×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Шефката на Инспектората Виолета Илиева агитира училищни директори да рекламират в частен вестник


Само във Флагман! Шефката на Инспектората Виолета Илиева агитира училищни директори да рекламират в частен вестник
Началничката на Инспектората пише писма до подопечните си директори и прави реклама на частното издание
18 Декември 2015, Петък, 15:20 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

С писмо до подчинените си тя ги зарибява да пускат статии в изданието

Странно писмо, подписано от началничката на Регионалния инспекторат Виолета Илиева, получават директорите на училища в цялата Бургаска област.

„Уведомяваме Ви, че екипът на в. „Елит“ – Бургас“ – областен вестник за бизнес, култура и реклама – отправя покана до учебните заведения от Област Бургас да публикуват на страниците му информация (снимкови и текстови материали) за важни събития и прояви от училищния живот.
Надяваме се, че в лицето на сдружение Артмедияелит (тв реклама, радиореклама и печатни издания), което издава „Елит – Бургас“, ще намерите надежден и коректен партньор“,
пише Илиева.

След това тя чинно изписва телефонните номера и мейла на частния вестник, както и лице за контакт.
Разбира се, всеки може да прави медии и да търси рекламодатели, като отправя покани. Не е ясно обаче защо началничката на Инспектората се ангажира да пише писма до подопечните си директори и да прави реклама на частното издание. Може би то е с огромен тираж и популярност или публикува „снимковите и текстови материали“ безплатно, за да помогне на родното образование?

Наш репортер се обади на посочения телефон, като се представи за секретарка в елитна гимназия. От разговора стана ясно, че препоръчаният от Илиева „областен вестник за бизнес, култура и реклама“ има неустановена периодичност – излиза два-три пъти, както дойде, няма постоянен обем - 4-6-16 страници, според случая, няма и офис, защото в момента се местели от кино „Септември“, а публикациите струват по 380 лева. ямат и журналистически екип, който да изготвя материалите и пускат, каквото им дадат, а странирането на вестника наричат „нареждане”.

Ето и част от разговора:

- Обаждам Ви се от училище …, тъй като получихме писмото от г-жа Илиева за вестника и искаме да разберем подробности как можем да пуснем материал при Вас? Това заплаща ли се?

- Да, заплаща се – 380 лв. Не Ви ли казаха?

- Говорихме, но не разбрахме самия начин, как да пуснем материала?

-  Материалът се пуска в нашата електронна поща [email protected]. Трябва да има снимка на директор, текстови материал и каквото Вие желаете друго. Трябват актуални снимки.

- 380 лева струва, така ли? А ние ли трябва да го пишем, или Вие го пишете?

- Ние не знаем какво да пишем. Каквото ни пратите, това слагаме. Даже ако ни дадете колажи и наредени страници, ще е още по-добре. Направо ние да си ги сложим на страницата.

Материалите се пращат само по електронен път. Ние ще го наредим и ще Ви го върнем за одобрение и чак тогава публикуваме.

- Има ли някакъв срок, в който да го пратим?

- Аз искам в понеделник да печатам, за да може на 23 декември да го разнеса по всички училища и в Инспектората. В понеделник сутринта ще чакам материала или още събота и неделя, ако Ви разреши директорката. Ние работим и събота, и неделя, така че няма проблем. Когато го пратите, ще го придвижим. Трябва да го печатаме, а това отнема 2-3 дни. Не става за един ден или за една вечер. Нашият вестник е специален.

- Откъде можем да си купим после вестника?

- Няма да го купувате. Аз ще Ви донеса… 50 – 100 броя – колкото искате. Той не се доплаща после.

-  Колко бройки можем да вземем?

-  Ами, колкото искате – 50 – 100, няма проблем. Колкото си поръчате. То ще бъде за сметка на реповете – там ще дадем по-малко, на Вас – повече. Не е проблем.

-  Не се доплаща нищо – само 380 лв., така ли?!

-  Да, да!

- А колко страници е вестникът?

-  Ами зависи колко училища се включат – бил е 12, бил е 16, бил е 4. В последно време все по 4 страници го правим. Сега мисля, че ще стане 6.

- Добре. Аз мога ли да се срещна с Вас някъде по принцип?

- Ами то вече е късно. В понеделник освен да дойда в гимназията, ако сте там.

-  Добре, а Вие имате ли офис?

-  Имаме, но се преместихме.

-  Къде е той? С директорката искаме да дойдем.

-  Не можем… не, не, не можем да Ви приемем в офиса.

- Защо?

- След Нова година чак. Изнесохме се от кино „Септември” и сега вече не можем да Ви приемем. Аз мога да дойда с екипа.

- А вестникът колко пъти излиза по принцип в месеца?

-  Ами… Декември излезе два пъти, защото така се случи – за 6 декември и за Коледа. Понякога по един път, понякога по 2 пъти, понякога по 3 пъти. Различно, според празниците. Ние сме само за празниците.

-  Как можем да вземем вестник от Никулден?

-  В Инспектората има, аз винаги там оставям.

В категории: Разследване


35
Коментара по темата
35.
кръстоносец
25.04.2016 20:00:16
0
12
Илиева управлява с терор по-страшен от комунистическия...
34.
toto
23.02.2016 10:20:28
0
21
Това посмешище Илиева наистина е жалка карикатура! Срам и позор за ГЕРБ!...НО КАТО СЕ ЗНАЕ КОЙ Я ТОЛЕРИРА...Не знае, не може, ни чула, ни видяла...Ти ли корумпе долно не знаеш?! Ти ли алчна свиня не знаеш на кого е вестника, кой го редактира, кой го издава и колко процента лапаш...Задължаваш директорите да финансират вестници на твои протежета, с които после делкаш мангизи, безсрамна, патологична лъжкиня и крадла! Жалко, че такива случайници, некадърници, простаци като Вила са назначени на места, където не им е мястото!
33.
до 32
21.12.2015 10:53:37
1
10
Прати мостра, за цената ще се разберем!
32.
*********
20.12.2015 18:14:32
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
да
20.12.2015 11:09:56
1
12
България е сред страните, които се определят като държава на мафията. Това е нов тип авторитарен режим, който е особено характерен за бившите комунистически страни в Източна Европа, пише в свой анализ руското издание Ведомости.

Феноменът „държава на мафията“ в политическата наука не е чужд. Той е изучен от Мозес Наим Според него благодарение на новите технологии през последните две десетилетия криминалните групи са излезли извън границите на своите традиционни дейности и са започнали активно да проникват в политическите структури на страни като Черна гора, Бирма, Гвинея-Бисау, Венецуела, както и България.

Националните интереси на тези страни в крайна сметка се оказаха напълно преплетени с интересите на организираната престъпност, пише руската медия.

Според унгарския политолог Балинт Мадяр отличителна черта е семейният характер на системообразуващите компании и от представители на политическия елит, приети в "семейството". Мафията предпочита да организира своя бизнес на семеен принцип, защото кръвните връзки осигуряват лоялност и доверие в рамките на системата. Бизнесът се развива както от членовете на "семейството", така съществуващата система от връзки. Най-често подобни компании се срещат в строителния бизнес. Те процъфтяват за сметка на изгодни държавни поръчки и държавни капиталовложения, отбелязва политологът.

За държавата на мафията са характерни още паралелната концентрация на политическа власт и основните икономически активи в ръцете на едни и същи лица. В държавата на мафията частните интереси подменят интересите на обществото не от време на време, а постоянно и систематично. Практически няма област в тази държава, която да не е подчинена на укрепването на властта и обогатяването.

Държавата на мафията е паразитна държава. За повишаването на благоденствието на определена политическа и финансова група системата активно се бори с независимото натрупване на финансови ресурси, национализира ги, но в полза на отделни индивиди, а не на страната като цяло.

В държавата на мафията ролята на политическите институции се обезценява, техните функции се подменят от волевите решения на държавния глава, който е в ролята на фактическия собственик на държавата. Правото по закон се подменя от "закона на властимащия
30.
Калоян
19.12.2015 21:02:03
1
30
Виолета Илиева е политическа креатура, която симулира изпълнението на задълженията си...и се опитва да кешира нещо покрай назначението си, нормално. ГЕРБ!
29.
*********
19.12.2015 19:20:54
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
gg
19.12.2015 15:25:39
1
9
tova beshe dobre flagman :)
27.
Към 18
19.12.2015 15:04:56
3
16
Може ли брошура да се нарича вестник - подвеждащо е! И не случайно! И на кого и за какво точно служи тази брошура? Въобще някой виждал ли е брошурата!
26.
възмутително!
19.12.2015 15:00:32
2
17
Браво на Флагман - и кураж имат и перо - така се прави елиздание!
25.
отговор
19.12.2015 13:23:55
3
34
Зад този т.нар. "вестник" стои някаква госпожа Милка Пеева. Фирмата е ЕТ. Вестник няма - никой никога не го е виждал. Екип както разбираме също няма.

Писмото трябва да звучи така: „Уведомяваме Ви, че г-жа Виолета Илиева и г-жа Милка Пеева отправят покана до учебните заведения от Област Бургас да дадат по 380 лв., за да могат двете госпожи да си ги поделят. Надяваме се, че правилно ще разберете това послание.

Виолета Илиева, началник

И един страничен коментар - много е глупава тази шефка. Като иска да си делка, да звънне по един телефон на подопечните си директори, а не да пише писма и да оставя следи, че сега да я разследва министерството и прокуратурата.
24.
питане
19.12.2015 11:21:29
1
30
Кой стои зад този вестник??????
23.
въпрос:
19.12.2015 10:56:51
1
19
Г-жо Илиева, защо все още държите Стоян Налбантов на поста директор на СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско?
22.
въпрос:
19.12.2015 10:56:51
1
14
Г-жо Илиева, защо все още държите Стоян Налбантов на поста директор на СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско?
21.
Само фактите
19.12.2015 09:48:19
1
21
Нека да разсъждаваме логично и да оставим емоциите на страна. Какво говорят фактите?
1. Един държавен служител изпраща недвусмислено писмо за разходване на държавни средства да своите подчинени. Добре. Но ако е честна, трябва да изпрати такова писмо за всички медии или рекламни издателства - нека всеки директор си избере къде да плаща.

2. Какво е това издание? Никому неизвестен вестник, без да се знае къде излиза и най-важното - кой го купува и чете? Нали би трябвало училищните успехи да станат широко обществено достояние? нали това е смисълът?

3. Разпространение - брошурата отива в инспектората и училищата. Значи всеки директор си вижда писанието само той и учителите му. Еми той да си го разпечата на един лист и да го закачи над бюрото! Ще му струва 38 стотинки!

4. Но! тази брошура отива в инспектората и там г-жа Илиева много добре вижда кой е изпълнил повелята й! И сетете се какво следва за останалите!

И какво излиза - дават се едни пари, без нито родители, нито широка общественост да разбере какво се случва в тези училища!
20.
до19
19.12.2015 00:41:06
1
19
навремето BMW-то дето им го бяха подарили германците с условие да не излиза от халетата и да се използва само в практиката на ДВГ, те му сложиха рег. номера и Янчо Желев/зам.шеф тогава/ си го караше до момента в който го буторяса и потроши. беше се разсмърдяло много, германците разбраха за какво става дума с даренията за учебните практики....фамилиите съвпадат, умните ще се сетят....а на новата учебна кола дето купиха е дадена по-висока разходна норма на гориво, ха сетете се защо
19.
До 17
18.12.2015 23:55:13
1
29
Ако министерството направи проверка на директорите ще изгърмят всички. Ще дам пример за Механото, където направиха пункт за технически прегледи на автомобили с цел печалба. Не им позволиха да го отворят, а парите са похарчени. Г-жа Желева алчнее за печалба!
18.
Журналист
18.12.2015 22:59:51
1
21
Това не е вестник, а рекламна брошура. Вестник се нарича издание с установена периодичност. Би трябвало колегите от Флагман да го знаят. Иначе браво за статията. Не всеки би се осмелил. А обществената нетърпимост към подобни прояви би трябвало да бъде по-сериозна. Липсва гледната точка на г-ца Илиева, но пък на фона на писмото как ли може да се оправдае...
17.
Ха
18.12.2015 22:55:06
1
26
Проверка от министерството! И прокуратурата! И нека да видим сега кои директори ще дадат пари за глупости, за да им бъдат повдигнати после обвинения в безстопапственост и разхищения на държавни средства. Щото тя тая госпожа не е глупава - тя си прибира комисионите, а после прокуратурата ще разследва директорите.
16.
Racho
18.12.2015 22:51:00
2
32
Сезирайте Господари на ефира - да дойде да направи репортаж за тази скандална история. Как е възможно? 380 лв. от училище, ами ако всички дадах това са хиляди! С тези пари могат да дадат стипендия на някое талантливо дете. И на един от господатй по-долу, който е фен на тази гос ожа ще кажа - да, няма лошо да информираш за услуга. Но това не е информация, а АДМИНИСТРАТИВЕН НАТИСК. Вашая шеф ако ви каже - абе я виж тая госпожа, надявам се да си сътрудничите, вие как ще реагирате, а?
15.
учител
18.12.2015 22:46:34
2
42
Моля да не се измества темата. Темата е защо Виолета Илиева лобира за несъществуващ вестник. Е то е ясно защо - защото гушка о 380 лв. от парите на делегираните бюджети, т.е па всички данъкоплатци. Лично аз ще из ратя тази статия на министъра, за да я прочете ия уволни.
14.
до 13
18.12.2015 22:14:00
3
22
подайте сигнал и към NOVA TV, нека дойдат и да снимат, явно е, че нито една бургаска медия няма да се заеме да рови и разследва престъплението на територията на ТОХ, наречено КАШМИР и всичко това което се случва вътре и около него, както и за утайката със анцузите адидас дето дремят там цял ден и заемат паркоместата. докато не се види какво се случва по национална медия, никой от корумпираната община, полиция, и прокуратура няма да си мръдне пръста.
13.
do 1
18.12.2015 20:22:12
3
30
Защо ли? Защото всичко е "вързано" с Общината, а от там и с Кмет-мистър "84%"... Хората се съсипаха от шума и дивотиите около това заведение в УЧИЛИЩНА ТЕРИТОРИЯ, ПУБЛИЧНА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ! Десетки оплаквания до полицията/може да се провери/ , десетки жалби до кмета"слънце"и до корумпирания директор на ТОХ-а Узова, но резултатът е видим- нищо не се променило... А що се отнася до Инспектората по образованието - никога, ама никога не е имало такъв Началник безхаберник и интригантка !
12.
директор
18.12.2015 20:14:16
3
48
И тази , същата тази Виолета Маркова Илиева/разбирай:на бай ти Марко дъщерята/ ще решава съдбата на осем училища на територията на бургаски регион , кой да ги оглави ?
Пълна порнография и срам за образованието - на 56 години станала, а се появява по обществени събития облечена, като от бит-пазар - голям срам - да сети и да поиска пиар , за това , как да се облича и да ѝ дадат съвети, за да не става за смях... Ей, Бургас - кмет има ли този град,за да вземе отношение или не ???
11.
*********
18.12.2015 20:05:50
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
риосв
18.12.2015 20:04:22
22
9
Госпожо Касабова,
Много остро реагирате, когато се отнася до друга медия.Защо не реагирахте така и когато инж. Таня Манолова-и.д. Директор на РИОСВ-Бургас и г-жа Детелина Иванова сключиха с Вас договор за пополяризиране на проекта. Тогава имаше обществена поръчка -да се види и да се оцени защо точно вашия сайт е предпочетен.
9.
do post 6
18.12.2015 19:41:26
1
16
GEGERBERSKI , KAK KAKYV !!!
OSTAVKATA NA ILIEVA VECE NQMA SPASENIE. HAIDE VESEEEELLA I KOLEDA.
8.
do post 6
18.12.2015 19:41:26
1
15
GEGERBERSKI , KAK KAKYV !!!
OSTAVKATA NA ILIEVA VECE NQMA SPASENIE. HAIDE VESEEEELLA I KOLEDA.
7.
do post 6
18.12.2015 19:41:26
2
23
GEGERBERSKI , KAK KAKYV !!!
OSTAVKATA NA ILIEVA VECE NQMA SPASENIE. HAIDE VESEEEELLA I KOLEDA.
6.
Какъв
18.12.2015 19:26:01
2
18
Какъв е в крайна сметка този вестник, знае ли някой?
5.
jjjjj
18.12.2015 19:02:43
3
25
Защо на оградата на Кирил и Методий продават цигари
4.
Реалист
18.12.2015 18:49:09
2
41
Дали флагман или друг сайт имат рекламодатели не е важно, а защо шефката на Инспектората участва в това?!?! Вън от индтитуцията корумпирани ненаядени връзкари! Илиева срам си за града!
3.
фен
18.12.2015 18:24:34
27
4
Няма такава боза като "Флегман". Това че се праща нещо за услуга или продукт като информация че го има и множе да се ползва, не означава че обизателно трябва да се ползва..... Колко рекламни материали получавате на месец??.... Всичките ли Ви стават клиенти??? Който не иска не е задължително да се ползва.
Или сега Ви е яд, че не са се обърнали към Вас (флегман) за да вземете пари за реклама......
Смешни сте......
2.
Учител
18.12.2015 18:07:29
2
36
А , какво стана госпожо-другарко , Вие най- подкупните и корумпираните , дясното крило на БКП, най- крайния и алчен ешелон на БКП, най -големите некадърници и реваншисти , Вие окончателно ще унищожите България. Много бързо забрави другарко Илиева как се криеше с фалшиви болнични да не бъдеш уволнена, как после активно участваше в метежите пред парламента рамо до рамо с хулиганите и лумпените, това някак си не отива на поста , който и Вие самата знаете , че незаслужено заемате. За Вас думите чест, достойнство, морал нямат никаква стойност, и как тогава ще възпитавате тези ценности у учители и ученици.Мисля ,че това е невъзможно, че логично наближава деня , когато ще Ви се потърси отговорност , това ще бъде много скоро. Да видим тогава къде ще се криете, хора без доблест и чест ?
1.
Илия
18.12.2015 17:54:14
4
45
Защо на територията на ТОХ-а има питейно заведение, сборище на криминален контингент и наркомани?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори