×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златко Димитров: Буферни паркинги до Несебър, Слънчев бряг, Равда и Св. Влас ще решат проблема на хиляди туристи


Златко Димитров: Буферни паркинги до Несебър, Слънчев бряг, Равда и Св. Влас ще решат проблема на хиляди туристи
Златко Димитров има дългосрочна визия за развитието на морската община
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Октомври 2015, Вторник, 09:08 ч.

Годишен стикер за несебърлии и Синя зона за гостите, иска кандидатът за кмет на ГЕРБ
Буферни паркинги в близост до Несебър, Слънчев бряг, Равда и Св. Влас могат да бъдат изградени на подходящи общински терени, с което да бъде решен един от най-сериозните проблеми в региона по време на туристическия сезон. Това е една от мерките, заложени в управленската програма за развитие на община Несебър на кандидатът за кмет на ГЕРБ – Златко Димитров.

Тези съоръжения ще могат да поемат стотици автомобили, като се избегне натоварването, напрежението и задръстванията в самите курортни селища. От буферните паркинги се планира да бъде осигурен редовен маршрутен транспорт до плажовете и популярните туристически зони, с което да се гарантира комфорта на летовниците.

Изграждането на паркингите е част от нова транспортна схема на общината, разработена от екипа на Златко Димитров. Тя предвижда въвеждането на ефективна организация на паркирането в населените места с най-високо натоварване и ограничени възможности като Несебър.

“Идеята е несебърлии да имат годишен стикер за паркиране в зоната около адресната им регистрация, като той може да е безплатен или на символична цена. В същото време за гостите на града да се въведе Синя зона с времево ограничение за паркиране, за да се избегне нерегламентирано струпване на автомобили.”, обясни Златко Димитров.

“Това ще проработи, когато е осигурено предварително алтернативата на буферните паркинги и се сложат ясни правила. Така ще бъдат редуцирани и “наказателните акции” с паяци, които са крайна мярка.”, допълни той.

Анализът на екипа на Димитров показва, че при добра организация новата транспортна схема и буферните паркинги могат да заработят в началото на туристически сезон 2016.

В категории: Несебър


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Бай Кор
15.10.2015 22:28:11
0
4
Ти Златко си най-големия буфер тука. Ти си най-голямото недоразумение. Заради теб не иска да идва премиера. А си седнал да говориш празни думи. Абе човек, ти къщичка за пиленца построил ли си през живота си а. Какво направи в сл.бряг а. Какво построи. Ремонтира един мостик за 400 000лв. с дъски за 2000лв. И се каниш да управляваш Несебър.
12.
Местен бек
13.10.2015 19:27:54
3
7
Страхотна идея !!!Браво на "сиренцето". Ама само ако ми каже къде точно са тези места за "хиляди" коли, че нещо не мога да се сетя. А живея тук от близо 40 години. То бива ,бива да заблуждаваш, ама малко мярка да има . Ако не дай си боже на Н.Д му падне тухла на главата и се наложи това момче да е кмет, много ми е любопитно как ще мънка като го напънат да назначава фелдшери и да строи буферни паркинги. А за синята зона съм в потрес. Да видим като направи "синя зона" местните къде ще паркират, като гаражите им са магазини ?
11.
1111
13.10.2015 13:44:47
2
23
То щото пък николай димитров се пребори с корупцията,нали? На мен ми писна Несебър да го командват от свети влас! нека да има нови хора,стига с тея изтърканите
10.
Измъчена от такива като Димитров
13.10.2015 13:19:54
5
17
Жив театър "Сълза и смях" се пренесе в Несебър. Не се справи с незаконните павилиони на Слънчев Бряг! Не можа да пребори корупцията! По държавно време когато беше Директор изгони кадърните кадри, а сега ще ги създава в Несебър - филиал по Туризъм! И как да му повярваме сега! От един Димитров, издигнат с подкрепата на ДПС, отиваме към друг Димитров / за него знаем / - кликата на Бойчев! От всички злини, да изберем по-малката и това не са Димитров на квадрат. Но гласувайте, не се отказвайте!
9.
гражданин
13.10.2015 12:39:44
3
12
Ах Златкоо,Златкооо...не ти ли стигат сегашните ти паркинги дето работят за теб,че и още искаш!?
8.
Oi oi oi aheloi mekata na intelekta
13.10.2015 11:58:26
1
3
Спрете тсиганитине с фалшивите дрехи
Спрете тсиганите с гадните мазни банички
И най вече спрете ахелойските чобани да се размножават неможе цяло лято заради шеба незначителни селяци целия трафик да страда щот ризбийраш ли простите чобани неможели да катерят пасарелки
И 20 000 хиляди шофьора дневно требва да се съобразяват с чобанското мислене
7.
Oi oi oi aheloi mekata na intelekta
13.10.2015 11:58:26
2
4
Спрете тсиганитине с фалшивите дрехи
Спрете тсиганите с гадните мазни банички
И най вече спрете ахелойските чобани да се размножават неможе цяло лято заради шеба незначителни селяци целия трафик да страда щот ризбийраш ли простите чобани неможели да катерят пасарелки
И 20 000 хиляди шофьора дневно требва да се съобразяват с чобанското мислене
6.
шофьор
13.10.2015 11:54:26
0
7
Несебър си гони гостите и туристите не с липса на паркинги а с високите цени-защо не е 1 лв на час синята зона както навсякъде а 3 лв при това за 2 часа веднъж ми поискаха 35 лв-така ме отчела системата-мафияяяя
5.
Коки
13.10.2015 11:16:24
2
7
Ся ще копваме от бургас и пействаме в несебър Много сме доообри
4.
Валери
13.10.2015 10:51:45
4
13
Вие не разбрахте ли кой е командира!Казва се Димитър Бойчев - той ще управлява Kесебър барабар със софийската мафия и някой и друг селяндур от бургаските села. Несебърлии пак ще са аут , то и сега ги командват едни селяни от един ОБРАЗЦОВ ГРАД,така че нищо ново.
3.
тони стораро
13.10.2015 10:44:14
1
10
паркингчета добре,и на кой ще ги дадете на някой "наше момче"направете ги но да са безплатни .
2.
Паро
13.10.2015 10:33:40
5
15
Чуди се как да осигури работа на сол ташака си Вальо, който е племенник на бащицата Бойчев.Освен , че тоя е от бургаско село , ами е и оригинален неграмотник!Несебърлии пак ще лапат мухите, все пак командира Бойчев квот каже!
1.
Fiki Storaro
13.10.2015 10:19:34
5
3
Добра идея! Дано се ъсъществи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори