×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Приморско Димитър Германов избра Захарина Неделчева за свой заместник


Кметът на Приморско Димитър Германов избра Захарина Неделчева за свой заместник
Захарина Неделчева от днес влезе в ролята си на зам.-кмет на Приморско
01 Февруари 2016, Понеделник, 12:43 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Ресорите й ще бъдат култура, спорт и социални дейности, съобщиха от пресцентъра на администрацията


Общинският съветник от ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева е новият зам.-кмет на Общината, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Неделчева ще поеме ресорите култура, спорт и социални дейности.

Тя ще напусне Общинския съвет, а на нейно място влиза следващият в листата на ГЕРБ Иван Гайков.
Захарина Неделчева е общински координатор на ГЕРБ в Приморско и един от близките до Димитър Германов.

До последно се смяташе, че за втория зам.-кмет ще се избира между нея и Миглена Барцулева, която в миналия мандат бе председател на ОбС Приморско, но в крайна сметка Германов се спря на Неделчева.


В категории: Приморско


48
Коментара
48
Коментара по темата
48.
Диана Янева
21.02.2016 17:13:45
1
30
Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
47.
СОУ Н. Й. Вапцаров - Приморско
15.02.2016 16:03:53
0
13
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Вълчева, детска учителка в ЦДГ "Пролет" - Китен,(адрес: Пирин 4, 0898367877). Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал София Вълчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. София Вълчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
...........
МНЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ЗА КРАСИМИРА ПЕТКОВА:
По принцип в училището "Н. Й. Вапцаров" няма правилник и всеки прави каквото иска. Нямаме нито униформа, нито ни задължават да ходим с по-прилични дрехи на даскало. Точно поради тази причина Петкова идва на даскало като че ли отива на магистралата, а дори няма да коментирам, че носи едни и същи дрехи седмици наред. Полите, които са по нея очертават големия и задник и я правят още по-дебела, а блузите и са толкова прелепени към нея, че имам чувството, че ще се задуши някой ден или направо ще се разпорят на циците и, имам чувството, че ако легне циците и ще паднат под мишниците. В момента е с оранжева коса, кат някои морков е в главата, просто е картинка!... Всеки час Петкова закъснява понеже е прекалено заета да прави свирки на Налбантов или понякога излиза от час за около 20 минутки. Тогава направо се свършват. Нищо чудно, че Налбантова ненавижда Петкова, а сина и е такова леке, че думи нямам. Защо продължава да мисли, че понеже майка му спи с директора може да малтретира цялото даскало? Той е един мизерник от 8 клас
/бел. - текстът е стар, момчето отдавна е завършило училище/,
дебела свиня, на майка си се е метнал. Сина и пуши трева и раздава на ляво надясно, а уж само консумира. Защо ли после директора се пита защо цялото даскало са тревоманчета и наркоманчета. Сина на Петкова употребява наркотици в тоалетните на даскалото. После майка му ходи го дърпа за ушите да го изкарва от кашите в които се забърква. Постоянно дължи пари на някои дилър. Нищо чудно, че на Петкова не и стигат пари да си купи някоя свястна дрешка, която да не и е малка и да не и подчертава "прелестите" и "страхотната" фигура. И то само сина и да беше. Той май от нея се учи, толкова пъти е идвала напушена на даскало и не знае къде се намира. Изобщо, това е адската курва, пропаднала отвсякъде, разведена е и има няколко любовника. Може да остава незадоволена и хоп при Налбантов тая мърша умряла. Петкова върви толкова разкрачена, че не може да си прибере краката в полата. Напоследък идва с много сенки под очите. Това вероятно е от голямата употреба на алкохол всяка нощ и от прекаленото креватно джудо. Ходи с много високи токчета, на които не може да върви и се клатушка наляво надясно, а като почне да разсъждава в час! Въх не ми говори, явно това просто не и се отдава...
___________
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

До Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
___________

Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
46.
на стоте путки избрал хуя
14.02.2016 23:15:50
3
4
кмета на приморско все хубави неща избира
45.
Браво на кмета на Приморско
14.02.2016 23:12:31
3
5
Ми той кмета на Приморско много хубаво нещо е избрал!!!
44.
до 43
14.02.2016 15:10:22
10
5
Кметът на Приморско си избра най-добрия зам. кмет Захарина.Ако има повече хора като нея общината наистина ще бъде на едно от първите места.Поздравления за г-н Германов.Най-после едно разумно решение.
43.
??
14.02.2016 11:50:21
3
2
какво си избрал кмета приморско?
42.
Кат' старите пари
09.02.2016 16:24:30
0
9
Къде изчезна Боряна Тренчева ли беше Тенчева ли беше...
41.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
09.02.2016 10:08:22
0
23
Крайно време е обществеността да научи какво се случва в училищата на България! Засега случващото се в Приморско се възприема като частен случай или като една от странностите на Налбантов - говорене на цинизми и поведение нестандартно и недопустимо за един учител, но според мен причините трябва да се търсят другаде - неспособността и нежеланието на РИО, МОН и кметове да се справят със ситуацията, което само забавя агонията и отлага решаването на проблема.
40.
Afrikata
07.02.2016 21:56:03
4
1
Nqmam pari skoro prodadoh kradeni slushalki za 7 lv
39.
Св. Валентин
07.02.2016 20:57:36
2
5
Тая снимка от Н. Паничарево ли е? Запазете я за Трифон Зарезан, че наближава!
38.
приморско
06.02.2016 20:46:09
0
25
Цялата тая каша я надроби Налбантов,време е да излезе от мишата си дупка и да даде обяснение,ако е невинен да подава жалба,ако е виновен да си хвърля оставката.Той вкара всички в тая плювалница.Като му знам репертоара,може наистина да ги е говорил всички тези неща.
37.
до 22
06.02.2016 10:48:30
0
23
Бъчварова никога не е искала да става директор. Баща й е искал да я направи директор на училището, но е нямал никакво влияние в инспектората и в София. През 1995 имаше конкурс за директори и само Ваня Стоянова и Налбантов се кандидатираха за поста. Конкурсът беше по документи и тя загуби. После е използвала връзки с някои хора от правителството на Костов, оттам са й предлагали тя да стане директор, но после нещата се потулват, защото връзките на Налбантов са били по-силни.
36.
до 30
06.02.2016 10:33:14
1
3
Доколкото знам Русинов е вече пенсионер. Това е стара информация.
35.
!?!?!?
05.02.2016 22:35:32
2
13
Този Ива има малко курвенска визия, а какви сериозни въпроси задава на премиера... Ако й четеш въпросите ти се струват нормални. А ако я слушаш усещаш, че тук нещо не е наред. Говори като стара свекърва, недоволна по рождение и тя не знае от какво.
34.
!!!
04.02.2016 23:21:24
5
2
Българи в Лондон към Борисов: Като се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски?04.02.2016
Българи в Лондон към Борисов: Като се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски?Бойко Борисов
Излизат доста неясни информации за това какво точно се е случило вчера на срещата между министър-председателя и младите българи в Лондон. Казионно БНТ излезе с малоумната информация, че някоя си луда нещо го била ядосала, моля ти се, пише в социалната мрежа Metodi Baykushev. И още: После, в различни медии започнаха да излизат информации, че срещата не била гладка и имало нещо леко напрежение.

Ето всъщност важната част от това, което се е случило вчера. Млад българин е задал на министър-председателя следния въпрос: „Първо искам да ви поздравя за избора на новия ви образователен министър – чудесен начин, отново с негласната подкрепа на „златните пръсти“ и ДПС. Но не това е важното. Честито, закрепихте правителството! Имаше статия тази седмица в Шпигел – видяхте ли я? За Пеевски – човекът, който не споменаваме. Знаете ли, интересното е, че Spiegel значи огледало. Искам да ви питам, когато четете медиите му, потребявате услугите от различните му/ви бизнеси – вече съвсем не е ясно как си ги разпределяте – когато се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски? Благодаря ви.“

Последвали бурни аплодисменти от цялата зала. Отговор не последвал. Само вдигане на вежди.

Така само ви разказвам, ако случайно се чудите какво е станало вчера в Лондон в нашето посолство. Защото, за жалост, няма да го прочетете в никоя медия. Дори тези, които смятаме за свободни също са зависими и също не са на страната на гражданите. Вече излязоха и видео записи. Навсякъде клиповете са монтирани, така че да не можете да видите този въпрос.

Медиите не го предават, значи не се е случило. Да, но се е случило и сега и вие знаете за това. Лека вечер!, пише Байкушев.

В друг пост въпросната българка, която "вбесила премиера" се афишира по следния начин:
Тази "нашенка" бях аз! Залата беше с развален микрофон, аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен! Нямаше шанс да взема думата, защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварително, за да не забравя нещо, целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза: не четете аз мога да ви отговоря и без да чета, след което аз отговорих, че не го виждам и искам, докато му задавам въпросите си да го гледам в очите! Промуших се между всички и застанах с лице към него!

Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон, че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта "Южен Поток" ,който щеше да и донесе 400 млн. годишен приход!

Другият ми въпрос беше, защо е казал че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд., а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. ,добавих и как ще върнем кредита, като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист, който да ни измъкне от това положение!

Казах също, че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ?

Също така му казах че е лъжец, а правителството не е българско, а щатско-турско!
На Митов, който седеше до него, казах само 2 думи като незначителна фигура за мен и те бяха: ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат "къдравата Сю". Не съм чела от никакъв лист, докато разговарях с тях!!! Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас!, заключава българката.
33.
до 31
04.02.2016 23:19:14
7
12
По скоро ще играе мечка на кукеров ден.
32.
кюприец-зад-граница
04.02.2016 14:52:02
7
12
като голямото пиле от "Улица Сезам" е ......
31.
realnostta
04.02.2016 14:48:58
8
16
То в тая община остана ли някой от Приморско? Дефицит на приморци! В селото само веселийци се лансират с ясно-полянци и тук там някой писменченин. Браво, зам. кметицата е идеална тамън за кукеров ден няма да и трябва маска. Има вид на не къпана с месеци!
30.
Учителите
04.02.2016 11:58:40
1
26
Познавам Вълко Русинов, той е човек на компромисите, иначе не е лошо момче, но е прекалено мекушав и отстъпчив. През комунизма се е възползвал от властта, но и него са го използвали като параван за далавери и беззакония и Вълко е мълчал и го е било страх да се обади. Колкото до работата му като учител, нищо лошо не мога да кажа.
29.
читалищен деятел
03.02.2016 14:38:36
0
27
Тая Прокопова сигурно е много страстна щом директора я хвали! Иначе добър учител ли е или я държат за заслуги?
28.
на чичо ставри шурея
03.02.2016 11:44:48
0
32
Има логика в написаното на 24, защото Налбантов държи гербовия печат в бюрото си в дирекцията, а другия печат е при секретарката за текущи документи - на него няма герб и не важи за дипломи и официални документи.
27.
гихорски
03.02.2016 11:38:26
2
3
тоз кмет голяма власт имал щом можел да избира между барцулева и зара
26.
до 25
03.02.2016 11:36:06
1
4
Германов:
Не, Бат Бойко ми го докладва: слагай Захарина иначе жална ти майка!
25.
bai stavri
03.02.2016 10:25:50
26
5
Това извънземните ли ти го докладваха?
Връзката ти с кораба-майка по телефона ли е или имаш чип в главата?
24.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
03.02.2016 02:09:16
0
30
Донка Прокопова-бивш учител в Приморско:
"През 1999 моят клас бяха абитуриенти и една моя ученичка - Светлана Каменова - ми искаше характеристика от училището. Напечатах я както си му е редът и помолих Налбантов да я разпише и подпечата, но той най-изненадващо отказа. Разтягаше разни локуми - ама не бил много съгласен с написаното в характеристиката, ама щял да я подпише, ама друг път и така и не я разписваше, протакаше, шикалкавеше и държеше Светла и родителите й в напрежение... Даже ми се скара: "Как може да се застъпваш за тия боклуци!" Бил имал някакъв конфликт с родителите за оценките, които слагал на дъщеря им. Веднъж искали да видят някаква контролна на Светла, на която Налбантов бил сложил ниска оценка, но той така и не им я давал, за да нямат доказателства срещу него и родителите му вдигаха скандали и ходели да се интересуват по инспекторати дали той има право да крие контролната или не... От друга страна и Светла много не си поплюваше и му отговаряше и затова и нея я беше взел на мушка и търсеше начини да си отмъщава. Срокът за подаването на характеристиката изтичаше и разбрах, че Налбантов няма намерение да я подписва. От друга страна майката на Светла беше много афектирана и реши да действа както тя си знае, щяла да му ебе мамата по всички параграфи... Разбрах, че работата става дебела и затова реших да действам. Имах достъп до дирекцията, защото Налбантов постоянно ме викаше там да оформям протоколите от педагогическите съвети и други документации (... и по други поводи ме викаше, ама... карай сега...). Оставяше ме да работя, а той излизаше. Тогава успях да се добера до печата на училището, който беше в бюрото и го ударих върху характеристиката на Светла. После му изимитирах подписа и така работата стана - мирно и тихо. А иначе щеше да стане голям скандал, защото майката беше тръгнала да разлайва кучетата и не се шегуваше. После Налбантов бил срещнал майката и й се подмазвал все едно, че нищо не било станало: "Ама защо не дойдохте да ви подпечатам характеристиката? Аз толкова ви уважавам! Щом е за Светла аз всичко ще направя за нея!" После я разпитвал къде щяла да кандидатства Светла, бил имал връзки, познавал ректорите и щял да удари и той едно рамо... "Абе, боклук с боклук! - отговорила му майката - За какво ме питаш, бе? Искаш и там да ми правиш мръсотии, нали, за да не приемат Светла?! Изрод мръсен!...""
23.
Памет за Приморско
03.02.2016 00:30:14
0
29
Познавам Налбантов. Напълно възможно е той да ги е говорил тези глупости, чували сме го много пъти, но сега се е намерил някой, който да му запише дословно думите. Това е силата на писменото слово, то остава завинаги.
22.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
02.02.2016 23:32:04
0
28
Отявлен враг на Налбантов по това време е бил Анастас Бъчваров - бивш учител и общественик. На много събрания на общинския съвет той е подлагал на критика училището и работата на директора му. Реакцията на Налбантов е както винаги във вид на клевети и обиди разпространявани зад гърба на Бъчваров. Казва, че бил изкуфял дъртак, станал за смях на хората, яд го било, че Налбантов заемал директорското място, което Бъчваров гласял за дъщеря си. Правел се на журналист, а всъщност бил "Селкор", пишел някакви тъпи статии в бургаски вестник и хората там му ги публикували от съжаление, за да не го обидят. Относно конфликтите си с Бъчваров Налбантов винаги коментира възрастта му. Била го хванала склерозата и му личало и затова Налбантов от съжаление не му отвръщал, иначе щял да го насере...
Възможно е конфликтът между Бъчваров и Налбантов да е бил само на лична основа, породен от това че дъщерята на Бъчваров не е станала на времето директор на училището.
И все пак, факт е, че по време на училищните скандали с директора, Бъчваров не предприема нищо и не участва в разобличаването на Налбантов. Нещо повече, във вестниците, до които той праща дописки, започват да излизат статии в подкрепа на Налбантов. По-късно става ясно, че така му е било наредено от кмета на Приморско с цел да не се опетнява името на града. И Бъчваров най-покорно се съгласява...
21.
Налбантов
02.02.2016 20:01:29
26
1
Оооооо, Насе какво правиш бе приятелю. Бистриш пак училищните дела кой кой е,,,,ал кой не до,,ебан.Ти май си от последните.Хайде бе приятелю чакам те в моята стая-подготвил съм ти вериги камшици белезници и много екстри -съобразени с еврозаконодателството и подкрепено от герб.Не ме разочаровай.Пич.
20.
Мълчанието на агнетата
02.02.2016 13:59:32
0
28
Проблемът с училището ще бъде винаги като едно огромно петно за целия град, защото никой не искаше да си цапа ръцете с мръсотията там...
19.
Защо се стигна дотук?
02.02.2016 13:51:14
0
24
По времето, когато е бил кмет, Димитров е изказал мнението, че Налбантов нямал качества за директор на училище, защото нямал необходимия морал за това. Впоследствие, след като историите свързани с Налбантов и учителките се разчуват, Димитров предприема тактиката всичките тези скандали да се прикриват, за да не пострадал авторитета на града.
Подобно е и поведението на тогавашния председател на Общинския съвет Панайот Диханов. Той признава, че Налбантов имал много вулгарен и циничен език, поради което му се наложило да проведе "сериозен" разговор с него на тема как трябва да се държи един директор на училище. Колкото до интимните връзки на Налбантов с подчинените му учителки Диханов признава, че е имало такива връзки, но не десет, както се твърди, а една, най-много две, т. е. нещата не са чак толкова трагични. На практика Диханов не прави нищо по въпроса с разследването на училищните скандали, защото не му се занимава с това. И той, и кмета Димитров заемат пасивна позиция по въпроса с оправданието, че това не било тяхна работа, а на МОН и РИО - Бургас.
Отявлен враг на Налбантов по това време е бил Анастас Бъчваров - бивш учител и общественик. На много събрания на общинския съвет той е подлагал на критика училището и работата на директора му. Реакцията на Налбантов е както винаги във вид на клевети и обиди разпространявани зад гърба на Бъчваров. Казва, че бил изкуфял дъртак, станал за смях на хората, яд го било, че Налбантов заемал директорското място, което Бъчваров гласял за дъщеря си. Правел се на журналист, а всъщност бил "Селкор", пишел някакви тъпи статии в бургаски вестник и хората там му ги публикували от съжаление, за да не го обидят. Относно конфликтите си с Бъчваров Налбантов винаги коментира възрастта му. Била го хванала склерозата и му личало и затова Налбантов от съжаление не му отвръщал, иначе щял да го насере...
Възможно е конфликтът между Бъчваров и Налбантов да е бил само на лична основа, породен от това че дъщерята на Бъчваров не е станала на времето директор на училището.
И все пак, факт е, че по време на училищните скандали с директора, Бъчваров не предприема нищо и не участва в разобличаването на Налбантов. Нещо повече, във вестниците, до които той праща дописки, започват да излизат статии в подкрепа на Налбантов. По-късно става ясно, че така му е било наредено от кмета на Приморско с цел да не се опетнява името на града. И Бъчваров най-покорно се съгласява...
___________________
Относно казуса свързан със СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско:

Истината за училището е толкова скандална и грозна, че първата реакция на институциите и обикновените граждани е била, нещата дори и да са вярни, да бъдат прикрити, за да не разберат мъжете на учителките и да не се развалят семействата им, а също и за да не се опетнява училищната институция и града като цяло. Така поне се е изказал бившият кмет Димитър Димитров: тези скандални истории с директора Налбантов нанасяли огромна вреда на град Приморско и затова той лично е предприел кампания за прикриване на истината. Следващите кметове Димова и Германов са заемали позицията на пасивни наблюдатели, защото училището не било техен приоритет, а по-скоро на МОН и Инспектората. Така с времето се е създала една абсурдна ситуация. Всички знаят истината, помежду си и в частни разговори я потвърждават, но на публични места мълчат и заемат неутрална позиция.
Показателна е реакцията на самите учители, когато са им поискали интервю от СКАТ. Почти всички са се разбягали и не са взели отношение. Не са искали да защитават Налбантов и да изричат очевидни лъжи, ставайки за смях на хората от Приморско, което означава, че те са абсолютно наясно с истината. Единствено Диана Янева се е съгласила да защити Налбантов, но тя е направила това в емоционален изблик, като реакция на обвиненията срещу нея, че е замесена в лесбийски истории с учителката по руски език. (Тук става въпрос за измислени от Налбантов истории с цел да бъде оклеветена Даниела Рашева, която по това време е била един от главните му врагове в училището).
В интервюто с Христина Налбантова интересното беше това, че тя нито отрече нито потвърди достоверността на разпространяваните за мъжа й истории. По-скоро тя изрази личната си болка от това, че подобни неща се говорят за човек от семейството й, което е напълно разбираемо като реакция. Колкото до истината за тези истории, Христина Налбантова няма как да я знае, доколкото никой нормален съпруг няма да тръгне да се хвали на жена си как й е изневерявал, така че мнението й по въпроса, каквото и да е то, няма никаква стойност.
Засега институциите и обществеността в Приморско заемат пасивна позиция по казуса "Налбантов", защото самото обсъждане на въпроса води след себе си поредица от скандали и катаклизми, които още повече ще опетнят града и училищната институция в България. Българите винаги са възприемали училището като светиня, една от духовните опори в борбата за съхраняването и утвърждаването им като народ. Самата мисъл, че там може да се разиграват оргии, порно екшъни, да се лее алкохол и сперма е не само скандална. Това е откровено светотатство и поругаване на изконна българска светиня каквото е училището. Да се обсъжда и коментира подобна тема е нещо чудовищно и абсолютно неприемливо за кметове и хората отговорни за образованието в града. Признавайки всичко това, те ще са принудени да признаят и собствената си грешка - това че толкова дълго време са мълчали и прикривали истината. А подобно поведение все повече удължава агонията и задълбочава проблема свързан с Налбантов и училището.
И днес все още е налице страх да се подходи директно към проблема очи в очи и да се бръкне дълбоко в раната, каквото и да струва това!
Но все пак авторитетът на българското училище не е редно да става заложник на дребните сметки на някои, които пазят постове, авторитет или отдавна загубени семейна чест и лично достойнство!
Крайно време е, ако наистина има достойни и съвестни граждани в Приморско, те да вземат нещата в свои ръце и да поставят проблема на всенародно обсъждане - било в общински съвет, било на общоградско събрание, инспекторат или дори по националната телевизия! Каквито и съображения или препятствия да възникват при решаването на този проблем, едно трябва да е ясно: не може този човек да бъде допускан до училището, защото със самото си присъствие той го осквернява!
Накратко, някой, независимо кой и независимо от начина, трябва да изгони Налбантов от училището!
18.
do 17
02.02.2016 11:34:03
0
10
защо забрави МИЛЕВ пияндето
17.
М. Барцулева
02.02.2016 10:36:41
7
1
Големи поздрави,, пожелания ухажване ,,подкрепи ,очаквания -като че ли не я знаем Зарето.Напред Заре ,напред и нагоре -да изчистим мършите от това село .Боклуците на боклука или направо на кюмюр.Почвай ги наред по списък 1-ви в списъка,,Димитров, после Бодура и т,н,-
16.
Ще повърна!
02.02.2016 10:33:46
4
9
Гледам и не вярвам на очите си... Това жена ли е? Така се стресирах от вида на това нещо, че ще трябва да си лея куршум. Явно е на мода да се слагат грозни хора на ключови позиции...
15.
поздрав
01.02.2016 23:35:08
7
6
Заре керванът си върви а кучетата да си лаят.Тва ще им остане.Продължавай в същия дух.Помагай на хората а господ всичко вижда.Рано или късно всеки който е ял лайна плаща.
14.
Захи е нашият човек
01.02.2016 23:31:41
9
5
За нея влизаме в огънят.Сигурност точност и коректност.Това е нейната формула.Разчитаме само на нея.
13.
Германов
01.02.2016 23:18:14
6
13
Ми ко да правиш , рева,рева и реших да я взема за зам.кмет щото немам нерви вече . То и без това ше заеква и две думи на кръст няма да върже и работа няма да свърши . Ма поне е добричка :))
12.
отвратен
01.02.2016 22:49:38
4
9
Преди малко влязох в профила на Зара и останах безкрайно очарована.330 харесвания и 112 поздравителни коментара.Потресена съм само от едно .Лицемерието на група хора които днес видях как отидоха лично да я поздравят а тука в анонимният форум пишат простотии за нея.Засрамете се.Долни лицемери.Все една и съща измет.
11.
Ще отговаря за вятъра ,дъжда и снега
01.02.2016 22:49:19
6
9
Знаем се всички .Нищо няма да направи =просто и намериха работа. Какво е работила и специлист по какво е - политик ,,,,,,,,,,айде бе. А това с честитките -по добре за рожденния ден .
10.
щастие
01.02.2016 22:26:42
9
8
Дълго чаканата новина.Най после хората чуха това което чакаха.Заре имаш наща подкрепа.Радваме се за теб .Честито.
9.
до ужасения
01.02.2016 22:19:57
7
6
колкото трябва бе тъпак.
8.
УЖАС
01.02.2016 21:35:04
7
15
Заро, още колко роднини ще назначиш на работа?
7.
Отвратен
01.02.2016 21:23:30
8
12
Ехеee, кой сега ще си довърши новата къща с общински парички.
6.
svinefermata
01.02.2016 21:15:22
7
9
да коригират буджета да подсигурят на Зарето порцион
5.
Коко
01.02.2016 19:42:00
3
11
Абе хора,нали общинския съвет гласуваха зам кмет по финансите.Зара е с друг ресор.Да не земат да ни натресат Барцулка.
До всички кметове-НЕЩЕМ Я.Ако я искахме щяхме да гласуваме за нея.
Сложете я в Панчарево,Писменово или Веселие ама не в Приморско.
4.
приятели
01.02.2016 18:49:57
20
10
Браво Заре и честито. Не обръщай внимание на мършите.Злобата им е безгранична.
3.
100
01.02.2016 18:28:04
13
23
Е , Браво!
Кмета от Ясна Поляна , заместник кметовете от Веселие и Китен ... Общинския съвет от все доказани "патриоти" ... не се учудвайте , че Приморско затъва ! Но , както се казва - Глас Народен, Глас Божи ...
2.
Пацулана
01.02.2016 18:06:44
10
19
Поне сега да се приведе в приличен вид да не излага общината, че освен със скъсани, ликьосани и измачкани тениски с друго не сме я виждали.
1.
успех
01.02.2016 17:57:16
18
12
Браво.точно попадение.Радваме се за Захарина.Това е много добър ход на д-р Германов.Браво и честито.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори