×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте най-извратените и опасни сексуални практики и фетиши! /18+/


Вижте най-извратените и опасни сексуални практики и фетиши! /18+/
Някои обичат даже да похапват парчета месо от партньора си по време на акт
06 Ноември 2015, Петък, 22:09 ч.

Искам жена без крака, мъж със СПИН, или поне дама в цикъл

Много хора се възбуждат от ненормални неща. Добрата новина е, че ако четете този текст вероятно сте българи или поне живеете на територията на страната. Добра е, защото у нас сексуалността е доста по-консервативна отколкото на запад, а хората – много по-стеснителни. Разбира се, това не изключва вероятността вие или съседът ви да „страдате” от опреден фетиш, но вероятността да го реализирате или той да е прекалено краен е доста по-ниска заради географската ширина, която населявате.

Lentata.com ви представя някои от най-бруталните фетиши от света, подредени във възходяща градация . Текстът не се препоръчва за лица под 18 години:



1.  Формикофилия      

    
Докато една от най-разпространените фобии е тази към насекомите, част от човечеството застава в съвсемпротивоположната крайност. Това са фетишистите, които се възбуждат от всякакви ухапвания и ужилвания от инсекти. За тях това е кулминация на еротичните им желания. Не е учудващо, че повечето хора с тази сексуална зависимост за израснали в крайна бедност и домовете им са изобилствали от всякакви летящи и пълзящи твари.


2. Еметофилия - Фетиш към повръщането 
Много хора искат да повърнат, когато някой около тях повръща. Някои обаче искат да правят секс в същото време…и със същия човек. Те не могат да се възбудят истински докато някой не изхвърли обяда си през устата пред тях. Сексуалният жаргон за повръщането върху сексуалния партньор е „римски душ”. Това е и любимата сексуална практика на еметофилите.


3.  Менофилия



Повечето мъже намират менструацията на жените за отблъскваща. Но има и такива любители на кръвотечението, за които истинската възбуда започва със изсмукването на напоен тампон или  дамска превръзка. Няма много за разказване за тези фетишисти освен това, че наистина съществуват и че са намерили безопасен (и за двамата партньори) начин да практикуват вампирските си наклонности.


4. Симфорофилия – възбуда от бедствия и инциденти


Тези фетишисти мечтаят за катастрофи, пожари, земетресения, експлозии и всяко нещо, която може да застраши живота им. Градските легенди разказват за симофорофили, които катастрофирали и умрели в горящия си автомобил, защото толкова се възбудили след удара, че започнали да правят секс без да им мине през фетишистките глави, че трябва да слязат от горящата кола преди да се „почнат”.


5.  Фетиш към хора с ампутирани крайници




Акротомофилите (амелотазистите) са предимно хетеросексуални юноши и мъже, които желаят полово сношение с жени, претърпели крайнични ампутации. Най-често желани са жените с един надколянно ампутиран крак, следвани от тези с два липсващи крака, липсваща ръка и т. н. Във виртуалната световна общност на „ухажорите“ на хора с увреждания, акротомофилите наричат себе си devotee (англ., „поклонник”, „почитател”, „привърженик”). Терминът е възприет в началото на 1980-те г. поради приликата си с amputee — лице с ампутация.



6.  Абасиофилия - фетишизъм към хора с намалена мобилност като протези, инвалидни колички и т.н.



Звучи като гаден виц, но не е. Наистина има хора, които намират инвалидите за безкрайно сексапилни. Колкото по-трудно подвижни – толкова по-секси. Освен от самите инвалиди обаче абасиофилите се възбуждат и от уредите им – инвалидни колички, патерици, наколенки, корита… По-жестоките от тях просто обичат да гледат как хора с намалена подвижност се мъчат да изкачат стълбище без помощен уред… и не успяват.



7.  Обичам СПИН-а



Този вид  фетишисти искат и правят всичко възможно да реализират сексуален контакт с ХИВ-позитивен или болен от СПИН човек. Целта им е да се заразят. Повечето фетишисти с тази наклонност са бисексуални  или гей мъже. Огромна част от тях не могат да се възбудят, ако не осъществяват опасен секс. Всякакви предпазни средства са строго забранени.



8. Ворерафилия – любовта да отхапеш от патньора си



Сексуалният канибализъм несъмнено е един от най-странните фетиши. Практически той се изразява в стремеж и желание да отхапваш и изяждаш плът от сексуалния си партньор…или той от теб. Ролята и на хищника, и на „жертвата” са еднакво привлекателни за ворерафила. Най-известният жив сексуален канибал е Армин Мейвес, който излежава доживотна присъда в Германия, след като изяжда и убива партньора си. Жертвата е бил доброволец, който е отговорил на интернет обявата на канибала, която гласи „търся мъж, който да убия и изям”. Именно заради това случаят породи много дебати в Германия – защото убитият е бил напълно наясно какво го чака.


9.  Еротофонофилия – любов към убиването



Безспорно най-известният еротофонофил е Тед Бънди. Легендарният сериен убиец е имал точно този фетиш – а именно – възбуждал се е докато убива жените, които изнасилва. Освен сексуално посегателство, фетишът често се проявява като убиецът първо отрязва гениталиите на жертвите си. Повечето еротофонофили успяват да сдържат наклонностите си, като ги симулират чрез сексуална игра, в която партньорът им се преструва, че е убит, мъртъв и т.н. Част от фетишистите обаче прекрачват границата и често се превръщат в опасна част за обществото и в потенциални серийни убийци.


10.  Хибристофилия

Това може би далеч не е най-опасният фетиш, но със сигурност има най-много последователки в България. Хибристофилите са хора, предимно жени, които се възбуждат от престъпници. Най-крайните последователи на този сексуален култ правят всичко възможно да извършат престъпление, което да ги изпрати в затвора, където ще имат възможност да съжителстват със стотици опасни хора, които дори могат да искат често да насилват фетишиста.

В категории: Животът


3
Коментара
Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
3
Коментара по темата
3.
Волен
06.11.2015 23:19:00
0
7
Аз се възбуждам от рубли.
2.
Георги
06.11.2015 22:40:31
3
9
Забравихте най-забавните парафилии - копрофилията и по-хард версията й - копрофагията. Това е сексуална възбуда от изпражнения. При копрофилията възбудата идва от разглеждането им и размазването им по тялото, а при копрофагията изпражненията се поглъщат.

Като гледам последните избори и резултатите на една определена партия, голяма част от българския народ страда от една от тези две извратености. Срамота е да ги пропускате.
1.
nivea
06.11.2015 22:02:18
2
12
Какви практики, какви фетиши бе? ТОВА СА БОЛНИ ПСИХОПАТИ, които не трябва да излизат от психиатрията. И най-вече това е болест на мозъка, вероятно придобита от детството...
Всеки, който се разпознае по тази симптоматика сепшно да потърси специализирана помощ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори