×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ердоган задълбочава конфликта с Русия: Няма да се извиним за свалянето на Су-24


Ердоган задълбочава конфликта с Русия: Няма да се извиним за свалянето на Су-24
Ние чакаме извинение от Русия и ще сваляме всеки самолет, нарушил пространството ни, каза Ердоган
26 Ноември 2015, Четвъртък, 20:55 ч.

Да се извиняват онези, които са нарушили въздушното ни пространство, категоричен е турският президент
Турция няма да се извини за инцидента с руския Су-24, заяви президентът на Турция Реджеп Тайп Ердоган. Мисля, че ако някой трябва да се извини, това не сме ние. Да се извинят трябва онези, които са нарушили нашето въздушно пространство. Нашите пилоти просто са изпълнили задълженията си, които са се състояли в това да дадат отговор на нарушението", коментира Ердоган, цитиран от РИА Новости.
По-рано днес Ердоган заяви, че Турция ще постъпва по този начин и друг път в случай на нарушение на въздушното пространство. При това той заяви също, че Турция смята Русия за стратегически партньор и е разстроена от реакцията за инцидента със Су-24.

Президентът на Русия Владимир Путин обърна внимание днес на факта, че до момента от страна на Анкара няма извинение за сваления бомбардировач, няма предложение за компенсиране на щетите, нито пък обещание да се накажат виновниците.

Руският Су-24 бе свален от изтребител F-16 на турските ВВС в Сирия на границата с Турция. Загина един от пилотите, а при спасителната операция загина и руски морски пехотинец.

Президентът на Русия нарече инцидента удар в гърба.

В категории: Политика


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
НИК-ДО №1...БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРА ТИ!
27.11.2015 11:24:43
0
0
БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА №1.....НЕ БЯХ СЕ ЗАМИСЛЯЛ ,ЧЕ ИМЕННО ТОВА, ЧЕ РУСИЯ СА ВЗРИВИЛИ 1000 ЦИСТЕРНИ С ПЕТРОЛ ПЪТУВАЩ КЪМ ТУРЦИЯ И ИМ ВЗРИВИХА И НАЙ-ГОЛЯМОТО ХРАНИЛИЩЕ В РАКА НА ТЕРОРИСТИТЕ, Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ОТМЪЩЕНИЕТО И СВАЛЯНЕТО НА РУСКИЯ САМОЛЕТ ОТ ТУРЦИТЕ!!!!!!!
8.
zzzzzz
27.11.2015 07:32:03
1
0
Za poreden pat dokazahte bilgarite kolko mrazyat turtcite. Pak im gledate serialite oblicate im drehite yadete im hranite rabotite za tyah.vas kakvo va interesuva rusiya i turtciya kakvo shte pravyat.tova e ot zavis kak turcite.
7.
dgosogsphxpudpuxpucphc
26.11.2015 20:14:45
6
4
ЕРДОГАН Е ЕВРЕЙСКИ ПИДИРАС
6.
Zatvornika
26.11.2015 19:40:02
6
6
Vie kakvo ochakvahte da se jzvinqt li ...se edno nqkoi da vleze v nas az da go hvana i toi da mi se izvini i vsichko da prikliuchi...shtom sa gi predupredili i te na sa reagirali doluuuu!!!a za vsichki koito se radvat che Rusiq shte napadat Turciq ili neshto podobno moga da kaja che turcite gi boli kura..i tova si go dokazvat sas svalqneto na samoleta nezavisimo na koi e dali na rusnacite ili nqkoq druga darjava ..tova pokazva che nqmat strah ot nikoi,a vie stoite i se molete ako stane neshto rusnacite da vi spasqt(golemi drujki stanahte vsichki s tqh kato vidqhte zora :D :D ) horata ne se nujdaqt ot podkrepata na nikoi ;)
5.
aytoski huligan
26.11.2015 19:32:32
1
4
Господарят на света (САЩ) чрез машата си (Турция) бие шамарчета на Русия.Това е за пояснение за не разбралите и не разбиращите относно инцидента с руският Су-24 който беше свален от изтребителите F-16 на Турските ВВС
4.
!!!
26.11.2015 19:19:00
6
9
Този се е запенил от трибуната.Не стига,че са виновни,но и нагли!
3.
християнин
26.11.2015 18:44:08
10
16
рязаните бургии да го духат. 500 години стигат
Нагло мръсно копеле е Ердоган, подпомаган от САЩ.
Дано съдбата да им го върне тъпкано
2.
_nib_
26.11.2015 18:40:20
4
7
Сирийските сили за противовъздушна отбрана на 22 юни 2012 г.са свалили изтребител-бомбардировач F-4 турските ВВС над Средиземно море, югоизточно от провинция Хатай, която граничи Сирия. И двамата пилоти на изтребител са били спасени, те бяха извадени от водите на Средиземно море.
"Дори ако нашите самолети са нарушили сирийското въздушно пространство, това не е причина да ги свалят. Сирия не може да оправдае действията си, "- каза по телевизионния канал NTV турски дипломат Онур Оймен.
Също така, от турска страна се заяви, че въздушните границите са доста условни боен самолет, заради високите скорости, преминаването на границата е много трудно да се контролира. Представителят на Турция заяви, че в ситуации като сегашната, е нарушилия въздушното пространство самолет трябва да бъде предупреден за предстоящата атака .
Държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън заяви, че САЩ са напълно на страната на Турция в ситуация с унищожаването на F-4 който е бил свален над териториалните води на Сирия.
"Сирийският военните са свалили турски самолет без предупреждение. САЩ осъжда това нагло и неприемливо действие най решително. Това е още едно отражение на престъпното безразличие от страна на сирийските власти към международните норми, човешкия живот, мира и сигурността. Съединените щати отново потвърждават силната си подкрепа за турското правителство и своята солидарност с турския народ относно този инцидент, "- каза още Хилъри Клинтън.
Сирийските власти официално се извиниха на Анкара за действията на своите военни които свалиха на 22 юни изтребителя F-4 на турските ВВС. Както е казал пред вестник Hurriyet турският премиер Реджеп Тайп Ердоган.
1.
_nib_
26.11.2015 18:27:21
2
7
Тъп и глупав.Не-строг,но справедлив.Доги,нещо,керванче с тирчета за мИнДИЛ,да ти се е взривявало напоследък.И километрични керванчета да искат да влязат в Русия.Струва ми се че май ще трябва да правят обратен завой и да се връщат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори