×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметицата на Дебелт се оплака от Иван Жабов в писмо до премиера Бойко Борисов


Кметицата на Дебелт се оплака от Иван Жабов в писмо до премиера Бойко Борисов
Напористата Иванка Ангелова описа всичките си неволи в писмо до премиера Бойко Борисов, което му предаде лично днес
10 Април 2016, Неделя, 21:08 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Репресира цялото село заради лична вражда, категорична е Ангелова
Кметицата на село Дебелт Иванка Ангелова се оплака, че селото й е подложено на "геноцид" и "политическа репресия" в писмо до премиера Бойко Борисов.

Напористата управничка изненадващо не бе сред официалните гости на днешната церемония за откриването на музея "Деултум - врата към загадъчната Странджа".

Нещо повече - опита се да влезе като обикновен гражданин, но едва бе допусната от охраната на комплекса. Само фактът, че на входа бяха дузина репортери и депутати спести чутовен скандал.

Ангелова посрещна Борисов още като слизаше от автомобила си, но кметът Жабов явно усети какви са намеренията й, заради което бързо се залепи до премиера и отклони вниманието му.

След края на церемонията Иванка Ангелова вече се добра до Борисов и предаде писмото, дори се опита да размени няколко реплики с него, но министър-председателят изглежда знаеше, че ще му се оплаква от Жабов и бързо тръгна към колата си. Все пак обеща публично, че ще го прочете (ВИЖ НАШЕТО ВИДЕОТО).

"Известих го, че най-голямото село в Община Средец е подложено на геноцид. Заради политическа репресия от началото на мандата не се отпускат никакви пари - нито за почистване, нито за осветление, а какво остава за ремонти. Отделям от "огромната" си заплата (Ангелова бе унизена и оставена с месечно възнаграждение от близо 450 лева, б.а.), за да покрия част от разходите, но парите не стигат", каза Ангелова пред Флагман.бг.

Тя уточни, че е стигнала до този отчайващ ход само по една причина - да накара премиерът Бойко Борисов да обърне внимание на общинския кмет Иван Жабов, който по думите й заради лични вражди наказва 1200 жители.

Припомняме, че голямата болка на Иван Жабов бе, че не успя да спечели село Дебелт, където Иванка Ангелова получи категоричната подкрепа на съселяните си.



В категории: Средец


40
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
40
Коментара по темата
40.
Molia molia molia
23.04.2016 17:43:15
0
1
Ivana e zavarhen bokluk ot tova niama na kade ! Malko e bokluk ,tia e bez vazpitanie , bez intelekt na politik tia e prosto CIGANSKI PARCAL :) xaide sega i na drugite izbori si ia izberete togava i majat i 6e bade savetnik a vie 6e duxate supata :p
39.
ЧРД
22.04.2016 19:03:24
0
3
ПРОФ. Д-Р ПЕТКО ЧОБАНОВ – РЕКТОР НА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ
Директорът на училището в Приморско Стоян Налбантов поддържа много близки приятелски връзки с ректора на един бургаски ВУЗ проф. П. Чобанов (Понастоящем проф. Чобанов носи друга титла - президент на БСУ, но за удобство ще го наричаме с предишната му титла "ректор"). Все още не е ясно как са се запознали. Когато стане въпрос за Ректора, Налбантов винаги се възхищава от него, казва че бил голям курвар – по цял ден чукал студентките, направо нямал стигане. Винаги когато го търсел в кабинета му, Ректорът бил “зает” с някоя студентка. След два часа, когато пак го търсел, ректорът пак бил “зает”, но вече с друга студентка... Налбантов успявал да се добере до него като го причаквал в коридора, но и тогава Ректорът се измъквал: казвал му, че бърза, имал ангажимент с някаква мадама и нямал време за него. В такива моменти Налбантов много се чудел: “Абе кога работи тоз човек, бе!? Ми той по цял ден ебе!…Работи ли той въобще?”
Било нещо обичайно секретарката да не пуска Налбантов при Ректора, защото пак имало “посещение”. В такива моменти секретарката му намигала и се усмихвала многозначително и Налбантов разбирал за какво става въпрос. Самият той бил директор на училище и постоянно изживявал подобни ситуации с учителките – викал ги в дирекцията, заключвали се и правели секс. Но за разлика от него Ректорът боравел с много по-качествен материал и имал неограничен избор – край него било изобилие, навсякъде щъкало от млада плът и той можел да си позволи лукса да подбира. Въобще за Ректора университетът бил нещо като харем – арабските шейхове с техните хареми ряпа да ядат – ректорът го слагал и тях в джоба си.
Налбантов бил врял и кипял в подобни ситуации, влизал в положението на Ректора и разяснявал на по-непосветените какви са правилата на играта, т.е. как Ректорът свалял студентките: Начинаещите били предварително информирани от свои колежки какво точно трябва да правят. Влизали при Ректора и започвали най-невинно да го молят за някаква услуга или ходатайство, най-вече за вземане на изпит. Ректорът им давал някакви обещания с половин уста, след което студентките пристъпвали към изпълнение на основната програма т. е. това за което били дошли – правели му по една свирка. Това било абсолютна гаранция, че изпитът ще е взет. От друга страна като си помислел човек, и неговата не била лесна. Ректорът имал много претоварена програма и затова предпочитал да му правят свирки – няма хамалогия, няма претоварване. А ако искал да чука, закарвал мацката някъде извън университета, където било по-спокойно.
Налбантов много често се хвали как веднъж спасил Ректора от една издънка, за което последният му бил много задължен. Били седнали на една маса в едно от барчетата на хотел “България” като Ректорът бил заедно с любовницата си. Налбантов излязъл за малко и на връщане видял съпругата на Ректора, която се била запътила към заведението. (Тук става въпрос за времето от края на 90-те години, когато Ректорът все още е бил семеен). Тогава Налбантов побягнал и по най-бързият начин се добрал до Ректора и го предупредил: “Пази се, жена ти идва!” Ректорът моментално се отдръпнал от любовницата си, а Налбантов я хванал и я прегърнал. След секунди влязла съпругата на Ректора и като ги видяла останала с впечатлението, че мадамата е любовница на Налбантов, а не на мъжа й. Ректорът бил много задължен на Налбантов за този случай и оттогава двамата станали големи приятели.
Чрез ректора Налбантов научава всичките интриги и клюки в университета. Веднъж Налбантов много се учудил, че жената на един известен професор от СУ работела в университета. (Става въпрос за известен писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, известен и с пътеписите си). Налбантов попитал Ректора, защо тази жена работи тук, защо не работи в София. На това Ректорът отвърнал: “Защо да й е зле, бе? Любовникът й нали е тука? Идва със самолет от София, наебава се с любовника си и на края на седмицата пак се връща при мъжа си ни лук яла, ни лук мирисала. Университетът й плаща самолетните билети, плаща й заплатата… Как ще й е зле? Много й е добре даже!” (Veroqtno tuk stava vapros ne za saprugata na prof. M. Semov, a za druga jena sas sa6toto familno ime.)
В ценностната система на Налбантов Ректорът заема видно място. “Той е велик човек, – казва Налбантов за него. – Що путки са минали през него, що чудо! Аааааа!!!… Мноооого!!!… Ама много!!!… Ний само мойм са учим от тоз човек!” Не напразно дори хора като Йоан Костадинов, Витанов и Порточанов завиждали на Ректора и признавали, че не могат да се мерят с него.
Въобще той бил ярка и емблематична личност, неразделна част от местния бургаски колорит. Бургас имал нужда от такива хора, които да го олицетворяват и да разнасят славата му.
38.
сравнителна характеристика
14.04.2016 22:58:31
1
15
Тя Ивана че е пълен простак е факт.Но поне е смела. И жабока е тъп , но е подмолно и свръхалчно теле.Не забравяйте ,че се тикаше за кандидат на БСП през 2011.Не го харесаха ( много тъп мехур , наистина) и обърна палачинката.Защото целта не е политика.Той изобщо не знае що е ляво и що-дясно.Целта е келепира.Жабока е още по-тъп и от Ивана.И понеже е злобар губи разум и чрез властта прави вендета.Който не е с мен е срещу мен.Изгърмя Ивана, която прегръщаше през 2011, изгърмя Гъркова.Колко жалко и плоско.Извисеност,кавалерство , толерантност , обективност...к'во е т'ва?! Те с Хриси са като СС.Дебнат!
Ивана...Тя е кметица само на едно село.Простачка, цинична, карикатура , ама не краде ( няма и от къде ) и се опитва нещо да направи.
Нека си видим какъв прост клоун е премиерът и какъв алчен тапир е кметът на общината.За село Дебелт Ивана си е добре.
37.
НЕ ПИТАЙТЕ
14.04.2016 16:17:40
2
5
Статия няма да има .Платиха си и сега съм напред с 50 000 лв.Ще чакате статия след мандата на Жабов
36.
"Бирмата обгради Алисия с охрана, опипали я п
14.04.2016 15:57:54
1
2
наште бая народ трябва да наемат
доста са им обемни обектите за вардене
35.
До Флагман
14.04.2016 14:16:41
0
3
Кьде е статията за къщите за гости ?
На много хора май не е удобна тази публичност ?
34.
нали обещаха
13.04.2016 20:25:01
0
4
сега я доразвиват и пак ще я качат
вече и с правото на отговор на доматите
и публичната релейка за намекнатите към тях намеци за "неправилно усвояване"
33.
И сега
13.04.2016 18:16:48
0
4
Къде е статията за къщите а а?!
32.
до 28
13.04.2016 09:16:04
1
2
кой е тоя WKUMBATA, бе мен? я разясни на нас, несведущите! и пиши на кирилица, моля!
31.
и в домата светна
12.04.2016 23:04:38
0
5
има същите лампи като в Деултум...
30.
Piarka
12.04.2016 22:15:09
2
2
Jabov ne e vinoven 4e domata mu se vre Na vsyko ne6o si ima krai na domata vremeto mu izte4e , glupavo kopele dobre 4e na jabov mu svetna :p
29.
Ivana
12.04.2016 18:27:21
2
2
Az sam nai - tapata ciganka niama druga kato men ! Oba4e bosa Manev si pada po men i mi palni pazvata i s pari4ki ! Az uredix i ciganeto si v ob6inata , a te neka duxat supata vsi4ki ot sek barabar s krivata Pena i Wkumbata !
28.
Emblema
11.04.2016 21:47:40
1
2
E Ivana emblemata na s Debelt KAJI MI KOI TI SA PRIIATELITE DA TI KAJA KOI SI ! Dumi niamam da se izkaja za taia ciala debeltska prostotiy - tova posia MANEV I WKUMBATA I TOVA 6E JANIAT:p
27.
25
11.04.2016 21:20:49
0
0
Има да чакаш
26.
......
11.04.2016 19:19:17
5
5
Sprete veche s tezi grozni napadki...Ivana kato si ima lichni razpravii s Jabov,da si razreshi problema s nego..Zaradi neq horata v Debelt stradat,poneje si viri glavata...Jabov tova,Jabov onova..Jabov kradql,tq Ivana ne pravi dalaverki tctctc.....Ako beshe priklonila glava sega seloto shteshe da gree....Horata ne sa vinovni ,che tq si imala lichni razpravii s nego...Tq e kmet shte se podchinqva na obshtinskiq za dobroto na horata i nai veche zarafi dechicata,koito nqmat dori kade da se polulqt.....Malko li jurnalisti mu izprashta,vse go ochernq....Vseki tr da e otgovoren na rabotnoto si mqsto ....Kade e Jorkata nali mn zagrijen beshe za seloto samo kato doide vreme za izbori togava....Ivana osven da psuva dr neznae.. Inache tragnala Jabov da opluva...Da zabie noja v sebesi parvo .....Kato si viri glavata taka shte e ...
25.
мъка
11.04.2016 18:05:35
0
6
мъря като ти бутнат басеина къде ще си топиш черния газ
24.
питане
11.04.2016 16:11:42
0
12
Абе, задължително ли е пи арките да са циганки ? Това нещо с кока и бабешкото сакенце , дето си играеше с микрофона и то е мангал.
Петя не е ли достатъчна ?
23.
падаш...
11.04.2016 16:08:33
0
11
ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ- Боко да ни учи на история и Жабата да се кипри с музея , който с 300 зора извоювахме да финансира.
Ооооф, чак и подаръци за внучето има !
Много прост народ : дърти , последно издихание , а лакействат.За какво ,ма , бульо , се мазниш?...Никаква разлика между времето на правешкия селяндур и сега.Всъщност , разлика има : сега ни управляват много по-алчни и драстично по-тъпи и безочливи мекерета.
22.
Do 13
11.04.2016 12:59:45
0
8
Za zatvora e domata i jena mu
21.
Do13
11.04.2016 12:58:20
0
4
Za zatvora e dolata
20.
taratora
11.04.2016 12:31:21
0
1
Някой може ли да ми каже тпзо човек отляво на снимкатс с очилата дсли си построй палата в Сарафово
19.
kmeta
11.04.2016 12:29:54
0
2
УЧИЛИЩЕТО СЕ КАЗВА БРАТЯ МИЛАДИНОВИ А ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК СЕ КАЗВА БОЧКОВ КОЙТО Е СЪБРАЛ УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА ОБЩИНА ,ДАВА ФИЗКУЛТУРНИТЕ САЛОНИ ПОД НАЕМ БЕЗ ДА Е УСИГУРИЛ ПАРКИНГИ НИТО ЗА ПЕРСОНА НИТО ЗА НАЕМАТЕЛИТЕ И ДИРИБЕЙСТВА И ПОСТАВЯ ЗНАЦИ В ЦЕЛИЯ РАЙОН ОСВЕН ДА ИМ РЕЖЕМ ГУМИТЕ ДРУГ ИЗХОД НЯМА ПРИБИРАТ СЕ ХОРАТА ОТ РАБОТА И НЕСТИГА ЧЕ СА УМОРЕНИ И НАПРЕГНАТИ АМИ И НЯМА КЪДЕ ДА ПАРКИРАТ ЗАЩОТО ФИЗКУЛТУРНИТЕ САЛОНИ СА ПЪЛНИ ДО 22 ЧАСА БОЧКОВ ОПЪВА НАЕМ И СИ ПЪЛНИ ДЖОБА КОГА ЩЕ МУ ПРАТИТЕ ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ -НИКОГА ЗАЩОТО Е ОБЩ.СЪВЕТНИК И ВЪПРЕКИ НАЕМИТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ СЕ РЕКЕТИРАТ РОДИТЕЛИ ЗА ПАРИ ПОД РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ
ДРУГИЯ: П.ЧУБАНОВ ШЕФ НА БСУ КОГА ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ПАРКИНГА НА БСУ ЗА СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ОТ СТУДЕНТИ И СЛУЖИТЕЛИ И ТОЙ КАТО БОЧКОВ СИ ПЪЛНИ ДЖОБА ОТ ТАКСИ ЗА СМЕТКА НА ЖИВУЩИТЕ В РАЙОНА
СЛЕДВАЩИЯ: ЗДРАВКО КОЙТО СТРОЙ КООПЕРАЦИЯТА ПАРКОМЕСТА В ПОДЗЕМИЕТО ЩЕ ИМА ЗА ТЕЗИ КОЙТО СИ ГО КУПЯТ 12 ХИЛ.ЕВРО Е ЦЕНАТА С ДВЕ ДУМИ КОЛИТЕ НА ЖИВУЩИТЕ ПАК ЩЕ СА НА УЛИЦАТА
КМЕТЕ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ЖИВУЩИТЕ В БР.МИЛАДИНОВИ НЕДЕЙ ДА ОБИКАЛЯШ ПО ЖП ГАРИ И МОРСКИ ГАРИ И ДА ОБЯСНЯВАШ НА ХОРАТА КЪВ РЕМОНТ СИ НАПРАВИЛ ЩОТ КАТО ЦЯЛО БУРГАЗЛИЙ ГИ БОЛИ КУР@ ЗА ТВОЙТЕ КРАЖБИ ОТ ТЕЗИ НЕНУЖНИ РЕМОНТИ ПРЕВЪРНАЛ СИ ГРАДА В ГЕТО ВЪЗПОЛЗВАШ СЕ ОТ СИТУАЦИЯТА И ТОРМОЗИШ ХОРАТА С "ПАЯКА"
ФЛАГМАН МОЛЯ ВИ ПОДДЪРЖАЙТЕ ТЕМАТА
18.
до Жабов
11.04.2016 12:29:00
0
12
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪП ДА СЕ ВЪРЖЕШ НА ЛЪЖИТЕ НА ТЪПИЯ ЦИГАНИН ЧЕ Е ОБЕЗОРАЖИЛ ВЪОРАЖЕНИ БАНДИТИ ТРЪГНАЛИ ДА ОБИРАТ БАНКА И ДА ГО НАПРАВИШ ГЕРОЙ ,ЦЪРВУЛ СЕЛСКИ ДОБРЕ ЧЕ ПЪЛНИШ ГУШАТА НА БОЙКО И ТЕ ДЪРЖАТ ОЩЕ АМА ТЕ В ГЕРБ ВСИЧКИ СА КАТО ТЕБ
17.
Запознат
11.04.2016 08:31:28
3
3
Той Йоан така пишеше писма на Първанов хахаха.клеветнически разбира се.
16.
Истината
11.04.2016 08:25:28
2
5
До 3ти е зад Иванка са 300 гласа от 2000.то се вижда че е сама. Пускат и фитилите и гледат сеир.
15.
focus
11.04.2016 07:42:22
2
17
Ако не бяха Флагман и Ивана да наритат мързеливия г*з на Жабов, щяхте да чакате откриване на музея чак за изборите октомври месец.
14.
Пепи
11.04.2016 01:29:51
1
35
Тоя жабата е по прост и от барсалата
13.
саня
11.04.2016 01:26:18
2
32
жабов е за затвора барабар с алчната му жена
12.
!!!
11.04.2016 00:22:41
3
34
Ивана явно му пречи много на Жабов . Той е прекалено глупав ,за да може да прикрие личното си отношение към определени хора не само от Дебелт , но и от Средец .Много обича властта и парите,само че не му достига акъл да се прикрива,защото е много тъп и нагъл!
11.
Do selianite v s Debelt
10.04.2016 23:18:32
4
6
V momenta tarsite pod vola tele !Vie poviarvaxte na prazni obe6aniia ot Manev i svitata mu! Sega koi kakvoto vi e obe6aval na tarsete partiia GERB a tarsete NFSB - W Simionov da si izpalniavat obe6aniiata !
10.
Иванке
10.04.2016 22:53:54
10
19
много им пречиш на Жабов и свитата му. Не могат да довършат къщите хорицата от тебе. Бойко няма да ти свърши работа, има други институции...
9.
по същия начин
10.04.2016 22:52:08
4
8
Се отбягват и оплакванията от мимето както се е опитал да избяга и от кметицата на Дебелт мръсник
8.
бат Бойко
10.04.2016 22:50:39
3
13
Ква зандана си като Жабов
7.
а Николов
10.04.2016 22:48:44
2
7
Репресира Сарафово с този палат дето го строй
6.
Омръзна ми
10.04.2016 22:48:30
14
16
Пълни лъжи Флагман поне бяхте там как не ви е грях толкова позорно да лъжете. Не били я пуснали,че тя влезе по парцял изплю си фаса по средата изригна една кофа помия и се измете. Това що не го коментирате, или онази с 2кг боя по лицето не го видя? Що не взехте коментар от един от 600те посетители,а избирателно от който ви утърва. Поне да ви плаща ми вие за една баклава. СМЕШНИЦИ. За това не ви вземат на сериозно и скоро ще се затриете. Реве за пари,ми нали има семеен бизнес,кво плаче. Истината е,че ШЕФА не я отрази и за това чрез Флагман си търси утеха. ФЛАГМАН ЗА БОГА НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ПОВЕЧЕ.ГУБИТЕ..МНОГО...
5.
Slepi li biaxte
10.04.2016 22:45:17
6
11
Slepi li byxte kogato e predlojixte za parviy mandat , na kakvo zalojixte na VANHEN VID, KRASOTA, VAZPITANIE , INTELEKT, OBRAZOVANIE, NA KAKVO ??? TOVA E PARCAL , CIGANSKI BOKLUK , NIAMAM DUMI ! NE MOGA DAJE DA SI POMISLIA ZA TOZI PARCAL "
4.
ебал съм ти руснаците кухи
10.04.2016 22:39:27
8
8
Социализма е болест на слабите народи. Целта на социализма е комунизма. Без цени и пазар, социализма прави мислещи хора във роби и манафи.
Тая циганка е социалист.
3.
az
10.04.2016 22:27:14
26
10
Поне да беше се облякала както трябва все пак при премиера отиваш. Но то циганин вкус има ли? Трябваше поне един топъл хлуб да му донесеш. Браво господин Жабов, че не допуснахте тази грозна, цинична и проста кметица. И дано премиера да не обърне внимание на проснотийте който е писала. А защо не дойде сама, а беше предружена от журналист от тв Скат. През цялото време и казваше какво да прави и какво да отговаря или не на въпроси които и задаваха. Защото тя сама не може се оправи и ще се изтърве с тази нейна мръсна и циганска уста. А що се отнася до това, че кмета не отпуска пари е само и единствено по нейна вина. Жителите на с. Дебелт трядва да и пойскат сметка защо . Ама и те са виновни като си а избраха пак ще си я траят.
2.
уф
10.04.2016 22:23:28
3
3
И те си е циганче, трябва трети човек там.
1.
Марин
10.04.2016 21:53:25
36
9
Ивана селянко мръсна ти с тая голяма уста изяде всички лайна на хората ти злепоставяш хората неставаш за нищоо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори