×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Накарай я направи лап-дес, брато, а ако не ще, виж кво да правиш/18+/


Накарай я направи лап-дес, брато, а ако не ще, виж кво да правиш/18+/
Няма какво да я мислиш, брато, действай!
06 Февруари 2016, Събота, 22:44 ч.
Източник: брато.бг

Тийнейджъри споделят сексуален опит в сайт за начинаещи

Обичат ли жените секса? И още как! Всички го обичат, все пак в един цирк играем. Тук дискусия по този лузърски въпрос няма да откриеш, но затова пък може да научиш нещо полезно. Понеже сме експерти в задоволяването на женските (б.а. поне така чуваме) решихме да те светнем кои пози са им любимите.

Чети и лашкай като животно.

Лап денс

Това не е вид танц, брато, нито е нещо за лапане. Просто така наричаме позата, в която твоята принцеса те е възседнала и те язди като пони. Жените обичат да са отгоре по една основна причина: кара ги да се чувстват по-силни, а властта е добре известен афродизиак. Освен това паламарката ти влиза бая навътре. Ако сте привърженици на класиката, легнете по гръб и нека тя да те язди, като не забравяй да ѝ осигуриш някаква опора, държейки я за бедрата, докато се клати, че може да падне и всичко приключва. Знаем го от опит.

Ако вашата партньорка не харесва лап денс-а, значи е крайно време да спреш да се наливаш с безалкохолно и да наблегнеш на кормените преси. Коремът не е фетиш, да знаеш.

Съвет: Докато си мързелуваш отдолу я накарай да се чувства като най-желаната на света. Хвани я за врата, но не стискай силно, че ако започне да пука не е на хубаво. Задължително наблегни на циците – масажирай, смучи, купон да има. Обърни внимание и на задните части. Освен това може и да я стимулираш с пръстче. Винаги помага. Ако си я напил, за да ти пусне, пропусни тази поза, защото не се знае от къде ще свърши сцената.


Комфорт

По-позната като мисионерска. Тази поза не бива да бъде пренебрегвана, защото в нея се крие огромен потенциал за оргазми. Да, малко е банална, но затова пък е най-горещата. Истината е, че това е един от абсолютните фаворити на жените и затова си има причина: тук изворите на удоволствие са безбройни, изключително удобна е и не се изискват никакви по-специални акробатични умения. Тук царуваш ти.

Можеш да покажеш, че вибраторът й не те превъзхожда с нищо, а на против. Ти си номер едно, но не го казвай на глас, за да не избухне в смях.

Съвет: Бъди активен и я завладей: положи я по гръб на леглото, вдигни китките й над главата, разтвори бедрата й с коляно и я вземи като истински мъж. Освен това можеш да си играеш с краката й. Единият вариант е да я хванеш зад сгъвката на коленета и да я засилиш с бързи прониквания. Другият, който много се харесва, е следният – сложи й краката на раменете си. При всяко твое влизане ще я подлудиш. За да разнообразиш, можеш да пъхнеш една или две възглавници под дупето й, така че да го повдигнеш. С тяхна помощ ще влезеш почти до пъпа и ще оставиш впечатление, че ти е дълъг колкото педя. Също така може да включиш и говоренето на мръсотийки. Когато си легнал върху нея, я целувай зад ухото (б.а. преди това погледни незабелязано дали е изчистено, а след това включи езика), а после и по врата. След това започни да и говориш разни неща, но не нещо от сорта на: „Вкусвала ли си урина“ или „Искам да го направим на погребение“. Директно си аут.

На едно ниво

При тази поза твоето момиче сяда на повърхност, разположена на височината на члена ти, което прави дълбокото проникване много лесно и съответно увеличава вероятността за постигане на G-точков оргазъм. Къде може да я нацепиш? Вариантите са безброй: маса, плота в кухнята или банята, пералня и всякаква едра бяла техника, с изключение на готварска печка. Може да я опечеш без да искаш.

Съвет: Благодарение на дълбокото проникване и пълните тласъци, повечето мъже достигат до оргазъм доста бързо при тази позиция. Така че се владей! Не бъди като ученик! Дръж я с две ръце, за да не падне. Не е гот да я снимаш скришом в тази поза, защото ако те хване, може да се лишиш от секс за доста време.




Секс лъжички

Позата „лъжички” е страхотен проводник на оргазми. Жените обожават да усещат силната мъжка гръд до себе си, горещата прегръдка на косматите ти ръцете, както и проникването отзад. Особено им допада удобството на позата, което все пак не я лишава от допълнителната стимулация на клитора, гърдите и въобще всички ерогенни зони. Легни настрани зад гърба й и се прилепи плътно до нея. Повдигни горното й бедро и го обвий около своето, което ще й даде усещане за палавост и тя вероятно ще извие гръб, за да ти осигури по-голям достъп за твоя приятел. Позицията е една от любимите за жените, така че може да очакваш много стенания и въздишки. Дори може да каже твоето име, ако не се обърка. Или да проговори на друг език.

Съвет: Стой прилепен, гушни я и след няколко секунди тя ще започне да се гърчи в теб, но без да избива пяна от устата. Тази поза важи и ако тя легне по корем, а ти си върху нея плътно прилепен. Ще ти стане хубаво, когато усетиш дупето й да се движи под теб, но има вероятност тя да не се изкефи, ако си много дебел. Иначе тук отново можеш да заложиш на някоя мръсна дума. Колкото и да ти се иска да й кажеш„Да го извадя ли да пръднеш?“, не го прави. Не е й до това сега.



Задна прашка

Може и да ви звучи изненадващо, че „кучешката” е сред фаворитите, но всъщност жените я обожават. Честно, брато. Понякога нежните половинки обичат да бъдат изчукани, но не винаги. Да, те се кефят когато ги навеждаш напред и я подкараш отзад, но още повече ще я трогнеш, когато се наведеш с нея и плъзнеш ръка между бедрата й, заигравайки се с клитора. Гаранция ще се зарадва в момента, в който я изправиш на колене, докато продължиш да шиеш като добре смазана шивашка машина.

Съвет: Когато се навеждате напред, нежно захапи дамата по рамото, тъй като тази зона е много чувствителна и много жени харесват да бъдат целувани там. Не се заигравай да й правиш „часовник“, както на Петя в детската градина. Също така я подръпвай за косата, но внимавай да не и свалиш скалпа.

Това е, брато. Сега бягай да покажеш какво си научил. Не й казвай само, че си го прочел в някакъв сайт, тъпо е. По-яко ще е, ако се представиш добре и след това разкриеш от къде си научил тези неща.

В категории: Животът


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Dd
07.02.2016 09:18:25
0
2
Епа позна живея
Живея между редакцията на флегман и циганите травестити
Пешо репортера от флегман вечер като свърши у флегмано и отива на плаца зад старата поща да изкара истинска пара бате тая бяла перла сред шоколадовите мангали къде пикаят вечер пред вратата на флегман ... A те милите си мислят че е куче
6.
Касабова
07.02.2016 00:17:16
0
7
Dd, убитаци, убитаци, ама правим най-яките свирки + гълтане!
Съдейки по писането ти, си мисля, че си шоп.
Ние сме в Бургас, и ако искаш да се увериш, трябва да дойдеш тук!
5.
Dd
07.02.2016 00:10:05
0
6
Тия къде работят в тоя сайт са безкрайно комични убитаци къде от толкова много простотия вече неправят разлика дали в реалноста се излагат или само в тяхното съзнание
4.
qa
06.02.2016 22:18:23
4
7
Пълно с шматки живеещи в някакъв измислен порно филм случващ се само в главите им.
3.
Касабова
06.02.2016 21:47:09
1
9
Започвам!
Обичам да си груб!
2.
bmwe34
06.02.2016 21:02:24
0
13
Kasabova are prai lap dens ma kuchko kosmata
1.
Касабова
06.02.2016 21:00:18
1
17
Лапам го и се потапям!
Обичам да гълтам!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори