×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)*


Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)*
Божидар Божков (седналият вляво) на Коледа с дружеството на СБЖ, тук са все мастити главни редактори, но те не си цапат медиите с такива дописки
Тема в развитие
Прецедент! Журналистът Божков пише на адвокатите и ВСС: Усмирете бъдещия прокурор Дичев Бъдещият прокурор Йордан Дичев изкомандва: Накажете Касабова! Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона В комбина ли са бившият шеф на СИК Димитър Вергиев и Районният съд в Бургас (видео) Бургаският съдия с коня обичал неформалните забежки Алармираме Окръжната прокуратура в Бургас: Зам.председателят на Районния съд Светлин Иванов фалшифицира протоколи! Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)* Скандално! Бургаският съд не допусна ключов свидетел срещу бившия шеф на СИК Димитър Вергиев Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова Ученият Димитър Вергиев пиел по шепа хапчета, след като припомнили миналото му като бос на СИК bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев Божидар Божков: Вие бихте ли се споразумели с бившия шеф на СИК – Бургас?! Журналистът Божидар Божков отказа споразумение с учения доц.д-р Димитър Вергиев Помните ли бияча Димитър Вергиев от СИК? Станал е уважаван професор
виж още
скрий
11 Март 2016, Петък, 12:44 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, гл. редактор на Флагман.БГ

И когато дойдат за вас, може и да няма такъв, който ще говори


Аз съм цинична и всички го знаете. Не ми пука какви гнусотии, скрити под булото на анонимността, (защото, когато сте анонимни – всички сте много силни),  ще избълвате за мене в свободния форум на Флагман – виждате, че не си правя усилието да ги трия.  Няма да ви убеждавам, че стигнах дотук, след като дълго системата мачкаше и накрая уби непримиримия идеалист в мене. Падах и ставах, пак падах и ставах... Докато станах безчувствена, но тук няма да ви говоря за себе си.

Става въпрос за случая с колегата от Бургас Божидар Божков, за който случай, вие, зовящи себе си журналисти от 50-те регионални информационни сайта (броила съм ги, б.а.), от вековния бургаски ежедневник и още три седмичника, две телевизии, десет радиостанции (с изключение на POWER FM) и поне 20 блога, списвани все от титани на мисълта, удобно си мълчите. Случаят „Божидар Божков“ не се вписва в ангажиментите  ви да обработите официалните прессъобщения от местните инстанции и да се фръцнете тук-там на някоя пресконференция, с което изчерпвате и собствените си представи за правене на журналистика.

Божидар е подсъдим и сигурно ще бъде осъден. Заради статус върху стената на собствения му фейсбук профил, припомнящ истината за неудобното минало на настоящия професор и университетски преподавател в столицата Димитър Вергиев – хронологията вижте в нашата Тема в развитие. Поведението на зам.председателя на Районния съд Светлин Иванов по време на съдебните заседания показва накъде вървят нещата:

От една страна, заради недопускането на единствения свидетел на Божков -  пребитата и продължително тормозена  доц. Дитка Димитрова, която през 1999 г. отказваше да пише тройка на същия настоящ учен Вергиев, докато бе частен студент по индивидуална програма в Бургаския държавен вуз „Проф.Асен Златаров“.

От друга страна, три дни след последното заседание по наказателния процес срещу Божков,   Бургаският районен съд не дава достъп до протокола от скандалното заседание във вторник, на което съдия Светлин Иванов отказа да допусне ключовия свидетел доц. Дитка Димитрова. А тя беше готова да докаже пред съда фразата, използвана в поста на Божков във Фейсбук „обещаха му да завърши безпроблемно, ако си плаща редовно“. Фраза, която бившият сикаджия намира за обидна и клеветническа и заради която съди журналиста. Съдията отсече, че доц. Димитрова не била важен свидетел и нямала какво да каже.

Нещо повече: Светлин Иванов въобще не реагира на искането на Божков да се произнесе по истеричното поведение на адвоката на Вергиев – Йордан Дичев. Наместо това прати журналиста „да си разиграва коня в неговата си поляна“.

Нежеланието да се даде копие от протокола на това заседание може да се обясни само с едно -  да се прочисти и да се манипулира. Вчера журналистът е поискал достъп до делото, но такъв му е отказан от наказателното деловодство с обяснението, че папката не е при тях. НПК дава едва тридневен срок след изготвянето на протокола, в който страните могат да атакуват текста от заседанието. Този тридневен срок изтече вчера.

А дори  само фразата „Разигравай си коня в твоята поляна!“ е достатъчна съдия Иванов да си даде отвод по делото.

Докато пиша тези редове, Божидар Божков пътува с автобуса за София. Защото тази вечер  трябваше да бъде гост на живо в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова тв. В сряда сутринта, след като прочел какво пишем тук във „Флагман“, колегата Цветков ентусиазирано го поканил да разкаже повече за драматичните събития в Бургаския съд. Преди половин час обаче от екипа на предаването се извинили, че засега гостуването се отлага.

Толкова за медиите в България, за Съюза на българските журналисти и прочее сдружения, защитаващи нечии права.

Ще завърша с откъс от класическото стихотворение на немския духовник Мартин Нимьолер, чиято съдба, колеги, си заслужава да проучите, не защото се надявам, че ще осъзнаете колко е важно навреме да заемеш позиция, а за обща култура:

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.

Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.

Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори.

* Поднасям искрените си извинения на екипа на регионалната радиостанция на БНР, ръководен от главния редактор и продуцент Даниела Костадинова, затова, че игнорирах, поради незнание, приноса им в защитата на подсъдимия Божидар Божков в тежката му битка срещу бургаския Районен съд. Оказва се, че журналистите на БНР следят процеса и излъчват репортажи, с риск да загубят държавната си работа. Впрочем, много от т.нар. независими частни радиостанции в Бургас има още много да учат от професионализма на БНР.


В категории: Животът


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
59
Коментара по темата
59.
Аз
04.04.2016 11:41:57
0
3
Катя, поздравления за позицията! Вергиев е архимекере, дано не ви посегне...
58.
ким чен Николов
02.04.2016 20:31:48
0
2
Аз си плащам и никой не пише нищо лошо за мен ...
57.
baihui
25.03.2016 22:04:18
2
2
Падала, ставала.... ами, проститутка !
56.
Димитар виргиeв
20.03.2016 14:24:22
0
3
а тъй
фалете ма
плуйте корвалъцити джурнълисти
55.
до №52
18.03.2016 17:37:26
2
1
Аз не съм чел делото. Ти чете ли го? Майтап. Важно е не само какво се казва, а и кой го казва, защо го казва, кога и къде го казва, и с каква цел го казва. От тук изказалите се, дали някой знае за какво точно се изказва, или е достатъчно периодично аудитория да се подгрява с полунедомлъвки-полулъжи, за да не заспива, а да клика и дращи?
54.
до № 52
18.03.2016 16:28:37
0
2
Ами на съда очевидно му пука за единия, щото на този един му разрешава цели трима свидетели, които сами не знаят какво трябва да кажат и да докажат. последния не се явява и отлагат втори път делото заради безценните му показания в подкрепа на лицето "Х". На другия обаче съдът не разрешава даже и един свидетел - решава, че не бил никак важен. Нищо, че този НЕважен свидетел е понабит пред цял университет.
Апропо, не ти пожелавам да попаднеш в съдебно дело, в което нямаш един противник, а се бориш и СРЕЩУ съда, че понякога и Срещу собствения ти адвокат. И такива случаи сме виждали.
53.
№ 38 Р.Христова
18.03.2016 16:03:16
0
1
Вие по колко дела се явихте лично в някакво качество?
52.
до №51
18.03.2016 15:49:52
1
0
Заплаха? Не. Всеки е свободен да говори и пише където, когато и каквото желае, като си носи и отговорността за това. Свободата е отговорност. Комично е написаното в тъмния шрифт в края на материала, че Божков водел тежка битка СРЕЩУ съда, а не с Вергиев ПРЕД съда. Пука му на съда за единия или другия, но има дело. това казах
51.
До №50
18.03.2016 14:09:58
1
2
Това някаква заплаха - предупреждение ли е към журналистите?? Един вид да внимават какво правят и да не приказват много, щото иначе в съда ще стане по-лошо? Така ли е както го разбирам или нещо бъркам????
50.
ащитата на подсъдимия Божидар Божков в тежката му
17.03.2016 14:42:09
1
1
Божков защо води битка със съда? Божков не го ли съдят в съда, всъщност? Касабова дали прави услуга на Божков, или го закопава в съда?
49.
Флагман
16.03.2016 22:21:48
0
2
Ужасна излагация. С тази статия отвратихте и малкото ми останали колеги, с които сте в добри отношения. Как можахте, г-жо Касабова? Това са хората, които бяха зад вас!!!
48.
zashto???
16.03.2016 22:15:41
1
1
Защо са тези неприятности на Божков след толкова години? Заради тебе, Кате! Публикува ли статуса му без разрешение-пуликува го! Даде ли му публичност- даде му! Сега отивай в съда, теб да съдят!Безумен сайт!
47.
zashto???
16.03.2016 22:15:31
1
2
Защо са тези неприятности на Божков след толкова години? Заради тебе, Кате! Публикува ли статуса му без разрешение-пуликува го! Даде ли му публичност- даде му! Сега отивай в съда, теб да съдят!Безумен сайт!
46.
Кирчо
16.03.2016 22:05:00
1
2
Хохо, Касабова, защо обнови статийката?
Даниела Костадинова добре те на**ра във Фейсбук профила ти. Амам как подви опашка и й се извиняваше като мишка. Не те ли е срам да изтъпаниш тази снимка, където всички са ти колеги? Същите колеги, които те защитаваха, когато те съдеха, заради поредната безразсъдна постъпка. Нахална и неблагодарна си, Касабова. Тази твоя болезнена амбициозност те скара с всичките ти колеги. Помисли защо никой не те обича, не е защото ти завиждат...
45.
Kasabova,
16.03.2016 19:44:41
0
0
4esto i ti se pravi6 na udarena po jizneno vajni za ob6testvoto temi, a sega si mnogo zagrijena. Znaem za6to - ot edin dol drenki byahte s Bojidar, no na teb ti porastna rabotata/ti si misli6 taka,de/. Koyto i da e, kakavto i da e - nikoy nyama pravo to4no vav Fasebuk da go kepazi. Jurnalistat ima oficialna tribuna i tryabva da izpolzva samo neya. Toy, Bojkov, da ne bi da e svetata Deva Mariya? Zabravi li go ob6testvoto kato BurgaskATA BB? Ako samo si gleda rabotata, nyama da go sadyat. No 6tom misli,4e e hvanal Gospoda za...bradata, tryabva da si plati. Nito ti, nito toy pomnite zaveta: Nikomu v ugoda, nikomu na puk! Osobeno si dale4 ot parvata mu 4ast ti, Kasabova v komplekt s Kasabov. Ne se pani /uj/da oprovergava6.
44.
Румяна
15.03.2016 21:29:16
0
1
Браво Кате!!! Всички в Бургас знаят кой е Вергиев и с какво се занимава.Трябва да си много тъп и нагъл да си купиш диплома и да се правиш на обиден.Потресена съм
43.
Когато дойдоха за мен...
14.03.2016 01:59:23
7
7
Касабова, пак ли си играеш журналистка?
Цинична била, безчувствена била. Вземи отгледай едно дете и не се занимавай с глупости. Ама верно нямаш време, нали ще ти пишат отсъствие в Розе ресторанта.
Толкова празен живот рядко може да бъде видян. Броене на лайкове и на трупове. Да ти имам ценностната система и радостите в живота.
42.
Ротари Адидас
12.03.2016 23:18:23
1
4
Касабова в РОТАРИ не ви ли напомнят че все пак Журналистиката е 2-та НАЙ-ДРЕВНА професия в света .Или викаш когато дойдоха РОТАРИ ити проговори понеже в началато бе СЛОВОТО
41.
nikolai
12.03.2016 15:14:18
1
3
Gospojo Kasabova, vijdal sum vi, kogato idvate pri nachalnika v ofisa na Veliko tyrnovo, bi trqbvalo da vi e predelno qsno che taka narechenata "mafia" upravlqva i sydi vseki neudoben . Gospodin Vergiev bivsh shef na moi rodnina i gospodin Borisov , nastoqsht glavnokomandvash-diktator , sa rabotili kakto vi e qsno za edna ot dvete zastrahovatelni firmi monopoli prez 90te godini , taka che syhranete pone saita si , tui kato sum ubeden che , ako prodyljite nachinanieto si nai-veroqtno Bojidar shte e nai-malkiqt vi problem. Edinstveniqt vi variant e da prevedete op greshka , da se obadite na injener doktor docent profesor komandir Vergiev.
40.
тъпанар
12.03.2016 14:40:36
0
1
http://www.legalworld.bg/51329.borislav-sandov-mojel-da-nareche-biznesmen-oligarh-no-ne-i-otrovitel.html
39.
Дам
12.03.2016 13:26:41
0
12
Дам, много драматизъм има в тази статия. Едно не разбирам, защо в текст, в който темата е случаят с Божидар Божков, отново се опитвате да бъдете център на внимане,г-жо Касабова? Падала сте, ставалd сте, а кой не го е правил? Като каква се изживявате- мъченица, жертва на системата?
За каква обективност говорите, като сключвате договори за инфармационно обслужване, договори за реклама и ставате обслужвящ персонал на кметове, общинари, рекламодатели? Ако сега ви предоставя информация за ваш основен рекламодател, ще ви стиска ли да го напишете, или ще си замълчите като останалите мишки в бранша?
Удобно ви е, пишете, а когато не ви е удобно ще пишете ли?
Каква е тази вашата бясна амбиция, да сте в центъра на събитията, първи с цената на всичко?
Имам чувството, че смисълът на живота ви е да броите кликванията в сайта ви. Десетки, стотици, милион...Е, и?
Това прави ли ви щастлива, запълва ли емоционалните ви празнини?
Вместо да "минавате през трупове" в името на това да сте най-четени, най-коментирани, най-най...помислете какво имате и какво нямате и каква е цената, която плащате.
Бъдете жива и здрава и помислете за собствената си, вътрешна женска удовлетвореност, а не за рейтинги, кликвания, светски прояви..всичко това е само прах.
38.
Бургас Р.Христова
12.03.2016 13:03:21
2
4
Относно статията на г- жа Касабова. Потресаващо е практиката в Бургаския съд. Любопитна съм тук да разбера как например към мен би могло да се повдигне обвинение, в случая с този коментар и аз предварително ще напиша, не за да се застраховам, а да е ясно на всички това, което е вписано в конституцията:1.Свободата на изразяване. Свободата на печата е основно право и то не може да бъде премахнато. 2.Свободата на словото означава- моето мнение мога да го изразя писмено до редактора. 3. Кога свободата на словото е ограничена?- ограничена е в обнародването на неверни твърдения за някои лица.'' В случая кой възприпятства доказването на твърденията верни ли са те или неверни? Съда, който с действията си или бездействията си осуетява,създава предпоставка за неяснота по въпроса:,, свидетелят не е допуснат да даде показания.'' Как ще се развият по- нататъшните събития около случая ще следим, не за да гледаме сеир, което е духовна храна за българина, а за да да се убедим за сетен път има ли правосъдие в България. Мисля си още, с какъв доклад ще излезем в отговора на брюкселските предписания какви резултати сме постигнали и как сме овладяли корупцията. Срамувам се като чета пресата и гледам по медиите как ни ,, плюят'' с тази корупция..
37.
37
12.03.2016 11:19:53
1
7
Все пак си е доста перверзно да прочетеш това между статиите "как да лапаме чурки" и "да живее Путин".
А да, че и да цитираш накрая Нимьолер...
36.
до Касабова
12.03.2016 10:37:54
2
7
Отдавна журналистиката не е това, което беше. Както и всички останали професии в държавата.
В съда заради свои публикации са попадали много журналисти от Бургас.
Имам въпроси към Касабова:
Колко от тях защити и колко от тях получиха моралната ти подкрепа? Защо едва сега се събуди или просто става въпрос за защита на близък човек /нищо лошо/?
Колко лица може да има моралът?
35.
Да ви разкажа какво ще се случи с делото
12.03.2016 10:12:08
2
10
Такаааа....нека да ви разкажа какво ще се случи с този безпардонен цирк, наречен съдебен процес. Значи журналиста ще го осъдят като стой та гледай. Ще му хакнат една голяма глоба, да се научи да мълчи друг път. После ще го осъдят и по второто гражданско дело - там ще му хакнат няколко хилядарки, които ще плати на Вергиев като обезщетение за причинените му страдания. Осъденият вече журналист ще гладува около десетина години, докато му дойде реда да съди България в Страсбург. После ще спечели делото срещу двете издадени в родината присъди и накрая всички ние ще платим от джобовете си едно 60 бона обезщетение, което съда в Страсбург ще наложи на държавата за това прекрасно българско правосъдие.
34.
andrei marinov
12.03.2016 07:35:34
1
1
andrei s priakor mustaka
33.
andrei marinov
12.03.2016 07:33:39
0
2
moga davi uveria 4e az biah li4na ohrana na vergiev po onezi vremena kogato be6e 6ef na sic
32.
до Моника
11.03.2016 22:40:15
6
10
Да не мислиш, че Катя Касабова е по-различна от Вергиев?
31.
Моника
11.03.2016 22:01:38
6
16
Поздравявам Катя Касабова за тази статия!Божидар Божков е наистина един доблестен журналист и заслужава подкрепата на своите колеги.В случая става въпрос за една истина.Възмутително е поведението на бургаските "журналисти".Страхливи мишки!Съберете се ,идете в залата,покажете на този купен съдия ,че истината е по-силна.Утре може да сте вие в същото положение!Всички познавате господин Вергиев и има какво да кажете!Не позволявайте на един адвокат да се държи цинично в съдебна зала.
Позволявам си да предложа на Катя Касабова да организира страница в подкрепа на Божидар.Нека българското кривосъдие разбере,че на народа му е писнало!
30.
Търсят се свидетели срещу Вергиев!!!!
11.03.2016 21:12:02
1
11
Вече няколко пъти чета във форума доста твърдения, че Вергиев продава дипломи за висше образование, че прибира подкупи от студенти, уж за да урежда вземането на изпити. Призовавам хората, които са пострадали от подобни негови действия или имат доказателства да свидетелстват срещу него и. По постовете съдя, че не са един и двама. Ако имат смелостта да кажат истината, не само ще помогнат на журналиста, който е написал самата истина, но и ще дадат заслуженото на "уважавания професор". Всеки, който има топки да постъпи честно, може да се свърже с редакцията на Флагман. Вярвам там ще им окажат съдействие, за да стигнат показанията им където е необходимо.
29.
Касабова,
11.03.2016 20:47:13
6
9
В природата оцелява не най големия или най силния,а най приспособимия.Журналята упражняващи най древната професия - проституцията са най приспособими.
28.
В2
11.03.2016 20:32:36
4
9
Поздравления за г-жа Касабова и дописката и! На фона на маститите издатели и собственици на медии , представили се като страхливи мишки, подкрепата и към Божков е израз на смелост, почтеност и отстояване на позиция . Ако Нова ТВ, СЕГА и другите мега средства за масова информация обещават едно, а вършат друго , като например отказ от предаване в последния момент или изтриване на данни от сървъра , тогава Бог да прости българската журналистика. Вечна и памет!
27.
Касабова
11.03.2016 19:58:40
6
7
Сега съм гола и правя френска любов!
После ще ми галят котето любовно!
26.
НАЦИОНАЛ
11.03.2016 19:46:41
0
11
Аз знам че този тъпан беше посредник в Бургаския университет проф. Асен Златаров за уреждане на изпити и си взимаше горница.Понеже в Бургас го познават и кучетата какво представлява затова избяга в София. ПРОФЕСОР,ЕГАТИ РЕЗИЛА
25.
Журналяст
11.03.2016 19:36:46
14
5
Занеш ли колко ме боли **** за тоя Божидар Божков, че да пиша за него? Къв е пъ тоя и от де съ зе?
24.
КЪМ КАСАБОВА
11.03.2016 19:24:41
3
11
ЧЕТА ФЛАГМАН ОТ МНОГО ВРЕМЕ И ВЪЗМУЩЕНИЕТО МИ ИДВА КАКТО НА ГОСПОДИНА ОТ КОМЕНТАР 23 ЗАРАДИ ТЕЗИ СЕКСУАЛНИ ПРОСТОТИИ КОИТО ПУБЛИКУВАТЕ ВСЕКИДНЕВНО.НАЙ-ВЪЗМУТИТЕЛНОТО Е ЧЕ НЕ ГИ ПУБЛИКУВАТЕ ВЪВ ОТДЕЛЕН РАЗДЕЛ АМИ ПОД РАЗДЕЛ НОВИНИ И ТО ЕЖЕДНЕВНО.ПРЕМАХНЕТЕ ТАЗИ ПРАКТИКА ИЛИ СИ НАПРАВЕТЕ ОТДЕЛЕН САЙТ ЗА СЕКС ЖЪЛТУРКИ,ЗАЩОТО Е ЯВНО ЧЕ СТЕ ХИПЕРСЕКСУАЛНА /КАК ИНАЧЕ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ РЕДАКТОР БИ ПОЗВОЛИЛ ТОВА ДА ПРОДЪЛЖАВА С ГОДИНИ/ И ВИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ВСИЧКИ ОБИДНИ КОМЕНТАРИ СРЕЩУ ВАС ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ МОМЕНТАЛНО.ПРОБВАЙТЕ ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ.

P.S. НАРОЧНО ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, ТА БАРЕМ ГОСПОЖА КАСАБОВА ГО ПРОЧЕТЕ.
23.
До Катя Касабова
11.03.2016 19:05:33
0
20
Абсолютно съм съгласен със статията.А що се отнася до началото и е,че хората ви плюят във форума не за друго а защото наред със истинските и важни новини качвате и откровени жълти сексуални глупости.Ето давам пример:преди няколко минути сте качили статия–"И Джино опраши малкото коте на Николета!".Спрете да качвате такива глупости и жълти новини на сексуална тематика,оставете само сериозните новини или ако качвате нещо от шоубизнеса нека да бъде нещо истинско примерно някой нов филм ако е излязъл някаква информация ,а не глупости от типа кой с кого си ляга или какви сексуални техники да прилагаме.Направете това и ще видите как никой няма да ви обижда и да пише глупости във форума.Аз редовно чета флагман и под сериозните новини често си пиша собственото мнение по темата,но когато ми попадне някоя такава глупост като гореспоменатата новина за Джино за да осмея самата новина,която според мен не и е мястото във сериозен сайт като Флагман и аз пиша във форума някоя цинична простотия под нея.Не може да си едновременно сериозна новинарска медия и сексуално жълта такава.73
22.
Летописец
11.03.2016 18:36:27
0
11
Аз да ви кажа, много обичам да ям шуМка - телешка, пилешка - всякаква. Но най-любима ми е свинската шуМка, двойно варена. Този великолепен деликатес открих преди време благодарение на нашия блестящ учЕн и професор и доцент Димитър Вергиев, от когото узнах, че имало такова нещо като шуМка. Спомням си, че той също обичаше да си поръчва шуМка. Не знам защо сервитьорите не го разбираха и все ставаха недоразумения.
21.
Ангел
11.03.2016 18:26:58
0
22
Съдията е отвратителен циник ! Вергиев е неграмотен ! Питайте го за столиците ! Ще умрете от смях ! Достигнали сме дъното. Вергиев професор ! Безумие !!!!
20.
бургазлия
11.03.2016 18:20:43
8
8
Касабова,дотам си я докарала,че и когато случайно пишеш нещо вярно,пак не ти вярвам.Просто е обидно да четеш нещо,написано от теб.И кое е онова подскачащо маймунче горе в ляво на снимката?Самоне казвай,че и тя може да чете,без да срича и може да пише не с блоков шрифт.
19.
Четене между редовете
11.03.2016 18:13:16
14
10
Катя Касабова: "...стигнах дотук, след като дълго системата мачкаше и накрая уби непримиримия идеалист в мене. Падах и ставах, пак падах и ставах... Докато станах безчувствена..."
ПРЕВОД: "Постепенно стигнах дотук - станах голям боклук... същата като този сикаджия, но все пак осъзнавам, че това е грешка! Късно е вече да се променя. Но все пак простете ми!"
18.
МДААА
11.03.2016 18:06:29
0
14
КАТЕ, НЕ СЪМ ТИ ФЕН. НО КАТО СИ ПРАВА, МЪЛЧА.
ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ САЙТА ТИ ЩЕ СТАНЕ, НО МУ ТРЯБВА ВРЕМЕ.
И ВСЕ ПАК НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ ОТКРИЛА ТОПЛАТА ВОДА.
17.
МДААА
11.03.2016 18:06:29
0
14
КАТЕ, НЕ СЪМ ТИ ФЕН. НО КАТО СИ ПРАВА, МЪЛЧА.
ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ САЙТА ТИ ЩЕ СТАНЕ, НО МУ ТРЯБВА ВРЕМЕ.
И ВСЕ ПАК НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ ОТКРИЛА ТОПЛАТА ВОДА.
16.
запознат
11.03.2016 17:50:09
2
30
Действително Вергиев на времето е бил/а най вероятно все още е/ човек с много ниска обща култура.Чувала съм сред познатите му да се разпространяват като вицове "лафове", казвани от Вергиев на принципа: "купешки думи на село". Но не е в това проблема. Срамно за Обществото ни е, че е била създадена възможност такава личност да стане преподавател и да учи децата ни! Подкрепям журналиста с гражданска позиция Божидар Божков, съгласен съм и с констатациите на Катя Касабова. Колкото до истеричните прояви на адвоката му - Йордан Дичев, считам, че този субект има някакъв проблем, може би медицински,може би поведенчески на психологична основа, но не съм специалист.Във всички случаи е проявил недопустимо поведение, изразявайки неуважение към всички в залата, дори и към Съда, независимо,че председателстващият е проявил пристрастие, което никак не говори добре за професионализма на този съдия.
15.
Ало, Бургас??????
11.03.2016 17:40:00
0
24
Ало, Бургас.....има ли някой в този град, който да не знае кой е Димитър Вергиев, какъв е, с какво се е занимавал цял живот и с какво се занимава сега???? Има ли някой да не знае за неговите "манекенки", "изпити", "покупко-продажби", "Сикаджийски изпълнения" и прочее други компетентности????
Алоооо, СЪДИЯТА...... Ти вчера ли се роди, не си ли от Бургас, дали не знаеш кой стои насреща ти, бе? Кво се правите всички на гламави, бе гадове! За пари сте готови и майките си и децата си да продадете! Не за пари - за жълти мизерни стотинки. Не оставихте в тая държава свестен човек - всичко читаво избяга навън. Грухтете си в кочината с такива като Вергиев и раздавайте комично правосъдие срещу невинни журналисти! Но, не забравяйте, че на всеки си му стои сметката, която ще плаща - ако не в този, то в следващия живот.
И още една заучена фраза към всесилните - заучена, ама непозната за тех: "И Вашето Величие ще отмине, Ваше Височество" !!!!!
14.
Чичо Манчо
11.03.2016 17:33:48
0
21
Имам идея - накарайте проф. Вергиев да напише собственоръчно под диктовка и ще видите, че този човек е неграмотен. Не, че изобщо не може да чете и пише, но просто допуска много правописни грешки. И ще лъсне тогава истината за професора.
13.
obektiv
11.03.2016 17:28:36
0
18
Катя е права в този случай , а Божидар не би се забъркал в случай като този , ако това не е истина ! Ако Вергиев може да каже поне два елемента от таблицата на Менделеев ..., познавам го , ако той е Димитър е професор , котката ми ще е доктор хонорис кауза .
12.
Браво, Катя!
11.03.2016 17:19:02
1
23
Браво на Катя за доблестната позиция и за смелостта да я покаже. Една от общо двамата, дръзнали да напишат нещо по това уникално скандално дело. И да извадят мръсните ризи на този Светъл съдия. Каквато и да е Касабова, както и да я обиждате - в този конкретен случай това е без значение. Защото това, което направи и продължава да прави е достойно за уважение!
Тази, която тук плюете и хулите единствена защити невинен колега, срещу когото се е изправила цялата съдебна машина. А къде сте вие, драги безкрайно честни, почтени и безпогрешни? Какво направихте за Божков или за когото и да е друг, станал жертва на корумпираната съдебна, политическа и всякаква друга система в България?
11.
За Божков
11.03.2016 16:58:28
5
23
Само хубави думи - изключително свестеk човек и журналист. Гилдията в Бургас е повече от длъжна да го защити! Другото са алабалистики!
10.
Атанас Атанасов от Ямбол:
11.03.2016 16:57:05
6
18
Сетила се Мара... да се прави на честна и принципна!
Касабова, как да ти вярвам като знам как мъжът ти най-нагло лъжеше в Ямболския районен съд и беше довел със себе си поръчкови лъжесвидетели - негови подчинени от СКАТ и в. "Десант"?...
Къде ти беше и гражданската позиция, когато защитаваше Налбантов и се мъчеше да го изкараш уважаван и авторитетен директор, а той по всеобщото мнение на хората в Приморско си е бил винаги един абсолютен простак, протеже на тоз и оня, издигнал се и станал доктор на науките не със собствени знания и постижения, а благодарение на протекциите на проф. Андрей Пантев...
Прав е 7. И въобще този номер - да се правиш на непорочна дева, не върви повече от един път.
9.
Докер
11.03.2016 16:36:10
4
12
А мене ме кефи как коментарите тук ги пишат журналисти. Без да се усетят, че пишат всъщност срещу себе си.
8.
до 7
11.03.2016 16:26:15
2
11
Много си прав. Пример- РИОСВ-Бургас и бившата и.д. директорка Таня Манолова. Плати си женичката и нищо за нея. Използвайки парите по проект, Таничка си осигури медиен комфорт.
7.
Да бе......ама не бе.
11.03.2016 16:21:07
11
28
Всичко щеше да е толкова хубаво, ако идваше от друг автор.
Никак не мога да приема, подобни възвишени фрази от Касабова. И докато се прави на многострадална Геновева, ще напомня за установения от флагман стил на работа:
Не плащаш -включва се лайномета. А другата страна -кучета я яли. Те нямат сайт за да се защитят нали? Ни най малко защитавам оня плужек Вергиев. Но да ми се прави Касабова на непорочна дева.....в повече ми идва.
6.
В случая
11.03.2016 16:06:45
3
25
Всичко е напълно вярно. Базика настрана, ако журналистите нямат право да говорят скоро ще забранят и социалните медии. Крайната цел е да забранят и да мислим....
5.
до кога ?
11.03.2016 16:06:42
8
23
Г-жо Касабова, ще започне ли изданието ви да придобива по-сериозен стил...?! Ще спрете ли най-после "статиите" за орална, анална и прочие любов и сходните такива, снимките под хороскопа и подобни...?
4.
Съдия Светлин Иванов
11.03.2016 16:03:10
14
9
Касабова, я къш в коневръза, ма.
3.
ZapoznAt
11.03.2016 15:44:59
11
36
Евала
Много добра статия
С малко приказки ги направи по ниски от тревата.
Знам че си човек който търси истината. Продължавай да го правиш на пук на глупаците и страхливците. Те винаги ще ги има но хора като вас са "Кът" в днешните "вълчи" дни
Успех
2.
първо във ФЛЕГМАН
11.03.2016 15:40:35
10
18
ti li ma deto si nai podkupnata reketiorka
1.
smit
11.03.2016 15:37:11
12
44
Много трогателно г-жо Касабова.
Но не се правете на жертва. Вие сте част от тази система която мачка и убива.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори