×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жени, повтаряйте на мъжете си: Благодаря ти, ти го правиш най-добре!


Жени, повтаряйте на мъжете си: Благодаря ти, ти го правиш най-добре!
Бургаската Наталия Кобилкина организира обучение, което помага на дамите да се превърнат в обичани жени
23 Ноември 2015, Понеделник, 16:30 ч.
Автор: Гинка Георгиева

Ако един мъж от обущар не стане крал, вина за това имат жените им


Гинка Георгиева е бургаска сексоложка. Тя е изкарала курс при известния професионалист в областта Наталия Кобилкина. В следващите редове Гинка Георгиева представя правило № 1 за комбинацията „успешен мъж + щастлива жена“:

Обичам да започвам с разни истории. Използвам следната, за да ви потопя максимално добре в това, което предстои от следващите редове, а именно – да ви разкрия най-важното и ЕДИНСТВЕНО правило за комбинацията „Успешен мъж+щастлива жена“.

Ако ви звучи прекалено идеалистично и непостижимо, по-добре не спирайте да четете! Защото приказката започва ето така…

Имало едно време едно кралство, в което живели крал и кралица, заедно с едничката си дъщеря. Дъщерята пораснала, дошло време да се омъжва, дошъл принцът на бял кон от съседното кралство, оженили се, родили им се много деца и живяли много, много щастливи до края на дните си. Тривиално и захаросано, разбира се, но такива са приказките и с тях пораснахме и ние. Те образуваха представите ни и ни караха да мечтаем за подобни сюжети и в личния си живот.

Представяхме си светове, където всичко е щастливо и прекрасно, потънало в разкош. (Е, от време на време се появява някой змей, но той е нищо работа...) След приказния разкош и детските години, дойдоха и романтичните филми, където момичето задължително получава най-богатия, най-красивия и най-добрия мъж на планетата. Като бонус, към всичко това, се оказваше и че в леглото като бенгалски тигър, а между краката като кон. Абе, чудо!

И може би, всяка една от нас е подхождала с абсолютната вяра, че любовта съществува и точно ТЯ Епринцесата от приказките или градското момиче, което ще получи мускулест пичага, който забравя кога да свърши, щом се стигне до секса? Е, почти.

По-скоро избираме партньор, заживяваме и чакаме да видим какво ще стане. И чакаме, чакаме… Например чакаме, като се събуди, да ни поднесе кафето в леглото, да ни каже колко сме красиви без грим? Или пък, че сме единствените на света и това да напълни очите ни със щастие!? Чакаме да се сети, да ни направи изненада, от която свят да ни се завие, чакаме го и да си покаже чувствата пред хората… Абе, чакаме си го бая и в един момент се усещаме, че това няма нищо общо с приказките и красивите филми.

Да, мъжете са недосетливи, ще си кажете, това е нормално. Е, обожавам мъжа си, но в началото на брака ни, ако го целунех на улицата, се дърпаше като ужилен, а аз после се карахме поне за две седмици, докато той ми обяснаваше, че всъщност не обичал да си показава чувствата навън. Боже какъв срам!? Да, и приятелките ми имаха същия проблем.

Все бяхме за нещо забравени. Я за повод, я за празник, през който отново чакаш нещо да се случи. Да получиш подарък, внимание… Взаимно се убеждавахме, че мъжете са просто такива. Те са от друга планета и няма оправия за тяхната „болест“.

Ставаше и все по-зле. Заживявахме с убеждението, че мъжете са дори и мързеливи, егоисти, неблагодарници, не пипат нищо, сякаш по-добре без тях и ако случайно, някъде има мъж мечта, той или е на Анджелина Джоли или пък най-вероятно си има любовница.

Но всичко това измаря изключително много и аз трябваше да предприема нещо в коренно друга посока. Като всяка жена, която иска да обърне всичко това и иска цялото щастие на земята, трябваше да изясня за себе си, какво точно означава това мое ЩАСТИЕ.

Замислих се сериозно и достигнах до заключението, че това са само няколко „дребни“ неща, към които да се стремя и за които да живея - да съм фина, слабичка и секси, и МЪЖЪТ ДО МЕН ДА МЕ ОБИЧА И ОБОЖАВА!

Да ме подкрепя във всяко мое начинание, да ми прави подаръци и изненади, да ме води по луксозни почивки, да ми помага винаги когато го помоля, парите в семейството да са негов ангажимент и разбира се, да е с чувство за хумор и да е изкусен любовник.

След като погледнах списъка си и моя мъж, последва едно голямо „ВЪЙ, ами сега?“. Не исках да се отказвам от нищо написано, исках всичко! Как щях да го имам и възможно ли е изобщо това?
Ако не пробвах, нямаше как да знам, дали е възможно. Почти бях отчаяна, но някъде дълбоко в себе си знаех, че такива мъже има и ако всичките са в Холивуд и само един в България, то по-добре той да е моят собствен.

И се започна!

Обърнах света наопаки, изчетох всички книги за любов и щастливи взаимоотношения, посетих всички възможни лекции и семинари, изследвах хората около себе си, учех се от грешките и успехите им. Не се отказвах, да търся тайната, която щеше да промени мъжа ми така, че той да ме направи щастлива.
Днес, съм щастлива и искам да ви споделя, че положих огромен труд, мъжът до мен, да е такъв, какъвто аз го искам. Да имаш успешен мъж, който те обича и ти си щастлива, отнема време. Това е нещо като процес, малко бавен понякога, но със сигурност по-бърз от диета за отслабване.

Но преди да разкрия тайната на успешния мъж, първо трябва да разкрия една друга, а именно - главната мисия, на мъжете в този свят, е да служат на жените!

Това е! Казах го! Но трябва да им бъде позволено да го правят и ако ние по някакви причини, съзнателно или не, не допускаме това да се случи, МЪЖЪТ се затваря и влиза в къщичкта си като охлювче, затрупан от футбол и безцелни хобита, или най-лошото – сам си намира на КОЯ да служи.
Не случайно, мъдър човек е казал ,,Ако един мъж от обущар не стане крал, вина за това, има жена му!”
Дойде ред да споделя и най-важното, а именно – това велико правило, което ще направи щастливи и него и вас като жена. То е много просто и сигурно винаги е било пред очите ви, но никога не сте му обръщали внимание.

ПРИЕМЕТЕ ГО И МУ БЛАГОДАРЕТЕ ЗА ВСИЧКО КОЕТО Е!

Приемете го, малко пълен или слаб, с коремче или с косми, понякога мрънкащ, гледащ лошо, хърка или просто си мълчи… Приемате го, заедно с мйка му, сестра му и цялата му рода до девето коляно, приемате всичко, без да осъждате и критикувате.

И му благодарете! Благодарете му на мъжа до вас! Благодарете за това, което е!
Ето и няколко готови благодарности, които можете да насочите към него, веднага щом ги изчетете:

- Благодаря ти, каква късметлийка съм, че точно ти си моя мъж...
- Благодаря ти, ти го правиш най-добре...
- Благодаря ти, много си добър
- Благодаря ти, че си до мен
- Благодаря ти, без теб, аз нямаше да съм това, което съм сега
- Благодаря ти, за дома, децата, прехраната, секса.


Отпуснете се и благодарете постоянно и ежедневно за всичко! Постарайте се, да звучите колкото се може по-искренно. Все пак сме жени! Та, ние оргазъм имитираме, че с това ли няма да се справим?
Защото такъв е животът момичета. Най-голямото щастие за ВАС и за НЕГО се крие в малките неща и правила. Започнете с това и ме споменавайте с добро.

Очаквайте още много и надявам се интересни статии за любовта, секса, живота, взаимоотношенията и семейството. Това е HealingWords.bg, а аз съм Гинка Георгиева – човекът, на който можете да разчитате за съвет и мотивация.

Бургаската последователка на Наталия Кобилкина организира и обучение, което помага на много дами да се превърнат в обичани и обичащи жени.

Информация и подробности за събитието може да намерите ТУК!

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори