2013 16:35:15
8
0
ами не знаем,явно Вие по добре знаете.,осведомете ни
160.
колега
21.08.2013 16:33:05
1
1
Ей,какво се захванахте с Папуджиков.Тук сме за една обща кауза .Вижте колко лесно Ви носочиха към интригите .И те доволно потриват ръце.
159.
Валенсия
21.08.2013 16:25:26
15
1
А,тя била голям специалист.И си е заслужила командировката.А кой от там трябваше да отиде?Колегите с английския как са?Или само френски владеят ?
158.
питане
21.08.2013 16:03:49
13
2
Вярно, госпожицата е с образивоние СОЦИАЛЕН РАБОТНИК правеше се на голям инспектор на гивка, а защо Папуджиков я прати до Валенсия, отговорете си. А господинов сам се хвали за нея, ама нали знаете
157.
потърпевш
21.08.2013 15:56:33
0
3
Писах до къде ли не, кепекова всеки път ми обештаваше проверка, а след това казваше на колев какво сме си говорили. Аз няма да спра, защото тези хора не се спират, чак с. Тънково прорева от тях.
156.
аз
21.08.2013 13:16:13
0
1
Ами защо не пишеш ,където трябва ?сега е времето .Оказа се ,че Даниела си е "обучила" и други последователи.Браво.Банда ,шайка изнудвачи.!
155.
здр. инспектор
21.08.2013 12:41:28
0
3
До потърпевш Това трио работи в полза за някои които прави НАССР системи. Не ги харесват , защото като ги направи въпросния гушкат парички. Парцелирали са цялото черноморие и са разперили алчни ръчички и лапат парички.Някои от тях като Илиянка ги работи директно. И това ако ене е конфликт на интереси здраве му кажи . Даваш ги на прокурора диктно , и ако ти съставят измислен акт , той веснага ще падне в съда. Всичките там са като"свински черва". Без да се трудят само с далавери искат да лапат. Списъка е много дълъг и няма да ми стигне времето да ги изброя тези мекеренца -инспектори.
154.
До потерпевши
21.08.2013 12:13:49
1
3
Пишете до Министерството,до Прокуратурата,прилагайте документи -сега им се решава съдбата.Ако не искате да бъдат пак на власт.
153.
аз
21.08.2013 12:03:08
3
1
А,така ли ,я кажи тук да разберем за изкушението
152.
колежка
21.08.2013 10:53:23
8
2
Ти № 135 не си мълчала, но да вземеш да разкажеш как си пуснала на пазара индийско орехче със 100 процента токсини, или как Папуджиков след 2 седмици работа те прати на обучение във Венеция, ти ли беше най заслужилата. Там в отдел има хора които работят много години и не са ходили никъде. Ама и той като д-р Господинов поддаде на изкушението и наградата беше екскурзия
151.
потърпевш
21.08.2013 10:48:18
0
2
И аз пострадах заради триото д-р Колев, Барутчиева, Панайотова, колкото пъти ходиха по мои обекти все не харесаха хасепите, да ги прави някакъв си Стойчев. Писах жалби до Кепекова, нищо, вика д-р Колев и му казва какво съм казал. Сега тоя след като нищо не му направиха заведе и дело срещу мен за клевета. Аз на кого да се жалвам
150.
колега
21.08.2013 10:44:10
1
2
Абе тая явно много Ви пречи, аз имим магазин, жалвах се много пъти от д-р Жекова, тази е злоба отвсякъде. Ходих при Кепекова, при Павлов ама нищо, прикрихя я, за това защо нищо не казвате
149.
А, дано ама надали !
21.08.2013 00:24:16
0
9
A,дано ама на дали :), както се пее в една песен . Колеги няма да се съберете всички , но и колкото и да се съберете , важно е да се направи нещо . Никой няма да Ви съкрати в настоящем . Напротив търсят и на Лилов цаката , така че е време да се махнат корумпираните- Вълкова, Кепекова , Лилов, Т. Христов и т. н.
Няма да се наядат тези хора .Любимка ще си смени в момента отношението вероятно , не и вярвайте , тя ще се прави на това , което не е , но отдаде ли и се възможност ще ви унижи , съкрати , унищожи. Това е страшно същество , аз не съм виждала по злобно нещо от нея.
148.
Двавайте !
20.08.2013 19:25:00
0
4
Дайте до края на седмицата да действаме , да се съберем и да влезем направо при Пачев или ако някой има друго предложение да го каже. Сега е времето , иначе ще продължават да ми мачкат. Пачев мисля ,че чака този момент , защото и той беше настъпан от тези двете маймуни- Кепекова и Вълкова.
147.
Да действаме !
20.08.2013 19:12:29
0
6
Да, дайте да не мълчим и да излезем от анонимност. Сега е момента , ако не го направим ще продължат издевателствана на Вълкова и Кепекова пак ще и се размине. От години всички се дразним от поведението на Вълкова , ядосваме се , страдаме от нейната злоба , която се излива върху нас, но сега трябва да се реагира. Много от нас разрева и доста колеги останаха без работа заради това чудовище .Тя премахваше , съдействаше да се съкращават неудобните , като се лигавеше на Николай Лилов . Кепекова и тя е същата . Нека сложим край на гаврата и страха срещу Вълкова и Кепекова. Миналата година тези двете, нанесоха психически тормоз на колегите от отдел "ГК". Стига , да се махат ! Време е !
146.
rosen
20.08.2013 17:36:58
0
6
колеги, силата е в самите нас. Да се обединим и да излезем на улицата пред хан Аспарух 36 с ясни искания пред директора- тези хора, за които пишете да се махнат завинаги. Нека да излезем от анонимността
145.
!!!!!!
20.08.2013 11:45:47
0
4
Кои са "образоаните "от ГЕРБ , ония моченца снимани в предходната статия ли, дето Кепекова и Вълкова си пишха с тях кафето . Това е интелектуалния им потенциал на ГЕРБ. Кой е образован от ГЕРБ - Б.Б, които говори неправилно или учителят по детска физкултура Цв. Цветанов или комуниста Николай Лилов , който пък е от известна комунистическа фамилия. Ами Вълкова нима не беше намествана и по комунистическа линия .Нима Колелиев , дето беше кмет на Средец и беше първият , който започна да я издига не беше от БКП?!Тя подкрепяше мутрите на ГЕРБ , "интелигентната " Вълкова.
144.
мъдър
20.08.2013 08:32:01
0
4
Позволихте типично по български да се цапате един друг и да забравите защо пишете. Замислете се тогава дали не заслужавате такива ръководители като Кепекова и Вълкова. Разедениха Ви за нула време. Колко Ви трябва. Ето затова те ще са вечни. Т.Е. ако не се казват така ще се казват другояче и Вие все ще сте недоволни.
143.
колега
20.08.2013 08:22:07
0
3
до 141!
Прекали и всъщност поясни кой вятър те довея тук .И защо!!!
Това ,което написахте в т.4 -показа вашата "политическа насоченост"Но аз видях ,разбрах и "почувствах"какво знаят кадрите на ГЕРБ.И какви ги вършеха заедно с мутрите.Не ме интересува дали сте партийно оцветена,но тона с ,който пишете показва по безспорен начин Вашето "по високо" интелектуално ниво .Определено трябва да пишете на друго място е пред други хора .
Щом имате такова "отношение" към Д-р Пачев-значи някъде Ви "стиска чепика".И не пишете "по европейски",защото стила Ви на писане не е такъв.
142.
Знаещ
20.08.2013 07:56:51
0
3
Никой не отрича , че сте лекар ,магистъру , но ветеринарни .
С Вашият латински пишете рецепти за лекарства на животните и ги лекувайте . Отидете по селата и ги лекувайте , знаете латинските наименования на лекарствата им. Ще са забравите латинския , като работите в КХ. Там не се пише на латински. Относно образованието на инспекторите , които работят , в "КХ" . Те са си точно на мястото , а и повечето от тях са магистри също в хуманитарни здравни сфери, в БАБХ са признали образованието на някой, но в ОДБХ-тата не го признават. Дори има началници , в БАБХ с образование с опълнително обазование , като инспекторите , които наричате параспециалисти. Това е нещо друго , но Вие няма да разберете. Относно латинският , инспекторите също са го учили , но той не е нужен , в КХ.
За Даниела не съм съгласна , защото Вие не знаете какви ги върши , но един ден ще разберете . Може и до съд да стигне . Тя се продаде на мутренски организации, които са работили преди и за БСП , но интереса клати феса. Тези , които са от ГЕРБ са поколенията на бившите от БКП и сега викат Червени боклуци. Даниела и Любката нямате представа какви ги вършиха и колко подло постъпиха , съвместно с Т. Христов. Ще се разчуе един ден . Пачев , може от БСП , от всякъ де да е , но е ЧОВЕК и професионалист. Има и поведение на ръководител. А, ти който пишеш, не си ли от потекло на комунисти , защото аз не съм , но уважавам д-р Пачев !Имаи си образованието , знай си латинския и го използвай там , където трябва.
141.
ЕС
20.08.2013 06:46:10
7
3
Хайде да погледнем въпроса по европейски
1. Ветеринарните лекари са си лекари в Европа и света. Всички до един са МАГИСТЪР /по-нисша образователна степен при тях няма/.
2. Тези които завършват за 3 години се наричат параспециалисти. За пишещите тук, които не са учили латински, пояснявам, че това означава около специалисти. То си е същото като полувисшето, но в значително по-висока степен пази достойнството на притежателя му и връзката с полуспециалист се прави само от разбиращите латински. В това разбира се няма нищо лошо или обедно. И у нас и в Европа всеки завършва това което собственият капацитет му позволява.
3. В Европа и у нас контрола на храните е поверен на специалисти. Никой не отрича, че парасредата също е обект на контрол. Уважаеми ХЕИ-търи, щом сами твърдите, че сте завършени хигиенисти с толкова изучени хигиени, контролирайте ! Чистите чинии и покривки са нещо което българският потребител заслужава .
4. Безспорен факт е, че на БСП симпатизират по-ниско образовани хора. За това ентусиазма с който посрещнахте назначаването на д-р Пачев е напълно обясним. Бъдете сигурни, че той ще оправдае надеждите ви. Като верен син на своята партия, в името на властта, вие, тъй като не сте му конкуренция, ще бъдете най-верните му хора. Тогава ще разберете какъв прекрасен човек е неговата вярна спътница от миналото му управление. Сигурно вече у вас дреме някоя параЛюбимка която само чака момента когато в дует с оригинала ще запеят " Интереса клати феса ".
Уважаеми параХЕИ-търи, не се отчайвайте. Пред вас са блеснали житата ! Когато нещо не знаете питайте. Работите с лекари. Те са търпеливи хора и бавничко ,за да успеете да го разберете, ще ви обяснят всичко. Успех !!!
140.
колега
20.08.2013 03:28:05
0
2
Е,не съм "този" за когото пишете.Но разбрах "атмосферата" и "живота" в един отдел.Дадох пояснения,защото отидохте в грешна посока.Някой ден ще разберете -кой съм.Ще дам повече пояснения за себе си.Някой ден.имам си основателна причина да замълча сега Да ,тези за които пишете са колегите -индиго на Даниела.Разбирам болката и гнева Ви.Повече няма да коментирам колеги,защото двете пируват от нашите кавги тук.А не за това съм тук.Ще има възмездие -някой ден.За Даниела и за Любимата и за оня малък шут-Т Христов.
139.
Ветеринари :)
19.08.2013 23:14:01
1
3
Кепекова е ветеринарен лекар , да иде по добре в някое село да стане лекуващ лекар на животните . Да изражда кравичките , прасенцата , да слага ваксини на животинките. Там ще е по на място , пък и животните и да ги нарани ще си мълчат или поне няма да ги разбира , пък и не могат да пишат . :) Вълкова да си иде и тя на село , все ще и намерят някой сметки да води :) Т. Христов много добре разказва как е израждал крави и според мен ще се справи много добре в родилното отделение на кравешкот АГ . Той не е човека за КХ , а за вноса да не говорим . Ей , защо не могат да се преценят тези хора за къде стават , а се завряли там , където не им е работата.
138.
:))))))))))))))))))
19.08.2013 23:01:46
1
6
А, Стойков е уникат , той няма равен на себе си !Държанието в обектите му е ужасно , обижда хората , налита на жени , ухажва ги. А, едни текстове пише в документите дето са смехотворни, добре ,че не му се разбира какво пише . Другият пък Димчо - ветеринар от РИОКОЗ беше на Кепекова любимеца , такива метани и правеше , такова ухажване и той един интересчия и един мръсник се извъди . Но Стойков няма стигане , той просто е върха :))))))) Брей тази вечер дадохте покой на Любка и Кепекова , никой не ги атакува . Нищо те имат нужда от почивка :)Скоро ще се предприемат действия и срещу Любимка Вълкова . Стига се е лигавила и подмазвала на мръсници , като Лилов чрез които прави мръсотии на хората. Той и той дърт мръсник няма да спре!
137.
МБАЛ
19.08.2013 22:25:20
0
3
Ако под "колега" си ти Стойков , значи цирка е пълен.Много знаем за теб , така че ако аватара ти е "колега" оди в кочината си.Май забрави като беше в РИОКОЗ как "сричаше" материала.
136.
лекар -ординатор
19.08.2013 22:16:33
0
3
Колега , какъв си ми ти колега ?Довчера си бъркал в кравешките задници. Тезиq които не ги приемаха медицина , отиваха да завършат ветеринарна. Поне знаят , че и да уморят някои то ше е някое добиче. Доктор си ама такъв, които си яде пациентите. Пълни смешници сте ."изпраща три ветеринарни във фурна , дето писали ,че кошчето не било изхвърлено и тем подобни глупости , ами те не разбират нищо от Хигиена на храненето.. Абсурдна държава , абсурден контрол ! "Отишли трима ветеринари да осъществяват контрол в една фурна". Това ми звучи като "Тримата глупаци " на Д. Донев.Какво ми се периш с твоето конско образование. Просто там в храните въобще не ви е мястото. Всяка жаба да си знае гьола. Нека ви мачкат и Кепекова и Вълкова и Лилов.Айде марш в обора.Вие това заслужавате КОЛЕГА-доктор Дулитъл.
135.
Не съм мълчала !
19.08.2013 21:34:59
1
5
Аз не съм мълчала, напротив и за това сега не съм в системата . Доволна съм , в настоящем и не съжалявам ,че не съм мълчала. Манипулациите на Кепекова не можаха да ме накарат да върша нередности , презрението на Вълкова не можа да ме унищожи . Ако всички реагираха , като мен нямаше да е такова положението ,в ОДБХ Бургас. Напротив дразня се , защо се мълчи и от страна на здравните и на ветеринарните. Не обиждам никой , не съм аз , тази , която пише ,че сте прости и т. н. Напротив не харесвам такива вражди между колеги. Относно изучаваните дисциплини е така , това е факт . Висше не висше , важното е какви предмети са изучавани . Вие не обиждайте колегите ,че имали полувисше , дето вече не съществува. Те са учили много повече за дейността , която се извършва конкретно в отдел "КХ"
134.
колега
19.08.2013 20:15:06
4
1
А защо си мълчала тогава ,след като сега си недоволна и си многознаеща ?Не ме познаваш,не знаеш къде работя и колко зная .Така че,драскай си ,колкото искаш,но не ни обиждай.
133.
!!!!!!!!!!!!!
19.08.2013 19:16:49
1
4
Tи си учила 6 години да лекуваш животните , ходи в обора да ги лекуваш , защото ти това си учила ! Имала си един изпит хигиена , отиди в първичното производство , защото е бил относно него. Аз съм учила хигиена на храните , имам около 20 изпита и 6 семестъра само за това. Какво правиш в "КХ" да ходиш по фурни или магазини за плод зеленчук.Кепекова ще ми изпраща три ветеринарни във фурна , дето писали ,че кошчето не било изхвърлено и тем подобни глупости , ами те не разбират . Абсурдна държава , абсурден контрол ! Отишли трима ветеринарни в зеленчуков магазин и казали ,че може и сладолед да се продава , това на нищо не прилича , сега се понаучихте малко . Стига сте се правили на много учени,
132.
Tanq
19.08.2013 19:05:53
1
5
Относно образованието, здравните инспектори са учили много повече за контрола на храни за човека , а също и за заведенията и магазините за храни. Те може да са учили 3 години , но само това са учили - за контрола, хигиената на храните. Вие- ветеринарните сте учили за здравето на животните , клането на животните , първичното производство и хигиената на търговските обекти за месни и млечни. Може да се изложат тук , учебните програми, да видите кой колко е учил за кохтрола и хигиената на храните. Аз лично съм ги гледала програмите , учили сте един семестър хигиена и то само за животните. Престанете да се заяждате , ти , който се наричаш колега няма да си нищо повече от , този , който се нарича здравен инспектор.Независимо - келега ,че си учил 6 години за анатомията и заболяванията на животните. Повече от здравните инспектори имат и допълнително образование, което за съжаление системата не им признава , макар ,че на връзкарите във БАБХ го признават. Престанете , да се плюете , стига с тази агресия , това е в полза само на Кепекова и Вълкова , които дразнят всички. Аз не виждам защо е необходима колегиална война. Познавам и ветеринарните и здравните . Не съм видяла от никой лошо . Просто организацията на работа и системата засегнаха най- вече здравните . Има много колеги , които са засегнати от системата и конкретно от поведението на колеги ветеринарни от населените места . Някой близки до Кепекова съдействаха колеги здравни да бъдат унижени и принудени да напуснат. Съгласете се , но не може един ветеринарен да знае повече за производството на хляб и закуски от един здравен , който цял семестър е учил само това . Все едно здравния да знае изискванията за клане на животни повече от ветеринарния. Пиша за хлебопроизводството , защото трима ветеринарни измислиха абсурдни нарушения за една фурна и направиха съвместно с Кепекова мръсотия на един колега. Не се заяждайте и от двете гилдии има мърша . Не се мерете кой е по- по - най.Ветеринарния лекар е учил да лекува животните , хуманния човека, а здравните инспектори са учили само за хигиената на храните и контрола на заведенията , така ,че те са учили най- много за дейността , която се извършва в отдел"Контрол на храни" Не се обиждай колега , уважавам те , но това е факт. Има и учебни дисциплини и дипломи , които могат да го докажат ! Бъдете щастливи и здрави и двете гилдии, не се карайте , достойни сте повечето от Вас. Пожелавам Ви успехи и дано д-р Пачев , който уважама да въведе нередностите в ред !
131.
колега
19.08.2013 16:48:44
7
1
Ако толкова много знаеш,както афишираш тук ,би трябвало да ти е известна една стара "максима",че хуманият лекар лекува чевека,а ветеринарния -ЧОВЕЧЕСТВОТО!Апропо тази наредба я измислиха такива като теб ,за такива като теб/като виждам и годината на завършване/.Направи си справка,защото тези които я "ремонтираха"бяха в комисия само с такава цел.А и е малко смешно -специалист с висше/обезателно с ГОЛЕМИ букви за акцент,защото няма съдържание /
Е ,ако си в системата и не ни "одобряваш"-вратата е отворена .Ако пък си извън нея -защо продължаваш да ни "жалиш"?
130.
здр. инспектор
19.08.2013 16:09:39
1
5
До колега -
Мойте извинения, но съм завършила през 2001 година и в дипломата пи пише ВИСШЕ образование - степен специалист. Така, че не пишете много, без добре да сте запознати - не наредбата ни " направи" с висше образование. И не е важно колко години си учил - а какво си изучавал. Звучи доста абсурдно и смешно ветеринарни лекари да се грижат и опазват здравето на хората.
129.
колега
19.08.2013 15:26:00
1
1
Да ,чели сме.Само ,че какно сте записали самата Вие сте с полувисше и промяната на самата наредба Ви "определи" висше бакалавър.Има разлика в годините за учене -6 срещу 3,не е едно и също.Просто самата наредба Ви "направи" с висше,така че никога няма да сме равностойни ,колкото и да плюете.По добре всеки да си върши работата колкото може и знае .Кауза пердута срещу ветеринарите сте!
128.
Всички имат висше образование !
19.08.2013 09:50:36
1
2
Висше образование имаме всички , ако сте чели последните изменения на наредбите за образователните степени , няма полувисше образование вече,а образованието ни е висше- професионален бакалавър. Аз не съм 114 , не работя в системата , не се заждайте и обиждайте на прости и т. н. , всички сте на един хал. Факт са нередноститеи грешка е създаването на агенцията , но нито номер 114 , нито Вие под името "колега" сте виновни.Не оправдаван номер 114 , но разберете , има много хора , които пострадаха при съсздаването на агенцията , явно колегата е до болка обиден . Дано Пачев сложи нещата в ред.Относно образованието , човек може да има 5 висши и пак за нищо да не става , има значение и предметите , които е учил и дейността , която извършва . Здравните инспектори не са глупави хора , както и Вие ветеринарите не сте . Във всяко стадо има "мърша", не се дъвчете .Мислете градивно и гледайте да се отървете напълно от Кепекова и Вълкова , аз мисля ,че тогава нещата ще потръгнат.Д-р Пачев е достоен човек, чест му прави ,че сложи в настоящем хуманен лекар да е шеф на "КХ"/
127.
Всички имат висше образование !
19.08.2013 09:50:33
1
2
Висше образование имаме всички , ако сте чели последните изменения на наредбите за образователните степени , няма полувисше образование вече,а образованието ни е висше- професионален бакалавър. Аз не съм 114 , не работя в системата , не се заждайте и обиждайте на прости и т. н. , всички сте на един хал. Факт са нередноститеи грешка е създаването на агенцията , но нито номер 114 , нито Вие под името "колега" сте виновни.Не оправдаван номер 114 , но разберете , има много хора , които пострадаха при съсздаването на агенцията , явно колегата е до болка обиден . Дано Пачев сложи нещата в ред.Относно образованието , човек може да има 5 висши и пак за нищо да не става , има значение и предметите , които е учил и дейността , която извършва . Здравните инспектори не са глупави хора , както и Вие ветеринарите не сте . Във всяко стадо има "мърша", не се дъвчете .Мислете градивно и гледайте да се отървете напълно от Кепекова и Вълкова , аз мисля ,че тогава нещата ще потръгнат.Д-р Пачев е достоен човек, чест му прави ,че сложи в настоящем хуманен лекар да е шеф на "КХ"/
126.
Всички имат висше образование !
19.08.2013 09:50:32
2
3
Висше образование имаме всички , ако сте чели последните изменения на наредбите за образователните степени , няма полувисше образование вече,а образованието ни е висше- професионален бакалавър. Аз не съм 114 , не работя в системата , не се заждайте и обиждайте на прости и т. н. , всички сте на един хал. Факт са нередноститеи грешка е създаването на агенцията , но нито номер 114 , нито Вие под името "колега" сте виновни.Не оправдаван номер 114 , но разберете , има много хора , които пострадаха при съсздаването на агенцията , явно колегата е до болка обиден . Дано Пачев сложи нещата в ред.Относно образованието , човек може да има 5 висши и пак за нищо да не става , има значение и предметите , които е учил и дейността , която извършва . Здравните инспектори не са глупави хора , както и Вие ветеринарите не сте . Във всяко стадо има "мърша", не се дъвчете .Мислете градивно и гледайте да се отървете напълно от Кепекова и Вълкова , аз мисля ,че тогава нещата ще потръгнат.Д-р Пачев е достоен човек, чест му прави ,че сложи в настоящем хуманен лекар да е шеф на "КХ"/
125.
колега
19.08.2013 06:25:34
4
1
До 114!Хайде да си напишем истинските имена,както предложих-но всеки си замълча.Защото тук скрито зад анонимността сме много смели и "знаещи".А дали съм това ,което пишеш и обиждаш -от начина по който се изразяваш тук се разбира кой е прост и неграмотен.Ако бяхте толкова грамотна "паплач"/както пишеш/щяхте да имате "поне"висше обарзование и нямаше да страдате Вие-здравните инспектори/Ваши думи/.Наистина тук не си струва да си губя времето сред толкова много "компетентни хора".Действия,действия ,а не драсканици на вечно недооценени "колеги",които по тяхно желание са в ОДБХ.А сега плюят тук ,защото нямат смелостта да кажат истината ,където трябва.Бъдете здрави и дерзайте !
124.
Не се обиждайте !
18.08.2013 23:36:41
0
2
Не враждувайте , а се съсредоточете да се махнат Кепекова и Вълкова. Не се обиждайте помежду си , това доставя удоволствеи на Кепекова и оная вещица Вълкова. Кепекова създава интриги в работата и от нея зависи да има само показност и да не се спазва кратността . Дай и на нея медийни изяви . Ако Кепекова се върне , като началник или инспектор значи е най- големата наглярка . Вълкова мисля ,че и ти имаш пръст в нейното махане , но си въвлече неприятности с твоите камъни върху твоята мазна тиква (глава). Под тази статия се изрази болката на хората . Виж се какво си правила , виж що за "човек" си . Пази боже от селяндурки , като теб , кой ли те докара от балканските села да правиш мизерии и мръсотии на хората .
123.
ДО ''колега" 114
18.08.2013 23:07:45
1
2
''Колега" 114, по-добре нищо не пиши!!! От коментара ти е видно, колко си прост и неграмотен. Въздържай се от писане и служебно, защото заради такива като теб страдаме и ние -здр. инспектори. Поредния "конски" доктор ,който доказа каква некомпетентна паплач сте!
122.
Кепекова
18.08.2013 14:15:13
0
12
Кепекова какзв началник ще си ти ако се върнеш , с какви очи ще погледнеш колегите си ? Ами ония от отдел "ГК" дето наказа всички . Това е прецидент , цял отдел наказан .Никой ли не си е вършил работата или да угодиш на мутрите и да си получиш процента !Как не ти е срам бе ,толкова ниско си паднала. Толова хора си унижила и си съдейстала да се разболеят . Да угаждаш на Войнов , Найденов , Лилов - мръсника си продаде душата . Съсипа хората ! Толкова си лицемерна и лъжеш много . Казваш аз не съм казала , аз не съм направила това . Ами как да не си , като ти беше техния двигател в Бургас . Страх те било , не те е страх , а от алчност го направи.Пак ли партамент искаше да купиш или на екскурзия да ходиш. Сега си се свряла , като мишка , болна си била . Болна от главата си , от бездушието си , от простотията си . Ти нямаш харатктер . Да не сме те съдили жестоко беше писал някой тук , а ти как постъпи с мен ,жестоко , лицемереше се , мазнеше се , лъжеше и ми нанесе жесток удар , когато най малко очаквах ?!С Вълкова сте мръсници от класа . Дано вие се платите за мръсотиите си , защото децата ви не заслужават да плащат заради мизерните си родители .
121.
до Вълкова
18.08.2013 14:01:05
0
6
То не чудо , а чудовиеще е Любката!Никога няма да забравя презрителния и поглед д , когато ми връчиха заповедта за съкръщение , никога няма да забравя виковете и заяжданията и преди това . Тя беше доволна ,че ще ме няма .Чудя се що за изрод трябва да си , що за бездушник, като се радваш и изпиташ удовлетворение ,че си съдействала и оставяш някой без работа . Вълкова ти си била голяма мръсница , като чета тук направо се изумявам и от ку.....венските ти подвизи . Ти си се продала физически и духовно . Доволна ли си сега , с кой ще говориш по телефона и ще се лигавиш за да направиш мръсотия на някой , на кой ще се отдадеш да да оцелееш?! Никой май няма да те иска вече , стана за резил, парцал такъв .Всяко начало си има край и ку...рванлъка и мръсните деяния. Ти си лош човек , не знам що за жовот е твоето да правиш мръсотии и мизерии на хората цял живот. Разревала си много народ и си изпитвала удоволствие . Как може да си такова злобно същество. Да знаеш , че наистина всичко се връща в живота .
120.
колега
18.08.2013 05:19:23
1
2
Да,колеги от Варна.Вие имате късмет ,че се разминахте с това,защото имате неподкупни началници.А колко неща остават скрити и не се пишат от страх.
119.
ОДБХ Варна
18.08.2013 00:57:36
0
11
Колеги чета тук и се изумявам . Каква е тази Вълкова бе , какво е това чудо. Любовни афери , крясъци , викове , брей страшна жена и опасна , а също и еб....ва Ами Кепекова махната ли е не е ли не можах да разбера. Тази Кепекова явно много ви е тормозила , дано се маха наистина . Манева се държи нормално , дори ни защитава.Четох и за оня със сваление гащи , ама то при вас голям екшън , голяма работа :)
118.
Трябва да се махат и Вълкова и Кепекова
17.08.2013 17:39:21
1
5
Абе стига сте се наддумвали кой е по по най :) Давайте по същество да действаме да не се връща Кепекова и да се махне и Вълковица . Дайте да измислим какво да правим с Вълкова . Ако трябва да се съберем и да обсъдим . Всички и ветеринарни и здравни сме засегнати и от двете . Ако Кепекова има достойнство и не е уволнена трябва да се махне доброволно , защото е нагло от нейна страна да се появи на работа . Не знам Вълкова дали осъзнава колко болка е причинила на хората и за колко хора е съдействала да останат без работа от инат и злонамереност . Вълкова късно е на 50 години да се промениш , но поне опитай и се моли ти да си платиш за деянията , а не децата ти.
117.
здр. инспектор
17.08.2013 17:26:34
1
4
Всички коментарии под името"здравен инспектор" са от бивш инспектор , но следящ отблизо свинщините в БАБХ. Не съм искал никой да засегна, но така обругахте и преиначихте професията на здр. инспектор..... Когато се водеха разговори някои от ветеринарите се изпускаха /пърдяха/, все едно се намираха в обора , а не сред колегите си.Е това какво възпитание е?Написаното от пост 115 напълно се покрива с ИСТИНАТА. Това не се отнася за кадърните и умни колеги ветеринари. Не квичете и сред нас има "мърша" и за съжаление списъка е по-дълъг от вашия.
116.
:))))))))))))))))))))
17.08.2013 17:25:03
2
5
Аз се радвам ,че Ети ще е нач. отдел . Трябва дори контрола на храни да се премести към РЗИ и в сградата където бяхме преди. Там да дойдат и ветеринари и да си контролират производствата за месни и млечни и месарските магазини. Има оборудвани и акредитирани лаборатории. Ръководството е свястно , няма злонамерени хора , като Вълкова . Дано управляващите отчетат грешката си . Относно Кепекова тя не е в доброволна отпуска , няма да и се размине на жената ! Само си помислете как така Нач. отдел храни ще е в отпуска в разгара на сезона ?!Заличавала следи , нищо не заличава ако искаше да заличава щеше да е на работа . Тя и Любка е виновна , но онова чудовище си изми ръцете с нея , но няма да и се размине . Относно вносът на храни и там нещата ще си дойтат на място и много хора ще се разкайват . Ще секнат прихорите на много хора , облагодетелствани не само в Бургас . Не си мислете ,че нещата са се разминали.
115.
Не се засягайте !
17.08.2013 14:33:17
3
4
Критиката на колегата здравен инспектор не се отнасяня само за ветеринарите . Там тя хвали и Благоева , Кожухаррова и т. н. Не се засягайте ! Сега ,че Вие сте лансирани си е факт. Ние сме учили 5 вида хигиена , за санитарни правила за откриване на заведения , кафенета магазини и т. н. Вие знаете повече за първичния добив на месо и изискванията за производствата на месни и млечни. Това е факт. В един момент в прословутите заповеди ние сме част от комисията на второ или трето място. Това е обидно. Дори и в зеленчукови магазини имаше преписка с трима ветеринари , все едно нас да ни пратят в кладница . Съгласете се , но Кепекова въобще унижи нашата гилдия. Отделно никой не може да ходи по обекти без заповед , която се пише в 3 екземпляра . Вие , като сте в отпуск здравният инспектор няма право да работи на терен. Това направи Кепекова . А, нали има кратност , това е само в Бургас . В РЗИ имаше една заповед за район , която се променяше веднъж годишно , нямаше такива заповеди за регистрация и после хартия нямало. Комисията се пишеше на заявлението от нач. отдела . Тук е бомащина , хабене на консумативи , едно нещо пет пъти се снима и като тръгнеш да търсиш нещо нищо не намираш. Отделно всеки обект имаше досие , редовно ни проверяваха от здравното министерство за кратността . Като се отворише досието се виждаше колко проверки има и дали е спазена кратността. Сега няма такова нещо . Пишат се доклади и се трупат по бюрата . Вие колегите не сте толкова виновни , колкото Кепекова и другите край нея .Отделно здравните ги използват , като изкупителна жертава, когато има съкращения повечето от тях махат , ами не е справедливо. То в структурата по принцип редовно се развяват спсъци , което е удоволствие за Любимката , но това е друг въпрос . Отделно хаоса вероятно се дължи и на редовната смяна на директорите. Само Любката беше вечна , но...... няма да е за дълго там . Има нередности наистина . Според мен е добре ,че сега Ети е нач. отдел , дано се опита да въведе ред в хаоса .Има колеги от здравните и от ветеринарните , които се държат безобразно в обектите , но това е въпрос на възпитание , а не на професия . Пачев дано и той въведе ред.
114.
колега
17.08.2013 13:03:38
3
5
Е,няма ли да престанете да плюете ветеринарите.Никой против волята му от Вас ,не работи в ОДБХ.Като не удобрявате -напуснете .Никой не Ви държи насила.Чета Ви ,чета и ми става смешно .Тези "градивни"критики напишете на друг адрес,но нямате смелост.Така че ,кой за какво е учил ,колко знае -има кой да го оцени.Интересно тук не съм прочел един ветеринар да Ви плюе и коментира,не че си знаете всичко, а просто защото сме по толерантни.Имам наблюдения от Ваши колеги -но ще се въздържа от коментар.
113.
Знаещщщщ
17.08.2013 11:32:17
2
7
Кепекова няма да отърве кожата , няма да се върне , като началник . Нейното положение е много сложно в момента . Опитва се да се отърве , но няма да може. Нещата не са такива , каквито изглеждат .Колеги не се плюйте помежду си , Ети не е лош човек , била в болнични отпуски , ами всеки има трудни периоди в живота . Никой не е идеален не бъди толкова злобна към нея. Илиана наистина се държи много лошо с хората в обектите , докарва ги нервни кризи хората , но тя го прави защото е комплексирана в живота .Илаина , не бъди лоша с хората , това няма да те нправи по щастлива . Наистина трябваше контрола на на храните да е към МЗ. Не може ветеринарни лекари да са с предимство при контрол на храни за хора . Те са учили хигиена при първичното производство и за предприятията . Не може да контролират заведенията и магазините за вафли и бонбони . Те наистина си превишават правата , искат неща , които не ги пише в наредбите , защото в измислените по ветеринарните закони заповеди , тях ги пишат на първо място в комисиите за регистрация . Оляха се , обезличиха колегите . Кепекова съкрати Диана от Несебър за да е пречи на Дончо и да могат да си крадат на воля . Ами тези апартаменти как се купуават и как се ходи на екскурзия в Дубай . Ами Дончо сега вероятно пак се отчита някъде , ей долен човечец и той .Човек трябва да се радва когато дава и може да си плати сметката , а не когато рекитира . Вълкова никога ако работише в РЗИ нямаше да прави такива мръсотии на хората и чрез вирене на краката и дупене да прогресира. Дано се върнат нещата както бяха и ветеринарите да си знаят мястото. Да работят това ,за което са учили . Кепекова не се тревожете няма да се върне. Тя се надцени в правенето на далавери и мръсотии. Поддаде се на манипулациите на Любка , но Любка е обиграна к.....ва . макар ,че и нейният край идва .
112.
здр инспектор
17.08.2013 10:44:11
0
3
Браво на всички коментиращи. Искам да ви кажа , че тези идиотизми нямаше да се случат, ако агенцията си беше към здравеопазването. Да ме извинят всички ветеринари , но сте малко"животински" обременени. Това е професионално изкривяване. Не ви се сърдя защото вие цял живот с животни сте контактували. Просто човешко отношение нямате. Как се перчите и се правите на знаещи и можещи ? Замълчете. Спомнете си за дамата ветеринари ,които и преди бяха в храните. Ни х*я от нищо не разбираха и благодарение на някои колеги се понаучиха на ход. Ветеринарите си измислят несъществуващи правила и наредби. С една дума мислят си че насреща имат говеда.И това ми било санитарен контрол. Пълна пародия и бутафория е това БАБХ.Вместо Кепекова да я уволнят дисциплинарно, ще ми я правят началник отдел. Пак да продължи с поръчковите изпълнения, но разбира се не безплатно, а и в неин интерес.Излезе в отпуска за да си спасява кожата и да заличава следи.
Каква е тази държава-само некъдърници да ни управляват. На всичкото отгоре, сега като нач.отдел я замества Етери Затикашвили-друга кръшкачка. Почти целия си трудов стаж до момента си го изкара по неин график, а именно- 5 дена в болнични, 5 дена в отпуска. А когато трябва да върши работа си я избира по интерес, т.е. ако има изгода за нея. Горещите въглени ги прехвърля задължително на някой друг. Ами онова влечуго мома Илияна Събева, дето ми се титулова на инженер.С една магистратура с купени изпити, стана вече голяма специалистка и със зъби и нокти се бори за ранг и по-висока заплата. Вечно дебнеща всички, вечно интриганстваща, вечно копираща чуждия труд , който представя за свой. За да си спаси жалката кожа и най-близките си хора ще предаде на часа. Черен аман от плужаци, некадърници и измекяри. А истински знаещите и можещите винаги са си вършили работата с ум и достойнство, без да парадират за нищо. Жалко, че такива хора са с наранени души. В тази измислена и набързо скалъпена ОДБХ-Бургас има и много достойни хора като:Георги Мавров, Светла Янева, Калина Вълчанова, Евелина Павлова, инж.Константинова, д-р Кожухарова, д-р Денка Благоева. За другите по-добре да замълчим и да се пазим. Хамелиони и продажници, интересчии. Предварително се излапаха парите отпуснати за създаването на БАБХ и МЗХ набързо струпа едно голямо ла*-но, което не върши никаква работа, ами само парадира с измислени безкрайно голям брой проверки и мерки. Жалко, много жалко за всички нас, защото от лъжи и измами сме на този хал. И светлина в тунела няма...........
111.
знаещ БАБХ
17.08.2013 09:31:05
1
5
Действайте , като се обедините и излезете от анонимност на самото си работно място , тук не е важно дали ще излезете от анонимност. Противопоставяйте се на Вълкова , не я оставяйте да се гаври с Вас. Съберете доказателсвта и действайте , никой в настоящем не може да ви направи нищо, повярвайте ми .Дори се чакат доказателства срещу тях ! Тя е свикнала всеки да трепери , като му крещи и излива злобата си , това и доставя огромно удоволствие , защото е лош човек . Вълкова е доносника и човека на Николай Лилов , чрез него държи директорите под подчинение , а също и служителите , щом и се противопостави някой и го елеиминират.Също и на гл. счетоводителка Чепелова я подкрепяше , но тя е толкова лицемерна , че ще се отриче от нея , защото в момента не и е нужна. Лилов е стар корумпиран комунист , който има трудов стаж , като мръсник цял живот.Той , както знаете е шеф на отдела за кадрите и се занимава с доносничество и интриги цял живот. Той е разревал , съсипал много хора . Гледа на хората , като на бройки , а не като на живи същества . Животно голямо е . Лилов няма да я защити , защото сам гледа да спаси кожата в момента . Този човек знае от къде може да се извлече полза , допълнителни доходи и даваше съвети на Войнов за фирмите . Фирмата за дезинфекцията , заради която махнаха Войнов е на онези ,същите хора , които рекетират на границите . Те си мислиха ,че и в Бургас при вносът на храни ще е голям теч на пари , като на ГКПП Капитан Андреево. Да, ама не , тук удариха на камък. На ГКПП действат няколко фирми и става въпрос за много събирани пари .Питам се защо държавните такси все още минават през сметките на тези фирми там , а не директно в държавната сметка? В БАБХ има много хора , които трябва да треперят , защото мълачаха за да не загубят работта си и гледаха как унижават хората и нищо не направиха . Може би са получавали нещо от това и те . Знае ли човек . Кепекова , Вълкова и Христов се точеха да получават девиденти , озлобиха се заради пари и нараниха хората от отдел "ГК". Господи каква низост ..... Пишете сега е момента , действайте. Между другото Вълкова е много страхлива , като я нападнат , сгъва и се снижава . Давайте , желая Ви успех !
110.
колега
17.08.2013 06:14:11
0
3
Д-р Пачев!Четете ли тук ?Какво пишат колегите ?Да разберете болката и униженията ,защото Вие също изпитахте това.Защо са тези съюз ,съвет на вет .лекари ,когато това недоволство се излива само тук?Трябва да се заеме ясна позиция ,да се действа , а не само да драскаме и тези тримата да потриват доволно ръце.Всеки от тук трябва да излезе от анонимността с истинското си име .Иначе приказката за кервана и кучетата всеки я знае .Готови ли сме за това ?
109.
Очевидец
16.08.2013 23:57:32
0
6
Ей , какво нещо е живота , до преди година Пачев беше унижен и понижен , плачеше с глас човека ,Папуджиков също беше унижен и понижен , разболя се човека.Сега тези , които им нанесоха удара повечето ги няма в системата , други не са живи , а трети , като Кепекова страдат също както те страдаха . Винаги съм мислил ,че има справедливост в този живот , сега за пореден път се уверявам ,че всеки рано или късно плаща за ударите , които е причинил . Кепекова винаги се оправдава , болна била , не звисило от нея , тя била добра другите лоши, брей ,че наглост. Кепекова малко са наивниците , които ти вярват . Просто не те познават достатъчно добре. Номерата ти ги наблюдаваме от години. Вълкова е , като змия усойница , а Т. Христов , като къртица , той вечно доносничи , прави мръсотии , създава интриги и е готов да навреди на някой за да извлече девиденти. Такъв охлюв смешен е , че се разтича :)
108.
Съвет
16.08.2013 23:18:55
0
4
Всичко нередно , което е извършила спрямо вас го опишете , приложете и документ ако имате . След това го изложете пред д-р Пачев , ако той не предприеме нещо изпратете го до МЗХ и БАБХ . Добре е да се събере повече материал от няколко човек . Колеги не се страхувайте , защото Вашият страх дава сили на Любимката за върши нередности ! Действайте , аз мисля ,че д-р Пачев ще ви подкрепи , той също е един от засегнатите . Пачев е съвестен , според мен няма начин да не ви съдейства . Крайно време е да се сложи край на арогантните злонамерени действия на тази изключително злобна жена !
107.
Потърпевщ
16.08.2013 22:38:54
0
4
Всичко написано за Вълкова е вярно. Как да се обостри вниманието на д-р Пачев за тази личност? Това е важно...
106.
Браво на номер 103
16.08.2013 22:14:12
0
4
Изказването на номер 103 ме впечатли , направо ме просълзи . Много силно , точно и ясно изказване охарактеризиращо накратко тримата глупаци.В живота е пълно с такива , те нанасят удари непрекъснато на хората , просто се пази!
105.
:):):)
16.08.2013 21:49:24
0
3
То това беше целта да не се издават заповеди и да изгорят инспекторите . Не и прави чест на Кепекова да отрече сега , че нямала нищо с фирмата . То бива бива ама..... това на нищо не прилича . Тези , които се подмазваха живота ги е обезличил , да са живи и здрави , но са за съжаление. Тогава Кепекова намести Т. Христов дето не от внос , но от нищо не разбира , Любимка намести приятелката си Р. Атанасова дето и нея жива да я оплачеш . Тя направи множество грешки , но не я наказаха , защото е протеже на Любимка , а като си нейно протеже си "богопомазан " в тази служба .Такова подли и непочтени хора ,жалко и смешни. . Те нямат дотойнство , подлостта ,лицемерието са ги обезличили :) . Не им прави чест ! А те дали въобще знаят значението на думата чест ?!
104.
колега
16.08.2013 18:11:25
0
4
Браво 103!А защо никой не попита тези ,които останаха и работиха с мутрите под ръководството на тримата.Те различават ли се от тях?За мен-НЕ!Как работят с останалите сега?Жалки мижитурки изпълняващи поръчки.Вие сега спокойни ли сте?Не се ли притеснявахте ,че изпълнявахте "заповеди" на тримата с които не бяхте съгласни ?Сега може ,когато се разровят нещата тримата да се оправдаят с вас,още повече че оня смешник не беше дори и "началник"?Странна работа ,разпореждаш на началник ,който не е такъв ,изпълняваш заповеди с които ние си съгласен,всичко е тотален цирк ,в името на оцеляването и парите .Колеги как спите?И сега с другите ,които бяха наритани в М.Търново ?Не знам кой на кого вярва и как работите.Аз не бих работил с Вас.Защото много бързо "тройката"може да се измие ръцете с Вас.Само малко трябва да им се подскаже.Да ходите да пишете ,да давете обяснения ,както някои ваши колеги и да треперите от решението на Дисц.съвет дали ще бъдете на работа .Не е достойно да бъдеш винаги с тези ,които са на власт с цената на всичко ,за да оцелееш.Срамувам се ,че има такива колеги.Те не са по различни от тези трима,просто по ниско в системата ,с помощта на които изпълняваха поръчките.
103.
Благодарен
16.08.2013 16:36:52
0
10
Кепекова от теб научих какво е истинско лицемерие !
Вълкова от теб научих какво е истинската злоба !
Христов от теб научих какво е истински доносник !
Вие сте хората, които ме научихте да се пазя в живота.Съжалявам Ви и се моля никога повече живота да не ме среща с такива , като вас , но всъщност вече мога да се пазя благодарение на Вас. Вие ми нанесохте удари , които ми дадоха урок. Никога живота не ме беше срещал с истински лицемерни и злобни хора, като Вас , но винаги има първи път. Нима злобата , лицемерието и двуличието ви направиха щастливи , нима нечестно изкараните пари с които нахранихте децата си ви направиха доволни , нима сънят ви стана по спокоен ? Когато ми нанасяхте удари изпитвахте ли удоволствие ?! Ако отговора на всичко е да , то значи сте тотално деградирали.. Вие сте за срам на професията , за срам на децата си , за срам на цялата нация.
102.
Zasegnat
16.08.2013 13:31:21
0
3
Като чета тук стигам до иъвода ,че тези хора- Кепекова, Вълкова и т.н. са нанесли много удари на много хора .В природата има закон за равновесието :) и всички удари се връщат , като бумеранг. Защо бе , защо трябва да се нараняваме , толкова е кратък живота , парите са нещо относително , днес ги имаш утре ги нямаш . Защо трябва да нараниш някой за да угодиш на някой и да се облагодетелсвташ . Ако Кепекова сега се чувства наранена нека си помисли за хората на които тя нанеси удари . Казва , не бях аз , не зависи от мен , но не е така . Тя лично ме унижава ! Защо бе Кепекова , виж пак не им се хареса нито на бившия Войнов , нито на Лилов и т. н. Вълкова пък е Юда , тя се отрича , като не и е удобно . Такива дяволи , като нея винаги ги е имало ! Не зависило от теб , не бях аз .Твоите думи са , като на малко дете , което е направило бела и се оправдава . Събитията в живота са обратими ти можеш да се поправиш , за това не се чувствай засегната , а се постарай да станеш добър човек .
101.
Действие :)
15.08.2013 00:02:36
0
13
Кепекова ще я махнат , въпрос на време , решението няма да е в нейна полза може да бъде подведена и под съдебна отговорност. Тя си знае защо :) Действайте са Любимка , да спре това чудо да издевателства и да се гаври с хората . Да се маха . Никой вече да не се страхува от нея , няма да я защитят тези , от които очаква помощ. :) Стига е крещяла на хората . Самочувствието и е до небесата , а в главата и пълно с бръмбари , тъпа до безобразие . Силата и е в защитата на нагляри , като нея :) , но сега е в неблагоприятна позиция .
100.
Deistvaite
14.08.2013 23:45:45
1
10
Колеги , пишете и прилагайте докуметнти там където трябва .Аз вече не съм в системата заради Любка и Кепекова не ми пука в настоящем , но те постъпиха много арогантно и непочтено с мен.Прилагайте документи , пишете това има ефект определено , това ги плаши много. Също и Любимката да се маха , а Павлов е вече побъркан от Кепекова . Тя му повлия много зле , ако има малко мозък да се отърве от нея. Тя го обезличи . Кепекова е маронетка. Използваха я Войнов , Найденов , Лилов, Любимката и кой ли не . Мазнеше се , трепереше и беше готова на всичко , продаде се . Лицеменото и изражение никога няма да забравя и подлата и постъпка . Любимката и тя наистина превърна службата в собственост , позволява си много . Толкова много енергия и негативизъм е насочен към тях ,че ако имат достойнство да се махат . Христов и той се оля , колкото дребен този човек толкова и вреден. С Любка са голям тандем .Кепекова го направила нач. на вноса , ужас , махнаха Папуджиков , унижили го . Сложили малоумника Христов , че той от нищо не разбира . Добре ,че се промениха нещата и върнаха човека .Как може такава низост , как може да причиниш зло и да не ти пука. Болна била , нищо и няма , нейните болести са от страх ,че няма повече потоци на пари. Кепекова да си търси работа , да не се вясва в дирекцията ,заедно с Павлов . Той ако се отърве от нея ще му се оправи живота . Любимка да си седне на задника , да спре с похожденията . Няма да я забравя как говореше с Лилов в двора на дирекцията и не спря да му пили мозъка докато ме махнат :) Ей , примитивни хорица. То пък за хубаво е било само дето съм се ядосвала :),
99.
колега
14.08.2013 22:31:38
0
6
Даниела ,като я знам каква плаха беше , а сега -каква промяна .Хайде , ако ти е останало нещо човешко вземи си дисагите и заедно с Павлов да Ви няма .Ама и той тихичък ,кротичък -а пък какъв стана.Ако останат -просто ще бъде върха на наглостта.Как ще гледаш колегите,как ще работиш с тях.Никой не те иска,не разбра ли .Защото съм сигурна ,че четеш тук.Но мозъка ти вече работи наполовина .Ти си развалина -телесна,морална и духовна .Каква деградация може да настъпи у човек.Хайде хващайте се с Павлов,да не забравиш и Мария-жената с очи на пудел и дим да Ви няма.Никой не Ви иска тук.Останете ли всички ще бъдат срещу вас и този път няма с какво да ги плашите.Но много хора имат документи,които ще покажат където трябва.Защото скрихте каквото можахте,но има по умни от Вас.Защото оставахте следи навсякъде и тримата.Разберете-останете ли ще взривите обстановката.И това ще бъде Вашия край ,защото ще излязат документите,които се пазят.Затова изчезвайте завинаги.Има ли някой колега който да те съжали?А има ли?
Гледай си здравето за да не стане късно и не разигравй циркове,защото понякога артистите падат жестоко .
98.
Истина
14.08.2013 20:03:34
0
5
Кепекова ако се върне трябва да е най- голямата наглярка . Толкова хора не я искат , дано я отстранят и накажат . Тя се прави на бедна , болна онеправдана . Колеги не и вярвайте , проверено е ,че има купени 3 апартамента за две години , ходила е и на почивка в Дубай. Жилищата са в Срафово и не са купени с кредит .Лъже ,че теглила 1000 лв. да си прави зъбите и ,че едва издържа дъщеря си . Това го разправяла на много хора от инспекцията , едно и също.Цели да се представя за това , което не е.За имотите лично видях на нейно име са . Прдадала е двата преди година . Купува си дрехи от многи скъпи магазини , но не може да ги съчетава и я влече лъскавото . Лъже ,че няма нищо общо с всичко , което се случва в службата от горе се решавало, не е така . Тя отстранява неудобните .Не и вярвайте тя обича да я съжаляват !
97.
Lyje
14.08.2013 19:46:50
0
4
Кепекова много лъже , може с часове да ти говори приятелски , да ти говори едно и след това да те унижи и постъпи по най - долен начин . Т. Христов той е такъв палячо толкова мръсно човече . Предател , мъзник долен , жив дявол , клюкар и интригант. Той и Любката миналата година бяха много близки , тормозиха колегите от ГК , съсипаха хора там съвместно и с Кепекова . Като чета за мутрите , как са могли да паднат толкова ниски. Т. Христов си свалил гащите пише, че той цял живот е със свалени гащи готов е на всичко за някой лев повече . Той е жив дявол , но не осъзнава ,че злините които върши на хората до нищо добро няма да доведат . Любката ще я изиграе Лилов един ден , той съсипа много като нея , когато вече не са му нужни . Тонев и той до кога ще се занимава с нея такава хубава жена си има и тази маймуна се е захванал. Пачев нещата няма да се оправят докато Вълкова е там , погледни настроенията на хората , направи всичко възможно да я махнат . Време е да си ходи и да спре да прави мръсотии на хората.
96.
Промяна
14.08.2013 19:35:18
0
3
Трябва да се махне Вълкова , тя е много злобен човек. Готова е тялото и душата си да продаде и да унищожи човек и от това получава удовлетворение. Изпитва особено удоволствие , когато унижава някой , който и е неудобен . Това е отвратително Вълкова .Ти си толкова лош човек ,че едва ли на 50 години ще се промениш . Рзревала си много хора , създала си дразги в много семейства , много хора са останали без работа заради теб . Да съдействаш и да отнемеш хляба на някой за теб е удоволствие . Долна , дребна , мръсна душа , мизерница си ти .Мизернци и нещастници са и твоите протежета , които ти се подмазват и които лансираш . Ще си платите един ден , бог бави , но не забравп. Пачев , махай я тази вещица . Тя само да прави мръсотии може .
95.
аз
14.08.2013 14:38:18
0
3
Едва ли тук четат тези ,от които зависи оставането й.Но такива като нея петнят професията ни.Ако пък остане с какви очи ще гледа колегите.Трябва да си непукист и нагъл ,такъв какъвто си бил в последните години.Любимка-няма да се промени.Оставането й ще бъде бомба със закъснител.Ако Д-р Пачев чете тук -добре е да има предвид написаното от колегите.То отразява настроенията в системата.Дано екипа ,с който работи бъде лоялен,ерудиран,коректен и не дерибейства .
Оня мушморок Т Христов къде се свря сега?Много му знаеше устата.Колко глупости сътвориха тримата,така че солидарно трябва и тримата да отговарят.Очаквам с нетърпение да дойде чясът на разплатата.
94.
колега
14.08.2013 10:45:07
0
3
Кепекова вярвам, че не болна. Тя винаги като дойде някасъв момент да пада от началнически стол симулира болест или тя или на майка си. Преди години майка и беше уж много зле. Пари и се отпущаха и т.н. лъжи и лъжи. Сега пак идва времето да слушаме колко е болна. Във всеки един момент е готова да те смачка и унижи. Доказа се многократно с годините и трябва да не остава в системата. Пожелавам и по-скоро да излезе от нея.
93.
Обиден
14.08.2013 00:48:11
0
4
Кепекова с цената на какво стоеше на директорския стол? Съсипа си здравето , смачка , унижи коелги , спечели си омразата на хората, разплака много народ. Защо го направи? Заради парите , апартаментите , славата , салтанатите или? Не е ло по добре да си спеше спокойно , да имаш по малко и да си здрава.Знаеш ли спокойствие , чиста съвест и здраве не можеш да купиш с пари . Апартаменти , скъпи дрехи , екскурзии можеш , но друго не . Ти нямаш заеми , вярваха ти някой хора , но не е така , говореше за да заблуждаваш подмазвачите около теб . Не знам дали наистина си с лоша диагноза , както пише тук , но определено се съсипа сама . Това , което човек си направи сам никой не може да му го направи. Пожелавам ти да оздравееш , въпреки болката , която ми причини миналата година :). Не ти се сърдя , защото съм над нещата , не се сърдя вече и на Вълкова , тя го направи от злоба и простотия, а аз такива хора ги съжалявам :). Бъдете добри с хората за да сте здрави и да ви се случват хубави неща.
92.
:)
13.08.2013 19:08:16
0
3
Кепекова била в отпуска , да но принудителна отпуска ,не доброволна , така както караше хората да излизат в принудителна отпуска. Чака си решението от ДС и е принудена да си ползва отпуската за да не и я плащат . Ей , какво нещо е живота , колелото се върти, партиите се сменят . Единият ден си унижавал на другия си унижен . До кога в България ще има корупция в особено големи размери и в другите държави има , но по малко, тук се самозабравиха . Купуват жилища , пътуват до екзотични страни , мислят ,че е вечно и кранчето ще тече до безкрай :) Да, ама не :) . Любимка се вживя на собственик на ОДБХ , тя назначава , уволнява , ползва служебните коли до Ахелой , дори и в извършването на контрола се меси . Никъде в ОДБХ не оставят нач. отдел ФСД да замества директора , но Кепекова я допусна и и се качи на главата. Допусна е , защото имаше облага , вършиха нередности заедно , но ...........промениха се нещата :)
91.
Dano
13.08.2013 17:00:23
1
8
Дано се промени тази жена- Вълкова. Тя така е стресирала целия си отдел . Като ги питаш нещо , пет пъти споменатав нейното име , като подплашени зайци са .Крещи , като луда на служители в коридора и вика , че не крещяла , а те били виновни. Ако се види отстрани как изглежда като вика истерично ще се изплаши от собствения си образ. Става червена , устните очите и са , като на вампир , а гласа и като на баба Яга. Само метлата и липсва . Сега се е кротнала малко , пусти страх . Вълкова , Лилов колкото и салтанати да си му правила , в един момент ще се отрече от теб ако не си му нужна :), също и Чепелова и т.н. Постъпвали са така и с други служители ! Замисли се!Сега чуваш ли се с Кепекова ? А, колко близки бяхте в правенето на мръсотии :)Ей , колко бързо се менят събитията , всичко е интереси , пари , алчност , злоба , интриги.Колко ли трябва да му обещаят на човек ,че да се продаде ?! Ти знаеш Вълкова , а струва ли си?!
90.
.................
13.08.2013 16:30:20
1
4
Вълкова да си гледа счетоводството и да не прави далавери , както направи с картите на СИБАНК преди две години. Също и да не се меси в работата на инспекторите , защото не е учила за това и става смешна с изявленията си и по отношение на вноса и по отношение на пробите в отделите. Стига с тия интриги , клюкарства списъци за съкращения , стига с отстраняване на неудобните . Престанете с простотиите . Вълкова задоволявай си егото с нещо градивно , например чети книги , ходи на терапии за разстоварване и личностно развитие , слушай музика и т. н. Имаш нужда от духовно прочистване . Когато обидиш някой , когато го унизиш и му повишиш тон представи си ,че това става с твоите деца и си помисли дали си права . Ако с детето ти се държат така как ще се почувстваш ???!!! Ако си мислиш ,че си велика , лъжеш се, никой не е велик ! Няма и ненаказано зло на този свят . Бъди добър човек Вълкова , това се отнася и за Кепекова , Христов и т. н. Добротата винаги побеждава рано или късно , понякога бавно , но винаги има победа. Рано или късно всеки се разкайва за злините , които е сторил . Кепекова вече се разкайва ,поне така мисля. Замисли се и ти Вълкова , не бъди лоша , прави добро на хората и се изказвай , когато си подготвена , знаеш и разбираш , защото ставаш за смях в някой ситуации.
89.
Dobro
13.08.2013 14:05:52
0
6
Пожелавам на д-р Пачев никога да не допуска грешките на Кепекова ! Нека нещата тръгнат към добро . Вълкова ти престани да правиш мръсотии на хората , защото всяка болка , която си причинила ще се върне на тези , които най- много обичаш . Помоли се , извини се , на тези които си наранила жестоко. Нещастието на хората няма да те направи по - щастлива . Не се занимавай с Лилов ,не прави мръсотии чрез него , защото ще затънеш още повече . Кепекова сега се разкайва , самозабрави се тази жена . Изумявам се как може да има толкова лицемерни и двулични хора , да си сменят тона , лицето отношението за часове. Дано се излекува от това сложно психическо състояние. Тя промени и Павлов , но да са живи и здрави , времето и живота са най- добрите съдници.Има справедливост в този живот , има и добри и стойностни хора , като д-р Пачев ! Успех Пачев !
88.
Dobro
13.08.2013 14:03:23
0
6
Пожелавам на д-р Пачев никога да не допуска грешките на Кепекова ! Нека нещата тръгнат към добро . Вълкова ти престани да правиш мръсотии на хората , защото всяка болка , която си причинила ще се върне на тези , които най- много обичаш . Помоли се , извини се , на тези които си наранила жестоко. Нещастието на хората няма да те направи по - щастлива . Не се занимавай с Лилов ,не прави мръсотии чрез него , защото ще затънеш още повече . Кепекова сега се разкайва , самозабрави се тази жена . Изумявам се как може да има толкова лицемерни и двулични хора , да си сменят тона , лицето отношението за часове. Дано се излекува от това сложно психическо състояние. Тя промени и Павлов , но да са живи и здрави , времето и живота са най- добрите съдници.Има справедливост в този живот , има и добри и стойностни хора , като д-р Пачев ! Успех Пачев !
87.
do kolegata:)
11.08.2013 22:47:43
0
5
Колега , на мен също ми причини болка Кепекова , а също и Вълкова. По най- брутален начин постъпиха - лицемерно(от страна на Даниела) , жестоко , унизително . Опитаха се да ме смачкат , бяха наистина жестоки. Като се замисля сега не е трябвало да се ядосвам . Моля се никога да не падна толкова ниско , като тях . Просто те са достигнали дъното , деградирали са до такава степен ,че са за съжаление. Не имоти , не къщи , не и друго може да направи човек богат :)и щастлив. Те са се продали , не физически , а духовно . Газят , мачкат и се мислят за велики , а са смешни и жалки , пропаднали. Тежко на тези дето унижават :).Вълкова ще се снижи , като се почувства застрашена , но отдаде ли и се възможност пак ще нараани. Защо бе Вълкова , нима се чувстваш щастлива от това ?!Нима , като отстраниш неудобните ще забогатееш. Не, не успя , от там от където очакваше да ти текнат още пари :) , не се ядосвай . Те нямаше да са чисти пари.
86.
колега
11.08.2013 16:48:56
0
7
Всички работим или сме работили в системата.Но дали ще бъдем толкова алчни и подли не завси от стажа,а от човека.Даниела се промени ужасно.И нищо не е в състояние да промени лошото ми менние за нея.Аз няма да и бъда морален съдник.Но никога няма да забравя това ,което ми причини.Вълкова-ти за сега остана и можеш с поведението си да покажеш ,че има промяна в теб.Ако пък се извиниш и на хората ,които нарани ще имаш по малко врагове и ще си по спокойна.Просто един непоискан съвет .След толкова много писане,гняв,всичко се успокои.Просто защото дразнителите ги няма.Да гледаме
напред с добро .На Директора успех и отстояване на позициите,които защитава.Да не позволява да бъде манипулиран.
85.
Промяна
09.08.2013 23:39:00
2
10
Тези , които е обидила и наранила по някакъв начин ги разбирам и аз съм една от тях. Нека да се опитаме да и простим, вероятно тя в момента се разкайва и съжалява. За разлика от Вълкова , тя изживява нещата и се разкайва . Наранила, унижила , нищо , като и простим и за нас ще е по добре. Отношението на Вълкова също е безобразно, но не я съдете , а я съжалявайте .Това ,че унижава неудобните не и прави чест на Вълкова , но си е за нейна сметка .Тя го прави от някакъв дефицит , в живота ,никога щастливите хора не изпитват удоволствие , когато предизвикат болка ,като оставят без работа някой.Тя също ще го разбере един ден :) , пожелавам и да е по скоро. Нека бъдем добри Вълкова , живота е прекалено кратък, събитията са обратими, човек при човек ходи. Не мрази , тези , които са имали мнение , различно от твоето , защото може и да са били прави :) .
84.
Х
09.08.2013 23:05:21
2
3
Познавам Кепекова от 20 год. Беше професионалист, неподкупна.Мисля, че системата я промени.Не я защитавам.Дано се поправи.
Моля, не я съдете толкова жестоко.
83.
БРАВО!
09.08.2013 22:19:41
0
7
Аз съм една от съкратените , но много се радвам ,че д-р Пачев е директор! Той е интелигентен , природно възпитан , тактичен , умерен в критиките си. Никога няма да повиши тон , да нагруби някой . Просто човек на място ! Един път в тази служба да се назначи свестен човек ! Дано остане той. На Кепекова пожелавам ако е болна да се възтанови, не и се сърдя за това , което ми причини , всеки е човек и греши.Кепекова , добре е дапрочетеш някоя книга за личностно развитие и духовно израстване. Ще ти помогне да преодолееш стремежа към материалното и да станеш по добър човек ! Любимка няма да се промени скоро , просто още не и е дошло времето :) Колкото и да я плюете за разбуления живот , на нея не и пука , защото не го осъзнава за съжаление. Ще дойде време ще се разкайва :) .Т. Христов и той не се е усетил още :) и едва ли ще го стори . Осъзнаването е за интелигентните , духовно чистите хора , а не за слепите :)
82.
Irina
08.08.2013 19:28:30
1
7
Кепекова и Любимка толкова жестоко се подиграха и с мен ,че това се отрази на здравето ми и семейния живот. Пие алкохол , двама колеги са я засичали без повод с чашка през работно време ! Вие ако не сте я виждали ......Тогава аз бях зле с влошено здраве , а на нея не и пукаше . Не съм дребна душица ,а наранена душица . Никога няма да и простя , това което ми стори и сълзите , и за които излях . На нея и Любимка никога няма да им простя ! Тук се изля много болка , изрази се отношение . Такава лоша жена не съм срещала през живота си ,дано болката я промени , но мисля ,че са истерични преструвки с цел съжаление от страна на Кепекова !
81.
:))))))
08.08.2013 19:18:58
1
8
Никой не се подиграва със здравето на Кепекова !!!!!!
А, ти знаеш ли ние дали сме здрави , дали имаме пари да нахраним децата си и дали не сме останали без работа благодарение на нея ?!!!Знаеш ли какво е да останеш без работа , за това ,че не си приел да изпъниш мръсна поръчка и си ядосал Кепекова и Любимка . Знаеш ли какво е да търсиш работа НА ТЕЗИ ВРЕМЕНА ???? Ами на теб , дето го пишеш пожелавам ти го да го изпиташ ! Кепекова толкова ме нарани , толкова лицемерно се държа ,че никога няма да го забравя . Толкова болка ми причини ,че дадох много пари за лекарства . Тя дори вкара човек в психиатрията , заедно с Любимката и Т. Христов не спряха с психическата атака на цял отдел . Тя говори едно единият ден , мила и добра , на другия ден е различна . Тя или е луда със раздвоена личност или е лоша до безобразие . Стига , като изпиташ моята болка и срещнеш такова отношение , тогава я защитавай !
80.
Защо????
08.08.2013 18:59:27
10
4
Не мога да ви разбера, колкото и да е виновна, как може да се подигравате със здравето на другите, да не говорим, че тя не употребява алкохол, какви сте такива дребни душици! Нали сте здрави, семействата ви също, какво по-важно от това за бога! Спрете с тези помиярщини!
79.
Kolega
08.08.2013 17:49:57
1
5
Тя пие хапчета за нерви , пуши много и употребява алкохол . Съчетанието е пагубно и наистина може да е ходила в болница . Хапчетата ги яде , като бонбони. Любката за сега само пие и псува , като каруцарка , та нали е от балканските села :) Тя селото си го носи в себе си . Не искам да обиждам хората родени на село, напротив може да си роден в града , но да си селянин по душа :)!
78.
Da se znae
08.08.2013 17:38:41
1
4
Става въпрос за бившият областен управител на Бургас , не за настоящия . Тогава тя работи в областта , като главен счетоводител . После смениха властта и Илиев я прибра във бетеринарната служба , защото беше приятел на бившия областен. Не е мърдана с години от тан , време е! После започна с Тонев , с Лилов се надушиха , абе въобще оправна жена . Краставите магарета се търсят и се намират .
77.
колега
08.08.2013 17:12:12
1
5
Е време е да посети психото ,защото преди това прати други хора там.Злобата,която изливаше в/у хората е настигна .Тя прилича на 60 год бабичка,млада по лична карта ,иначе сбабичосана .Този урок за нея е за цял живот.
76.
колега
08.08.2013 17:08:30
0
4
Не и вярвайте,че е болна и в болница. Това са нейните постоянни номера.Падне ли говори за болница, върне ли се и започва акция да е снимана по медиите как прави проверки. Толкова сме се нагледали на нейните болести. Ами да и съберем парични помощи
75.
колега
08.08.2013 17:05:29
0
4
Доколкото знам сега е отпуск,и с каква диагноза е?Накрая тя не беше човек,а някакъв хуманоид.
А дебелата Мария секретарката-да се измита и тя,че беше се вживяла като заместник и тя.Боже каква паплач ни "ръководеше".Д-р Пачев да ги измита всичките.Ние сме с теб и те подкрепяме.Не съм чула никой да каже лоша дума за него.Исрено се радвам за Директора.Какви противоположности са само Даниела и той.Миналата по това време тримата бяха в силата си.Е-те танцуваха една година.Много Директори минаха ,но като тази ,при това -жена не сме имали .
74.
Ujas
08.08.2013 16:54:12
0
4
Да, аз бях писала по долу ,че има нужда от кардиолог , невролог и психиатър. Тя отдавна трябваше да напусне директорското място и да живее по скромно , но здравословно . Много е млада , дано се оправи , поправи и научи уроците на живота. Дано и е за урок и никога да не се влияе от хора , като Вълкова . Тя Любка , много жени и майки е разревала , като мръсница и началник , също много народ е разболяла и съсипала. На областния жената едва не се срина преди години и още много такива истории има .
73.
Do Kepekova
08.08.2013 16:47:23
0
4
Кепекова , излез и кажи на хората , защо те няма , не се крии , като мишка .Ей , не се наяде ти ! Сега ще си изядеш натрупаните по нечестен път пари. Такива пари на никой не са донесли щастие , те са мръсни пари. Човек , който се взъползва от ситуацията , наранява друг човек , трупа нечисти пари , никога няма да е щастлив,той и тези , който ползват тези пари.В живота винаги има равновесие и доброто винаги побеждава :). Казват:Бог бави , но не забравя! Не мога да си обясня как може да има такива лоши хора , да причиняват злини на някой и да изпитват удоволствие . Толкова е безсмислено да се правят мръсотии . Любке , замисли си , какво си спечелила от това ? Как може да разплачеш майката на едно дете или нечие дете и след това да прегръщаш твоето дете . Предтавете си ,че Вашите деца изживяват , това , което Вие причинявате . Как ще се чувствате ??????????/Разберете , няма ненаказано зло !
72.
колега.
08.08.2013 16:37:40
1
3
Кепекова е доста зле, вече е всеки ден е в болница с доста лоша диагноза
71.
Знаещ
08.08.2013 16:30:04
0
3
Не , тя наистина е уволнена ! Заедно с нейното приятелче са в неблагоприятна позиция в момента. Прави опити да промени положението , но не може , тези които нарани преди година са по - силни от тях в настоящем .Не вярвайте на слухове ,че не е . Сега ще бъде изненадана г-жа Вълкова :) Тя до сега назначаваше и съкращаваше , защото имаше влияние над Николай Лилов , но вече няма да може :) Сега тя ще изпита , това , което е причинявала на хората :) Ей , опасно същество е Любката , мисли ,че всичко , което прави е скрито , но всички знаят за подвизите :) Говорят я в Средец , областния център и къде ли не .Такива ги е имало винаги ,защото на мъжете им е слаб ангела и се остават да бъдат омотани от такива , като Любето :)
70.
колега
08.08.2013 15:58:06
0
3
Ще остане ли д-р Кепекова началник отдел КХ? Ако остане значи нищо не е променено.
69.
:)
06.08.2013 22:12:24
0
8
Кепекова тогава постъпи много подло и по отношение на наказанията и наместването на тази Рада по най-долен и подъл начин , просто не и прави чест . Това е доказателство ,че е деградила , пропаднала , раздвоена , като личност и има спешна нужда от психиатрично лечение , за посещение при психолог само е вече късно. Да ходи сега да се лекува , млада е още да не стане по зле . Да използва ,че няма работа и да си обърне внимание на здравето , ако няма пари да продаде и третия си апартамент в Сарафово .
68.
Истина
06.08.2013 22:04:39
0
9
Тези , които останаха и се наведоха са готови на всичко , в този живот , дори и да извършат неморална постъпка , защото са предатели, продажници, продали си душите на дявола. Правили го заради заплатите и оцеляване , а нима ако се беше надигнал целият отдел нямаше още тогава да не се осъществят намеренията на Кепекова , мутрите и всички по веригата . Аз такива хора ги съжалявам. България за това е на това дередже , заради търпелив и продажен народ!Внедриха и приятелката на Кепекова - Радка Пиратка , дето вятър я вей на бял кон. Тя по цял ден с Христов се чудиха как да правят мръсотии , тормозеше колегите , бъркаше се в работата и още е там , но са свити перките . Любимката я намести без конкурс , че нали е приятелка на Лилов , а той отговаря за кадрите. Толкова долни хора , че се чудя как спат спокойно .
67.
колега
06.08.2013 20:51:38
0
7
Даааа,ТХр какъв беше там?Началник?Със заповед?като чета другата статия доста е затанал в блатото.Ами тези колеги,които работиха с мутрите под тяхното ръководство,докато другите ги изпратиха надалеч, трети напуснаха,тези колеги с какви очи ще гледат сега?Техния морал не е по различен от този на тримата.Да оцелееш на всяка цена .Как сте колеги?Спокоен сън ли имате?Бяхте "богопомазани" и избрани ,другите хвърлени на "кучетата".Ако трябва да работя с Вас не бих Ви вярвал.
66.
Има справедливост в живота
06.08.2013 19:09:14
1
8
Махнаха М. Найденов, махнаха Войнов, махнаха Кепекова . Всички те преди по малко от година си мислиха ,че са "велики"и ,че всичко е позволено. Да, ама не :) Тези , които ме унижиха , в моменента ги няма :) , останаха двама , те също са пътници !Кепекова , Вълкова , Христов , както бяха наречени "тримата глупаци", в предходната статия за мутренската фирма ,се оказаха точно такива.Кепекова сега сигурно разбираш ,че не си бил права , Вълкова сигурно злобее и червенее , а Христов подскача , като заек и се чуди пак как да се подмаже , но му трепери , сигурен съм :).Толква продажни , лицемерни , безотговорни хора не съм срещала .
65.
Точно така .....
06.08.2013 17:09:36
0
7
Точно така трябваше да стане , да види хубаво ли е , като махаше хората от работа. Да вкуси горчилката и изживеее мъката . Кепекова , къде са Лилов , Миро мършата , Войнов , мутрите , Любката , Т. Христов, Германов и др., които да те защитят . Ти стана тяхна жертва , не им пука за теб , така , както на теб не ти пукаше за хората , които унижаваше и не смееше да погледнеш в очите . Толкова си лицемерна Кепекова , че ме изумяваш .Дано се осъзнаеш , но едва ли :( . Дано махнат и Любка , давайте колеги , крайно време е , а също и Секирата- Тодор Христов да изяде сега той секирата продажник мръсен !
64.
:)
06.08.2013 16:48:13
1
5
Не я знам къде е, но където и да е не и е добре , падна много ниско. Тя за този пост беше готова да унижи и унищожи хора и го правеше ! Христов и Любката и те не падат по назад . Христов е такава клюкарка , доносник , лицемерен и подъл тип Той се смее, говори простотии , а зад гърба на хорада с Любката гроб копаят . Те са много близки двамата. Любката от злоба ще се самоизяде , на нея и доставя удоволствие да гледа как унижава някой . Боже как може да има такива хора , като тях . Дано и те си получат заслуженото! За Любка много хора ще се почерпят от щастие ако я махнат . Дано има справедливост и тия подли гадини дето унижиха и разболяха сумати народ , да си платят.
63.
колега
06.08.2013 14:06:06
1
6
Даниела ,къде се е свряла,че не се вижда ,да и се изплюя на зъбатата мутра.Свърши и времето.Да и сложат портрета на 2-рия етаж и всеки който мине да я плюе.Сигурно няма да се вижда" хубавата" и физиономия.Да разбере колко е обичана.После и на ФСД само ,че на 1-вия етаж,че като почнем отнея и свършим на 2-рия.Да си излеем малко "настроението".А защо не и Т.Христов-продажника .Убеден съм ,че ще имам много последователи.
Как спят тези хора,как живеят в тази помия и кал,в блатото .
62.
Така е
06.08.2013 08:31:43
0
7
Точно така е! Дайте да не се джавкаме , а да се сплотим . Нещата ще се оправят , цялата организация в работата зависеше от ръководството и най вече от Кепекова и Вълкова. Едната си получи заслуженото , сега е време и Любимка Вълкова да си ходи и да си плати за всички хора , хоито е наранила. Тази жена няма да оцелее този път , както го е правила при смяната на всички директори , разклатен и е стола ! Не и вярвайте колеги и да се опитва , в настоящем да циври , да се прави на жертва и да ви манипулира .
61.
колега
06.08.2013 05:53:13
0
5
Тихо е тук,сдърпахме се,типично по български ,а тези с/у които беше нашия гняв и недоволство се поуспокоиха.Но и тяхното време ще дойде.Бог забавя ,но не забравя.Тежко им .Идва времето да плащат и то с лихвите.Живота им корено ще се промени.Идва денят за разплата.Защото си играха със съдбата на много хора.
60.
Така ееееее
05.08.2013 18:33:41
2
7
Ние здравните инспектори от отдел "КХ "дойдохме оt луксозна сграда , директора ни беше на място . Имахме добра организация на работа , спазваше се кратността на проверките. Всеки петък имахме съвещание , обсъждаха се проблеми , нормативни документи , отчитахме дейността си , имахме стимул за работа .Дойдохме в агенцията , навряха ни в сграда сопушени стаи , мръсотия до шия. После махнаха досиетата , дето имаше документи за обектите . Не се спазва кратността , защото се пишат едни заповеди в 3 екземпляра , хаби се хартия , безобразие голямо . Без ветеринарен не може да се ходи по обекти , дремем и не ни пускат да ходим на текущ контрол. Така не може да се изпълни кратността . За да бъде сигурна Кепекова ,че няма да нстъпим интереса на някой неин човек. При ветеринарите директорите са се сменяли , всяка година , дори се чува ,че секс са правили за да останат на работа . Само Любимата е вечна , защото се чука с юриста и Лилов и ги държи под подчинение със списъците за съкращение. Любимак да си ходи , ако не си отиде ще е същото.Това е положението !
59.
:)
05.08.2013 18:14:32
1
7
Между Станчева и Кепекова има огромна разлика. Станчева е винаги стилно облечена , поведението и беше , като на директор , никога не вкара мутри да се месят , в работата , въпреки че, съпруга и е един от най- големите бизнесмени , не намеси личния интерес със служебния .Винаги защитаваше служителите си ,спореше , като и поръчваха "мокри "поръчки от МЗ и беше на страната на служителите си . Кепекова е пълна противоположност . Облича се , като фолк певица , лъскаво с паетки , ужас , коледна елха . Не може да говори делово , допуска съмнителни типове в кабинета си , не защитава служителите си , за да се подмазва . Допуска шефката счетоводния отдел да се меси в същинския контрол , това Станчева никога не го допусна .Всеки си гледаше работата. Кепекова не може да и се опре на малкия пръст на Станчева , просто е много .....много под нейното ниво.
58.
do Lubka
05.08.2013 18:05:12
1
8
Точно така е д-р Станчева беше 20 години директор , пенсионира се и не допусна един човек да съкратят ! Сега Паздеров пак защитава бройките и никой не е съкратен , дори напротив. В ОДНХ обаче за Любимка е голщмо удоволствие , като се заговори за съкращение , същото е и за Кепекова . Те гледат на хората , като бройки , не като на човеци , които хранят деца и гледат семейства. Любимка особено изпитва голямо удоволтвие , започват едни интриги , клюкарства . Това не е човек , това наистина е чудовище , вампир . Оставала ли е тя без работа , да се чуди как да нахрани децата си , да лиши най- милото си от необходимото . Не , тя се мисли ,че е велика , но за всяко зло си има край и възмездие!
57.
Iskra
05.08.2013 17:59:27
0
6
Тази жена - Любимка си е въобразила ,че ОДБХ и е частна и може да се разпорежда с финансите, както си иска. Отделно,тамнепрекъснато се трепери от съкращения. Не е редно ! Бургас е най- големия черноморски район и винаги могат да се защитят бройките. А, то тук се съкращават най- много хора. Бившата директорка на РЗИ-д-р Станчева не допусна 20 години един човек да се съкрати и сега при д-р Паздеров е така . В ОДБХ обаче Кепекова и Любката се чудиха как да направят впечатление на Лилов . Войнов и други боклуци , а и им доставя и удоволствие хората да треперят от страх и така да ги държат в подчинение . Стига , трябва да се сложи край на некадърното управление.
56.
)))))))))))))))
04.08.2013 22:10:44
0
7
Не подценявайте Любето , тя жената от всичко разбира;) .Дори заместваше Кепекова , което е безобразие . В ОДБХ , нач. отдел "ФСД " да замества директора , като отсъства . Че ако има ситуация и трябва да се действа ?! Кепекова не се съобразяваше с това , угаждаше на това чудовище и накрая какво стана :)?! Любка започна да говори срещу нея :)Любке , сега и с теб ще стане така , Лилов ще се отнесе посъщия начин , както ти постъпи с Даниела .Ти цял живот Любке с интриги си се занимавала , но ще си намериш майстора , просто чакай си времето , скоро и документите на борсата , но няма и помощи да ти дават , защото ще си дисциплинарно уволнена , но радвай се , защото ти заслужаваш в затвора да лежиш !
55.
:)
04.08.2013 18:20:24
1
7
Любке заведенията се контролират както трябва , ти не се бъркай да даваш оценки , защото си учила счетоводство, а не контрол на храни. Не е било пускано отровно индийско орехче на пазара и не се е бил забавен внос заради връщане на проби , преди да постъпи твоето протеже. Проби вземаме по мониторинг има си и и план.Брей ,че на компетентна се правиш . Относно Барутчиева не я намесвай жената , писала не писала , теб никой не може да те надмине :)!
54.
istinata
04.08.2013 15:30:33
14
3
защо никои не каже как си онтролирате заведенията, взимате проби, пускате на пазара отровни индийски орехчета, за това кой ви пречи А оня Барутчиева дето писа кой да бъде съкратен да си каже как го писа
53.
istinata
04.08.2013 15:30:28
13
2
защо никои не каже как си онтролирате заведенията, взимате проби, пускате на пазара отровни индийски орехчета, за това кой ви пречи А оня Барутчиева дето писа кой да бъде съкратен да си каже как го писа
52.
Iskra
04.08.2013 13:26:01
1
5
Случващото се на граничният пункт е отражение на това , което се случва в цялата страна. Продажни директори, алчни лицемерни ,в тандем с мутренските организации, страхливи служители , обезличени от страх , смачкани . Това е положението :)Токато не се изкорени страха няма да се оправят нещата в държавата .Ето защо и Любка и всички , които са тормозили колегите да се махат !
51.
Iskra
04.08.2013 13:26:00
0
5
Случващото се на граничният пункт е отражение на това , което се случва в цялата страна. Продажни директори, алчни лицемерни ,в тандем с мутренските организации, страхливи служители , обезличени от страх , смачкани . Това е положението :)Токато не се изкорени страха няма да се оправят нещата в държавата .Ето защо и Любка и всички , които са тормозили колегите да се махат !
50.
Истина
04.08.2013 13:03:18
1
3
Тези , които останаха и се подмазваха са от тези , които страха е обезличил до такава степен, че са изгубили себе си .Това е страшно , но те едва ли го осъзнават . Поведението на Кепекова Любката и Т. Христов беше брутално . Стресираха , наказаха цял отдел , дори разболяха някой хора . Толква нагли хора не съм срещала през живота си , а също и токлова продажни и лицемерни , като тези дето се подмазваха . Дано повече никога не срещна !
49.
колега
04.08.2013 05:33:58
0
3
След като прочетох тук се питам ,а тези колеги ,които останаха и работиха с мутрите и трите им подлоги с какво лице гледат другите сега?А и тези, които явно са се върнали как работят с тях и вярвят ли им?Един път продадеш ли си душата на дявола -ще го направиш и друг път само да си на хоризонта.Защото и тези,които са били "помилвани" и тези които са останали с връзки и с цената на всичко "изповядват" едни и същи "принципи" в живота .Каква жалка метаморфоза в името на оцеляването !
48.
do Kepekova
03.08.2013 22:16:08
0
9
Кепекова , видя ли как постъпиха с теб , нека ти е за урок. Угаждаше на Лилов да наказваш колеги , защото са настъпили интереса на"наши хора"в бизнеса, угаждаше на Найденов да му вкараш мутренската фирма ,угаждаше на Германов за какво ли не и още на много хора и накрая никой не те защити , изритаха те , защото не им си нужна вече. С Любимка се затваряхте , обсъждахте как да постъпите с "неудобните"за да ги нараните възможно най брутално и какво стана , вие ги......, но сега и вас ще ви.......Скоро и Любка яе последва твоя път . Не става така , бъди добра за да ти се случват добри неща , унижиш ли и теб ще те унижат .
47.
:))))
03.08.2013 22:01:48
0
6
А, така започнахте колегиален спор ;) и Любимка си отдъхна жената .
Чета , това за мутренската фирма и се чудя на Даниела как е могла да допусне тези господа до пункта , да накаже служителите си за неподчинение , да се гаври с тях ! Явно е имала интерес да го направи, тя и другите които са ги докарали . Брей ,че интересна работа . Тази Кепекова голяма бабаитка излезе , беше тиха , кротка в немската , а гледай каква палавница станала .
46.
колега
03.08.2013 20:35:12
4
3
Не може да правите генерални заключения от Вашите наблюдения за ветеринарите от колегите само от един отдел.Защото има други отдели,където са много добре подготвени,имат условия за работа и са вишисти,не на последно място не всички са подлоги на шефовете.
Няма от какво да се срамуваме,както пишете.Във всяко стадо има мърша.Ваш "късмет" е ,че сте попаднали в това стадо.
Затварям тази тема,защото не искам да водя деструктивни диалози.А пък щом толкова сте възмутени от нас-напуснете и се върнете там,където е по - добре за Вас./ако вече не сте вън от агенцията/
45.
здр. инспектор
03.08.2013 19:35:59
3
9
Ветеринарите да се занимават с това за което са учили. Контрола от тях трябва да е директно при долива- в кланиците,при производството на местни суровини и т.н , както си беше преди. Горките не ви ели малко неудобно да се правите на много знаещи. Да искате неща, които в никоя наредба и закони не съществуват. Това вашето не е ли липса на грамотност и тъпотия.Нямате предства от хранително отравяне, закрихте всички лаборатории. Абсолютни лаици и калинки сте по"хигиена на храненето".ПП имаше една единствена ветеринарка бог да я прости казваше се Людмила , но тя беше друго, много знаеше и можеше. Е тя ако беше оглавила агенцията , колегите и щяха много неща да научат покрай нея.Не мога да разбера как ветеринарите са водещи в тази агенция. Все едно аз да се бъркам в шапните кампании в работата на ветеринарите. Засрамете се и не се правете на много знаещи и можещи.Така извивате ръцете на обектите , че това просто не е истина. Един факт споделен ми от един приятел- влизат нафукани инспектори в едно заведение и искат документи, приятеля ми отива в другата стая уж да вземе документите и се обажда на които трябва в агенцията . Връща се и обратно и от ветеринарката и инспекторката и помен няма . Едно досие нямат , за да се следи статуса на обектите. Лунатици ,случайно попаднали .
44.
Таня
03.08.2013 18:06:47
2
4
Не враждувате , аз мисля ,че в Бургас здравните и вереинарните инспектори са в добри отношения и добре работят съвместно . Никой не е прост и т. н. , напротив , те са си ок , проблема не е там . От никой от тях не зависи създаването на агенцията , грешка или не тя е факт .Мисля ,че засегнати има и от ветеринарите и от здравните и то неправомерно. Това е така , защото до сега се е мълчало и който не е удобен са го елиминирали. В момента трябва обединени , общи действия , сплотеност за да се реши проблема насаждан с години ! Уважавайте , бъдете единни и си помагайте . Тогава ще си решите проблема с Любка и т. н.
43.
Ne e taka
03.08.2013 17:53:38
1
5
Сградата на "ХАН АСПАРУХ " е от 19 век и условията там до скоро бяха крайно първобитни .Здравните знаят и могат, учили са 90 % само хигиена , свързано със здравето на човека , а не заболявания на животните и хигиена само на предприятията за животински .Не знам кой на какво е научил някой здравен, но преди имаше ред и обектите бяха в много по добро състояние . Наистина ,водеше се отчетност и във всеки един момент можеше да се проследи състоянието на един обект 5 години назад. Относно кой е засегнат и кой не , аз мисля ,че никой не е засегнат , просто се изразява мение.
42.
Не обиждайте
03.08.2013 17:38:36
1
8
Не обиждайте , здравните инспектори!Не злобейте срещу тях! Никой не е писал на пишеща машина , стига с обиди и вражди. Номер 35 изказва мнение и до някъде е прав.Преди всички обекти имаха досиета , дори и най - малкия павилион , сега е пълен хаос . Санитарните дойдоха от сграда с много по добри условия , навряха ги в гнусни стаи .В сградата на РЗИ (РИОКОЗ) имаше лаборатории, контрола беше комплексен с епидемиологията , паразитологията все отдели насочени към човешкото здраве. Сега там стоят лабораториите празни , оборудвани съгласно изискванията . Създаването ан агенцията наистина е грешка , не може там където отговарят за бездомните кучета да се контролират храни за хора .
41.
veterinary
03.08.2013 14:34:29
0
3
http://www.flagman.bg/новини/36922/Мутренска-фирма-събира-държавните-такси-от-вноса-в-Бургас
прочетете тук,за да си допълните информацията
40.
колега
03.08.2013 14:28:59
2
2
До 35!!!
на теб тук не ти е мястото да пишеш!ок?ако си пострадала от тях не изливай злобата си в/у всички ветеринари!Не ми се влиза в спор кой колко и т.н.,познавам ваши колеги и знам какво знаят и могат.Пишеха на печатна машина и още куп неща от 19 век.Така че не ни заливай с твоятяа ненавист,а я насочи градивно към тези ,от които си пострадала.
39.
Таня
03.08.2013 14:22:05
1
3
Как един не написа нещо в защита на тази жена - Вълкова .Явно много си е позволявала. Мисля ,че ако тя има пръст в изгонването на Даниела си е направила криво сметките. Изля се тук срещу нея болката на хората , трупана през годините ! Боже , как може да има такива лоши хора, като Вълкова .
38.
Tрябва
03.08.2013 10:05:26
0
7
Ако Кепекова има малко мозък , сега е момента да натопи Любимка и Лилов , тя знае много , но вероятно ще натопи и себе си :) Ей ,Кепекова как всичко се връща в живота ! Миналата година ти постъпи така , както сега постъпиха с теб !Господ баво , но не забравя . Лилов ти даваше поръчки , Германов те притискаше , Любката те манипулираше , а ти се чудише на кой да угодиш , способна беше да унищожиш и унижиш някой само и само да им се харесаш , а сега виж как постъпиха с теб . Отрекоха се от теб е те изхвърлиха , като бърсалка .
37.
поправка към коментар 36
03.08.2013 09:58:14
0
1
Грешка, имах предвид :Любимка и Кепекова са част от веригата
36.
до колега
03.08.2013 09:53:11
0
3
Не вярвам да има писмено нещо срещу Лилов , тя е толкова разпиляна, че много документи губи в ежедневието си. Имаха съвместни интереси , финансови чрез които си докарваха допълнителен доход . Любимка и Вълкова бяха във веригата . Сега сте прав ако Лилов трябва да спаси кожата ще се отрече от нея. На Любимка в момента и е сложно положението :)Трябва сега да се действа , ако имате документи вадете ги , давайте , не се страхувайте ! Сега е момента , пишете , тя много се стресира от жалби , проверки и тем подобни !
35.
здр инспектор
03.08.2013 09:12:17
2
7
Жената не е виновна , че е начело на поръчкова агенция. Кой болен мозък създаде тази агенция и я оглави с ветеринари, които кал хабер си нямат оттова. Довчера бъркаха в кравешките задници, днес "големи" специалисти. Добре че бяха здравните инспектори та да ги ограмотят малко от малко.Голяма грешка е тази агенция да не е към здравеопазването.Дадоха я на играча Миро мършата вкарал 25 год месо.ПП измислят си нови несъщестнуващи правила и наредби. Пълни кретени са това ветеринарите. Абе тъпаци гледайте си зоонозите и шапа бре тикви прости
34.
колега
03.08.2013 05:52:28
0
4
ФСД не е толкова умна ,колкото я описвате.Има много следи от нея/писмени/.Ако Н.Л. го няма-тя ще го последва,но ако трябва той да остане,за да се запази-той ще я жертва/ако тая Л не го държи с нещо документално/.Ние си пишем,но нещата ги "движат"други.Времето ще покаже дали кервана и кучетата са същите.Ако има прочистване там горе тотално -надолу сами ще изпадат,защото няма за кого да се държат
33.
Do Lubka
02.08.2013 23:40:11
0
4
Любке , ако имаш малко достойнство и съвест махай се сама ! Аз ако бях на теб щеше да ме е срам на улицата да се покажа .Не си мисли, че цял живот ти ще нараняваш , някой ден и теб ще те ! Ти се взе много на сериозно , особено през последните години от както стана близка с оня мазник Николай Лилов ! От него са пропищели много хора , както от теб ! Крайно време е да си ходите , отиде си Найденов , Войнов, Кепекова сега е ваш ред !
32.
Браво
02.08.2013 23:26:00
0
9
Много се радвам ,че Пачев ще е директор. Той е интелигентен , уравновесен и културен човек. Никога няма да чуеш от него груба дума , прости приказки или да го видиш да пие алкохол през работно време ! Той е пълна противоположност на Кепекова . Тя се самозабрави тази жена , но дето има една приказка:"Дай на простака власт и му гледай сеира ".
31.
Таня
02.08.2013 23:20:01
0
4
За Любимка е малко трудно , тя така изпипва нещата ,че все другите да са виновни. Тя само ги манипулира и извлича максимално полза . Също и прикрива далавери и ги държи в ръцете си.Бяха близки с Кепекова , вършиха нередности , а сега Любка говори против нея , защото вече не и е удобна! Кепекова , разбра ли как те използваха и когато не си нужна те забравиха , дори к камъни хвърлят срещу теб . Само дето унижи много хора заради Любка , за да и угодиш и доставиш удоволтвие - на нея и Лилов !
30.
ВЯРНО
02.08.2013 20:28:07
0
3
Да, вярно е!
29.
аз
02.08.2013 20:22:19
0
5
Ако тези двете не бъдат уволнени,не преназначени -значи БАБХ е пълна с такива и нищо няма да се промени.борбата е безсмислена
28.
Истина ли е?
02.08.2013 13:08:30
0
5
Наистина ли е уволнена дисциплинарно Кепекова? Не мога да повярвам :)
Аз отдавна не съм в системата , съкратиха ме , защото Любимка се озлоби спрямо мен . Тя е е близка с Лилов и затова определя кой да си ходи и кой да работи, но скоро ще замине и тя на някъде :)
Брей ако махнат и нея ще пранувам !!!!!
В крайна сметка няма ненаказано зло !
МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ МИ , ДАЛИ Е УВОЛНЕНА ИЛИ ЗАМЕНЕНА КЕПЕКОВА!
27.
do Pachev
02.08.2013 12:56:47
0
7
Пачев , виждаш какви са настроенията на хората - настоящи и бивши служители. Не може един човек , който който не е харесван от болшинството и е наранил всеки втори от агенцията , а да не говорим за сълзите на хората , които са съкратени неправомерно. Не може да се упражнява насилие от тази жена и да е там , като в собствено имущетво ,вкарва приятелките си на работа , ходи си до Ахелой със служебния автомобил , абе въобще не и пука !
26.
Dara
02.08.2013 12:42:03
0
4
Обединете се! Добре е всеки да опише ситуации , които смята нередни и ако може да приложи и документи , съберете материалите от всички и ги обобщете. Внесете ги до МЗХ с копе до БАБХ и д-р Пачев. Повярвайте ми ще се получат нещата , действия трябват ! Не се страхувайте , страха обезличава ! Крайно време е да се премахнат такива , като Вълкова , дето само мръсотии правят . Да я съкратят или уволнят и нея да види хубаво ли е . Да изживее болката на хората !
25.
колега
02.08.2013 11:13:20
0
5
до 24 -да време е,но докато оная ФСД е там-Никой няма да излезе от черупката си.Тежко решение очаква новия Директор.Ако я отстрани-ще има подкрепата на всички колеги,ще спечели тяхното доверие .А тези,които им бяха подлогите-да се замислят,как останалите ще работят с тях,колко може да им се вярва.Един път продал ли си душата на дявола-такъв си оставаш за цял живот
24.
ВРЕМЕ Е
02.08.2013 09:33:29
1
8
Време е да се отърсим от страха и тези въпроси да ги поставим пред новия директор открито,за да ни чуе,а не само да пишем и да изказваме недоволство по форумите.Надявам се никой от нас няма да пострада от това .
23.
да да
02.08.2013 08:27:31
0
4
Да, там е проблема ,че се търпи и мълчи. Това дава повод на Любимка да се държи по този начин ! Тя има много ясна стратегия , има подкрепа от висшестоящ , лигави се манипулира (ако сте обърнали внимание по цял ден много често говори , в двора по тел. ) Тя не спира да влиза под кожата на тези , които я подкрепят. От друга страна използва страха и е наплашила народа със съкращения . Който и се е опълчил е махнат . Това засилва страха ! Знаете ли тя определено ще си плати, повярвайте :)
22.
колега
02.08.2013 00:47:04
0
2
Да ама -не!Кервана и кучетата.Кой ветеринар ще оглави недоволните и ще застане открито с/у двете?Който е на работа се страхува,а другите не ги интересува.Страхливи сме,само си драскаме и храним душиците с думи.По делата ще ги познаете, делата се творят от смелите.кой,кои са,къде са Те?Ако един се опълчи,друг ще го последва ли ,или ще се скрият в дупките в очакване на заплатата.
21.
до колегите
02.08.2013 00:26:23
0
5
Всички колеги засегнати от Вълкова, обединете се и се противопставяйте . Не и мълчете , като крещи , търсете си правата . Когато мълчите я правите по- силна. Наистина тя използва страха ви ,за да ви манипулира.Нейният клон е хлабав , в момента връзките и са развързани , за това не се страхувайте , действайте !!!!Пачев проучи всички назначения по нейно въздействия . Ще откриеш ,че има хора , които са извършвали куп съществени грешки на важни позиции и не са били наказвани , защото са "нейни"протежета! Стига с монопола и издевателствата на Любимка Вълкова !
20.
до колега :)
02.08.2013 00:10:06
0
4
Колега , абсолютно сте прав ! Много сме малко , тези които дръзнахме да се противопоставим и да изнесем фактите ! За съжаление за Вълкова няма много доказателства . Тя пише заповедите и Кепекоа ги подписва на доверие . Няма подпис на Любимка , но има нещо , което и нея ще премахне , въпрос на време е. В настоящем хората се страхуват за работата си , аз ги разбирам .Затова мълчат търпят и стискат зъби над тормоза , който упражнява Вълкова . Търпението е изчерпано! Призовавам всички колеги , които имат нещо за Вълкова да го изнесат и да не им пука . Сега е момента !Гледам тук изпускат парата от натрупалото недоволство . Вълкова няма да е вечна, скоро ще си получи заслуженото , там , от където най- малко очаква !
19.
колега
01.08.2013 23:55:55
0
3
Пишете,драскате,но се страхувате да изнесете фактите,там където трябва.Ако искате тая кобра Вълкова да я няма-не мълчете.Но се страхувате за местата си .За това тя прави с вас ,каквото иска.Страха е Вашето лице.
18.
Trqbva
01.08.2013 18:10:39
1
14
Трябва да се извърши следното:
1. Проверка при какви обстоятелства са назначени хората без конкурс;
2.Защо са наказани през последните месеци много служители?! Дали са виновни или са отказали да изпълняват "мокри поръчки":
3.Защо миналата година са наказани всички служители от отдел "ГК"?! Това е много странно , така ли един не е бiл читав;
4.Защо Кепекова е унижавала неправомерно служители ?
5.Защо Любимка ползва служебните автомобили за транспорт до Алелой , където има вила?
6.Защо Германов упражняваше косвен контрол в ОДБХ и съдействаше за внедряването на мутренските фирми , които са свързани с тези на К. Андреево?!
17.
Браво
01.08.2013 17:58:57
1
9
ТРЯБВА ЛЮБИМКАТА И КЕПЕКОВА ДА ОТИДАТ НА СЪД! ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА НЕМОРАЛНИТЕ СИ ДЕИСТВИЯ НЕ САМО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВНОСА , КЪДЕТО ВЪВЕДОХА МУТРЕНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ , НО И ЗА -ДУГИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , КАТО:
РЕКЕТА НА ОБЕКТИТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО;

ПРИНУЖДАВАНЕ НА ИНСПЕКТОРИТЕ ДА ОТКРИВАТ ОБЕКТИ ЗА ХРАНИ , КОИТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА;

МОКРИТЕ ПОРЪЧКИ , КОИТО ИЗВЪРШВАТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХОТЕЛИТЕ И ОБЕКТИТЕ НА "НЕУДОБНИТЕ'

ИЗПОЛЗВАНЕТО ЛА СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ ЗА ЛИЧНИ;

ИЗДАВАНЕТО НА КАРТИ НА СИБАНК(ОТ ЛЮБИМАТА)кОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИ ЛЮБКЕ ОТ ТАМ ?????????

ВСИЧКО ПО ОБЕКТИТЕ ПО МОРЕТО ИЗВЪРШАВА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА АНТОН ХРИСТОВ- ДОНЧО.

КЕПЕКОВА СИ КУПИ -3 АПАРТАМЕНТА В САРАФОВИ, ЛЮБИМКАТА КЪЩА В АХЕЛОЙ , ДОНЧО АПАРТАМЕНТИ НА ДЪЩЕРИТЕСИ В СОФИЯ !

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В НАШАТА МИЛА ТАТКОВИНА!
16.
Dano, dano
01.08.2013 15:59:34
3
10
Дано е уволнена наистина ! Тя е най- лицемерния човек, който съм срещала през живота си! Може в рамките на 24 часа да ти говори на малко име , да те ухажва и безпокои през почивните дни и на дугия ден да ти забие нож ! Кепекова , защо?! Заплашвана си била ,заплашват само слабите! Според мен си го правила от алчност и простотия . Защо се оплакваш, че нямаш пари , теглила си заем даси правиш зъбите , а преди половин година си продала два апартамента на първа линия в Сарафово ! Имаш и още един . Това е проверено ! Защо лъжеш?!Излекувай си раздвоението на личността докато е време за да не се задълбочи процеса!
15.
Stiga
01.08.2013 15:25:18
1
8
Пачев , махай я тази Вълкова , няма да сгрешиш ! Тя също беше виновна теб , като те наказаха и понижиха неправомерно , да знаеш ! Чрез Лилов ти направи мръсотия . Много е близка с него и оная кобра Чепелова . Отърви се от нея . Не и вярвай ,че няма нищо общо , тя сега плюе Кепекова , а бяха , като дупе и гащи с нея . Не и вярвай ще се опита да те омотае и теб . Ти си стабилен човек , не и вярвай , Моля те!
14.
Кепекова
01.08.2013 15:19:17
1
7
Тук става въпрос за Кепекова , а не за Вълкова! Явно много хора е наранила тази жена- Вълкова и тук си изливат болкта. Стана нещо , като изповедалня. Защо бе Вълкова си сторила толкова золуми , причинила си болка , съдействала си да съкратят много хора, ами ако се случи на твоите деца да понесат болката , която ти причиняваш?! Как ще се почустваш , ако наранят детето ти ? Стига с интригите , стига , парви добро , злото се връща на тези , които най- обичаш - децата и внуците ти !
13.
Libka
01.08.2013 14:04:41
1
8
Любимка Вълкова не е главен счетоводител , тя стана нач. отдел ФСД , издигна се жената , защото има любовник в БАБХ- Н.Л. , спи с юриста на ОДБХ -Т......в Главната счетоводителка трепери от нея , не е лоша жената , след всяка втора дума повтаря нейното име , толкова ги е наплашила в счетоводството, че треперят , да не останат без работа. Само нейното вярно куче Рускова , дето постоянно кара служеба кола до вилата и в Ахтопол , като разходите са за сметка на държавата. Рускова е една мъзница и тя . Ако не е Вълковица къде ли ще се завре .
12.
Dano
01.08.2013 13:47:41
1
10
Браво , дано е вярно :)! Дано има възмездие и за Любката , нач. отедел ФСД , върла селянка , селското и е вродено. Дошла от врачанските села , снаха в Средец, приспала с бившия кмет там , после с областния на Бургас , с юриста на ОДБХ и с кой ли не за да е винаги началник . Аман от Калинки и к.....ви. Пачев махай я тази да ходи на село да пасе патките
11.
Tошко Христов
31.07.2013 22:50:49
1
11
Да махат Любимка Вълкова - счетоводителката , която е като директор там;Тодор Христов - интригант , злонамерен и лицемерен; Радка Пиратка - назначена без конурс , защото е приятелка на Любимката дето е много близка с Николай Лилов- лизач на задници във всички правителства. Това е достаъчно :) Пачев ти си добър човек ! Пожелавам ти успех !
10.
Dida
31.07.2013 22:36:41
1
9
Вън на Любка Вълкова! Махайте това злобно , дребно ,червендалесто човече! Крайно време е ! Пачев е почтен човек, аз не съм социалист , но той ми харесва , като личност ! Пачев ти знаеш как Кепекова постъпи с теб , върни и го ! Ти си пич! Махай и Любимка да не ти пречи , тя само може далавери да прави. Вън на ЛЮБИМАТА ВЪЛКОВА! ВЪН НА ТОВА ЧУДОВИЩЕ !
9.
Браво!
31.07.2013 22:31:23
1
13
Тя съсипа вноса , в Бургас ! Унижи хората , само и само да угоди на мутрите на Миро Найденов, дошли на пристанище Бургас , покровителствани от Пашата. Долни хора , продажни директори. Любимката и тя е с нея . Те двете са тъпи до безобразие , мислят ,че простотиите им вечно ще са на пеадистал. Вълкова не на дисциплинарен , но в затвора трябва да влезе . Тя е оцелявала при всички директор , крайно време е да си ходи. 80 % от работещите там ще са щастливи . Само , ттези които намести ще са нещастни , защото са некадърни и нищо не могат да вършат. Като Рада , дето учила Соц. дейности и 2011 г. си въобразила ,че може да стане директор на ОДБХ ,взела ,че подала документи. Тя 5 години не е разбрала какво учи и за какво и става образованието . Боже , слез си пребери раята ,че опаса тревата :)
8.
колежка
31.07.2013 22:01:45
1
11
А главния счетоводител Вълкова е звено от веригата,за нея няма ли да има дисциплинарно наказание?
7.
Бургас
31.07.2013 20:31:48
2
3
Румянке, тези също са "приходна агенция", само че частна, работят за себе си! Не само от официалните приходни агенции трябва да се започне, а от всички агенцийки и институцийки трябва да ги вкарат в затвора, защото се на*раха! Е*аха майката на бизнеса!
6.
Румяна Манолова
31.07.2013 18:57:05
3
4
Отново простотии от сегашното правителство. Рокадите трябва да започнат от приходните агенции, за да може работата в тях да се нормализира и да се изпълни бюджета! Докога герберски калинки ще стоят на ключови места и ще замазват следите след управлението си!
5.
колега
31.07.2013 16:51:06
1
12
Кепекова е аут,а Вълкова?Ако остранят и нея много хора ще празнуват,а други ще треперят,защото им бяха "свръзката"с мутрите.
4.
всезнайко
31.07.2013 15:39:53
1
14
Новият директор трябва да знае, че докато не махне гл. счетоводител нещата ще продължат по стария начин
3.
novo-1
31.07.2013 13:28:41
2
13
по време на акцията преди около месец за нелегален внос на зеленчуци, само при нас на Лесово и Малко Търново нямаше данъчни и от тая агенция. Тук беше входа за нелегален внос. ПРи другите ГКПП - кулата,капитана денонощно пазеха.
2.
ветеринар
31.07.2013 13:20:14
1
16
е,има възмездие за всичко и всеки,да се замислят и тези ,които им бяха подлоги на нея и Любимата
1.
знайко
31.07.2013 11:41:34
2
28
А Любимка Вълкова кога ще уволнят?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори