×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Граничарят Вълкан Хамбарлиев без обвинение, 9 следователи нищят смъртта на афганистанеца


Граничарят Вълкан Хамбарлиев без обвинение, 9 следователи нищят смъртта на афганистанеца
Вероятно граничният полицай ще бъде привлчен като обвиняем на по-късен етап, след като излязат заключенията на назначените експертизи
Тема в развитие
Версия: Убитият мигрант бил водач на групата Имигрантите се криели в дерето под моста на изхода на Средец Разпитват един по един афганистанците след стрелбата край Средец, те позират бодро и просят цигари (снимки) Шокиращи записи на кланета и издевателства открити в телефоните на убития афганистанец Братът на Вълкан Хамбарлиев служител на жандармерията, семейството се скри след инцидента Семейството на полицай Вълкан Хамбарлиев е в шок, Средец се вдигна в негова защита Граждани на Средец стартират подписка в подкрепа на полицая, застрелял афганистанския имигрант НФСБ към вътрешния министър и президента: Наградете тримата полицаи с орден „За гражданска заслуга” Аутопсията потвърди: Рикошет убил афганистанеца край Средец Вижте къде е застрелян афганистанският имигрант (СНИМКА) Вълкан Хамбарлиев е граничният, който гръмна афганистанеца Окръжният прокурор: Няма задържани полицаи за смъртта на нелегалния имигрант Премиерът напуснал съвета на европейските лидери в Брюксел заради стрелбата край Дюлево Над 5000 подписа се събраха само за час в петицията за награждаване на граничарите от Средец Божидар Димитров поиска орден за граничарите от стрелбата в Средец Задържаните край Средец 54 имигранти не били въоръжени, единият нарушител е убит след рикошет? Афганистанецът е убит след рикошет на куршума в подмостово простраство край Средец (ОБНОВЕНА) Георги Костов пред Флагман.БГ: Групата на убития афганистанец е била агресивна срещу трима служители на МВР Извънредно! Застреляха бежанец на граничната бразда край Средец
виж още
скрий
18 Октомври 2015, Неделя, 03:20 ч.

Според запознати жертвата е на възраст между 20 и 30 години, както и останалите от групата


Следствено дело за убийство при превишаване пределите на неизбежната отбрана, извършено от длъжностно лице, е образувано за инцидента в четвъртък, 15 октомври, при който загина бежанец.

Неговата самоличност все още не е оповестена, но според запознати тя вече е ясна след първите проведени разпити, съобщава 24 часа. Още в петък следобед заловените нарушители започнаха да дават показания.

Те се водят на групи с полицейски микробуси от базата на Гранична полиция в Средец до Окръжната следствена служба в Бургас, след което един по един се въвеждат в сградата.

Създаден е екип от 9 следователи, в съботния ден 8 от тях провеждат разпити, каза административният ръководител на Бургаската окръжна прокуратура Калина Чапкънова. Тя уточни, че един от проблемите е бил намирането на преводачи.

Граничният полицай Вълкан Хамбарлиев не е привлечен като обвиняем по случая. Най-вероятно това ще стане на по-късен етап от разследването, след като излязат заключенията на назначените експертизи.

Засега афганистанците остават в Средец, по-късно ще бъдат преместени в Елхово. Вероятно те ще бъдат разпитани още веднъж в районната прокуратура на градчето, тъй като всеки един от тях ще бъде съден за незаконно преминаване на границата. От месеци съдилищата в Царево и Малко Търново са затрупани с подобни случаи.

Както Флагман.БГ вече съобщи, инцидентът със загинал чужденец стана около 22 ч на 15 октомври. Тогава патрул от трима гранични полицаи се натъкна на голяма група млади мъже в местността Рибарска среща.

Заради отказа да изпълнят полицейско разпореждане и неравностойното съотношение на силите - 54 срещу трима, се стига до произвеждане на предупредителен изстрел. /ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Според запознати жертвата е на възраст между 20 и 30 години, както и останалите от групата.

В категории: Разследване


7
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
българан
19.10.2015 17:40:31
0
6
Не е герой Вълкан,да.Вършил си е работата-да, но не я е довършил.Трябваше да има 54 рикошета,за да я свърши.А за 1-я рикошет трябва да бъде награден с орден.Тая арабска измет трябва да се застрелва още там на границата.
6.
Бургазлия
18.10.2015 19:18:36
1
5
Един преводач-девет следователи?Чудна работа.Хайде и следователите да се направят че вършат нещо,докато разследващите полицаи от сутрин до вечер се изгърбват от работа.
5.
Даниел Желев
18.10.2015 17:32:47
0
7
По-добре полиция и гранични да стрелят от колкото народа да започне да стреля после !
4.
МИТКО
18.10.2015 15:43:14
0
5
9 СЛЕДОВАТЕЛЯ ЗА ЕДИН ЧАРШАФ ОТ УТРЕ ПОЛИЦИЯТА БЕЗ ПИЩОФИ НА ГРАНИЦАТА И ДА ПОСРЕЩА ВСЕКИ ДЖИХАДИСТ С РАХАТ ЛОКУМ А ПОРТРЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ ДА ВИСИ НА ВСЯКО КПП С УСМИФКА И ДА КАЗВА ( УЕЛКЪМ )
3.
Камелия
18.10.2015 13:02:46
2
3
Това днес го има по всички вестници, старо е, дайте нещо ново и ваше
2.
todor
18.10.2015 12:43:31
1
5
As glasuvam za valkan.narushavanetona darjavnata granica e pristaplenie
1.
ZapoznAt
18.10.2015 12:22:03
0
9
Вие сте виновни медиите! Не се спряхте. Тва да не ви е соца искави се ама не живеем при комунизма човека не е герой просто си е вършил работата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори