×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осиновена съм и отчаяно търся биологичната си майка, имам всичко, само нея – не


Осиновена съм и отчаяно търся биологичната си майка, имам всичко, само нея – не
Всеки ден, във всяка една свободна минута я издирвам, вярвам, че някой ще ме разпознае, казва красивата Кремена
12 Февруари 2016, Петък, 14:11 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Няма да я съдя, но имам право да знам коя съм



Историята на едно вече пораснало осиновено дете на Бургас, което отчаяно издирва биологичната си майка, със сигурност би трогнала мнозина. У нас обаче тайната на осиновяването е гарантирана със закон. При осиновяването веднага е сменено името й, както и последните четири цифри на ЕГН-то й. Кремена е израснала в Бургас, завършила е основното си образование в ОУ „Братя Миладинови”, а след това и средното в СОУ „Иван Вазов”.

Разтърсващият разказ на Кремена Чорбаджиева е достоен за бестселър. Красавицата е родена на 5 септември 1987 г. в Бургас и е изоставена в Дом майка и дете. Въпреки това тя е благодарна, защото почти веднага я сполетял огромен късмет и е осиновена от добро семейство, което я отгледало с любов и истинска родителска грижа. 

В момента Кремена е на 28 години и търси биологичната си майка. Тя моли всички, които видят нейния зов за помощ, да го разпространяват с надеждата, че той ще стигне до майка й и някой ден двете ще се срещнат.

  Репортер на Флагман.Бг се срещна с младата жена, която отчаяно търси майка си само за да й зададе няколко въпроса, които от 6 години я измъчват.   Ето целия й разказ:

„Родена съм в Бургас, дадено ми е името Мария  Радкова Иванова и съм осиновена в същия град. Биологичната ми майка се е казвала Радка Иванова и е била около 30 или 31-годишна, когато ме е родила.

Не я търся, за да я съдя за действията й,

а просто да разбера защо се е наложило да ме остави, дали имам брат или сестра, какви наследствени заболявания евентуално може да се появят и при мен. Сега тя трябва да е на около 60 години. Търся я, но е много трудно. Обиколих всички институции, не съм стигнала само до Родилното отделение. Казват ми, че трябва да заведа дело. Как да го направя, след като знам, че няма да ми кажат нищо. Не съм първата, не съм и последната, която иска разкриване на тайната на осиновяването. Всички подобни дела са без успех... 

Осиновителката ми призна всичко и реши да ми помогне.

Тя също смята, че имам право да знам коя съм. Бургас е малък. Искам да избегна най-лошото, да предпазя себе си и трите си деца.   Много хора ме питат дали няма да се разочаровам  - колко повече да се разочаровам от това, че тази жена ме е изоставила? В решението по делото информацията е много оскъдна. Пише, че съм се родила с името Мария Радкова Иванова, с биологична майка Радка Иванова.   Знам само, че майка ми е или 55 или 56 набор.

Родена съм недоносена в Окръжна болница в Бургас, изоставена съм и веднага съм настанена в Дом майка и дете, след което за щастие са ме осиновили безкрайно любещи и грижовни родители.  Всеки ден, във всяка една свободна минута пиша на всички, публикувам информация в социалните мрежи, помагат ми и известни лица, които споделят историята ми…

Правя всичко възможно с надеждата някой да ме разпознае.

Питам, подавам молби в институциите, всеки ден се запознавам с нови хора. Но се сблъсквам с чиновническо безхаберие. Знаете ли колко е неприятно да видиш как отвсякъде ти затварят врати?! Вече нямам представа към кого да се обърна. Все още вярвам, че ще се намерят добри хора, които да я разпознаят по описанието и един ден да се срещнем. 

Не искам да я връщам. Отгледана съм от прекрасни родители, които винаги са били до мен.

Каквото и да съм правила – в добро и в зло те винаги са били зад гърба ми. Винаги са ме подкрепяли. И никога няма да ги предам.   Дори и да я открия, към биологичната си майка аз никога няма да се обърна с думите „мамо” или „майко, майчице”.

Искам просто да я попитам – дали се сеща на 5 септември 1987 г. за мен.

Искам да питам защо се е отказала от мен… от самото ми раждане? И ако наистина има други деца – толкова ли е нямала едно късче хляб за мен, а за другите има? Аз нещо по-малко ли съм от другите? Дали и тя ме е търсила?

Вярвам, че ще я намеря.

Искам да я попитам как е спала спокойно 30 години, след като знае, че аз съм някъде там и тя ме е захвърлила.  Не я оправдавам, родила ме е на 30 години и не е можела да ме задържи… Трябва да имаш сила да се опълчиш, да имаш смелост, да знаеш, че родителите ти ще склонят, каквото и да е.  Аз съм родила 3 деца… Не мога да си представя как бих живяла без тях. Не мога да си представя да си погледна детето и да го изоставя.   За мен това е една чужда жена. Това, че ме е родила и ме е изоставила, никога няма да й го простя.

Да, благодаря й! Дала ми е живот, но дотам. Все пак искам да знам обаче коя е, а не знам как да я намеря.  Това ми тежи. Не е приятно чувството да разбереш, че не си бил желан още от появата си. Да знаеш, че някой не те иска. Няма какво повече да ме разочарова от това, че съм била изоставена. Аз съм захвърлена още от самото си раждане. Дори не знам дали ме е погледнала и дали знае бяла ли съм, черна ли съм.
Знам, че тя не е била семейна. В самото решение пише – баща неизвестен. Ако знае кой е, бих се радвала да ми каже. Той може и да не знае за мен. 

Много хора ме питат – за какво ти е, да не я търсиш за пари, за наследство. Не! Аз си имам всичко!

Не ми трябват материални неща, искам само да бъда спокойна. Не съм лишена от нищо! До себе си имам прекрасни родители, грижовен мъж и три невероятни деца, отглеждани с любов. Питат ме и защо не търся баща си. Как да търся човек, който е неизвестен и за когото не знам абсолютно нищо.  

С какво мечтая да се занимавам ли? Искам да стана фризьор, ще изкарам курсове и ще отворя малък салон. Искам да работя за себе си.”

В категории: Лична драма


51
Коментара по темата
51.
Diana ilieva kirilova
02.03.2018 00:08:16
2
1
hteti Kaja na kratko moq jivot men same osinovili na 1godinka porasnax ujasno v tova semeistvo sadbata si igra smen chesno dasi kaja sam nogo dobre imam prekrasen mah domen i semeistvo koeto midavat tova koeto nesam imala 16 godini moqta maika deto me ostavi aaaa drugi me osinovixa sahto ne znachat nihto za men zahto zahtoto me ogledaxa ujasno bqx nogo tarmozena iiii ot tqx kakva sadba nali no as se ojenix i si zex jivota v race i pres celiq si jivot nebqx htasliva vinagi sam imala salzi v ochite da kato malka nebqx htasliva dokato ne srehnax maja na jivotasi i sega moga da kaja sas dignata glava chesam mnogo htasliva moqta istoriq emnogo dalga i tajna zatova digni glava i se radvai tova koeto imah i badi htasliva mnogo stiskamti palci da q otkrieh
50.
Diana ilieva kirilova
01.03.2018 23:44:02
1
1
Mila napalno te razbiram zahtoto i as edva na 24 godini razbrax che sam osinovena tai kato razbrax i as utre pochvam da tarsq moqta maika nadqvamse daq otkriq no neq tarsq za pari ili za nehto drugo prosto daq pitam zahto me ostavi eto che as imam dve prekrasni deca tesa momchenca no zanihto na sveta nebix gi ostavila
49.
друга
25.03.2016 03:54:20
1
3
Мила Кремена, познавам ли4но жена оставила детето си, защото е не може да се справи със собствения си живот и е прецени 4е ще е по добре за детето и да баде осиновено и да израсне в истинско семейство и хубава здрава семейна среда, за да бъде то щастливо. Общите гени не са никаква гаранция за щастие! Аз съм отгледана от собствената ми биологична самотна маика - разочарована от живота си- тя ме гледаше само като задължение и без любов и аз като дете си мечтаех да бъда осиновена от семейство, което истински да ме обича. Може би ти си имала по голям късмет 4е си отгледана и израсла при твойте осиновители, а не от билогичната ти маика.
48.
Стела
15.02.2016 10:59:44
3
7
Не търси тази, която ти е дала живот!Може да е имала много сериозна причина ,за да те остави!Ще я нараниш,от думите ти лъха омраза!/
47.
Георги Бакалов
15.02.2016 09:33:57
1
2
Nr 45 "Снежана"
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ обективна, защото тя самата Е ОСИНОВИТЕЛКА!

Кремена не оспорва чувствата си към тези, които са я отгледали и в действителност са нейни родители.

Въпросът за ПРАВОТО НА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИОЛОГИЧНИТЕ РОДИТЕЛИ отдавна НЕ СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО МОРАЛНО-ЕМОЦИОНАЛЕН.

ПРИЧИНИТЕ, поради които едно ПЪЛНОЛЕТНО ЛИЦЕ трябва да знае, кои са неговите биологични родители и роднини са от ГЕНЕТИЧНО и ПРАВНО ЕСТЕСТВО.

В Европейския парламент са внесени предложения за отпадане на забраната и най-късно до две години
ще излезе директива, която да регламентира ПРАВОТО НА ОСИНОВЕНИТЕ ДО ИНФОРМАЦИЯ.
46.
Нямам продобни проблеми, но:
14.02.2016 13:52:11
0
2
Установяване на наследствени заболявания, и избягване на поява на поколение от братя и сестри, са СЕРИОЗНИ причини момичето да търси биологичните родители.

Наивитетът в написаното е друг въпрос.
45.
Снежана
13.02.2016 22:48:54
2
12
Мило момиче, истински родители са тези, които са те отгледали, които са бдяли над теб безсънни нощи и години наред! Биологията и генетиката са безсилни пред съдбата и това, което Бог е отредил за нас! Бъди благодарна на семейството си и според мен не се обръщай назад, дори и от любопитство.

Пише ти човек, който е извървял този труден и болезнен път в двете посоки, т.е. човек, който е осиновен и осиновител на две прекрадни дечица
44.
ХРИСТОВА
13.02.2016 22:10:41
0
4
zapihi si priemen 4as pri kmeta .V esgraona ima danni za maika ti.Mogat da ti razkriat s razrehenieto na kmeta.
43.
Георги Бакалов
13.02.2016 17:58:59
0
6
За "№41 Петя":

Не мисля , а знам, че не само детектив, но и всеки би могъл да открие координатите на Радка Иванова !
СЛУЧАЯТ Е МНОГО ЛЕСЕН, защото има много данни за Радка.
В родилния дом адресът й се намира в архива, знае се, че по това време е живяла в Бургас или в околните села и, че сега е на 58 години.

Преди 7 години открих в Нова Зеландия биологичния баща на
внука си.Флагман има достатъчно материали по случая.
Друг е въпросът, какъв е крайния ефект от откритието.
42.
Г.В.
13.02.2016 15:55:19
2
7
Защо я търсиш, мило момиче????? За да и се накараш ли???? Така не се търси и куче, камо ли БМ.....
41.
Петя
13.02.2016 15:19:26
1
0
Вие наистина ли мислите,че детектив върши работа или сте намерили място за реклама,ако сте такъв?Не откривате топлата вода!!!
40.
Георги Бакалов
13.02.2016 13:35:08
1
5
Съдбата на всички осиновени деца
( особено на изоставените !) и ПРИЧИНАТА да търсят биологичните си родители е
МНОГО ЛИЧНА и РАЗЛИЧНА !

Въздържам се от коментар, но ако Кремена желае да открие биологичната си майка ( или баща ) в нейния случай това са два дни работа на един частен детектив.
Всеки професионалист би измъкнал от архива на родилния дом АДРЕСА на Радка Иванова, която е родила на 5 септември 1987 г.!От там нататък ще се намерят съседи и роднини, които със сигурност знаят подробности.
39.
Има право
13.02.2016 12:53:00
0
10
Момичето има право да знае потеклото си! Ами ако има генетично предразположение към даден вид заболяване? Ами ако нейните деца срещнат братовчедите си /от братя или сестри на майката/ и се влюбят? И създадат свои деца? След като е станала майка, тя много добре знае как се гледа едно дете и няма да пренебрегне осиновителите си, защото те са я направили човек! Успех!
38.
Стаси
13.02.2016 12:46:57
0
9
Кремена, разбирам, че ти не подбираш начини да търсиш майка си, но се замисли дали това е правилния начин- да я разoбличиш публично пред нейния съпруг, деца и близки- аз мисля, че така потърсена- Тя никога няма да се появи..
37.
осиновителка
13.02.2016 12:03:35
3
11
Ние родители-осиновители просто си мислим, че е трудно не само за нас но и за нашите осиновени деца когато вие биологични родители започнете да ги търсите и това само за да задоволите вашето любопитство и ... да запознаете нашите осиновени деца с техните братя и сестри!

Вашето намерение да търсите вашите оставени за осиновяване деца е много болезнено за нас родители-осиновители. Ние се притесняваме, че вие биологични родители може да разстроите стабилността която ние създадохме в нашите домове и семейства.
36.
Хрис
13.02.2016 10:43:52
2
9
Стаси, Кремена
Само човек, който не е минал през това може да даде такъв малоумен коментар. Аз съм 86 набор и скоро открих баща си. Приятелко, ще намериш и ти своите биологични родители. Няма как да ги приемеш като свои, но имаш право да знаеш кои са. Успех!
35.
Стаси
13.02.2016 10:25:35
11
11
Ти си изключително тъпа и нетактична. Що не вземеш тъпана и да застанеш в центъра на Бургас да търсиш майка си. Нямало да я съди, само да я намери- звучи ми когато едно дете направи беля как казва майката ела, няма да те бия. За да не те отгледа тази жена, сигурно е имала много основателни причини. Сега тя си има свое семейство и не иска да навлизаш тепърва в живота и и за втори път да и унищожиш живота. Гледай си твоето семейство и хората,, които не са могли да имат деца и са те отгледали. Не рови повече публично. Такива неблагодарници като теб, за които една майка е претърпяла и без това достатъчно мъка не би трябвало да я търсят.
34.
Кремена
13.02.2016 10:07:08
18
11
Престани да я търсиш. Ти си една неблагодарница и съдница, а тя ти е дала живот. Тя не иска да се среща с теб, не иска да и напомняш за миналото и да я съдиш, че те е създала. Ти нищо не знаеш за онова време, за морала у хората, за морала в обществото.
33.
Осиновена
13.02.2016 08:02:52
7
15
Групата във Фейсбук се казва "Къде си". Аз намерих биологичните си родители. Колкото и години да са минали, заслужава си да разбере човек кои са биологичните му родители. Облекчението от истината е неописуемо. Само осиновените разбират.
32.
емигрант
13.02.2016 07:09:35
1
10
Трудно е като състояние . Раздиращи въпроси . Да, имате право да знаете кои е биологичния ви родител , обичате осиновителите си. Проблема с произхода Ви раздира .Аз живея в чужбина и в Гърция има едно предаване - паме пакето както имаше в България - имаш поща.Не винаги гледам гръцка телевизия , но често гледам това предаване. Да има разтърващи истории на търсене на родител , брат , сестра и какво ми прави впечатление не материята е в съзнанието им а просто човешки да намерят сестра ,брат от друг брак на родител.Имаше случаи осиновено дете търси маика си и тя беше българка.Знаете ли , оставете гнева , въпросите ЗАЩО ВИ Е ОСТАВИЛА -сигурно е имала причина. ако искате търсете но с наи добри чувства на уважение , все пак ви е родила . Може да не кажете маико , но ще имате възможност да видите произхода си . Оставете гнева , не можем да съдим никои , просто утре ние не знаем какво ни очаква , ситуация , решения . Успех в търсенето.
31.
МАГДАЛЕНА ТОТЕВА
12.02.2016 23:03:48
6
21
Момиче,гледай си мъжа и децата и се радвай на живота.Обичай хората които са те отгледали и са бдяли над теб когато си била болна или ти е било тежко.Те са истинските ти родители.Биологичната ти майка,ако държеше на теб,до сега щеше да те открие хиляди пъти.
30.
Деси Тенева
12.02.2016 23:01:31
6
21
Моля, не коментирайте със съвети. Не можете да знаете как и защо, а и никой не е длъжен да ви обяснява. Или помогнете или пожелайте успех... кой, как и защо, мнението оставете за себе си! Достатъчно смела е крачката да се даде гласност. Не бъдете съдници, а съмишленици. Успех момиче!
29.
Аз
12.02.2016 22:54:04
3
22
Според мен няма никакъв смисъл да търсиш биологичната си майка, ако ще я обвиняваш, натякваш, натъртваш... Ако ще я питаш само дали имаш заболявания... Какъв е смисълът след 30 години да ровиш в миналото на жената... Ако я намериш - бъдете приятелки, може да е била изнасилена, принудена, предадена - да не съдим, за да не бъдем съдени. Може да са й казали, че си много болна и да се е паникьосала, може много неща. Намери я, но не за да я нараниш, колкото и странно да звучи.
28.
Диана Маринова
12.02.2016 22:21:08
1
14
Искам да Ви кажа, че във фейсбук има група която се казва "Търсим се", ако вече не сте, то напишете писмо до админите на групата и опишете Вашата история, ще я публикуват в групата и там кой с каквото може ще Ви помогне, но наистина помагат, а не съдете така майка си, не сте сигурна защо Ви е оставила на такива големи години, може и да са я излъгали, че сте починали или да са й казали, че сте нещо болна, след като сте се родила недоносена, първо разберете каква е причината!
27.
Sancta Simplicitas
12.02.2016 22:14:32
2
19
Скъпа Кремена, ти не си готова за тази среща. Пожелавам ти да не я откриеш, защото и двете ще бъдете наранени много.
26.
само да кажа
12.02.2016 22:12:16
6
25
Абе булка, имаш куп неща да вършиш - на 28 си ,без професия и с 3 деца, утре ще му писне на твоя, че имитираш някакво безполезно занимание и ще останеш сама. Не ти го пожелавам, ама не се занимавай с глупости. Не вярвай на коментаторите - те са сеирджии!
25.
25
12.02.2016 22:11:01
4
30
Мило момиче, на моята баба са и умирали децата, след което е осиновила едно момиченце. Майката на детето умира при раждането и баба отива и я взима. След нея вече ражда още три деца, които са живи до ден днешен. Покойната ми баба (лека и пръст) до края на живота си най-много обичаше нея! Голяма мъка е и за твоите истински родители (осиновители), както и за техните близки да знаят, че ти търсиш тази, която те е изоставила, при всичките грижи и любов, с които са треперели над теб. Сигурно е от любопитство, но повярвай ми, не ти трябва. Въпреки всичко- успех!
24.
До ПЕТИ ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ УТРЕ ОТ 14:30 часа пред БС
12.02.2016 21:38:26
2
7
Аве глупаци, платени, а на бас че на диктовка не можете да го напишете това грамотно. .... Тъпи анаболни животни сте вие. Вие ли ще оправяте държавата? В затвора ви е мястото уроди рижи !!!!
23.
Гойко
12.02.2016 21:29:24
15
4
Кво да я търсиш тая курва дето те е оставила
22.
*********
12.02.2016 21:10:29
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
л
12.02.2016 20:50:46
2
15
така написано има много гняв и обвинение към непознатата ти родителка.щом тв така е прецинила решението и трябва да бъде уважено.аз на твое място не бих я търсила, не прощавам родителските грешки...
20.
Иван
12.02.2016 20:39:12
4
29
Истинските родители са Тези които са те отгледали!Бъди им Благодарна Уважавай ги и ги Обичай.И знаеш ли(един съвет) не търси жената която те е родила.(И едно малко правило!!!Не е важно кой те е създал,Важно е кой те е отгледал и кой е Направил Всичко Възможно- (с много лишения) Да Бъдеш ИСТЕНСКИ ЧОВЕК)
19.
Do ПЕТИ ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ
12.02.2016 20:27:22
1
4
Saglasen sam che wseki maj trqbva da mine prez kazarmata! Ako bqhte se konslutirali s nqkoi (ne LUD) ot zapasa shtqhte da znaete che BOMBANDIROVACHITE ot t.3 sa meko kazano gluposti!!!!
18.
Млякото и Роснака от Маринка
12.02.2016 20:16:59
4
6
Лапайти курааа шматкиии
17.
baihui do maloumnika i pederasa #14
12.02.2016 20:07:47
3
5
Ши дода, само си вземи повече вазелин, малоумен чикиджия !
16.
Данелия
12.02.2016 20:02:44
1
9
И ти не знаеш май какво търсиш при положение,че имаш хубави родителу както казващ.
15.
Малоумници
12.02.2016 20:00:37
3
8
Нямате ли малко чувства нещастници.Момичето се опитва да сподели нещо.
14.
Млякото и Роснака
12.02.2016 19:46:40
27
6
Ила ила в горно езероо да ти праснем ануса и да прайш циала ношт минети и штикажа кояй майкати кой е башта ти и кой е дадо коледа.ила в центьра и гледай за Q7 ние ште сме вьтре
13.
екатерина
12.02.2016 19:41:57
0
4
На 12.01 1969 година майка ми е родила в София дъщеря.Дала и е името Илиола.Доколкото знам е била в Майчин дом.Осиновена е от семейство лекари.Помогнете ми,моля да намеря сестра си.Благодаря
12.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
12.02.2016 19:37:56
11
12
Мнооо яка путка.
11.
*********
12.02.2016 19:11:57
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
*********
12.02.2016 19:11:08
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
baihui
12.02.2016 19:10:31
2
21
Истинските родители са осиновителите ти! Не търси в лайното семки !
8.
edna
12.02.2016 19:07:24
5
20
търси я ,но не я съди и не искай обяснение ЗАЩО?ПОНЯКОГА ТОВА СА МНОГО ЛИЧНИ ТАЙНИ ЗА ПРИЧИНАТА ДА ОСТАВИШ ДЕТЕТО СИ !Просто искай от нея да бъдете приятелки !
7.
мила Кремена
12.02.2016 19:00:55
4
29
никой на този свят не си избира родителите , ти ги имаш . не се измъчвай с това си решение да намериш биологичната си майка , няма смисъл да преживееш тия мъки ,не си заслужава . имаш майка и татко живей си живота и мисли само за бъдещето . майната му на миналото
6.
Нико
12.02.2016 18:53:32
4
36
Като прочетох статията осъзнах, че в теб има много мъка и разочарование.Ако сега я намериш няма да излезе нищо, само ще се нараните още повече.Не си готова още за тази среща.
5.
съпричастен
12.02.2016 18:50:46
4
16
Пожелавам ти да бъдеш все така упорита, щом си започнала веднъж, ще я откриеш. Това, че си родена в Бургас, не означава, че и тя на всяка цена е от тук. Обикновено са ги принуждавали да раждат в друго населено място. Но няма невъзможни неща! Светът е малък, а съдби като твоята имат много хора. Успех в търсенето и дано не останеш разочарована, когато я откриеш.
4.
Позната
12.02.2016 18:40:12
4
14
Успех Креми вярвам,че ще я намериш !
3.
...........
12.02.2016 18:39:46
3
10
Не знам дали ще открие майка си, всъщност и го пожелавам, ама съм повече от сигурен, че бащи много ще си намери ... :-)
2.
Читател
12.02.2016 18:23:19
4
58
Осиновителите ти, те са истинските ти родители уважавай и обичай тях. Не търси жената която те е родила ако е имала желание да се запознае с теб е щяла да те потърси.
1.
ludia
12.02.2016 18:17:28
5
24
Pojelavam ti da q namerish milichko
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС
Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори