×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал в студиото на бТВ, Филип Цанов избяга, защото водещият не е чел „Робинзон Крузо“?


Скандал в студиото на бТВ, Филип Цанов избяга, защото водещият не е чел „Робинзон Крузо“?
Това е последният път, когато влизам в студио с водещ, който даже не е чел „Робинзон Крузо“, каза шефът на „Природата за хората и регионите“ Филип Цанов преди да напусне студиото
12 Февруари 2016, Петък, 08:23 ч.

Само оставете микрофона, защото имате навика да вземате някои неща явно, провикна се след него Антон Хекимян

Лют скандал нажежи страстите в студиото на бТВ, след като председателят на антиприродозащитна организация „Природата за хората и регионите“ Филип Цанов се похвали, че е чел „Робинзон Крузо", "Винету" и "Синовете на великата мечка“.
„Темата за планините е сериозна и човек трябва да е подготвен, за да я дискутира. Знаете ли какъв е големият проблем? Това е последният път, когато влизам в студио с водещ, който даже не е чел „Робинзон Крузо“. Една тема, която е доста сериозна, мащабна и касае живота и битието на 500 – 600 хиляди хора от планинските региони, я профанизирате. Ние отидохме със съвсем ясната нагласа да дискутираме сериозни неща“, провикна се съпругът на журналистката Екатерина Генова, преди да напусне студиото на „Тази сутрин“.
„Не изглежда сериозно да се държите по подобен начин. Не ви отива като възрастен човек. На колко години сте?“, попита Антон Хекимян.
„На 58 съм. Чел съм „Робинзон Крузо“, отговори Цанов. „Искахме да водим нормален дебат, но провалиха всичко. Те не са виновни. Изкарват си някакви пари. Гледат гъски, лешояди, лалугери и вземат милиони. В профанския разговор бях до тук“, каза шефът на „Природата за хората и регионите“, преди да се изнесе от студиото.  Само оставете микрофона, защото имате навика да вземате някои неща явно, провикна се след него водещият.
Това, което каза Цанов за вас, не бе правилно, възкликна министерският съветник  Владимир Каролев. Той се включи в разговора по телефона, за да коментира зрелищните събития по време на кръглата маса за развитието на планинския туризъм вчера, при която кметът на Банско Георги Икономов и Каролев влязоха в шумен спор с екоактивисти, дошли, за да изразят своя протест.
Юристът във WWF България Любомир Костадинов, чийто таблет за кратко беше взет от министерския съветник, заяви, че такива протести имало навсякъде. „Попречихме за няколко минути, това не е драма. Дойде охраната, помолиха ни, напуснахме. Но поведението на кмета (Икономов – б.ред.) е малко ориенталско", посочи Костадинов, според когото проблем е била невъздържаната реакция на опонентите им.
„Юристът лъже, не съм го пипнал за ръкава, има видео. Преди малко излъгахте, че са ви обиждали министрите. Това беше едно партийно мероприятие. Има едно момче, Андрей Ковачев – кандидат кмет за София на "Зелените". Може да попитате който си искате хижар, ходи ли Каролев по планините и чисти ли, и тези дали ходят. Това е една група, която събира пари от псевдозелени проекти и не иска да се развива ски туризмът в Банско", каза пък Владимир Каролев.

В категории: Животът


11
Коментара по темата
11.
dwoko
08.03.2017 22:35:01
0
1
dokato taq darwava si sazdava takiva introvertni liliputi i si gi i otglewda za smetka na obiknovenniq. kojto se gar4i, izsmukan 4ove4ec,6te se prakvat TAKIVA CINICI BRUTALISTI,PERVEZNI PROPADNQRI I GOLI OHLIUVI!
10.
ali baba
08.03.2017 22:27:34
0
2
Хекимян е възпитан човек и голям професионалист,ерудиран журналист!
Незнам защо го изтърпя тоя старец комплексиран, тоя крадец и циник. Не го ли прецени ,че тоя Филип Цанов е изтрещял дърт комплекс, който търси поле за изяви, и начин да се докапа до големата лапачка еврова!
9.
sado mazo
08.03.2017 21:34:31
0
0
velikata 4etvorka fifi colov,katq genova-colova BNT, vewdi4kata ra6idov i priqtel4eto im karolev - ne mislete 4e ne znam za glavnite bukvi pri imenata- NOTIQ 4ETIRIMA MO6ENNICI NE ZASLUWAVAT ZA GLAVNI BUKVI!!!!!!
BEZBOWIE ,NAGLOST,BEZKRUPOLNOST I BRUTALNO PRENEBREWENIE - TOVA SA TE I TAKA WIVEQT PO TEHNI SI PRAVILA!!!!!!
KAKVA DRUWINA SA SE SPRETNALI SAMO! NA DRUGITE 3-MA IM VIDQHME BEZKRUPOLNOSTTA, AMA NA TOQ ODARTQL LE6POR 60 GPODI6EN GLADNIK FIFI CANOV AAAKO MU SE DADE MAAALKO VLAST- MOWE VE4E DA NE SME I BALGARIQ A REPUBLIKA NA TURCIQ ILI RUSIQ! I MAJ4INOTO SI MLQKO TOQ PREGARBEN STAREC- GROZNIK E GOTOV DA PRODADE NA DQVOLA SAMO I SAMO DA OPERIRA S 4UWDI I BEZOT4ETNI PARI SA6TO KATO WENA MU V BNT- TAQ PREZRQLA QBALKA, DEBELA I I MAZNA GNUSNA ""WENA"" ,ZA6TOTO PRILI4A NA TRAVESTIT, TQ I WENA E MNOGO DA Q NARE4E 4OVEK!!!!!!IGNORIRAJTE GI
8.
ceca sisa
08.03.2017 03:08:52
0
1
те такива като тоя филип цанов и катя генова са като търкулило се гърнето и си намерило похлупака! лика прилика са си! само че единя е на държавната ясла а другия вие като гладен вълк!
7.
FEDQ
08.03.2017 03:01:22
0
0
nevazpitan prezrql narcis e toq filip4o
6.
zino
08.03.2017 02:57:34
0
1
ama toq canov e golqm sme6nik........
5.
синя птичка
08.03.2017 02:51:22
0
0
Aбе тая фамилия няма срам ,няма очи!
Крадене до дупка! Как не ви е срам и двамата и катя генова и тоя филип цанов така селски да се излагате бе!
Как си възпитавате децата и на какво ги учите! Май вече са научени на каквото трябва..........
4.
FEDQ
08.03.2017 02:40:47
0
0
Za kakwo go kanite toq prosqk i mu dawate efirno wreme kolegi...
ot wena mu w BNT SA WDIGNALI RACE, KAK USWOQWA DARWAVNI PARI TAKA UMELO I BEZKRUPOLNO. QWNO NQ TOQ NI6TO NE MU SE OTDAWA OSVEN DA SE FALIRA I DA FALIRA WSI4KI OKOLO SEBE SI.ZADLAWNQL E NA CQL SVQT I RE6IL KAK S EVROPEJSKI PARI 6TE SI OPRAWI POLOWENIETO I SAMO4UVSTVIETO.ZAVIL KATO GLADEN KUPOJ -MERZAVEC!09381
3.
FORI77
08.03.2017 02:32:28
0
0
е това ,не е като онова. това ,че катя генова се е уредила да цица от държавната субсидия на БНТ, и добре да не кавем ,че МНОГО ДОБРЕ СПРАВЯ, на тоя мухлъо мъжа й и да му се дава то ТОЙ И ЗА 4ЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА. гадно е жена му да го издържа на тия години, ноооооооо и .!. евро пари ще види през крив макарон тоя тукмак! БЕЗСРАМНИ НЕВЕСТУЛКИ! А тая катя, за нищоооо не става ако не е ВЯРА АНКОВА, да й поднася всичко на тепсия! ГИЛЕМИТЕ БАРОВЦИ- ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ ГЪОНСУРАТЛЪЦИ

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/article/29681
2.
Kalyan
02.03.2016 14:22:00
0
0
I was drawn by the <a href="http://bnrhfcrubqr.com">hotnsey</a> of what you write
1.
Asnaira
19.02.2016 10:22:58
0
0
I secrahed a bunch of sites and this was the best.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори