×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рублата и руските акции се сринаха след съобщението за сваления самолет


Рублата и руските акции се сринаха след съобщението за сваления самолет
Централната банка на Русия спря кредитирането на руските банки
24 Ноември 2015, Вторник, 19:20 ч.

Доларът и еврото поскъпнаха в Москва съответно с 60 и 70 копейки за час


Курсът на рублата и стойността на руските акции тръгнаха рязко надолу след като информационните агенции съобщиха за сваления от Турция руски самолет, съобщи finanz.ru, цитиран от Блиц.

Доларът прибави за около час 60 копейки и достигна 66.08 рубли, а еврото поскъпна със 70 копейки и прехвърли 70 рубли. Това ще се отрази добре само на руски компании, които изнасят суровини, тъй като утре те трябва да платят големи данъци на държавата в рубли, а за целта те трансформират част от валутните си резерви и така ще платят по-малко на държавата.

Веднага след информациите за сваления руски самолет, Централната банка на Русия спря кредитирането на руските банки. Бе намален и лимитът по неделните репо сделки с 40 милиарда рубли.

Фондовият пазар в Русия се срина и само за около два часа капитализацията на индекса ММВБ намаля със 120 милиарда рубли. Сериозно поевтиняха и акциите на „Газпром”, който има съвместен проект с Турция за нов газопровод- „Турски поток”.

Поевтиняха акциите и на най-голямата руска търговска банка- Сбербанк. Тя има своя дъщерна банка в Турция – DenizBank и се очаква да пострада при изостряне на отношенията между двете страни.

В категории: Бизнес


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
До А
24.11.2015 23:33:27
2
0
абе май ти си го търсиш. Я лапай кура, смотаняк!
1.
A
24.11.2015 20:54:21
3
3
Абе този си го търси. Голямата им империя на лайна и царе се разпада. Първо 20те страни от Източна Европа излязохме. След това почна да бие Грузия и Украйна и те излязоха. Взе им Крим. Правеше се на голяма работа зад нашия гръб от Турция голям го вадеше като ни заплашваше. Същевременно ядоса партньорите САЩ и Европа най накрая те му биха санкции. След това Канада и Австралия му казаха да спре да атакува Украйна и Крим, защото те не искат при разпадаща се монголска паплач а искат Европа. Дори Сърбия иска в Европа вече, тяхната приятелка която често атакуваше България от тяхно име. И сега най накрая дори почна да неуважава Турция, която за разлика от Русия има демокрация. Най накрая тоя скрипя и фашист си го търси. Че говореше че Българската азбука не била Българска а че те си имали тяхна оригинална азбука. След това ни тровеше със цени на петрола на тройни размери. Заплашваше ни че ако спрем да си поправяме самолетите във Русия щяло да бъде много лошо за последиците. Същевременно валутаъа рубла което на Английски се превежда "боклук", падна 100% срещу долара, и руснаците почнаха да бягат навън. Гари Каспаров атакува Путин. Всякакви защитници на демокрацията се опитват да го бутнат. Но монголския главатар който си крие родителите и се разведе със жената която му роди същата продължава да мачка хората. От 2 годино Русия и Сирия бомбардират опозицията и причиняват миграция на бедни хора към Европа. Пропагандата на Путя работи. Той щял да мъсти "за Париж", разбираш ли. Снимки само на военни самолети и бомби. Да не забравяме как 50 години ни държяха като роби да не припарим в Париж че да разберем колко е хубава Европа. Най накрая се насра. Няколко пъти не уважи Турция и дори нашето пространство си влизаше както си искаше, както навремето по времето на русо-турската война постоянно саботираше Турция и я насъскваше срещу нас траките които със някой от турските племена и гърците сме основата на Стара Европа. Империята му има 18 държави и 50 езика и никоя не иска да е при Путя, затова той им подържа петролни диктатори само да мълчат, а той щял да ги "защитава". Най накрая преля когато взе дори да критикува нашия Президент, който като глава на Свободна Нация във Европа, каза на света че чрез БСП и чрез петеолната мафия Русия постоянно се опитва да ни свали демокрацията. Ами да го духа тоя тъпак. Горките хора там, те никога не са имали демокрация, ръгат се автобуса без да се извинят, препиват като дойдат тук, не говорят Български ами само годят на клили които само говорят Руски във България(!), най древната Европейска нация. Е време му беше да яде търкала. Биг искал сега да го разкъса света и да го остави, като разкъсан от лъвове защото неговата омраза към хората край нямаше!!!! Русия произвежда колкото Италия. Това е една илюзия, едни северни араби които само произвеждат петрол, лъжа, насилие и военна апаратура. Да умрат както са се родили --- със омраза към Европа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт
Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори