×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жестокост! България гони иранка, приела християнството в Бургас, в родината я чака смъртно наказание


Жестокост! България гони иранка, приела християнството в Бургас, в родината я чака смъртно наказание
Захра ще бъде обесена публично, ако бъде екстрадирана, алармира Флагман.БГ
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Февруари 2016, Сряда, 09:45 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: авторът

Младата жена говори и пише перфектно на български, работи и е пълноценен член на обществото - да я спасим


Поредното безумие с марка "България" се разигра днес в Бургаския административен съд, установи репортер на Флагман.БГ, който единствен от медиите присъства в залата. Докато държавата ни се превръща в транзитна точка за всевъзможни ислямисти, два пъти отказваме да дадем убежище на млада жена от ирански произход, приела християнството.

22-годишната Захра Шахсавани се яви в съдебната палата в Бургас, за да обжалва решението на Държавната агенция за бежанците при Министерски съвет, с което й се отказва международна закрила. Ако Захра бъде екстрадирана обратно в Иран, тя веднага ще бъде екзекутирана. Такива са правилата в ислямската република. Там всички жени, без значение от вярата им, са принудени да носят хиджаб, а всеки мюсюлманин, решил да промени религията си, е обесван на публично място за назидание.

Младата жена говори перфектен български език. Има интелигентен вид и е лъчезарна. В съда днес дойдоха да я подкрепят около 30 души от всякакви възрасти. Казва, че е напуснала Иран заедно със сестра си още през 2013 г., тъй като там животът бил много тежък. Преследвали семейството й, защото опитали да развиват частен бизнес. Майка й и сестра й дори са арестувани. Избягали първо в Турция. Именно там Захра се запалила по християнството. „Вкъщи имахме Библия. Започнах да я чета и като видях чудесата в нея, повярвах! Обичам България и искам да остана тук”, разказа момичето пред Флагман.БГ.


Съдебната зала се оказа тясна за всички, дошли да подкрепят Захра

Захра се установява в Несебър през септември 2014 г. Повече от година работи във фризьорски салон в морския град, където и живее. Кръстена е, а на врата си носи златен кръст – един от най-важните християнски символи. Редовно ходи на църква и дори помага във всички мероприятия. За това свидетелства и пастор Христо Якимов.

„Запознахме се с нея през 2013 г. Тогава дойде в църквата. Направи ни впечатление, че седеше най-отзад и плачеше неутешимо. Опитахме се да направим връзка с нея, но беше трудно, тъй като не говореше български, а само малко английски. По начина на кръстене разбрахме, че е християнка. Посещава редовно богослужения, а вече говори и пише перфектно на български”, разказа пастор Якимов в съдебната зала. Той добави, че няколко семейства искали да осиновят Захра и с това да се решат проблемите й. Но у нас подобно нещо е невъзможно, защото вече е навършила пълнолетие.

„Безумие е в една християнска държава да не се подкрепят християните! Тук вече джамиите станаха повече от църквите. Християнска държава ли е наистина България, след като се допуска подобно нещо”, питаха се хората, които бяха дошли да подкрепят Захра преди началото на делото.


Захра Шахсавани заедно със своя адвокат - Ангел Динков

„За мен България е моята държава! Не мога да си представя живота извън нея, без приятелите ми и без вярата”, каза младата жена в съдебната зала. Нейната сестра също е християнка и живее със съпруга си в Швеция. Но Захра отказва да напусне България, въпреки че ще има много по-уреден и спокоен живот в скандинавската държава.

Екипът на Флагман.БГ повежда акция за спасяването на Захра Шахсавани от лапите на първобитното правораздаване в родината й.

Очаквайте само във Флагман.БГ изумителната история на Захра Шахсавани.

В категории: Темида


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
114
Коментара по темата
114.
З.Е.Х.И.М
28.05.2020 17:08:53
0
1
Няма да се разберем с този градски съд в Бургас. Този лош съдия разваля живота на момичето в България. Като иска тази иранка да живее у нас, да я остави на мира. За какъв се мисли този съдия, че да се прави на безразличен човек, който се оплаква без причина от това, че всякакви чужденци живеят в България. Слушайте господин или госпожо съдия, вие не сте Господ, че да разрешите в коя страна ще живее самия чужденец. Оставете иранката да си живее спокойно у нас. Нямате страх от това, че момичето ще бъде убито, ако я пратите обратно в Иран. Засрамете се от вашето безразличие против чужденците. Иранското момиче си остава в страната ни, точка. Само да разбера господин или госпожо съдия, че ако иранката е върната в страната си, ще съжалявате за това, че ще я пратят на сигурна смърт вследствие на вашето безразличие против чужденците. И за всичко това ще бъдете отговорен/на само вие.
113.
daniel
18.06.2016 15:13:02
0
1
Здравейте, аз съм г-жа Емануел Рут, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: [email protected]
112.
kito
08.03.2016 10:49:52
1
3
Tova e bezymie ta nie po tozi nachin stavame suochasnici na IDIL tova li iskate da stane gospoda sudii I ypravnici
111.
ДЕНИС ЙОРДАНОВ ГЕОРГИЕВ
01.03.2016 21:00:44
3
3
аз съм от бургас и съм готов още утре да я взема и да сключим брак а тама както реши !! нека пробват да я изгонят от домът ми ако им стиска !!! надявам се някой да миже да ми даде инфо който може и има повече инфо ми пише на лични във ФБ или на имейл [email protected]
110.
Милчев
01.03.2016 14:41:52
3
3
и ние от БНО ШИПКА СТАРА ЗАГОРА заставаме зад нея, ако някой има нейните контакти да ми се обади 0886146704
109.
Ивелин Маречков
16.02.2016 16:38:53
4
8
Красиво и интелигентно момиче, което всяка нормална бяла държава ще приюти, но БГ не може! Има място само за олигофрени джихадисти! Нека да се свърже с мен на пощата ми! Ще се оженя за нея и проблемът ще се реши! - [email protected]
108.
Кирил Андреев
13.02.2016 18:54:13
4
5
Бих се оженил за нея. Как да се свържа с нея и да я попитам дали я устройва?
107.
Али
13.02.2016 10:32:10
3
10
Аз съм Иранец който живее със семейството си в София. Нямам нищо против други мой сънародници да живеят в България, даже много се радвам. Но напоследък станала нова мода всеки който отива някъде в чужбина, вместо да спазва правилата за имиграцията и пребиваването, веднага или става християнин или хомосексуалист. Във много държави включително в БЪЛГАРИЯ има разни организации които веднага отиват да защитават подобни каузи.
Но много ви моля да не пишете лъжи и глупостите, че например в Иран ще и режат главата и то от баща и.
Там не живеем в средновековието.
Просто много е срамно когато някой използва името и хилядолетната културата на една държава за своя изгода.
Има ирански граждани които бягат от закона и идват например в България, а за да не ги върне българския съд, намират организации които работят за враговете на Иран и те имат по съветват да станат християни.
Наистина е срамно да отправят такива твърдения.
Има независими медии. Моля проверете сами.
Няма начин 80 милиона души много добре образован народ да търпи положението в Иран, ако само една малка част от тези твърдения да са верни.
106.
bobi
13.02.2016 07:09:21
1
8
За тези положения в страната сме виновни избирателите, че избираме такива политици, които съсипаха държавата и основно бълг. етнос. За съжаление и тези управници са същите, работят срещу българите и православието. Жалко,че нямаме смелост да гласуваме за правилните партии и хора!
105.
Some
12.02.2016 23:57:00
2
6
Това е хит : "По начина на кръстене разбрахме, че е християнка " Ми те не-християните не се кръстят въобще.
Иначе , всеки гонен и преследван независимо от тов адали е християнин, мюсюлманин или друг има право на закрила .
104.
прокурор
12.02.2016 21:51:24
5
5
абе по-хубавите ги оставяйте тука, тя тая не е лоша нека бъдем добри ама и малко по-хитри
103.
Еманоил Драгнев
12.02.2016 19:41:42
0
8
В България е срамно да си християнин , тук се ценят само смрадливи мюсюлмани и тем подобна измет.Забравихме ,че вярата ни в ХРИСТОС ни е спасила по време на мръсното 5 вековно ТУРСКО РОБСТВО-БЪЛГАРИЯ ЗА ХРИСТИЯНИТЕ ВЪН ВСЯКА ДРУГОВЕРСКА ИЗМЕТ
102.
*********
12.02.2016 19:20:49
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
101.
Burgas
12.02.2016 18:47:26
2
3
Vish bahi niete potkrepqme i se molim za tep znai che Isus te obicha
100.
Йордан Танковски
12.02.2016 13:32:26
1
12
Захра, заслужава да остане в България. Нека Съдът да и помогне да остане в България.
99.
Марго
12.02.2016 11:39:17
2
12
Нека Захра остане в България. Аз съм сигурна че колкото и джамии да има ние сме християнска държава и мислим по християнски Щом Захра носи кръст на шията също като нас нека диша нашият въздох нека се радва когато ние се радваме.
98.
Бургас
12.02.2016 10:40:21
1
20
Дайте шанс на момичето по чл.16 от ЗБГ. Има начин и вие го знаете.
97.
Бургас
12.02.2016 10:25:52
5
9
По повод написания коментар от Gochо. Не разбрах последното изречение, в което казваш, че всичко ще е за твоя сметка. Може би имаш намерение да купуваш момичето? А сега.. сериозно по темата. Ако трябва да ги степенувам, първо мисля, че предвид обстоятелствата, не трябваше да се стига до този шум и го отчитам като грешка. Второ, има организации, включително и международни, които знаят как да действат- бързо и дискретно, за да се осигури защита на момичето.
96.
detelinka
12.02.2016 09:59:04
2
8
zashto sa se zaeli da goniat momicheto a popitali li sa ciganite kakva religiya izpoviadvat
95.
МГ
12.02.2016 09:31:00
1
15
Можем да приемем всякакви бежанци, но не и една християнка! Европейскире ценности победиха християнските явно...и жалко...
94.
neli
12.02.2016 08:51:57
0
13
В СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ МНОГО ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ И НАЙ ВЕЧЕ ОТ АЛБАНИЯ ПРИЕМАТ ХРИСТИЯНСТВОТО И ХОРАТА СЕ РАДВАТ И ПОДКРЕПЯТ,НЕКА И НИЕ СЕ РАДВАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ ,ЗАЩОТО -ЕДИН Е БОГ И ТОВА Е ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС И САМО ЧРЕЗ НЕГО МОЖЕ ДА СЕ СПАСИМ-НАЛИ ТОЙ ОТИДЕ НА КРЪСТА ЗАРАДИ НАС...Е НЕКА СЕ РАДВАМЕ ЧЕ ХОРАТА ПРИЕМАТ ХРИСТИЯНСТВОТО
93.
9ооооо
11.02.2016 22:45:33
14
9
Какво депортиране бе ако е направила нещо в бг затвор и точка ИРАН И ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ ДЪРЖАВИ ,,,ВОЙНА,,, И НА САПУН СМЪРТ НА ТАЯ ПАСМИНА ОСЪЗНАЙТЕ ГО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗБИЕМ И СВЕТЪТ ДА СТАНЕ ДРУГ
92.
Горан
11.02.2016 22:04:23
2
12
Да се молим на Бог за нея и други християни, на Бога който може да направи повече от това което мислим и молим
91.
Dimitar
11.02.2016 19:57:18
3
12
DA i vse pak ne e novo dushla
i NAI veche e HRISTIANKA
tova NE trebva da se dopuska
nashata darjava Hristianska li e ili Misiumanska e

sega shte gonite hristianite i misiumanite shte gi priemate
za kakvo UMRQ LEVSKI, BOTEV,i drugite koito se boreha sreshto Turcite i misiumanite koito bqha zavladqli balgariq


A sega MISIUMANKA PRIEMA HRISTIANSTVOTO I TE Q GONQT
NE SAM SAGLASEN NARODE VISHTE ISTINATA OTVORETE SI OCHITE
kato v Budna kama STE do KAGA SHTE SPITE
90.
dimitar
11.02.2016 19:49:34
0
11
NE gonete jenata vse pak e priela hristianstvoto ne e gonete nqmate pravo.
da napravite takava greshka
ne pogubvaite oshte edna dusha
hora usaznaite se jivota e tvarde kratak i vseki shte si tarpi posledstviqta ot grehovete koito e izvarshil
89.
Protestant
11.02.2016 18:48:16
3
7
Konserwator, Bog shte se smili i nad teb. Znam, che shte poznaesh Slowoto mu i shte proglednesh sas sarceto si. Da ne goworim, che bylgari i iranci sme edna kraw. Badi blagoslowen
88.
Тодор
11.02.2016 18:00:29
2
15
Обидно е да приемаме десетки хиляди друговерци а да отхвърляме християнка, каквато и секта и конфесия да е. Срам ме е за тези, детоса готови човек на въжето да пратят, само щото не се билмолил на тяхната версия на бога.
87.
До консерватор
11.02.2016 16:21:04
3
19
Няма смисъл от спорове на тема "вероизповедание".Един ден ще има спасени и от православната,и от католическата,и от протестантската църква,защото Бог гледа вярата,а не сградата,която се посещава.Дано съда да вземе правилното решение за това момиче :)
86.
konservator
11.02.2016 16:14:48
11
4
Do konservator, амин! :) Един народ- български, една вяра-православно християнство! Просвети се малко кога е възникнало Светото Православие и кога протестантизма и тогава говори!Хайде, с миром изидем!
85.
*********
11.02.2016 15:50:41
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
84.
*********
11.02.2016 15:17:26
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
83.
До Konservator
11.02.2016 15:02:28
2
10
Жив/а и здрав/а да си и ти. За щастие тя се е осъзнала и познала истината а що се отнася за теб, дано да се осъзнаеш и познаеш истината.. :) :)
82.
konservator
11.02.2016 14:51:21
6
6
Do konservator, жив/а и здрав/а да си. Явно си си намерил/а мястото и ти в тази протестантска общност, щом така ревностно я защитаваш!Дано обаче момичето с времето се осъзнае и познае истинната православна вяра!
81.
За Захра
11.02.2016 14:51:11
1
9
Надеждата ми е в Христос, и в неговата праведнос ❤️
80.
До Konservator
11.02.2016 14:43:54
3
6
Аз нямам проблем да пиша на кирилица.. И не става дума за мен а за това прекрасно момиче, та да ти може би нямаш и 18 по коментаритети си личи, и да сега ти ще предположиш аз на колко съм, но мен това не ме вълнува.. И както казах там е нейният дом и нейното място, в тази Църква..
79.
konservator
11.02.2016 14:34:55
2
6
Do konservator, нищо не те си разбира. Пиши на кирилица...,ако си толкова българин за колкото се представяш и милееш за България!
78.
България.
11.02.2016 14:32:13
3
16
ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОВЕЧЕТО ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ...ХАЙДЕ БЪЛГАРИЯ СЪБУДИ СЕ, ГОНЯТ ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧА И ИСКА ДА Е В БЪЛГАРИЯ.. ТЯ АКО ИСКАШЕ ДА ВИ ЗАКОЛИ ДО СЕГА ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ЩЕШЕ КАСАПНИЦА ДА СИ НАПРАВИ..
77.
Do konservator..
11.02.2016 14:22:42
3
8
Ti kak si otishla/otishul tam kadeto si? Ako beshe drugade shtqhte da pitate zashto tam a ne drugade.. Bojiq rabota.. I tq ne e novodoshla ot godini e v Bg, i obicha Bg poveche ot nqkoi balgari... Tq ne obijda i ne prezira darjavata ni kakto povecheto ot nas go pravqt.. A naprotiv tq obicha Bg..
76.
Калпазанина
11.02.2016 14:21:59
2
5
Ади сега църквата да се самосезира де. Нали уж е християнска? Ама смее ли на самостоятелно решение, след като е под шапката не на Бога, а на една Негова имитация-държавата..
75.
Terranova
11.02.2016 14:08:57
2
13
Във връзка с иракчанина, който получи статут на бежанец у нас, понеже е гей. Ако тя каже, че нейната сексуална ориентация е по-специфична, дали ще й дадат по бързата процедура гражданство?
74.
konservator
11.02.2016 14:07:57
14
10
Всеки новодошъл го засмукват протестантите!Как пък точно в ЕПЦ "Ветил"намерила да отиде,как така не влезе в православен храм?!!!
73.
Dani
11.02.2016 14:04:00
16
7
Нищо, радваме се, че беше на гости в България, приятно пътуване за родината ти! Ще ни липсваш! Следващия, моля!
72.
боби
11.02.2016 14:02:55
6
22
Здравейте, аз съм от Иран, живея в България от 15 год., имам българско гражданство. Имам фризьорски салон в София. Искам да помогна на това момиче, моля помогнете ми да се свържа с нея. Оставям телефон за връзка: 0887 58 10 68.
71.
Стоянова.
11.02.2016 13:44:42
2
16
НИЕ СМЕ С ТЕБ БАХИ.. БОГ Е С ТЕБ! НЯМА ДА ТЕ ОСТАВИМ В ЛАПИТЕ НА ТЕЗИ ШМИНГЕЛИ.. ОБИЧАМЕ ТЕ МНОГО.. МНОГО!
70.
Ламбрина
11.02.2016 13:28:46
2
18
Познавам Бахи от деня в който прекрачи прага на църквата ни в гр. Несебър.Тя седна на последния ред на втория стол , със слушалки в ушите , наведе се и започна да се моли. После стана и излезе. На другия ден пак дойде итака няколко дни. Опитаха се да я заговорят но англииският и беше много оскъден .Започнахме да и показваме предмети и назовавахме името на прпредмета, а тя попиваше всяка дума. Да, невероятно момиче е. Бог я посади между нас в Несебър и тя пусна корени и те ще задълбават все по- дълбоко и ще дава плодове. Тя е нужна на Бог и на нас. Молете се.
69.
Димитър Колев
11.02.2016 13:17:23
3
16
Добре де! Осиновяване не може.... Ок! Ами брак ?! Няма ли си приятел, или няма, ли кой да я хареса ?
Мина ми през ума това. Щом осиновяването би я спасило, значи наистина и брака би свършил работа. Но би трябвало, ако сме нормална държава някой да чуе протестите на хората, но трябва да сме повече. Ами петиция ?! Да напарим една ?!
68.
koko6inka
11.02.2016 12:44:59
1
19
Иначе много жалко за момичето. Това е повече от жестоко, но такава ни е държавата!
67.
той
11.02.2016 12:43:31
2
10
Злобните коментари навяват мисълта, че зад тях стоят хора, които май се чувстват лично обидени, че някой е "предал" религията им.

Защото това понятие - право на избор е разбираемо за тях, колкото Теорията на Айнщайн.
66.
koko6inka
11.02.2016 12:21:35
17
10
"По начина на кръстене разбрахме, че е християнка." Какво означава това уважаеми, г-н пасторе? Християните всички се кръстят, православните отдясно-наляво, католиците отляво-надясно. Освен това, тя най-вероятно вече не се кръсти, защото щом има пастор, който свидетелства за нея значи,че тя е кръстена в протестантска общност, а в протестантските общности не се прави кръстен знак с ръка върху тялото. Освен това: "Кръстена е, а на врата си носи златен кръст – един от най-важните християнски символи." - кръстът не е ЕДИН от най-важните християнски символи, а той е ЕДИНСТВЕНИЯТ или НАЙ–ВАЖНИЯТ християнски символ.
65.
Димитър Колев
11.02.2016 12:14:12
5
27
За пореден път се разочаровам от тази псевдодържава! Срам ме е от вас, измет такава! Появява се едно момиче, което иска да живее в мир с нас, да учи, да работи. И ? Ние я пращаме на смърт! Ако зависи от мен бих обявил решението на Съда за нищожно! Кого подкрепяме тогава ? Фанатиците, ли ? Тези, които изнасилват, режат глави, стрелят по хора ? Що за хора сте ?! Повръща ми се от вас!
64.
димитров
11.02.2016 11:56:50
3
28
Просто без коментар! Нямам думи! "Уникална държава"
63.
Светозар Пеев
11.02.2016 11:50:01
2
19
Ето ги престъпниците от Агенцията:
НИКОЛА ПЕТКОВ КАЗАКОВ - председател
АЛЕКСАНДЪР НАЙДЕНОВ ДИМИТРОВ - зам председател
КИРЧО ГЕНЧЕВ КИРОВ - зам председател
http://www.aref.government.bg/?cat=6
62.
Светозар Пеев
11.02.2016 11:46:06
1
29
"Държавната агенция за бежанците при Министерски съвет", ето ги маймуните, отказали закрила на една християнка!!!! Борисов, ако не се намесиш и не уволниш хрантутниците от тази държавна агенция, която дундурка куп мюсюлмански джихадисти, а отхвърля една християнка, значи си боклук!
61.
Ваня
11.02.2016 11:40:09
1
24
хайде стига с тези анонимни "съдът" бил решил...КОИ СА ТЕЗИ СЪДИИ БЕ, МАМКА ИМ И ПЕДАЛИТЕ??!!ДАЙТЕ ИМ ИМЕНАТА, ДАЙТЕ ИМ МОТИВИТЕ, ЩОТО АКО СА МОИ СЪСЕДИ, ЩЕ ИМ СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТЪТ НА ТЕЗИ ПРОДАЖНИ СВИНИ! КОЙ НЕ Й ДАВА СТАТУТ??!! СЛЕД КАТО НАРОДЪТ ИСКА МОМИЧЕТО ДА Е В БЪЛГАРИЯ, НИКОЙ КРЕТЕН В ТОГА НЕ МОЖЕ ДА Й ЗАБРАНИ! ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ ВДИГНЕМ НА ПРОТЕСТ И ДА ИМ СЧУПИМ ГЛАВИТЕ НА ТЕЗИ "СЪДИИ"! СТИГА ВЕЧЕ МИРНИ МЕТОДИ, НЕЩАТА СА ОПРЕЛИ ДО КОКАЛА!
60.
Няма лошо, но защо едни може, а за други не???
11.02.2016 11:27:16
2
33
"Гей иракчанин получи статут на бежанец у нас заради сексуалната си ориентация"

Да си нормален не е предимство в тая държава???
59.
Bs
11.02.2016 10:50:12
2
19
Магистрати ...какви магистрати са в БГ. Това е една корумпирана, бездушна и оперирана от всякакво чувство за справедливост пасмина, обслужваща единствено интересите на мафията и олигархията. Ако се допусне екстрадация на момичето всички тези "съдии" взели това решение ще се превърнат в негови косвени убийци. СРАМ И ПОЗОР !!!
58.
Ивайло Ангелов
11.02.2016 10:17:15
0
15
Не те познавам, но мага да ти пожелая успех от все сърце.
57.
Елвира Будакова
11.02.2016 09:53:26
2
28
Защитете ЗАХРА, да не забравяме, че може и да е потомка на българи. Хрантутиме други мързеливи, а не можем да защитим момичето открило начин да намери в България родина !
56.
Mariana Popzlateva
11.02.2016 09:19:08
0
10
Neandertalci, zashtitete...imeto.i religioznata ni prinadlejnost.pone vednuj...
55.
петка
11.02.2016 09:09:38
0
4
https://www.facebook.com/sarnela/posts/1215225575174052
54.
Красимир Харалампиев
11.02.2016 08:22:37
3
31
Познавам Бахи, Това прекрасно момиче не заслужава дори да бъде с някакъв намек наскърбена. Тя е толкова лъчезарна, участва в почти всички младежки мероприятия, че младежите в Несебър, Бургас, и много други градове на България я познават.
53.
Вaсил
11.02.2016 08:07:08
1
45
Ще се оженя зa нея aко товa ще я спaси . Сериозен съм. Вaсил Евтимов от Вaрнa.
52.
Краси
11.02.2016 07:20:47
2
21
Споко бе хора, Бог е в контрол, тя е негово дете, няма да я остави в нужда!
51.
Мирослав Методиев
11.02.2016 05:58:04
2
26
Проблемът на момичето ще бъде решен. Обадете се на 0878 738 654. Не я оставяйте в това положение.
50.
Никола Димитров
11.02.2016 05:27:31
2
27
Аз също познавам момичето задочно, чрез думите на приятели, и смятам, че ще е безумие да я екстрадират при подобно заварено положение тук и подобни евентуални последствия в Иран.
49.
petrova
11.02.2016 01:02:26
1
24
NIE SME S TEB....
48.
Мишо
11.02.2016 00:14:07
4
51
Самият факт,че мюсюлманка приела християнството трябва да отвори очите на магистратите.А ако наистина я чака смъртна присъда в Иран,би било кощунство да я екстрадират!!!
47.
Gocho
11.02.2016 00:07:08
2
24
Pomognete na momicheto !
Ne go ostaviaite nito v Iran , nito v. BG !
Mafiata e edna i sasta !
V Iran - religiozna !
V BG - ikonomicheska , mafiozna ! Genotsit nad jiveestite na tazi teritoria !
Balgari - sabudete se !
46.
Ангелче
10.02.2016 23:51:10
2
25
Мило Ангелче
45.
Коментар
10.02.2016 23:49:41
6
34
В България те искаме..
44.
Gocho
10.02.2016 23:36:51
3
21
Samo da popitam... !
Za edin priatel .
Kak obesniavate na vashite detsa , ili kak vi obiasniavat vashite roditeli che po tsial den gi niama i rabotiat i prodaljavate da ste bedni... ?!
Postoiano pestite i se chudite ot kade da otkasnete?!
Vseki den - kak shte izkarame?!
Vseki den - a kak shte e utre ... ?!
A vaobshte ... mislite li za utre ?!
Za detsata si ?!
43.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
10.02.2016 23:30:57
2
31
Захра Господ е в сърцето ти,щом си намерила верния път следвайго много добри християни са зад теб и ще ти помогнат, не губи вярата си умно и красиво момиче си ще успееш нека Господ е с теб.
42.
_nib_
10.02.2016 23:28:14
1
24
Ostavete momicheto I begin vie v iran
41.
_nib_
10.02.2016 23:27:05
9
3
Also moderator4eto day go nabuham NA maika to gorkata deto e rodila takuv bokluk
40.
_nib_
10.02.2016 23:25:30
1
2
q
39.
qqqqq
10.02.2016 23:24:53
3
1
qqqqqq
38.
Gocho da 33
10.02.2016 23:17:22
6
16
Ami kato ste gotovi , kakvo dremahte do sega ve - kompleksari bedni?!
Izmislenata ,, darjava" li da reshava kazusa?!
Zashto nikoi ot vas ne reshi problema na momicheto i da ne se stiga do tova ?!
Shte vi go kaja direktno !
Strahlivi , marzelivi , zavistlivi i kompleksirani luzari ste ostanali samo v tazi teritoria - BG !
Tezi , deto ostanahte tam - ne ste narod , a marsha !
Istinskite Balgari , otdavna napusnaha teritoriata na SIK , MULTI , VIS , KTB , BSP , DPS i vsichki abviaturi na Darjavna Sigurnost !
Derzaite i mislete kakvo shte turite za vecheria... !
37.
Vazmoten!!!
10.02.2016 23:15:53
2
18
Hristiqnska darjava goni HRISTIQNI... O. O
36.
Волен
10.02.2016 23:10:30
4
0
Най-вероятно Бежанската служба на БХК /правна защита на бежанци и мигранти/ е запозната със случая, свържете се с тях. Можете да потърсите и Представителството на ВКБООН в София, но те не могат да се намесят директно.
35.
Д-р Станимир Куюмджиев
10.02.2016 22:58:58
1
44
Познавам момичето от дните,когато заживя в Несебър - добро, умно, старателно и работливо. Престъпление ще е да я изгоним от втората и Родина и захвърлим в лапите на ислямистите. Колкото и да се прави на сляпа Темида все трябва да погледне ОБЕКТИВНО на ситуацията и да отсъди човешки.
34.
Margarita Mitanova
10.02.2016 22:40:03
3
58
И какво като е бежанка няма право да живее ли ето момичето пише и говори перфектно български изкарва си хляба с честен труд ходи на църква на никому лошо не прави защо трябва да се връща в Иран ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
33.
Данаил До Gocho
10.02.2016 22:35:39
9
12
Ш ей, тука да не я дават за продан е има Кой да я изкара от където и да е, мераклии за женитба най-лесно ще се намерят.
32.
Gocho
10.02.2016 22:27:27
8
32
Daite info za momicheto !
Kak da se svarja sas neia ?!
Gotov sam da se ojenia za neia !
Savsem seriozno !
Balgarin sam i Burgazlia 4-to pokolenie - Hristianin !
S dvoino grajdanstvo sam i ne jiveia v BG ot mnogo godini .
Gotov sam da e izkaram ot kenefa.
Vsichko she e za moia smetka !
31.
*********
10.02.2016 22:19:12
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
*********
10.02.2016 22:19:11
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
*********
10.02.2016 22:12:58
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
Кмета.
10.02.2016 21:25:54
2
24
Слава на Назарянина радвам се за тази сестра ще се моля Бог да има милост към Захра. Захра приветствам сте с добре дошла и единственно ти желя Божиите благословения според богатството на Исуса Христа и според желнието на сърцето ти Бог да изпълни желанието ти. Остани със Царя Назарянина
27.
ИЧО
10.02.2016 21:17:19
5
25
Най вероятно ще се вразумят нашите чиновници и ще вземат правилно решение!А иначе има начин да се омъжи,за Българин и готово!!!
26.
emil georgiev
10.02.2016 21:13:07
8
14
омъжете я за някой, бед това пълно с безработни мързели
25.
До 15. Uk
10.02.2016 20:40:20
2
17
Пак не си си пил хапчетата днес...Затова пишеш глупости!!!
24.
дсдса
10.02.2016 20:02:22
19
3
айде довиждане
23.
Данаил
10.02.2016 19:58:44
8
20
Ех,ама тея българи бе..толкова много знаят. Разбират, как ще се оправи България, инжинери и трябват, да приятелчета трябват като трябват да си бяхте седнали на дупетата да учите на времето вие да станете инжинери и компютърни специалисти не да чакате от Иран да ви дойде. Инвестиция да прай каква инвестиция си напраил ти Uk, че да искаш от човек който преди 2 години е дошъл тук да прави. Довода надържавата знаеш ли какъв е "уж", довода е, че не били сигурни дали ще я убият ако я върнат в Иран. Т'ва ли ви е демокрацията е съдите Путин и и нему подобни ако искате да промените нещо в тоя свят може да почнете от себе си.
22.
*********
10.02.2016 19:51:19
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
,,madri''
10.02.2016 19:35:04
3
23
Kvo se pravite na mnogo mudri.. Nito znaete kakvo e prejivqla nito nishto...... A komentirate eeii taka zashtoto jiveete svobodno i bez strah... Tova momiche si ima samo Bog!.... Misli Balgarino predi da pishesh
20.
Боцко
10.02.2016 19:34:18
3
34
Къде пък се събрахте на форума 90 процента джихадисти начело с БУНАКА- АНТИРУСНАК. Много Ердоган , много нещо.Дайте шанс на една христианка.
19.
до Коцето 5
10.02.2016 19:15:54
22
7
Колко ке плати,ке я вземам булката)))
18.
Тракиец анти-Руснак
10.02.2016 19:13:43
29
5
Нека да почва работа и инжинерство. Не ни трябват балерини!!!!
17.
Цеца
10.02.2016 19:11:47
12
2
Шшшш, къде са инвеститорите от Европа, Флагман, пак за глупости пишете. Дай скорост. Дай търговия.
16.
раковски
10.02.2016 19:09:51
27
6
Ние сме любимци на Европа защото ГЕРБ и Предимно Реформатоския Блок излъчиха Европейци! А не боклуците от БСП и Атака мръсни продажници. В момента в който кривнем къч БСП и никой няма да ни иска. Защото още дори не сме ги осъдили за комунистическите престъпления.
15.
Uk
10.02.2016 19:06:28
35
12
Нека да плато $20,000 и ще стане нейна държава. В смисъл ако не правят инвестиции, не им вярвам.

Вие не разбирате че в момента България е пълен лидер на Балканите, има демокрация която никой наоколо няма.

Ние сме любимците на Англия, на Германия, на Щатите. Хората ни вярват и ни подкрепят.

След врече със визи само ще се влиза при нас. На път сме да станем проспериращ лидер.
14.
Истината
10.02.2016 19:02:10
21
10
Скоро Иран ще стане цивилизована държава, чакай бе те нали бяха един отбор с Русия, големи социалисти станаха, убиха си хората. Ето това става когато събереш тъпаци.

Пазете България! Ние, братята Турци и Българи сме капиталисти, фермери и търговци! Ние ще имаме най хубавата храна и щастие! Само се обичайте! Обичай съседа и правете бизнес! Търгувайте си мирно и справедливо!!!!
13.
Картата е ясна
10.02.2016 18:48:55
21
14
Утре като замине за Германия, ще ви благодари за социалните помощи. А ваште пенсионери ще духнат на гробищата.
12.
88
10.02.2016 18:46:48
9
39
Доводите на съда са ясни-НЯМА ПАРИ ЗА РУШВЕТ.Ако беше платила всичко да е на ред.Предлагам съдийте и прокурорите да бъдат иселени при мангалите.
11.
голдфинч
10.02.2016 18:46:27
3
46
Да и дадат убежище. Християните, в онези ,,държави,, , са тормозени жестоко.
10.
Нонка
10.02.2016 18:45:13
45
19
Единствената разлика между християни и мюсулмани е във автора на фантастичната книга наречена библия. Глупости за глупаци. Делите света, вместо да правите търговия и бизнес и да забогатявате.
9.
Пробвай
10.02.2016 18:42:07
43
10
Пълни цигани и артисти сте Флагман. До вчера критикувахте турците, сега харесвате Иранците.
Каква е разликата, бе боклуци?

Заради някаква книга делите хората и гледате със омраза на Българите в Турция, защото сте прости журналисти, работите за 2 стотинки и нямате визия!
8.
Бург USA
10.02.2016 18:38:49
23
8
дайте компютърни специалисти не слаби ряпи!!!!
7.
уж
10.02.2016 18:36:19
24
6
Тъпаци, не казвате довода на държавата. Сигурно има защо и бият шута!!!!
6.
Васил Левски е убит с одобрението на Русия, а Граф
10.02.2016 18:34:35
31
11
А не е ли жестокост дето Флагман бълвате мили статии за диктстора Путин който уби толкова много хора тайно и не тайно???

А не е ли жестокост дето само пишете за лоши неща и леки кражби за да продавате повече реклами? И лишавате читателите от истинска наука и професия???
5.
Коцето
10.02.2016 18:34:26
8
25
Ами защо не се омъжи за българин и проблемът и е решен. Толкова ли няма мераклии?
4.
Бург USA
10.02.2016 18:28:56
42
6
Първо да я проверят за жълтеница или болест --- изглежда по жълта и от Лавров.
3.
Истината
10.02.2016 18:26:40
43
9
Флагман, вие сте доста непостоянни. Един момент пускате расистки статии пълни със омраза към братята Турци. Какви ли не ги изкарахте, а забравихте че северните турци и Гърци са Българска кръв.

А сега като има същата ситуация, от племе което е дало толкова много на цивилизацията, Иран, почвате да го защитавате.

Добре. Ама знайте истинските врагове на България --- това е Кремъл. Кремъл няма интерес да има силна славянска държава защото тогава никой няма да иска да се пресели във студентите тайги на Москва --- естествено всичко там е крадена територия от България и съседите. Ние бяхме решили със диваци да не се занимаваме, и виж какво стана.
Когато решим да не мачкаме диваците и да ходим срещу цивилизацията виж какво става.
2.
sper
10.02.2016 18:16:22
12
34
da q spasim, pratete kasabova na naino mqsto!
1.
allright
10.02.2016 18:15:40
10
86
Дано всичко се нареди за момичето , нека я оставят в България !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори