×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненада: Димитър Николов и Ахмед Доган получиха награди за лидери от библиотекарския институт (снимки)


Изненада: Димитър Николов и Ахмед Доган получиха награди за лидери от библиотекарския институт (снимки)
Бургаският кмет бе отличен с почетния знак "Стефан Стамболов"
11 Февруари 2016, Четвъртък, 14:10 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимки: Авторът)

Отличен бе и художникът Светлин Русев


Бургаският кмет Димитър Николов получи неочаквана награда заедно с лидера на ДПС Ахмед Доган и художника Светлин Русев.
Отличията са за лидерски качества и са на Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ), който често е свързван с т.нар. библиотекарско-сарайска групировка.


Тримата получиха почетен знак „Стефан Стамболов”. Ахмед  Доган очаквано не дойде. Вместо него наградата получи депутатът от ДПС Станислав Анастасов.

Наградите на Доган и Светлин Русев бяха предварително планирани, което става ясно от раздаваната програма на 10-ата научна конференция по лидерство на „Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда” към УниБИТ.

Първият е отличен за лидерски принос към държавността, а вторият – към духовността.
Наградата на Димитър Николов е заради заслугите му като регионален лидер в качеството му на кмет на Бургас.
Той е включен към наградените в последния момент. Затова и не бе споменат в предварителната програма.


Наградите раздаваха ректорът на института проф. Стоян Денчев, както и Светлана Шаренкова, която е издател на левия в. „Земя”, член на Националния съвет на БСП и лидер на русофилското движение „Форум България – Русия”.

Събитието пък бе открито от Димитър Иванов, наричан Гестапото, който е последният началник на Шести отдел в Шесто управление (за борба с идеологическата диверсия) на тоталитарната Държавна сигурност.

Иванов е председател на Управителния съвет на УниБИТ и също е член на Националния съвет на БСП. Той днес пък изненадващо получи лична награда – швейцарски часовник, от ректора Стоян Денчев.

Светлана Шаренкова подчерта заслугите на Димитър Николов като кмет на Бургас и това, че той бил единственият градоначалник, който е избиран три пъти с нарастващ вот.

Николов в речта си обяви, че е силно изненадан от наградата.
Аз не се чувствам лидер, а слуга на гражданите си. Не знам защо те толкова упорито ме избират да ръководя града, добави скромно Димитър Николов.
Веднага след награждаването той напусна форума на УниБИТ.








В категории: Бургас , Политика


Автор
16
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
Византийските Хроники
12.02.2016 00:06:53
0
2
Марга Попова от Велинград града на Васил Божков-Черепа човек свързан с 3-ния агент Сократис Кокалис-КГБ Щази и Гръцкото Разузнаване милиардер собственик на Гръцкия Телеком КОСМОТЕ и гръцкото ТОТО перач на тъмно червени пари на КГБ.Васил Божков-Черепа изравял антики и ги давал на Кокалис който пък ги продавал като ГРЪЦКИна аукциони в Европа на басно словни цени после деляли плячката натрупали стотици милиони .После Божков навлязал в Хазарта и свързал Ирен Кръстева майката на .Пеевски-ЛАФКАджията с парите на КГБи чрез Кокалис инвестирали развъртели РУСКИте пари в престъпната БГикономика но под прекия надзор на главната РУСКАМ атрошка СВЕЩЕНАТА КРАВА Доган-пазителя и бунителя на Етническия МИР.Именно чрез ДОГАН и Етническата Карта РУСИЯ държала в ШАХ българските правителства през 25Годишния криминален Бандитски Преход.После младия Делян скачал от НДСВ в ДПС купил си диплома от ЮЗУБлагоевград станал следовател вНСОи даже през2005 яхнал джип Мерцедес ЖеКубче обикалял улиците на Бургаския Кв.Зорница да ПОДСЛУШВАс цецомобил кв оси бъбрят СКАТаджиите на Винкела Симеонов и Несебърски БОС Митьо Очите така спечелил одобрението на Библиотекарите които го насочили към печелившите играчи лапачи отДПС и там започнало голямото УГОООООЯВАНЕ
15.
Златните Кокошки на КГБ
11.02.2016 23:46:36
0
2
Както писаха в сайта АФЕРА кмета Николов играел по свирката на Руските МАСОНИ и като Доган бил прихванат от Руските Служби докато сричал над уроците е МГУ Москва НЕзавършил но попаднал на хора-Контрабандисти Алчни Нагли Безскрупулни с Азербайджански Нагорокарабахски Неруски Имена.Доган обслужвал Руските Интереси строял хотели и имоти за 300ХИЛЯДИ руснаци а Момата назначен да прикрива Контрабандата на ГОРИВА за парк Росенец и дейноста на своя състудент от Москва Валентин Златев в схемата е ЕБВР държаща порт ДжурджуЛещти в Молдова откъде по документи тръгнало Контрабандното СУХО МЛЯКО а после и Контрабандния ПЕТРОЛ.И о чудо МОЛ Галерия също собственост на ЕБВРа Шоколадовата ПОБЕДА черпи отФондовете на ЕБВР Джесика и Джеръми Момата ЩЕ тегли заеми от ЕБВРза Басейна в Парк Славейков както и за автобусите СОЛАРИС също собственост на ЛИТОВСКО-ПОЛСКИ МАСОНИ от ЕБВР
14.
KML
11.02.2016 19:18:48
0
1
Жалко, много трудно е да можеш да казваш "НЕ"
13.
Юрий
11.02.2016 11:50:38
2
6
Награда заслужава Роналд Рейгън който навря Горбачов в кучи гъз и ни освободи от тези кърлежи.

Награда заслужава всеки който се бори срещу октопода на руската мафия.!
12.
w love
11.02.2016 11:45:58
0
9
Няма ли награда за най замърсен въздух под налягане за Лукойл, всяка вечер към 12 часа вечерта?
11.
Холандската Преса
11.02.2016 11:43:37
0
6
Дайте награда когато някой застреля Доган мафиота.
10.
Бррр.
11.02.2016 11:43:00
0
10
Да не си помислите,че има някаква връзка между Библиотекарския институт,Ахмед Доган,Бойко Борисов,Делян Пеевски и Димитър Николов.Очакаме скоро Lafki до Часовника и пред Моста.
9.
Istinata
11.02.2016 11:41:06
1
5
Няма ли награди за тези дето банкрутираха КТБ? или за тези в София дето убиха 160,000 българи под окупацията на руската армия през 1944-1989? Няма ли награди за Тодор Живков и БСП дето банкрутираха България и създадоха хиперинфлация която унищожи заплатите и пенсиите? Няма ли награда за Първанов и неговите $80 милиона от Газпром?
8.
ти
11.02.2016 11:39:33
0
10
МИТЕ КОГА ЩЕ МАХНЕШ СВЕТЛООТРАЗИТЕЛИТЕ ОТ СТ.СТАМБОЛОВ И ХР.БОТЕВ ЧЕ СИ ПОТРОШИХМЕ КОЛИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ СЛОЖИШ НА АУТОБАНА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО В ГРАДА НЕСА ОТ ПОЛЗА НАПРОТИВ ГОЛЯМА БЕЛЯ СА
7.
пешо кура
11.02.2016 11:36:21
0
13
ТРЯБВА ДА ИМ ДАДАТ НАГРАДИ ЗА УНИЩОЖИТЕЛИ ЕДИНИЯ НА БУРГАС ДРУГИЯ НА БЪЛГАРИЯ
И КВИ СА ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ НАГРАДИ ДА ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА
6.
анти-социалист
11.02.2016 11:35:42
4
6
Институт за мафиоти и подлизурковци --- като изключим нашия кмет, който е много деен, въпреки че не може да привлече инвестиции.

Време е да съборим Альоша и на негово място да сложим паметник на Богинята на Бургас, покровителка на Черно Море и 3те езера.
5.
уууууу!!!
11.02.2016 11:31:27
2
6
Герои са тези бизнесмени които плащат заплатите на хората в града! Не партийни секретари.
4.
Uk
11.02.2016 11:29:18
3
4
A за тези от нас които бяхме на протестите? А за тези от нас които свалихме комунистите със дневни протести? А за тези от нас които вдигнахме училищата срещу руската и софийската мафия?
3.
Дернев
11.02.2016 11:27:34
1
3
Никаква изненада. Един ще падне, друг ще го смени, както беше казал поета. Той да му мисли. Ако не е късно, разбира се.
2.
Истината
11.02.2016 11:26:48
1
4
Бла-бла глупости.
Той и Първанов руския предател има такъв. И джуджето Жельо Желев и то има такива.

Не слагайте нашия кмет във една група със такива убитаци.
Гледай го горкия зажаднял за слава.

Ами, дайте тук малко повече усилия и може да почнете да печелите нещо. С колко вдигнахте икономиката на града и инвестициите?

Срам ме е че Първанов Комунистическия Гей има подобна награда.

Стига сте се самонаграждавали.

Само Бургазлиите които бяха на барикадите срещу комунизма заслужават медали и награди!!!

Те ревнаха срещу робството. Другите ги гледаха от къщи.
1.
runursa
11.02.2016 11:23:09
1
1
Kade e Dugan va ni gu vijdam batka
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори