×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.Бг! Вижте бияча на помориеца Стоян Тончев, красавецът мълчи защо го обезобрази


Само във Флагман.Бг! Вижте бияча на помориеца Стоян Тончев, красавецът мълчи защо го обезобрази
Това е 30-годишният Мартин Петров Душев от Поморие, той е в ареста, но отказва да дава обяснения
Тема в развитие
Биячът Мартин Душев иска вкъщи, не бил нападал Стоян Тончев Криминално проявени поморийци свидетелствали за побоя над Стоян Тончев (ОБНОВЕНА) Кметът на Поморие Иван Алексиев: Повече не мога да мълча по казуса „Стоян Тончев“ Жената на бияча Мартин Душев към съдия Япаджиева: Не ви ли е срам?! Вие деца нямате ли, как ще гледам сама бебето си? Мартин Душев: Полицията да си свърши работата, а не да арестува невинни хора, готов съм да се явя на полиграф Мартин с противоречиво алиби в нощта на побоя над Стоян Тончев Арестуваният за побоя над Стоян Тончев: Набеден съм! Кметът на Поморие: Стоян Тончев разпространи мой некролог с дата и час кога ще ме заровят. Зловещо е! (ВИДЕО) Ще бъдат ли разкрити поръчителите на Стоян Тончев. Вижте отговора на прокуратурата(ВИДЕО) Само във Флагман.Бг! Вижте бияча на помориеца Стоян Тончев, красавецът мълчи защо го обезобрази Криминално проявеният Мартин Душев е биячът на помориеца Стоян Тончев, открита е палката му Версията за деликатна любовна драма натежавала в разследването на побоя над Стоян Тончев Първо във Флагман.БГ! МВР арестува биячите на журналиста Стоян Тончев, и поръчителят е ясен Битият журналист Стоян Тончев: Засегнах интереси на много високо ниво Община Поморие остро осъжда побоя над журналиста Стоян Тончев Разследването за пребития журналист Стоян Тончев е за разстройство на здравето и средна телесна повреда Румяна Бъчварова за пребития журналист: Възмущавам се! Ще реагираме много бързо Нападението над журналиста Стоян Тончев – второ само за няколко месеца Пребитият зверски в Поморие е журналистът Стоян Тончев Жесток побой в Поморие! 31-годишен мъж е в болница с разбит нос и рани по главата
виж още
скрий
03 Февруари 2016, Сряда, 14:54 ч.

Разследването е в активна фаза, Поморие очаква да разбере дали боят е заради журналистика или заради нещо друго





След ареста на 30-годишния Мартин Душев, обвинен като извършител на побоя над журналиста Стоян Тончев, разследването навлиза в нова – усложенена фаза.

Задържаният криминално проявен помориец - красив като фотомодел, отказва да дава обяснения.

"По данни на пострадалия Стоян Тончев нападението е свързано с негови писания, но това на този етап не е установено", заяви апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров след настояване на Флагман.Бг да посочи мотиви - колко са извършителите, има ли поръчители, както и други свързани с престъплението лица.

Според пребития Стоян Тончев нападателите му са били двама или трима. Той твърди още, че побоят е бил предизвикан от многобройните му жалби до различни институции за злоупотреби на местната власт в Поморие и че един от екзекуторите му през цялото време крещял: "Ще спреш ли да пишеш?!".

„Ще се търсят евентуално поръчители, но на този етап имаме задържан извършител и се чувстваме длъжни да го оповестим”, заявиха прокурор Петров и директорът на ОД на МВР Калоян Калоянов.

Апелативният прокурор Любомир Петров(вляво) и директорът на ОД на МВР-Бургас Калоян Калоянов(вдясно) днес казаха „А”, но утре трябва да кажат и „Б”

Намерена е палката, с която е налаган Тончев. Резултат от ДНК-експертиза е установил, че палката е държана именно от арестувания. Към този момент разследването продължавало активно с анализиране на записи от видеокамери и разпити на други заподозрени лица.

Разследването е поверено на Поморийската районна прокуратура. Прокурор Петров твърди, че се работи активно и че има динамично развитие по случая. Той и директорът на ОД на МВР  Бургас Калоян Калоянов обаче не отговориха след въпрос на Флагман.Бг дали са готови, след като са казали „А”, утре да кажат и „Б”.

От нощта на побоя в средата на януари до днес обезобразеният Тончев пуска селфита от болничното си легло и коментира безпомощността на българското МВР, критикува и в частност вътрешния министър Румяна Бъчварова, но най-вече призовава компетентните органи да разкрият биячите му и поръчителите, защото свободата на словото в България било в опасност. Тончев е убеден, че побоят над него е свързан с дейността му като журналист. Има обаче и друга версия - по деликатна интимна тема, разплитането на която би предизвикало коренно различен развой по случая.

В категории: Темида , Крими


73
Коментара
73
Коментара по темата
73.
Познат
08.02.2016 20:43:55
0
4
Да бе, Мартин. Понеже е малко по-боен и е много удобен като изкупителна жертва. Лекето Стоян е много по-съмнителен, кога ще го проверите и него? Защо гледате на него само като на жертва? И спри да лъжеш Стояне, че Поморие те подкрепя, знаем те всички какъв си. Колко народ избяга от тебе? A колко са те подкрепили на изборите - има няма 40 гласа - роднини и партийни съратници, никой друг, въпреки лъжите ти и пъченето. Журналист бил, какъв журналист си ти, направил си сайт и се самообявил за журналист. Несретник, който като не успя да стане общински съветник, твоя съпартиец от Партия на зелените - Васил Костадинов, който е управител на медицински център "Лина" те взе да не си безработен, на измислената длъжност пиар. Толкова и от пиар разбираш. Само във Фейсбук си гръмогласен, извън него те няма в нищо. И точно това си - кречетало без покритие.
72.
Атанас Атанасов от Ямбол
06.02.2016 11:38:23
0
1
Можеш да осъдиш човек, ако успееш да купиш свидетели. Така направи Валентин Касабов срещу мен. Спря ме на улицата уж за интервю и накрая ме заплаши с биячи да не се занимавам повече с жена му Катя Касабова. Успях да избягам и да се добера до полицията, където се оплаках. След 4 месеца ме повикаха в РУП и ме изкараха престъпник. Човекът привлякъл една мутра, която да лъжесвидетелства, че уж е бил наблизо и видял как съм го заплашил с убийство. Операторът Светослав Стойнов и той твърдеше същото. В съда дойдоха и трима колеги от СКАТ - операторите Светлан Атанасов и Степан Дадурян и журналистката Севдалина Пенева. И тримата си изпяха песента, как Валентин Касабов се уплашил да не го убия и шест месеца се криел в миша дупка. Животът му се съкратил от тези притеснения и затова трябвало да му платя 5 хиляди лева... Който не вярва да види материалите по дело НОХД 337/15 на Ямболския районен съд. Съдебната зала беше пълна с хора от СКАТ, които крещяха и викаха и съдията го беше страх да реагира. Да не говорим, че по време на досъдебното производство една съдийка се опита да фалшифицира протокола от разпит на свидетел пред съдия. Наложи се да се оплаквам и да я разследват от СГП и ДАНС за корупция. Това са хората от НФСБ, лъжат както им отърва, плащат на лъжесвидетели, а и не само... и през останалото време "спасяват България"... Тая партия я чака Нюрнбергски процес. Един ден и това ще стане! Помнете ми думата!
71.
?
05.02.2016 13:06:39
0
1
kajete kaf e toq ofis??
70.
aaaaaaaa
04.02.2016 22:18:19
4
1
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOOO VIDEOOO...!!!
69.
Вярно е
04.02.2016 17:52:32
0
3
Чичо за офиса говориш сигурно ахахаах то кой не го знае тоя случай
68.
ЧИЧО
04.02.2016 17:37:17
1
3
Сещам се преди алинчето ходеше с един авер и уж сериозни а у пък накрая стана така че тройка и правихме.
Падна ми в очите тогава ама тва бяха луди години
67.
читател
04.02.2016 16:14:05
2
4
Като ви чета коментарите, тук там някой грамотен. Този Стоян не го познавам, но ми прилича на педал, пък и като слушам тук дивите селяци, малко са го били, малко. Явно сам си вярва!
66.
ДО 27 ЧОЧО
04.02.2016 16:00:02
1
5
ЧОЧО ТИ СИ ГЛЕДАЙ РАДОСТИНЧЕТО И ДЕТЕТО,ТОВА ЧЕ СТЕ ИЗЛИЗАЛИ НЯКОЛКО ПЪТИ С МАРТИНЧО И ТОВА ЧЕ АЛИНА И РАДОСТИНА СЕ ПОЗНАВАТ ОТ УЧЕНИЧКИ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ГО ПОЗНАВАШ ДОБРЕ ИЛИ Е МАРТИН НЕ Е ЛЕКЕ,ТЯ АЛИНЧЕТО ВИНАГИ СИ Е ПАДАЛА ПО БОКЛИЦИ,ОТ ЕДИН НА ДРУГ БОКЛУК СКАЧА ДА НЕ СПОМЕНАВАМ СТАР ИМЕНА,ХУБАВО ПРИЯТЕЛ ТИ Е АМА НЕ ЗАЩИТАВАЙ БОКЛУКА ДЕТО ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА ЗА ВСИЧКО ДЕТО Е НАПРАВИЛ..........
65.
456
04.02.2016 13:51:25
4
3
И защо сте публикували снимка на момичето, какво общо има тя с цялата история? Единствено което постигате е да нагнетявате напрежение и тя да получава някакви закани! До коментар 64 - стигнах до същата информация. Проблемите тръгват от уволнената майка която е била в отдел Култура или нещо такова. И интересно след като се познават жертвата и побойника - как не го е посочил още в началото като извършител. Въпросите стана прекалено много, драги ми ФЛАГМАН и ако сте наистина разследваща медия ще потърсите истината, а не да повтаряте като папагали това което чувате.
64.
ще видим
04.02.2016 13:46:01
0
7
Истината за Стоян – преди 3 години кметът уволнява майка му и той започва да води агресивна компроматна битка с него. Прави си и сайт за целта, в който започва да публикува жълти клюки, непроверени неща и откровени инсинуации и така се самообявява за „разследващ журналист”, какъвто никога не е бил. Миналата година неуспелият да се реализира в нищо Тончев се опита да влезе в общината като общински съветник от партията на „ Зелените“ с една крайно нечестна кампания.
Антихуманно е да биеш, саморазправата за жалост е ежедневие в България. Но също нямаш право да лъжеш с писанията си и засягаш човешки съдби. Разликата между морала на двете страни-извършители няма.
Не знам дали лицето от снимката е извършителят, но започвам да си мисля че сам си е виновен за побоя. Не може да се държиш безпардонно с хората, непрестанно да интригантстваш да ги клепаш и всички да те търпят, на някой му е писнало. Не вярвам кметът да има нещо общо, но Стоян много иска да убеди в това за отмъщение.
63.
kgb
04.02.2016 13:22:10
2
8
Име, фамилия: Мартин. Телефон: 0898 541 199. Skype: martin.dushev ... за връзка: [email protected]. Населено място: Област Бургас, гр. Поморие , martincho kaji zashto iztri snimkite s shirokata ot facebooka?)
62.
mafiq
04.02.2016 12:51:34
0
4
mafiqta se nabuta toq pat
61.
миличък
04.02.2016 12:36:25
2
8
С Алинчето ще можем да се вземем вече.
Още от преди се искаме, но я беше страх да го остави за да не яде бой.
Супер ми се подреждат работите
60.
poznat
04.02.2016 11:38:25
1
7
Stoyan4o 4engeto. da kaje ot kude si polu4ava donosite za da se pravi na "rasledva6t jurnalist". jurnalist si kolkoto az sum maika ti. za razslevdane ste i dvamata. i tq deto nyama diploma za jurnalist, ma mnogo lujete be.
59.
ДО РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ
04.02.2016 11:05:35
7
13
Стоян да каже за употребата на наркотици, за честия си престой в казината, за лъжите и интригите, с които се опита да се добре до местна власт. Той е патологичен лъжец и нсинуатор. Затова и масово познатите му го отсвириха. Единствените, които още успява да заблуди са хора от Фейсбук, които не го познават, където се прави на жертва и заблуждава.
Призовавам Стоян да бъде разследван за лъжи и измами. И никакъв журналист не е, никога не е бил и това е лъжа, поредната му.
С хората се държи арогантно и нагло, и сам си го търси, може с всичко да е провокирал, проверете и други версии!
58.
123
04.02.2016 10:42:22
6
10
ФЛАГМАН чудя се кога най-накрая някой ще заведе дело срещу сайта ви и редакторите им??? Това би бияча?!? Решение на съд и прокуратура имате ли? Информация от 3 независими източници имате ли? Мнение на човека, когото обвинявате имате ли??? За пореден път лепите етикети на хора, без съд и присъда. Продължавате да лепите етикети на хората и ще си намерите и вие майстора някой ден и ще ходите да се оправдавате по съдилищата!
57.
*********
04.02.2016 10:20:05
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
56.
До Тончев - психопата
04.02.2016 10:06:55
3
10
Психопатите обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи.

Тончев, след като прочетеш това иди на лекар!

Психопатията е разстройство на личността , днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM)

Курт Шнайдер дава следното описание: подчертана дисхармоничност на нагласи и поведение, неуравновесеност, склонност към декомпенсации, безотговорност, егоцентризъм, непредвидимост на реакциите, липса на чувство за вина, изменчивост на отношенията, изкривено самовъзприемане и неправилна самооценка.

Характерна за повечето психопати е обърнатата адаптация. Докато нормално индивидът се адаптира като променя себе си, психопатът иска да промени обкръжението.

Лъжи и манипулация

Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация.
Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи.
Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа.
Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна.

Друга причина, поради която те са такива невероятни манипулатори е, че те практикуват по-усилено.
Според Хеър, множество психопати са очарователни на повърхността и имат изключително умение да показват емоции (докато всъщност не изпитват такива) и имат невероятното умение да манипулират другите.
Термин, често използван е 'сладкодумен', означаващ импровизирано умение в речта, което е често неискрено или повърхностно, привидно.
Те имат по-малко социални задръжки и вътрешни възбрани, и са по-екстровертни, доминиращи и уверени в себе си.
Те също така не се страхуват да причинят обида, да бъдат отхвърлени или да бъдат разочаровани.
Трябва да се отбележи, че не всички психопати имат това "спокойно и гладко" очарование, често при не добро възпитание на някои от тях им липсва социалната грация, изящество и елегантност или образование, за да впечатлят хората. Такива психопати разчитат повече на заплахите и насилието, за да получат, това което искат.

Към параноидните личностни разстройства се отнасят и т. н. кверолантни психопати. които живеят с идеята, че правата им са нарушени и водят ожесточена борба за отстояване им.
Неуспехът не ги отчайва, напротив, стимулира ги, успехът също. Не изпитват никакво неудобство от това, че непрекъснато занимават инстанциите със себе си. Когато един “проблем” загуби актуалността си, намират друг и така до безкрай.
55.
*********
04.02.2016 09:56:59
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
kgb
04.02.2016 09:30:59
1
0
do 45 banicite gi pravi ti che v zatvora hranata ne e ot nai dobrite!a za lichnite danni nali znaesh losha reklama niama priemai poruchkite kato izleze she ba4ka momcheto
53.
Вашето име
04.02.2016 09:28:18
0
2
Jurnalistite v BG sa nai-Nahalnite.mrasni i lajlivi kopeleta tova e cqlata istina vuv BG za tqh
52.
*********
04.02.2016 09:23:40
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
родител
04.02.2016 09:12:00
2
6
Ако пребият неговото дете по този начин,как ще се почувства?
Това е звяр,а не човек!
Има Господ на този свят и вижда всичко,рано или късно всичко се връща!!!!
50.
родител
04.02.2016 09:12:00
3
5
Ако пребият неговото дете по този начин,как ще се почувства?
Това е звяр,а не човек!
Има Господ на този свят и вижда всичко,рано или късно всичко се връща!!!!
49.
Zapoznat
04.02.2016 09:11:09
4
10
Toq sega shte duha v pandelata za slava,a Jena mu za pari.
48.
rrrr
04.02.2016 09:09:57
3
2
Стояне ти си лъжлив мерзавец
47.
dddd
04.02.2016 09:06:12
0
3
Тоя бие жени а сега явно и педали има проблем с ориентацията ,а оня педал овцата му ги води да ги шамари
46.
1
04.02.2016 08:38:54
3
13
Мартин Барбарона, изключително просто момче.
45.
Ейй
04.02.2016 08:33:10
0
4
43 и 43 много си долен дa дaвaш лични дaнни. Сигурно си някой прикрит приятел,който може дa прaви бaницa със сирене
44.
kgb
04.02.2016 07:50:44
0
2
Бизнес услуги
43.
*********
04.02.2016 07:25:02
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
42.
4I49 MAN4O
04.02.2016 07:23:01
2
11
TOVA E LIUBOVNA DRAMA MEJDU MAJE
41.
Stoqn Ton4ev
04.02.2016 05:59:23
5
10
az iskax da mu duxam na Martin i toi me prebi tva e istinata ne sam q kazal do sega no dnes reshix da si priznaq
40.
Знаещ
04.02.2016 00:48:31
6
5
Стояне, помияр негоден, спри да заплашваш, че приличаш вече на мутра. и спри да лъжеш хората
39.
Eii
04.02.2016 00:25:59
5
10
Samo da vi kaja che prisastvah na tazi spec akciq..parvo che mi izkaha akala s tqhnoto kreshtene ...imashe okolo tqh maiki s deca.. ta iskah da kaja che vaichko prilichashe vse edno martin e serien ubiec koito ima fabrika za narkotici i koito sa go tarseli ot interpol 10 godini...golqm cirk golqma pokaznost..martin ne go poznavam sigurno ne e cvete ama toq teatar dneska beshe smeshen
38.
Мдa
04.02.2016 00:22:35
0
8
Нещо вътрешно исещaм че номер 37 е прaв...този не.можa дa си нaмери биячите и ко си викa..яя мaртинчо той си бие зa кеф дaй дa го видим..едно от първите му интервютa кaзa че го видял съгрaждaнин му бил..не кaзa че припaднaл после пък нищо не видял щото припaднaл..aбе не знaм aмa много ми мирише тaя рaботa...
37.
незапознат
04.02.2016 00:03:40
3
14
според мен Стоян лъже! и този не е цвете, но Стоянчо си е лекенце
36.
запозnat
03.02.2016 23:59:06
2
6
ще лежи, ЩЕ ЛЕЖИ.
35.
Гост
03.02.2016 23:54:56
0
8
Някой тук каза,че е педалска драма, в смисъл че Стоян е хомо ли? Вярно прилича на такъв и звучи педалски,някой знае ли да каже? Казва, че заради писанията му на журналист,но той не е журналист. Имал сайт. Аз като си закърпя сега копчето на панталона,може ли да кажа че съм шивач?
34.
!@
03.02.2016 23:29:54
3
7
Vsichko e naglaseno, RANO ILI Kusno VSICHKO SHTE IZLEZE NAQVE. Jalko mnogo jalko,che darjavata ni e takava pravi vsichko pokazno, za da se vidi che e napraveno "UJ " neshto, hvashtat se za malkite ribki, a v moreto ima tolkova golemii..
33.
Lubo
03.02.2016 22:55:17
1
4
Typ palkadjiq
32.
Hdhd
03.02.2016 22:53:12
5
11
Мартинчо не е стока,пишман гангстер ,но тва е много нагласено заради натиска над мвр,случаят е педалска драма
31.
Gosho
03.02.2016 22:23:13
3
15
Chak sega mojebi mnogo hora v pomorie shte razberat che Martin e edin istinski bokluk s falshiva maska.
30.
ИСТИНТА
03.02.2016 22:19:30
5
36
Охааа, е ся ше си налея още едно уиски! Мартинчооо, Мартинчо наигра ли се мойто момче? Рядко срещан злобар, идиот, перекенде, рецивидист, компексар, скрит педерст, нобразован урод и най- долна гмеш си ти. Но стига хвалби! НАЗДРАВЕ!! ХАХАХАХАХАХА
29.
Аз съм
03.02.2016 22:04:28
3
6
Мисля ,че е време да се спре да се коментира,който каквото е заслужил това ще си получи ! Излишни коментари кой какъв бил не са нужни. Какво е станало,кой и как го е направил ,те си знаят, 3ти страни чули ,нудочули не трябва да има !!!
28.
Ico
03.02.2016 22:01:49
3
11
Mi sega Pleshiviq kakvo shte pravi bez shef
27.
Чочо
03.02.2016 21:03:00
25
17
Спрете да злобеете мърши , това са пълни глупости. Ако някой има да казва нещо , само в очите . Това различава мъжете от шматките.
Като минат ден два и полицаите ще обърнат лопатата, мн бърЗо направиха Днк на няква подхвърлена палка.
Мн са резки , докато не се докажат нещата всеки е невинен. А доказателства се фабрикуват лесно, слагат ти белезниците и оп после намерихме палка ок , ама палки се сменят , подхвърлят, намират версии много .
И НЕ НАМЕСВАЙТЕ В ДОЛНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ ЖЕНИ , ДЕЦА И Т.н.
Долняри сте мамка ви заставате зад някакви фалшиви имена и плюете ли плюете аз си пиша моето и заставам зад думите си . Момчето ми е приятел и винаги е бил пич.
Тази глупост е някаква грешка , недуразомение , само петнят хората.
Някви акции полицейски , качулки елате на себе си всички и мислете трезво .
Утре може на някой от вас да му нагласят нещо , да изкочат двама и да кажат" ти беше " и тогава ще разберете какво е. Пак ви казвам не злобейте и си пишете имената да се знае .
26.
Мунчо
03.02.2016 20:49:24
5
27
Къф красавец е тоз, бря оуу?
На мен ми мяза на бавноразвиващ с олигофренска прическа.
25.
до 23
03.02.2016 20:45:51
3
20
Не съм писал по доло и може би имаш до някъде основание. Но много ме дразни вече тук тези реплики що не му го кажеш в очите. Защо? Ще ти кажа защо. Защото сме тъпа държава,защото ако му го кажат в очите може би ще бъдат набити, а биячите ще бъдат безнаказани. А кой им дава право да удрят и да пребиват. Но интересното е че подминават хората който могат да ги набият. Същите битки като видат по големи битки се насират.
24.
DW
03.02.2016 20:31:31
8
12
Поредната показна акция на момчето любимец на местните олигарси. Явно в БОП-а добре е усвоил как да си лъска имиджа на "борец с престъпността" с такива измислени акции. Всички знаем, че единственото което го интересува е да закриля благодетелите си.
23.
Клю клю
03.02.2016 20:17:12
31
8
Спрете да замесвате семейстово на Мартин било то жена му ,било детето му,гледайте си собствения пропаднал живот и не коментирайте така анонимно . Да Мартин не е света вода ненапита ,но защо никой не може да му го каже всичко това в очите . Наркоманчета ,които ги е страх на улицата и минанат на другия тротоар като го видят, тука много бързо се разприказваха.Отидете пийте по едно кафе най-добре да ви се опресни ума и не се занимавайте с това ,което не ви е в работата !
22.
До 21
03.02.2016 20:07:41
1
5
Този мaртин е 86..смятaй си
21.
Narkomani
03.02.2016 20:02:02
1
12
Tozi Martin e poveche ot 30 godini ... predi godini go bqha hvanali za grabej na benzinostancia v slaveikov
20.
*********
03.02.2016 20:01:44
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Хaх
03.02.2016 19:53:18
18
5
Aлинa е толковa добрa и готинa мaцкa..мисля че нямa смисъл дa я нaмесвaте във вaшите гaдни коментaри към Мaртин.може дa злобеете..но товa е любов.пък зaпознaтaтa по долу дa си мaхне сaлaмурaтa под полaтa
18.
*********
03.02.2016 19:49:36
1
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
МартинЧО
03.02.2016 19:28:12
1
15
КО СТАНА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШМАТКААААААААА.ГЕОРГИ ВИ НАРЕЖДА ВСИЧКИТЕ И НИКОЙ НЕ СЕ УСЕЩА ХАХАХАХАХАХА
16.
Поморие
03.02.2016 19:28:04
18
5
Еи как говорите сега тук а защо никои нищо нему казваше преди да го преберат седнали да защитават един ПЕДАЛ
15.
Аз
03.02.2016 19:26:00
0
0
????
14.
Постановка
03.02.2016 18:56:08
7
7
Явната нагласена работа!
13.
а Ма ей
03.02.2016 18:55:11
1
5
писателите по-долу ,я си оправете правописа . много сте " умни".
12.
za-zapoznata
03.02.2016 18:44:59
1
4
oshte edna zaplenena ot krasaveca i izpalnena s otchaqnie i omraza
11.
Помориец
03.02.2016 18:44:27
2
24
Хайде сега 10годинки на топло да му дойде акъла.
10.
Запозната
03.02.2016 18:36:36
4
34
Еееееее Алинчето сега реве та са къса,че и бебе им се роди на бъдни вечер,ама така е мойто момиче така еее...всеки рано или късно си получава заслуженото
9.
naglaseno
03.02.2016 18:34:41
7
9
Rabotata e naglasena ili nqkoi go nabutal izlishno ili prosto s tarsqt jertva policaite shto nqmat zapodozrqn. Predi 2 sedmici imashe zadarjani i nito duma sega izvednaj nameriha dokazatelstva i izvurshitelite
8.
1258
03.02.2016 18:31:27
2
1
Еее те му дръпнали всички снимки от фейса някои ще марсува в ноштеска .Интересно че нападателят и тоя тончев са приятели във фейсбук
7.
Пена
03.02.2016 18:27:57
3
20
http://e-burgas.com/archives/127704

Това ли ви е красивия като модел, много са ви занижени критериите, Флегман, май яко сте го закъсали за секс... :)
6.
dddddd
03.02.2016 18:24:12
0
3
и аз малко преди да го пребият го наредих в фейса трябва ли и мен да арестуват сичко е нагласено да имитират действия
5.
Нагласено
03.02.2016 17:55:24
2
18
И на фейсбук профила му снимка с цялото РПУ и кмета-слънце. За такива "сензации" - мерси!
4.
До 1
03.02.2016 17:51:57
1
21
И като го е хванала какво? Ако има връзки и пари не е проблем и за 24 часа е свободен.
Не е важно дали е хванат, а дали ще го осъдят!!!
3.
Pmpm
03.02.2016 17:50:29
1
43
Shirokata e porachitelq vsichki znaqt toi vleze v obshtinata s podkrepa na ciganite sepak darji faitonite hahaha
2.
gogo
03.02.2016 17:43:16
3
25
Tozi e priatel i drujka na Perata
1.
Jo
03.02.2016 17:39:59
4
32
Nai nakraq policiqta go hvana toq izmet Martin!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори